MÅNEDEN SOM GIKK OKTOBER

Reklame | Annonselenker Nelly

SOLBRILLER HER / T-SKJORTE ZARA / SKJØRT HER / SKO HER

MÅNEDENS SPILLELISTE

Dean Lewis – Waves
Taylor Swift – Enchanted
Dean Lewis – Be Alright
Eminem – Lucky You
Alan Walker – Diamond Heart
James Arthur – Naked

MÅNEDENS ANTREKK

JAKKE HER / T-SKJORTE ZARA / BUKSE HER / SKO HER

MÅNEDENS NEDTUR

Å være så mye borte fra Morten er ganske mye kjipere enn hva jeg trodde det skulle bli. Når vi er vandt med å være sammen 24 timer i døgnet så er det å være over en uke far hverandre ganske så rart og veldig kjedelig. Vi har liksom ikke hatt den vanlige starten på et forhold hvor man begynner å date så henger man mer og mer sammen. Vi startet med å være sammen 24/7 og så gikk vi over til å se hverandre i perioder. Jeg savner han så mye når vi er fra hverandre og de dagene en av oss må dra er virkelig helt forferdelig. Så ja, dette avstandsgreiene er definitivt månedens nedtur. 

MÅNEDENS OPPTUR

Det var å komme hjem! Jeg ble ganske lei av å være innesperret i Villaen på slutten av Love Island-oppholdet og ville bare hjem for å fortsette på det fine Morten og jeg hadde startet i det virkelige liv. Det var så digg å komme tilbake til Norge, se de fine vennene mine igjen, flytte inn i ny leilighet og være tilbake i virkeligheten. Så må jeg trekke frem da jeg var på besøk hos Morten! Det var så koselig å se hvor han kommer fra og ikke minst å møte menneskene i livet hans som er helt nydelige <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

MÅNEDENS INNLEGG

Jeg vil ikke føde mine egne barn

Jeg velger dette innlegget fordi jeg synes det er et ganske interessant tema som vekker noe i folk, både i positiv og negativ forstand. Det er fortsatt tabu å si at man som kvinne ikke ønsker barn og det er ikke noe særlig mindre tabu å si at man ikke ønsker å føde. Derfor mener jeg det er viktig at jeg som offentlig person tør å skrive meningen min og dele slike innlegg selv om det går mot strømmen, nettopp fordi det er så mange som føler på skammen over å ikke ønske det alle forventer at de ønsker. Du må ikke føde barn selv om “alle andre” gjør det og fordi det er det mest naturlige i verden. Du trenger ikke gjøre noe du ikke vil! Husk det <3

MÅNEDENS INNKJØP

Dere kan se innkjøpsvideoen min HER for å se alt jeg har kjøpt, men om jeg må trekke frem en ting må det bli denne genseren som er fra Zara.

SKJØRT SAMSØE HER

MÅNEDENS FORBEDRINGSPOTENSIALE

Det blir definitivt å kutte ned på godis-inntaket som for øyeblikket er så godt som et daglig inntak, i tillegg til å ta bedre vare på meg selv i form av å si nei til ting jeg ikke vil eller har tid til og slappe av når det trengs. 

MÅNEDENS FLAUSE

Har jeg rukket å gjøre noe skikkelig flaut enda da tro… Kanskje at jeg klarte å få med meg jakken til en venninne av meg hjem fra byen på lørdag slik at hun måtte gå uten jakke, men er det egentlig en flause? Mer idiotisk. 

MÅNEDENS INSTAGRAMBILDE

Dette <3

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

PÅ INNSIDEN AV MOBILEN MIN

Reklame | Sponset cover Ideal of Sweden

Dette innlegget er poppis hos mange, men jeg tror bare jeg har hatt det en gang tidligere og det begynner å bli veldig lenge siden! Så hvorfor ikke slå til nå som det faktisk skjer litt gøy i livet mitt? 😉 Her er innsiden av telefonen min, helt usensurert. 

FORSIDEN

Kaller man det forsiden? Uansett, dette er slik telefonen min ser ut før du kommer inn på den. Dette bildet tok vi på flyplassen på Granca like før vi skulle tilbake til Norge, fyllesyke og slitne. 

BAKGRUNN OG APPER

Bakgrunnsbildet mitt er med Mart og Emilie fra Albania-turen vår i sommer. Så gode minner! Her ser dere alle appene mine. Jeg har egentlig angst for varsler, men ser at det var noen her. Med en gang det blir mer enn to varsler så synes jeg det er ufattelig tiltak så jeg må hele tiden sjekke de for at jeg skal gidde.

