UKENS HANDEL – DEN STØRSTE NOEN GANG?

Wæææ, denne ukeshandelen ble gigantisk! Vi har slått på stortromma og handlet inn til en del ekstra påskekos, men allikevel. Det gjordel litt vondt i lommeboka da kjøpet ble gjennomført, men men. Er bare påske en gang i året si.

Handlen ble faktisk gjort på Kolonial og havnet på cirka 1600 kroner. Det ble også gjort en liten handel på Rema for ca 500 kroner. Så dyrt, men vi benyttet oss av Kolonial for å bestille litt ekstra av alt tungt som Pepsi Max, hermetikk osv.

Så mye deilig mat!

Det ble mildt sagt gjort påfyll av hermetikk. Disse tingene + hakkede tomater (som jeg også kjøpte tre av) er ting jeg elsker å ha en del av slik at jeg alltid kan lage en deilig middag. Ja, og minimais om jeg kjøpte for å ha i wok.

Elsker denne boksen med forskjellig kjeks. Da får man litt av alt.

To favorittoster. Morten og jeg skal som sagt kose oss med mye deilig i påsken, blant annet ost og kjeks.

… Og da må man ha druer!

Denne har jeg ikke smakt før, men jeg tenkte hvorfor ikke teste.

Kiwi!

Supergod. Hadde glemt denne bort litt.

Denne skal vi ha på påskefrokost 🌟

Det ble en stor kartong med denne!

Jeg hadde bestilt en presskanne med litt andre ting fra IKEA og regnet med den kom frem før påsken, men herregud så treige de er til å levere. Får jo pakke fra utlandet raskere! Så denne får bare vente.

Påfyll av kanel. Det går det myyyye av her hjemme.

Avokado er godt til typ alt

Dette skal vi ha til lørdagsmiddagen

Sykt god sjokolade

Så kjøpte vi like så greit to sekspakker med Pepsi Max siden det ble levert på døren, hehe. Greit å benytte seg av muligheten!

DAGENS OUTFIT

Reklame | Chiquelle og Nelly

Her er har vi en god gammeldags slager, dere. Dette innlegget er det nok flere år siden jeg har postet, men det er jo så gøy med antrekks-innlegg og det har jeg skjønt at flere av dere også liker ❤️ Så ble det litt sent i dag fordi jeg hadde det sykt koselig i parken med to venninner, hehe.

SOLBRILLER OG JAKKE NELLY – T-SKJORTE OG JEANS CHIQUELLE – SKO LAST – VESKE NUNOO

UKEN SOM GIKK

Reklame | Nelly & Chiquelle, annonselenker Nelly

SOLBRILLER NLY – JAKKE NLY – CARDIGAN OG BUKSE CHIQUELLE – SKO HER

AKKURAT NÅ: Nå sitter jeg og ser på ukens tips, Forbrytelsen på Sumo mens Morten er ute med Trulte og jeg benytter sjansen til å jobbe litt. Jeg er forresten litt hard i dette innlegget, men det er bare fordi jeg har hatt det litt dritt i uken som var.. Mye bedre i dag!

UKENS TANKE: Jeg føler meg så låst og innesperret at jeg begynner å få skikkelig panikk. Det føles virkelig som om noen holder meg fast og jeg prøver å komme meg løs. Det gir meg en skikkelig følelse av panikk, sånn helt på ekte. I går fikk jeg et sammenbrudd som jeg følte kom helt ut av det blå, men når jeg ser på det så har det vel ligget og ulmet en stund. Jeg skulle gå den vanlige morgenturen med Trulte. Det var strålende sol og egentlig en perfekt dag, men jeg kom bare noen meter bort i gata før tårene begynte å strømme på og jeg ble så sint. Det hadde ikke skjedd noe der og da, men det bare kom. Så jeg gikk hjem, fortsatte mitt lille sammenbrudd og la meg i sengen igjen. Det var grusomt. Jeg var så sint og lei meg, uten en spesiell grunn.

Jeg skjønner jo nå når jeg har fått det litt på avstand at det er hele situasjonen som tærer på meg og at i går så sprakk det litt. Tipper det er flere enn meg som har hatt minst et av disse det siste året? Nå ble det vel bare litt mye. Jeg ser folk dra hjem til familiene sine, mens vi må være her og ikke får sett noen. Jeg ser i utgangspunktet ingen andre enn Morten og Trulte hver eneste dag og sånn har det vært veldig lenge. Jeg er hjemme hele dagen, foruten om lufteturer med hunden og hvis jeg skal på matbutikken. Det går ikke an å planlegge noe som helst. Jeg føler litt at jeg lever i en boble og er fanget i den boblen.

Så før noen begynner å snakke om at jeg ikke får klage fordi blablabla. Ikke gjør det, okei? Det å si at andre, uansett situasjon ikke får lov til å føle som de gjør er helt uaktuelt og noe vi må slutte med ASAP. Hvis jeg føler det som dette så føler jeg det sånn. Det er i min fulle rett, akkurat som at du får føle det som du gjør. Ikke sant? Ja, jeg er heldig som enda kan jobbe, som har hund, samboer og blablabla, men det betyr ikke at en slik situasjon ikke tærer på psyken. 

UKENS FAVORITTPLAGG: Det blir denne nydelige kjolen fra NORR. Jeg kjøpte den hos Nelly, men der er den dessverre utsolgt nå. Det kan godt være de har den noen andre steder. Den heter Fie Shirt 🌟

UKENS TIPS: Forbrytelsen på TV2 sumo!

UKENS CRAVING: Vaniljeis med sjokoladepulver på som jeg rører inn og lager en slags sjokoladeis 🍦

UKENS HØYDEPUNKT: Morten og jeg hadde en skikkelig koselig datenight på lørdag. Vi dekte på kjøkkenbordet til en forandring, tente lys og lagde deilig mat. Så la begge bort mobilene og vi bare satt og snakket. Det var skikkelig koselig og det går alt for lenge mellom hver gang vi gjør noe sånt, men det er jo så hyggelig når vi først gjør det!

UKENS POSITIVE: Uken min startet veldig bra! Det var sykt digg vær, jeg var skikkelig motivert når det kom til løping og hadde tre turer de tre første dagene. Det ble ikke noe mer etter det haha, men uansett digg! Det var veldig deilig å ha en så god start på uken selv om det gikk litt nedover etter det 😅

UKENS ØNSKELISTE: Jeg har dessverre shoppestopp, men det er lov å drømme? Jeg fant denne sykt skjønne kjolen med delvis åpen rygg (her) som jeg har så lyst på! Sneakers fra Fila her og sandaler fra Vagabond her. Ti slutt er det den supersøte kjolen fra Love Lolita som jeg har hatt lyst på i evigheter nå.. Dere finner den her 🌸 Et lite tips, hele vårkolleksjonen til Love Lolita er fantastisk fin. Jeg tror jeg typ kunne kjøpt alt.

UKENS MATRETT: Ahhh, på lørdag hadde jeg endelig fløtegratinerte poteter igjen. Det er lite som slår det altså, særlig i kombinasjon med vegetarboller, dampet brokkoli og fløtesaus. Nam, nam, nam.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Denne uken har jeg faktisk mye. Jeg er på randen av et sammenbrudd her altså, på ekte. Jeg orker ikke at folk skal være så forbanna slitsomme. Jeg er så lei av at vi skal “ta” hverandre på ting hele tiden og at alle tror alle andre mener ting i verste mening? Nå må vi fader meg skjerpe oss og ikke ta alt så sykt seriøst hele tiden. Jeg er også utrolig lei av folk som tydeligvis ikke mener man kan ha dårlige dager. “Det er bare å snu det”. Nei, vet du hva? Det er ikke alltid man kan det og hvorfor skal man ikke da få dele det som man deler alle de gode dagene? Jeg begynner å bli så ufattelig lei av det holdningene i det samfunnet her. Man blir dratt i tusen forskjellige retninger og uansett hva man sier, gjør eller deler så skal noen påpeke hva som er feil med det.

På den ene siden maser man om at “vi må bli bedre på å snakke om psykisk helse” og “vi må huske at sosiale medier ikke viser det ekte livet, kun de gode dagene”, men med en gang man deler noe annet enn solskinnsdager så skal det jaggu påpekes at “det er bare å snu det, alt har med tankegangen å gjøre” og ting i den duren. Jeg orker ikke. Så må det selvfølgelig påpekes at dette ikke nødvendigvis gjelder meg personlig, men at jeg snakker om hva man ser i diverse kommentarfelt osv. Men ja, her også for all del!

MÅL FOR UKEN SOM KOMMER: Ikke så flere sammenbrudd. Løpe minst en gang. Jepp, noe sånt som det.

UKENS FAVORITT-BILDE: Hihi, se så søte. Vi har ute på tur og Morten bare “kan vi gå bort og se på stadion?”, altså Bislett. Så løftet han opp Trulte og bare “se, Trulte”. Haha, det var veldig søtt der og da. 

Ja, Trulte sine klør har blitt klipt siden dette bildet ble tatt 🙂

HELGENS PLANER

Reklame | Chiquelle - annonselenke Nelly og Jotex

VASE HER – SKJORTE NORR HER – BUKSE CHIQUELLE

Hei og god fredag, dere 🌸 Her i Oslo kom gråværet akkurat i tid til helgen, hehe. Vi har vært veldig heldige den siste tiden da. Det har vært deilig og ganske varmt faktisk, solen har skint og jeg har kost meg masse. Det at det er grått går helt greit fordi jeg er totalt hekta på en seire fra 2007 som jeg har planer om å binge hele helgen.

Jeg må jo være så ærlig og si at det ikke er veldig mye som skjer i helgen. Det er i alle fall ikke nok tilat jeg trenger å dele det opp i de vanlige punktene fredag, lørdag og søndag haha. Vi tar bare alt i ett!

I dag skal jeg være med Morten for å ta bilder og filme til et løpeprosjekt. Det vil si at jeg skal gjøre filmingen og ta bildene. Så har jeg litt mer basic kontorjobb, redigering av bilder, vi skal filme YouTube video og jeg skal teste nye produkter fra en samarbeidspartner. Så skal jeg binge Forbrytelsen på TV2 Sumo hele kvelden, kanskje med unntak av en times tid med taco hvor vi kan se på noe Morten vil se heheh.

Resten av helgen er helt uten planer. Det er meldt så kjedelig vær at det fort blir mye innetid med serier, husarbeid, kanskje vi begynner å rydde bort vinterklær og hente ned vårklær fra boden. Vi får se! En ganske kjedelig helg egentlig, noe som er litt ekstra kjedelig fordi i egentlig skulle vært på hytta på Bortelid… Men, men. Det finnes verre ting 😅

Jeg håper uansett dere får en veldig fin helg og koser dere masse uansett hvor dere er og hva dere skal ❤️

PINK WEEK – MASSE GODE TILBUD

Reklame | Nelly - alle lenker er annonselenker

Det er Pink Week hos Nelly, noe som betyr at de har minst 20% rabatt på nesten alt i tillegg til mange andre gode tilbud!

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER / 10 HER / 11 HER / 12 HER / 13 HER / 14 HER / 15 HER / 16 HER

UKENS SPØRSMÅL

Har du testet noe form for kjøtterstatning for kylling? Har du isåfall noen anbefalinger?

Ja, jeg har testet litt forskjellig. Jeg synes filetene til Hälsans Kök er de aller beste. Veldig god konsistens både som hel filet og hvis man kutter det opp og har det i gryter eller taco.

Er du fornøyd med Oakley brillene du bruker til trening?

Jeg er veldig fornøyd ☺️ De er så sykt gode til å skjerme mot solen og sitter skikkelig godt på både på ski og løpetur.

Hvilke løpesko anbefaler/bruker du?

Jeg bruker Nike Zoom fly 3 og er fornøyd med de. Jeg har null peiling på løpesko, men Morten har typ blitt ekspert hehe så han ordner med det for meg. Et tips er å gå på typ Löplabbet og få hjelp til å velge noen som passer deg. De er superflinke!

Hvilken rase er Trulte og hvordan vil du beskrive persinligheten hennes?

Hun er en Shetland Sheepdog. Trulte har så mye personlighet, haha, elsker det. Hun er veldig, veldig snill og kjærlig. Hun har mye følelser og blir skikkelig lei seg hvis hun får litt hard tilsnakk 😅 og kan bli fornærma. Det beste hun vet er å leke om det er med ball, oss eller andre hunder. Hun kan være litt pinglete med ting som for eksempel esker, men elsker mennesker og vil aller helst hilse på alle hun møter. Hvis vi får besøk tror hun de skal på besøk til henne og vil helst ha all oppmerksomheten, hehe. Hun er altså så herlig og fin.

Hva bruker du på vippene dine for å få de så lange?

Jeg har vært heldig og hatt ganske lange vipper alltid, bortsett fra en periode hvor jeg brukte vippeextention. I ettertid har jeg brukt litt diverse vippeserum som har funket veldig bra og gjort de lange og fine igjen.

Har du et bra serietips?

Jeg har flere. Ginny & Georgia på Netflix slukte jeg på et par dager. Nå ser jeg på Forbrytelsen på TV2 Sumo, veldig spennende! Kan også anbefale Gåsmamman, Superstore, Your Honor og The Bold Type.

Hvilken treningsklokke har du og er du fornøyd?

Jeg har Polar Ignite og er veldig fornøyd med den.

Har du tips til hvordan man kan være sosial nå for tiden?

Ja, det har jeg. Du kan sosialisere deg på Facetime, Teams, Google meet osv. For eksempel arrangere en vinkveld hvor man sitter og skravler eller ha en felles spa-dag. Du kan møte venner ute, for eksempel gå en tur, løpe, trene med avstand eller ta en kaffe i en park. Ma nkan også ha piknik i parken eller grille, kjøpe med takeaway og spise den ute sammen med god avstand.

Har du noen planer for sommeren?

Veldig lite. Jeg tør ikke planlegge noe som helst for å være ærlig. Tipper det blir Norge hele sommeren og så håper jeg at det blir lov med Norgesferie. Vi er invitert i et bryllup og jeg krysser alt jeg har for at det kan gå som normalt. Så ønsker jeg meg sørlandsferie, masse tid med familie og venner, grilling, soling, og varme dager.

Hva er dine fem favoritter i smågodthylla?

Spragleknas/fargepletter, stratosdyr, heksehyl, lakrisfudge og lakrishjul.

Har du fortsatt kontakt med Maren?

Ja, det har jeg ❤️

Kjøper du ting fordi du vil ha det eller fordi du trenger det?

Både og, tror det er ganske vanlig ☺️

Trives du i Oslo og hvilken bydel bor dere i?

Jeg trives veldig godt, til tross for lockdown. Elsker at det skjer så mye her og at det er så mye inntrykk og inspirasjon. Elsker at det er kort vei til alt man trenger og at jeg har så maneg venner i nærheten. Det siste der forvirrer meg litt fordi når man ser på bygrensa hører vi til St. Hanshaugen, men offisielt er vi Sagene haha. Vi bor litt midt mellom alt.

Hva skal du i påsken?

Godt spørsmål… Jeg skal åpenbart være i Oslo og håper på å få gjort litt koselige ting her. Gå på tur og grille, frokost i parken, oppdage nye steder i Oslo og ja. Det blir nok mye tur, haha.