ETT PLAGG – TRE STYLES

Reklame | annonselenker Nelly

Er dere klare for et av disse innleggene igjen? Ett plagg, tre måter å style det på 🙂 Det er så mange måter å style plagg på så man kan bruke de igjen og igjen uten å føle at det blir “oppbrukt”. Nå er akkurat denne ganske enkel, i dag er det nemlig snakk om en jeanskjorte. Vi kjører på allikevel!

Skjorten er fra Annais x NA-KD kolleksjonen 🙂

Jeg elsker rosa og hvitt sammen, det er så vårlig og fint! Her har jeg tatt fronten av skjorten oppi buksen, men det er ganske kult å bare la den henge over også for en enda mer casual look.

Dere finner buksen her og skoene her.

En litt mer pyntet look med hvitt denimskjørt og hæler. Et jeansskjørt kan også være kjempefint til! Du kan også bruke et blondeskjørt. Det kom jeg på nå. Kontrasten mellom jeanskjorten og blondene tror jeg kunne blitt skikkelig kult.

Dere finner skjørtet her og skoene her.

Match it up! Bruk skjorten sammen med et matchende skjørt og få kjole-looken. Dette er min favorittlook! Jeg bestilte først bare skjorten fordi jeg trodde det var en kjole, haha. Så skjønte jeg at det var to deler og bestilte skjørtet også. Så fint!

Skjørtet er også fra Annais x NA-KD kolleksjonen

TANKER AKKURAT NÅ

Reklame | annonselenker Nelly

KJOLE HER / SKO HER

💭 Jeg er helt ute av mitt eget system. Alt er som en suppe, det er null struktur. Jeg kan gå hele dagen og glemme at jeg har en blogg, stresser over å gjøre klart samarbeid og IKKE glemme å poste de når den tid kommer fordi alle dagene går så i ett. Det er sykt forvirrende og skikkelig stressende. Det er som om jeg har tatt fei uten å egentlig ha fri. Jeg kan plutselig få skikkelig panikk for et eller annet som skal skje om en uke fordi jeg hadde glemt det det og da, selv om alt er klart og ferdig. Jeg tror jeg må sette opp en ukesplanlagger som jeg ser på hver eneste morgen. Det er jo det jeg har pleid å gjøre, men når alle vanlige avtaler er avlyst har jeg gått helt bort fra det. Nå må det tilbake før jeg plutselig glemmer noe veldig viktig.

💭 Jeg har bestilt min første matkasse! Jeg er så matlei og lite inspirert, så fikk jeg tips om denne (med rabatt!!!) og bestilte min første matkasse. De hadde sykt mye digg, så jeg er veldig spent. Det eneste er at jeg trodde jeg kunne bestille en matkasse, men det viste seg å være et løpende abonnement… wopsi. Heldigvis uten binding så jeg kunne visst slette eller fryse det etter første levering haha.

💭 Omggg jeg har bestilt meg så fint treningstøy! Og fått det forsåvidt. Jeg hadde nesten bare sorte Nike tights og sorte t-skjorter hehe. Det er jo litt gøy med farger og jeg blir skikkelig motivert av nytt treningstøy. Gleder meg til å vise dere 👏🏼

💭 Jeg har virkelig nytt disse sommerdagene vi fikk her på Sørlandet. Så utrolig deilig! Jeg har fått skikkelig farge i ansiktet og det skal faktisk ikke mer til før jeg føler meg mye freshere. Nå er det kaldere og gråere, men det synes jeg går helt fint. Da klaret jeg kanskje å få jobbet litt igjen haha.

💭 Jeg som trodde jeg ikke likte å løpe lenger. Det er jo sååå deilig! Jeg har startet dagen på joggetur i skogen med Maren et par dager og det har vært så fantastisk deilig. Jeg føler meg SÅ bra etterpå!

💭 Altså alle de fine sommerkjolen mine… Jeg som hadde gledet meg til Hellas først og fremst (hadde handlet en del til den turen ja), men også sommerfester, vin på brygga og andre festligheter. Nå får de brukes på bilder og småturer til byen i stede haha.

