NY FARGE I STUEN OG INTERIØR PÅ ØNSKELISTEN

Reklame | annonselenker H&M / Ellos

Jeg har fått veldig lysten på å male stuen beige og endre litt interiør. Grønnfargen vi har er nydelig, men det er noe med å ha det lyst og fint når våren kommer. Okei, det er egentlig mest det at jeg har blitt hekta på beige, haha. Både i klesveien og i interiørveien. Nå er det bare å få overbevist Morten om å endre farge, han er ikke veldig gira så vi får se hva det blir til, men hvis jeg får overbevist han vet jeg i alle fall hva som står på ønskelisten når det kommer til interiør!

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER / 10 HER / 11 HER

NYTT INNKJØP TIL 10 000,-

WÆÆÆÆ, se hva Morten og jeg har kjøpt oss! Vi har siklet på en drone kjempelenge fordi det kan gjøre YouTube videoer så utrolig mye kulere, særlig reisevlogger som jeg er veldig glad i å lage. Planen var egentlig å drøye det til sommeren når vi faktisk etter planen skulle ut å reise, men det blir nok ikke noe av så vi bestemte oss for å kjøpe det nå og øve masse så vi bli ordentlig gode 😉

Jeg kjenner at dette er Mortens lille leketøy. Jeg er egentlig ikke veldig interessert, men ser jo hvor utrolig mye kulere vlogger kan bli når man bruker drone så jeg er veldig med på idéen! Det blir nok allikevel han som får hovedansvaret for den og jeg tror han kommer til å kose seg masse med å lære alt om denne dingsen.

UKENS HANDEL

Wii, det er mandag og det betyr ukeshandel! Nå er det en liten stund siden sist jeg delte ukeshandelen med dere, men det er fordi vi nesten ikke har trengt å handle siden sist. Da planla vi skikkelig godt og handlet inn for cirka to uker. Et par småkjøp har det blitt, men vi har klart oss ganske bra frem til nå.

Denne uken har jeg planlagt middag for hver dag. vi skal ha kremet risotto, lakselasagne, lapskaus med byggryn, ovnsbakt søtpotetcurry, ørret med grønnsaker, taco og pizza. Det gledes til hver eneste rett! Så utrolig mye godt, herregud som jeg skal kose meg denne uken.

Vi har som dere ser handlet en god del annet også! Vi skal gå en langre tur denne uken og har handlet inn litt turgodt blant annet, påfyll av pålegg og andre småting.

Vi dro på Coop Obs så jeg kunne få påfyll av Quorn. Vi hadde kun en pakke igjen! Jeg tok fire med farse som jeg bruker i stede for kjøttdeig og en med filetbiter som jeg bruker i stede for kylling. Så gode!

Mmmm, disse er to nye favoritter!

På onsdag har vi noe å feire og har kjøpt inn Mortens favoritt: Toro brownies!

Disse er jeg så spent på! Har cravet pølser så lenge, men klarer ikke spise ekte pølser lenger. Disse ser sykt gode ut så jeg er veldig spent på å smake 😀

Vi klarer ikke gå forbi nyheter uten å kjøpe, haha. Spent på denen også!

Favorittsyltetøyet, så godt på bananpannekaker og havregrøt.

Naanbrød til søtpotetcurry.

Risottoris? Håper jeg… Var den eneste det stod risotto på så jeg satser på at det funker. Jeg har faktisk aldri lagd risotto, men det er jo så sykt godt! Gleder meg til å teste.

Hekta på smoothie og smoothiebowl om dagen. Kjøpte med en av hver av disse! De er så kjekke fordi det er små porsjonspakker inne i de store posene. Tar mye mindre plass i fryseren.

Sykt gode å ha på tur!

Så ble det engangsmopper. Det samler seg så mye bøss her, så det er veldig greit å ha disse å gå over kjapt med når man ikke gidder å ta en full vask 🙂

Vi handlet alt på Coop Obs og handelen kom på cirka 1600,-

UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly

SOLBRILLER QUAY / JAKKE HER / VESKE NUNOO / BUKSE H&M / SKO HER

AKKURAT NÅ: Sitter jeg i sofaen, Morten ser på verdens kjedeligste program (Norge deltar på VM i kanonball som verdens mest useriøse lag) og jeg prøver å finne ut hva jeg skal gjøre med denne dagen.

