UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenker Nelly

GENSER HER / BUKSE HER

Hvor kan man se deres sesong av Love Island og kan dere reagere på den?

Den kan man i hvert fall se på Viafree (muligens Viaplay også) og det kan vi absolutt gjøre! Nå har det gått såpass lang tid at det bare blir gøy og koselig å se det igjen tror jeg 🙂

Hvem er dine beste venner?

Jeg har flere veldig gode venner og jeg er ganske sikker på at de vet hvem de er selv.

Hadde du klart 71 grader nord eller Robinson?

Hvis jeg først hadde vært der så hadde jeg nok klart det, altså jeg hadde ikke trekt meg med mindre jeg ble syk eller noe slikt, men det frister ikke akkurat å være med på haha.

Ser du på The Bold Type?

Ja! Så bra du spurte fordi jeg har helt glemt at det har kommet ny sesong.

Hvordan bryllup vil du ha om du skal gifte deg noen gang?

Jeg vil ha det i utlandet, aller helst. Gjerne i en botanisk hage eller på en vingård typ. Det hadde vært helt utrolig fint! Jeg vet akkurt hvordan kjolen skulle vært også hehe.

Hvordan var det i Stockholm med så mange influencere?

Det var så bra i Stockholm! Alle jeg snakket med var superkoselige og vi ble veldig godt ivaretatt så det var helt supert. Antakeligvis det beste eventet jeg har vært med på noen gang.

Hvorfor skal dere kanskje flytte? Dere har nettopp flyttet inn og pusset opp og så sier du at du er åpen for forandringer så jeg bare lurer på hvorfor du liksom er det?

Det er ikke alt man ønsker å dele med offentligheten. For vår del så kan det være at det passer oss bedre å flytte på oss, ikke nødvendigvis nå, men med tiden. Det har med alt fra jobb, skole og privatliv å gjøre. Vi har som du sier akkurat pusset opp og jeg er så fornøyd, men jeg er veldig åpen for å flytte på meg om det føles rett.

Er du redd for Corona viruset?

Nei, overhodet ikke. Det eneste som gjør meg redd er at jeg kan ha hatt/har det og går rundt og smitter noen som viruset kan være farlig for. Jeg er ikke redd for å få det selv fordi jeg er ung og frisk og det burde gå veldig bra.

Hvor er bootsene dine fra?

De jeg bruker aller mest er disse. De er skikkelig gode å gå i når du har brukt de et par ganger og gått de inn.

Tjener du mest på blogg eller på de andre platformene?

Det er mest på blogg, men også en del på Instagram 🙂

Kan du fortelle om oppveksten din i et blogginnlegg?

Nei, det har jeg ikke noe behov for.

Vil du at Morten skal fri på ordentlig eller tuller du?

Haha, godt spørsmål jeg vet nesten ikke selv. Neida, jeg vil at han skal fri en gang, men ikke akkurat nå.

 Kunne du tenkt deg å jobbe som klesstylist?

Hm… Kanskje, men da føler jeg at jeg måtte tatt et kurs eller en utdannelse innenfor det først.

Når var første gang du fikk mensen?

Jeg husker faktisk ikke nøyaktig, er det vanlig å gå rundt å huske på det? Det jeg husker er at det var på barneskolen en gang og at jeg var i stallen på ridetime, hehe.

Synes du Nora og Johannes fortjente å vinne Love Island?

Ja, absolutt! Jeg synes begge de to parene som stod igjen til slutt var veldig verdige vinnere 🙂