💭 Jeg er såååå glad for at vi bestemte oss for å bo på Sørlandet. For det første er det nydelig i Kristiansand, men mye også fordi det er koselig å være så nære familie. Nå ser vi pappa flere ganger i uken og familien til Morten ser vi også ganske ofte selv om de bor en times tid unna. Det er så mye koseligere enn om vi hadde møttes noen ganger i året bare. Da blir vi mye bedre kjent mye raskere. Koselig!

💭 Vi har fått mølle!! Det er så sykt gøy og den tok mye mindre plass enn hva jeg trodde den skulle gjøre så vi har fortsatt god plass. Sykt digg. Ikke at jeg tror jeg kommer til å bli en super-løper eller løpe hver dag, men på drittdager hvor bæret er dårlig og dørstokkmila veldig lang kan jeg bare ta med macen ut, sette på en serie og gå powerwalk i motbakke typ. Så digg!

💭 Jeg vet jeg er skikkelig dårlig til å svare på kommentarer om dagen, men av en eller annen merkelig grunn er jeg skikkelig redd for at det skal være masse stygt der. Noe som er rart fordi jeg har verken skrevet noe veldig spesielt eller gjort noe veldig rart, haha. Jeg får sånne perioder noen ganger hvor jeg bare er redd for å åpne kommentarfeltet uten grunn. Morsomt nok er det ofte i forbindelse med mensen, haha. Kanskje jeg bare blir litt ekstra skjør på den tiden. Dere skal uansett vite at jeg åpner og leser når jeg er back on track 🙂

💭 Jeg savner jentekvelder 

💭 Nå begynner jeg å bli ganske spent på hva som kommer til å skje med Hellas-turen Morten og jeg egentlig skulle på i slutten av mai. Jeg håper jo (og regner med) at Apollo avlyser, men jeg må innrømme at jeg blir litt stressa hehe. De må jo avlyse? Jeg vil jo for all del ikke reise og tviler på at ting er i orden da så jeg skulle ønske de avlyste nå, men skjønner jo at de ofrholder seg til de 14 dagers retningslinjene som kommer. Nå har jeg nesten begynt å glede meg til å få tilbake pengene, haha. Jeg har jo skjønt at turen går i vasken så da kan jeg glede meg over det og sette de rett til sparing for neste års (eller 2022, hvem vet) sommerferie.

💭 Altså jeg har gledet meg så til å planlegge årets sommerfest. Morten og jeg arrangerte det i fjor og skulle gjøre det til en årlig greie. Nå kommer det så mye fine sommerting i butikkene, perfekt til sommerfest og jeg får så lyst til å gå amok og handle inn til neste år haha. 

30 KJOLER TIL 17. MAI

Reklame | annonselenker Nelly

Nå nærmer det seg 17. mai med stormskritt og selv om det blir litt annerledes i år er en ting helt sikkert: jeg skal fortsatt finne frem finstasen og feire nasjonaldagen vår selv om det blir på en annen måte. Jeg er riktignok litt usikker på om bunaden skal på, men jeg tror nok det.

Jeg skal uanstt bytte til en finkjole utover dagen, kanskje det blir kjole hele dagen? Hvem vet? Jeg har funnet frem en god del hvitt, ganske mange lange enkle kjoler, noen lange blomsterkjoler, korte blomsterkjoler, farger og noen suits som kanskje kan passe på årets fineste dag.

Nelly har forresten 25% rabatt på alt fra NLYBYNELLY 🙂

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER

6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER / 10 HER

11 HER / 12 HER / 13 HER / 14 HER / 15 HER

16 HER / 17 HER / 18 HER / 19 HER / 20 HER

21 HER / 22 HER / 23 HER / 24 HER / 25 HER

26 HER / 27 HER / 28 HER / 29 HER / 30 HER

UKENS HANDEL

God morgen! Hvem andre våknet i rekordfart da de åpnet VG for en times tid siden? Altsååååå. Det er så sykt og jeg er så spent på den pressekonferansen…

Nok om det, over til dagens innlegg: ukens handel. Vi var på handletur i går og den tenkte jeg å dele med dere nå. Denne uken har vi ikke handlet noe middagsmat fordi vi har masse vi kan bruke til å lage middag hjemme, så blir det kanskje en liten helgehandel også. Middagene vi har planlagt så langt er grønnsaksuppe, tortillapizza, pytt i panne, spaghetti med “kjøtt”saus og taco. Så vi har en igjen, men den får vi ta senere.