BILDER

Jeg tenkte det kunne være gøy å se hva jeg bruker til bilder! Roomie Cam, Afterlight og Snapseed er redigeringsapper. Unfold som dere ser over her er det jeg bruker til å lage stories på Instastory og unfold er appen jeg bruker for å planlegge bildene mine på Instagram, se hva som passer sammen og sånt. 

MIN SISTE MELDING

Det var med Emilie aka Millie og vi planla tacokveld <3

MESSENGER

Det var med lillesøsteren min som har kalt seg selv for St. Embla i samtalen vår, haha. Vi planla Tromsø-turen og hva vi skal finne på når Morten og jeg kommer på besøk.

MINE SISTE SAMTALER

SNAPCHAT – TOPPLISTE OG NYLIGE

Her har dere topplisten min på Snapchat og de to nyligste samtalene som var med Love Island-gruppen og VBB som er vennegjengen min.

MINE SISTE BILDER

Dette er det siste som finnes på min kamerarull. En del fra bursdagshelgen min 🙂

MITT SISTE SELFIE

Det ble faktisk tatt på fredag! Er ikke så glad i selfies lenger, merkelige greier. Hva har skjedd?

MIN SISTE SAMTALE PÅ INSTAGRAM

Det er rett og slett telefonen min nå. Hvis dere synes dette var moro så kan jeg jo gjøre det med jevne mellomrom! Det er sikkert moro å se hva som endrer seg, hvem jeg ringer mest med om tre måneder eller hva jeg har som bakgrunn da? Legg igjen en kommentar om du vil ha flere innlegg som dette <3

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

PRIVATE BILDER FRA LOVE ISLAND

Da vi var på Love Island fikk alle hver sin mobil som vi fikk melding på og som vi kunne ta bilder med! Vi var egentlig ganske flinke, men jeg hadde helt glemt det bort. Selv om det begynner å bli en stund siden Love Island var ferdig tenkte jeg det kunne være morsomt for dere å se våre private bilder inne fra Villaen!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

VLOG / BURSDAGSHELGEN MIN

Jeg vlogget gjennom hele bursdgshelgen min! Bli med på bursdagsfrokost, når jeg får gave av Morten, se hva vi gjorde på kvelden på selve bursdagen min, lunsj med Cristian og Ellinor, feiringen på kvelden med alle vennene mine og blir med når Morten møter pappa og stemoren min. For en helg!

Klikk HER for å komme til videoen og husk å abonnere på kanalen <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

10 TING JEG ALDRI HAR FORTALT DERE

Reklame | Annonselenker Nelly

ØREDOBBER MONKI / JAKKE NELLY HER / T-SKJORTE ZARA / BUKSE NELLY HER

Jeg jobbet på McDonalds i 4 år. Det var min aller første jobb som jeg fikk da jeg var 16 (tror jeg). Det ble myyyyye McFlurry da for å si det sånn, men jeg trivdes veldig godt! Larvik er ikke en stor by og det var mange unge som jobbet der så det ble veldig god stemning. På et tidspunkt jobbet jeg med tre av mine beste venninner så det var kjempekos.

Obsessed med Idol-David. Hvem husker Idol-David som var med i sesongen med Kurt og Gaute? Jeg var så forelska i han, til tross for at jeg var sånn 6, 7, 8 år gammel tror jeg. Jeg hadde selvfølgelig CDen hans, plakat på veggen og sikkert han som bakgrunnsbilde på pcen min. En venninne og jeg skulle feire bursdag og sendte han brev i posten og inviterte han i bursdagen vår, hahaha. Jeg dør av meg selv! Det som var superkoselig er at bestemoren hans svarte med et langt brev tilbake hvor hun fortalte at han var veldig opptatt, men at om han hadde hatt tid så hadde han helt sikkert tatt seg turen (hehe). 

Hestejente. Da jeg var yngre bodde jeg omtrent i stallen og hadde en hest jeg latet som var min. Det hender jeg enda savner den tiden med rideturer på morgenkvisten og adrenalinkicket man får. Etter hvert ble jeg forrytter for den fine hesten for dere som vet hva det er og jeg var så glad i henne. Plutselig skulle hun selges og da gadd jeg rett og slett ikke mer fordi jeg ble så lei meg. 

Jeg kunne plassere alle landene i Europa på kartet. Det er vel to år siden jeg hadde full kontroll, men på det tidspunktet kunne jeg enkelt plassere alle landene i Europa på kartet. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg lekte meg masse på en sånn kart-side på nett, haha. Lite å finne på si.