FAVORITTANTREKK I FEBRUAR

Reklame | annonselenker Nelly, H&M, NA-KD

SKJORTE HER / BUKSE GINA TRICOT / SKO HER

SKJORTE NA-KD HER / BUKSE MONKI / VESKE NUNOO / SKO HER

SOLBRILLER HER / GENSER H&M HER / JAKKE MONKI / BUKSE HER

KJOLE HER / SKO HER

KJOLE NA-KD HER / SKO HER / VESKE NUNOO

SOLBRILLER HER / JAKKE HER / BUKSE HER / SKO HER

KÅPE H&M / T-SKJORTE HER / BUKSE GINA TRICOT / SKO HER

BLAZER HER / T-SKJORTE HER / BUKSE GINA TRICOT / SKO HER

BLUSE NA-KD HER / BUKSE HER

TOPP HER / BUKSE HER / SKO HER

GENSER HER / BUKSE HER / SKO HER

BLAZER HER / T-SKJORTE HER / BUKSE HER

JAKKE HER / T-SKJORTE HER / BUKSE GINA TRICOT / SKO HER

KJOLE HER / SKO HER

HELGENS PLANER

Reklame | eget klessalg / annonselenker Nelly

GENSER HER / BUKSE HER

FREDAG

Nå skal jeg ta en dusj og pakke all bagasjen min klar før jeg går ned for å spise frokost. Så er det ikke stort som skjer før jeg reiser hjemover mot Kristiansand. Ingen av flyene tar særlig lang tid, men med all venting på flyplass og transport så lander jeg ikke i Kristiansand før klokken seks i kveld…

Morten henter meg på flyplassen og så drar vi rett på IKEA. Vi har en del ting vi skal returnere som vi ikke brukte til kjøkkenet og så skal vi kjøpe med noen klesstativ og hengere til klessalget på søndag! Jeg tipper vi stopper innom Coop OBS for å handle (elsker den butikken) og så er det rett hjem til Trulte, tacokveld og film.

LØRDAG 

Hva lørdagen bringer er enda litt usikkert. Vi skal endelig spille inn Siri styrer dagen til Morten (det ble ikke noe sist) så det som skjer det skjer haha. Jeg vil i hvert fall prøve å få til en treningsøkt før vi går hundre prosent inn i prosjekt-Siri, men det har jeg sagt hver dag denne uken og det har ikke skjedd noe mer siden mandag. Nei, så lørdagen kan egentlig by på hva som helst, det blir spennende å se!

SØNDAG

Det er dessverre ikke meldt så fint vær foreløpig. Det jeg virkelig har lyst til er å ha strålende vær og gå en laaaaaang tur med Trulte og Morten. Det er noe av det beste jeg vet! Vi får nå se hva det blir til 🙂

Planen er uansett å vaske hele leiligheten og bytte sengetøy før jeg drar ned til byen for å klargjøre til klessalg med Maren. Det er på Spiregården fra 13-15 og jeg håper å se så mange som mulig av dere. Det hadde vært så koselig å møte dere ansikt til ansikt, og både Maren og jeg selger masse fint!

Når klessalget er over blir det rydding og så skal jeg egentlig bare hjem og slappe av før jeg skal jobbe på kvelden. Det er som regel da jeg jobber best faktisk!

HUDANALYSE OG EN HEL DAG MED SPA

Reklame | invitert av Clinique

Hei og god torsdag fra denne badenymfen! Altså, hvor skal jeg begynne? Hvis bare hver torsdag var som denne… Det kan man si, eller så kan jeg si “herregud, jeg elsker jobben min”. Fordi det gjør jeg også, men jeg tror det var på tide med en liten påminnelse på nettopp det.

Jeg startet dagen på Högberga Gård og spa sammen med Clinique. Først og fremst må jeg få sagt hvor utrolig heldig jeg føler meg som fikk lov til å komme hit sammen med et knippe andre flotte influenser. Jeg elsker Clinique og det er nok det hudpleiemerket jeg har kjent til lengst og brukt aller mest. Skapet på badet hjemme er selvfølgelig fullt av Clinique, og de lager i tillegg min favoritt-foundation! De er så bra og jeg er så takknemlig og glad for å få være her i Stockholm sammen med dem.

Dagen startet med frokost nede i “spa-huset” som jeg har kalt de bygningen for. Etter en liten spasertur fra hovedbygningen til spa-huset i morgenkåpe og flip flopps mens snøen lavet ned var overraskende deilig. Det første jeg fikk øye på var utendørsbassenget og da skjønte jeg at dette kom til å bli en helt nydelig dag!

