PÅ INNSIDEN AV MOBILEN MIN

Reklame | Sponset cover Ideal of Sweden

Dette innlegget er poppis hos mange, men jeg tror bare jeg har hatt det en gang tidligere og det begynner å bli veldig lenge siden! Så hvorfor ikke slå til nå som det faktisk skjer litt gøy i livet mitt? 😉 Her er innsiden av telefonen min, helt usensurert. 

FORSIDEN

Kaller man det forsiden? Uansett, dette er slik telefonen min ser ut før du kommer inn på den. Dette bildet tok vi på flyplassen på Granca like før vi skulle tilbake til Norge, fyllesyke og slitne. 

BAKGRUNN OG APPER

Bakgrunnsbildet mitt er med Mart og Emilie fra Albania-turen vår i sommer. Så gode minner! Her ser dere alle appene mine. Jeg har egentlig angst for varsler, men ser at det var noen her. Med en gang det blir mer enn to varsler så synes jeg det er ufattelig tiltak så jeg må hele tiden sjekke de for at jeg skal gidde.

BILDER

Jeg tenkte det kunne være gøy å se hva jeg bruker til bilder! Roomie Cam, Afterlight og Snapseed er redigeringsapper. Unfold som dere ser over her er det jeg bruker til å lage stories på Instastory og unfold er appen jeg bruker for å planlegge bildene mine på Instagram, se hva som passer sammen og sånt. 

MIN SISTE MELDING

Det var med Emilie aka Millie og vi planla tacokveld <3

MESSENGER

Det var med lillesøsteren min som har kalt seg selv for St. Embla i samtalen vår, haha. Vi planla Tromsø-turen og hva vi skal finne på når Morten og jeg kommer på besøk.

MINE SISTE SAMTALER

SNAPCHAT – TOPPLISTE OG NYLIGE

Her har dere topplisten min på Snapchat og de to nyligste samtalene som var med Love Island-gruppen og VBB som er vennegjengen min.

MINE SISTE BILDER

Dette er det siste som finnes på min kamerarull. En del fra bursdagshelgen min 🙂

MITT SISTE SELFIE

Det ble faktisk tatt på fredag! Er ikke så glad i selfies lenger, merkelige greier. Hva har skjedd?

MIN SISTE SAMTALE PÅ INSTAGRAM

Det er rett og slett telefonen min nå. Hvis dere synes dette var moro så kan jeg jo gjøre det med jevne mellomrom! Det er sikkert moro å se hva som endrer seg, hvem jeg ringer mest med om tre måneder eller hva jeg har som bakgrunn da? Legg igjen en kommentar om du vil ha flere innlegg som dette <3

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

PRIVATE BILDER FRA LOVE ISLAND

Da vi var på Love Island fikk alle hver sin mobil som vi fikk melding på og som vi kunne ta bilder med! Vi var egentlig ganske flinke, men jeg hadde helt glemt det bort. Selv om det begynner å bli en stund siden Love Island var ferdig tenkte jeg det kunne være morsomt for dere å se våre private bilder inne fra Villaen!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

VLOG / BURSDAGSHELGEN MIN

Jeg vlogget gjennom hele bursdgshelgen min! Bli med på bursdagsfrokost, når jeg får gave av Morten, se hva vi gjorde på kvelden på selve bursdagen min, lunsj med Cristian og Ellinor, feiringen på kvelden med alle vennene mine og blir med når Morten møter pappa og stemoren min. For en helg!

Klikk HER for å komme til videoen og husk å abonnere på kanalen <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

10 TING JEG ALDRI HAR FORTALT DERE

Reklame | Annonselenker Nelly

ØREDOBBER MONKI / JAKKE NELLY HER / T-SKJORTE ZARA / BUKSE NELLY HER

Jeg jobbet på McDonalds i 4 år. Det var min aller første jobb som jeg fikk da jeg var 16 (tror jeg). Det ble myyyyye McFlurry da for å si det sånn, men jeg trivdes veldig godt! Larvik er ikke en stor by og det var mange unge som jobbet der så det ble veldig god stemning. På et tidspunkt jobbet jeg med tre av mine beste venninner så det var kjempekos.