Spilt håndball i mange år. Det vet dere kanskje? Jeg husker ikke om jeg har sagt det eller ei, men jeg spilte håndball i mange år og elsket det! Jeg sluttet på videregående da laget gikk litt i oppløsning og man måtte velge om man skulle fortsette og prøve å satse eller ikke. 

Tenner en million stearinlys. Jeg elsker levende lys! Det er så koselig og uansett hvilken tid på døgnet det er så tenner jeg lys. Lys til frokost, lunsj, middag og kvelds. Rommet mitt er fullt av lys, stuen er full av lys, vi har lys i gangen og til og med tre lys på badet haha. 

Jeg var med på Pysj Pop Baluba. Noen som husker dette? Det var et program som gikk på lørdagsmorgenen på NRK tror jeg. Et barneprogram, veldig morsomt. De hadde en hinderløype som jeg selvfølgelig meldte meg på sammen med en venninne og jaggu kom vi med! Jeg husker at det var veldig stas og vi kom på delt førsteplass. 

Allergisk mot pelsdyr. Dette til tross for at jeg har hatt pelsdyr gjennom hele oppveksten min, bodd med Celine i nesten to år og er fast bestemt på å ha pelsdyr i fremtiden. Meget spesielt, men jeg nekter å ikke ha dyr. Jeg elsker de jo!

Krasjet første dag med lappen. Jepp. Det var plutselig noe helt annet å sitte alene foran rattet enn å ha en kjørelærer ved siden av meg. Jeg hadde fått overta pappa sin gamle bil og var sååå fornøyd. Nå kan jeg kjøre bil, vettu. Nei, det kunne jeg ikke. Første gang jeg skulle kjøre ut av gården foran huset så rygget jeg inn i den ene stolpen i gjerdet. Herlig. Nå har jeg ikke krasjet siden da (tror jeg), så jeg lærte vel litt.

Min første kjendiscrush var Kristofer “Doffen” Hæstad. Jeg var litt psyko og hadde skikkelig gode stalker skills på den tiden. Jeg gikk vel på ungdomsskolen tror jeg og som resten av Norges unge jenter var jeg så forelska i han her da. Jeg satt og leste alt om han, så på intervjuer og det var like før jeg byttet lag fra Rosenborg til Start fordi jeg hadde tidenes crush. Jeg søkte opp hvor han bodde, fant ut alt om kjæresten hans… Altså jeg blir redd for meg selv. Uansett så kom det til et tidspunkt hvor han og kjæresten hadde kjøpt et hus eller en leilighet og da jeg leste om dette i Se og Hør ble jeg så lei meg at jeg gikk hjem og hørte på My Heart Will go og on gråt :-). Helt normalt. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKEN SOM GIKK

Reklame | Annonselenker Nelly / BikBok

OLYMPUS DIGITAL CAMERASOLBRILLER & T-SKJORTE ZARA / JAKKE & HANSKER MATCH / BUKSE BIKBOK / SKO HER / VESKE HER

AKKURAT NÅ: Nå sitter jeg hjemme sammen med Morten. Vi har hatt en veldig koselig dag med en god del jobbingen, litt shopping, sosialisering og masse kos med Celine som vi passet fra i går til i dag. 

UKENS TANKE: Jeg må ta en ganske viktig, skummel og stor avgjørelse ganske snart… Det er veldig, veldig skummelt fordi hvis jeg gjør det så er det en stor risiko, samtidig som det kommer til å være et slag på samvittigheten om man kan si det sånn. Tenke, tenke. 

UKENS SERIE: Jeg er fortsatt superhekta på Broen og gruer meg til Morten drar fordi da kan jeg ikke se mer før vi er sammen igjen… Kjæreste-styr altså 😉

UKENS HØYDEPUNKT: Hele bursdagshelgen min! Den har vært helt perfekt, fra morgenen på fredag til avslutningen i går kveld. Jeg har kost meg så mye med verdens fineste kjæreste på besøk, feiring med de beste vennene og menneskene jeg vet om i hele verden på lørdag og en koselig dag i går. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Når man gjør en god gjerning, men får beskjed om at man burde gjort enda mer og ingenting er bra nok. 

UKENS SEIER: Det var et veldig godt spørsmål. Denne uken føler jeg har vært litt seiersløs, men det har heller ikke vært noen kamper. En skikkelig koseuke. Hvis jeg skal nevne noe så må det være at jeg faktisk klarte å trene to ganger, woho! Så satser vi på tre denne uken og så er jeg forhåpentligvis tilbake til der jeg pleier å være om en liten stund. 