Vi fikk forsyne oss med en deilig frokost. Det ble laktosefri yoghurt med varme bær, glutenfritt brød med ost og agurk, pluss kaffe og juice på meg i dag. En helt grei start det altså, hihi.

Her ser dere de flotte jentene som også reiste fra Norge! Jennie Sofie, Celina Karine og Kaja-Marie. Haha, jeg så nå at alle har dobbeltnavn, det var litt gøy. Egentlig ikke, jeg er litt trøtt etter all spaingen 😂

Jeg hadde ikke møtt noen av dem på forhånd, men de er supersøte og koselige alle tre!

Vi gikk ut for å teste bassenget og selvfølgelig for å ta noen bilder! Det var et varmt utendørsbasseng med utsikt over fjorden, en iskald liten kulp og et innendørs boblebad. Perfekt!

Alle fikk ta hudanalyse med Clinique for å se hvilke produkter som passer best til vår hudtype. De brukte en scanner som scannet ansiktet og så fikk man opp hvilke problemområder man hadde. Jeg fikk trøtt hud, haha. Veldig heldig. Heldigvis var det løsninger og jeg fikk med noen produkter som jeg gleder meg masse til å teste!

Hudterapeuten fra Clinique viste også forskjellen på å rense huden ordentlig før påførelse av fuktighet og det å ikke gjøre det. Forskjellen var så mye større enn hva jeg trodde! Gløden og følelsen når man gjorde det ordentlig var utrolig mye bedre, så nå blir det 3-stegs rens på meg hver eneste kveld.

Jeg tok meg en tur i den iskalde kulpen (hvordan det egentlig så ut kan dere se på Instagram, haha), før jeg løp inn og hoppet i boblebadet for å få varmen i kroppen før lunsj.

Jeg rundet av med en utrolig deilig lunsj! Masse deilige vegetaralternativer og helt sykt gode småpoteter. Jeg spiste til jeg ble stappmett, klarte ikke la være 😉 Du vet når du kjenner at “oi, nå burde jeg stoppe for nå er jeg ganske mett”, jeg fortsatt en god stund etter det hehe. Wopsi. Det var verdt det.

Nå skal jeg gå ned til middag før jeg tar kvelden. Jeg reiser tilbake til Norge i morgen, og selv om det har vært helt fantastisk på event gleder jeg meg til å komme hjem til Morten, Trulte og tacokveld!

 

PS. bildene er redigert med Cape Town i presetpakken. For å lese mer om hvordan jeg redigerer bilder og hvilke presets jeg bruker kan dere lese DETTE innlegget.

TIPS TIL DEG SOM SKAL PUSSE OPP

🛠️ Jeg har blitt hekta på oppussing. Det er faktisk sykt moro, selv om det er ganske slitsomt. Vi har pusset opp stue og kjøkken, i tillegg til å male flere rom. I løpet av denne tiden har jeg tenkt over noen tips som jeg har fått underveis og som kan være greie å ha om man skal pusse opp 🙂

🛠️ Sjekk ut prisene hos forskjellige forhandlere. Det kan variere en del i pris fra sted til sted, kanskje en forhandler har tilbud akkurat når du skal ha det? Poenget er, ikke løp inn på den første butikken du ser og kjøp noe som du kan spare masse penger på. Sjekk ut litt på forhånd, gjerne på nett og så drar du og handler.

🛠️ Ta en ordentlig nøye kikk på bestillingen og leveringslisten. Hehe, dette har jeg lært på den harde måten for å si det sånn. Det er alltid lurt å lese skikkelig nøye gjennom det man bestiller, selv om listen er på fire-fem sider. Det er så lett å tenke at den som jobber i butikken har gjort alt riktig, men vi kan alle gjøre feil og du kan spare mye tid og penger på å dobbeltsjekke at alt stemmer før du drar fra butikken.

🛠️ Få all hjelp du kan få tak i. Kjenner du noen som kan flislegge? Noen som har satt sammen kjøkken før? All hjelp man kan få er gull verdt når man skal gjøre alt på egenhånd. Vi fikk hjelp med kjøkkenet av noen som hadde satt opp IKEA kjøkken før og de skrudde sammen ting vi hadde prøvd på hele dagen på bare noen minutter.

🛠️ Sett av god tid. Man blir aldri ferdig når man egentlig har tenkt at man skal være ferdig. Det gjelder som regel all oppussing, i hvert fall så er det min erfaring. Det dukker opp uforutsette ting og plutselig så blir alt forskjøvet. Jeg ville alltid ha satt av minst tre dager ekstra, en hel uke om du har mulighet. Hvis du er veldig uheldig blir ting forskjøvet i flere måneder, sånn som med kjøkkenet vårt hehehe.

Smør deg med tålmodighet. Ting tar tid, ting er ikke alltid like enkelt, men det går til slutt!

🛠️ Planlegg mest mulig på forhånd. Lag en plan for hver dag, en realistisk plan. Hva vil du få gjort i morgen? Hva er bonus å få gjort i morgen? Hav vil du få gjort i løpet av uken? Sett opp en prioritert rekkefølge så vet alle hva som er det viktigste og hva som ikke er like nøye å få gjort med en gang.

🛠️ Gjør hvert prosjekt ferdig med en gang. Ikke vent med småpirk som å stille på et skap, male en list osv. Da blir det som regel ikke gjort… Vi har gått på den smellen med stua. Vi var så lei da alt endelig var på plass at vi fant ut at det var en god idé å vente med å male listene. Det har enda ikke blitt gjort 😂

🛠️ Tenk på alle rommene i leiligheten når du pusser opp. Tenk en helhet, ikke kun det ene rommet. Det er i hvert fall slik seg liker det, at det er en rød tråd gjennom hele leiligheten eller huset. Det betyr ikke at alle vegger trenger å være i samme farge, men at man kjører samme stil.

🛠️ Sjekk ut Finn.no, Tise, kjøpe- og selgegrupper på Facebook om du skal ha nytt interiør eller selge gammelt. Det er ofte lett å bli kvitt ting, i hvert fall hvis de skal gis bort. I tillegg kan man finne pent brukt interiør og pent brukte møbler til en ganske god pris på slike steder. Det er i alle fall greit å sjekke ut før man kjøper noe nytt til fullpris.

MØTE, SPRAYTAN OG MYE HVERDAG

Reklame | Huset i Markens

Hei, fra Stockholm! Jeg kom nettopp til hotellet og må få delt dette innlegget som jeg har jobbet med på alle mellomlandinger ganske raskt så jeg får pakket ut og fikset meg litt.

I går tok jeg med kameraet gjennom hele dagen, sånn nesten i hvert fall, og tenkte å dele det med dere!

Jeg våknet og stod opp for å lufte denne lille skapningen. Når hun gir meg dette blikket er hun ikke fornøyd, haha. Antakeligvis fordi jeg bruker ekstra tid på å ta bilder av henne i stede for å faktisk ta henne med ut så hun får gått på do 😂 Så vi gikk ut i snøstormen hun hun pilte tilbake til inngangsdøren i det hun hadde gjort seg ferdig, ikke fan av sterk vind.

Jeg kom inn igjen, tok en dusj og gjorde meg klar for dagen. Koste meg med en stor kopp kaffe (her klarte jeg nesten å tømme den før jeg kom på at jeg skulle ta bilde) og God morgen Norge.

Trulte var ikke fornøyd nå heller fordi hun ville selvfølgelig leke. Dumme meg, tenk å ikke skjønne det da. Så da lekte vi frem til jeg måtte dra avgårde.

Jeg dro ned til byen i dette deilige været! Heldigvis fikk jeg Morten til å svippe meg ned når han skulle på trening, hehe.

Jeg møtte Maren på favorittstedet Panda Panda hvor vi spiste frokost sammen og planla søndagens klessalg! Panda Panda har så sykt mye godt. Hvis jeg kunne spist der hver dag, til alle måltider hadde jeg vært så sunn. Jeg er alt for lat til å slenge sammen så digg og sunn mat til hvert måltid selv.

