TUSEN TAKK FOR 2017

Godt nyttår, mine fantastiske lesere! Jeg har litt å si til dere i det som blir mitt aller siste innlegg i 2017. Et år som har vært helt utrolig!

På lørdag snakket jeg med noen venninner om at vi håpet neste år ble et bedre år. Da sa spurte en av de hva i all verden som var ille med mitt 2017. Da lo jeg litt fordi jeg har alt i alt hatt et veldig bra år. Det har skjedd så mye og jeg er evig takknemlig.

Jeg kunne skrevet i en evighet, men det er noe jeg vil si. 2017 har gitt meg så mye og jeg har fått oppleve helt fantastiske ting som jeg vil huske for alltid.

 Tusen takk til TV3 og castingen, da særlig verdens beste Ina som ga meg muligheten til å oppleve noe så sykt gøy som Paradise Hotel. Tusen takk for at dere tok med så fine folk at jeg fortsatt kan kalle mange av dem for mine venner, noen er til og med blitt mine nærmeste (Martine og Sofie, masse elsk til dere).

❤ Tusen takk til vennene mine for å ha vist forståelse for at jeg ville leve i bobla et par måneder etter at jeg kom hjem, men at dere fortsatt var der da bobla sprakk.

❤ Tusen takk til Side2 for å ha signert meg og gitt meg bekreftelse på at jeg faktisk kan gjøre dette bra! Dere fortsetter å motivere meg og det er så utrolig gøy å få jobbe sammen med så flinke folk. 

❤ Tusen takk til Charlotte hos Røa Osteopati som gir meg håp og forståelse for en sykdom nesten ingen, inkludert meg selv visste hva var. 

❤ Tusen millioner takk til alle dere som følger meg og min hverdag hver enste dag. Jeg er så ubeskrivelig takknemlig, dere aner ikke!

Tusen takk for et flott 2017. Håper dere alle får et fantastisk 2018!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SLIK SKAL VI GJØRE LEILIGHETEN KLAR FOR NYTTÅRSAFTEN

Wiiii, i dag er det nyttårsaften! Jeg er stressa fordi dette året er over og tiden går så fort, men samtidig gleder jeg meg til et nytt år med blanke ark og nye muligheter. Spennende, men skummelt som alt annet her i livet. Uansett er jeg klar for å feire det gamle året og ønske det nye velkommen i kveld!

I går var vi som sagt i byen en tur for å handle inn pynt til nyttårsaften. Det klarte vi ganske så bra da for å si det sånn. Når det er en så spesiell dag er det viktig å markere det. En måte å gjøre denne dagen spesiell og skille den fra hvilken som helst annen fest er å pynte! Pynt bordet, glassene, vinduene og ja… Pynt alt!

Vi gikk for pynt i både gull, sølv og sort. Jeg synes det blir ganske kult når man kombinerer alle tre, særlig når det meste i gull og sølv glitrer i tillegg. Åh, som jeg gleder meg til å se resultatet av dette. Hvis det blir vellykket skal dere får se, haha. Hvis ikke så får dere bare følge med på Snapchat i løpet av kvelden (andreasveinsdot)

Vi har kjøpt et slags forheng til å ha i inngangen fra gangen til stua hvor middagen og festen foregår. Vi har sugerør i gull, “happy new year” boksaver i sølv samt gull- og sølvstjerner til å pynte bordet med. I tillegg har vi kjøpt en helt sort duk og sorte servietter for å fremheve all pynten vi skal ha der!

Hvor kul er ikke denne? Vi var på Partyland som ligger på Gunerius her i Oslo hvor de har ALT du trenger til fest. Vi var egentlig innom for å lete etter en sort duk på Kid, men oppdaget denne butikken i samme lengen. De hadde så sykt mye kult til alle festlige anledninger. Jeg fikk lyst til å hoste så mange foskjellige fester bare av å se på alt de hadde der, haha.

Vi tok med oss denne kjempestore hatten som skal gå på rundgang i kveld, i tillegg til det forhenget og en sort duk. Alt annet er fra Nille!