UKENS TANKE: Jeg har ingen. Joda, jeg har sikkert mange, men nå står det stille. For å være helt ærlig tenker jeg på alt som blir avlyst. Alt jeg har sett frem til, noe som gjør at jeg blir litt sånn “hva i all verden er poenget med å være produktiv å komme seg gjennom dagen når jeg har NULL å se frem til”…. men men 🙂 Frisk og rask!

UKENS TIPS: YouTube kanalen vår! Dere finner den HER, abonner gjerne 🙂 Det er alt fra trening og hverdag til challenges, oppussing og reise. Vi har en egen video med tips til hva man kan finne på hjemme nå!

UKENS HØYDEPUNKT: Jeg kommer ikke på noe. Det er grusomt. Åh, jo Jeg fikk rabatt på kjolen jeg først hadde bestilt til fullpris. Brukte en rabattkode et annet sted og sparte 700 kroner og fikk avbestilt den jeg først hadde kjøpt, meget fornøyd.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Null inspirasjon. Virkelig, null. Jeg klarer nesten ikke å åpne bloggen en gang fordi jeg blir sittende å stirr på en skjerm. Dette innlegget har jeg begynt på minst tre ganger og lukket skjermen igjen. Dette! Det er egentlig det enkleste innlegget i verden, jeg skal bare fylle ut ferdige punkter, haha. Så nei, noe må skjer. Jeg satser på at jeg får litt inspirasjon når den nye kjolen min fra By Malina (som jeg har mast om i over en uke hehe) dumper ned i postkassen min.

UKENS ØNSKELISTE: Sykt fint chillesett Vila (topp her, bukse her), nydelig sommerkjolen fra Faithful the brand (her), supersøt kjole fra Love Triangle (her) og trenchoat, et must i vårgarderoben (her).

UKENS MATRETT: Mmmm, lørdagsmiddagen. Fløtegratinerte poteter, grønnsaker og vegetarboller.

MÅL FOR UKEN SOM KOMMER: Fortsette med hjemmetreningen, klare to styrkeøkter og en økt med bakkeintervaller. Da er jeg superfornøyd! Ikke grave meg ned og gi opp livet, hehehehehehe. Finne inspirasjon.

UKENS FAVORITTPLAGG: Jeg tror nesten ikke jeg har gått i vanlige klær denne uken. En dag tror jeg.. Eller kanskje to. Jeg husker ikke en gang va jeg hadde på, men det plagget, eller antrekket jeg har levd i denne uken er en gammel kosedress fra NA-KD.

UKENS CRAVING: Fløtegratinerte poteter! Det er sykt godt. Jeg lagde det på lørdag og hadde rester på søndag. Helt fantastisk.

UKENS POSITIVE: Nei, si det. Jeg har begynt på et par her, men begge endte med et “men” som ikke var så positivt allikevel. Det første var at jeg har funnet ut at jeg vil male stuen beige, men Morten vil beholde grønnfargen haha. Det andre var at vi satt oss ned for å planlegge litt mer av Norgesferien vi hadde tenkt oss på i sommer, men så kom vi på at vi ikke kan planlegge noe veldig konkret fordi vi vet ikke om det faktisk blir noe av. Vi aner jo ikke hvor lenge tiltakene varer… Men, vi kan jo faktisk planlegge en teorietisk tur 😂

UKENS FAVORITT-BILDE: Det har vært lite bilder denne uken, men dette er jo fint da! Nydelig vær og nydelig by.

SLIK BEVARER DERE KJÆRLIGHETEN I DISSE TIDER

Reklame | annonselenker Nelly

TOPP HER / BUKSE HER

Jeg må innrømme at jeg ikke akkurat ble overrasket da jeg hørte at skilsmissestatistikken antakeligvis kom til å skyte i været fremover. Det er nok mange som ikke er vandt til å være så mye sammen lenger, særlig ikke med flere barn, jobb og husarbeid som skal tas hånd om innenfor husets fire vegger. Vanligvis er jo alt det adskilt store deler av dagen…

Det er nok uvant for de fleste å være sammen 24/7 i flere uker, men for Morten og meg er dette business as usual. Vi jobber sammen, bor sammen og er kjærester! Vi er vandt til å være veldig mye sammen og har lært oss litt hva som funker for å bevare kjærligheten i en slik hverdag.

