FAVORITTANTREKK I AUGUST

Reklame | alle lenker er annonselenker

JAKKE MISSGUIDED HER / KJOLE PARISIAN HER / VESKE FRA THAILAND

BLAZER HER / BODY HER / VESKE NUNOO / BUKSE MONKI HER / RINGER NLY

KJOLE HER

JAKKE HER / BUKSE HER

TOPP NELLY HER / KJOLE MONKI HER / SKO HER

T-SKJORTE MONKI / BUKSE H&M HER / SKO HER

GENSER ARNIE SAYS / BUKSE MONKI HER

TOPP NELLY HER / BUKSE MONKI HER / SKO HER

 

SKJORTEKJOLE MONKI HER / SKO HER

BLAZER OG BUKSE H&M / SKO HER

KJOLE HER / BELTE SHEIN / SKO HER

 

UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenker Monki / Nelly

KJOLE MONKI HER / SKO HER

Har du og Morten begynt å planlegge bryllup?

Nei, absolutt ikke. Jeg skjønner at du spør med tanke på Mortens story i går, men jeg ble like overrasket som dere over det der haha.

Hvem inspirerer deg med bilder og redigering?

Angelica Blick, definitivt! Hun er så utrolig flink.

Hvordan kan man lage en treningsplan?

Du kan få hjelp av en personlig trener! De er ofte gode på å tilpasse en plan som passer akkurat for deg, så det vil jeg anbefale på det sterkeste.

Stemme KrF ved hvert valg eller aldri kunne stemme?

Aldri stemme. Det hadde vært helt feil å stemme på et parti som mener ting jeg er helt uenig i.

Hvorfor åpner du ikke kommentarer?

Fordi jeg orker ikke forholde meg til kommentarer akkurat nå. Jeg vet at 99% er fine, men jeg orker rett og slett ikke de negative som kan ligge der akkurat nå. Noen ganger trenger jeg bare en liten pause fra kommentarfeltet, men jeg går gjennom alt når jeg er klar for det!

Hvordan får man lesere til en blogg?

Skriv om morsomme ting, tips og triks er noe i hvert fall mine lesere (og jeg) er veldig glad i. Del en sterk og viktig mening. Skriv et kronikk-aktig innlegg som kan bli spredt. Skriv om ting du synes er bra, legg tid i det og spre ordet til venner og bekjente!

Kan du vise hvordan du setter opp den lille half-dotten din?

Det har jeg vist i en video her. Den er superenkel og jeg elsker den!

Noen tips til første året på videregående?

Vær med på sosiale ting, men ta skolearbeidet seriøst. Husk at det er disse karakterene du skal ta med deg ut når du skal søke studier, så de er viktige! Jeg møtte noen av mine beste venner i dag på videregående, så det er en kjempefin anledning til å møte nye folk og å være deg selv.

Hva gjør deg nedfor?

Stress, å ikke kunne spise det jeg vil, hvis jeg kjeder meg i mer enn en dag så blir jeg skikkelig nedfor, økonomi (hater økonomi), krangler med folk jeg er glad i, kommentarfelt på Facebook (folk er så grusomme) også har vi jo ting som gjør alle normale menneske nedfor som å lese om krig, dyremishandling, overgrep…

Når skal du til Trondheim?

Ingen planer om å dra dit med det første, men det er en nydelig by så kanskje neste år!

Hvilken sjokolade liker du best?

Vanlig Freia melkesjokolade og stratosdyr fra Nidar.

Hvis du bare unne hatt ett sminkeprodukt, hva hadde det vært?

Concealer.

Har dere lyst på barn sammen?

Nei, egentlig ikke.

Tror du at dere hadde en fordel på Love Island på grunn av bloggen?

Hvis vi tar antallet som hadde lastet ned appen og stemte vs. leserne på bloggen min så utgjorde ikke bloggleserne veldig mange prosent. Kanskje, kanskje ikke. Jeg tror helt ærlig vi vant fordi folk så at vår kjærlighet var ekte og at de heiet på oss som par, noe som er så koselig! De valgte jo rett haha, det var vel ingen andre som holdt i mer enn noen måneder 😉

Har du alltid hatt problemer med magen eller har det kommet nylig?

De siste to årene, så har det forverret seg det siste året.

Hvor i Kristiansand bor du?

Tinnheia.

Hva synes du om bommene?

Jeg synes jo det kan bli veldig mye på enkelte steder, men jeg er ikke plaget av det så helt ærlig bryr jeg meg veldig lite om akkurat de. De bompengene er liksom ikke så viktig for meg.