Obsessed med Idol-David. Hvem husker Idol-David som var med i sesongen med Kurt og Gaute? Jeg var så forelska i han, til tross for at jeg var sånn 6, 7, 8 år gammel tror jeg. Jeg hadde selvfølgelig CDen hans, plakat på veggen og sikkert han som bakgrunnsbilde på pcen min. En venninne og jeg skulle feire bursdag og sendte han brev i posten og inviterte han i bursdagen vår, hahaha. Jeg dør av meg selv! Det som var superkoselig er at bestemoren hans svarte med et langt brev tilbake hvor hun fortalte at han var veldig opptatt, men at om han hadde hatt tid så hadde han helt sikkert tatt seg turen (hehe). 

Hestejente. Da jeg var yngre bodde jeg omtrent i stallen og hadde en hest jeg latet som var min. Det hender jeg enda savner den tiden med rideturer på morgenkvisten og adrenalinkicket man får. Etter hvert ble jeg forrytter for den fine hesten for dere som vet hva det er og jeg var så glad i henne. Plutselig skulle hun selges og da gadd jeg rett og slett ikke mer fordi jeg ble så lei meg. 

Jeg kunne plassere alle landene i Europa på kartet. Det er vel to år siden jeg hadde full kontroll, men på det tidspunktet kunne jeg enkelt plassere alle landene i Europa på kartet. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg lekte meg masse på en sånn kart-side på nett, haha. Lite å finne på si.

Spilt håndball i mange år. Det vet dere kanskje? Jeg husker ikke om jeg har sagt det eller ei, men jeg spilte håndball i mange år og elsket det! Jeg sluttet på videregående da laget gikk litt i oppløsning og man måtte velge om man skulle fortsette og prøve å satse eller ikke. 

Tenner en million stearinlys. Jeg elsker levende lys! Det er så koselig og uansett hvilken tid på døgnet det er så tenner jeg lys. Lys til frokost, lunsj, middag og kvelds. Rommet mitt er fullt av lys, stuen er full av lys, vi har lys i gangen og til og med tre lys på badet haha. 

Jeg var med på Pysj Pop Baluba. Noen som husker dette? Det var et program som gikk på lørdagsmorgenen på NRK tror jeg. Et barneprogram, veldig morsomt. De hadde en hinderløype som jeg selvfølgelig meldte meg på sammen med en venninne og jaggu kom vi med! Jeg husker at det var veldig stas og vi kom på delt førsteplass. 

Allergisk mot pelsdyr. Dette til tross for at jeg har hatt pelsdyr gjennom hele oppveksten min, bodd med Celine i nesten to år og er fast bestemt på å ha pelsdyr i fremtiden. Meget spesielt, men jeg nekter å ikke ha dyr. Jeg elsker de jo!

Krasjet første dag med lappen. Jepp. Det var plutselig noe helt annet å sitte alene foran rattet enn å ha en kjørelærer ved siden av meg. Jeg hadde fått overta pappa sin gamle bil og var sååå fornøyd. Nå kan jeg kjøre bil, vettu. Nei, det kunne jeg ikke. Første gang jeg skulle kjøre ut av gården foran huset så rygget jeg inn i den ene stolpen i gjerdet. Herlig. Nå har jeg ikke krasjet siden da (tror jeg), så jeg lærte vel litt.