Det er selvfølgelig litt annerledes om man har fire barn som løper rundt, men jeg snakker fra mitt perspektiv da det er det jeg kjenner til. Nå kan det være mye av dette også funker med barn inne i bildet, så får dere med barn som er uenig i dette rope i vei i kommentarfeltet, haha.

💗 Overrask partneren din. Det kan være alt mulig egentlig, det kommer an på hva akkurat din partner blir glad for. Jeg blir for eksempel kjempeglad om Morten støvsuger på eget initiativ eller lager middag til oss. Det trenger ikke være de store greiene, men om du kan, hvorfor ikke slå på stortrommen! Jeg vet om en som hadde hoppet i taket om det plutselig dukket opp en Playstation på døren. Så gjør noe for partneren din, smått eller stort, det viktigste er at det er noe partneren din kommer til å bli glad for.

💗 Gjør ting hver for dere. Kanskje du skal ta på deg turskoene og gå en tur alene med podcast på ørene? Da kan partneren din få tid til å gjøre noe eget hjemme, eller kanskje ikke gjøre noe som helst. Noen ganger er det godt medl itt tid fra hverandre, særlig i en tid som dette hvor man alltid er sammen.

💗 Snakk sammen om noe irriterer deg. Hvis ikke kan det fort bygge seg opp og smelle ordentlig! Ille nok til vanlig, men kanskje enda verre når du allerede er frustrert ove situasjonen vi aller er satt i og man går oppå hverandre. Si ifra tidlig på en ordentlig måte, men husk at du da må tåle å høre det tilbake om du irriterer partneren din.

💗 Ha spakveld sammen. Det er koselig! Dere kan tenne lys på soverommet, bytte på å massere hverandre, ha på masker. Det er så deilig og superkoselig!

💗 La partneren “miste” det litt uten å klikke tilbake. Vi er alle frustrert. Jeg er person som blir veldig irritert i en slik situasjon hvor jeg mister kontroll over egen hverdag og ikke kan opprettholde normale rutiner. Alle er forskjellige, og hvis partneren din plutselig mister det og klikker over en filleting som at oppvasken ikke er tatt som avtalt eller en annen bagatell, la han eller hun miste det litt. Det tar nok ikke lang tid før en angrende “synder” kommer og sier unnskyld. Det er nok ikke oppvasken i seg selv som var så irriterende, men hele situasjonen. Nå snakker jeg av erfaring her, haha. 

💗 Trekk deg tilbake om du kjenner at du trenger det. Hvis dere har et soverom som er adskilt fra stuen kan det være et slags fristed hvis du trenger å trekke deg tilbake. Ta med en god bok, sett på en podcast, ta med macen og sett på filmen partneren ikke vil se, men som du vil se og nyt det å være alene litt om det trengs! Det kan være greit å informere partneren om at du bare tar en timeout så han eller hun ikke tror det har skjedd noe og skal komme inn for å ordne opp i noe som ikke har skjedd 😉

💗 Ha en koselig datenight! Lag en digg middag sammen, tenn lys og bli enige om en film eller serie begge vil se. Eller så bytter dere ut film med brettspill! Vi har vært gjennom Monopol, kortspill, Uno og Den forsvunne diamant allerede. Det er såååå koselig!

LYKKEHJULET STYRER DAGEN

Reklame | inneholder reklame ICE

God søndag! Jeg har bare ligget i sengen, kost meg med en deilig kopp kafe og sett på Sex and the city 2 mens Morten har gått Kristiansand rundt haha. Det er forskjell på folk 😉 Jeg trengte en rolig, lat start på dagen og da unte jeg meg det. Så deilig, men nå skal jeg hoppe i dusjen og starte dagen.

Her kommer en ny video til dere! Vi lot lykkehjulet bestemme en hel dag i livet vårt. Hvem sine penger vi skal bruke, hva vi skal spise, aktivitet vi skal gjøre og mer. Det ble så gøy!