En merkelig og litt ulogisk handel, hehe. Det ble litt påfyll av ting og tang, litt innkjøp med tanke på lunsj og litt ekstra kos.

Jeg har fylt på med baketing så dere skal ikke se bort ifra at det blir noen skolebrød i løpet av uken. Jeg har allerede bakt sjokoladekake, haha. Det er rett og slett baking det går i om dagen.

Nye smaker av isklar! Granateple har jo vært en stund, den er veldig god. De to andre er jeg skikkelig spent på. Jeg husker det var en funsaft som hadde jordbær og rabarbara for mange år siden og den var kjempegod.

Det er stadig 3 for 2 på YT hos Meny og det er Morten glad i å benytte seg av. Det er faktisk sykt digg med en YT rett etter trening så man kommer seg i dusjen uten å dø av sult.

Nam, nam. Jeg har begynt å ha dette på alt jeg steker i ovnen sammen med vanlig ost. Så godt! Det er også kjempegodt i en enkel mozzarella og tomatsalat med basilikum.

Denne har jeg også på alt! På lompepizza, i taco, i enchilladas, på vanlig pizza, i salat.

Har planer om å bake scones til grønnsaksuppen og da trenger jeg denne.

Enda mer jeg har på alt 😉 Chiliflak er såååå digg!

Dette er fantastisk på bær og frukt. Kjempefint når man er litt fysen på noe godt.

Mortens lunsjris. Han spiser denne med kylling og avokado til lunsj stadig vekk. Jeg bruker den i burritos, tacograteng, meksiansk gryte og enchilladas.

Dette må jeg ha i kjøleskapet. Bruker det nesten hver dag, enten med yoghurt, granola og bær eller i havregrøt. Ja og på bananpannekaker sammen med syltetøy.

Påfyll av saft og melk.

Jeg har begynt å spise kikerter igjen. Så mye digg man kan lage ut av disse!

Så var det tilbud på Toro-bakst haha. Jeg har bakt mye fra bunnen av i det siste og det er så kjedelig når jeg kan bruke Toro som smaker like godt. Okei, jeg har ikke smakt bollene enda, men sjokoladekaken er fantastisk!

Vi handlet på Meny og handelen kom på ca. 900 kroner.

UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly

SKJORTE NA-KD / BUKSE NLY (utsolgt)

AKKURAT NÅ: Nå ser jeg på Dag Otto som er på hele Norge trener, sykt festlig. Han er så morsom, haha. Jeg har spist en deilig lunsj og skal straks sette i gang med å spille inn en video til YouTube.

UKENS TANKE: Nå har jeg begynt å glede meg skikkelig til 17. mai! Selv om det blir annerledes i år er det fortsatt en av mine favoritt-dager og den skal selvfølgelig feires om så på en mer beskjeden måte enn ellers. Jeg hadde jo gledet meg til å oppleve min første ordentlige 17. mai i Kristiansand og se hvordan dagen feires her, men jeg har alltids neste år 🙂

UKENS FAVORITTPLAGG: Jeg har kost meg masse i denne deilige hettegrenseren denne uken også. Den er så myk og god. Dere finner den her.

UKENS TIPS: A million little things på TV2 sumo!

UKENS CRAVING: Japp-isen fra Hennig Olsen / Freia samarbeidet. Herregud, den er god når den har begynt å smelte litt. Så sykt god. Dere må faktisk smake den om dere ikke har gjort det enda.

UKENS HØYDEPUNKT: Ukens høydepunkt er typ alle løpeturene jeg har hatt i skogen denne uken. Med alle mener jeg tre, noe som er helt sykt. Det har vært helt fantastisk deilig og jeg har følt meg så sykt bra etter det. Til og med de dagene jeg har angret på forhånd har jeg vært så glad både underveis og etterpå.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: BJØRKEPOLLEN!!!! 😭

UKENS POSITIVE: Jeg har funnet ordentlig glede i å løpe og gå tur i skogen igjen! Det har gitt meg så mye denne uken og virkelig endret humøret og innstillinegn jeg har hatt til livet den siste tiden. Så deilig!