Jeg hadde passion smoothie bowl og jeg tror Maren hadde healthy.

Etter møtet med Maren hadde jeg en time å slå ihjel før neste avtale. Da gikk jeg bort til pappa for å besøke han, utrolig koselig å ha han i byen! Jeg fikk servert kakao og vi bare skravlet i en times tid før jeg måtte videre igjen.

Neste stopp var Huset i Markens! Det er så utrolig koselig der og alle som jobber der er så imøtekommende og koselige. Jeg går til Monica / B.Unique for å fjerne hår med sukker, og til Tine for spraytan.

Her står jeg og tørker i det fine hårnettet, haha. Veldig vakkert…

Her er noen elendige før- og etterbilder av fargen. Jeg glemte helt at jeg skulle ta et likt etterbilde og kom på det i det jeg skulle legge meg på kvelden. Så lyset på det siste bildet er litt varmere enn på det første, men dere får fortsatt et inntrykk av forskjellen. Jeg ble sååå fornøyd! Nå har jeg fått en nydelig glød uten å skade huden min.

Når spraying og tørking var over satt jeg meg på bussen hjemover. Morten skulle egentlig hente meg fordi jeg er livredd for å bli varm eller få masse snø i ansiktet og ødelegge fargen, men det var ikke så enkelt å komme opp bakken hjemme hos oss så han turte ikke ta sjansen. Heldigvis gikk det fint med buss og fargen er enda i god behold. Jeg tror faktisk dette er andre gang jeg tar bussen hjem, haha. Jeg pleier alltid å gå eller så har vi kjørt ned.

Hjemme igjen! Jeg har fått så mange meldinger om dette gulvteppet. Det er nydelig og dere finner det her.

Morten og jeg skulle spille inn en tredje matnyheter-video! Dette er kanskje min favoritt av alle de tre matnyheter-videoene å den må dere få med dere på søndag 😀 Etter at vi spilte inn videoen sloknet jeg på sofaen, skylder på sukkersjokk og sov i en times tid hehe.

Da jeg endelig våknet begynte jeg å sortere gjennom klærne mine og se hva som skal selges på søndag!

Selvfølgelig med Love Island UK i bakgrunnen. Jeg vet jo hvem som vinner, men jeg vil se det skje!

Jeg pakket ferdig til Stockolm-turen og Trulte ville gjerne være med som alltid…

Vi lagde halloumiburger med grønnsakschips og søtpotetchips til middag. SYKT GODT. Vi spiste og koste oss egentlig bare resten av kvelden med “Helt perfekt” på tv-skjermen frem til leggetid.

Kveldsstell i badekåpe, perfekt!

Det var min tirsdag i bilder, nå skal jeg freste meg opp litt og gå ned til middag. Jeg er så spent på morgendagen og gleder meg til å dele masse med dere 😀

 

NESTE STOPP: STOCKHOLM

Reklame | annonselenker Nelly

KJOLE HER / SKO HER

God morgen, mine solstråler! Kofferten min er ferdigpakket og klokken to reiser jeg til Stockholm! Jeg er veldig spent fordi jeg nok en gang reiser helt alene i jobbsammenheng og skal tilbringe to dager med helt fremmede mennesker. Hva som får meg til å fortsette å gjøre dette lurer jeg litt på, men jeg tror det er veldig bra for meg 🙂 Det har jo gått veldig bra hver eneste gang.

Jeg tenker jeg forteller litt mer om Stockholm når jeg er der fordi jeg vet faktisk ikke hundre prosent sikkert hva som skal skje. Jeg har en liten anelse om noe, men det blir nok en del overraskelser. Veldig spennende! Jeg har faktisk aldri vært i Stockholm, men jeg hører det er en kjempefin by. Det spørs hvor mye av Stockholm jeg faktisk rekker å se når jeg er der. Det blir ofte fullt opplegg og ikke så mye fritid, men jeg kan alltids se Stockholm en annen dag. Det er ingen hast, mine venner!

Nå skal jeg komme meg opp og i gang. Jeg kom meg ikke på trening i går kveld. Det ble heller en powernap på sofaen, kjempebra Andrea… Men jeg prøver igjen i dag og skal egentlig prøve å komme meg avgårde ganske raskt etter frokost. Ønsk meg lykke til (med både trening og Stockholm) så blogges vi senere!

ENDELIG SKJER DET DERE HAR VENTET PÅ

Reklame | for eget klessalg

Hallo, verdens beste dere! Nå er jeg supergira fordi jeg har en skikkelig gladnyhet å dele med dere. Jeg vet at flere har ønsket dette og jeg har hatt kjempelyst til å få det til. Maren og jeg skal ha klessalg!

Jeg har tenkt på dette kjempelenge fordi jeg har masse pent brukte klær som jeg gjerne vil kvitte meg med, og det er en veldig fin anledning til å hilse på noen av dere som følger meg. To fluer i en smekk! Maren har også masse godsaker hun ikke trenger lenger, så vi bestemte oss for å slå oss sammen og arrangere klessalg.

Dette gjelder hovedsakelig dere som holder til i og rundt Kristiansand, men om dere vil ta turen fra andre steder hadde det selvfølgelig bare vært kjempekoselig. Forstår dog at det antakeligvis ikke er aktuelt.

Det kommer til å bli en god blanding av vanlige klær, treningstøy, sko og litt vesker og det kommer til å koste 50, 100 eller 200 kroner med noen få unntak! Det er masse fint som vi håper får et nytt hjem slik at noen andre kan få bruk for det. Her er alt dere trenger å vite:

Sees vi på søndag? 😀

DAGENS PLANER

Reklame | Huset i Markens / annonselenker Nelly

God morgen, dere! Jeg håper dere har fått en fin start på uken. Min mandag gikk fra å være blåmandag til å bli ganske bra etter gårsdagens treningsøkt. Det var så godt å være tilbake etter å ha vært syk, jeg fikk masse energi og hodet ble mye lettere. Så deilig! Nå tenkte jeg å dele dagens planer med dere, jeg har nemlig en liten liste jeg må gjennom…

TOPP HER / BUKSE HER / SKO HER

✨ Spille inn YouTube-video. Det er så gøy at dere liker matnyheter så godt, så vi har faktisk handlet inn til å lage en tredje versjon av den videoen! Vi fant enda flere morsomme nyheter på Meny i går og jeg gleder meg skikkelig til å få testet de i dag. Abonner gjerne på kanalen vår her, så kan dere jo se hva vi synes om matnyhetene vi allerede har testet!

✨ Møte med Maren. Vi planlegger noe veldig gøy som jeg håper vi får i gang ganske snart! Vi skal møtes på Panda Panda, helt perfekt å starte dagen der. Alt der smaker himmelsk og er sunt og godt.

✨ Spraytan. Jeg elsker spraytan og har begynt å bruke det mer og mer faktisk, mest når jeg skal noe spesielt og vil føle meg litt ekstra fresh. Før pleide jeg å ta sol en del ganger før slike ting, men det har jeg kuttet helt ut. Det er virkelig ikke bra for kroppen og jeg er livredd for hudkreft, så nå har jeg heller gått over til spraytan. Jeg har funnet et sted jeg virkelig liker her i Kristiansand. På Huset i Markens har de en helt nydelig farge så det ser bare ut som jeg har vært ute i sola en ukes tid. Jeg pleier å blande den lyse og den mørke, da blir det perfekt.

✨ Trene. Planen var å gjøre det på morgenen før spraytan, men det tror jeg ikke at jeg rekker allikevel. Så dette er egentlig bare et pluss, men jeg håper på å komme meg på SATS å få til en kveldsøkt. Jeg får se hvordan det går, men det hadde vært sykt digg om jeg klarte det.

✨ Pakke til Stockholm. I morgen reiser jeg til Stockholm i jobbsammenheng. Jeg grugleder meg som jeg alltid gjør før slike ting, men det har gått fint til nå så jeg håper det fortsetter sånn. Jeg blir i to dager og har fått tilsendt en pakkeliste, så nå må jeg bare velge ut hav jeg vil ha med.

✨ Rydde i klesskapet. Jeg skal ta nok en runde i klesskapet. Det gjør jeg sikkert litt for ofte, men det er egentlig ganske greit for da får jeg bort de plaggene som overlevde forrige runde, men som enda ikke er brukt.

✨ Bytte bil. Vi skal kjøre til Lindesnes og bytte bil med foreldrene til Morten. De har en stor arbeidsbil med masse plass bak og det trenger vi! Det er masse til overs etter kjøkkenjobben som vi må levere tilbake til IKEA også tenker vi å kjøpe med oss en hylle så vi kan organisere kontoret skikkelig. Det blir bra 🙂

UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly / reklame for en venn (Creative Mist)

KJOLE HER / SKO HER

AKKURAT NÅ: Står jeg og lager middag. Vi skal ha sånne små runde ovnsbakte poteter (noe av det beste jeg vet) sammen med ovnsbakt gulrot og blomkål med stekt laks. Gleder meg!

UKENS TANKE: Herregud, konseptet Love Island må være det fineste i hele verden! Jeg er på slutten av UK nå og griner i hver eneste episode fordi det er så rørende. Det er så utrolig fint å se hvor nærmere par kommer hverandre etter utfordringer, hvor fine de blir når de forelsker seg og nei, alt er så nydelig! Jeg blir så rørt.

UKENS CRAVING: Bakevarer…

UKENS FAVORITTPLAGG: Denne blusen som jeg er helt forelska i! Dere finner den her. Buksen er også ganske fin og den finner dere her, skoene finner dere her.

UKENS TIPS: Café Rasmus for dere som bor i Kristiansand eller skal besøke Kristiansand! Det er et så gjennomført sted og man får virkelig følelsen av at man er i England. Jeg anbefaler virkelig å bestille afternoon tea der, så digg!

UKENS HØYDEPUNKT: Jeg hadde en skikkelig bra søndag! Solen skinte, humøret var på topp og jeg fikk gjort masse koselig med fine folk. Morten, Maren og jeg tok masse kule bilder før Morten og jeg dro til broren hans og kjæresten, alle hundene lekte sammen og vi spiste mat og godis. Det var en såååå bra dag.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: At jeg ble syk. Jeg vet jeg har sagt at jeg heller vil ligge rett ut i to dager enn å gå og hangle, og det vil jeg, men det er fortsatt sykt kjedelig å bli ordentlig syk.

UKENS POSITIVE: Det kommer en Friends reunion! Jeg er så glad. Personlig hadde jeg mistet håpet om at det noen gang kom til å skje, men jaggu. Jeg er skikkelig spent på hvordan det blir og gleder meg så sykt mye! Jeg håper virkelig ikke Monica og Chandler har gått fra hverandre, da dør jeg. Nei, det må være en gøy, feelgood episode som alle de andre 😀

UKENS ØNSKELISTE: Brow gel her, bølgetang her, primer her, bronzer her

UKENS MATRETT: Vi har spist så sykt usunt denne uken, hehe. Vi har i alle fall lagd alt hjemme da, men det har vært mye som ikke er av det sunne slaget. Favoritten var helt sykt god! Det var en pastagrateng hvor vi egentlig bare slang sammen en del av det vi hadde her hjemme og kjøpte den nye osten red cheddar som topping. Det var så godt! Det var pastaskruer, vegetarboller, Creme Fraiche, chiliflak og ost. Så godt!

MÅL FOR UKEN SOM KOMMER: Jeg skal trene tre ganger, selv om jeg skal på reise i to dager. Jeg ble skikkelig gira etter dagens PT økt og det er veldig moro! I tillegg skal jeg prøve å spise mye sunnere enn forrige uke som var helt krise.

UKENS FAVORITT-BILDE: Dette er et av bildene Morten tok på søndag og jeg synes det ble så sykt koselig! Dette bildet er forresten redigert med helt nye presets som Maren har lanser! Dere finner dem her.

GENSER HER / BUKSE HER / SKO HER