UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly

GENSER HER / BUKSE HER / SKO HER

AKKURAT NÅ: Jeg føler meg endelig helt bra igjen! I går følte jeg meg også helt bra, men det var digg å ha en dag å komme seg ordentlig på hvor jeg bare slappet av hjemme, leste bok og så på Friends hele dagen. I dag føler jeg endelig at all energi er tilbake, snufsingen er helt borte og jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidsoppgavene som venter meg.

UKENS TANKE: Det er like før jeg må trykke unfollow på halve Instagram. Jeg orker ikke se mer reising. Jeg får vondt i sjela! Og ja, det er sikkert teit å tenke på det midt oppi alt dette, men det gjør jeg. Jeg føler sikkert over gjennomsnittlig mange reise-ifluensere og influensere som bor i utlandet. I starten var det skikkelig koselig å se bilder fra de fine stedene de var på, men nå er det grusomt. Herreguuuuud det vekker reiselysten. Jeg satt og så på innenlandsreiser i hele går, haha. Fristende det også, men det blir ikke helt det samme som en tur til Bali, Positano og Mykonos.

UKENS FAVORITTPLAGG: Denne deilige buksen som jeg har store planer om å skaffe meg i grønn også.

UKENS TIPS: Denne uken vil jeg tipse dere om boken jeg nettopp leste ferdig. Den er såå fin og jeg krysser fingrene for at noen lager en film ut av denne. Boken heter Alt i et øyeblikk av Erica James og er en nydelig bok om flere kjærlighetshistorier og liv som blir flettet sammen ved en tilfeldighet.

UKENS ØNSKELISTE: Jeg har tydeligvis fått en greie for grønt nå. Jeg har i hvert fall blitt helt obsessed med den grønne jakken (her), men nå har jeg nettopp kjøpt to jakker så den må vente litt til… Den grønne kjolen (her) er jeg veldig usikker på, men fasongen gjør at jeg elsker den. Okei, sorte hæler med teddy på tuppen (her)? Jeg er solgt, og disse er faktisk på 70%. Beige og sorte boots (her) og klassiske sorte boots (her).

UKENS CRAVING: Denne uken er ikke cravingen mat som det pleier å være. Det er faktisk en reise! Jeg har tenkt skikkelig mye på Barcelona hvor Morten og jeg har vært de to siste novemberne (hehe vet det ble grusomt feil gramatisk, men pytt pytt), og jeg har som nevnt blitt fristet av alle varme strøk som finnes her i verden. Man vil ha det man ikke kan få 😂

UKENS HØYDEPUNKT: Okei, denne uken har vært ganske kjedelig. Både Morten og jeg har vært forkjøla og i disse dager begrenser det naturligvis hva man kan finne på. Vi har nesten bare vært hjemme, foruten om noen turer i skog og mark helt alene. Det blir faktisk ukens høydepunkt. Der kom jeg på et midt i praten om at jeg ikke hadde noe høydepunkt, haha. Turlysten er tilbake og det er skikkelig digg å gå tur i den deilige høstluften. Jo, herregud. Pappa er jo tilbake i Kristiansand! Det må være ukens høydepunkt. Koselig å få han hjem igjen.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Nei, det må bli at jeg ble forkjøla da. Det er kjedelig, men irriterende er kanskje å dra det litt langt. Jeg har ikke hatt noe særlig å irritere meg over egentlig. Har det veldig fint og er generelt fornøyd ☺️

UKENS POSITIVE: Yei! Jeg har funnet ut hvilken restaurant jeg vil spise på når Morten og jeg skal ha en liten getaway og feire toårsdagen vår i Stavanger. Det er ikke før om en måned, men jeg liker å være tidlig ute. Jeg har bedt om tips, Googlet, sjekket masse og endte til slutt opp med SÖL.

UKENS MATRETT: Jeg har blitt hekta på havregrøten til Emilie Nereng, den med chiafrø toppet med varme bær og gresk yoghurt. Den er supergod og metter akkurat nok.

MÅL FOR UKEN SOM KOMMER: Nå føler jeg meg 100% frisk igjen og da er det bare å komme seg tilbake til rutiner. Jeg vil løpe minst en tur ute i naturen og i slutten av uken dra på treningssenteret igjen. Jeg kom litt bakpå med jobb og mangler noen bilder som jeg må ta så det vil jeg helst på gjort i dag så jeg kommer frempå igjen. Bortsett fra det vil jeg bare kose meg og nyte høsten.

UKENS FAVORITT-BILDE: Jeg synes dette var så fint av Morten! Elsker den genseren på han 💙

9 KULE HØSTJAKKER

Reklame | annonselenker Nelly

Det er enda noen dager til det er høst sånn offisielt, men høstlufta har definitivt inntatt Kristiansand. Jeg tipper det er flere enn meg som har begynt å se på nye tilskudd til høstgarderoben? Jeg har faktisk bestilt meg den beige, lange jakken som er merket nummer tre i collagen under her og skinnjakken har jeg fra i fjor. Jeg har også funnet frem syv andre, kult høstjakker til dere 🙂

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER

UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenker LYKO / Nelly

KJOLE HER/ VESKE HER

Hvor kjøpte du de fine munnbindene?

De kjøpte jeg på Nomanorge.no. De har så mange fine! Ikke noe samarbeid, betalte fullpris og kjøpte på eget initiativ 🙂 Føler meg teit som presiserer sånt, men det er dessverre nødvendig så det ikke blir noen misforståelser.

Hva er det beste med at høsten kommer?

Jeg elsker høsten. Det beste er nok den deilige høstluften. Jeg føler at jeg får mye mer energi, luften gjør at jeg føler meg lettere til sinns og sunnere på en måte. Så elsker jeg de fine fargene naturen får, elsker at det blir litt mørkere på kvelden så man kan tenne lys og kose seg inne, gå turer uten å svette ihjel og ikke minst den fine høstgarderoben! Strikkagensere, høye støvletter, boots, bukser i skinnimitasjon. Elsker det!

Hvilken hudrens bruker du?

Akkurat nå bruker jeg denne fra Clinique som er sminkefjerner og rens i ett, etterfulgt av dette fra Garnier.

Hvordan var det å ta koronatest og har du korona?

Det var ubehagelig, men det gikk helt fint og var over på veldig kort tid. Jeg satt i bilen og kjørte inn i et test-telt hvor de tok en test i halsen og en i nesen. Jeg har ikke fått testsvarene enda, men skal oppdatere dere når jeg får de 🙂

Hvilken årstid er din favoritt og hvorfor?

Føler nesten jeg svarte på det over her, haha, men det er høst! Alltid vært høst. Jeg elsker den friske luften og at det er “kose-årstiden”. Man kan liksom krype under et pledd, ha fyr i peisen, drikke kakao og se på film mens regnet høljer ned utenfor. Gå turer i frisk luft, dra på hytta og ja. Det er liksom kose-årstiden for meg.

Hvor i Kristiansand anbefaler du å dra ut for å spise og ta drinker?

Du må teste Smag & Behag! Jeg har bare spist på den i Grimstad og ikke den i Kristiansand, men tipper det er like bra her. Sykt god mat. Ellers liker jeg Mercado for tapas, Mother India for indisk og La Famiglia for italiensk. Café Rasmus har afternoon tea på lørdager som jeg virkelgi anbefaler, veldig kult opplegg. Drinker er jeg ikke en ekspert på, men har fått tusen tips om Bakgården og vært der en gang – veldig fornøyd. Rooftop baren på Radisson er utrolig kul, men har ikke smakt drinkene der enda.

Lyst til å begynne å like løping igjen, tips til hvordan man får en grei start?

Så moro! For meg funket det bra med en løpevenn. Da hadde jeg en avtale og måtte stille opp. Så tenker jeg at det er greit å ikke stille for høye krav til seg selv med en gang, og ikke nødvendigvis sammenligne seg med der man kanskje var før man sluttet å løpe. Ta det rolig og begynn med noe overkommelig, husk at det ikke er farlig å måtte gå i motbakkene eller ikke løpe hele veien de første gangene. Hold et rolig tempo gjennom hele turen, sett på en god løpeliste eller en podcast og bare kos deg. Start med en rolig tur, så løper du den noen ganger og prøver kanskje å forbedre deg litt og litt. Løpe litt lenger, eller kanskje litt raskere. Ikke ta så store steg av gangen så du går på en smell eller mister motivasjonen. Dette funket i hvert fall for meg! Lykke til ❤️

Er du og Morten med hverandre 24/7 eller bare ser den sånn ut og føler du at det er sunt for forholdet?

Vi er veldig mye sammen og trives godt med det. Vi jobber sammen, bor sammen og er kjærester så det blir mye tid sammen 😂 Nå er det jo sånn at selv om begge sitter i stua og jobber så er vi ikke mentalt sammen, hehe. Jeg sitter helt i min egen verden når jeg jobber og det kan jeg jo fort gjøre ganske mange timer i løpet av en dag. Det samme med Morten, særlig når han redigerer YouTube. Så vi er mye på samme sted i løpet av en dag, men når vi jobber sammen så er det liksom ikke kjærestetid om det gir mening. For oss funker dette veldig fint og selv om vi kan gå hverandre på nervene til tider så har vi det veldig bra sammen.

Hvor mange tv-serier har du vært med i?

Jeg har vært med i to tv-serier og er så takknemlig for det. Lærte utrolig mye om meg selv.

Hvilke spørsmål blir du oftest stilt?

Definitivt om jeg vil ha barn/når vi skal ha barn (nei/antakeligvis aldri). Det kommer vel gjennomsnittlig fem av de hver eneste uke. Så er det hvor høy jeg er (168) og hvor gammel Morten og jeg er (blir 28/26 i høst).

Hvor gammel var du når du flyttet hjemmefra?

Jeg hadde et friår etter videregående hvor jeg jobbet, så flyttet jeg sommeren etter det. Jeg var vel da 19? Blir vel året jeg ble 20 om jeg ikke tar helt feil. Da flyttet jeg inn med tre venninner i en stor leilighet i Oslo.

Gnager Trulte på mye av tingene deres? Har valp nå og han er ekstremt gnagete😅

Hun hadde en greie for bordbein da hun var bitteliten, haha. Skulle absolutt gnage på beina på stuebordet. Vi kjøpte til slutt en spray på dyrebutikken fordi ingenting annet funket. Da sluttet hun.

Er familien din religiøs?

Nei. Jeg er døpt kristelig (hvis det er sånn man sier det) i stuen hos tanten min på island og ble konfirmert i kirken. Tror det var mer av tradisjon. Jeg kommer ikke til å gifte meg i kirken eller bruke en prest for den saks skyld.

Er du innadvent eller utadvendt?

Definitivt innadvent. Jeg er veldig sjenert og hvis jeg er mye sammen med folk må jeg ha en dag for meg selv for å lade opp igjen. Er ganske ukomfortabel blant nye mennesker og i store grupper.

Har du ett favoritt-vegetarprodukt?

Ja, jeg har en del faktisk, men det jeg setter høyest er kjøtterstatningen fra Quorn. Ellers er jeg veldig glad i alt fra Hälsans Kök.

Hva gjør jeg når jeg føler meg utenfor i familien?

Åh, så utrolig leit å høre at du føler det slik ❤️ Det er ikke noe greit! Hvis du tør så ville jeg snakket med familien om det. Kanskje du har en du føler deg litt nærmere som det er lettere å ta det opp med? Jeg er sikker på at de ikke holder deg utenfor med vilje og de er antakeligvis ikke obs på problemet. Hvis du forteller dem at de ter slik du føler det så vil de nok gjøre alt de kan for å inkludere deg ❤️

HELGEN ER AVLYST – KORONATEST

Reklame | annonselenker Nelly

God fredag, fineste dere!

GENSER HER / BUKSE HER (haha stakkars Trulte ser så pjusk ut her) 

Okei bildet er grusomt, men jeg hadde ingen hvor jeg så alvorlig eller trist ut i joggedress.

Her i huset er ikke ting helt som det skal. Jeg har vært så surrete i dag. Stakkars, lille Trulte. Hun har sin første løpetid og har fått på en slik nydelig løpetid-truse som hun selvfølgelig hater. Så… Gjett hvem som tok med dyret ut på luftetur i dag tidlig og glemte å ta av trusen? Hehe. Det var meg det. Stakkars, lille. Hun gikk jo på do et par ganger før jeg skjønte at oi, den trusa er fortsatt på ja. Er ikke bare-bare å ha en surrete matmor 😅

Ja, så skal jeg i tillegg ta en korona-test i dag. Kan ikke si jeg gleder meg. Jeg har enda minnet fra svineinfluensa-testen, som jeg tror er typ det samme? De stakk jo en q-tips lignende sak langt inn i nesa og det var forferdelig grusomt. Men! Det var faktisk nødvenidg å teste seg.

Jeg har vært litt pjusk de siste dagene og har kjent på typiske forkjølelsessypmtomer. Jeg er 99% sikker på at det er forkjølelse fordi den dagen det gikk over fra sommer til høst gikk jeg ute i t-skjorte og shorts. Smart… Uansett, nå ringte jeg korona-telefonen for å høre hva de mente jeg burde gjøre og de ville gjerne ha meg inn til en test. Jeg kjenner også at det er veldig greit å få det avklart, om det er en vanlig forkjølelse eller om det er korona.

Jeg har holdt meg helt unna treningssenter fra det sekundet jeg begynte å føle meg pjusk og omtrent ikke gjort annet enn å gå tur i skogen med Morten og Trulte, bare sånn for å være på den sikre siden. Hvis jeg allikevel har klart å få korona er det ganske utrolig fordi jeg kan ikke huske sist jeg var nære nok et annet menneske til å i det hele tatt ta på det.

Så skal jeg selvfølgelig holde meg hjemme frem til jeg får svar på den testen. Vel, jeg må ut for å ta den da, men bortsett fra det.

Som dere skjønner blir det ikke mye helgens planer å dele med dere. Det blir mac, tv-serier, lek med Trulte, klesvask, vasking, rydding i klesskap, sikkert litt nettshopping og så skal jeg lese ferdig boken min.

Jeg håper uansett at dere får en strålende helg og koser dere masse! Så må dere gjerne krysse fingrene for at jeg bare er forkjøla, hehe. Skal selvfølgelig oppdatere dere når jeg vet noe❤️

8 TING JEG ELSKER AT MORTEN GJØR

I dag vil jeg dele litt om den fantastiske kjæresten min med dere! Her er åtte små ting han gjør i hverdagen som gjør at jeg elsker han litt ekstra 😉

❤️ Han gjør alt jeg hater, men som han selv ikke liker som å slippe ut edderkopper (i live) og dreper veps (hater veps, tror oppriktig er onde).

❤️ Kommer med YT når jeg står i dusjen etter løpetur. Det er en så fin liten ting som viser at han tar vare på meg og passer på meg, vil at jeg skal ha det bra. Jeg smelter.

❤️ Prøver å vekke meg opp til flere ganger på late dager. Det er ikke en lett jobb og jeg setter pris på at han prøver igjen og igjen selv om den eneste responsen han får er grynting fra meg. Han vet at jeg alltid angrer når jeg ligger og slumrer, så det at han virkelig forsøker å få meg opp av sengen er koselig.

❤️ Lar meg sitte i sofaen og sippe til serie. Jeg gråter jo av alt som er rørende, enten det er lykke eller noe trist. Når det skjer så ler han litt av meg, forståelig nok, forteller meg at det ikke er på ekte og lar meg gråte meg ferdig på skulderen hans.

❤️ Lufter Trulte når jeg er stressa for jobb. Selv om det er “min tur” så gjør han det for meg når han vet at jeg har mye å gjøre, og det uten at jeg trenger å spørre! Det er til så stor hjelp.

❤️ Tilbyr seg å gjesteblogge. Jeg kan klage over at jeg er uinspirert eller ikke kommer på noe å skrive om, så tilbyr han seg å gjesteblogge. Det er nok ikke alle som hadde gjort det, men han gjør det for å hjelpe meg og det viser meg nok en gang hvor flink han er til å ta vare på meg.

❤️ Lager pannekaker til meg. Yei! Det er lite matlaging ellers haha, men det gjør ikke noe for de pannekakene er fantastiske.

❤️ Snakker om fremtiden vår. Når han sier ting som “når vi er pensjonister” eller “når vi er gamle og gjør ditt og datt” så betyr det at han virkelig ser for seg at vi er sammen resten av livet.

ETT PLAGG – TRE STYLES

Reklame | annonselenker Nelly

Nå er det alt for lenge siden jeg har delt et av disse innleggene! Heldigvis fant jeg det perfekte plagg å style på tre forskjellige måter, nemlig den lyse “skinn”buksen som dere finner her. Jeg kommer til å bruke den så mye i høst og man kan virkelig style den på så mange forskjellige måter. Her kommer tre jeg likte godt…

RABATTKODEN ANDREA25 GIR DERE 25% PÅ ALT FRA NLYBYNELLY

NUMMER 1

Dette antrekket er kanskje det mest sofistikerte, men samtidig veldig kult! Oversized på oversized med stramme skinnbukser. Elsker dette. Dette er et antrekk jeg fint kunne tatt på meg om jeg skulle i et møte eller på jobb.

 BLAZER NLY (utsolgt) / SKJORTE HER / SKO HER / BUKSE HER

NUMMER 2

Et par hakk mer pynta! Her kjører jeg rett og slett glitterveske og gjennomsiktige pumps. Jeg elsker dette. Jeg elsker denne blusen og jeg elsker disse skoene! Kunne veldig gjerne brukt dette antrekket om jeg skulle ut for å ta noen drinker eller på fest.

BLUSE HER / BUKSE HER / VESKE MATCH / SKO NLY (utsolgt)

NUMMER 3

Det mest hverdagslige, men kanskje også det fineste antrekket! Tror dere kommer til å se mer av dette og lignende antrekk utover høsten. En myk deilig genser, sneakers og bukse i skinnimitasjon. Favoritt!

 GENSER HER / VESKE HER / BUKSE HER / SKO HER

 

Hvilket er din favoritt?

NELLY HAUL + 25% RABATT

Reklame | Nelly / alle lenker er annonselenker

Wohooo! Nå får dere 25% på ALT fra NLYBYNELLY i 48 timer med koden ANDREA25 🌟

Kjole i leopardmønster her / rutete kjole med puffarmer her / liten veske her / den første sorte kjolen her / wrap kjole med prikker her / sorte sandaler her / hvit genser her / beige strikkagenser her / lys bukse i skinnimitasjon her / sort kjole (nummer to) her  / sorte sneakers her / lyse sneakers her / beige veske her

UKENS HANDEL + MIDDAGSMENY

God morgen, fineste dere! Jeg håper dere har fått en fin start på uken og er klare for å se hva ukens handel og ukens middagsmeny består av her hos meg. Denne uken er jeg supergira på middagsmenyen, så mye spennende!

Mmmm, masse godt! Handelen ble hovedsakelig gjort på Coop Obs, men jeg måtte innom Meny for å få tak i Tofu. Vi har bare satt opp seks menyer fordi det ofte er greit å ha en ledig dag i tilfelle det blir mye rester eller man får lyst til å gjøre noe så spenstig som å spise ute eller bestille hjem.

Ukens middagsmeny er som følger: 

Bakt søtpotet med krydrede kikerter og deilig tilbehør

Poke Bowl med tofu (ukens favoritt, det er sykt godt)

Sesam og honninsstekt halloumi på couscous-salat (jeg har byttet ut bulgus med couscous fordi jeg hadde det hjemme)

Søtpotetburger i pita fra Vegetarbloggen

One pot quinoa med potet fra Vegetarbloggen

Kremet tagliatelle med vegetarboller

Tror bare jeg har brukt vanlige linser før, men disse så veldig like ut? Vel, vel stod røde linser i oppskriften så.

Mmm, skal ha ristede hasselnøttkjerner i pike bowlen. Den er så god, dere må smake!

Jeg elsker halloumi og er så spent på ukens oppskrift!

Tofu kjøpt på Meny

Masse deilig potet, elsker potet

Det fra medlemstilbud på disse godsakene!

Ikke prøvd denne enda, men er veldig spent!

Dette er en favoritt jeg alltid har i kjøleskapet. Perfekt som erstatning for kylling i alt.

Ingen farse har så langt slått denne!

Rødkål. Har faktisk aldri kjøpt det før, haha men det er jo veldig godt!

Nam, nam. Dette er til poke bowlen.

Morten fikk lyst på iskaffe så det ble det iskaffe, haha

Kjekt å ha i skapet 😉

Har dere smakt Sprudle? Personlig synes jeg det kanskje er det beste sprudlevannet!

Så ble det bladpersille, aldri kjøpt det heller før gitt.

Til slutt disse! Det var tre for 100,- på disse hos Coop Obs. Passet perfekt, jeg var nemlig helt tomt for farget vaskepulver.

Handelen kom på ca 1200,-, vi hadde noen kuponger fra Coop som ga oss rabatt.