Vi har bongbonger (er det rett ord?), partyhatter, serpentiner i gull og sølv, ballonger, stjerneskudd, hårbøyler med “happy new year” i gull og sikkert noe mer jeg ikke kommer på eller klarer å få øye på. Er det rart jeg gleder meg til å starte pyntingen? 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

ÅRETS NEST SISTE DAG

Hei, fininger! Har dere hatt en bra nest siste dag i 2017? Det har i hvert fall jeg! Etter å ha sovet dårlig i nesten en uke fikk jeg en kjempegod natts søvn og våknet opp ferdig uthvilt av meg selv klokken ni. Hårkur og selvpleie stod for tur før jeg dro til byen hvor jeg møtte Christina, en venninne av meg. Det var så koselig! Vi satte oss på Steam på Egertorget hvor vi drakk kaffe, siste det som ble frokost for min del og kravlet i flere timer.

Jeg lo godt da hun fortalte hvordan det gikk opp for henne at hun fyller 30 i 2018 og freaket ut over det. Her sitter jeg og stresser over at jeg blir 24, mens jeg sier til henne at det er null stress å bli 30, haha. Nå har hun faktisk både samboer, egen leilighet, en mastergrad og en jobb hun trives godt i så jeg vil si at det er kjempebra jobba og da er det faktisk null stress å fylle 30. 

Jeg var faktisk ute fra tolv til fem i dag og bare vandret rundt og sosialiserte meg uten å måtte stresse over noe som helst. Da Christina og jeg skilte lag møtte jeg først to og så enda en venninne til i Torggata. Vi hadde tatt på oss oppgaven å handle inn pynt til nyttårsmiddagen i morgen kveld. Det er noe jeg elsker og vi brukte flere timer på å finne all pynten vi trengte. Nå skal det sies at vi stoppet innom tidenes junkfood sjappe og tok en times lunsj i mellomtiden, men allikevel.

Vi fant sykt mye fint og jeg gleder meg skikkelig til å gjøre leiligheten vi skal feire i nyttårsklar i morgen ettermiddag. I år tar vi det rolig og vi som ikke har kjæreste eller dro utenlands skal lage kalkunmiddag med dessert og kose oss rundt bordet resten av kvelden. Sier vi nå da. Vi får se hva som skjer etter et par vinglass, haha. 

Nå skal jeg dusje og smøre meg inn med selvbruning før jeg skal se resten av Harry Potter-filmen på TVNorge, etterfulgt v The Great Gatsby og lage meg en skikkelig digg lørdagsmiddag. Jeg har faktisk kjøpt inn noe jeg aldri pleier å spise… Så det blir spennende!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

WELCOME TO MY BEDROOM

Selv om jeg overhodet ikke ville dra tilbake til Oslo begynner jeg å synes det er litt koselig igjen. Jeg har det ganske hyggelig her også, selv om det hadde vært utrolig fint å være lenger hjemme. Jeg kjenner at jeg hadde trengt en laaaang ferie, men det får bli en annen gang. 

Anyways. Jeg tenkte det var hyggelig å vise dere noen detaljer fra soverommet mitt. Det har jeg nemlig ikke gjort før! Det tok litt tid før jeg kom til rette i den nye leiligheten og fikk satt et personlig preg på soverommet, men nå begynner det å komme seg. 

Haha æsj jeg så nå hvor hårete hårbørsten min er. Sykt nasty, her rydder jeg ikke opp før jeg tar bilder da for å si det slik. 

Jeg elsker denne telysholderen jeg har i vinduskarmen! En liten motivasjonsprat på morgenen. 

Alle bøkene mine. Anbefaler alle sammen, de er så fine!

Jeg har masse private bilder rundt på soverommet. På speilet til sminkebordet har jeg disse og stående har jeg et bilde av lillesøsteren min og meg, i tillegg har jeg et bilde av bestevenninnen min og meg. Så har jeg flere andre steder. Det er så koselig å gjøre det litt personlig!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKENS SPØRSMÅL // FLYTTING, KYSSEBILDET, JULEGAVER ++

Føler du at du og Sofie har sklidd litt fra hverandre? Ikke at dere er mindre venner eller noe, men at dere kanskje ikke er så nære som før?

