UKENS SPØRSMÅL

Reklame | Chiquelle / Pavement

genser & bukse fra Chiquelle, sko fra Pavement

Kan vi få se bilder av leiligheten dere har kjøpt?

Jeg gleder meg sååå mye til å vise dere leiligheten! Vi tar over 1. desember og da skal vi selvfølgelig lage en housetour og vise dere hele leiligheten, så skal jeg ta masse bilder og vise dere i et blogginnlegg også. Den er så fin og jeg er så sykt fornøyd!

Hva ser/hører du på hvis du trenger en oppmuntring?

Da blir det som regel Friends. Det ser jeg på hvis jeg har en dårlig dag eller hvis jeg er redd 😅

Eier begge like mye av leiligheten, eller er det en av dere som eier hele?

Vi eier like mye begge to ☺️

Kunne du tenkt deg å bo i Lindesnes i fremtiden?

Ja, men jeg kunne tenkt meg mange steder hihi. Det er umulig å planlegge hvor man “ender opp”, men absolutt, Lindesnes er veldig fint. Drømmen er jo et hus som ligger for seg selv med utsikt over noe fint, jorder, sjø et eller annet.

Kan du fortelle mer om det at du skal fryse egg? Har ikke fått med meg så mye om det.

Ja, jeg har ikke delt så mye om det enda, men i morgen kommer det en post på Instagram hvor jeg forteller mer og i sammenheng med den blir det en Q&A på story om temaet så dere kan spørre om alt dere lurer på.

Hvordan tror du jula blir i år?

For min del tror jeg den blir ganske vanlig, så lenge det ikke kommer noe forbud om å reise ut av Oslo i jula. Min familie er ganske liten og det er Morten sin også, så uansett hvor jeg skal feire så blir vi ikke mange og det kommer nok til å gå veldig bra.

Skal du jobbe som influenser resten av livet?

Det aner jeg ikke, men jeg tviler jo litt på at dette er en jobb man har for alltid… Eller? Det er umulig å si, men jeg tenker uansett å holde på med dette så lenge jeg kan og så lenge jeg synes det er moro. Det er den beste jobben jeg har hatt så langt i livet i hvert fall ☺️ Planen er å studere medier og kommunikasjon, eller noe lignende i fremtiden så jeg vil uansett jobbe med noe lignende. Det er sosiale medier og medier jeg synes er moro!

Hvilke serier anbefaler du til en dokusåpe/reality-tilhenger?

Real Houseviwes of Beverly Hills er en favoritt! Så må dere se Unreal om dere ikke har sett den. Det er en fiktiv serie som liksom handler om hvordan man lager reality, men altså noe av det stemmer… Den er helt syk! Ellers liker jeg sommerhytta (😂) og Luksusfellen, vet ikke om de går innenfor den kategorien, men er jo ekte folk med haha.

Hvor i Oslo har dere kjøpt leilighet?

Vi har kjøpt i nærheten av Alexander Kiellands plass, så veldig fornøyd med beliggenheten ☺️

Hvor mye koster det i gjennomsnitt i måneden å ha hund?

Hm, det varierer nok veldig fra hund til hund, eller rase til rase og om den holder seg frisk eller er mye syk. Forsikring varierer også, men jeg tror vi betaler ca 250 kroner i måneden i forsikring, så har vi en avtale hos dyrlegen som gir billigere for, gratis kloklipp og litt slike ting som koster ca 130,- i måneden hvis jeg husker riktig. For kjøper vi hver 2. eller 3. måned, så det havner vel på 150,- i måneden kanskje. Vi er vel oppe i noe sånt som 530,- fast i måneden da hvis jeg har klart å regne riktig ut ifra disse ca-tallene, men så er hunden plutselig syk eller så trenger den ny sele eller sånt så blir det litt ekstra. Det er som sagt vanskelig å gi noe ordentlig svar og jeg tror nok nesten alle hundeeiere bruker ulikt beløp i måneden på hund.

