MIDDAG PÅ BARCODE

Vi hadde det skikkelig koselig i går, noe vi alltid har! De jentene er virkelig verdens beste, og selv om egentlig er en kombinasjon av veldig forskjellige jenter har det så moro. Vi var en tur ute på Jaeger, og det var kjempegøy, bortsett fra at det var stappfullt så det var typ umulig å bevege seg rundt der inne. Vi danset, koste oss og hadde challenges. Det er så gøy det! Dere burde virkelig prøvde det. Vi gir hverandre utfordringer, og om du gjennomfører de får du en drink for eksempel. Det er også gøy å gjøre det uten “premie” bare for å finne på noe moro. 

I dag har jeg tatt det veldig med ro. Vi har hatt litt besøk i leiligheten og senere på dagen dro jeg for å møte to venninner på Barcode for å spise middag. Alle tre var ute i går så vi var gira på noe skikkelig digg. Det er så mange gode restauranter på Barcode og nesten ingen mennesker, så det er alltid plass og tar kort tid for å få mat. Det er så typisk at alle drar til Aker Brygge for å spise om det er fint vær, men jeg er litt lei, og det er jo superkoselig ved Bjørvika der! I dag falt valget på Vesper, og det er jeg glad for. De har en helt sykt god burger og et amazing tapasfat. Gjett om vi koste oss da!

VIDEO: SOFIE, MORTEN OG JEG VISER FREM LEILIGHETEN

Nå sitter jeg i stuen med Petter, Kevin, Morten og Sofie. Leiligheten vår har blitt omgjort til et kollektiv, eller i hvert fall en plass hvor alle samler seg. Jeg synes faktisk det er veldig koselig. Det er nesten som å være tilbake i Mexico til tider når vi er samlet bare oss. Alle er ganske slitne etter gårsdagen, fordi overraskende nok så var hele gjengen ute. Vi var riktignok på forskjellige steder, men vi har en tendens til å havne hos oss til slutt.

For et par dager side spilte Sofie og jeg inn en video, med god hjelp av Morten, hvor vi endelig viser frem leiligheten vår ordentlig! Vi dro på oss matchende morgenkåper og gir dere en guidet tur gjennom leiligheten vår! Håper dere liker det 

MÅNEDEN SOM GIKK

April er snart over og vi går faktisk inn i mai måned allerede. Tiden går så alt for fort og jeg blir smått stresset over akkurat det. Det er så mye jeg føler jeg burde gjøre, rekke, planlegge og gjennomføre som bare forsvinner i en hektisk hverdag. Plutselig er sommeren her. Det er faktisk bare en liten måned igjen til den første sommermåneden! Det er bare helt sykt rart, men samtidig var jeg borte i begynnelsen av året så det kan være derfor jeg føler at tiden bare flyr forbi.

Jeg er veldig spent på mai, det er en måned som pleier å være ganske fin. Det skjer mye i løpet av de 31 kommende dagene, blant annet skal vi feire 17. mai som er en av mine favorittdager i løpet av året. Det beste med grunnlovsdagen, sånn bortsett fra at vi faktisk feirer grunnloven, er at jeg får bruke bunaden min! Jeg gleder meg masse til å komme i gang med mai, men aller først skal jeg oppsummere april for dere gjennom dette innlegget.

MÅNEDENS OPPTUR

Denne månedens opptur er definitivt å flytte inn i ny leilighet sammen med Sofie! Det er alltid deilig med litt forandring, og jeg hadde bodd i den gamle leiligheten i nesten to år. Den lå et lite stykke utenfor sentrum, så det at jeg nå bor midt i smørøyet er helt fantastisk! Nå har jeg galt jeg trenger en liten gåtur unna, stor fin leilighet og en kjempefin roomie ❤

MÅNEDENS SANG

Denne er enkel. The love of my life, my future husband Harry Styles har sluppet sin aller første solosingen, og selvfølgelig er den månedens sang. Den går på repeat, og jeg klarer nesten ikke vente til han slipper hele albumet sitt i mai! Det er så deilig å endelig høre den nydelige stemmene hans igjen, og Sign of the times lover godt for resten av albumet.

MÅNEDENS NEDTUR

Månedens nedtur? La meg se. Jeg kan ikke peke ut en skikkelig nedtur om jeg skal være ærlig. Ting går ganske greit, men om jeg skal peke ut noe må det være at jeg ligger litt på etterskudd økonomisk sett etter å ha vært borte da jeg var i Mexico. Heldigvis jobber jeg masse nå, så etter neste lønning bør alt være bra igjen.

MÅNEDENS BILDE

Dette er bildet som har hatt flest visninger på min Instagramprofil i løpet av måneden som gikk. Det er bildet av meg og min nye partner, Kevin ❤ 

MÅNEDENS BESTE KJØP

Nå er dere sikkert lei av å se disse bildene, men jeg er så fornøyd så det er umulig å velge noe annet enn min nye body fra Triumph som månedens beste kjøp. It?s just so amazing!


 

I KVELD BLIR DET TÅRER

Jeg ble værende oppe alt for lenge i går, noe som resulterte i tre kopper med kaffe til frokosten. Det er beinhardt med lite søvn over lenger tid, og særlig når man faktisk skal stå og selge i en butikk i syv timer. Energien dabber alltid av midt på dagen om jeg ikke har fått nok søvn, og det skjedde i dag også. Heldigvis har jeg verdens fineste kolleger som gjør harde arbeidsdager veldig mye lettere enn hva de egentlig er. 

Nå skal jeg hoppe i dusjen og gjøre meg klar for kvelden. Det er bare litt over en time til jeg skal møte opp hos Christina ferdig fikset og klar for festligheter. Vi er en veldig sammensveiset arbeidsgjeng, og det er stadig vi møtes på fritiden for å gjøre noe hyggelig. I dag er det litt blandede følelser fordi det skjer store forandringer på arbeidsplassen. Flere skal bevege seg videre fra vår koselige lille gjeng, og det er trist for oss, men veldig hyggelig for deres del! I kveld skal vi ha avskjedsmiddag for verdens aller beste sjef, Maria. Det er så rart at vi ikke skal jobbe for henne lenger. Det har liksom vært hennes butikker, og vi har vært hennes crew. Nå skal hun videre og det blir så rart! Jeg er forberedt på tårer i kveld altså, men forhåpentligvis også med latter og glede som det alltid er når vi møtes! Vi får ta tårene først så er vi fine igjen til vi skal ut senere på kvelden, men mindre det blir såpass trist at vi drar frem Ben&Jerry’s i stede. 

 

DETTE VET DU IKKE OM MEG

❤ Jeg faker ikke stemmen min – Til tross for hva mange tror så gjør jeg ikke til stemmen min på Paradise Hotel. Det er akkurat sånn jeg snakker, og har snakket så lenge jeg kan huske. Hvorfor jeg snakker som jeg gjør aner jeg ikke, men det er ikke noe jeg kommer til å prøve å endre. Det er meg. 

❤ Det tok meg fem uker å være meg selv på PH – I begynnelsen av programmet slet jeg litt med å bli komfortabel med settingen, og jeg klarte ikke helt å være meg selv. Det hjalp faktisk veldig når Henote kom inn av en eller annen grunn. I det vi fant hverandre kom den “ekte” meg frem, og jeg klarte å slappe mer av. Det hadde nok litt med timingen å gjøre også, men fra uke seks kom den virkelige meg mye bedre frem.

❤ Jeg har hatt fem roomies siden jeg flyttet til Oslo – Da jeg flyttet til Oslo for første gang flyttet til vår kjære hovedstad flyttet jeg inn i en stor leilighet midt i Majorstuekrysset sammen med tre av mine beste venninner. Siden den gang har jeg lært at uansett hvor gode venner man er så er det faktisk ikke alle man kan bo med. Det var himmel og helvete på en gang, og jeg tør å påstå at det å flytte fra hverandre faktisk reddet vennskapet vårt. Da vi skilte lag flyttet jeg og bestevenninnen min Martine inn i et nytt kollektiv med en annen god venn, nemlig Marius. Vi bodde sammen helt frem til jeg nå flyttet inn sammen med min femte roomie Sofie!

❤ Mange tror jeg er dum, men jeg er faktisk ganske smart – Det er lett å dømme folk på utseende, og jeg forstår hvorfor andre mennesker kan tro at jeg er dum første gang de møter meg. Dere vet… Stemmen, det blonde håret osv. osv. Det gjør det bare enda morsommere når de faktisk blir kjent med meg og forstår at jeg er en veldig smart og oppegående jente! 

❤ Jeg er veldig samfunnsinteressert – Det å følge med på hva som skjer i samfunnet vårt er utrolig viktig. Jeg synes det er skikkelig spennende å følge med på nyheter og å holde meg oppdatert på hva som skjer i den verden vi lever i. Det er en grunn til at jeg har valgt det studiet jeg har gjort, og det er fordi jeg ønsker å bidra til å holde oss oppdatert og sikre ytringsfriheten og den frie stat.

❤ Hvis jeg ikke får viljen min blir jeg sur – Jeg er ganske vant med å få viljen min, og hvis jeg ikke får den skal det ikke mye til før jeg blir litt småsur. 

❤ Jeg har aldri hatt kjæreste – Dette avslørte jeg allerede i “Hotellprat”-videoen på Viafree som ble spilt inn før vi i det hele tatt reiste til Mexico. Det har seg slik at jeg faktisk aldri har hatt kjæreste. Jeg har ikke hatt et ønske om det heller for å være ærlig, men tenker jo at skjer det så skjer det og det hadde sikkert vært hyggelig. 

❤ Jeg ble kjempeflau av å snakke om sex – Det er ikke lenge siden jeg måtte stenge ørene hvis venninnene mine begynte å snakke detaljert om sex. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg ble så klein. Det er så privat! Nå går det bedre, men jeg mener fortsatt at man skal få holde noe for seg selv altså. 

❤ Jeg vil bli journalist – Drømmejobben er journalist, mye på grunn av det jeg skriver i punktet om at jeg er samfunnsengasjert. I tillegg elsker jeg å skrive, og jeg er ganske så god på å uttrykke meg skriftlig. Jeg er veldig nysgjerrig og liker å grave helt til jeg finner svaret og sannheten kommer frem, noe som kan passe godt i dette yrket. Det er så mye moro man kan jobbe med, og jeg tenker at i dette yrket kan jeg skrive om ting jeg synes er kjempespennende og som jeg interesserer meg for! Jeg begynte på en bachelor i journalistikk her i Oslo, og skulle ta resten i Australia. Det skal jeg fortelle mer om i et innlegg senere!

❤ Jeg hater å date – Hele konseptet dating er så kleint! Jeg dør. Det er så rart å skulle møtes på en så oppsatt måte. Jeg har liksom bare holdt på litt med folk jeg kjenner litt som jeg har blitt bedre kjent med, så har det utviklet seg på en naturlig måte, men det å skulle dra på en date er så kleint. Jeg er helt elendig på dating, og jeg tror det er fordi jeg overtenker alt. Hva tenker han nå, hva mener han med det, hva vil han nå blablabla helt krise. Hvis jeg bare kan slappe av og kose meg med det å bli kjent med et nytt menneske hadde det sikkert vært kjempemoro!

GIRLS NIGHT IN

Nå sitter jeg hjemme hos Henote som er ny-innflyttet til Oslo! Det er så koselig å ha henne i Oslo, og leiligheten er skikkelig kul!, Jeg er nesten litt sjalu. Teele og Synøve er også her, og vi skal ha jentekveld, laget middag og skal kose oss hele kvelden. Dere kan jo gjette en gang hva vi har laget oss. Det blir selvfølgelig taco! Jeg har faktisk spist taco til middag hver dag hele uken med unntak av en dag hvor mamma kom på besøk og serverte meg laks til en forandring. Jeg er over gjennomsnittet glad i taco, men nå må jeg vel snart gå lei? 

Det er så koselig å henge med disse fine jentene igjen! Vi har allerede rukket å gjøre mye gøy. For noen minutter siden hadde vi livestream på min Instagram, og der fikk vi svart på en del spørsmål, Jeg tenker å kjøre igang en spørsmålsrunde på bloggen i morgen så dere kan få svar på litt av det dere lurer på! Nå skal vi legge fra oss sosiale medier og bare nyte hverandres selskap og denne fin fredagskvelden. 

JEG KUNNE VÆRT MED PÅ PARADISE I FJOR

Dette er en litt morsom historie som jeg nesten ikke har fortalt til noen. Vennene mine har visst om dette siden i fjor, men det var ingen av årets deltagere som visste min lille hemmelighet frem til Sofie fikk vite det på premierefesten av årets sesong. 

I fjor ble jeg meldt på Paradise Hotel av lillesøsteren min som en spøk. Jeg trodde helt ærlig hun tulla da hun fortalte meg det, men plutselig fikk jeg en telefon fra castingen til Paradise Hotel midt i lunsjen. Jeg ble så satt ut at jeg så vidt klarte å snakke, og venninnen min som satt rett overfor meg skjønte ikke hvorfor jeg ble så sjokkert. De hadde lest søknaden lillesøsteren min sendte inn og ville veldig gjerne ha meg med på et telefonintervju. Jeg ble tatt på senga, og klarte ikke tenke i det dette skjedde så jeg ba om litt tid. Det tok tre dager før jeg svarte, og jeg gikk en million runder med meg selv. Hvordan kan dette påvirke fremtiden min? Klarer jeg å takle livet etterpå? Hva hvis jeg ryker ut etter første uke, så kleint! Tør jeg egentlig å være med på et tv-program? Til slutt kom jeg frem til at jeg kunne jo bare si ja og se hvor langt jeg kom!

Jeg hadde et telefonintervju som var skikkelig moro, og det gikk veldig bra. Det å vente på svar om jeg gikk videre til neste runde var så spennende, og hjertet dunket alt for fort i det jeg så navnet til castingpersonen på telefonen min. Herregud, så spennende! Jeg gikk videre til neste intervju, og så til det siste intervjuet… Jeg var så nervøs, for nå hadde det snart gått en måned siden telefonintervjuet og i løpet av den tiden som hadde gått var jeg blitt skikkelig gira på å komme med! Når intervjuene var så morsomme, tenk så gøy selve Paradise hadde vært!

Jeg dro på det siste intervjuet, og da var jeg så nervøs. De andre intervjuene hadde gått helt fint for da hadde jeg den holdningen at “samma det”, men nå ville jeg virkelig imponere! Det endte med at dette var det dårligste intervjuet av de alle, og jeg fikk en ordentlig dårlig følelse. Etter noen uker, midt i eksamensperioden ringte telefonen min. Det var castingansvarlig som ringte meg, og jeg var så utrolig nervøs! Hun åpnet med å snakke litt generelt før hun til slutt sa at det dessverre ikke var plass til meg i år, og det synes hun var veldig leit fordi hun gjerne ville ha meg med og hadde kjempet for det! Dessverre var det andre som ikke følte det på samme måte, men jeg ble tilbudt å være reserve i tilfelle noen skulle trekke seg. Det gikk ikke for min del med skole og jobb, jeg kunne ikke bare plutselig ha pakket sakene mine midt i januar for å dra til Mexico om noen skulle trekke seg. Jeg ble selvfølgelig kjempeskuffet fordi jeg hadde skikkelig lyst!

Heldigvis fikk jeg være med i år! Jeg sendte inn en søknad i slutten av november, og ble ringt et par dager etterpå av den samme fine castingansvarlige ❤ Hun husket meg fra fjorårets castringprosess og ville gjerne ha meg på intervju! Herfra gikk alt utrolig fort. Noen dager senere var jeg på et intervju med to fra castingen, produsenten og ansvarlig for PH fra TV3 og det gikk kjempebra! En liten uke senere ble jeg ringt opp og fikk vite at denne gangen fikk jeg være med til Mexico, og til og med fra start! Snakk om kontrast fra fjoråret. Tenk så gøy at det var like før jeg var med i fjor, alt hadde vært så annerledes. 

Nå er jeg veldig glad for at jeg ikke fikk være med i fjor. Jeg elsker alle deltagerne i år, og i fjor sluttet jeg faktisk å se halvveis i sesongen fordi visse deltagere irriterte dritten ut av meg, haha. Alt har en mening, og jeg er superhappy for at jeg fikk være med akkurat i år ❤

PRIVATE TOUR I LEILIGHETEN VÅR

Dagen i dag er full av planer fra morgen til kveld. Jeg skal blant annet i et intervju i ettermiddag, noe som alltid er veldig moro! Sofie og jeg endelig få laget en film hvor vi viser frem leiligheten vår ordentlig! Nå har vi snakket om dette helt siden vi flyttet inn for nøyaktig 23 dager siden. Tenk at vi faktisk har bodd her i snart en måned! Det er veldig rart fordi det føles som om jeg alltid har bodd her. Jeg trodde det skulle bli rart at “hjem” ikke lenger skulle være den gamle leiligheten min, så det overrasker meg hvor naturlig det er at dette er hjemmet mitt. Jeg er så komfortabel her, og foreløpig er det bare fryd og gammen å bo med min kjære roomie Sofie ❤

Dere skal få en liten sneak peak av leiligheten allerede nå! Rommet mitt er lang ifra ferdig, men det har blitt litt bedre enn før i hvert fall. Vi håper å få lagt ut videoen allerede på søndag, så da skal dere få en skikkelig “private tour” i den fine leiligheten vår!

 

JEG HAR ALDRI FESTET SÅ MYE

Livsstilen jeg har hatt siden jeg kom hjem fra Mexico er veldig uvant for min del. Jeg har festet mer enn hva jeg har gjort noen gang i hele mitt liv. Det verste er at jeg har ikke festet så mye, men jeg har vært ute på byen minst en gang i uken siden jeg kom hjem. Jeg er egentlig ikke en party-jente, og før var jeg ute kanskje en gang annenhver måned. På den tiden syntes jeg faktisk ikke det var så veldig gøy å feste, men da var livet mitt også helt annerledes enn hva det er nå. 

Jeg har hatt en ganske usunn livsstil tidligere, men klarte heldigvis for både helse, sjel og kropp å snu dette. Jeg begynte å spise bedre og sunnere mat. Jeg sluttet å bruke kollektivtransport og gikk over til å gå overalt uansett hvor langt det var. Det tok meg 45 minutter å gå hjemmefra til jobb hvis jeg jobbet i Bogstadveien, noe jeg gjorde flere ganger i uken. Jeg kom ordentlig i gang med trening og trente fire til seks ganger i uken, og jeg elsket det! Jeg ble organisert, ryddig og mye lykkeligere enn hva jeg var tidligere da jeg spiste mye mer usunt og kjøpte godteri flere ganger i uken. Jeg kunne finne på å lage meg brownierøre på en onsdagskveld og spise opp alt sammen fordi jeg kjedet meg. Det er sånne ting man kan gjøre innimellom, selv om akkurat dette er litt spesielt, men når det blir en vane er det ikke bra i det hele tatt. 

Det at jeg ble eldre fikk meg til å forstå at jeg også skal bli gammel en gang. Jeg bestemte meg for å begynne å ta bedre vare på kroppen min, og la om livsstilen helt. Det førte til at jeg fikk det mye bedre i hverdagen. Jeg ble gladere, hadde mer energi og hadde skikkelig orden på livet mitt. Det å konkurrere med meg selv på trening ga meg mestringsfølelse og det å spise sunt ga meg energi. Kroppen ble strammere og huden min ble ren og fin. 

Nå begynner jeg å stresse med hvordan jeg har levd i snart fire måneder. Ja, jeg er litt i gang med treningen og jeg spiser som regel sunt. Det er bare det at jeg igjen skeier ut flere ganger i uken med godteri. Jeg drikker alkohol som er noe av det verste du kan gjøre mot kroppen din alt for ofte, og da ender jeg fort opp med å kjøpe med fet nattmat hjem og junkfood dagen derpå. Jeg kan ikke fortsette slik som jeg gjør nå, men samtidig er det vanskelig fordi jeg vil være med på ting som skjer. Jeg tror rett og slett at jeg bare må bli ordentlig streng med meg selv, og fortsette der jeg slapp før jeg reiste til Mexico med trening og normal sunn kost. 

Det er vanskelig, men jeg er viljesterk og nå skal jeg rett og slett bestemme meg for at jeg skal klare dette!

DET GÅR EN STUND MELLOM HVER GANG

God morgen, kjære lesere ❤

Jeg ser at innlegget jeg skrev om gutter og menns kvinnesyn virkelig skapte engasjement, og det er alltid moro! Det at jeg skriver noe som folk har en mening om, og tar til kommentarfeltet for å diskutere gjør at jeg blir fornøyd. Om de er enige eller ikke spiller ingen rolle, men at de bryr seg og mener noe om hva jeg har skrevet gjør meg veldig fornøyd! Jeg føler virkelig jeg traff noen med det innlegget, både på en positiv og negativ måte. Jeg har fått så mange koselige meldinger og ros fra kvinner, og jeg har også notert meg en del ganske sinte menn i kommentarfeltet. Da gjør jeg vel noe rett, tenker nå jeg. 

I går hadde jeg en kjempefin dag! Vi ble plutselig en stor gjeng fra Paradise som møttes og hang sammen på dagen. Det var ganske tilfeldig at vi ble så mange, men alle hadde laget avtaler med hverandre så til slutt endte vi opp sammen i leiligheten vår. Det var skikkelig hyggelig å se de jeg ikke hadde sett på en stund som Henote, Teele og André. Selv om de fleste av oss bor i Oslo skjer det så mye på forskjellige kanter at det fort går en stund mellom hver gang vi har tid til å treffes, så jeg er er veldig glad for at vi fikk det til i går! Helt tilfeldig og greier, det er jo litt morsomt. 

Nå skal jeg snart på jobb hvor jeg blir værende frem til i kveld. Da kommer mamma på besøk for å se den nye leiligheten, og vi skal spise middag sammen før hun drar tilbake til Larvik. Det blir sikkert koselig!