UKENS ØNSKELISTE: Stråhatt her, hvitt sett her, kjole her og rosa kjole her

UKENS MATRETT: Hm… Hva har jeg spist som har vært godt denne uken da tro. Åja, selvfølgelig. Vi spiste lasagne i går med en digg salat og hvitløksbrød. Det var sykt digg.

MÅL FOR UKEN SOM KOMMER: Få mer struktur og planlegger mer dag for dag og åpne kommentarfeltet heheh…. Har enda ikke fått meg til å åpne det og se.

UKENS FAVORITT-BILDE: Elsker dette!

VIDEO: BLI MED PÅ UKESHANDEL MED OSS

God søndag! Har dere hatt det fint? Jeg har vært ganske avlogget i dag og det har vært sykt digg. Nå skal jeg være litt på igjen og sette meg med jobb, men aller først skal jeg dele ukens video med dere. Denne gangen filmer vi ukeshandelen vår og deler noen tips vi bruker før og under hver ukeshandel.

SERIETIPS: A MILLION LITTLE THINGS

Okei, folkens. Finn frem notater eller ta en screenshot for denne serien vil dere ikke gå glipp av!

Jeg begynte på den i går og satt med grøsninger gjennom hele den første episoden. Det er så utrolig mye som fenger og somgjør at man bare må se videre. A million Little Things er virkelig en serie dere bare må se.

Serien ligger på Tv2 sumo, det er i alle fall der jeg ser den. I de første minuttene av den første episoden møter vi fire menn, en vennegjeng. Alle er i gang med dagen på forskjellige steder og vi hopper mellom dem, blir så vidt litt kjent med dem før vi får vite at en av dem har tatt livet av seg.

Etter det følger vi hverdagen deres videre. Vi blir kjent med Jon, mannen som tok livet sitt. Vi blir kjent med Eddie, Rome og Gary, de tre mennene som sitter igjen og har mistet en av sine aller beste venner og må bli kjent med en hverdag uten han. Vi blir kjent med familiene deres, kjærester, private dramaer og så mye mer.

De forstår at de faktisk må begynne å leve livet sitt nå mens de har sjansen, samtidig som de ikke forstår hvordan Jon som var tilsynelatende lykkelig og suksessfull mann med en flott familie ikke ville leve lenger.

Serien er så fin! Så utrolig fin, rørende og fantastisk. En helt nydelig serie dere kan binge fremover. Det skal i alle fall jeg gjøre!

UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenker Nelly

JAKKE BIKBOK / KJOLE HER

Hvor kjøper du bikinier?

Jeg synes de har sykt mye fint på Shein! Jeg har kjøpt en badedrakt derfra i år som er helt sykt fin, men nå er det jo toll på alt så det blir ganske dyrt og kvaliteten er ikke helt super, men helt ok. Jeg har også ganske mye fra NLY Beach 🙂

Hvis du måtte valgt ville du vært med på Paradise eller Ex on the beach?

Paradise, lett. Er ikke hele konseptet med Ex on the beach at det ikke er noe konsept annet enn at exer kommer inn og at man må lage drama for å bli? På Paradise er det i alle fall en premie å konkurrere om og man kan ha det helt fint der uten drama.

Hvordan holder du humøret oppe i disse dager?

Hehe, her skal jeg være ærlig og si at det er ikke alltid på topp. I dag har jeg for eksempel hatt en sykt dårlig dag. En skikkelig drittdag. ALT har irritert meg, idiotiske ting som ikke er irriterende en gang. Noen dager er jeg bare sint, uten å ha noen spesiell grunn. Det er jo en omstilling, man har litt mindre frihet og hverdagen er ikke det samme så det er lov å ha det slik innimellom. Når det er sagt så har jeg det mye bedre nå enn for noen uker siden da jeg var ganske irritabel hele tiden. Jeg savnet venner, jeg savnet å ha en hverdag full av inspirasjon og motivasjon, jeg savnet å kunne dra steder, jeg savnet å kunne samles, jeg savnet alt det vanlige. Jeg savner alt det enda, men det har hjulpet mye å kunne møte for eksempel Maren og løpe en tur, møte en annen venninne å gå en tur og føle at det er greit. Det å komme meg ut i frisk luft, at det har vært strålende sol, Trulte, Morten og nettshopping får meg opp igjen på dårlige dager haha.

Hva heter tredemøllen deres?

Abilica Premium AC treadmill. Supergod!

Hvordan fant dere navnet Trulte?

Morten fant det på. Han pleide faktisk å kalle meg Trulte haha, nå har jeg endelig blitt kvitt det.

Favoritt foundation?

Jeg føler hver nye foundation jeg tester blir en ny favoritt. Nå er jeg veldig glad i den nye jeg kjøpte for en stund siden fra Armani. Den dekker godt, men er så lett og fin på huden. Jeg tror jeg har beauty luminous silk.

Hvilken mobil har du?

iPhone xs 🙂

Hvilken butikk har det beste smågodtet?

Copp, definitivt! Coop Obs er oftest aller best. Der har de de beste spragleknasene/fargeplettene, sykt masse utvalg, de store heksehylene og crispo. Lakrisfudge er riktignok best hos Rema 1000.

Hvordan ser en perfekt dag ut for deg?

Våkne av meg selv klokken åtte, ser ut og det er sol. Jeg er i syden, typ Hellas. Går ut på balkongen og får servert roomservice frokost med masse deilige frukt, yoghurt og god kaffe. Morten er selvfølgelig med. Vi nyter den deilige frokosten på balkongen med sjøutsikt før vi går inn, pakker strandbagen og går ned til stranden. Der ligger vi og soler oss, bader, jeg leser eller hører på en podcast mens en varm vind gjør at det ikke er for varmt. Vi går og spiser en deilig lunsj et sted ved stranden før vi fortsetter soldagen. Går hjem til hotellet som ligger like ved, dusjer av solkrem og saltvann, smører meg inn med aftersun og tar på en deilig aftersun maske og setter meg på balkongen i badekåpen mens jeg hører mer på podcast eller leser litt til. Kanskje jeg tar en liten powernap. Så gjør jeg meg klar til en fin middag, tar på en nydelig sommerkjole, trenger ikke sminke fordi jeg er glowy og fin av solen. Morten og jeg går på en nydelig restaurant ved havet og drikker vin, jeg spiser selvfølgelig en nydelig pasta og dessert. Så var den dagen over, haha.

Før du ringer noen, øver du på hva du skal si? Hvorfor?

Nei, men det hender jeg tenker gjennom hva jeg skal spørre om eller si.

Hvis du kunne reise i tid, ville du dratt til fortiden eller fremtiden?

Jeg vil egentlig ikke reise i tid fordi jeg har det veldig fint akkurat nå og vil ikke dra noe sted. Jeg ville ikke reist til fremtiden så da måtte det blitt fortiden, men jeg hadde ikke turt å endre noe eller gjøre noe annerledes i tilfelle det hadde gjort at jeg endte opp et annet sted enn hvor jeg er nå. Jeg er med andre ord ganske fornøyd med livet.

Hvis du bare kunne hatt en hobby, hva skulle det vært?

Altså jeg tror ikke jeg har en hobby? Okei, trening er kanskje en hobby, men annet enn det har jeg ingen hobby faktisk. Så da måtte det vel blitt trening.

Hvilken historisk karakter vil du ha middag med?

Ingen spesielle. Ville heller hatt middag med noen som eksisterer i dag. Så spennende å ha middag med typ Michelle Obama eller Harry Styles! Eller kanskje til og med Donald Trump eller Putin bare for å se hvordan de er på tomannshånd og om de er så creepy som jeg føler de er. Nei vent, jeg tror nesten ikke jeg hadde turt å være alene med Trump… Måtte vært noen andre i rommet, haha.

Har du tatt plastisk kirurgi?

Nei, ingen planer om å noen gang gjøre det heller. Jeg er livredd for å måtte bli operert så det er definitivt ikke noe jeg ville gjort om jeg ikke måtte.

Kan du fortelle litt om barndommen din?

