MITT SISTE INNKJØP

Reklame | annonselenker H&M / Nelly

Jeg falt pladask for denne søte sommerkjolen og bestilte den rett hjem! Jeg nekter å tro at sommeren er over og satser på en nydelig august hvor jeg kan leve i sommerkjoler ☀️

KJOLE H&M HER / VESKE NLY / SKO HER

HELGENS PLANER

Reklame | annonselenke Nelly

BLAZER NLY / T-SKJORTE PRIMARK / BUKSE HER

FREDAG

Morten og jeg har en felles PT time på formiddagen. Jeg er enda støl etter timen vi hadde på mandag! PTen vår har begynt å trene en del crossfit så øktene våre er ganske inspirert av det, noe som er veldig moro, men ganske hardt og litt uvant. Økten i dag skulle visst være i samme gate som den på mandag så jeg grugleder meg fordi det er tungt, men det var sykt gøy!

Jeg har en del jobb jeg skal gjøre, blant annet spille inn et samarbeid, redigere bilder og en video + ta hånd om min kjære blogg. Det blir nok en ganske lat fredag, men en deilig fredag. Rett og slett en kontordag med de vanlige turene ut med Trulte.

LØRDAG

Jeg falt skikkelig for Grimstad da jeg var der for noen uker siden så jeg foreslo å ta en tur dit. Det er meldt nydelig vær så planen er bare å vandre gatelangs, kjøpe en is, sitte på brygga og spise en god lunsj. Har dere noen Grimstad-tips til meg? Fyr løs, jeg elsker tipsene deres 😀

Kvelden blir tilbragt hjemme i Kristiansand. Jeg skal lage vegetarlasagne eller pizza, har ikke helt klart å bestemme meg enda (tror jeg må se hva det blir til lunsj). Vi skal prøve å bli enige om en film (igjen, tips meg gjerne) og bare kose oss med kjærestekveld uten mobil og sosiale medier.

SØNDAG

Søndag! Jeg håper på regn, haha. Er det en dag i uken det gjerne kan regne så er det på søndager. Da liker jeg å kose meg inne, rydde, vaske, se på serier og bare ta ting som de kommer.

Hvis det ikke blir regn så tenkte vi litt på å ta oss en tur til Lista og dra innom Farsund. Jeg har hørt så mye fint om Lista og særlig stranda der så det hadde vært veldig gøy, men vi vil jo gjerne ta det en dag det er fint vær. Så vi får se litt, søndagen er ganske åpen!

16 INTERIØR-FAVORITTER

Reklame | annonselenker Ellos

Så mange av dere har ønsket mer interiør i kanalene mine. Det er skikkelig hyggelig og jeg velger å ta det som et kompliment 🙂 Jeg vil gjerne at dere sier ifra om det er noe spesielt dere ønsker av interiør her. Jeg tenker jeg starter med på dele 16 interiør”ting” som jeg synes er kjempefine!

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER

5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER

 9 Wopsi dette skal egentlig være en stol som dere finner HER / 10 HER / 11 HER / 12 HER

13 HER / 14 HER / 15 HER / 16 HER

FEM FAVORITTER AKKURAT NÅ

Reklame | annonselenker Nelly

GENSE HER / SKJØRT SELECTED FEMME / SKO HER

Real Houseviwes of Bevery Hills. Altså jeg dør det er så festlig og hjernedødt, men så gøy. Det er et perfekt program å ha som bakgrunnstøy mens man gjør andre ting. Jeg jobber best med en serie i bakgrunnen, men den kan ikke være så spennende at jeg  få med meg alt. Real Hous

Denne joggedressen. Jeg kunne faktisk brukt den hver eneste dag. Den er så utrolig myk og god.

Dreams appen. Jeg eeeelsker den appen. Jeg klarte faktisk ikke spare før jeg begynte å spare i den. Pengene ligger jo bare i appen og synes ikke noe sted i nettbanken. Det er så små beløp som blir trukket at det like gjerne kunne vært en kaffe eller en liten tur på butikken så det er ikke noe jeg tenker over. Helt genialt. Jeg sparte til feriepenger i den, har spart til flere reiser og nå sparer jeg til blant annet feriepenger til neste sommer og en reise.

Gresk yoghurt med honning, jordbær og banan. Nammm, er litt hekta på dette om dagen. Det er skikkelig godt og ganske sommerlig faktisk. Et deilig lett mellommåltid eller en lett frokost før trening.

Intervaller. Jeg har plutselig blitt hekta på intervaller og har testet så mange forskjellige den siste tiden. De fleste fra bloggen til Maren. Hun kommer med nye intervaller hver søndag, helt perfekt! Det er så gøy og så enkelt å se forbedring. Elsker det.

8 PLAGG JEG VIL HA I AUGUST

Reklame | annonselenker Nelly

Det nærmer seg faktisk august og tiden flyr fortere enn noen gang. Selv om august ofte har mange finer sommerdager så minner den meg veldig om høsten. Det er liksom like før og derfor begynner jeg alltid å tenke på høstgarderoben. Det som er fint i august er at man fort kan få begge deler!

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER

5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER

OSLO-TUREN I BILDER

Jeg hadde det såå fint i Oslo og tok bilder gjennom helgen for å vise dere litt av hva jeg gjorde 🙂

Kom til Oslo og sjekket inn på hotellet jeg skulle bo på.. Dro rett til en venninne og spiste en superdigg middag som hun lagde og ble der til det var på tide å dra hjem for å sove.

Så var det fredag! Jeg dro til Sofie og hennes leilighet.

Vi spilte inn en YouTube-video som kommer på søndag 😀

Jeg fikk endelig se fineste Celine igjen.

Dro innom favoritten Lett på vei hjem og kjøpte med meg en bakt søtpotet- og fetasalat.

Vurderte hvilken kjole jeg skulle ha på i bursdagen jeg skulle på senere den kvelden.

Det ble denne fra Rotate, veldig fornøyd med valget mitt 😀

Møtte blant annet disse fine før vi dro ut for å spise middag og feire Marte sin bursdag!

Bursdagsmiddagen ble holdt på Dinner. Første gang jeg var der.

Det ble en fireretters chef´s menu. Jeg hadde vegetarmeny og personlig ville jeg ikke lagt så mye penger i vegetarmenyen der.. Dampede grønnsaker og vårruller for over 500,- er litt for mye for min smak hehe. De som hadde vanlig meny fikk en ekstremt bra meny så hvis du spiser kjøtt og sjømat er chef´s menu meget bra.

Lørdag! Det var strålende sol. Jeg møtte en venninne, vi gikk rundt og kikket litt i butikker og kjøpte med oss hver vår deilige iskaffe før vi satt oss på en benk i sola.

Så møtte vi to venninner til og spiste lunsj.

Etter en liten tur innom hotellet for dusj og klesskifte dro jeg ut for å spise. Vi var på Trattoria Popolare og spaghettiretten jeg spiste der var helt sykt god! Det ble et par glass rosé og skravling før jeg gikk tilbake til hotellet for å slappe av og nyte min siste kveld alene.

Jeg tok meg et bad og så på serie, skikkelig i hvilemodus. Sååå ble jeg oppringt av to venninner som skulle ut og ta en drink og da klarte jeg ikke si nei. Det er ikke sååå ofte jeg er i Oslo så da var det på med sminke og kjole igjen haha.

Jeg avsluttet kvelden på Grand Hotel med en drink og to gode venninner før jeg gikk hjem og fikk en god natts søvn.

UKENS HANDEL + MIDDAGSMENY

Ukens lille handel. Denne uken har vi bevisst handlet inn til litt rimeligere middager og handelen ble ganske mye mindre. Vi har også et prodjekt om å ikke kjøpe Pepsi Max utenom helgen så vi får se hvordan det går utover i uken, haha.

Ukens middager: Kremet spaghetti med champignon og soltørkede tomater og bakt søtpotet med spicy kikerter fra Instagramkontoen fattig.student. Gulrot- og søtpotetsuppe, pitapizza, meksikansk gryte, lapskaus og vegetarlasagne.

Dette var det eneste som ikke stod på handlelisten, men de var på tilbud og så skikkelig gode ut så jeg slo til. Kjekt hvis man skal ha en enkel og ekstra digg lunsj eller middag en dag.

Disse skal i spaghetti-retten og hvis ikke jeg bruker alt hiver jeg nok resten i en lunsjsalat.

Pastinakk er det sjeldent jeg kjøper! Denne skal i vegetarlasagnen 😀

Bønner til meksikansk gryte og linser til lasagnen.

Denne er supergod! Ikke bra for IBS magen, men veldig god 😉

Basilikum til pastaretten!

Jeg tror dette er første gang jeg kjøper sopp. Jeg pleier å si at jeg ikke liker det, men jeg har begynt å bli litt mer åpen for det. Det kommer an på hvordan det er tilberedt. Denne skal skjæres opp i små biter og tilhører spaghetti-retten.

Granateple er så godt! Dere burde teste det i taco 🙂 Denne gangen er det topping til den bakte søtpoteten.

Handelen ble gjort på Meny og med en pantelapp på rundt hundre kroner kom handelen på ca. 500,-

MITT NYE SOFABORD

Reklame | annonselenker Ellos & Homeroom

Jeg kjente at det var på tide med litt forandring så jeg bestilte meg et nytt sofabord! Sånne små forandringer kan virkelig gjøre en stor forskjell i et rom. Jeg ble i hvert fall veldig fornøyd, selv om jeg kjenner at det var litt vondt å bytte ut det fine bordet i gullfarge og marmor.. Men, men!

Bordet er fra Homeroom og heter Hampus. Jeg har 75 x 100, det er utsolgrt akkurat nå, men de har et helt likt i annen størrelse som dere finner her.

Puter fra H&M Home, falskt tre fra Plantasjen, pledd fra Homeroom (utsolgt), gulvteppe Ellos her

Taklampen er fra Clas Ohlson

Lysholder fra Upstairs, skål fra H&M Home, telysholder fra Hansen & co, glassunderlag fra Kremmerhuset og coffe table books fra Ark 🙂

Speilet er flere år gammelt fra IKEA og er opprinnelig lilla 😂

UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly

KJOLE NEO NOIR / VESKE NUNOO

AKKURAT NÅ: Nå er det frokost og jobb som står for tur frem til PT time klokken 12.

UKENS TANKE: Jeg trodde det skulle bli litt deilig med “valpefri”, men herregud som jeg savnet Trulte. Det var så stille å komme tilbake til et helt tomt hotellrom. Ingen liten valp som kom løpende bort og var glad for å se meg. Ingen Trulte som lå i enden av sengen før jeg sovnet. Jeg savnet henne så utrolig mye og fikk kjenne på hvor tomt livet plutselig hadde blitt om hun ikke hadde vært her. Jeg håper hun lever evig, hehe.

UKENS ØNSKELISTE: Jeg er ganske happy for øyeblikket. Ikke noe spesielt på ønskelisten denne uken annet enn sol og sommervarme ☀️

UKENS POSITIVE: Det var så sykt deilig vær da jeg var i Oslo! Jeg fikk tre dager med strålende sol, sommerkjoler og iskaffe. Det gjør mye med fint vær, altså. Alt blir liksom litt bedre og det er mye morsommere å være ute selv om man ikke har noe særlig planer. Bare gå rundt og nyte.

UKENS FAVORITTPLAGG: Det blir lett denne kjolen fra Rotete! Jeg fikk den på salg hos Retro Kristiansand og klarte ikke la være å kjøpe den etter å ha prøvd den på. Så fin.

UKENS TIPS: Jeg vet jeg er sånn ti år etter alle andre når jeg sier dette, men Glee! Jeg fikk det opp som forslag på Netflix og siden jeg ikke kunne se videre på Papirhuset uten Morten så begynte jeg å se det på vei til Oslo og ble hekta! Jeg avsluttet hver kveld med en episode og hadde det på skjermen i hele går. Det er faktisk ganske gøy!

UKENS CRAVING: Iskaffe 🤤

UKENS HØYDEPUNKT: Jeg hadde en kjempefin helg i Oslo, helt fra kvelden jeg kom til den aller siste kvelden før jeg dro hjem igjen. Alt var kjempefint så jeg klarer ikke velge ett høydepunkt. Jeg har tilbragt masse tid med mine fantastiske venner, spist deilig mat og hatt det så bra.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Karl Johan på lørdager, haha. Generelt Karl Johan. Det er så fullt at man omtrent ikke kommer seg frem der til tider altså, godt jeg ikke er der så ofte 😂

UKENS MATRETT: Jeg spiste en fantastisk god pastarett på lørdag. Det var på Trattoria Popolare og retten het spaghetti al pomodoro, anbefales virkelig om dere skal ta en middag der 🙂

MÅL FOR UKEN SOM KOMMER: Holde på treningsrutinen jeg hadde kommet så godt inn i før jeg tok min lille miniferie og lage rimelige middager og spare inn litt på mat. Kutte ned på Pepsi Max, prøve å ikke kjøpe ny før på fredag.

UKENS FAVORITT-BILDE: Dette! Meg i drømmekjolen i mitt kjære Oslo.

SKO HER / VESKE HER

FILMTIPS: DESPERADOS

Hei og god søndag! Hvem skal ha filmkveld i dag? 🙋‍♀️

Her kommer et bra filmtips om jeg får si det selv. Jeg lastet den ned for å ha noe å se på mens jeg satt på bussen til Oslo og var veldig fornøyd med det valget. Jeg har prøvd å få Morten til å se den med meg, men det er nok mer en chick flick. Han var i hvert fall ikke interessert haha.

Desperados ligger på Netflix og handler om Wesley som står uten både jobb og mann mens vennene hennes er gift med barn eller forsøk på å få barn. Hun føler at hun begynner å henge etter og stresser mest med å finne en mann, litt med å finne en jobb haha.

Hun går med på å dra på en blind date, men blir dumpa etter et par minutter. På vei ut faller hun, slår hodet i bakken og når hun våkner kommer en kjekk mann bort for å hjelpe henne. Hun bestemmer seg for at dette er mannen hun skal gifte seg og få barn med.

Etter deres første natt sammen hører hun ikke fra han på fem dager og er sikker på at han ghoster henne. Etter litt mye vin bestemmer hun, i samråd med sine to beste venninner, at det er en god idé å sende en kjempesint mail til han 😂 Dessverre ringer han like etterpå fra sykehus sengen i Mexico hvor han ble utsatt for en ulykke, og de tre venninnene skjønner at de må reise til Mexico og slette mailen før han rekker å lese den!

Haha, altså dette er en så teit og søt film på samme tid. Handlingen er åpenbar og det er ingen store overraskelser, men noen ganger er det akkurat en slik forutsigbar og søt film man vil se.