FAVORITTER PÅ MID SEASON SALE

Reklame | annonselenker Nelly

Nelly har som mange andre startet mid season salget! Jeg har funnet frem en god del av garderoben min som nå har kommet på salg. Dette er flere av mine kjære favoritter og nå er det opp til 70% rabatt! Alt jeg har linket til er på salget, men hvis ikke noe av det frister kan dere finne resten av salget her 🙂

KJOLE HER

VESKE NUNOO HER

TOPP HER

JAKKE HER

VESKE HER

KJOLE HER

GENSER HER 

JAKKE HER

KJOLE HER

KJOLE HER

SKO HER

KJOLE HER

KJOLE HER

SKO HER

KJOLE HER

JAKKE HER 

KJOLE HER

SKJORTE HER

KJOLE HER

KJOLE HER

TOPP HER

BUKSE HER

UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenker Nelly

SKJORTE MISSGUIDED / BUKSE NLY (utsolgt) / SKO HER / VESKE HER

Går denne tiden ut over økonomien din?

Ja og nei. Det har ikke vart så lenge enda og foreløpig jobber jeg ganske som normalt, men det har gått ut over noen samarbeid som er utsatt på ubestemt tid. Det er jo kjedelig, men veldig forståelig. Samtidig går andre deler av jobben bedre så det veier litt opp igjen. Det kommer nok til å gå utover jobben om flere samarbeid blir utsatt, avlyst eller ikke dukker opp.

Striper eller bleker du håret?

Jeg helbleker etterveksten 🙂

Hva er din favorittveske?

Ah, så vanskelig å velge! Jeg elsker alle mine NuNoo-vesker. Den jeg bruker aller mest er Ellie new suede w. braid, som egentlig er helt lik denne bare med en flettekant. Så er jeg utrolig glad i Ellie Leo! Jeg har også fått en ny favoritt som ikke er NuNoo. Denne gule vesken fra NLY er såååå fin og vårlig!

Hva synes du om årets PH og hvem har du best/dårligst inntrykk av?

Jeg har ikke sett på det siden 2017. Det ble litt ødelagt for meg og nå føler jeg meg rett og slett for gammel. Det er ikke det som undeholder meg lenger.

Har du endret mening om å få barn?

Herregud for et evig mas. Beklager til deg som stilte dette spørsmålet, men det er så mye spørsmål om dette med barn og om jeg har endret mening, om jeg ikke tror jeg kommer til å angre, hvorfor jeg ikke vil, skal vi ha barn, når vil vi ha barn… Så jeg er bare litt lei og dette må jeg bare få ut.

 Nei, det har jeg ikke og hvis jeg gjør det, noe som kan skje, så får dere sikkert vite om det. For å være ærlig er jeg sykt lei av maset om barn og jeg klarer ikke forstå hvorfor andre er så besatt av om folk de ikke kjenner skal få barn eller ikke? Det spiller vel ingen rolle for deres liv? Er det virkelig så vanskelig å forstå at mennesker er forskjellige og kanskje ikke vil de samme tingene? Jeg synes vi skal begynne å respektere hverandre mer, også de som har en mening som er annerledes enn flertallet sin. I hvert fall når den handler om egen kropp, eget liv og det å sette et annet liv til verden! Hvorfor vil dere at et menneske som ikke ønsker barn skal sette et barn til verden? Hvordan tror dere livet til det barnet hadde vært? Er dere så satt i deres egen tankegang at dere ikke klarer å forstå at det verken hadde vært bra for mor eller barn når barnet ikke er ønsket? Jeg blir så irritert. Synes på generell basis vi kan slutte å spørre folk om når de vil ha barn, fordi det er ikke sikkert de vil eller kan få barn og da er ikke det et veldig hyggelig spørsmål å få slengt i fleisen hele tiden.

Kan du vise noen hverdagskjoler?

Det er litt forskjell på hva man ser på som hverdagskjoler, altså jeg kan gå ganske pent kledd til hverdags hihi. Uansett, jeg har funnet frem fem fine hverdagskjoler her. De har veldig mye fint i kjole-kategorien på Nelly, de finere kjolene er i festkjole-kategorien, så i kjole finner man litt mer hverdags 🙂 Bare et lite tips!

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER

Hvis du hadde fått en million kroner i dag, hva ville du brukt de på?

Wow, godt spørsmål! Jeg hadde betalt ned en halv million på huslånet, så hadde jeg booket en kjempedeilig ferie til et varmt sted i januar 2021 som er den kjipeste måneden i hele året og betalt ned studielånet. Da hadde jeg faktisk hatt noen hundre tusen igjen som jeg hadde sett an hva jeg ville gjort med når jeg fikk de. Litt kjedelig svar, men tenk så deilig å bli kvitt lån da, folkens!

Hva er favorittmaten din?

Så mye, jeg elsker mat. Jeg elsker taco, alt av pasta, det aller meste med potet (nummer en er fløtegratinerte). Jepp, det er faktisk topp tre: taco, pasta, potet haha.

Kunne du tenkt deg å være med på Farmen eller Skal vi danse?

Hm… Usikker, men hvis det skulle vært en av de måtte det blitt Farmen. Jeg kan ikke danse, hadde fått totalt panikk av å skulle prøve på det foran et publikum så nei.

Har du et favorittplagg?

Det skifter stadig. Jeg er veldig glad i den nye kjolen fra byTiMo, den knall rosa kjolen min fra Rotate og ikke minst den nye kjolen fra By Malina som er på vei til meg i posten! Den kan dere se her.

Hvor mange kjærester har du hatt?

Morten er min første! Ikke verst på første forsøk 😉

Hvor mye kostet det å pusse opp hvert rom i leiligheten?

Godt spørsmål! Vi har gjort alt selv, med hjelp fra kjente og kjære så vi har ikke betalt noe for arbeid, kun for utstyr. Stuen kostet cirka. 8000,-. Vi måtte kjøpe inn alt av maleutstyr måtte legge tapet og masse greier før vi kunne male så det kostet litt. Soverommet brukte vi kanskje et par tusen på, der kjøpte vi bare hvitmaling, kalkmaling, sealer og en ny pensel. Kjøkkenet kostet vel rundt 65 000,- (husker ikke nøyaktig) og vi brukte rett over 20 000 på elektriker i forbindelse med det (pluss at vi satt inn spotter i gangen og byttet sikringsskap) og rundt 1000,- på maling.

Er du noen gang ensom?

Ja, absolutt.

Hvordan er ditt forhold til svigerfamilien?

Det er bra 🙂 De er veldig koselige og tok meg godt imot fra første stund.

Hvor ser dere Harry Potter filmene?

Vi leier de på Viaplay!

11 TING SOM GJØR MEG GLAD AKKURAT NÅ

Reklame | annonselenker Nelly

BLUSE HER / BUKSE HER

😊Verdens fineste lille Trulte! Morten og jeg er som to stolte foreldre som skryter av hvor heldige vi har vært med det fantastiske barnet vårt, men det er sant. Vi har vært så heldige. Hun er så snill og fin, og hun er tidenes gledesspreder i disse dager. Hadde det ikke vært for henne hadde det vært ganske mye kjedeligere og jeg kan love dere at det hadde blitt veldig mye tid inne på sofaen…

😊 Jeg får tid til å teste litt oppskrifter og det er alltid moro! Jeg lager veldig god mat om dagen faktisk. Akkurat nå har jeg gått litt tom for idéer igjen, men jeg skal søke litt rundt på nett og finne noe digg jeg kan lage neste uke 🙂

😊 Det er så ufattelig deilig vær og jeg blir så glad! I dag våknet jeg klokken syv av at det var lyst ute og solen begynte å komme frem. Jeg tror jeg må begynne å ta ned rullgardinen, haha, neida. Det er en så fin måte å våkne på, og jeg blir så glad i det jeg går ut og kjenner solen varme. I går var jeg ute ganske lenge og da hadde jeg faktisk fått farge da jeg kom inn, så nå er det bare å finne frem solkremen og nyte.

😊 Fine kjoler. Jepp, det skal ikke mer til haha. Jeg blir ordentlig glad av å se alle de fine vår- og sommerkjolene som dukker opp i diverse nettbutikker. Har dere sett de siste kjolene fra By Malina? Så utrolig mye fint, jeg er helt besatt av omtrent alt de har sluppet den siste tiden.

😊 Jeg er så takknemlig for at jeg ikke er singel og bor alene nå om dagen. I tillegg har jeg verdens beste partner å være med! Vi koser oss masse sammen, og det er ingen andre jeg hadde klart å være så mye med som Morten uten å klikke 😉

😊 Youtube er plutselig moro. Dette overrasket meg veldig! Nå synes jeg YouTube er gøy og har (for første gang) mer inspirasjon der enn hva jeg har her på bloggen. Kanskje fordi det er lettere å spille inn en litt småteit video til YouTube enn hva det er å lage et innlegg? Jeg vet ikke, men jeg må smi mens jernet er vamt og kose meg mens jeg kan. Det kommer masse gøy fremover så husk å abonner på kanalen vår her.

😊 Morten har endelig gått med på å se Harry Potter. Jippi! Jeg har mast om dette siden vi ble sammen og han avslørte at han aldri har sett Harry Potter. Krise og veldig merkelig når man er barn i Harry Potters gullalder! Han har lovt at vi skal se det i evigheter, men alltid kommet på en unnskyldning. Endelig har han gått med på å se det så nå har vi Harry Potter maraton, en film hver kveld og det beste er at Morten også synes det er bra!!!

😊 Jeg har skogen rett utenfor døren. Så deilig! Jeg trenger bare gå noen få meter så er jeg i skogen og kan kose meg på tur. Det er helt perfekt, og akkurat nå kjenner jeg at jeg er utrolig glad for at jeg ikke bor i Oslo sentrum lenger… Det hadde vært kjedelig det.

😊 Det er helt lov med litt ekstra kos i hverdagen. Jeg har kanskje dratt denne litt langt og behandler hver dag som om det er lørdag. Jeg tror ikke jeg har hatt en eneste dag uten kos den siste uken. Det har vært is, smågodt, sjokolade, popcorn og selvfølgelig sykt digg mat. Wopsi, men seriøst. Hva annet skal man finne på da?

😊 Jobben er ganske lik som før, heldigvis. Jeg er også vandt med hjemmekontor og ting går ganske som normalt med et par unntak som jeg ikke skal fokusere på her fordi dette er et positivt innlegg woho! Da må man fokusere på det positive 🙂 Det er altså ikke en stor omveltning jobbmessig for min del og jeg kan enda gjøre det aller meste, noe som er ganske deilig.

😊 Dørstokkmila er borte og jeg klarer faktisk å trene hjemme. Dette overrasket meg. Jeg trodde ikke jeg kom til å klare å trene hjemme, men jaggu! Nå har vi til og med bestilt oss mølle, benk og flere vekter. Vår lille balkong/terasse skal bli til et lite hjemmegym. Jeg klarer dog ikke å innstille meg like mye på å kjøre 100% på her hjemme som jeg gjorde på SATS, men alt er bedre enn ingenting!

Hva gjør deg glad om dagen?

MINE SISTE INNKJØP

Reklame | Noma / annonselenker Nelly

Det er en ærlig sak at jeg nettshopper når jeg kjeder meg, og er det noe jeg gjør nå så er det å kjede meg! Altså nettshoppe… Det er måte på hvor gøy det er å gå tur i skogen og å se på serier, så jeg har handlet inn noe som kan gi oss noe annet å finne på, pluss litt ekstra kos 🙂

Den forsvunne diamant! Hvem andre spilte dette som barn? Det var på salg hos Ark og jeg bare måtte bestille det hjem. Så mange gode minner. Morten og jeg prøve-spilte i går og det tok litt tid å sette seg inn i reglene på nytt, men etter noen runde gikk det så det suste. Like gøy enda!

Jeg er fortsatt like obsessed med Friends og da jeg kom over dette puslespillet på CoolStuff ble det lagt rett i handlekurven! Jeg er egentlig ikke en pusler, men når det kommer til Friends kan jeg gjøre et unntak.

Det var ganske mye annet gøy som lå inne i pakkene jeg hentet!

Jeg bestile meg to bøker. Jeg har lest flere fra Marian Keyes og hun er så morsom! Satser på at jeg kommer til å like disse like godt som de andre 🙂

En liten care package som jeg bestile fra Nelly. Brynspenn her, duftlys her og eyepads her. Jeg bestilte meg også verdens fineste kjole! Kan ikke vente til den kommer… Dere kan se den her. Koden ANDREA25 gir dere foressten 25% rabatt på alt fra NLY hos Nelly 🙂

Så fikk jeg tilsendt en nydelig pakke fra Noma! De har så utrolig mye fint og jeg gleder meg til å style dette inn i antrekk fremover. Med koden noma20 får dere 20% rabatt på alt i nettbutikken til Noma!

Disse strikkene er så fine!

Det var mine innkjøp så langt, blir fort flere fremover hehe… Neida, jeg skal prøve å begrense meg. Nå har jeg ny underholdning og litt nytt å kose meg med fremover 😀