UKENS CRAVING: Mudcake, altså nam. 

UKENS MATRETT: Mmmm, tapasen på Champagneria kommer på en jevn førsteplass rett overfor pizza fra Dominos haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS MEST LESTE INNLEGG:

Morten svarer på spørsmål om meg

Bursdagsfeiring, svigers og gjensynsglede

Ukens spørsmål

UKENS SANG: Chemicals – Dean Lewis, ny favorittartist her altså!

UKENS FAVORITT-BILDE: Jeg har ikke rukket å dele det på bloggen enda, men vi tok dette da vi var på dobbeldate med E&C <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

MORTENS MØTE MED SVIGERS

I går var det endelig Mortens tur i ilden. Han skulle møte pappa og stemoren min for aller første gang! Pappa og Morten hadde jo en veldig hyggelig (om mye lenger enn hva som ble vist) samtale på Skype inne i Villaen på Love Island. Jeg skjønte med en gang at de kom til å gå godt overens da de begynte å avtale hvilke fotballkamper de skulle gå på, haha. Allikevel så er det noe annet å møtes i virkeligheten over en middag. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi møtte pappa og stemoren min i sentrum og tok oss en tur på Olivia. Det var jo egentlig en bursdagsfeiring for meg, men etter to dager med feiring så gjorde det ikke akkurat noen ting at det var Morten som var i fokus. Vi slo oss ned, bestilte litt mat og fra første sekund så var stemningen god!

Morten ble invitert med på familietur og pappa oppfordret Mortens forslag om å få meg med ut på skitur i vinter, haha. Med andre ord så gikk dette helt fantastisk bra og Morten ble godkjent med gullstjerne i boka. Altså, bare se hvordan pappa ser på han, haha 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKENS STORHANDEL

Jeg synes det er så moro at dere liker ukens handel så godt! Vi kjører på med denne ukens handel som er litt annerledes enn vanlig. Nå er det noen ting som er mer tenkt til Morten enn meg, som kjøttpålegg, noe jeg ikke spiser. Ellers har jeg handlet med middagsmat enn vanlig og en del andre spennende ting!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Spirer og ruccola har jeg kjøpt for å bruke i wraps og salater. Det er kjempegodt og setter en veldig god smak på maten i motsetning til vanlig salat. Laks har jeg også kjøpt, rett og slett fordi jeg må begynne å spiser mer fisk hehe. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne MÅ dere prøve i tacoen deres, supergod!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Elsker denne proteinpuddingen fra YT <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det ble en del ost denne gangen. Gulost og brunost som pålegg, så kjøpte jeg fersk mozzarella for å ha i salat og på lompepizza, samt revet mozzarella til å bruke på alt som skal i ovnen som gratenger eller pizza. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Litt kos <3 Disse er utrolig gode.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVegetardeigen kjøpte jeg på Kiwi og den er kjempegod å bruke til for eksempel taco. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SLIK FIKK JEG MITT HVITE SMIL

Reklame | Premium White

Nå håper jeg de fleste av dere sitter godt planta i sofakroken og er klar for å sette på søndagsfilmen. Det er vi så absolutt i denne leiligheten. Gårsdagen var veldig morsom, men det tar på å feire bursdag så vi skal ta det helt med ro i kveld. Jeg har allikevel klart å lage et innlegg jeg selv synes er ganske kult, nemlig nok et søndagstips til dere!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I kveld vil jeg tipse dere om tannblekingen fra Premium White. I settet fra Premium White får du et komplett tannblekingssett somgjør at du trygt og profesjonelt kan bleke tennene dine hjemme. Du får et resultat likt som om du hadde gjort det hos tannlegen, men til en mye lavere pris. Nå får du faktisk hele 50% rabatt på Premium White tannblekingssett ved å trykke HER.

Det er så utrolig mye lettere enn å måtte gå til tannlegen og betale tusenvis av kroner for noe man enkelt kan gjøre hjemme til en veldig mye lavere pris. Selv drikker jeg ekstremt mye kaffe, altså vi snakker flere kopper om dagen. Jeg har alltid hatt ganske fine tenner, men jeg liker å vedlikeholde og freshe opp hvitfargen i ny og ne med Premium White. Det fjerner gulskjæret og misfargingen som er resultatet av all kaffedrikkingen min. Premium White er et komplett tannblekingssett som gir deg profesjonell bleking til hjemmebruk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Settet fra Premium White er et av de mest effektive og komplette blekesettene til hjemmebruk. Det du får med i pakken er følgende:  tannblekings-gel 10 ml, to formbare tannskinner med oppbevaringsboks, aktivatorspray og led-lys for maksimal effekt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg ta dere gjennom hvordan man bruker tannblekingssettet fra Premium White hjemme på en veldig enkel måte!