 

24 KALENDERGAVE-TIPS TIL KJÆRESTEN

Det nærmer seg november og da starter julehandelen for mange, særlig kanskje innkjøp til adventskalendere. Det er flere som har ønsket seg tips til hva man kan gi kjæresten i adventskalenderen, om man skal lage en pakkekalender.

Jeg tenker at det koseligste er om man er personlig. Pakk inn personlige gaver, for eksempel noe du vet han bruker jevnlig eller en drikke han er ekstra glad i. Morten er for eksempel veldig glad i Nocco så i fjor var det i hvert fall to Nocco pakket inn i kalenderen hans. Ting kjæresten trenger og bruker, men som kanskje er litt kjedelig å kjøpe er også en god idé. Så skader det ikke med litt ekstra kos, man kan jo se hvilke dager som er helg og pakke inn noe ekstra godt da.

Her kommer noen generelle tips til hva man kan pakke inn i julekalenderen.

🎁 Duftlys og duftpinner, for eksempel disse

🎁 En bok, for eksempel en pocketbok i en sjanger han/hun liker eller en kokebok!

🎁 En stor boks med tyggis. En personlig favoritt her, man trenger alltid tyggis.

🎁 Favoritt-sjokoladen eller favoritt-godiset

🎁 Gavekort på matbutikken – hallo, beste gaven ever!

🎁 Verktøy er alltid kjekt å ha liggende, men kjedelig å kjøpe om man ikke er veldig interessert så det er en fin ting å gi i kalenderen

🎁 Hudpleie: ansiktsmaske, fuktighetskrem, skrubb, olje

🎁 Kakao og marshmallows

🎁 En tjeneste, for eksempel at du skal gjøre alt husarbeidet i to dager, du spanderer og lager middagen, du spanderer lunsj osv.

🎁 Flaxlodd, gøy å bli millionær

🎁 Toalettsaker: dusjsåpe, deodorant, shampoo, balsam, hårkur

🎁 Vannflaske eller en god kaffekopp som holder på varmen så man kan ta med kaffe hjemmefra

🎁 Gavekort på et sted personen liker godt. Det kan være klesbutikk, skjønnhet, sport, streamingtjenester osv.

🎁 Undertøy er alltid en slager, bokser, sokker

🎁 Kinobilletter, gjerne to stykker så det er noe dere kan gjøre sammen

🎁 Massasjeolje, og en dag etter eller sammen med oljen kan du gi “gavekort” på massasje fra deg

🎁 Kjærestens favorittdrikke, kan være en boks Pepsi Max, Nocco, juleøl. Ja, hva som helst.

🎁 En søt kaffekopp, kanskje du kan lage en personlig kopp på et fotonettsted eller kjøpe en som passer godt til kjæresten

🎁 Apropos kaffekopp, hva med å gi en god kaffe dagen før eller etter?

🎁 Pepperkaker er veldig koselig å få i jula, ja alt julegodt egentlig

🎁 Lue, hansker, skjerf

🎁 Toro-pakker, haha. Det er morsomt da, gi bort en pakke med Toro brownie for eksempel! Vet om en her som er veldig glad i det i hvert fall.

🎁 Et innrammet bilde av dere, gjerne fra en tur eller en spesiell anledning som betyr noe for begge

🎁 Tekniske duppeditter, for eksempel lader til mobilen, ørepropper eller cover til mobilen (ikke teknisk, men har ingen annen kategori å plassere den i hehe).

Det var 24 tips som jeg i alle fall synes er ganske gode, men del veldig gjerne deres tipsi kommentarfeltet! Det er jo bare fantasien som setter grenser for hva man kan gi i en pakkekalender, men jeg tenker at det viktigste er å tenke på personen du skal gi den til og hva han eller hun faktisk får bruk for og kommer til å like.

30 SPØRSMÅL OG SVAR

1. Hvor gammel er du? Jeg er 26

2. Hvor høy? 1.68

3. Stjernetegn? Jeg er Skorpion, og det passer meg skummelt bra. Jeg er virkelig en skorpion, hehe.

4. Når står du opp i hverdagen? Det er som regel mellom 08 og 08.30.

5. Og i helgene? Jeg skiller ikke helg og hverdag egentlig. Jeg styrer min egen arbeidsdag så hvis jeg trenger å sove ut på en onsdag så gjør jeg det, men så kan det være jeg må opp tidlig på en søndag for eksempel.

6. Favorittsang akkurat nå? Taylor Swift – exile

7. Har du tatoveringer? Nei og jeg tror nok heller ikke jeg kommer til å ta noen. Synes det er sykt fint på andre, men føler ikke det er meg selv om alt jeg ville for 10 år siden var å tattovere hakuna matata, haha. Så glad det ikke skjedde for å si det sånn.

 8. Hva var det siste du spiste? Det var en nydelig sandwich på Panda Panda i går, men det begynner å bli lenge siden så nå gleder jeg meg til å lage en deilig havre- og chiagrøt til frokost.

9. Hva var det siste du drakk? Et glass med vann. Det er deilig med å ikke bo i Kristiansand. Der smakte vannet så vondt, mens her smaker det bare vann. Deilig!

10. En hemmelighet om deg? Jeg vet ikke om det er en hemmelighet, men jeg var dødsforelska i Kristofer “doffen” Hæstad på ungdomsskolen haha. Skikkelig forelska. Jeg ble så lei meg da jeg fant ut at han hadde kjæreste 🙁

11. Har du noen gang vært forelsket? Jaaaa, er så heldig at jeg er forelska i verdens beste kjæreste nå jeg ❤️

12. Hvilken farge har du på tannbørsten din? Selvfølgelig er den rosa. Og litt hvit!

13. Hva hører du på akkurat nå? Nå har jeg God morgen Norge i bakgrunnen her. Helt perfekt!

14. Er det noen du savner? Jeg savner jo alltid noen litt, men det er vel vanlig når man bor et stykke fra folk man er glad i.

15. Favoritt quote? Oi, det har jeg ikke tror jeg. Eller jeg tror ikke, jeg vet at jeg ikke har det. Jeg liker sånne motivasjons quotes i ny og ne når jeg føler ting går dritt, sånn “du er allerede lenger enn de som ikke turte å prøve” haha.

16. Høy eller lav musikk? Lav, 100%. Kan ikke nyte høy musikk.

17. Hvor drar du når du er trist? Jeg drar ikke noe sted. Jeg liker å være rundt Morten og Trulte hvis jeg er lei meg. Få litt trøst og en god klem eller ti. Før da jeg bodde i Larvik hadde jeg en liten topp ved havet som jeg pleide å dra til. Var veldig deilig faktisk!

18. Favorittfarge? Beige! Jeg pleide å hate beige, men jeg blir så påvirket av trender og nå elsker jeg beige.

19. Hvem snakket du med sist? Trulte 😅 Stakkars hund, jeg snakker litt for mye med henne.. men det er jo så koselig!

20. Hva ønsker du deg mest akkurat nå? Å overta leiligheten 😭😭😭 Jeg vil ta over nå så jeg kan begynne å gjøre den til min. Og ellers ønsker jeg meg ting til leiligheten, hehe.

21. Hva var det siste du kjøpte? Det var litt diverse interiør som je gkjøpte for noe av bursdagspengene jeg fikk. Kan vise dere når jeg får det, eventuelt når vi har flyttet inn så slipper jeg å pakke det opp for å pakke det ned igjen. Men igjen, jeg kommer ikke til å klare å vente med å pakke opp.

