BILDER FRA GÅRSDAGENS BURSDAGSFEIRING

Nå sitter jeg og Marte i hvert vårt hjørne av sofaen med hver vår godtepose og koser oss. Vi har spist den obligatoriske fredagstacoen og har satt oss ordentlig til rette med masse pledd og puter mens vi ser på Norske Talenter. Vi skal bare slappe av og ta det helt med ro i kveld, og egentlig resten av helgen. Jeg er skikkelig sliten etter i går, men herregud som jeg koste meg. Det tar på å ha det moro altså! 

Nå har jeg vært halve Oslo rundt for å samle sammen tingene mine. Jeg har fortsatt jakken min med husnøklene i hengende på Nox fra forrige lørdag da, den må vel egentlig hentes… Bare ikke akkurat nå. Her kommer bildene fra i går. Se så fine mennesker da ❤ Jeg er så glad i alle sammen, og er utrolig glad for at jeg har fått sjansen til å møte de. Tenk så bra at akkurat vi havnet på det hotellet i Mexico sammen. Så takknemlig!

 

DAGENS LOOK

Jeg skal ut på hentrunden min etter jobb, så blir det orden på sakene. Da får jeg tak i kameraet mitt også med masse bilder fra i går! Dere må jo få se hvor fine alle var, og hvor koselig vi hadde det i bursdag. 

Dette er looken min i dag. Jeg bor i sorte vide bukser og hvite sneakers, bare sånn hvis dere lurte. Det er faktisk det jeg har på meg omtrent hver eneste dag, og derfor også på omtrent alle bilder haha. Favoritten!

 

ELSK PÅ UTSJEKK

Nå sitter jeg og ser gårsdagens epiosde av Paradise Hotel. Drama, drama, drama. Bra utsjekk, Sunny! For å være ærlig så elsket jeg at han gjorde som han gjorde, haha. Vi var jo fullstendig klar over hva som foregikk inne på hotellet. Vi var to allianser, men ingen snakket høyt om spill før Sunny endelig tok ansvar! Det var så moro. Nå er det krig på hotellet, og jeg gleder meg skikkelig til å se neste uke! Det er nå det blir virkelig spennende etter min mening. Frem til nå har det vært ganske rolig, og alle har vært snille og søte med hverandre. Vi får se hvordan det går til uken da, hihi.  

Det ble selvfølgelig en tur ut på meg i går. Jeg som sa til alle at nei, jeg skulle hjem og legge meg tidlig så jeg var uthvilt og klar for dagen i dag. Det skjedde ikke da for å si det sånn… Vi hadde en kjempekoselig feiring av Sofie! Hun hadde pyntet og gjort det så fint, og vi hadde det veldig moro der før vi dro videre ut. Vi var en god gjeng fra Paradise. Kevin, Petter, Morten, Aleks, Rebecca, Martine, Grunde, Martine Lunde, jeg og selvfølgelig Sofie som dro ut etterpå, og vi hadde det så moro! Det eneste problemet var når jeg skulle hjem. Jeg og Sofie tok taxi hjem til meg for å legge oss, så finner jeg ut at nøkkelen min ligger i vesken min som står igjen der vi vorset. Yei. Så vi måtte søke ly hos Morten og Martine som heldigvis ikke bor så alt for langt unna. Jeg aner ikke hva vi skulle gjort ellers, haha. Jeg er så surrete noen ganger. Nå har jeg en husnøkkel liggende der, og en annen i jakkelommen i fuskepelsen som jeg glemte på Nox på lørdag. Veldig bra, Andrea. Jeg tror faktisk jeg må dra på en innsamlingsrunde etter jobb i dag. 

 

NÅR PARADISE BF HAR BURSDAG

Akkurat nå sitter jeg og gjør siste finish på kveldens look. Jeg skal som sagt feire bursdagen til Sofie i kveld. Vi skal møtes og feire henne hjemme først før vi drar ut på byen og fortsetter kalaset der! Jeg gleder meg masse, og tror dette blir en super kveld. Er det noe vi er gode på så er det feiringer, og Sofie fortjener virkelig verdens beste bursdagsfest ❤ Det er en fin gjeng som skal samles og vi har det alltid moro sammen. 

Jeg er ikke helt sikker på om jeg blir med ut eller om jeg rett og slett er flink pike og drar hjem for å sove. Dette festlivet passer ikke helt inn i min nye strukturerte hverdag, men nå er det faktisk en spesiell anledning. Det er jo ikke hver dag min Paradise bff har bursdag! Vi får se hva kvelden bringer, men nå må jeg faktisk komme meg avgårde så jeg ikke blir alt for sen.

Håper dere alle får en super torsdag ❤ 

FULL SKJERPINGS

God morgen ❤ 

I dag har jeg gjort et halvhjertet forsøk på å stå opp tidlig. Det gikk ikke så bra, men det er heller ikke rart når jeg ikke legger meg før halv ett… Jeg har bestemt meg for å skjerpe meg skikkelig når det kommer til livet mitt. Etter at jeg kom hjem har det bare vært kaos i hverdagen min. Null struktur. Det er ferdig fra og med nå! Jeg forhåpentligvis i gang igjen, og etter jobb skal jeg ut å kjøpe meg en almanakk så jeg kan begynne å planlegge ukene som kommer ordentlig. Full skjerpings, altså! Det må faktisk til i det som har blitt en veldig hektisk hverdag.

I går hadde jeg det superkoselig med jentene mine, og i kveld skal jeg i bursdag til Sofie! Det blir antakeligvis både koselig og moro kjenner jeg oss alle rett så det gleder jeg meg masse til. Det skal bli gøy å feire at hun endelig er like gammel som meg, woho!

JEG FIKK PANIKK

Nå sitter jeg hjemme hos en av mine beste venner, Emilie sammen med en annen god venninne som heter Michelle. Eller, hjemme og hjemme. Hun bor faktisk på et hotell, så teknisk sett sitter vi på hotellrommet hennes. Hun har vært veldig flink til å gjøre det til et hjem, så langt det går, med blomster og tente lys. Det er faktisk veldig koselig her!

Vi har akkurat vært ute og spist med flere av jentene, og nå skal vi slappe av og kose oss her til Paradise begynner. Det ble middag på Olivia i Hegdaugsveien i dag. Jeg kom rett fra jobb og holdt på å sulte ihjel, for organisert som jeg er glemte jeg å ta med ordentlig lunsj. Jeg satt ved sminkebordet mitt i dag tidlig og koste meg med Friends før jeg så på klokken og fikk panikk. Jeg skulle jo ta trikken som gikk om fem minutter! I alt hastverket og panikken som fulgte heiv jeg i det første jeg fant i kjøleskapet. Ikke helt optimalt. Det verste var jo at jeg så feil på klokken og endte opp med å gå inn døren til jobb hele 40 minutter før jeg skulle begynne. Er det mulig? Ikke helt min dag med andre ord. Heldigvis hadde jeg middagsplaner med jentene, og Olivia ligger jo bare noen minutter unna butikken jeg jobber i så det passet perfekt!

Jeg synes bare litt synd på servitøren vår, for jeg var tidenes diva da vi skulle bestille drikke, haha. Jeg var SÅ sulten, og satt og klagde på at de andre jentene ikke var klare med matbestillingen så jeg kunne få maten min. Søt som han var foreslo han at jeg kunne få mat først, men sære meg ville jo ikke det. Hallo, jeg skulle jo spise med de andre. Etter å ha gått avgårde for å hente drikke til oss kom han plutselig tilbake med to foccacia-biter til meg så jeg ikke skulle dø av sult (hans ord) ❤ ❤ ❤  Så søt altså! 

Nå håper jeg dere alle er klare for kveldens episode. Det er i hvert fall jeg! TV3 22.30 ❤ 

 

MITT FAVORITTPRODUKT I HVERDAGEN

Nå skal jeg tipse dere om et av mine favorittprodukter i hverdagen.

Jeg har alltid brukt sminkeservietter for å fjerne sminken min. Det jeg opplever er at det alltid sitter igjen rester av sminke. I de korte periodene hvor jeg er flink til å rense huden min kommer det med masse sminke til tross for at jeg akkurat har fjernet den med en sminkeserviett. I tillegg er det ikke akkurat det beste for huden å gni en serviett over ansiktet gjentatte ganger. Huden min er ganske sensitiv og blir fort irritert av slikt. Allikevel har jeg oversett dette fordi jeg har tenkt at sminkeservietter er det enkleste alternativet.

Da jeg var i Mexico ble jeg tipset av en av de andre jentene om en sminkefjerner fra Biotherm. Jeg fikk prøve den, og ble solgt med en gang! Det er en rosa krukke med hvitt innhold. Sminkefjerneren er som en litt oljete krem som du smører i ansiktet. Deretter masserer du litt vann over dette igjen, før du fjerner alt med en fuktig klut. All sminke forsvinner med en gang, og huden ser frisk og fin ut rett etterpå.

 

Dette er en personlig anbefaling, null ad. Den fåes kjøpt på Kicks til rett under 300kr!

 

KOS MED FAVORITTENE

Hei, alle sammen ❤

Så var det fine vårværet over her i Oslo i hvert fall. For min del er det like greit. Jeg blir bare kjempesjalu når jeg ser ut gjennom glassdøren i butikken jeg jobber i og ser alle som går forbi og koser seg i finværet. Nå er det gråere og litt tristere ute, men jeg satser på at solen snart kommer tilbake! Helst på søndag når jeg har fri, hihi. 

I kveld skal jeg møte noen av favorittmenneskene mine etter jobb ❤ Vi skal ha en liten jentekveld når jeg er ferdig på jobb. Jeg tror vi skal en tur på Olivia og kose oss litt før vi drar hjem til en av oss for å se kveldens episode av Paradisde Hotel. I kveld er det den første ordentlige Pandoras eske og vi får sjansen til å grille hverandre litt. Jeg gleder meg veldig til å se hvilke spørsmål som blir tatt med, og hvordan alle reagerer i ettertid. Spennende!

Nå skal jeg på jobb, men først vil jeg bare si tusen takk for at dere leser bloggen min ❤ Jeg setter utrolig stor pris på det!

VIDEOBLOGG: SVARER PÅ SPØRSMÅL

Jeg har prøvd meg på min første videoblogg! Altså, det var vanskeligere enn jeg trodde, men video ble det i hvert fall. Jeg fikk hjelp av Christer som stilte meg noen utvalgte spørsmål jeg har fått på snapchat den siste tiden. Flere av de har gått igjen, så jeg tenkte å samle de opp og svare på det her. 

Nå håper jeg egentlig at alle sitter og koser seg med kveldens episode, til tross for at jeg er en misfornøyd sutreunge… Men det går bra! Det gikk over dagen etterpå, haha. Til mitt forsvar er det litt kjipt å gå rundt og føle seg veldig lite pen når man vet at det skal bli vist for veldig mange tv-seere. Jeg går jo konstant uten sminke på hotellet, dere har antakeligvis sett meg mer uten sminke enn med, men det kostymet ble bare fælt altså. Allikevel, det er bare et kostyme og jeg burde ha lagt fra meg den negative holdningen litt raskere, men sånt skjer. 

Håper alle får en kjempefin kveld videre og at dere liker kveldens episode ❤

MINE PRIVATE BILDER FRA PARADISE HOTEL

Det er snart klart for ukens andre episode av Paradise Hotel. I går var det togaparty, noe jeg ble superglad for! Jeg elsker togaparty, man finner jo ikke et diggere antrekk å feste i enn det. Det blir fest med kostymer i kveld også, men jeg er mildt sagt ikke fornøyd haha. Jeg blir tidenes sutreunge i kveld, så hvis dere vil se en bortskjemt drittunge er det bare å skru på TV3 halv elleve i kveld!

Jeg har samlet sammen en del av bildene vi tok med telefonen vi fikk utgitt fra de første ukene inne på hotellet. Her får dere se bilder fra før vi går opp på fest, mens vi chiller på rommet, at vi venter på innsjekk og alt annet dere ikke får se på tv-skjermen!