Min første kjendiscrush var Kristofer “Doffen” Hæstad. Jeg var litt psyko og hadde skikkelig gode stalker skills på den tiden. Jeg gikk vel på ungdomsskolen tror jeg og som resten av Norges unge jenter var jeg så forelska i han her da. Jeg satt og leste alt om han, så på intervjuer og det var like før jeg byttet lag fra Rosenborg til Start fordi jeg hadde tidenes crush. Jeg søkte opp hvor han bodde, fant ut alt om kjæresten hans… Altså jeg blir redd for meg selv. Uansett så kom det til et tidspunkt hvor han og kjæresten hadde kjøpt et hus eller en leilighet og da jeg leste om dette i Se og Hør ble jeg så lei meg at jeg gikk hjem og hørte på My Heart Will go og on gråt :-). Helt normalt. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKEN SOM GIKK

Reklame | Annonselenker Nelly / BikBok

OLYMPUS DIGITAL CAMERASOLBRILLER & T-SKJORTE ZARA / JAKKE & HANSKER MATCH / BUKSE BIKBOK / SKO HER / VESKE HER

AKKURAT NÅ: Nå sitter jeg hjemme sammen med Morten. Vi har hatt en veldig koselig dag med en god del jobbingen, litt shopping, sosialisering og masse kos med Celine som vi passet fra i går til i dag. 

UKENS TANKE: Jeg må ta en ganske viktig, skummel og stor avgjørelse ganske snart… Det er veldig, veldig skummelt fordi hvis jeg gjør det så er det en stor risiko, samtidig som det kommer til å være et slag på samvittigheten om man kan si det sånn. Tenke, tenke. 

UKENS SERIE: Jeg er fortsatt superhekta på Broen og gruer meg til Morten drar fordi da kan jeg ikke se mer før vi er sammen igjen… Kjæreste-styr altså 😉

UKENS HØYDEPUNKT: Hele bursdagshelgen min! Den har vært helt perfekt, fra morgenen på fredag til avslutningen i går kveld. Jeg har kost meg så mye med verdens fineste kjæreste på besøk, feiring med de beste vennene og menneskene jeg vet om i hele verden på lørdag og en koselig dag i går. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Når man gjør en god gjerning, men får beskjed om at man burde gjort enda mer og ingenting er bra nok. 

UKENS SEIER: Det var et veldig godt spørsmål. Denne uken føler jeg har vært litt seiersløs, men det har heller ikke vært noen kamper. En skikkelig koseuke. Hvis jeg skal nevne noe så må det være at jeg faktisk klarte å trene to ganger, woho! Så satser vi på tre denne uken og så er jeg forhåpentligvis tilbake til der jeg pleier å være om en liten stund. 

UKENS CRAVING: Mudcake, altså nam. 

UKENS MATRETT: Mmmm, tapasen på Champagneria kommer på en jevn førsteplass rett overfor pizza fra Dominos haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS MEST LESTE INNLEGG:

Morten svarer på spørsmål om meg

Bursdagsfeiring, svigers og gjensynsglede

Ukens spørsmål

UKENS SANG: Chemicals – Dean Lewis, ny favorittartist her altså!

UKENS FAVORITT-BILDE: Jeg har ikke rukket å dele det på bloggen enda, men vi tok dette da vi var på dobbeldate med E&C <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

MORTENS MØTE MED SVIGERS

I går var det endelig Mortens tur i ilden. Han skulle møte pappa og stemoren min for aller første gang! Pappa og Morten hadde jo en veldig hyggelig (om mye lenger enn hva som ble vist) samtale på Skype inne i Villaen på Love Island. Jeg skjønte med en gang at de kom til å gå godt overens da de begynte å avtale hvilke fotballkamper de skulle gå på, haha. Allikevel så er det noe annet å møtes i virkeligheten over en middag. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi møtte pappa og stemoren min i sentrum og tok oss en tur på Olivia. Det var jo egentlig en bursdagsfeiring for meg, men etter to dager med feiring så gjorde det ikke akkurat noen ting at det var Morten som var i fokus. Vi slo oss ned, bestilte litt mat og fra første sekund så var stemningen god!

