291214

God morgen 

Det er mandag, og hvem elsker ikke mandager? Jeg blant annet. Akkurat nå i ferien har det ikke så veldig mye å si, annet enn at samfunnet faktisk begynner å fungere igjen. Jeg pleier å ta turen inn på weheartit på morgenen. Det er så mange fine og inspirerende bilder, som faktisk gjør starten på uken litt bedre. 


Nå skal jeg snart på jobb. Jeg drar tidlig så jeg får gjort noen ærend, blant annet må jeg bytte litt julegaver og se om jeg kan finne meg en nyttårskjole. Det er jo ikke lenge til i det hele tatt! Jeg misliker julen, men nyttårsaften er helt fantastisk. Jeg elsker nyttårsaften. Det er så stemning. Og alt glitrer! Jeg elsker glitter. Langbord, kjoler, smykker, hæler dekorasjoner, servietter – alt kan glitre. Åh, jeg synes det er helt fantastisk. Jeg har til og med begynt å like raketter. Da jeg var liten lå jeg og gjemte meg under bordet sammen med hunden vår, men nå synes jeg det er ganske fint. Så lenge jeg holder meg å trygg avstand, aller helst i nærheten av en døråpning eller et skjold. Noe jeg kan bruke til å rømme eller beskytte meg fra et eventuelt rakettangrep. 

BILDEDRYSS

Det har virkelig gått i et i helgen! Jeg har dratt rett fra jobb til vors, og fra nach til jobb igjen. Neida, men det er ikke langt i fra. I går måtte jeg rett og slett droppe å dra ut. Jeg er verken vandt med å feste eller jobbe lenger, så kombinasjonen ble litt for mye i lengden. Jeg har i hvert fall koste meg masse! Det har vært utrolig koselig, og vi har hatt veldig mye moro. Kameraet har ligget trygt hjemme, så her er et lite bildedryss fra iphonen. 

I morgen er det full arbeidsdag, men på tirsdag har jeg ordnet meg fri så jeg får dratt en tur til Oslo. Jeg blir i Larvik frem til jeg begynner på skolen i slutten av januar, men jeg har en del ting jeg må ordne før nyttårsaften, og jeg savner leiligheten… Og faktisk hele byen, utrolig nok. Jeg savner rommet mitt aller mest! Det er så koselig. 

ROMJULSKOS

Nå har jeg endelig fått pcn og kameraet på plass. Det lå igjen hos Marte etter gårsdagens festligheter. Vi samlet oss der og koste oss med litt vin før julequizen. Det var veldig koselig. Etter noen dager med familie var det gøy å se alle igjen. På quizen så vi igjen alle vi ikke har sett på evigheter. Venner som har flyttet til andre byer eller land, og andre man ikke har så mye kontakt med. Alle samles, og det er utrolig koselig! Selve quizen blir litt langtekkelig for min del. Vi må jo sitte der i to og en halv time før den i det hele tatt begynner, og så varer jo hele greia et par timer. Men alt i alt er det veldig bra!

I kveld skal vi samles hos Camilla, lage litt mat og kose oss. Noen drar antakeligvis ut, så jeg får se hva jeg gjør. Koselig blir det uansett! Det er dette jeg elsker med høytidene. Alle samles og vi har så mye moro! Nå skal jeg slappe av med en julefilm og skumnusser, før jeg må begynne og ordne meg. Håper dere koser dere masse i romjula!

GOD JUL

Heihei! Jeg ville bare skrive et innlegg og ønske dere en riktig god jul! Jeg håper virkelig dere får en fantastisk julekveld med mye glede og kjærlighet! Her har alle boikottet bilder, med mindre de er selfies… For det er tydeligvis greit. Haha, jeg er småsur fordi ingen vil være med på bloggshoot. Dermed får dere heller kose dere med noen bilder av dekorasjonene her i kveld. Jeg for min del ser veldig frem til i morgen. Første juledag er min favoritt i julen. Det betyr godteri under dyna i sofaen og en god middag, før jeg drar avgårde på vors med mine kjære, fine jenter og vi gjør oss klare til quiz og Calle. Det blir så bra!!! Nyt kvelden videre. Klem fra meg. 

ÆREND I SISTE LITEN

Hello 

Jeg har blitt så flink til å stå opp tidlig! I dag møtte jeg Marte i byen allerede halv elleve på formiddagen. Det er jo helt utrolig til meg å være. Vi hadde en god del å ordne før butikkene stenger. Vi måtte blant annet innom vinmonopolet. Her i Larvik har vi verdens fineste første juledag-tradisjon. Vi samles til julequiz i kulturhuset. Det blir stappfullt hvert eneste år, og kampen om bordene er ganske så tøff. Det er lange køer, og første mann til mølla som gjelder. Etter quizen går vi opp til byens eneste utested, og fortsetter festen der. Det er så koselig! Dermed måtte vi jo handle inn litt av hvert til det, og Marte skulle ha litt julepynt. Det er jo genialt å kjøpe julepynt på lillejulaften. Alt er jo satt ned til halv pris! 

Vi møtte tilfeldigvis Michelle mens vi var i gang med runden vår. Det var jo kjempekoselig, så hun slo følge en liten stund. Nå skal jeg på jobb igjen. Jeg tror jeg må tømme i meg en kaffe i det jeg går inn der for å holde meg våken resten av kvelden. Jeg er så trøtt.

LAST NIGHT

God søndag, fine dere! Nå er det ikke lenge til julaften. Tiden har gått så utrolig fort. Jeg er ikke ferdig med alle julegavene en gang, og jeg skal bare kjøpe rundt fire stykker haha. Jeg får vel ta den siste runden i morgen. Nå skal jeg bare ordne litt på gårsdagens sminke, og så er jeg klar for jobb! Heldigvis skal jeg bare jobbe i fire timer, så jeg tror det kommer til å gå fint selv om jeg er litt sliten i dag. Vi hadde det kjempegøy i går! Det var så mange kjente jeg ikke har sett på lenge, så det var koselig. 

Her er det noen bilder fra i går. Det ble litt sånn halvveis, men sånn får det bare være. Nå må jeg komme meg i dusjen. Håper dere får en strålende søndag!

PLACES I WANNA SEE

Paris.Irland.Sydney.Madrid.Barcelona.Venezia.Hawaii.SanFrancisco.Skottland.LA.NewYork.BoraBora.Fiji.Praha.RioDeJaneiro.Roma. 

SNEAK PEAK ON TONIGHT’S

Hei! Beklager den sene oppdateringen, men jeg var så sliten og sov alt for lenge i dag. Etter å ha gjort mer på to dager enn hva jeg har gjort den siste måneden trengte jeg å slappe helt av, og å sove ordentlig ut. Det ble ganske sent på meg også i går, selv om jeg ikke ble med ut. Men i dag er det min tur! Her får dere en liten sneak peak på kveldens antrekk. Hvis ikke jeg ombestemmer meg, det kan fort skje. Det er typisk meg å bytte antrekk fem ganger før jeg som oftest ender opp med det første jeg prøvde på, haha. 

Jeg elsker helsort med fulldetaljer. Det er så amaz! Og jeg skal selvfølgelig ha på den nye jakken min. 

HUNGRY HEART

Hellu darlings 

Jeg håper dere har en fantastisk fredagskveld. Jeg sitter i morgenkåpen i sofaen og ser på håndball for øyeblikket. Herregud, jeg er så sliten. Nå har jeg jobbet to dager på rad, og for kropp og sinn som ikke har jobbet ordentlig på snart et halvt år tar det virkelig på! Men det er verdt det, for det er så moro å være tilbake! Jeg skal snart komme meg inn i litt ordentlige klær, så får jeg besøk av noen flotte jenter. I dag er første dagen med Calle-jul som vi liker å kalle det. I Larvik har vi typ to utesteder, og ett av de er kun åpne i jula og i påsken. Trist? Haha, ja, men det gjør det også ekstra koselig i og med at omtrent alle samles på samme sted i høytidene. Jeg orker ikke å vær med ut i dag, men jentene skal vorse her og så skal jeg kjøre de ut på nye eventyr. I morgen er det min tur, da skal jeg være med og jeg gleder meg veldig!

Jeg startet dagen på cafe med fine Karoline. Hun bor for tiden i California, heldiggris, men er hjemme til jul som alle andre. Det var skikkelig koselig å se henne igjen. Praten gikk i ett kjør, vi hadde jo en del updates å dele med hverandre! Vi var på Larvik nye cafe “Hungry Heart”, og de hadde så utrolig mye fristende. Selve stedet var også utrolig kult. Det var fullt av kult interiør og sammensetningen var bare kjempekul! En skulle tro jeg var rik og som bare det med alt dette cafesnakket mitt, men nå er det slutt haha. Fra nå av går jeg tilbake til å drikke vann og se på de andre spise… Karoline motsatte seg helt ideen om å dra opp speilrefleksen på den stappfulle kafeen, noe jeg egentlig var litt enig i. Jeg er ikke helt komfortabel med en offentlige fotograferingen enda altså. Men iphonebilder ble det!

PS. har kåret vinneren av gavekort fra Caseapp! Det ble Ingrid. Jeg har sendt deg mail. 

THE PERFECT FAUX FUR COAT

Jeg er helt forelsket i denne jakken fra h&m! Jeg har faktisk lett i alle verdens butikker etter en slik type jakke. De er så kule! Spesielt nå i “festsesongen”. En slik jakke setter virkelig prikken over i’en når man skal en tur på byen. Den kan bruker til hverdag og fest, alt etter hva man liker. Jeg har allerede et all black and gold-antrekk planlagt inne i hodet mitt med denne jakken som det lille ekstra. Jeg gleder meg skikkelig til å bruke det! I tillegg til å se fantastisk ut er den så god og varm. Jeg måtte bare ha den. Mat og regninger får vente. Denne skulle inn i klesskapet mitt no matter what. Jeg er sååå fornøyd