Kok opp vann og legg skinnene i kjelen i cirka tre sekunder slik at de blir litt myke. Legg en skinne på den øvre tannraden og bit sammen slik at skinnen former seg etter dine tenner. Deretter gjør du akkurat det samme med den andre skinnen på den nedre tannraden. Når du merker at skinnene stivner litt så kan du ta de ut og klippe av den ekstra plastikkbiten som sitter foran på skinnene før du legger de til siden og lar de tørke.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFør formingOLYMPUS DIGITAL CAMERAEtter forming

Nå er det på tide å legge på tannblekingen! Smør et godt lag med tannbleking på skinnene og plasser de i munnen. Pass på at du bruker riktig skinne til øvre og nedre tannrad, altså den du formet etter den øvre delen må på øvre del nå også. Like etter du har gjort det finner du frem aktiveringssprayen. Spray tre sprut på tannbørsten din og puss tennene til du føler at du har fått fordelt sprayen godt over alle tennene dine og spytt ut det du har til overs i munnen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Helt til slutt finner du frem LED-lyset og plasserer dette over skinnene og nå er hele tannblekingsprosessen i gang! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha skinner og LED-lys på i 25-30 minutter før du tar det av. I mellomtiden kan du for eksempel nyte søndagsfilmen slik som jeg har planer om å gjøre veldig snart, svare på mail eller rett og slett scrolle deg gjennom alt som finnes på Instagram. Sett gjerne på nedtelling på telefonen slik at du tar av tannblekingen etter senest 30 minutter og husk å pusse tennene godt når du er ferdig slik at du får bort alt av rester. 

Husk å skylle skinnene godt slik at de er klare til neste gang du ønsker å bruke Premium White!

Her er resultatet! På disse bildene har jeg ikke redigert noe som helst, ikke en gang lys eller kontrast slik at dere kan se akkurat hvordan resultatet ble. Fargen ble enda litt hvitere og freshere, men nå hadde jo jeg ganske så hvite tenner fra før så det blir ikke en ekstrem forskjell, men en veldig frisk og fin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er superfornøyd med tannblekingen fra Premium White og kommer nok aldri til å bruke noe annet enn den i fremtiden! Resultatet ble såpass bra etter en behandling og hvis man bruker den jevnlig blir det enda hvitere. Nå er mine tenner ganske hvite, men jeg synes Premium White sitt tannblekingssett er helt perfekt for å opprettholde hvitfargen og det er jo så enkelt! Man kan liksom bare dra det frem en tirsdagskveld hvor man ikke skal gjøre noe annet enn å chille, lese pensum eller se på en film. 

Nå får dere 50% rabatt på Premium White sitt tannblekingssett om du trykker HER!

Jeg håper dere likte søndagstipset og fortell meg gjerne hvordan dere liker tannblekingen om dere velger å prøve den! Nå skal vi kose oss med filmkos resten av kvelden. Ha en fin søndag videre <3

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DOBBELDATE MED FAVORITTENE

Hei, fininger! Jeg er helt utslått etter gårsdagens feiring. Morten og jeg har ikke gjort annet enn å ligge på sofaen og ha Broen-maraton, men er det ikke det man skal gjøre etter å ha festet natten lang? Det var utrolig gøy, men det er altså så slitsomt å feste haha. Jeg har blitt en gammel dame nå, vet dere 😉 Jeg har rett og slett droppet alle planene for dagen og prøver å psyke meg opp til å vakse leiligheten, noe som virkelig trengs.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Egentlig skulle vi på lanseringen til Martine i dag, men jeg har ikke klart å komme meg i dusjen en gang så den måtte jeg dessverre droppe. ´Vi skulle egentlig få besøke av Cristian og Ellinor før den tid for å spille inn YouTube videoer, men ingen av oss var helt gira på det haha. Heldigvis fikk vi møtt de to søtingene i går og catchet opp over lunsj!

Det var veldig hyggelig å se de igjen og endelig få til den dobbeldaten vi snakket så mye om inne på Love Island. Cristian var jo en av guttene Morten ble best venn med der inne og Ellinor var en av jentene jeg kom nærmest, så når alle faktisk endte opp sammen må vi jo dobbeldate! Det var kjempekoselig å høre hvordan de har hatt det siden sist og så ble det naturligvis en del snakk om Love Island og alt som skjedde der inne. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER