LEGEN HAR GITT MEG SEXFORBUD

Helt siden i vår har jeg hatt et problem jeg ikke har ønsket å snakke så mye om, men som har skapt store problemer for meg. Jeg har ikke klart å ha sex. Det har gjort utrolig vondt, og virkelig ikke vært mulig de gangene jeg har prøvd. Det har vært helt lukket der nede, totalt stengt. Vet dere hvor frustrerende det er å oppdage dette i det man er i gang med et samleie?

Aller først trodde jeg at dette var et engangstilfelle, og at det bare ikke fungerte. Sånt skjer jo. Jeg prøvde igjen litt senere, men det samme skjedde nok en gang. Det var helt stengt og umulig å få en penis inn i min vagina. Jeg fortalte det til en venninne og sa at jeg ikke forstod hva som hadde skjedd, og at det var som om hele inngangen min spente seg. Det viste seg at det dessverre ikke er så langt fra sannheten.

For meg som ikke har kjæreste var det ikke akkurat veldig moro da forsøkene på å ha sex gikk rett i dass. Nei, du dette går ikke hehehe sorry, kos deg med bonern din hadebra. Altså. Jeg visste jo ikke hva det var og trodde bare det var et engangstilfelle første gang det skjedde, men så skjedde det jo igjen og igjen… med samme fyr. Det burde kanskje vært et hint til at noe faktisk var galt. 

Etter å ha gått uten et sexliv siden i sommer skjønte jeg at noe måtte gjøres. Jeg tok tak og dro til Sex og Samfunn for å se om de kunne finne ut hva som var galt. Etter en vond gynekologisk undersøkelse og flere tester fant de ikke svaret, og anbefalte meg å dra til legen om det ikke ble bedre. I tillegg ga hun med sex-forbud fordi det ikke gjør annet enn å forverre problemet. Vel, i dag tidlig hadde jeg legetime for å finne ut mer om dette. Det endte med nok en gynekologisk undersøkelse og henvisning til en faktisk gynekolog, men vi kom nærmere svaret på hva som gjør at sex har blitt vondt og umulig å gjennomføre. 

Resultatet ble at jeg mest sannsynlig har vaginisme. Hva i all verden er det? Vel, la meg forklare det kort og greit. Vaginisme er en tilstand som kan komme i løpet av livet, og utløses av alt fra tidligere hendelser som smertefull sex, manglende tillit og tiltrekning til parter til angst for forpliktelse. Jeg vet ikke hva som har utløst dette hos meg, men det kan fort være en kombinasjon av mye. Det er da ingen hemmelighet at jeg har totalt angst for forpliktelse, haha. Nei, jeg skal ikke tulle det bort fordi det er en helt jævlig tilstand. Musklene ved skjedeinngangen strammer seg så samleie faktisk ikke er mulig. Det er krampelignende spenninger, og for noen er det faktisk så ille at de ikke kan få inn en bomullspinne en gang! For meg er det ikke så ille, men nå har jeg heller ikke behov for å få inn en bomullspinne. Jeg vil ha inn en penis! Åh, dette er så frustrerende, og så trist. 

Det kan behandles ved blant annet botox og litt spesiell fysioterapi, men først må vi finne ut om det faktisk er dette. Jeg har tatt saken i egne hender og startet en slags behandling, men det skal jeg fortelle mer om siden. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

HVA ER NORMALT NÅR NOEN DØR?

De siste dagene har jeg tenkt mye på hva som er normalt å føle når noen dør. Du vil kanskje si at det ikke finnes normalt i en sånn situasjon, men det er vel noe som er unormalt?

Er det rart at jeg er så lei meg som jeg er? Er det rart at jeg ikke er mer lei meg? Hvor lei seg er det normalt å være? Hvor lenge er man lei seg? Når slutter det å være normalt å sørge? Det er litt sånn at jeg er redd for å være for lei meg. Jeg er redd for at noen skal reagere og tenke “hvorfor er du så lei deg?”. Det er utrolig spesielt å tenke slik, men det gjør jeg. 

I to dager jeg gikk rundt med null energi og var fjern. Jeg forstod ikke hva som hadde skjedd. Lørdag kveld gikk det opp for meg og jeg gråt. Det var vondt. På søndag var jeg tilbake til null energi og fjern, men på mandag var det bedre. I dag føler jeg meg normal. Trist, men normal. Er dette greit? 

Det er så mange tanker om hvordan man burde føle og hva som er normalt. Jeg har aldri vært i en slik situasjon før, og det jeg ikke kjenner skremmer meg. Jeg vet ikke hva jeg er redd for, men dette med følelser har alltid vært vanskelig for meg. Nå er det knyttet til noe så forferdelig, og det gjør at jeg føler jeg står midt i en stor verden som flyr av gårde mens jeg står stille uten å henge med på hva som skjer. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

TAKK FOR FORSTÅELSEN

Tusen takk for forståelsen med tanke på min lille pause. Det var nødvendig, hvis ikke hadde jeg aldri gjort det. Jeg elsker å blogge, og dere må ikke tro at dette er min vei ut av bloggverden fordi det er det ikke i det hele tatt. Jeg er tilbake for fullt! I dag har jeg fri og starter dagen med et legebesøk, deretter står trening og bloggbilder, samt et par ærend i byen for tur før jeg må sette meg ned og booke flybilletter. på torsdag reiser jeg ut av landet, men det skal jeg fortelle mer om siden. 

Som følge av min lille pause kommer uken som gikk en dag for sent, men nå er det på plass!

AKKURAT NÅ :

Nå sitter jeg med kaffekoppen foran meg og skal snart gjøre meg klar for å gå ut døren. Treningsbagen er pakket, fordi jeg skal nemlig til legen og så rett på en treningsdate med Marte. Jeg er kjempestresset for legebesøket. Dere husker at jeg var på legevakten for noen uker siden? Vel, etter det har jeg vært hos legen en gang allerede, og nå skal jeg en runde til. Det er ikke lett å finne ut hva som feiler meg, men det er åpenbart noe! Jeg håper denne legen kan klare å finne ut hva som er galt, og ikke minst gjøre det bedre asap. 

UKENS TANKE: 

Tanke og tanke… Jeg har ikke hatt like mye motivasjon for trening denne uken, og det har jeg jo faktisk tenkt mye på. Akkurat nå er det litt tiltak å komme seg dit, men selv om jeg gjør det blir det ikke de superbra øktene jeg hadde så sent som uken før. Det går opp og ned, men jeg tenker at det viktigste er at jeg kommer meg dit og gjør så godt jeg kan, så komme jeg vel over denne kneika. Det jeg ikke skal gjøre er å gi opp! Nope. 4 økter i uka skal jeg ha, gjerne fler :-).

UKENS SERIE:

Wiii,jeg kan glede dere med at jeg er ferdig med Friends for denne gang. Nå har jeg gått tilbake til en annen gammel kjenning, nemlig Sons of Anarchy. Den serien er så forbanna bra, sånn helt seriøst. Det er greit den er spennende, men det er ikke før man ser siste episode at man virkelig forstår hvor bra den er. Absolutt alt som skjer i serien har en mening, og det er en rød tråd fra start til slutt. Love it! Se den, alle sammen. 

UKENS CRAVING:

Potetgull og dip. Det har fristet mer enn sjokolade denne uken, noe som skjer veldig sjelden. Noen ganger får jeg lyst til å bare helle i meg en hel skål med dip, haha. Jeg har litt kontroll da, så akkurat det gjør jeg ikke, men det frister. 

UKENS HØYDEPUNKT:

Bursdagen min! Selve dagen var litt rar, og humøret svingte helt sykt, men det å ha bursdag er så koselig! Jeg brukte hele dagen med mine fine venner, noe som er ekstremt hyggelig. Bursdagsmiddagen på kvelden var definitivt høydepunktet. God mat og gode venner, det blir vel ikke bedre enn det? Jeg må også legge til at jeg endelig fikk shoppet litt! Jeg husker virkelig ikke sist jeg gikk i butikker for å handle, så det var rett og slett en fantastisk følelse! Det siste jeg kjøpte til meg selv var vel et skjørt i sommer, men nå ble det ny kåpe, veske, bukse, genser, bluse, sko og en fuskepels. Woho! 

UKENS IRRITASJONSMOMENT:

Denne uken har det ikke vært ett irritasjonsmoment, men jeg har generelt vært ekstremt irritabel. Det er bare skikkelig kjedelig, særlig når jeg har vært litt sånn “hvorfor er jeg så utrolig irritabel”? Så blir jeg irritert over det. Sånn sett blir vel ukens irritasjonsmoment at jeg er såpass irritabel, haha. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG:

Ukens spørsmål

Selv om jeg har lagt ut bilder av nippelen min er det ikke greit at nakenbilder spres 

Flauser på treningssenteret

UKENS MATRETT:

OMG! Dette blir definitivt burgeren jeg spiste på Døgnvill på bursdagen min. Jeg elsker burger, og den de har der er skikkelig digg. Det blir ekstra godt når de til og med har søtpotetchips og aioli som tilbehør, namnam. Da koste jeg meg skikkelig, herregud den maten der er så god. Jeg ble ordentlig lei meg da jeg var for mett til dessert. Døgnvill har nemlig en helt sykt digg sjokolademousse laget på mørk kakao og avokado om jeg ikke tar helt feil. Ekstremt god er den i hvert fall!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

BLOGGEN BLIR SATT PÅ PAUSE

Som dere sikkert forstår har jeg ikke så mye å komme med i dag. Jeg prøver å skrive, men det går rett og slett ikke. Man hører ofte at man skal lytte til kroppen, er den sliten trenger den hvile. Vel, sånn er det med psyken også. Er man sliten så må man hvile, og det er det jeg trenger i dag. Kanskje i morgen også, hvem vet. 

Jeg har gjort ting jeg alltid gjør når jeg er trist. Det er veldig rare ting som å vaske, så leiligheten er ren og pen. Jeg har trent, det pleier også å hjelpe. Kanskje det er fordi når jeg gjør disse tingene rekker jeg ikke tenke på noe annet. Jeg er en person som tenker alt for mye, hele tiden. Analyserer og overtenker hver minste detalj, og i situasjoner som dette blir det ekstra slitsomt. Nei, beklager for en depressiv bloggdag, men det er en del av livet det også. 

Håper dere forstår! Jeg kommer sterkere tilbake når jeg har noe å komme med 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

FOR FØRSTE GANG HAR JEG MISTET EN NÆR MEG OG VIRKELIG FORSTÅTT

Hvordan skal jeg skrive dette… Jeg tenker og tenker, men jeg orker ikke mer. Derfor trenger jeg å skrive dette, slik at hodet mitt får en pause. 

De siste dagene har jeg hatt veldig vondt. Jeg har hatt vondt i hjertet mitt og i kroppen min. Jeg har kjent fysisk smerte som kan sammenlignes med at noen står og stikker noe hardt og spisst inn i brystet mitt. Jeg har ikke hatt energi til å snakke eller gjøre noe mer enn hva jeg absolutt på. På jobb har jeg gått på autopilot, og da jeg prøvde å trene i går gikk det ikke. Kroppen min ville ikke. Kroppen min har vondt fordi hjertet mitt har vondt. Jeg har vært sint og trøtt. Skikkelig sint og skikkelig trøtt. 

Jeg har for første gang mistet en person jeg er glad i som voksen. Da farmor døde var jeg for ung til å forstå hva som skjedde. Det var det samme med oldemor og med onkel. Nå er jeg voksen og jeg skjønner hva som skjer. Jeg skjønner at et menneske jeg har hatt i livet mitt siden jeg ble født er borte for alltid. Jeg skjønner at hans nærmeste har det ufattelig vondt, selv om jeg ikke en gang kan forestille meg deres smerte. Jeg skjønner at en av de viktigste menneskene i mitt liv har mistet en av sine viktigste, og det gjør veldig vondt. 

Det har gått nesten to døgn siden jeg fikk beskjeden, men det var ikke før i går kveld at jeg har skjønte det. Plutselig gikk det opp for meg, og plutselig skjønte jeg hvorfor jeg har gått rundt og hatt vondt inne i meg. Det er sorg. Jeg kjente det ikke igjen fordi jeg har aldri opplevd det på denne måten før. Da det hele gikk opp for meg var det som om jeg fikk utløp for alt jeg har følt de siste dagene samtidig. Jeg gråt, jeg sov og så gråt jeg litt til før jeg sovnet.

Er det fælt å si at det var litt deilig å slippe det ut? Det er vel derfor jeg har vært litt fraværende både på blogg og livet de siste dagene. Til og med på bursdagen min var jeg bare sur og sliten, men det er kanskje ikke så rart når du vet at noen nær deg er i ferd med å gå bort. Vel, jeg skjønte det ikke helt da, antakeligvis fordi jeg fortrengte det. I går lot jeg alt jeg har gjemt bort komme frem, og selv om det fortsatt er veldig vondt er det ikke vondt på samme måte.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

JEG SKAL IKKE FEIRE HALLOWEEN

Det florerer av arrangementer med Halloween-tema på Facebook, men jeg skal ikke delta på noen av de. Jeg skal verken kle meg ut, sminke meg eller gjøre noe som helst relatert til Halloween i kveld Resten av landet får kose seg på fest mens jeg blir hjemme. 

Egentlig synes jeg ikke Halloween er så moro. Jeg synes ikke det er gøy å måtte kle meg ut som noe skummelt og feste på den måten. Nei. Jeg kan heller bli med på karneval, da kan jeg kle meg ut som en Disney-prinsesse eller noe sånt. I tillegg er jeg utrolig lettskremt, og masker er det skumleste jeg vet i verden. Det har aldri vært et tema for meg å dra ut i kveld for å feire Halloween. Feire, jeg føler det blir feil egentlig, men det er vel det man sier. 


Jeg var ikke mer gira i fjor, men da fikk jeg i hvert fall dratt på meg et kostyme, haha. 

I stede for å feire Halloween er det masse annet dere kan gjøre: 

 Benytt anledningen hvor alle andre er ute til å ha en rolig spa-kveld med ansiktsmaske, rolig musikk og tente lys.

❤ Du kan bake noe sykt digg eller noe veldig fornuftig som kan fryses ned, som for eksempel grove horn eller rundstykker. 

❤ Inviter dine ikke-Halloween feirende venner til en venninnekveld hjemme. Ost og kjeks, middag eller bare kos med godteri og snacks. 

❤ Bruk lørdagskvelden på å få inn en siste treningsøkt, så har du fri hele søndagen!

❤ Ligg på sofaen hele kvelden og se Netflix (dette er min plan, men jeg er ikke i form sååå ikke like ille som det høres ut). 

❤ Gjør alt du ellers aldri rekker å gjøre fordi du er ute på lørdag og fyllesyk på søndag!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKENS SPØRSMÅL // KJÆRLIGHETSLIV, MENING OM ANDRE BLOGGERE, NY SESONG AV PH +++

Du virker så positiv og glad, er du alltid det?

Hahaha, nei herregud. Det er skikkelig koselig at du synes det da, og det mener jeg virkelig. Det humøret mitt svinger da for å si det mildt. Jeg er dessverre ganske negativ, men det kommer og går litt. 

Hvorfor er du sikker på at du får kreft en eller annen gang ? 

Jeg vet ikke, men det er så mange typer av det og jeg bare føler meg super-mottakelig fordi flere i familien min dessverre har mistet livet på grunn av kreft… Det er så skummelt!

Hvem av årets deltakere ville du sett i neste sesong av PH? Og hvem hadde fortjent en ny mulighet?

;-)))) Kanskje noen allerede har fått det? Hehe. Vel, de fleste fikk vel både en, to og til og med tre muligheter for mange, så jeg vil vel ikke så at så mange fortjener en ny mulighet. 

Hvor bodde du før du flyttet til Oslo?

Da bodde jeg i Larvik som ligger en rask 90 minutters kjøretur sørover fra Oslo!

Er du og Kevin kjærester?

Nei, vi er ikke det altså!

Hva skal du teste av singel greier neste gang??

Jeg vet ikke enda, kom med forslag!! Jeg gjør alt 😀

Hotteste TV-karakter ever?

OMG, Jax fra Sons of Anarchy. Herregud for en sexy mann. Jeg skal forresten se SOA nå i stede for Mindhunter, hehe sorry. 

Hvorfor har du aldri hatt kjæreste?

Godt spørsmål! Det er ikke mange jeg har møtt som jeg i det hele tatt har fattet interesse for på den måten. Jeg er døds-sær og skikkelig lukket. Det er som om jeg på en måte automatisk utelukker alle, med mindre de klarer å smyge seg inn før jeg skjønner hva som egentlig skjer. Jeg får crush på annenhver fyr jeg møter på gata, men ikke sånn på ordentlig. Jeg har alltid vært livredd for å slippe folk innpå meg, uten at jeg vet hvorfor. Det har i hvert fall gjort det vanskelig å la noen komme nær nok til å bli en kjæreste. Altså, vi kan si at det er ti soner rundt meg hvor ti er ytterst og én innerst, og mine aller nærmeste venner har kanskje klart å komme seg inn til fire. Haha, veldig rart forklart, men jeg vet ikke hvordan jeg ellers skal si det. Vel, uansett. Jeg har ikke møtt mange jeg har ønsket å slippe inn, og jeg har uansett klart å bare skyve de fleste unna. Jeg har vært forelska en eneste gang, og det var helt jævlig så det frister ikke akkurat å bli det igjen. I tillegg gjorde det som skjedde den gangen at jeg lukket meg enda mer og ble enda mer kritisk til hele greia. Det er synd, fordi selv om jeg vil åpne meg og være mottakelig for løøøve så går det liksom ikke. 

Er PTen din kjekk?

Ååååh jeg dør av spørsmålene denne runden, dere er litt morsomme. Vel, jeg hadde sikkert spurt selv så. Ja, han er ikke så verst han altså. 

Hvorfor har du begynt å bare blogge to ganger om dagen i stede for tre?

Det har bare vært i det siste og ikke med vilje! Det har bare gått i ett i det siste og jeg har virkelig ikke hatt tid, energi eller motivasjon. Jeg skal tilbake til gamle gode vaner så fort som mulig. 

Var du også på møte med alle bloggerne sånn som Stina, Sofie og Isabell? Hva synes du om de andre bloggerne?

Ja, det var jeg! Det var så moro å samle nesten hele gjengen i et rom, for da så man virkelig hvem alle var på en måte. Jeg fikk hilst på nesten alle sammen, men det gikk opp for meg at jeg har møtt en del av dem før hos Side2. Jeg synes det er litt stas jeg, særlig med bloggere jeg har lest bloggen til fast som Ida Wulff (hun var ikke der i dag da) og sånt. Vet dere hva? Jeg er så positivt overrasket over bloggverden. Det kan riktignok være at alle er døds-falske når man møtes ansikt til ansikt, haha, men alle virker oppriktig hyggelige og søte! Jeg tror de er det. Fine jenter hele gjengen. Jeg måtte dessverre dra fra møtet tidlig fordi jeg skulle på jobb, så jeg rakk ikke møte alle, men det kommer nok flere muligheter 😀 

Vet du om noen som skal være med i nesten sesong av PH?

Maybe baby <3 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

 

FESTSESONGENS ALLER FINESTE KJOLER

Reklame – inneholder annonselenker

Nå er det like før jeg skal krype til køys. De siste dagene har det skjedd utrolig mye, og alt har gått i ett. Jeg har ikke hatt tid til å prioritere bloggen i det hele tatt, noe som er trist. Det er det jeg mener når jeg sier at jeg vil at bloggen skal være jobben min! Jeg vil ha den som førsteprioritet, men dessverre er det ikke slik. Uansett, jeg kommer sterkere tilbake til uken – lover!

Det jeg derimot har gjort er å begynne å planlegge antrekk fremover. Når mørket senker seg og vi går inn i november, og ikke minst desember, er det høysesong for fest og moro! Julebord med arbeidsplass og venner, familieselskap, nyttårsaften, feiringer eller rett og slett en god gammeldags tur på byen skjer hyppig i disse månedene. Jeg elsker å pynte meg, og har allerede begynt å planlegge antrekk til julebordet om en måned, et arrangement første juledag og nyttårsaften. Man må være tidlig ute! Nå har jeg samlet noen av de fineste kjolene jeg fant på Nelly til dere. Her finner du noe som passer til alle de nevne anledningene, så shop i vei og gjør deg klar for festsesongen.

Nå får dere til og med 20% rabatt på nesten ALT ved å bruke koden TREAT.

1. HER  2. HER  3. HER  4. HER  5. HER  6. HER  7. HER  8. HER  9. HER

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

BURSDAGSMIDDAGEN MIN

I går kveld dro jeg ut for å feire meg selv med noen av jentene. Det var selvfølgelig mat på menyen, og vi dro på Døgnvill som ligger på Vulkan. De har så god mat, og det er skikkelig god stemning der! Vi ble sittende langt over reservasjonstiden, og bare koste oss. Det var mye smil, latter og nesten et par tårer altså. 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

MAT I FOKUS

God morgen, fine dere! Nå er jeg på vei til et møte med nesten alle Side2-bloggerne. Det skjer ting i bloggverden altså, så jeg er veldig spent på dette. Masse informasjon og sikkert litt diskusjon, sånn skal det være. Dette blir virkelig en lang dag. Jeg skal nemlig rett fra dette møtet og på jobb i åtte timer. Jippi! Det blir slitsomt, men med nok kaffe går det vel greit. 

I går hadde jeg en like lang, men litt morsommere dag! Det var bursdagen min, som om dere ikke fikk med dere det. Jeg er en skikkelig bursdagsjente og elsker denne dagen mer enn noen annen dag. Det er noe med full oppmerksomhet og det å unne seg akkurat hva man vil, enten det går på å gjøre ingenting eller spise fem kakestykker. Jeg hadde full dagsplan fra morgen til kveld, og mye av dette innebar mat. 

Det var først frokost-date med Marte. Utrolig koselig! Vi sees jo hver dag uansett, haha, men det var ekstra hyggelig fordi det var bursdagen min. Etter å ha kost oss med kaffe og mat vandret vi nedover Bogstadveien. Det ble kikking og litt handling. Jeg hadde ikke helt våknet enda, og formen var skikkelig dårlig så det var ikke fullt shopping-modus akkurat, men noe fikk jeg da rasket med meg.

Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg brukte god tid på å gå i butikker og bare kose meg med å handle. Jeg husker for såvidt ikke sist gang jeg handlet klær. Det var vel et skjørt i sommer en gang. Med andre ord så var det virkelig på tide med noe nytt i garderoben min!

Da Marte dro på jobb møtte jeg Martine som tok over stafettpinnen for å underholde bursdagsbarnet. Vi fikk virkelig handlet! Jeg er skikkelig fornøyd med innkjøpene mine, og gleder meg til å få vist dere hva jeg handlet. Det ble blant annet en ny kåpe på meg fordi jeg klarte å miste favoritt-kåpen min på byen i helgen! Helt forferdelig dumt, men nå er en erstatter på plass. Den er så fin, jeg tror nesten jeg er litt forelsket. Noen har den veske-greia, jeg har den samme greia for jakker! 

Vi endte opp med å spise lunsj på Olivia. Jeg er utrolig glad i den ene salaten der, så vi satt oss på uteserveringen i finværet. Det var veldig deilig, og jeg kjente at jeg virkelig klarte å slappe av og nyte dagen. Nå ble det som skulle være en liten morgen-update plutselig en veldig lang, men sånt skjer. Senere på kvelden dro vi ut og spise, og jeg skal vise dere bilder senere i dag!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER