LONDON HAUL

WOHO! Det er på tide å vise dere hva jeg handlet i London. Jeg har selvfølgelig vært innom Primark, men det virkelig fine kjøpet gjorde jeg et helt annet sted… Det var dyrt, men verdt det. Jeg forteller dere også hva budsjettet på hele turen var.

 

SUNRISE BY AUSTRALIA

Hei, fineste dere og god søndag! Nå har Morten og jeg nettopp spist frokost og prøver å planlegge dagen videre. Vi har både lunsj- og middagsreservasjon så det er i boks, men det er tiden ellers vi lurer litt på. Planen var egentlig å fra til Northern Quarter som visstnok skal være et ganske kult sted, men vi er så grusomt allergiske begge to at vi ikke orker å være ute.

Det er faktisk helt kritisk akkurat nå. Vi går rundt som to energiløse zoombier med hovne øyn og rennende nese. Jeg må jo være så ærlig og si at det legger en stor demper på turen, hehe. Det å gå rundt og bare nyte faller liksom bort fordi det bare er vondt og plagsomt, men men.

Heldigvis finnes det innendørsaktiviteter også! Vi har funnet en innendørs minigolfbane som skal være ganske kul, takk for tips forresten. Så får vi ta det derfra. En ting er i hvert fall sikkert og det er at når jeg får lege i Kristiansand i morgen så skal jeg booke en time asap. Jeg trenger en sprøyte, haha.

Så må jeg jo legge til at bortsett fra allergihelvete så har turen vært kjempefin så langt! Westlife er faktisk ordentlig bra live så en konserten var over all forventning. Vi har spist masse digg mat, altså Manchester kan mat. I går stoppet vi på et sted vi kom over og tok noen drinker. Det var et nydelig sted og de hadde masse kule drinker som smakte fantastisk! Dere må innom her hvis dere skal til byen. Sunrise by Australia heter det og ligger i Spinningfields i nærheten av The Ivy og masse andre kule steder.

Nå skal jeg fikse meg litt før vi turer avgårde til minigolfen! Nyt søndagen, fineste dere og følg med i kveld for da kommer det et ganske morsomt innlegg om jeg får si det selv 😉

 

IKKE LA SJANSEN GÅ FRA DEG

Reklame | annonselenker Nelly

Salget på Nelly går mot slutten, men de har enda masse fine plagg! Nå er det faktisk minst 40% rabatt på alt på salget. Ikke la sjansen til å sikre plaggene du har sett deg ut på forhånd gå fra deg! Jeg har plukket ut noen av mine favoritter på salget. Som sagt har de sykt mye fint, så her er det masse å velge mellom!

TOPP HER / KJOLE HER / SORT KJOLE HER / SKJØRT HER

KJOLE HER / SNEAKERS HER / KJOLE HER / BUKSE HER

GENSER HER / VESKE HER / GENSER HER / ULLGENSER HER

SEMSKET JAKKE HER / RØD KÅPE HER / TRENCHCOAT HER / GRØNN JAKKE HER

KJOLE HER / BLÅTT SKJØRT HER / KJOLE HER / SKJØRT HER

DENIMKJOLE HER / KJOLE HER / JUMPSUIT HER / TOPP HER

LEPPESTIFT HER / TINTED CREAM HER / GRAVIDITETSTEST HER / VIBRATOR HER

BADEDRAKT HER / BIKINI HER / HVIT BADEDRAKT HER / SORT BADEDRAKT HER

VESKE HER / NUNOO HER / VESKE HER / RØD VESKE HER

SKJØRT HER / BODY HER / BUKSE HER / BLAZER HER

SNEAKERS HER / SKJØRT HER / SKO HER / JAKKE HER

 

UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenke LYKO / Nelly

Tskjorte her / skjørt Primark / veske H&M

Har du blitt vegetarianer? Kan du tenke deg å bli det? Hvorfor / hvorfor ikke?

Nei, jeg spiser fisk cirka en gang i uken når jeg er hjemme, men det er ekstremt sjeldent jeg spiser kjøtt utover det.

Skal du være med på bloggerne?

Nei, men det hadde sikkert vært moro å være med en gang.

Spiser du hva du vil selv om du har irritabel tarm?

Njææ. Nå er jeg ganske ny på dette, men jeg skal prøve meg på lav fodmap når jeg kommer hjem. Føler det er umulig å komme ordentlig inn i det når jeg er så mye på farten som jeg har vært den siste tiden. Så planen er å gå på det i et par måneder og så sakte, men sikkert teste vanlige matvarer igjen en etter en.

Tror du det kommer til å gå ut over forholdet til deg og Morten senere at du ikke vil ha barn?

Tiden vil vise, men jeg tror ikke det.

Er det vanlig å finne kondom hos kjæresten uten at han har kjøpt de mens dere var sammen?

Haha, så lenge den ikke er brukt nå nylig uten deg så! Neida, men jeg tror ikke det er så uvanlig å ha kondomer liggende. Det er bra å praktisere sikker sex! Både Morten og jeg har kondomer vi kjøpte før vi ble sammen.

Kommer du til å tjene over en million i år?

Aner ikke, men det tviler jeg på.

Hvordan går det med deg for tiden?

Det går veldig bra foruten om pollenallergien min, haha. Ellers går det strålende!

Hvilke presets bruker du til å redigere bildene dine?

Jeg bruker Marokko og city presets fra Pilotmadeleine.

Har du tenkt til å flytte fra Kristiansand?

Nei, absolutt ikke! Jeg synes byen er så koselig og trives veldig godt.

Skal du reise mye i år?

Uff, nei heldigvis ikke så mye mer nå! Jeg skal på en to ukers tur i september og helt sikkert noen turer mellom Oslo og Kristiansand, kanskje innom Larvik, men ikke noe mer enn det.

Hvor mange ganger har du farget håret?

Wow, alt for mange ganger. Det var vel en periode på ungdomsskolen og videregående at det håret virkelig fikk kjørt seg. Nå striper jeg etterveksten cirka hver tredje måned.

Noen tips til hvordan man kan holde ut et avstandsforhold?

Snakk sammen ofte, overrask hverandre, vis at dere setter pris på hverandre, sett av god tid sammen når dere først sees, kanskje reis bort?

Hvilke hårprodukter bruker du?

Jeg bruker sjampo, balsam, kur og en leave in cream fra Joico, og håroljen fra Bjuwti som dere finner HER.

Hvor går drømmereisen din?

New York! Og Maldivene eller Bahamas.

Når skal du og Morten forlove dere?

Haha, det får dere spørre Morten om 😉

Hvorfor svarer du ikke på spørsmål om familien din?

Jeg svarer på noe, men jeg svarer ikke på ting som angår deres privatliv. De har ikke valgt et liv i offentligheten, så kommentarer som går på det godkjenner jeg ikke.

 

NEI, JEG VIL IKKE HA BARN

Jeg er så forbanna lei av å få de samme spørsmålene om og om igjen. Når skal dere få barn? Når vil du ha barn? Hva, vil du ikke ha barn hvorfor ikke? For ikke å snakke om denne gamle gode, “barn er det fineste du kan få og du kommer garantert til å savne å ha det hvis du ikke får det”. Det vet faktisk ikke du Anonym1234 noen verdens ting om!

La oss ha en ting helt klart: jeg vil ikke ha barn. Jeg har aldri så lenge jeg har levd hatt lyst på barn. Aldri. Jeg synes ikke det var gøy å leke med dukker en gang. Så da vet dere det og det er virkelig på tide å slutte å stille meg spørsmål rundt dette med barn. Fordi jeg er så lei. Jeg er så lei av å måtte svare på, utdype og forklare hvorfor jeg ønsker å gjøre som jeg vil med min kropp og mitt liv. Det er faktisk ikke deres business! Ja, jeg har en offentlig blogg og lever et offentlig liv, men det betyr ikke at jeg er nødt til å dele alt med dere. Så et enkelt “nei” som svar på om jeg vil ha barn, og “fordi jeg ikke har lyst” som svar på hvorfor bør holde i massevis.

Nå har det seg slik at jeg ikke har utelukket å få barn i fremtiden, men det har seg sånn at jeg er 24. Jeg er i starten av tjueårene og barn er det siste jeg tenker på akkurat nå. Jeg vil oppleve verden, jeg vil ha tid med kjæresten min, vennene mine og familien min. Jeg vil ikke ha en unge å holde styr på. En unge jeg må oppdra og forme. Jeg har ikke lyst på det ansvaret! Jeg er 24.

Har jeg lyst på barn når jeg er 30? Hvem vet? Jeg aner ikke. Det er nemlig ikke sånn at jeg utelukker muligheten, men jeg sier at slik ting er nå så har jeg ikke lyst på barn verken nå eller i fremtiden. Mener jeg det samme om et år eller to? Det vet ikke jeg, men det vet heller ikke du. Det er det som er så flott, dere. At man kan endre mening. Man må ikke låse seg til svaret sitt og miste retten til å ombestemme seg. Den retten har jeg så lenge jeg lever og muligheten har jeg antakeligvis en god stund til.

Det er ikke sikkert at alle er skapt for å få barn, og selv om de fleste får det og selv om du mener at det er livets høydepunkt så trenger ikke jeg å være enig. Personlig mener jeg det er mye verre å sette et barn til verden som man ikke vil ha og som man ikke kommer til å gi livet det fortjener å ha, enn å la være å få barn når man ikke har lyst på barn.

Og nei, jeg hater ikke barn. Det er alt for enkelt å dra den konklusjonen bare fordi jeg ikke har lyst på et selv. Jeg hater ikke barn. Jeg synes noen barn er ganske morsomme faktisk, men betyr det at jeg har lyst på et selv? Nei. Kommer jeg til å elske barna til vennene mine? JA! Jeg kommer sikkert til å skjemme de bort med både kjærlighet og gaver, men det betyr fortsatt ikke at jeg vil ha mitt eget.

Jeg håper dere kan respektere dette og slutte å stille de samme spørsmålene. Dere har selvfølgelig den samme retten som alltid til å dele deres mening i kommentarfeltet, men å prøve å overbevise meg om at jeg kommer til å få lyst på barn og ting i den duren er totalt unødvendig. Så kan jeg jo slenge med denne artikkelen fra Aftenposten fra 2017 som sier at det å få barn er det verste for miljøet (det er faktisk 25 ganger bedre å ikke sette barn til verden enn å leve bilfritt), så da kan vi jo si at enn så lenge så gjør jeg veldig mye godt for miljøet vårt 😀

 

HELGENS PLANER / MANCHESTER EDITION

Reklame | annonselenker Nelly / Monki

Blazer her / t-skjorte Pull&Bear / bukse Monki her / strikk  og øredobber Monki

Fredag. Jeg reiser til Manchester med Morten ganske tidlig på dagen. Han fikk denne turen i bursdagsgave i november, haha. Grunnen til at det har gått så lang tid er fordi han fikk turen fordi Westlife skal ha konsert der i kveld! Han er jo en boyband gutt og da de skulle på turné tenkte jeg at dette må vi jo få til! Så vi drar avgårde til Manchester og skal nok bare spise en god lunsj og sjekke inn på hotellet før vi setter avgårde mot arenaen hvor konserten skal være noen timer før. Jeg har egentlig ikke noe forhold til Westlife annet enn at typisk alle gutter sang en av sangene deres på skoleavslutninger da jeg gikk på ungdomsskolen, men jeg tror det blir kjempekult!

Lørdag. Det som er digg med denne turen er at vi ikke har så veldig mange planer. Vi skal på konsert og deretter skal vi bare slappe av, kose oss og nyte byen. Jeg har veldig lyst til å dra til Northern Quarter. Jeg har nemlig spurt min bestevenn Google hva som er verdt å besøke og dette skal visstnok være et ganske hipt sted med masse caféer, restauranter, markeder og kule fasader. Så det blir kanskje lunsj der og litt kikking før vi drar tilbake til hotellet og skifter før vi drar ut og spiser middag et sted. Noen tips?

Søndag. Det blir frokost på hotellet og deretter har vi egentlig ingen planer før vi skal på lunsj klokken tre. Jeg skal teste ut The Ivy i Manchester også. De har ganske lik meny og jeg vil gjerne smake mer av den. I Manchester har de en rooftop garden og det så helt fantastisk ut! Så det gleder jeg meg veldig til. Jeg vurderer også å booke en spatime for en ansiktsbehandling eller hodemassasje, men vi får se hva som frister der og da. Ingen store planer, bare nyte og spise digg mat.

Hvis noen av dere sitter med noen kjempegode Manchester tips så del gjerne! Alt fra hvor vi kan spise til rooftops med drinks og ting vi må se eller gjøre.

 

THE IVY CHELSEA GARDEN

Jeg må rett og slett dele lunsjen vi hadde i Londen på lørdagen. Den var helt fantastisk! En av jentene hadde booket bord til oss for afternoon tea på The Ivy. Da jeg Googlet det og så hvordan stedet så ut… Amazed! Det var så vakkert.

Vi fikk heldigvis bord ute, bord inne er veldig lite koselig. Det gikk ikke an å booke ute, men vi spurte og det ordnet seg. Det er virkelig verdt å vente litt ekstra for å få sitte ute eller i vinterhagen. Det er fullt av blomster over alt og midt i hagen er det en liten fontene. Helt nydelig. En ting er at det så fint ut, men maten var også fantastisk god.

Noen bestilte afternoon tea som består av forskjellige småting som scones, sandwiches og dessert samt kaffe eller te, du kan også velge å få med champagne. De har forresten en digg vegetarmeny med mange gode alternativer. Jeg bestilte grillet halloumi med tomatsaus og kikerter. Det var så utrolig godt og antakeligvis den best tilberedte halloumien jeg har spist. Anbefaler også isteen med peach & elderflower!

Det eneste minuset med stedet, i hvert fall da vi var der, var at personalet var ganske trege og surrete. Det var vel tre eller fire forskjellige servitører innom bordet vårt, vi manglet mat, fikk feil mat, fikk samme bestilling flere ganger og ja… Det var litt kaos, så ikke ha dårlig tid haha. Ellers nydelig!

 

GAMLE BILDER OG MINE PRIVATE DAGBØKER

God morgen fra flyttehjelpen! Det morsomste med å flytte er jo å se gjennom ting, særlig når det er ting som har ligget i kjelleren hos pappa siden jeg var liten. Det var mye gull i de eskene han dro frem i går for å si det sånn. Jeg fant ting jeg ikke husker å ha eid eller lagd, og ting som vekker mye minner. Det var å moro! Jeg har tatt bilde av noe av det for å vise dere, hehe.

Pokemonkort album! Jeg husker jo at vi hadde disse kortene, men jeg kan virkelig ikke huske at jeg var såpass dedikert at jeg oppbevarte kortene i et album. Jeg sjekket Finn og man kan visst tjene litt på disse om det er noen sjeldne kort så dette skal jeg definitivt undersøke mer.

Hvem andre hadde Snoopy skoledagbøkene? Disse var SÅ kule og det var nærmest årets happening da disse kom på den lokale Copp Prix butikken i Tjølling. Altså, jeg lo meg ihjel da jeg leste hva jeg hadde skrevet i disse haha. Det er sider hvor man kan fylle ut diverse ting og det er litt gøy å se tilbake på. La meg vise dere noen eksempler:

Hahaha, en selvsikker ung pike dette. La meg trekke frem noen høydepunkt fra disse to sidene:

Mitt utseende: pent

Min personlighet: jålete

Min beste egenskap: synge (hahaha jeg er totalt tonedøv)

Hva jeg i hvert fall ikke skal bli: fisker

Finner du Snoopy-boken min så: ring meg fort

Er det noen som husker disse nettsidene?  Hva var Rommet.no for eksempel? Jeg har ingen aning. Legg merke til den nederste nettadressen og ha det i bakhodet når dere jobber dere nedover siden her. Lurer på om jeg hadde en bitteliten crush på Idol-David…

Fortsatt like selvsikker og nå prøver jeg meg også på løkkeskrift her. Jeg ser jo at jeg har byttet crush fra Dino (deltager for Kroatia i MGP jr hvis noen lurte) til Sondre. Jeg er faktisk usikker på hvem det er snakk om for det var nemlig flere i omgangskretsen som het det, haha. Jaja.

Høydepunkt:

Hvor mange hjerter jeg har knust i år: 3 (hahahaha, antakeligvis 0)

Årets peneste: meg

Husker dere Julia? Jeg hadde rommet fullt av Julia-plakater som jeg tydeligvis har tatt vare på. Morten mente at det med tannpirkeren gikk igjen fordi han stadig bruker tannpirker. Jaha…

HAHAHA, dette slår alt! Jeg har rett og slett laget en fortelling jeg, om Kurt Nilsen og David Pedersen som var med i Idol på den tiden. Skikkelig realistisk dette, ja haha.

Litt obsessed med Idol. Denne var full av utklipp fra blader og aviser.

Okei, dette er litt morsomt. Dette er dagboken fra 2004 (jeg hadde en million av dem) og her skriver jeg om hvordan det var å være med på Pysj Pop Baluba! TV-karrieren startet tidlig 😉

Yeeei, alle Disneyfilmene mine. Vel, dette er faktisk en av to kasser med Disney VHS. Jeg skal få tak i en VHS spiller så jeg kan se disse igjen, kun for nostalgiens skyld. Jeg vet man kan streame, men det blir ikke det samme. Jeg tror jeg skal spare de til høsten så kan jeg sitte inne med masse tente lys, dyna i sofaen og kakao mens jeg ser på gamle Disneyfilmer!

HAHAH, jeg sparte det verste til slutt! Si hei til 15 (snart 16) år gamle Andrea som antakeligvis nettopp hadde oppdaget gult extention og eyeliner 🙂 Vakkert, rett og slett vakkert.

Sååå det var det, folkens! En liten tur tilbake i tid. Nå har dere virkelig fått se en annen side av meg og blitt litt kjent med hvem jeg var for over ti år siden. Jeg synes i alle fall det var veldig moro, hihi.

 

ROADTRIP DEL 2 / FRANKRIKE

Hello, fininger! Akkurat nå sitter jeg omgitt av flytteesker i stua hjemme hos pappaen min. Morten og jeg dro hit i dag for å hjelpe til med flyttingen frem til vi reiser avgårde på fredag. Det blir på en måte min tredje flytting i år, haha. Først flyttet jeg ut av min leilighet, så av Morten sin og nå pappa sin. Forhåpentligvis skal jeg ikke flytte på en stund nå, haha.

Nå tok jeg meg rett og slett en liten pause for å oppdatere dere. Noen ganger er det godt å ha bloggen som unnskyldning for å kunne ta seg en pause i ny og ne 😉 Det jeg skal dele med dere i dag vet jeg at flere har ventet på! Det tok litt tid, men jeg håper dere fortsatt er interessert. Nå har vi endelig fått redigert ferdig og lastet opp del 2 av roadtripen! Alt fra Frankrike er med, inkludert VM kamp og sightseeing i Reims. Dere må se hvor fint det er det, jeg døøøør! Håper forresten dere vil abonnere på YT-kanalen vår som dere finner HER.

[/embedyt]

SAVN, ALLERGI OG SAMBOER

God morgen, fine dere! Nå skal jeg straks pakke ferdig det siste før avreise til Larvik og så sitte med jobb frem til vi drar i ellevetiden. Det er så deilig å ha tilgang til bloggen på en ordentlig måte igjen. Jeg har så mye å ta igjen, men det gjør ikke noe når det er kjempemoro og jeg kan kose meg mens jeg jobber.

Et av innleggene jeg jobbet med i går var dette. Jeg satt meg ned og skrev ned alt av tanker som har surret rundt i hodet mitt den siste tiden. Her er det mye forskjellig, haha.

Blazeren er fra Zara

💭 Det skal ikke være lett å stoppe langs veiene i Europa hvis man skal unngå laktose og gluten. Jeg sleit så da vi var på roadtrip. Det var mye lyst brød med ost og skinke, blæh. Jeg kan jo spise det til nød, men tenk på de som er ordentlig allergisk. Uff. 

💭 Jeg føler jeg har reist på «jakten etter gresspollen». Fyyyy så allergisk jeg har vært på både roadtrip og i London. Det er SÅ vondt og ti ganger verre enn hjemme. I London var jeg helt ødelagt, verre enn hva jeg har vært de to siste årene. 

💭 Jeg ble bedt om å vise legitimasjon på butikken da jeg skulle kjøpe Paracet. Dette skjer meg overraskende ofte, som regel når jeg går uten sminke (noe som er typ alltid). Ser jeg virkelig ut som om jeg er 18 år eller yngre?? No.

💭 Jeg savner Laban. Lille bebbisen <3 Da jeg kom hjem fra London innbilte jeg meg at han skulle vente på meg her og komme løpende mot døren da jeg kom hjem, men dessverre var det ikke slik. Jeg gleder meg til Manchester, men jeg gleder meg veldig til å komme hjem så vi kan passe Laban igjen. 

💭 Apropos savn. Jeg savner Morten så mye når vi er borte fra hverandre. Det er jo litt godt å kjenne på, men samtidig så er det jo ikke veldig gøy å savne noen. Jeg blir tatt rett tilbake til tiden med avstandsforhold. Jeger så glad vi avsluttet det ganske så raskt og flyttet sammen.

💭 Jeg har fått et nytt favorittland (sammen med Italia selvfølgelig, ingen slår Italia). Luxembourg, eller Luxenburg som jeg trodde det het er helt fantastisk! Det et nesten sykelig pent og ryddig over alt.

💭 Jeg synes pynteputer på hotell er så nasty. De må jo være bakteriebomber, i hvert fall hvis folk faktisk bruker dem. Uansett egentlig. Jeg pleier å legge de på gulvet, jeg. 

💭 Det å bo sammen med Morten går enda overraskende bra. Jeg trodde kanskje at det kom til å dukke opp utfordringer, uten at jeg helt vet hva det skulle vært haha. Det har liksom gått veldig greit. Det hender jeg maser litt for mye fordi han er litt for lat i forhold til hvordan jeg vil ha det og sånt, men det er jo normalt. På generell basis går dette strålende og han er virkelig den beste roomien jeg har hatt noen gang, sorry Sofie, Martine, Martine, Emilie og Marius <3

💭 Jeg tar meg stadig i å snakke om sommeren som kommer. Vi er jo faktisk snart i den andre sommermåneden selv om det ikke akkurat virker slik… Kan vi få ordentlig sommer i juli, vær så snill? Jeg trenger sol på kroppen og muligheten til å gå i de fine sommerkjolene mine.

💭 Morten har plutselig blitt så nysgjerrig på hvor jeg oppbevarer det han kaller for “den magiske boksen” min. Det er boksen med mine intimkos-apparater for å si det på en pen måte, haha. Jeg viste han den en gang da jeg enda bodde i Oslo, tror det var i forbindelse med pakkingen. Den ligger et sted i leiligheten og han ble plutselig veldig nysgjerrig på hvor. Han nevnte noe om å gjemme den i skogen tror jeg? Merkelige greier. Får se om jeg husker hvor den ligger selv, den er ikke akkurat i bruk om dagen haha.

💭Jeg elsker hotellfrokost i Norge, men i utlandet er det så stusselig. De har jo ofte helt andre frokostvaner. Det er alltid mye søtsaker og lyst brød. Yei…