Nei, det føler jeg på ingen måte. Sofie er en av mine aller nærmeste og det håper og tror jeg hun alltid vil være. Vi klikket med en gang og har funnet ut at vi er utrolig like på mange områder, haha. Det er mye jeg kan snakke med henne om som jeg ikke føler jeg kan snakke med andre om og sånt, så det er amazing.

Hvilken by bor foreldrene dine i?

De bor i Larvik. 

Hva fikk du av Sofie som julegave 🙂

Jeg fikk en fuktighetskrem til ansiktet som jeg elsker! I tillegg fikk jeg en king size eske med Kinder Maxi og to andre sjokolader. Haha, sjokolade <3

Hva er vitsen med å holde det kyssebildet anonymt når du legger det ut på storyen din med over 10000 seere?? Ikke så veldig anonymt spør du meg

For det første har jeg ikke 10 000 på snap, bare så det er sagt. For det andre skulle ikke det bildet bli lagt ut på story, men det var en liten feil jeg begikk etter litt mye vin den kvelden, haha. Selv om jeg la det ut betyr ikke det at den andre personen ønsker å bli identifisert på en offentlig blogg. Det håper jeg dere forstår. 

Hvorfor begynte du å blogge?

Fordi jeg hadde lyst til å dele det jeg skriver. Jeg har alltid likt å skrive og har ikke vært fremmed for oppmerksomhet, haha. Derfor var blogging ganske naturlig for meg å starte med. 

Hva føler du når Sofie sier hun skal flytte til Trondheim? Kommer du til å savne henne?

Jeg forstår kjempegodt at hun vil flytte tilbake dit hvor hun føler seg hjemme. Jeg vil jo egentlig flytte med henne! Nå vet jeg ikke helt hva som vil skje, men herregud ja jeg kommer til å savne henne om vi flytter fra hverandre. Jeg elsker å bo med Sofie!

Hvem er gutten du la ut bilde av at du kysser på mystory?

Han er en veldig hyggelig gutt fra Larvik, mer enn det ønsker jeg ikke å utdype, haha. Se svaret over her!

Vet du hvor Sofie skal flytte når hun flytter ut eller skal hun bo der dere bor nå?

Hun skal flytte til Trondheim :-(.

Hvilken parfyme bruker du?

Jeg bruker The Scent fra Hugo Boss!

Har du noen nyttårsforsetter?

Jeg har mål :-D. Haha, dere kan lese målene mine for 2018 HER

Har du hatt en fin jul?

Ja, veldig! Dette er den beste julen jeg har hatt på mange år og jeg ville at den skulle vare lenger… 

Hvor skal du reise? Du la jo ut bookingbekreftelse på mystory.

Marte, bestevenninnen min og jeg har bestemt oss for å reise utenlands neste nyttårsaften og er tidlig ute. Det var ikke så dumt for da vi skulle booke hotell var det flere som allerede var utsolgt nyttårshelgen 2018! Det er sykt. Vi må booke flybilletter senere da fordi det er ikke en gang lagt ut. Jeg vil vente litt med å avsløre hvor vi skal til ting er 100% bekreftet!

Skulle du ønske at du var en av de som sjekker inn på PH 2018?

Nei. Ikke med den gjengen som skal nå, haha. Jeg har så gode minner fra årets sesong og jeg vil ikke risikere å ødelegge det med en dårligere opplevelse neste år. Når det er sagt er det litt vondt fordi jeg savner det sååå mye! Det å tenke på at noen andre skal være der nå er så trist…

Hvem var favoritten din på PH?

Meg selv!!! Haha, sånn seriøst. 

Er du religiøs?

Nei, altså på papiret er jeg kristen. Jeg er døpt og konfirmert i kirken, men jeg er ikke troende. 

Hvordan farger du bryna?

Før brukte jeg en farge fra Depend, men nå farger jeg de hos Beauty House (sponset).

Hvordan kommer du og Sofie til å holde kontakt når hun flytter?