Hva er innenfor aldersforskjell i forhold? Kan jenta være eldst?

Jenta kan absolutt være eldst! Aldersforskjell er umulig å si noe om fordi det kommer så an på personene det gjelder. Noen er voksne for alderen, andre er unge for alderen. Så lenge man er lovlige spiller det egentlig ingen rolle.

Hva gjør deg glad?

Å få til ting, sol, høstfarger, å lese en bok på solsenga i syden, vårluft, alle dyr (særlig hunder), å bli fortalt at jeg har gjort en god jobb, å se kjæresten min, en digg treningsøkt, en lang tur i frisk luft, å snakke med en god venn, å kjøpe et nytt favorittplagg. Så mye!

 

PROSJEKT SOVEROM

Fredagskvelden, dere. Finnes det noe bedre? Jeg er endelig hjemme i Kristiansand. Haha, litt teit å skrive endelig når jeg har vært borte i litt over tjuefire timer, men den er grei. Jeg er i hvert fall hjemme og veldig snart så skal fredagspizzaen inn i ovnen og det skal bli så deilig!

Jeg hadde jo egentlig en plan om å bli værende i Oslo hele kvelden, men så begynte jeg jo på maleprosjektet mitt og da fristet det mer å gjøre det ferdig enn å henge i Oslo. Sorry not sorry, jeg skal faktisk tilbake om en liten uke så det går veldig greit.

Apropos dette maleprosjektet mitt. Jeg skulle male om det mørke soverommet vårt fordi jeg synes den blågrønne fargen ble helt feil med resten av fargene i leiligheten. I tillegg merket jeg hvor mye bedre jeg sov på det lyse soverommet vårt, og hvor mye lettere det er å stå opp i et lyst rom i motsetning til et mørkt rom. Så det skal bli lyst!

Jeg har laget en plan for det rommet og jeg tror det blir dødsfint. Det er bare et lite problem. Vi har et digert klesskap som vi ikke får flyttet på fordi det er skrudd fast og det er en grusom jobb å flytte det. Jeg hater det jo så jeg fikk overbevist Morten om at det beste er å kvitte seg med det (hans klesskap, wopsi). Så nå må jeg bare få solgt det før jeg kan male resten av rommet lyst. Nå er faktisk halve rommet lyst og halve mørkt, haha. Det er helt grusomt.

Heldigvis stopper ikke dette meg. Jeg fant ut at jeg vil ha den ene veggen malt med kalkmaling så i morgen skal jeg gå meg en tur til byen, kjøpe kalkmaling og male den ene veggen jeg malte lys for noen dager siden mørk igjen med kalkmaling. Kjekt å bestemme seg litt underveis, eller hva? Haha, litt bortkastet jobb, men nå trenger jeg forhåpentligvis mindre maling. Jeg vet ikke om det gir mening. Det er i alle fall det jeg forteller meg selv.

Åh, og en gøy ting til! Jeg kan nå begynne å se etter et nytt klesoppbevarings-møbel (er det et ord?). Det er gøy! Så det strømmer på prosjekter i heimen nå, veldig moro. Dere skal selvfølgelig få se resultatet, men det er ikke godt å si når det kommer 😂

Neinei. Nå skal jeg sette inn pizzaen og kose meg med bilderedigering frem til den er klar. Deretter blir det pizza og filmkveld med kjæresten. Nyt fredagen fine dere!


PS. jeg er litt rar om dagen og klarer ikke åpne kommentarfeltet såååå, ja. Jeg leser ikke kommentarer akkurat nå (har ikke gjort det på noen dager) og vet ikke når jeg åpner det og går gjennom det. Kan bli i kveld, kan bli i morgen eller så kan det bli om tre uker. Så vet dere det.

 

EN OPPDATERING PÅ GÅRSDAGEN

Hei fra Oslo! Dette ble et litt senere innlegg enn vanlig, men jeg var virkelig ikke tilstede i eget hode i går haha. Jeg var så stressa at jeg ikke klarte å tenke på noe som helst annet, heller ikke å forberede noe til i dag tidlig. Vel, vel sånn blir det noen ganger.

Nå har Morten og jeg nettopp kommet tilbake til rommet vårt etter en deilig hotellfrokost. Åh, som jeg elsker denne frokosten altså. Det finnes antakeligvis ikke noe bedre enn en frokostbuffé. Så nå er jeg godt og mett, uthvilt og klar for en ny dag!Vi drar riktignok fra Oslo rundt 15, men vi skal rekke litt før den tid.

Jeg må jo faktisk fortelle dere om gårsdagen etter å ha delt hvor mye jeg gruet meg til denne turen. Jeg hadde seriøst panikk hele veien fra Kristiansand. Helt ærlig, jeg startet dagen med å felle noen tårer fordi jeg gruet meg så, men så var jo hele poenget å utfordre meg selv så jeg satt meg i bilen og kjørte mot Oslo. Vi kom frem og jeg begynte å stelle meg samtidig som jeg sa til Morten at jeg ikke kunne love at vi faktisk gikk inn på stedet selv om vi dro dit, hehe.

Vi kom oss faktisk frem og da planen var å gå på motsatt side av veien for å få litt oversikt ble vi oppdaget av vakten og da måtte vi bare gå inn. Det hadde jo sett idiotisk ut å fortsette videre for så å komme tilbake om to minutter for å gå inn haha. Det var kanskje det lille pushet jeg trengte.

Vi gikk inn og det gikk overraskende greit!

I døren ble vi møtt av hyggelige folk som ønsket oss velkommen og geleidet oss inn. Det var så kult stylet der og det var rett og slett ikke så skummelt som jeg trodde det skulle være. Det hjalp merkelig nok å se at omtrent alle så ut til å føle seg litt som det vi gjorde. Litt utilpass, holdt seg til sine egne, men klare for å ha en hyggelig kveld. Så ble det mingling, jeg møtte faktisk på kjentfolk og jaggu så koste meg faktisk!

Da jeg kjente at det ble nok mingling (etter å ha vært der mye lenger enn planlagt) møtte vi Marius og dro for å ta noe å drikke før det ble MAX og serie i hotellsenga. Digg!

 

REISENE SÅ LANGT I 2019

Hello, mine flotte lesere! Her om dagen begynte jeg å planlegge neste år litt. Jeg vil blant annet reise mindre så jeg vil sikre meg at de reisene jeg faktisk skal på blir ekstra bra. Det er mye fordi jeg reiste ekstremt mye i år, altså ekstremt.

Tidligere har det gått flere år mellom reisene mine, men i år har jeg virkelig fått reiste fra meg haha. Nå står jo Bali for tur, men jeg tenkte å ta dere kjapt gjennom reisene jeg allerede har vært på i 2019. Det er nemlig ganske så mange!

Jeg startet året 2019 i Roma og det var helt fantastisk. For en by! Jeg må innrømme at jeg først var litt skeptisk fordi mange steder var ganske skitne og det lå mye søppel rundt, men det tok ikke lang tid før jeg var solgt. Roma er uten tvil en fantastisk vakker by.

Det var ikke akkurat gærent å ringe inn det nye året med kjæresten min der for å si det sånn. Vi så de typiske turistattraksjonene som jeg anbefaler å gjøre, men vær tidlig ute så du slipper de store folkemassene. Vi gikk utrolig mye rundt og bare kikket på bygninger, gater og alt det vakre Roma hadde å by på. Vi spiste masse digg mat og koste oss med takeaway fra D’angelo på hotellbalkongen første nyttårsdag. Dere finner Roma guiden min her.

 

Like etter Roma-turen dro jeg på vennetur til Berlin med Marius, Martine og Helene. Vi hadde en langhelg i den Tyske storbyen og koste oss så absolutt.

Vi så litt turistgreier, hvor noen av dem gjorde at vi satt igjen med ganske sterke inntrykk. Vi spiste masse donuts fra Dunkin Donuts, drakk drinker, spiste en god del deilig mat og shoppet masse. De har nemlig Primark i Berlin og det vil du ikke gå glipp av.

Det var forresten iskaldt da vi var der så jeg anbefaler ikke Berlin i januar… Vent til våren og varmen kommer. Det var grusomt kaldt, men ellers en kjempefin tur! Dere kan lese Berlin-guiden min her.

 

Wow, jeg reiste mye i januar. Jeg dro nemlig til Sri Lanka også i løpet av årets første måned. Denne gangen dro jeg også med min kjære Morten og vi dro på surfecamp for første gang. Dette var også min første tur til Asia.

Vi prøvde oss på surfing, drakk en del kokosnøttvann på stranda, leste bøker, sola oss, dro på guidet tur i regnskogen, spiste ekstremt god mat og bare koste oss i løpet av den ene uken vi var der.

Det ble brått med Asia på meg. I påsken fikk jeg være med Morten og familien hans på familietur til Thailand. Det var så koselig å få være med, de er virkelig fine.

Vi bodde et lite stykke utenfor Phuket i en stor villa. Her fikk jeg virkelig slappet av. Jeg stresset ikke med noe som helst, bare koste meg, sov på solsengen, spiste thaimat, kjørte vannscooter for første gang, var på båtturer, ble litt syk av aircondition, ble frisk igjen og nøt! En fantastisk deilig tur.

 

Så bar det avgårde på Roadtrip med Morten! Vi bestemte oss vel egentlig kvelden før vi dro og kjørte avgårde uten en plan. Vi lot nemlig dere bestemme hvor vi skulle og hva vi skulle gjøre på de forskjellige stedene via Instagram. Det var så gøy, haha.

Vi var innom Danmark, Belgia, Luxembourg, Frankrike og Tyskland (så kjørte vi gjennom Nederland). Det var en digg tur, men også en slitsom tur fordi det var mange timer i bil, litt lite tid og jeg får litt noia av å ikke planlegge ting på forhånd haha. Til tross for det så ble det en skikkelig bra tur og falt ordentlig for Reims i Frankrike og Luxembourg. Nydelige steder!

Dere kan se de to vloggene fra reisen her og her.

 

London!!! Jeg dro på jentetur til London bare 24 timer etter at vi kom hjem fra roadtripen (begge disse turene var i juni forresten). Det gikk veldig fint og herregud så fint jeg hadde det! Vel, hvis vi ser bort fra den grusomme gresspollenallergien min. Jeg hadde nesten ikke øyne igjen da jeg kom hjem.

Altså denne turen var så fin og vi hadde det så sykt koselig sammen! Det var virkelig hyggelig fra start til slutt og gjengen gikk så bra sammen. Ikke noe styr. Vi shoppet selvfølgelig masse, spiste digg mat som vanlig, hadde drinker på en rooftop bar og koste oss skikkelig sammen.

Reiseguiden fra London finner dere her.

 

Manchester! Jeg dro hit bare noen dager etter at jeg kom hjem fra London. Morten var reisepartner denne gangen også, ganske naturlig fordi dette var bursdagsgaven hans. Denne turen var planlagt og bestilt helt siden november!

Hovedgrunnen til at vi dro til nettopp Manchester er fordi Morten fikk billetter til Westlife konsert i gave og her hadde de enda ledige billetter da jeg kjøpte gaven, haha. Sååå det ble en bursdagstur og den ble veldig fin (bortsett fra at begge holdt på å stryke med som følge av pollenallergi). En ting de virkelig kan i Manchester: mat. Fyyyy så mye god mat jeg spiste der og drinkene på Sunrise? AMAZING. Dere finner guiden min her.

 

JEG GRUER MEG SKIKKELIG TIL I KVELD

Reklame | annonselenke Nelly

KJOLE HER (25% med koden ANDREA25)

Okei, i dag blir det ingen vanlig god morgen-start på innlegget. Jeg våknet jeg opp med en skikkelig vond klump i magen og da føles det ikke helt riktig med “god morgen, rosa skyer og enhjørninger” viben.

Når vi først snakker om det så har egentlig klumpen ligget i magen siden i går. Jeg måtte rett og slett finne på noe som kunne distrahere meg fra alt rundt meg så jeg bestemte meg for å male soverommet. Det skal dere få se og høre mer om senere, egentlig ganske irrelevant i dette innlegget. Poenget mitt er egentlig at jeg har gruet meg meg til det som skal skje i kveld helt siden i går.

Som dere vet så er jeg omtrent aldri på typiske bloggevents. Jeg føler meg aldri komfortabel og hater det, rett og slett hater det. For det første kjenner jeg omtrent ingen (fordi jeg aldri drar på sånt) og etter Vixen-opplevelsen min forrige gang (hatet det og dro hjem i pausen) har jeg bare latt det være. Det er jo virkelig ikke noe man må være med på, men noe virker jo veldig gøy og det er synd å gå glipp av det på grunn av et par dårlige opplevelser.

Jeg vet jo at det er meg det er noe galt med i slike settinger. Hallo, jeg har droppet ut av studier fordi jeg får noia av å gå inn i klasserommet. Jeg hater situasjoner hvor det er fullt av folk, men ingen av dem er mine folk. Jeg hater å dra på ting alene. Jeg hater samlinger av folk og jeg hater typiske bloggevents hvor jeg bare føler meg ukomfortabel og innbiller meg at alle hater meg, haha. Sånn flyr tankene avgårde og det er jo veldig dumt å bare la det gå uten å gjøre noe med det.

Dere har sikkert skjønt hva jeg skal nå? Jeg skal rett og slett konfrontere min egen lille djevel og i kveld skal jeg på et event. Woho! Nå er jeg utrolig dramatisk, men det jeg har fortalt dere her er rett og slett slik jeg føler det. Så får vel følelsene mine bare havne i dramasjangeren.

Jeg bare begynner å tenke på hva alle andre skal ha på seg. Tenk om alle kommer stivpynta og jeg tar på meg bukse og sneakers? Alle andre kjenner hverandre sikkert kjempegodt. Tenk om alle har noen å snakke med og jeg blir stående alene? Alle andre vet sikkert hvor de skal gå og hva som skjer. Tenk om jeg går, sier eller gjør noe feil? Alle andre… Det er det som noen ganger blir veldig skummelt.

Altså det kan umulig bli verre enn hva jeg forestiller meg oppe i hodet mitt. Antakeligvis så blir det både koselig og gøy. Jeg skal til og med ha med meg Morten (aldri i verden om jeg hadde dratt alene) og han er jo litt mer sosial og utadvendt enn meg, så jeg hviler meg rett og slett på hans sosiale antenner i kveld, haha. Hvis det blir forferdelig så er det virkelig ikke verre enn å dra så fikk vi oss en Oslotur og en koselig natt på hotell. Herregud, når jeg sier det sånn så blir jeg helt matt av meg selv. Wæææ.

Nei, det nytter ikke å dvele ved dette lenger, det er bare å sette seg i bilen og kjøre mot hovedstaden.  Det blir nok en veldig bra kveld skal dere se! Ønsk meg (veldig) gjerne lykke til så blogges vi fra Oslo ❤️

 

DETTE SAVNER JEG MED EN VANLIG JOBB

Jeg har en veldig spesiell jobb, det er jo ikke akkurat noe nytt. Det å jobbe helt mutters alene av å dele livet sitt er kanskje rart, men som regel er det veldig moro! Allikevel er det noen ting jeg savner med å ha en mer “vanlig” jobb, i mitt tilfelle en butikkjobb.

Kollegaer. Det savner jeg stadig! Jeg har vært veldig med de stedene jeg har jobbet og hatt veldig gode kollegaer som faktisk har blitt veldig gode venner. Særlig på det ene stedet jeg jobbet så var det helt fantastisk koselig å komme på jobb. Det var ikke en eneste dag jeg våknet og ikke ville jobbe fordi jeg visste at en god venninne ventet på meg, og med det en hyggelig dag på jobb.

Å legge fra seg jobben i det man går ut av døren. Det savner jeg skikkelig. Å ha helg når det er helg, å ha ferie når man har ferie. Da tenker man ikke over noe som har med jobb å gjøre, man har 100% fri. Da jeg gikk ut døren fra jobb så la jeg jobben fra meg inne i butikken. Det savner jeg.

De hellige pausene. Sorry, men det var høydepunktet i løpet av arbeidsdagen haha. Det er faktisk noe jeg savner i ny og ne fordi det var så fantastisk deilig å få den lille halvtimen med frihet.

Inspirasjon. Jeg fikk faktisk overraskende mye inspirasjon av å være på jobb. Sikkert fordi jeg skravlet i vei med kollegaer og fordi kunder gjorde mye hyggelig og rart, haha. Det ble jo en del innlegg basert på kundeopplevelser i løpet av tiden min som butikkmedarbeider og blogger.

Man har et sted å dra til. Det savner jeg litt. Det å stå opp, ordne seg og dra på jobb. Samtidig så elsker jeg å ikke måtte være et sted, men å kunne være hvor jeg vil. Meeeen det er jo også digg å ha litt ordentlige rutiner og å faktisk dukke opp og bare hei, nå er jeg på jobb. Ga det mening? Haha.

 

EKSKLUSIV RABATTKODE & INSPO TIL HØSTGARDEROBEN

Reklame | annonselenker Nelly

Nå gjør jeg meg klar for datenight med min kjære. Han står på kjøkkenet og steker biffen sin og rører i bernaisesausen (NAM) mens jeg er innom her en tur. Jeg skal nemlig dele en digg og eksklusiv rabattkode til dere slik at dere kan fornye høstgarderoben til en litt billigere penge.

Koden ANDREA25 gir 25% på alt fra NLY BY NELLY som dere finner HER.

Koden er gyldig til 29/8, så ikke vent for lenge 😉

BODY HER / HVIT BLUSE HER / SORT HER / BLÅ HER

KJOLE HER / LEOPARDSKJØRT HER / KJOLE HER / SKJØRT HER

BUKSE HER / KÅPE HER / BUKSE HER / SKJORTE HER

ØREDOBBER HER / SPENNER HER / ØREDOBBER HER / KJEDE HER

SORTE SKO HER / BEIGE HER / HØYE SKO HER / BOOTS HER

ROSA KJOLE HER / GRØNN HER / ROSA HER / BLÅ HER

HVIT GENSER HER / BUKSE HER / BEIGE SETT HER / GRÅ HETTEGENSER HER

STRIPETE SKO HER / SORTE HER / MØNSTRET HER / SORT HER

LYS KJOLE HER / LILLA HER / SORT HER / BLÅ HER

BLÅ HER / SORT HER / HVIT HER / BEIGE HER

HVIT JAKKE HER / BODY HER / T-SKJORTE HER / FUSKEPELS HER

 

UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly / Monki / NA-KD

KJOLE MONKI HER / BLUSE NELLY / SKO HER

AKKURAT NÅ: Jeg har nettopp stått opp og gleder meg allerede til lørdag for da skal jeg sove til jeg våkner av meg selv. Digg. Med andre ord så er jeg veldig trøtt, haha.

UKENS TANKE: Jeg er så demotivert med bloggen om dagen og jeg vet ikke helt hvorfor… Er jeg rett og slett tom for kreativitet? Skjer det for lite i livet mitt? Er jeg rett og slett lei? Er det fordi jeg er lei av å være offentlig?Jeg tror det er en god blanding egentlig, men hvem blir ikke litt lei av jobben sin til tider da? Særlig når man føler at man går i motbakke, men herregud. Dette har jo skjedd i et par dager før også så det går nok veldig snart over igjen.

UKENS HØYDEPUNKT: Å få besøk! Det var utrolig koselig med Martine og Emilie i hus. Det var faktisk skikkelig kjedelig da de dro. Vi koste oss med digg mat, satt i sola på Fiskebrygga, besøkte pappa på båten, hadde jentekveld med prosecco også ble det utrolig nok en liten bytur. Den resulterte i at jeg mistet mobilen min, ble dritsur og fikk noia, men den kom heldigvis tilrette igjen på søndag og da var alt bra igjen haha.

UKENS FAVORITTPLAGG: Denne t-skjorten er så digg i passformen! Dere finner den HER.

UKENS SERIE: Denne uken har jeg vært innom mye! The Ranch, Grand Hotel, Beforeigners og ikke minst UnReal som vinner. Den er sykt bra og dere finner den på TV2 Sumo.

UKENS CRAVING: En god gammeldags tacomiddag.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Jeg har begynt å slurve litt med lavfodmapen og det er overhodet ikke bra, så der må jeg skjerpe meg igjen. Jeg klarer ikke komme meg på trening utenom bootcamp timene, men nå har jeg faktisk ikke et senter å trene på så jeg har tidenes unnskyldning. Jeg trenger et sted hvor man kan dra med fine kjoler og hæler. Det var det, takk for meg.

UKENS POSITIVE: Jeg har bestemt meg for hva jeg skal gjøre med vårt gamle soverom så da er det bare å komme i gang! Jeg elsker prosjekter, hihi.

UKENS ØNSKELISTE: Jeg elsker skjørtet, aftersun trenger jeg til Bali, den kjolen er helt fantastisk fin og jeg vil ha en tynnere krølltang/wand.

UKENS MATRETT: Mmm jeg lagde lavfodmap lasagne på fredag, den ble sykt god og jeg spiste restene da jeg kom hjem fra byen natt til lørdag haha.

MÅL FOR UKEN SOM KOMMER: Jeg vil gjøre ferdig soverommet, dra på et event jeg skal på i Oslo uten å få total sosial angst og feige ut og være flink med lavfodmap. Jo, og å melde meg inn på et treningssenter.

UKENS FAVORITT-BILDE: Dette ble jeg veldig fornøyd med! Jeg trodde vi var ferdig med bildene så jeg skulle gå og da ble dette til.

JAKKE HER / KJOLE HER