Morten ble invitert med på familietur og pappa oppfordret Mortens forslag om å få meg med ut på skitur i vinter, haha. Med andre ord så gikk dette helt fantastisk bra og Morten ble godkjent med gullstjerne i boka. Altså, bare se hvordan pappa ser på han, haha 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKENS STORHANDEL

Jeg synes det er så moro at dere liker ukens handel så godt! Vi kjører på med denne ukens handel som er litt annerledes enn vanlig. Nå er det noen ting som er mer tenkt til Morten enn meg, som kjøttpålegg, noe jeg ikke spiser. Ellers har jeg handlet med middagsmat enn vanlig og en del andre spennende ting!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Spirer og ruccola har jeg kjøpt for å bruke i wraps og salater. Det er kjempegodt og setter en veldig god smak på maten i motsetning til vanlig salat. Laks har jeg også kjøpt, rett og slett fordi jeg må begynne å spiser mer fisk hehe. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne MÅ dere prøve i tacoen deres, supergod!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Elsker denne proteinpuddingen fra YT <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det ble en del ost denne gangen. Gulost og brunost som pålegg, så kjøpte jeg fersk mozzarella for å ha i salat og på lompepizza, samt revet mozzarella til å bruke på alt som skal i ovnen som gratenger eller pizza. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Litt kos <3 Disse er utrolig gode.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVegetardeigen kjøpte jeg på Kiwi og den er kjempegod å bruke til for eksempel taco. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DOBBELDATE MED FAVORITTENE

Hei, fininger! Jeg er helt utslått etter gårsdagens feiring. Morten og jeg har ikke gjort annet enn å ligge på sofaen og ha Broen-maraton, men er det ikke det man skal gjøre etter å ha festet natten lang? Det var utrolig gøy, men det er altså så slitsomt å feste haha. Jeg har blitt en gammel dame nå, vet dere 😉 Jeg har rett og slett droppet alle planene for dagen og prøver å psyke meg opp til å vakse leiligheten, noe som virkelig trengs.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Egentlig skulle vi på lanseringen til Martine i dag, men jeg har ikke klart å komme meg i dusjen en gang så den måtte jeg dessverre droppe. ´Vi skulle egentlig få besøke av Cristian og Ellinor før den tid for å spille inn YouTube videoer, men ingen av oss var helt gira på det haha. Heldigvis fikk vi møtt de to søtingene i går og catchet opp over lunsj!

Det var veldig hyggelig å se de igjen og endelig få til den dobbeldaten vi snakket så mye om inne på Love Island. Cristian var jo en av guttene Morten ble best venn med der inne og Ellinor var en av jentene jeg kom nærmest, så når alle faktisk endte opp sammen må vi jo dobbeldate! Det var kjempekoselig å høre hvordan de har hatt det siden sist og så ble det naturligvis en del snakk om Love Island og alt som skjedde der inne. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SLIK GIKK DET MED HECTOR

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dere som har fulgt meg en stund husker antakeligvis Hector. For dere som ikke har fått med dere hvem han er så er han kort fortalt verdens nydeligste hund. Dessverre er Hector en gatehund som levde ved strandpromenaden i Sarandë hvor jeg var på ferie i sommer. Hele historien om Hector kan dere lese HER.

Før jeg dro til Love Island hadde vi satt i gang en stor prosess for å redde Hector fra livet på gata. Vi var i kontakt med et lokalt rescue shelter som jobbet spesielt med gatehunder i Albania. Vi snakket med lokale albanere som vi ble kjent med da vi var på ferie, de ville også hjelpe til. Til slutt var det dere fantastiske lesere som hjalp til med å donere penger til innsamlingsaksjonen for Hector. 

Sommeren gikk mot slutten og etter å ha fått flere meldinger fra lesere og følgere som befant seg i Sarandë forstod vi at vi begynte å få dårlig tid. Hector hadde blitt tynn og skrøpelig. Etter å ha gitt opp håpet om å få han til Norge, mye på grunn av den nye loven og mye på grunn av helsen til Hector som ble verre bestemte vi i samråd med kontaktpersonen vår i Protect med Albania om å finne et hjem til han i Italia eller Nederland. Organisasjonen som har god erfaring med å adoptere bort gatehunder ønsket ikke å finne en familie til han i Albania fordi hundene som regel blir brukt som vakthunder og ikke som familiehund.

Pengene som ble samlet inn skulle gå med til den prosessen. Protect me Albania var klare for å dra til Sarandë hvor de skulle hente Hector hos en av våre bekjente som sa ja til å ta han inn i noen dager slik at organisasjonen kunne finne han. Det eneste som faktisk manglet var Hector. 

Han hadde ikke dukket opp på promenaden hvor han pleide å befinne seg på flere uker. Personen som skulle ta inn Hector og ha han i noen dager til organisasjonen kom for å hente han ble bekymret og fikk noen venner av han som jobbet ved promenaden til å følge med mens han selv var på jobb. Ingen Hector dukket opp. Han lette selv, men til ingen nytte. 

Det er utrolig trist, men hva som faktisk skjedde med Hector vet jeg ikke. Kontaktpersonen vår i Sarandë lovet oss å si ifra om Hector skulle dukke opp igjen, men vi hørte aldri noe mer og hver gang vi sendte melding var svaret det samme; han har ikke sett noe til han, og det har heller ikke de som jobber på promenaden. 

Uten mulighet for å reise ned selv og etter å ha gått tom for mulige alternativer tok vi en avgjørelse. Vi donerte pengene til Protect me Albania som vil fortsette å jobbe for å hjelpe gatehunder over hele Albania, men dessverre fikk vi ikke hjulpet Hector. Det er forferdelig trist, men nå kan jeg ikke gjøre annet enn å fokusere på det positive som er at mange, mange, mange hunder vil kunne få hjelp og forhåpentligvis ikke måte leve på gata slik som Hector måtte 🙁

Jeg er så lei meg for at det gikk som det gikk, men jeg vil takke alle som bidro! Tusen millioner takk for at dere engasjerte dere. Sammen klarte vi å samle inn rett over 25 000 kroner som nå kan gå til å hjelpe gatehunder rundt om i Albania. Dere er best og motiverer meg til å fortsette arbeidet for å hjelpe dyr i nød, blant annet ved å donere bort en del av premiepengene fra Love Island til en dyrevernsorganisasjon sammen med Morten <3

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

10 FAVORITTER I OSLO

Nå deler jeg mine favoritter i Oslo når det kommer til steder, mat, chill og fest! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oslo Raw

Dette er en café som har helt utrolig god organisk og vegansk mat. Interiøret i lokalet er skikkelig koselig, fantastisk hyggelige og hjelpsomme ansatte og veldig instavennllig servering for de som er interessert i det. De har helt utrolig gode raw-kaker som jeg blir helt hekta på om jeg først drar dit en tur. De serverer blant annet smoothie, salater, chiapudhding, açaí bowl, kaffe, avokado crackers og mye mer digg. Du finner Oslo Raw på Adamstuen og på Eger Karl Johan.

Ekebergparken

Dette er et av mine favorittsteder i Oslo! Jeg bodde i enden av parken før og da var jeg der så og si daglig. Hvis jeg hadde en dårlig dag pleide jeg å sette i ørepropper og gå eller løpe en tur i parken før jeg satt meg på et utkikkspunkt hvor du kunne se ut over hele Oslo. Det er så fint der og jeg elsker utsikten og roen man finner i Ekebergparken. 

Soho Urban Eatery

Dette er et perfekt lunsjsted, men det er ganske bortgjemt. Soho befinner seg nemlig i den øverste etasjen på Oslo City (av alle steder i Oslo så ligger det altså der). Nå er det såpass bra at det er verdt en tur inn på City og når du sitter inne i lokalet der så føler du mer at du sitter på en urban, kul café et eller annet sted i verden enn på toppen av et kjøpesenter. 