22. Hva står det på den siste SMS’en du sendte? Fredag kan vi! Jeg måtte flytte dagens PT time på grunn av et møte.

23. Hva skal du gjøre til helgen? Lage masse videoer til YouTube, ha kosekveld med film og hvis været er greit skal jeg gå tur.

24. Drømmereisemål? Maldivene, New York og Australia.

25. Hvordan er du som venn? Jeg er veldig lojal, stiller alltid opp om det trengs og kanskje litt for ærlig til tider hehe.

26. Hva kan holde deg våken om natta? Stress! Jeg kan ligge å stresse over alt mulig rart og det gjør at jeg ikke får sove. Det er skikkelig irriterende.

27. Hvem i Kardashian-klanen er du? Jeg har ikke sett på serien dere på mange år, men jeg liker Kourtney best så da sier jeg Kourtney.

28. Hvilken TV-serie følger du med på nå? Jeg har falt litt ut av alt. Det siste jeg så var Muldvarpen på NRK, veldig interessant! Så er jeg egentlig midt i sesong en av Gåsmamman på Sumo, men det ble satt litt på pause. Må ta opp den tråden igjen fordi den var veldig spennende.

29. Hvilken bok leste du sist? Åh, det var det da… Jeg lånte den av en venninne og den var så fin, men jeg husker jo ikke hva den heter.

30. Hva skal du gjøre når du er ferdig med dette innlegget? Da skal jeg lage meg en kopp kaffe og spise frokost før Morten og jeg skal ut og gå tur med Trulte. Så blir det et telefonmøte klokken 11, løpetur klokken 12 (med mindre det er grusomt vær akkurat da) og YouTube video-innspillinger etter det. Deilig dag!

BLÅ-TIRSDAG OG FORSINKET FEIRING

Reklame | annonselenker Nelly

Hei, fineste dere ☺️ Håper dere har hatt en strålende start på uken!

JAKKE HER

I går har jeg hatt en skikkelig blå-tirsdag om det er noe som finnes. Herregud, jeg hadde ikke lyst til å gjøre noe som helst. Jeg hadde en ræva holdning fra sekundet jeg åpnet øynene. Alt jeg ville var å ikke gjøre noe, hehe.

Det er noe med det å våkne til halvveis mørke og halvveis grå skyer og regn. Det er ikke det mest motiverende i verden og jeg er veldig god til å la været påvirke humøret mitt. Jeg fikk høre at det er typisk skorpion, og jeg er så sykt skorpion på typ alle punkter så det stemmer nok det også.

Heldigvis hadde jeg en PT time i Kristiansand og måtte så opp. Det er på sånne dager det er ordentlig deilig å ha planer fordi da kan man ikke ligge og synes synd på seg selv, haha. Så jeg kom meg på trening og fikk svettet nok for et par dager. Jeg gikk skjelvende ut derfra, herregud jeg var så sliten 😂

Men! Det snudde jo hele dagen min. Jeg fikk en ordentlig god dag etter det. Jeg dro hjem og lagde en sykt digg lunsj. En lunsj bowl vil jeg kalle det, som bestod av falafel, bakte søtpotetterninger, grønnkålchips, agurk, mais, cherrytomat, fullkornspitabrød i biter, guacamole, tzatziki og en ny favoritt: gillet paprika og hummus-pålegg som jeg brukte mer som en dressing. SÅ GODT. Dette må dere faktisk prøve. Jeg skulle egentlig ha i quinoa også, men glemte å kjøpe det wopsi.

Dagen videre var superkoselig! Det ble en litt forsinket bursdagsfeiring for meg med pizza og verdens diggeste kake (sjekk ut storien min, den er helt syk) sammen med familie ❤️ Helt perfekt! Jeg føler jeg har feiret litt hver dag siden lørdag haha, men nå er det slutt. Det går egentlig helt fin fordi nå har det vært så mye kake at jeg rett og slett ikke orker mer.

BUKSE HER / VESKE HER / SKO NLY (utsolgt)

Ah, nei det er godt at det roer seg litt nå. Dette er den første morgenen og formiddagen jeg har helt for meg selv. Det er ingenting jeg må gjøre utenfor huset før senere i dag og det er så digg!

Jeg har sittet og kost meg med God morgen Norge og kaffen min, svart på mail, ordnet litt ting og tang og nå skal jeg jobbe med bloggen som dessverre har blitt litt nedprioritert de siste ukene. Planen er også å lage litt juleinnhold til dere! Jeg vet det har blitt etterlyst kalenedergave tips til kjæresten, så det skal jeg se om jeg får ordnet snart 😀

Nyt dagen, fineste dere! Så blogges vi snart. Forresten, om dere har noen ønsker for innlegg fremover der det bare å legge igjen en kommentar ❤️ Det står forresten også på to do listen min, hehe. Jeg skal gå gjennom kommentarene deres asap!

SISTE SJANSE – 25% RABATT PÅ NELLY

Reklame | Nelly - alle lenker er annonselenker

Her kommer en liten påminnelse om at rabattkoden ANDREA25 gir dere 25% rabatt hos Nelly.com til morgen klokken 12. Det gjelder Nelly sitt egne merke NLYBYNELLY som har masse fint, basics, sko, tilbehør, undertøy, jakker, koseklær, en haug av fine kjoler og mye annet fint.

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER

5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER

UKEN SOM GIKK / JEG HAR BURSDAG

Reklame | Chiquelle / annonselenker Nelly, Ellos

JAKKE HER / SKO HER / BUKSE CHIQUELLE

AKKURAT NÅ: JEG HAR BURSDAG 🎉🎉 Veldig lite bursdagsfølelse, men i dag blir jeg 26 år gammel dere. Tar gjerne i mot gratulasjoner haha, neida. Nå skal jeg nyte bursdagsmorgen før jeg skal bli intervjuet live på nyhetskanalen klokken ti for de som vil få med seg det.

UKENS TANKE: “som jeg gleder meg til neste uke”, haha. Det har vært helt sykt mye kjøring. Vi har vært enten i Kristiansand eller lenger hver eneste dag siden vi flyttet og denne uken blir det heldigvis ganske mye roligere. Jeg får tid til å komme tilbake til rutiner og komme ordentlig på plass her så det har jeg tenkt mye på at jeg ser frem til hehe.

UKENS FAVORITTPLAGG: Denne genseren! Endelig fikk jeg den etter å ha hatt den på ønskelisten i det som føles som flere måneder, men kan ha vært noen uker hehe. Den er såååå fin og gjør et antrekk helt alene. Dere finner den HER og nå er det faktisk 50% rabatt på den så det er bare å slå til 😉

BUKSE HER / VESKE HER / SKO HER

UKENS CRAVING: Jeg har cravet en tapas-middag. Tipper det er fordi jeg visste at jeg hadde det i vente.

UKENS HØYDEPUNKT: Lørdag! Jeg hadde en super feiring i Kristiansand med gode venner ❤️ Og det var ganske digg med en natt på hotell hvor jeg hadde heeeele sengen for meg selv, hehe.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Jeg lå bak en helt ustabil sjåfør da jeg kjørte til Kristiansand på lørdag. Det var så irriterende fordi jeg ikke hadde noen mulighet til å kjøre trygt forbi så jeg måtte bli liggende bak der da. Det var helt kaos, altså så ustabil fart og nei. Det var skikkelig irriterende. Hvordan klarer man å kjøre i alt far 50 til 80 i 70-sona? Det lurer jeg på. Ble jo kø!

UKENS POSITIVE: Det er sykt digg å bo her vi bor nå. Det er så deilig med frisk luft, masse natur og “livet på landet”. Jeg skal virkelig nyte dette til det fulle før jeg plutselig bor midt i kaoset i Oslo.

UKENS ØNSKELISTE: Jeg ønsker meg selvfølgelig ting til leiligheten. Ny sofa, har falt helt for denne fra Ellos Home. Jeg vil lage en stor bukett med tørkede blomster og strå i denne vasen, også fra Ellos Home. Vi solgte det gamle gulvteppet og nå vil jeg ha et ensfarget, noe lignende dette. Så ønsker jeg med så sykt den stolen til høyre her, men den er utsolgt 😭

UKENS MATRETT: HERREGUD. Middagen jeg spiste på Mercado på lørdag er seriøst noe av det beste jeg har spist i mitt liv. Jeg vet ikke hva det var, men det var så sykt digg. Jeg valgte den restauranten fordi det er en av mine favoritter, men i går var de helt på topp altså. Jeg synes maten der blir bedre og bedre for hver gang jeg er der. Vi hadde et fat med diverse retter som forrett, litt manchego, kremet chevre med noe sykt digg sprøtt brød, foccacia, den beste hummusen jeg har spist i hele mitt liv og diverse annet godt. Så hadde tre av oss diverse tapasretter, jeg hadde blant annet en sykt digg squash rett, patatas bravos, verdens beste friterte halloumi og det som kanskje er min favoritt: falafel med spicey yoghurt. HERREGUD så gidd. JA, så var det dessert da. De har en sykt god dessert som er noe slags browniekake med stivnet sjokolade på toppen, med sorbet og vaniljeis ved siden av. Ååååh, jeg elsker Mercado. Lov meg at dere spiser middag her om dere er i Kristiansand, okei?

UKENS TIPS: Rabattkoden ANDREA25 gir dere 25% rabatt på alt fra NLY BY NELLY!

MÅL FOR UKEN SOM KOMMER: Finne tilbake til rutiner etter to kaotiske ruter. Stå opp til vanlig tid, finne arbeidsrutiner her, treningsrutiner og alt slikt. Det blir mitt hovedmål for denne uken.

UKENS FAVORITT-BILDE:

EN VELLYKKET FEIRING + RABATTKODE PÅ NELLY

Reklame | Nelly / alle lenker er asnnonselenker

KODEN ANDREA25 GIR 25% RABATT PÅ NLYBYNELLY 

KJOLEN FINNER DERE HER

God søndag, fineste dere! Håper der har hatt en kjempefin helg ❤️

Jeg hadde en helt super dag i går med en litt tidlig feiring av 26-årsdagen min. Egentlig var planen å varte opp med hjemmelaget tapas og langbord i stua i Kristiansand, men så ble jo leiligheten solgt og da ble det en natt på hotell, jentekveld med deilig tapas på Mercado og prosecco på hotellrommet!

Utrolig koselig og en veldig bra feiring. Jeg er i alle fall strålende fornøyd og håper gjestene koste seg like mye som det jeg gjorde 🎉

Jeg må si at jeg setter så stor pris på at tre av venninnene mine reiste helt fra Oslo for å feire med meg, selv om det “bare” ble en middag ute. Det gjorde meg ordentlig glad og jeg føler meg så heldig som har så gode venner. Nå er det heldigvis siste gang de trenger å reise helt til Kristiansand for å se meg, i hvert fall på en god stund!

Jeg følte og at det ble en liten avslunting for Kristiansand. En feiring av meg og et lite farvel til denne nydelige byen som jeg virkelig kommer til å savne. Såååå koselig! Åh, jeg har så fine venner og hadde en så bra kveld. Skikkelig takknemlig er jeg, både for Oslo-venner, Kristiansand-venner og alle andre venner som måtte befinne seg andre steder haha.

Nå er Linéa og jeg tilbake i Lindesnes. Håper dere får en strålende søndag og til slutt skal jeg dele en gladnyhet, eller gladbeskjed blir kanskje bedre: jeg har en ny rabattkode på Nelly som gjelder i 48 timer og på alt fra NLY! Koden er ANDREA25 så bruk den om det er noe dere trenger ☺️

 

UKENS SPØRSMÅL

Reklame | Chiquelle / annonselenke Nelly

God lørdag! Her kommer ukens spørsmål. Det ble naturligvis mye om leilighet og flytting, men jeg synes bare det er koselig!