Jeg vokste opp i Tjølling, Larvik på et lite småbruk. Et helt nydelig sted, jeg skulle gjerne bodd der den dag i dag og kunne veldig gjerne tenkt meg det som et sommersted i fremtiden. Realistisk, haha. Vi hadde hund, kaniner, griser, kuer, høner og en katt. Jeg hadde en liten dukkestue som jeg rømte til hver gang jeg ble sint for noe og skulle flytte hjemmefra haha. Koste meg veldig der! Så flyttet vi litt nærmere “sentrum” i Tjølling, altså i nærheten av matbutikken og skolen. Det var veldig greit det også, kortere vei til venner, men jeg likte det første stedet best. Hadde det ganske greit 🙂

Hva gjorde at du ble vegetarianer? Er det en historie bak eller falt det bare nturlig for deg?

Nå spiser jeg fisk så er ikke vegeterianer, men spiser helst ikke kjøtt 🙂 Det ble en naturlig overgang. Med årene begynte jeg å mislike mer og mer kjøtt og til slutt synes jeg alt kjøtt smakte ekkelt og det kom så mange gode erstatninger at jeg like gjerne kunne spise de. Så det er ingen historie bak, ble bare sånn 🙂

Har du lyst til å gifte deg? Når?

Nå har jeg kjedet meg så mye at jeg har begynt å planlegge et bryllup jeg aldri vet om finner sted haha. Det er så sykt fordi jeg har vært veldig frem og tilbake på dette, men jeg kan absolutt se for meg å gifte meg med Morten en eller annen gang i fremtiden. Jeg vil ikke gifte meg bare for å gifte meg, har alltid tenkt at jeg ikke vil det i det hele tatt. Jeg vet jo ikke om det skjer, altså det er ikke et must, men jeg har plutselig fått litt lyst. Vi har ingen planer om det eller noe sånt, og jeg er fortsatt der at jeg definitivt vil forlove meg i løpet av de neste årene, men jeg må ikke gifte meg av den grunn. Samtidig har jeg blitt litt sånn “det hadde jo vært fint å gifte seg her da, se på denne kjolen, oi den kaken var fin”. Så tror jeg har blitt bitt av basillen.

HELGENS HANDEL

God lørdag! Nei, hahah det er fredag. Herregud, så håpløst. Dette skjønte jeg fordi jeg har nyhetene i bakgrunnen og han sa “god fredagskveld”. Jaja, ting går litt i stå.

Helgens handel er i alle fall gjort! Vi handlet i går ettermiddag, litt påfyll av ting og tang. Vi hadde en liten ukeshandel på mandag som også bare var litt påfyll av ting og tang, ikke store greiene. Så ble det en liten til nå før helgen med ost, brød, egg, litt grønnsaker, litt kos og mat til helgen.

Dere ser kanskje at vi skal ha taco? Når jeg er ferdig med dette innlegget skal jeg starte på matlagingen og det kommer til å bli så deilig!

Denne er jeg sykt spent på å prøve! Det høres skikkelig digg ut. Roasted corn, altsåå det er å godt. Så denne skal jeg teste i kveld og er så spent 😀

Planen var egentlig å lage enchilladas, men vi ombestemte oss og lager taco i stede. Jeg er ikke så glad i å bruke denne i taci så vi sparer den nok til neste tacograteng eller enchilladas.

Jeg ble inspirert av Maren og kjøpre pitabrød! Det er så godt å fylle de med masse salat, guacamole og falafel for eksempel. Kjempegodt både til lunsj og middag. Kan også lage pitapizza!

Har ikke prøvd denne før, er veldig spent.

Vi kjøpte et par av disse, men de er ekstremt dårlige for magen min så det blir nok til at Morten får begge. Jeg kan ta en liten sip, hihi. De er jo så gode!

Fikk dere med dere den lille snak-retten jeg lagde her om dagen? Stekt brokkoli, blomkål og kikerter med chili, salt og pepper. Litt parmesan og fetaost på toppen før du skal spise det. Så godt!

Dette er seriøst verdens beste pinneis. Jeg kommer definitivt til å ha påfyll av denne i fryseren gjennom hele sommeren. Skikkelig god mangosmak.

Håper dere får en nydelig fredagskveld så blogges vi i morgen!