Julemarkedet i Spikersuppa

Dette er så koselig! Selv om jeg ikke akkurat er julens største fan så synes jeg førjulstiden kan være utrolig koselig. Julemarkedet i Spikersuppa her i Oslo er noe av det som virkelig er med på å sette stemningen. Det er masse små boder med forskjellige ting, du har en skøytebane og nei, hvis ikke du får julestemning av det så vet jeg ikke hvordan du skal få det!

Sørenga og Mirabel

Jeg slo to i en her. Sørenga på sommeren er kaos, men det er ganske mange koselige restauranter. Restaurantene på Sørenga blir ekstra bra med tanke på beliggenheten, helt nede ved havet. En av de er Mirabel som jeg prøvde for første gang nå i sommer. Kanskje den kom nå i sommer for alt jeg vet, men ja. Den er ufattelig bra! Prisene er helt greie og servicen er helt fantastisk! Det ble litt surr med bestillingen vår den ene gangen og da fikk hele bordet gratis dessert og drikke som kompensasjon. Det var ikke en stor feil en gang, men de unnskyldte og ordnet opp så til de grader. Det er utrolig god mat, flott beliggenhet og fantastisk service!

Sognsvann

Det perfekte søndagsstedet (hvis du liker masse folk). Sognsvann er utrolig koselig, særlig nå på høsten med alle de fine fargene. Lufta der oppe er også veldig mye deiligere enn nede i sentrum av Oslo. Jeg elsker å gå tur der på høsten og jeg har store planer om å ta med meg Morten opp dit neste gang han kommer på besøk <3

Olivia

Jeg blir aldri lei av Olivia, sånn seriøst. Jeg elsker det stedet. Mine to favoritter er Hegdehaugsveien og Aker Brygge, rett og slett fordi det er de to stedene jeg synes både mat og service er best. Jeg har vært på den i Østbanehallen to ganger, men er ikke helt imponert… Jeg elsker interiøret og jeg elsker både lunsj, middag og dessert. Min favoritt er Pollo e panchetta-salaten og en pizza Diavola (tror jeg). I tillegg er focacciaen der ekstremt god, nam nam. 

Christiania, Himkok, Crowbar

Her slo jeg noen steder sammen igjen, hehe. Dette er noen av mine favorittsteder når alkohol er involvert. Jeg synes ikke det er så ufattelig moro å dra på byen, men jeg klarer som regel å kose meg ganske greit på disse stedene. Du har Christiania som jeg liker hvis jeg skal på en skikkelig bytur. Veldig kult lokale, kjempegode drinker og sentralt. Himkok er litt chillere, men utrolig koselig og de har vunnet en eller annen pris for drinkene sine såååå ja, gode drinker. Crowbar er superchill igjen og perfekt hvis man bare vil ut og ta en øl eller et glass vin med noen venner, eller for eksempel en date. Jeg liker også Taket på sommeren, Jaeger om det er rett DJ + Champagneria og Heim som gir litt samme vibe som crowbar når det kommer til anledning. 

Kverneriet

ELSKER Kverneriet! De har så utrolig god mat. Dette er hovedsakelig en burger-restaurant som serverer helt utrolig gode burgere med minst like godt tilbehør. Min favoritt er den som ligger på Majorstua, egentlig bare fordi jeg liker interiøret og lokalet der best. Maten smaker som regel like godt uansett hvem av restaurantene jeg er på (ja, jeg har vært der en del hehe).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bruktmarked på Grünerløkka

Det er skikkelig kos å gjøre på en søndag! Jeg var der tidlig i vår og fikk faktisk handlet litt av hvert. Det finnes sikkert mange bruktmarked, men det jeg var på var lokalisert i en liten park og det var salg av vafler (som man må kjøpe når man kjenner vaffel-lukta), pølser og brus i tillegg til masse kult! Dette er en fin søndagsaktivitet mellom junkfood og søndagsturen.

 

Har dere noen gode Oslo-tips? Del gjerne <3

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER