KJOLER TIL HØSTBRYLLUP

Reklame | annonselenker By Malina og & Other Stories

Bryllupsesongen er ikke over enda og det dukker stadig vekk opp spørsmål om tips til kjoler man kan bruke i bryllup, senest nå i kveld. Så jeg tok like så greit å lagde en liten collage med forslag til kjoler som er fine til høstbryllup. Generelt vil jeg tipse om merker som byTiMo, By Malina og Love Lolita som har veldig mye fine kjoler! Rimeligere forslag er & Other Stories, H&M, Zara og COS som ofte har mye fint.

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER

Min personlige favoritt er definitivt nummer fem! Så utrolig fin og nydelig farge til høstbryllup.

MINE SISTE INNKJØP

Reklame | alle lenker er annonselenker

Jeg har oppdatert garderobeskapet med litt basis (obsessed med basis om dagen) og dette er det jeg har bestilt!

Dressbukse i ull HER / Poplin skjorte HER / Stripete genser HER / Jeans HER / Linbukse HER / Sort strikk HER / Beige strikk HER

6 BASISPLAGG DU TRENGER I SKAPET

Reklame | alle lenker er annonselenker

En god basegarderobe kan redde en hvilken som helst kleskrise! Her er seks plagg jeg alltid lener meg på om jeg ikke finner noe å ha på meg og som jeg alltid vil ha som en del av min garderobe. En oversized skjorte, Basic t-skjorte, vide dressbukser, en strikkagensere og en oversized blazer. Alt dette kan kombineres sammen og ikke minst brukes til omtrent alt annet!

Hva med å bruke en blazer over en sommerkjole eller en basic skjorte til et kult skjørt? Du kan enkelt style opp dressbuksen med en kul bluse eller bruke den enkle t-skjorten til paljettbukser. Man kommer så langt med enkle plagg som kan brukes igjen og igjen.

OVERSIZED SHIRT / BASIC T-SHIRT / BLACK PANTS / BEIGE PANTS / KNIT / OVERSIZED BLAZER