Hm… Vi kommer nok til å besøke hverandre mye. Det er i verste fall en liten fly- eller busstur mellom oss. Så kommer vi helt sikkert til å FaceTime en god del, slik som vi gjør nå når hun er ute og reiser. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

VIDEO – GET READY WITH ME

Heisann! Første juledag spilte jeg inn en video til dere mens jeg gjorde meg klar til kveldens festligheter. Dere får se hvordan jeg sminker meg, hvilke produkter jeg bruker og hvordan jeg krøller håret mitt. I tillegg babler jeg i vei om alt mellom himmel og jord, samt forventninger og planer for første juledag!

 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

MINE MÅL FOR 2018

Jeg hater ordet “nyttårsforsetter”. Rett og slett fordi det er et ord som beskriver mål man aldri når. Mål som er alt for høye og urealistiske. I år har jeg bestemt meg for å sette meg noen oppnåelige mål og kalle de for nettopp det de er – mål for 2018. 

 Gi flere komplimenter. Det er ofte jeg tenker på komplimenter, men jeg sier de ikke høyt og da er det jo ikke noe hyggelig. Her om dagen hadde en kollega av meg på seg en så fin genser og det var det første jeg la merke til da jeg kom på jobb. Allikevel kom jeg ikke på å faktisk si det til henne før vi skulle dra fra jobb, haha. Jeg tenker sånn i hverdagen generelt. Hvis jeg står ved siden av noen med en kjempefin kåpe og tenker over det så skal jeg begynne å si det. Det er jo så koselig med slike komplimenter fra både kjente og ukjente. 

❤ Spare mer penger. Jeg har ikke akkurat vært i sparemodus i 2017, hehe. Det skal endres i 2018. Jeg skal sette av penger hver eneste måned og faktisk spare seriøst. Når jeg sier spare seriøst mener jeg at jeg ikke skal “låne” fra kontoen hele tiden, men la alt stå der.

❤ Komme i ordentlig bra form igjen. Åh, jeg savner formen jeg var i på denne tiden i fjor. Aner dere hvor bra trent jeg egentlig var? Nei, dere gjør selvfølgelig ikke det. Jeg brukte så mye tid på helsen min og elsket det. Da var det ikke sjokolade til middag, men heller et ordentlig sunt og godt måltid. Jeg brukte mer tid på kjøkkenet hvor jeg lagde sunn og næringsrik mat, var på trening nesten hver dag og hadde så mye energi. Jeg skal tilbake dit!

❤ Kunne leve av bloggen. Jeg vil kunne leve av bloggen fordi det hadde gjort det meste mye enklere. Jeg ville fortsatt i butikkjobben min rett og slett fordi det er så koselig, i tillegg til at jeg kjeder meg ihjel om jeg har fri for lenge. Det som er problemet er at jeg ikke har nok tid til bloggen i de periodene jeg jobber mer, noe som gjør at jeg stresser unødvendig mye. Derfor vil jeg kunne leve av den og heller jobbe et par ganger i uka fordi det er gøy!

❤ Dra oftere hjem til Larvik. Tenk at jeg ikke har vært hjemme i Larvik siden i sommer før jeg dro hjem i jula nå. Det tar under to timer medtoget hjem og allikevel er jeg der maks tre ganger i året. Det er ikke bra. Nå skal jeg bli flinkere til å dra hjem når jeg har fri noen dager her i Oslo slik at jeg kan tilbringe mer tid med familien.

❤ Gå ned alt jeg la på meg i 2017 + litt til. Jeg vet at jeg ikke burde snakke om vekt og kropp og blablabla, men jeg er ikke komfortabel med å ha gått opp så mye i vekt som jeg har gjort i løpet av 2017. Det er sannheten og det må dere faktisk tåle å høre. Jeg skulle heller ikke ønske at jeg var komfortabel sånn jeg er nå fordi jeg har lagt på meg grunnet mye usunn mat og alkohol, noe som ikke er bra og faktisk kan være farlig for kroppen!

❤ Se mer positivt på ting. Dette skal jeg klare! Jeg har en tendens til å se litt for mye på de negative sidene i stede for de positive, men det har med innstilling å gjøre. Den skal endres og allerede nå skal jeg prøve å se det positive i ting og bli en mer positiv person. 

❤ Dra minst en tur til Island. Rett og slett fordi jeg elsker Island og ser familien jeg har der alt for sjeldent. Kanskje jeg får med meg Sofie? Hun har snakket om at hun vil oppleve Island, så det passer jo perfekt!

❤ Starte på studie igjen. Nå har jeg sagt dette og bestemt meg for det, men plutselig får jeg en eller annen fiks idé om å gjøre noe annet i stede. Jeg må derfor ha det som et mål, haha. 

❤ Bli komfortabel med å gå uten extension. Det er jeg faktisk ikke nå. Jeg har blitt så vandt med det ekstra håret og føler virkelig at det er mitt eget. Derfor blir det skikkelig rart når håret er borte og jeg innser hvor mye kortere og tynnere mitt eget faktisk er. Nå skal jeg etter planen ta av det ekstra håret i januar så jeg må overbevise meg selv om at det er for det beste! Det er jo det. Tror jeg, haha. Jeg skal virkelig prøvde å bli komfortabel med det. 

❤ Være mer avlogget i hverdagen. Jeg er på sosiale medier eller nett generelt hele tiden. I 2018 skal jeg bli flinkere til å legge bort telefonen å være litt avlogget. Kanskje en time før leggetid eller noe sånt? 

❤ Kutte ned på Pepsi Max (så trist). Vil jeg egentlig dette? Njæ. Jeg har allerede kuttet ned mye og kjøper sjelden mer enn to flasker i uken. Det er kanskje mye, men før hadde jeg alltid Pepsi Max i kjøleskapet og kunne drikke 1,5 liter hver dag. Det kan jo ikke være bra! Jeg skal prøve å komme meg ned til en flaske i uken, da helst i helgen. 

❤ Dra på minst en date. Det er vel gjennomførbart. Minst en date på et helt år skal til og med jeg klare, haha. 

❤ Feire nyttårsaften i utlandet. Da mener jeg ikke den som kommer nå, men nyttårsaften i 2018. Jeg er så lei av å feire i Norge så neste år skal jeg definitivt dra til utlandet for å feste inn det nye året. Har dere noen kule steder å anbefale?

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

HELGENS PLANER

God morgen! Det er fredag og snart helg. Jeg tenkte det kunne være moro å høre om mine planer for helgen, så here we go!

FREDAG. I dag skal jeg på jobb og da går nesten hele dagen. Jeg er virkelig ikke i form så jeg håper tiden går fort, noe den som regel faktisk gjør. Etter jobb må jeg en tur på posten for å hente en pakke jeg har bestilt meg før jeg skal møte Marte. Vi skal ha en middagsdate, noe som er skikkelig hyggelig! Jeg har litt lyst til å dra hjem og sove, haha, men at må man jo ha og Marte er ganske så godt selskap. 

LØRDAG. Jeg har fri!!! Planen er å sove ganske lenge fordi det virker som om jeg aldri får nok søvn om dagen. Litt tidlig må jeg opp fordi jeg har avtalte å møte en venninne for å drikke kaffe. Elsker kaffe, elsker venner så det er en perfekt kombinasjon! Senere på dagen skal jeg møte en annen venninne. Vi har ikke planen spikret helt enda, men det blir nok en liten bytur for blant annet å finne dekorasjoner til nyttårsaften. Jeg elsker pynt så hvis jeg får bestemme blir det masse, masse, masse forskjellig pynt i form av gull, sølv, sort og glitter. 

SØNDAG. Selveste nyttårsaften! Tenk at hele 2017 er over om noen få dager. Det er så sykt å tenke på. Planen min er å vaske leiligheten og trene hvis jeg er i form til det. Litt utpå dagen drar jeg nok til venninnen min som skal hoste kvelden for å hjelpe til meg middag og dekorasjoner (les: dekorasjoner, jeg klarer ikke lage ordentlig mat). Sååå er det tid for å fikse seg og dra på paljettene før det venter en god middag med fantastiske venner, litt drikke og et helt nytt år!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKEN SOM GIKK #15

Dette ble en veldig sen “uken som gikk”. Vanligvis har jeg det på mandager, men jeg har ikke hatt helt kontroll på dagene denne uken, haha. Sånn er det vel i jula, eller hva sier dere? I går var min første dag tilbake i virkeligheten så det ble en slags mandag for meg. Heldigvis er det snart helg igjen! 

AKKURAT NÅ: Nå sitter jeg på jobb og har lunsj. Jeg er sååå ikke i form, men nå tok jeg til vettet og bestilte en legetime til neste uke. Orker ikke dette mer!

UKENS SERIE: Tenk at jeg, Netflix-queen, ikke så en eneste serie forrige uke! Jeg vet ikke hva jeg har brukt tiden min på. Kanskje sett julefilmer?

UKENS CRAVING: Medisterkaker. Det er SÅ godt! 

UKENS HØYDEPUNKT: Det var definitivt å komme hjem til jul og tilbringe tid med familien. Det var så utrolig koselig og avslappende! Pappa har akkurat flyttet og det var gøy å se hvor fint de har fått det i sitt nye hjem. Jeg følte meg hjemme med en eneste gang jeg gikk inn døren, så det er vel sant som de sier at “home is where the heart is”. Åååh, savner å være hjemme allerede… 

UKENS IRRITASJONSMOMENT: At jeg aldri blir frisk! Jeg blir litt bedre og så blir jeg syk igjen. Det lureste er nok å dra til legen, men jeg er så teit at jeg tenker dette går over av seg selv. 

UKENS SEIER: Jeg hadde en skikkelig god treningsøkt første juledag og det var moro! 

UKENS MEST LESTE INNLEGG: Til deg som svetter, runker og blør i solarium, Ukens spørsmål og Vi handler gaver for millioner mens andre ikke har råd til mat i jula.

UKENS MATRETT: Julemiddagen! Jeg elsker medisterkaker og spiste til jeg fikk vondt, haha. Ikke så bra, men herregud det var verdt det. 

UKENS SANG: Dress – Taylor Swift

UKENS TANKE: Det er så sykt hvor mye man stresser og styrer før jula, så er det over på en dag eller to. Det er faktisk helt utrolig. Vi må slappe av litt mer. Det er koselig selv uten at alt er helt perfekt. Koooos. 

UKENS FAVORITT-BILDE: Bildet av pappa og meg fra julaften <3

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

HVOR SKAL JEG STUDERE?

Nå har jeg et ganske stort problem som jeg må finne ut av så fort som mulig. Som jeg har nevnt før vil jeg starte å studere igjen til høsten og jeg har også ytret et ønske om å flytte fra Oslo. Nå har det gått opp for meg at Oslo ikke er problemet, men min holdning og nå liker jeg Oslo ganske godt igjen.

Planen var å flytte til Trondheim og fortsette på journalistikk-utdanningen der, men så fikk jeg vite at det studiet ikke lenger er mulig å ta i bartebyen. Så nå er jeg ganske forvirret og aner ikke hva jeg skal gjøre! Jeg kunne gjerne tenkt meg å flytte til Trondheim, men nå har jeg bestemt meg for å fullføre studiene og da må det komme i første rekke.

Aller helst ville jeg tatt alt som nettstudie fordi jeg har ikke et behov for det “studentlivet” med fadderuke og kollokviegrupper, men det ser ikke ut til å være et alternativ. De stedene jeg står igjen med er Stavanger, Bergen, Bodø, Volda, Kristiansand og Oslo. De fire første er ikke et alternativ en gang og i Oslo må jeg mest sannsynlig starte på Høyskolen Kristiania fordi jeg er rett under grensa for å komme inn på Høyskolen her. Jeg trivdes ikke så alt for godt der da jeg tok mitt første år, men ting kan jo være annerledes nå…

Jeg synes dette er så utrolig vanskelig! For det første vil jeg ikke flytte fra Sofie fordi jeg trives så sykt godt med å bo med henne og for det andre vil jeg ikke bo i noen andre byer enn Oslo og Trondheim. Selv om det frister litt med Kristiansand fordi det virker som en skikkelig hyggelig by og i tillegg har jeg en god venninne som bor der! Ååååh, hjelp meg <3 Jeg ber dere virkelig om et svar her fordi jeg er helt lost!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER