MINE MÅL FOR 2019

Reklame | Annonselenker Nelly

God nyttårasften! Kan man egentlig si det? Haha, ja nå sa jeg det i alle fall. Vi har hatt en strålende dag i Roma så langt og er tilbake på hotellet for et lite pust i bakken og litt jobb. Morten sitter ved siden av meg og redigerer vloggen vi filmer mens vi er her og jeg sitter nå her og skriver litt da. Vi må legge en liten plan for i kveld fordi gjett hvem som er i Roma på nyttårasften uten bordreservasjon eller en plan på noe som helst… Oss, hehe.

Det skal jeg fortelle mer om senere, men nå skal jeg dele noe gøy med dere! Jeg har nemlig satt meg noen mål for 2019 og dere er selvfølgelig de første jeg forteller det til. Mye gøy skal skje neste år!

TOPP HER / UNDERTOPP HER / BUKSE HER / SKO HER

🖤 Komme inn i gode treningsrutiner og gjennomføre fire økter i uka.

🖤 Lage mer middag! Jeg er så dårlig på å lage middag, mye fordi jeg synes det er kjedelig å lage middag til bare meg. Jeg skal bli flinkere i 2019, planlegge måltider for hele uken og handle en gang i uken. Det blir nok mye lettere når jeg flytter inn med Morten for da er det veldig mye morsommere å lage mat, enten sammen eller til hverandre!

🖤 Få stålkontroll på økonomien. Jeg ble veldig mye flinkere med penger og sparing i 2018, men neste år skal jeg bli enda litt bedre.

🖤 Gå mer tur. Det er så deilig!!!

🖤 Ha kontortid. Jeg skal prøve å ha fast kontortid hver dag hvor jeg setter meg ned og jobber med bloggen. Da skal jeg skrive innlegg, planlegge blogg, redigere bilder og YouTube, filme, svare på Mail, sende mail og alt annet som hører med. Da blir jeg litt friere resten av dagen! Noen timer på morgenen og noen timer på ettermiddagen/kvelden. Så skriver jeg selvfølgelig om det er noe jeg kommer på i løpet av dagen og mailen er alltid med i lomma, men litt struktur er nok fint.

🖤 Finne en perfekt leilighet. Ååå, jeg gleder meg så mye til å flytte inn med Morten og ikke minst til å finne den perfekte leiligheten. Det skal skje (forhåpentligvis raskt) i 2019.

🖤 Se mer til familien min.

🖤 Gjennomføre et halvmaraton. Har skylder jeg på Morten, haha. Han driver jo med denne maraton-galskapen og har fått meg med på å gjennomføre et halvmaraton så ja… Da er det bare å få kontroll på treningen 😂

🖤 Ta det mer med ro. Jeg er så dårlig på dette og det har ført til at jeg i perioder har vært på grensa til eller helt utbrent i 2018. Det skal ikke skje i 2019. Jeg elsker å ha mye å gjøre, men man kan ikke gjøre alt hele tiden. Forhåpentligvis blir det ganske mye lettere når jeg har en jobb å konsentrerte meg om i stede for to.

 

ROMA ER IKKE HELT SOM FORVENTET

Ah, Roma! Den er både vakker og ikke så vakker på samme tid. Jeg ble faktisk ganske så overrasket da vi i kjent stil begynte å utforske byen til fots i går. Det er skikkelig skittent her! Sånn på ordentlig. I alle gatene vi gikk i som ikke var midt i turist-smørøyet lå det søppel strødd og det luktet mildt sagt ekkelt… Jeg husker jeg sa til Morten at nå vil jeg til fine Roma fordi dette var ikke det jeg hadde bestilt, haha.

Det er nok jeg som har sett for meg Roma akkurat som det er på film, samtidig som jeg kun har hørt hvor vakkert det er her. Og ja, det er vakkert! I hvert fall når du kommer deg bort til de små gatene rundt turistattraksjonene for ikke å snakke om selve attraksjonene. De er så fine! Jeg kunne stirret på de i flere timer om ikke det var for alle folka.

Vi rakk faktisk både Colosseum, Piazza Navona og Pantheon i går. Planen var egentlig kun å få med oss Colosseum og ta det andre i morgen, men plutselig var vi like i nærheten. Vi var også innom en del andre utrolig fine steder, men for å være helt ærlig så aner jeg ikke om det er noe man burde eller må se, haha. Jeg synes man burde se det, da! Fordi det var sååå fint.

På vei hjem stod vi brått rett foran Trevifontenen, men det var så fullt av folk at det var bare å gi opp. Den skal vi faktisk besøke allerede klokken åtte i dag, så det er derfor jeg er oppe og skriver nå, haha. Jeg fikk tips om at man burde være der kjempetidlig på morgenen for å få bilder så da var det bare å komme seg opp i sekstiden. Vi har en lang dag foran oss. Det er jo nyttårsaften i kveld og vi har faktisk ikke planen helt klar. Wopsi. Vi finner nok ut av det i løpet av dagen, hehe.

Nå må jeg få liv i han kjæresten min så drar vi avgårde for å utforske enda mer av den vakre delen av Roma!

 

10 TING JEG HAR LÆRT I ÅR

Reklame | Annonselenker Nelly

BLUSE HER / UNDERTOPP HER / SKJØRT HER / SKO HER

  • 💭Trust issues er ikke lenger et tema når man møter en bra gutt! Man skal ikke behøve å gå rundt og være redd for at den man er sammen med, jente eller gutt, er utro mot deg eller går bak ryggen din med andre ting. Jeg har seriøst slitt med å stole på folk lenge, men det problemet har jeg ikke nå.  Jeg trenger ikke det fordi jeg vet at kjæresten min er en ærlig og trofast person, så da var det borte.
  • 💭 Det er er veldig moro å reise, men herreguuuuud så slitsomt det er! Jeg trenger en dag på å komme meg, minst. I hvert fall etter lange reiser! Jeg vet ikke om dette er ny lærdom, eller bare noe som var glemt. Uansett. Gøy, men slitsomt. 
  • 💭 Det er mye hyggeligere å blogge uten clickbaits og provokasjoner. Yep, been there done that. Den tid er forbi og sånn skal det fortsette å være. Det er jo mye hyggeligere å vite at dere leser bloggen min fordi dere liker det jeg driver med, i stede for at dere leser den fordi jeg provoserer dere eller lurer dere inn.
  • 💭 Det er ikke så skummelt å snakke om følelser. Okei da, det er fortsatt litt skummelt. Heldigvis ikke like skummelt som jeg trodde på forhånd og det går faktisk an å åpne seg uten å bli såret.
  • 💭 Hardt arbeid lønner seg! Altsååå, jeg har holdt på å gi opp det å leve av denne bloggen så alt for mange ganger. Heldigvis er det noe i meg som har sagt at “nei, du skal klare det! Det er dette du vil leve av, det er dette du elsker”. Se hva som har skjedd! Jeg har riktignok jobbet beinhardt for å få ting til å gå rundt i perioder og satset mye da jeg gikk ned til en 40% stilling, men nå er alt virkelig verdt det. Så ikke gi opp, folkens <3

💭 Ikke la folk dømme deg etter førsteinntrykk! Vær deg selv og tving de til å se hvem du egentlig er. Jeg har blitt så mye forhåndsdømt i mitt liv, også lenge før realitydeltakelse og blogg. Jeg husker særlig tiden etter Paradise hvor det føltes som om alle mente jeg var tidenes bitch og helt ærlig… Hva var det som egentlig var så gærent? Heldigvis så nektet jeg å la det knekke meg, jobbet videre med bloggen og etter en stund begynte det å tikke inn kommentarer som “likte deg ikke på PH, men fått et helt nytt inntrykk av deg gjennom bloggen” og “du er ikke sånn jeg trodde du var da jeg så deg på PH, stå på!”. Så ikke gi opp, ikke la det knekke deg, men stå på og vær deg selv så vil alle kunne se hvem du faktisk er <3

  • 💭 Stol på magefølelsen! Selv om ting virker skummelt og fornuften kanskje sier nei, så har jeg erfart at det ofte lønner seg å gå for det om magefølelsen sier ja.

💭 Det er lov å si nei. Si nei hvis du ikke orker, si nei hvis du ikke vil. Vi må veldig lite her i livet! Jeg har ofte sagt ja til mye sosialt fordi jeg føler jeg må og på et punkt ble det for mye å sjonglere alt i livet mitt. Jeg ble helt utmattet. Så si nei, sett helsa først og hvis folk ikke respekterer eller viser forståelse for det så er de kanskje ikke så viktige å ha i livet.

  • 💭 SPAR PENGER! Tok meg bare 24 år å forstå dette, haha. Det er så viktig. Begynn å spar så tidlig du kan og spar så mye du kan. Det er så lurt med gode rutiner på økonomien og særlig sparing. Det å ha en bufferkonto er genialt hvis plutselig vaskemaskinen ryker eller du brått trenger noe viktig, BSU er genialt (jeg begynte ikke å spare der før i år fordi jeg har vært håpløs) og ha minst tre husleier på konto for sikkerhetsskyld og ikke bruk kredittkort med mindre du kan betale med en eneste gang. Tro meg, lettelsen er enorm med en gang man har orden på det her altså.
  • 💭 Dra til legen om du føler deg dårlig. Det er bedre å dra en gang for mye enn en gang for lite! Det kan være at det ikke er noe de første tre gangene, men så er det veldig alvorlig den fjerde. Ikke vær en av de som nekter å dra til legen, både for din egen skyld og for de du er glad i.

GOD MORGEN FRA ROMA

God morgen, fininger! Jeg våknet opp og begynte å lure på om dette virkelig er livet mitt. Her sitter seg i en king size seng på det som ligner mer på en liten leilighet enn et hotellrom, med verdens fineste kjæreste og verdens beste lesere som akkurat har sikret meg min første førsteplass på blogg.no! Ja, også er jeg i Roma da haha.

Jeg trodde egentlig ikke jeg brydde meg så mye om hvilken plass jeg lå på, men jeg skal ærlig innrømme at den førsteplassen var veldig moro å nå. Om det er sjette, femte, fjerde eller tredje er liksom ikke så nøye, men første da dere! Så jeg vil bare si tusen millioner takk til alle dere som klikker dere inn, engasjerer dere og gjør at jeg kan drive med det jeg elsker å gjøre. Dere er best <3

Nå skal vi straks begynne å gjøre oss klare for å utforske Roma, men først vil jeg vise dere hvor vi bor! Det er enda finere i virkeligheten. Jeg føler jeg bor på et museum. Da vi kom tenkte jeg bare ææææh, dette er fot fint for meg jeg kan ikke bo her! Men så tenkte jeg okei, dette er mitt sted, haha.

HEI FRA AMSTERDAM

Reklame | Annonselenker Nelly


JAKKE MATCH / VESKE DAY BIRKER ET MIKKELSEN HER / BUKSE BIKBOK / GENSER H&M

Hei fra Amsterdam! Etter en liten flytur fra Kjevik i Kristiansand befinner vi oss nå på flyplassen i Amsterdam og skal henge er i noen timer før flyet går videre til Roma.

Jeg pleier aldri å mellomlande, rett og slett fordi jeg ikke er så glad i å fly og vil helst bare bli ferdig med det så fort som mulig uten styret med å bytte fly, måtte lette og lande enda en gang. Nå ble det sånn og det går egentlig veldig fint. Det eneste er at jeg ikke skjønner hvordan dette med mellomlanding fungerer. Jeg har sikkert stilt Morten tusen spørsmål allerede. I det vi gikk ut av flyet begynte jeg å bekymre meg for hvordan vi får bagasjen vår, blir den sendt direkte, må man gå et spesielt sted, må vi sjekke inn på nytt, hva skjer??? Han har heldigvis kontroll og har fått tildelt rollen som reiseleder. Foreløpig har det gått kjempefint, haha.

Når vi først snakker om mellomlandinger og flyplassen i Amsterdam. Da vi landet snakket vi om at jeg kun har mellomlandet to ganger i mitt liv og det var på vei til og fra Mexico da noen andre hadde styring på alt. Morten fortalte deretter at han ikke har vært på denne flyplassen på mange år og jeg bare “nei, jeg har aldri vært her faktisk”. Så går det to sekunder før jeg skjønner hvor utrolig fjern jeg er. De mellomlandingene jeg hadde snakket om et minutt tidligere var jo på akkurat denne flyplassen, haha. Her jeg sitter og skriver når satt vi da vi var på vei hjem fra Mexico etter PH. Aldri vært her du, liksom. Vel, vel.

Nå har vi fått i oss litt deilig mat. Vi fant et sted som hadde sykt mye digg! Supper, salater, sandwicher og mye annet godt. Begge to endte opp med å kjøpe seg tomatsuppe og ferskpresset appelsinjuice, pluss at vi kjøpte litt ekstra begge to. Det var så godt! Nå kan tiden fly avgårde, jeg er så klar for Roma!

Jeg fikk denne vesken i julegave fra pappa og stemoren min! Den var riktignok ønsket i form av en direktelink haha. Jeg er så glad i veskene fra Day Birger et Mikkelsen. De er så gode. Denne finner du HER.

UKENS SPØRSMÅL

Har Morten mer lyst på barn enn det du har?

Hehe, ja det tror jeg kanskje. Jeg har aldri hatt veldig lyst på barn egentlig, men det forandrer seg kanskje med tiden.

Hvilken hund vil dere ha og hvorfor?

Så langt har vi ikke tenkt. Det er mer det at jeg vil ha en hund. Kanskje adoptere en! Det hadde vært koselig.

Hvordan har du det for tiden?

Helt greit hvis jeg skal være helt ærlig. Julen er ikke min beste tid på året, hehe.

Er det ikke enklere å bo i Oslo når man skal blogge?

Jeg har foreløpig ikke noe behov for å bo i Oslo for å kunne blogge bedre 🙂

Gleder du deg til å jobbe med blogg og Youtube på heltid?

Ja!!! Kom gjerne med forslag til hva dere vil se mer av. Nå har jeg jo all verdens tid, haha.

Vil du fortsatt studere journalistikk i fremtiden?

Ja, eller i hvert fall noe innenfor mediebransjen. Jeg kunne også tenkt meg medier og kommunikasjon for eksempel.

Har du kontakt med Ellinor fra Love Island?

Ja, litt <3 Sjekk ut Youtube-kanalen hennes HER!

Er det litt rart å ha kjæreste?

Det er overraskende lite rart, haha. Det føles faktisk veldig naturlig.

Fikk du godt førsteinntrykk av vennene til Morten?

Ja, det har jeg fått av de jeg har møtt så langt 😀 Gleder meg til å møte flere!

Vil du bo sentralt eller landlig til?

Sentralt nå, landlig når jeg skal ha hus.

Liker du fotball?

Ja, det synes jeg er moro 🙂

Hva er favorittsangen din akkurat nå?

Nå hører jeg kun på Andersen & Jakobsens podcast, haha. Helt hekta, så jeg har ikke hørt på musikk siden jeg var hjemme i jula.

Hva ga du Morten til jul og hva fikk du av han?

Jeg ga Morten noe så spennende som en toaletmappe (haha) og en klokke da 😀 Jeg skal vise dere hva jeg fikk av han senere! Har akkurat åpnet gaven hihi.

Hva tenker faren din om at du flytter lenger unna han?

Jeg flytter bare en time lenger unna og han er sjelden på besøk i Oslo uansett så jeg tror ikke det spiller noen rolle for han.

Hvordan synes du det er å være ute i Larvik når «alle» vet hvem du er?

Larvik er så lite at nesten alle vet hvem alle er uansett, i alle fall de på min alder. Jeg synes alltid det er litt kleint å dra ut fordi det er så mange som følger med på hva jeg gjør, stirrer og snakker. Det gjelder like mye Oslo som Larvik.

Hvordan tror du det blir å kun jobbe med sosiale medier?

Det tror jeg blir veldig moro og litt skummelt! Jeg gleder meg veldig til å ha nok tid til jobben min. Jeg er ikke lenger borte fra mobil og Mac i 7,5 time flere ganger i uka på grunn av annen jobb så det blir bra. Jeg gleder meg veldig!

Hvor mange er dere til sammen når dere feirer jul?

I år var vi tre, men vi pleier å være fire.

Kan du fortelle nå hvor du jobbet?

Jeg jobbet på MATCH Gunerius med mine kjempefine kollegaer <3 Løp på shopping, de er best!

Kan du nevne tre ting du kommer til å savne med Oslo og tre ting du ikke kommer til å savne?

Tre ting jeg kommer til å savne er vennene mine, at det alltid er mange alternativer til hva man kan finne på uansett når på døgnet det er og at det er stort (mange forskjellige bydeler som har helt forskjellig uttrykk). Tre ting jeg ikke kommer til å savne er at Oslo by ikke klarer å strø på vinteren (!!!! det er hver eneste vinter), at det er stappfullt med folk på all kollektivtrafikk så jeg må gå over hele byen og utelivet (hater å feste i Oslo, så mange som tror de er 1000 ganger bedre enn menneskene rundt seg og menn som tror de kan få alt og alle de vil ha bare fordi de visstnok har penger).

 

I HANDLEKURVEN MIN FINNER DU…

Reklame | Annonselenker Nelly

Nå er det virkelig ikke lenge til jeg reiser til Sri Lanka for første gang! Jeg gleder meg veldig mye og for å få tiden til å gå litt fortere så tok jeg turen inn på Nelly… De har jo salg som dere sikkert har fått med dere, og jeg har klikket hjem noen godbiter med Sri Lanka-turen i bakhodet.

1. JUMPSUIT HER / 2. KJOLE HER / 3. KJOLE HER4. SKO HER / 5. SHORTS HER / 6. BADEDRAKT HER / 7. TIGHTS HER 8. SMINKEKOSTER HER / 9. MASKE HER / 10. MASKE HER / 11. MASKE HER

Jeg måtte også ha nye sminkekoster og fuktighetsmaskene fra Garnier er noe jeg bruker veldig mye nå på vinteren. Jeg får veldig fort tørr hud så da er disse gull for å få tilbake litt av fuktigheten sammen med gode produkter ellers!

 

I DAG ER DEN STORE DAGEN

I dag er dagen jeg begynte å gi opp håpet om at noen gang skulle komme. I dag er dagen jeg har drømt om og ikke minst jobbet så hardt for å kunne nå. I dag er dagen bloggen blir min eneste arbeidsplass. Jeg er min egen sjef og jeg jobber offisielt med noe jeg elsker å gjøre.

Det er så utrolig kult, gøy, rørende og ikke minst skummelt. I går fikk jeg litt panikk da jeg skjønte at jeg faktisk ikke har noen annen jobb enn denne bloggen her etter klokken to i dag. Det er ganske så skummelt, særlig for et menneske som meg som liker trygghet og stabilitet. Det satt langt inne å levere den oppsigelsen til sjefen min for over en måned siden. Det var like før jeg feiget ut. “Nei, jeg kan ikke gjøre dette. Hva om alle plutselig slutter å lese bloggen, hva om ingen vil samarbeide med meg i 2019 og hva om bloggen går straka vegen til helvete?”.

Så tenkte jeg at det er faktisk denne sjansen jeg får. Det er nå eller aldri. Jeg kan ikke fortsette å sjonglere to jobber i all evighet. Det merker jeg jo selv. Jeg kan i hvert fall ikke sjonglere to jobber, venner og et avstandsforhold. Det går ikke! Så jeg hoppet i det. Vet dere hva sjefen min sa? Hun sa at man må satse. Dette er min mulighet, og det er så sant.

Det er helt sykt å tenke på at fra klokken to i dag så lever jeg av å gjøre noe jeg elsker. Det har vært en drøm i så mange år. Det å kunne leve av noe jeg liker å gjøre og det å elske jobben min. Jeg har alltid nevnt det hvis jeg har blitt spurt om jeg har en drøm. Jeg vil være lykkelig og ha en jobb jeg elsker. Så akkurat nå lever jeg drømmen. Det er så sykt! Jeg klarer ikke, haha. Herregud.

Det blir en veldig spennende tid fremover. Det blir garantert noen nedturer innimellom, men jeg vet at det kommer til å komme mange oppturer også. Jeg er redd og lykkelig på samme tid, men sånn er det vel kanskje når man plutselig står med nesten alt man kan ønske seg?

Vel, vel. Jeg tenker at i det store og det hele så kan jeg bare vinne på dette. Om det ikke fungere i lengden så var det kanskje ikke meningen og jeg kan alltids begynne å jobbe ved siden av igjen om det trengs. Da kan jeg i alle fall si at jeg virkelig ga 100% og tok sjansen. Nå har jeg gitt så mye, men jeg har ikke kunne gi alt fordi jeg ikke har hatt mulighet. Nå er det ingenting som holder meg igjen og jeg skal jobbe og stå på slik at denne bloggen og livet mitt generelt skal bli 10/10!

Man må jobbe for det man vil ha og selv om det kan virke som om du aldri kommer dit du vil så skjer det plutselig. Ikke gi opp! Jobb videre, fordi alt du gjør fører deg et steg nærmere det du vil oppnå <3 Litt klisjé motivasjonsprat på slutten her, men det var nok like mye til meg selv som til dere, haha.

Nå skal jeg komme meg avgårde og fullføre min aller siste vakt i butikkjobben for denne gang. Wish me luck <3

 

UKENS HANDEL / DEN FØRSTE ETTER JUL

Hei, fininger! Jeg håper dere har hatt en fin jul så langt. Jeg er tilbake i Oslo og har handlet inn litt mat til dagene før jeg reiser videre til Sørlandet og deretter Roma.

Det som er litt morsomt er at når jeg handler inn mat så er det hovedsakelig ganske sunn, normal mat. Dessverre er det gaaaanske så mange turer innom butikken i løpet av uken i tillegg til dette, hehe. Det må jeg virkelig slutte med, både for helsa og for lommeboken sin skyld. Jeg har spist sjokolade hver dag flere uker i strekk tror jeg, herregud Andrea.

Litt godt å drikke! Den Litagoen er så god. Jeg kjøper den nok litt for ofte… Wopsi.

Skyr er alltid med i ukens handel! Den med sitron er en ny favoritt.

Litt grønnsaker, linser og kikerter. Jeg har tenkt til å lage litt gryter så da er det digg med linser og kikerter.

Denne bruker jeg i stede for kylling i alt hvor man vanligvis bruker kylling.

Fortsatt hekta på supper! Jeg har aldri prøvd spinatsuppe før, så det blir spennende 😀

 

Å FLYTTE INN MED KJÆRESTEN…

Det er torsdag, noe som betyr at dating & singelliv-spalten er tilbake! Denne gangen kommer temaet for innlegget etter et tips fra en av dere fine lesere. Det er moro! Særlig når innlegget er noe jeg faktisk tenker at “shit, dette er jo en kjempegod idé”. Så let’s go, nå skal jeg snakke litt om forventninger til det å flytte inn med kjæresten.

Morten og jeg skal jo flytte sammen en eller annen gang i 2019, forhåpentligvis om ikke så alt for lenge. For å være helt ærlig med dere så har jeg kanskje ikke tenkt så veldig nøye over hvordan det kommer til å bli, annet enn at det blir kos. Jeg har ikke tenkt så mye på det med boksere på baderomsgulvet, verdenscuprenn på repeat og de dagene hvor begge to har en skikkelig drittdag.

Jeg har tenkt mer på det at vi endelig skal få legge oss sammen, våkne opp sammen, spise frokost og drikke kaffe sammen før begge drar og gjør ting de skal gjøre, så komme vi hjem sammen, kanskje vi drar på trening, kosekvelder på sofaen, middager og generelt det å bare ha en hverdag sammen uten å måtte savne hverandre i en uke først. Det har jeg tenkt på da, men ja… Det blir nok ikke bare rosa skyer og nussing hver eneste dag ;-).

Nå skal det sies at Morten er ganske vanskelig å krangle med. Han er en forholdsvis fornuftig og rolig fyr, så det skal mye til før han klikker. Jeg derimot… Det er ikke helt det samme, hehe. Jeg kan fyre meg opp på under et halvt sekund om jeg har en dårlig dag. For ikke å snakke om PMS. Det er totalt krise.

For å bruke forrige PMS-runde som eksempel, som faktisk var i jula så klikket jeg totalt fordi Morten slang ut at jeg burde trene med han og at det var bra at jeg skulle trene med Michelle dagen etterpå. Jeg hadde nemlig klart å pådra meg en strekk på trening og han tenkte jo at det var gøy å tulle litt med. Vanligvis ja, under PMS nei. Så jeg tolket dette som at han mente jeg ikke klarer å trene meg selv og klikket i form av blokkbokstaver og skrev at JEG KLARER FINT Å TRENE MEG SELV!!!!. Han bare hehehe var en tull, skulle bare erte litt.

Heldigvis roet jeg meg nesten like kjapt som jeg klikket og da han forstod hva som var i ferd med å skje i kroppen min skjønte han greia, haha. To minutter etterpå begynte jeg nesten å grine fordi noen i huset gikk på badet da jeg hadde tenkt til å gå på badet, så ja… PMS kan definitivt bli et problem, men jeg tror ikke det blir katastrofe med mindre Morten plutselig har tidenes drittdag samtidig som jeg har PMS.

Sånn bortsett fra dårlige dager og PMS tviler jeg på at vi kommer til å krangle så mye fordi vel, vi har ikke kranglet så mye foreløpig haha. Hva er det å krangle om egentlig? Vel, nå får vi jo søpla, vasking, rydding og slike hverdagslige ting da, men jeg tror det også kommer til å gå fint.

Det var en periode like etter at vi kom tilbake til Norge hvor vi hadde et lite “boksere på baderomsgulvet-problem”. Badet i leiligheten min hadde nemlig dette problemet ganske jevnlig. Det hjalp ikke at jeg tok de med tilbake på rommet, fordi like etterpå dukket det opp en ny. Vet dere hvordan vi løste det? Jeg spurte om han kunne la være å legge bokserne sine på baderomsgulvet og vipps så var det aldri en bokser på det badet noen gang igjen.

Vi er ganske gode på å kommunisere så jeg håper og tror vi fortsetter med det når vi bor sammen også. Han kan si ifra til meg og jeg kan si ifra til han hel uten problem. Vi bor jo sammen hver gang vi er sammen nå og da er vi jo faktisk sammen minst 22 timer av døgnet. Som regel er det vel 24. Vi har faktisk tilbragt 6 uker innestengt i en villa sammen også, selv om det blir ganske annerledes så vet vi i hvert fall hvordan det er å gå oppå hverandre. Jeg ser at ting kan bli annerledes når hverdagen setter inn, men den er litt spesiell for oss begge så vi får se om det blir positivt eller negativt.

Jeg tror dette kommer til å gå kjempebra og gleder meg veldig mye til å flytte sammen! Vi ser etter en leilighet med to soverom, så får jeg heller stenge meg inne der under PMS så kan han se verdenscupen på repeat i stua haha om ting går til helvete innimellom, haha.

Del gjerne egne erfaringer om det å flytte inn med kjæresten i kommentarfeltet <3