GENSER HER / BUKSE CHIQUELLE

Hva beholder dere av møbler fra den gamle leiligheten?

Vi beholder en seng, en tv og spisebordet vårt. Sofaen blir litt i største laget og ja, vi flytter jo inn på litt mindre plass så det er ikke alt vi fikk med oss.

Når flytter dere inn i den nye leiligheten?

Vi overtar 1. desember, så tenker jeg vi flytter inn ganske raskt etter det. Om det blir første, andre, tredje eller fjerde er ikke godt å si, men jeg håper på første eller andre. Det blir deilig å komme seg på plass før vi skal tilbake til sørlandet til jul.

Hvordan føler det å fylle 26?

Det føles ganske vanlig egentlig. Det var verre å fylle 25, haha. Da føler jeg at jeg bikket over til det eldre, mens nå tror jeg det blri ganske likt frem til jeg fyller 30. Jeg pleide å ha skikkelig noia for å bli eldre, men nå kjennes det egentlig veldig greit. Det er fint å bli eldre og jeg føler at alderen fra tjuefem til tretti, og sikkert etter det også er en bra tid.

Vurderte dere noen gang å leie ut i Kristiansand og heller leie i Oslo?

Vi sjekket vel litt bare for å se om det kom til å lønne seg å leie eller å kjøpe, om vi skulle ende opp med å bo der i kort tid. Vi gikk ganske fort bort fra det da den standaren vi ønsket oss var ganske så dyr å leie. Det koster seriøst mindre i måneden å betale ned på leiligheten vi har kjøpt nå enn alle aktuelle jeg så på å leie, pluss at det er en investering å kjøpe egen bolig så når vi hadde muligheten ville vi gjerne det. Nå betaler vi i hvert fall ned til oss selv og ikke til noen andre, det er digg.

Når flyttet du første gang?

Jeg bodde i mitt første hjem i under tre år tror jeg, så da flyttet jeg for første gang. Så flyttet jeg hjemmefra for første (og siste) gang da jeg var 19.

Kunne du tenke deg å være med på TV, og i så fall på hva?

Hm… Jeg tenker at det er veldig gøy å være med på tv fordi jeg elsker hele greia med produksjon og alt. Synes det er så moro å se hvordan ting funker bak kulissene og i mye av det man er på så er det jo ganske spesielt. Det er ikke noe som er vanlig å oppleve så det er litt kult, men akkurat nå er det ikke noe som jeg er sånn “ååå det har jeg sykt lyst til å være med på”.

Har du noen favoritt-spisesteder eller caféer i Oslo?

Jeg har mistet litt oversikt, men Oslo Raw, Lett og Soho Urban Eatery er tre favoritter som jeg er veldig glad i. Når det kommer til middag er jeg litt mer lost, men jeg er glad i Delicatessen og spiste helt sykt god pasta på Trattoria Popolare så må ta med den.

Når får vi se den nye leiligheten?

Den får dere se så snart vi får overtatt! Vi kommer til å lage en “flytter til Oslo”-vlog tror jeg så da kommer dere til å få se leiligheten. Så blir det en ordentlig housetour og jeg gleder meg såå mye til å vise dere hvor vi skal bo§

Hvor bor dere egentlig nå?

Nå bor vi hjemme hos foreldrene til Morten i Lindesnes og det er veldig koselig ❤️

Hvordan går det med deg?

Det går veldig bra, takk som spør! Det har vært helt kaos de siste ukene og jeg har vært litt sliten, men gira. Nå har ting roet seg veldig og det er ganske digg. Nå skal jeg fokusere på jobb og nyte det å bo så nære naturen.