80% RABATT HOS NELLY

Reklame | Annonselenker Nelly

Nå har Nelly opp til 80% rabatt på utrolig mange fine klesplagg og sko! Det er bare å hive seg rundt og klikke hjem favorittene deres HER.

1. KJOLE HER / 2. T-SKJORTE HER / 3. KJOLE HER / 4. SKJØRT HER

5. BLAZER HER / 6. KÅPE HER / 7. T-SKJORTE HER / 8. BLUSE HER

9. BLUSE HER / 10. KJOLE HER / 11. KJOLE HER / 12. KIMONO HER

13. TOPP HER / 14. PLAYSUIT HER / 15. JUMPSUIT HER / 16. KÅPE HER

18. GENSER HER / 19. GENSER HER / 20. JUMPSUIT HER / 21. GENSER HER

ELSKER DETTE SKJØRTET!!! 22. HER / 23. HER / 24. HER

25. JAKKE HER / 26. GENSER HER / 27. BUKSE HER / 28. SHORTS HER

29. HVITE SNEAKSERS HER / 30. SNEAKERS HER / 31. BLÅ HÆLER HER / 32. BLOMSTERSKO HER

LEOPARDKÅPE HER / OLAKJOLE HER / BUKSE HER / RØD JAKKE HER

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

JEG DRAR IKKE TILBAKE TIL OSLO

Reklame | Annonselenker Nelly & BikBok

Hei fra Larvik! Jeg befinner meg enda hjemme hos pappa og stemor. Planen var egentlig å sitte på toget tilbake til Oslo nå, men det gikk ikke helt som planlagt.

I dag tidlig fant jeg ut av jeg var tom for rene truser og sokker. I tillegg har det begynt å bli alt for mye uønsket hårvekst over hele kroppen, noe som passer dårlig med tanke på at barberhøvelen min ligger hjemme i Oslo og voksedamen min i Larvik har flyttet til USA. Alt dette tok jeg som tre veldig gode tegn på at det var på tide å forlate denne byen og vende snuten hjem, men det skjedde ikke allikevel. 

Jeg har egentlig bare utsatt alt jeg skulle gjøre i dag til siste slutt og jeg orket rett og slett ikke stresse tilbake til Oslo. Regnskapet måtte gjøres ferdig, jeg hadde et innlegg som måtte ut, jeg skulle trene og jeg hadde ikke pakket så mye som en tannbørste da klokken nærmet seg seks. Jeg tenkte egentlig ikke så mye lenger enn at jeg ser hvor lang tid alt tar og så drar jeg til Oslo om det ikke ble for sent. Vel, det ble for sent. 

Det frister mye mer å dra tilbake på formiddagen i morgen og være uthvilt. Jeg ser for meg at leiligheten trenger både rydding og vasking når jeg kommer dit og det frister nok mer i morgen enn hva det hadde gjort i kveld. 

Nå skal jeg nyte den siste kvelden hjemme sammen med familien. Vi har kjøpt inn litt forskjellig iskrem og skal kose oss med film mens regnet styrter ned utenfor vinduene. Det er så koselig det! 

JAKKE HER / T-SKJORTE HER / SKJØRT HER / SOLBRILLER BIKBOK / SKO REEBOK

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKEN SOM GIKK / FLYTTING OG UTMATTELSE

Reklame | Nelly

VESKE MANGO / T-SKJORTE NLY / JAKKE HER / LIGNENDE SOLBRILLER HER / ØREDOBBER MONKI

AKKURAT NÅ: Jeg har akkurat fullført regnskapet for mars og april. Det har hengt over meg de siste ukene. Tiden har nemlig gått så fort at eg fikk sjokk da jeg skjønte at april snart er over. Vanligvis gjør jeg regnskapet hver måned, så dette ble litt kaos. Nå er det heldigvis over og jeg kan gå videre med dagen min og forhåpentligvis snart komme meg på trening!

UKENS TANKE: Det har gått opp for meg at jeg er ekstremt dårlig til å ta vare på meg selv. I det siste har jeg kjent at jeg virkelig, virkelig, virkelig trenger en pause. Jeg har kjent på følelsen av at jeg snart kommer til å bare slutte å fungere, at jeg blir liggende i sengen uten å klare å røre meg fordi jeg er utmattet. Allikevel har jeg kjørt på uten stopp fordi jeg føler at jeg må. Jeg må gjøre alt, får til alt og klare alt. Jeg kan ikke si nei og jeg må stille opp, alltid.

Jeg er nødt til å begynne å lytte til kroppen min og hva jeg faktisk orker og ikke. Det er så utrolig viktig! Heldigvis tok jeg til vettet og avlyste alle avtaler i helgen og starten på denne uken og dro hjem. Her har jeg fått slappet av og tatt det helt med ro, noe som virkelig var nødvendig. Herregud, så mye bedre jeg føler meg etter bare to dager!

SKO NIKE / JAKKE MONKI (LIGNENDE HER) BUKSE BIKBOK / GENSER PIECES

UKENS SERIE: Jeg må finne en ny serie. Denne uken har det gått i Modern Family og Friends, foruten om serieavslutningen på Heimebane i går. Jeg klarer ikke vente på neste sesong!!!! Jeg vil vite hva som skjer nå. 

UKENS IRRITASJONSMOMENT: At jeg har brukt så mye penger på å leie etter at jeg flyttet hjemmefra at jeg i teorien hadde hatt nok til egenkapital og kunne kjøpt min egen leilighet nå. Det irriterer meg også at jeg betaler mer i leie hver måned enn hva folk som betaler ned på lånet sitt gjør. Aaaah, la meg kjøpe en leilighet jeg kan betale ned på i stede for å kaste penger ut av vinduet hver eneste måned. Det er så frustrerende.

UKENS CRAVING: Nå er jeg totalt hekta på smoothies. Etter at jeg løp innom SmootieXchange på vei til toget på fredag har jeg drukket smoothie tre ganger. Jeg craver det hele tiden og jeg tror faktisk skal kjøpe med meg en i det jeg går av toget på Oslo S. Mine hjemmelagde er helt okei, men den fra SmoothieXchange er så utrolig god. Ekstremt dyr, men god haha.

Det er heldigvis ikke det verste man kan crave da. Jeg klager ikke akkurat når det er smoothie som har erstattet sjokolade-cravingen. 

UKENS HØYDEPUNKT: Å komme hjem. Det var virkelig det jeg trengte. På lørdag gjorde jeg egentlig ikke noe særlig annet enn å slappe av, hjelpe pappa litt med å bli kvitt søppel etter flyttingen, tok en powernap og fikk en skikkelig god treningsøkt på kvelden. Gårsdagen var også ganske deilig. Jeg fikk tatt bilder til bloggen, skrevet ferdig noen innlegg, trent, sett på fotball med pappa og lagde den hittil beste blomkålpizzaen jeg har smakt til middag. Det er så deilig å være hjemme noen ganger. 

UKENS SEIER: At jeg mannet meg opp og faktisk dro på min aller første visning etter at jeg startet leilighetsjakten. Jeg hater sånt og da har jeg en tendens til å utsette og utsette. Det kan være at jeg faktisk skjønner alvoret og samtidig er jeg jo ganske gira på å finne mitt fremtidige hjem!

UKENS MEST LESTE INNLEGG: 

Ikke kle deg som en stripper på 17. mai

 Fyren du ikke bør date 

Ukens spørsmål

UKENS MATRETT: Jeg har ikke spist noe som helst interessant denne uken. Blomkålpizzaen jeg lagde i går ble riktignok UTROLIG god. Slo på stortromma og lagde en enkel hjemmelaget hvitløksdressing i tillegg. Noen ganger overrasker jeg meg selv med husmor-egenskaper jeg ikke visste jeg hadde. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS SANG: Ulrik Munther – Before. HJERTET MITT BLØR. Den er rett og slett fantastisk nydelig. 

UKENS FAVORITT-BILDE: Altså jeg tok ikke et eneste ordentlig bilde forrige uke. Det er første gang det har skjedd på lenge! Eller ikke skjedd blir vel mer riktig å si. Da blir det en gammel favoritt denne gangen. Nå får dere forresten denne kjolen til halv pris hos Nelly! Bare 199 kroner HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

BLI MOTIVERT TIL Å TRENE

Det er mandag og hva passer vel bedre enn et motivasjonsinnlegg på morgenkvisten? Det er flere som ønsket seg et innlegg med treningsmotivasjon så i helgen satt jeg meg ned og skrev alt jeg kunne komme på som motiverer meg til trening i en hektisk hverdag. Det ble en ganske lang liste, så jeg håper og tror at alle kan finne noe som kan hjelpe på motivasjonen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

🏋️Ha en plan. Legg opp en plan før du rar på trening. Dette skal jeg gjøre. Selvfølgelig kan man vike fra planen fra tid til annen, men jeg vet med meg selv at om jeg drar på trening uten å ane hva jeg skal så blir det sjeldent veldig produktivt. Det kan nok også være lurt å legge opp en plan lenger frem i tid og planlegge hver uke.

🏋️Tenk på følelsen du sitter igjen med etterpå. Den er så digg. Det er ofte jeg tenker at jeg ikke orker å trene fordi jeg er så sliten etter jobb, men de gangene jeg drar så angrer jeg aldri. Jeg ender opp med mye mer energi enn hva jeg hadde på forhånd og det er så deilig å legge seg etter en god treningsøkt. 

🏋️Ikke sammenlign deg med andre. Det fører sjelden til noe godt med mindre det er for å hente inspirasjon. Du kan ikke gå rundt og se på alle som trener rundt deg og tenke at du aldri kommer til å klare å gjøre det de gjør, at det er flaut å være dårligere trent eller at du ikke vil trene foran dem. Ikke tenk på alle andre, tenk på deg selv og fokuser på hva du skal gjøre. Når det er sagt så er det fint å sammenligne seg med andre for å hente inspirasjon!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

🏋️Bruk en treningsklokke. Jeg synes dette gir masse motivasjon! Dette har jeg brukt i snart et og et halvt år og nå vet jeg ikke hva jeg hadde gjort uten en. Den teller skritt, måler puls, følger med på søvnen din, teller kalorier og all informasjon samles i en app du har på telefonen din. Genialt!

🏋️Husk at alt er bedre enn ingenting. Noen dager så er man rett og slett sliten, tom for energi eller ikke helt i form. Hvis du i det hele tatt kommer deg på trening så er det supert, men om du ikke gjør det så er det heller ikke krise. Lytt til kroppen og husk at alt er bedre enn ingenting. 

🏋️Personlig synes jeg det er morsomt å se resultater på trening. Noen tar før- og etterbilder for å se hvilken effekt treningen har på kroppen, andre bruker målebånd, noen bruker vekt, andre bruker ingenting. Det er helt opp til deg hva du foretrekker. Jeg synes det aller morsomste er når jeg klarer nye treningsmål fordi da vet jeg at det jeg driver med funker! Hvis jeg klarer å løpe litt raskere, løfte litt tyngre, klare flere repetisjoner eller klare noe jeg ikke har klart før så blir jeg så glad! Det er det jeg synes er aller morsomst, men test ut og finn det som motiverer deg mest.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

🏋️Kjøp noe fresht treningsutstyr. Det er kanskje materialistisk, men det hjelper i alle fall på min motivasjon. Bytt ut de slitte løpeskoene med et nytt par i friske farger, kjøp et par nye t-skjorter eller bare en ny vannflaske. Alt hjelper!

🏋️Hent inspirasjon fra andre. Jeg følger flere treningskontoer på Instagram, henter inspirasjon fra quotes på WeHeartIt, leser treningsblogger og blader. Det er skikkelig motiverende med tips og triks fra andre. Noen av jentene jeg følger på Instagram som gir meg mest motivasjon og deler gode tips på story og i feeden er Piaseeberg, Pernillekaldhus, Linnjacobsson, Deniceemoberg, Treningskris, Leanmachine21 og Marenerdvik aka Fitliving for å nevne noen! 

🏋️Tenk på det som en livsstilsendring. Gjør det hele til en naturlig del av hverdagen din og få treningen inn som en rutine. Det å dra på trening kan bli like naturlig som å lage middag, du må bare komme inn i rutinen. Når du har kommet dit så er det ikke lenger et tiltak å dra på trening, men noe du bare gjør på automatikk. Selvfølgelig er det tiltak noen dager, men sånn er det med alt her i livet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

🏋️Tren fordi du synes det er moro. Det er viktig å finne en treningsform du liker om du skal klare å fortsette med det. Hvis du hater å løpe, så ikke løp. Det er mange alternativer du kan utforske. Test ut litt forskjellig så finner du garantert noe du synes er moro. 

🏋️Få hjelp av noen som kan det. Tanken på å få hjelp av en personlig trener kan virke litt skummel, men det er kanskje ikke så dumt. I alle fall ikke om du er helt ny på treningsfronten. Da kan det være greit å få noen som har skikkelig peiling til å vise deg noen basisøvelser du kan bruke i starten. Hvis du har trent før, men trenger hjelp til å komme i gang igjen eller bare trenger ny inspirasjon er dette også et godt alternativ. 

🏋️Tren med andre. Dere kan motivere hverandre til å gjennomføre økten, inspirere hverandre, lære hverandre nye øvelser og dele kunnskap. Det er skikkelig moro å trene sammen med andre som synes trening er gøy!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

MIN STØRSTE TINDER-FLAUSE

Åh, nå skal jeg fortelle dere om noe sykt kleint som skjedde fredag kveld. Der og da fikk jeg panikk og ville bare legge meg under dyna, slette alle sosiale medier og aldri gå ut av huset igjen. 

Jeg gjorde som jeg alltid gjør når jeg kommer hjem til Larvik, nemlig åpner Tinder og sveiper litt for å se om noen kjente er hjemme eller om det har kommet noen nye kjekkaser til byen. Plutselig dukker det opp et kjent fjes og før jeg vet ordet av det har jeg kommet bort dødens knapp. SUPER FUCKINGS LIKE. 

Det kleineste jeg vet om i Tinderverden (etter poseringer i speilet i baris, våpenskryt og gullkjede) er super like. Jeg liker aldri noen som gir meg super like og det å gi en hadde jeg aldri planer om å gjøre. En ting er å gi det til en fremmed, men neida. Her kjører jeg på med en super like til en fyr jeg faktisk kjenner til, haha. Ååååh, jeg ble så flau.

I panikkens øyeblikk endte jeg opp med å slette hele Tinder for å komme meg ut av situasjonen. Jeg vet faktisk ikke hva jeg tenkte på. Normale mennesker hadde nok bare gjort det hele til en morsom greie, men kaoset Andrea får selvfølgelig panikk og gjør rare ting som å slette hele profilen. Det gikk faktisk ikke lenger enn et minutt fra jeg kom borti dødens knapp til hele brukeren min var slettet. 

Nå som jeg ser det i ettertid så er det ikke like krise som jeg følte det var da det skjedde, men det er lett å være etterpåklok.  Hele greia endte faktisk med at han sendte meg en snap og lurte på om jeg hadde slettet matchen vår, haha. Så han rakk å få det med seg og da jeg kom med denne forklaringen vet jeg faktisk ikke om jeg ble trodd.

Altså hvem gjør noe sånt? “Neida, slettet ikke matchet. Jeg slettet hele Tinderbrukeren min fordi jeg ga deg en super like”. Haha herregud, jeg vet ikke om jeg hadde trodd på det selv en gang. Kanskje jeg skal ta dette som et tegn på at Tinder ikke er noe for meg og bare la brukeren være slettet for godt. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

KJOLER TIL 17. MAI

Reklame | Annonselenker Nelly

Med tanke på at jeg var ganske hard og fortalte hva dere ikke skal bruke på 17. mai har jeg samlet noen forslag til hva dere faktisk kan bruke! Det er så mange vakre, anstendige kjoler som passer perfekt på nasjonaldagen for dere som ikke har bunad eller festdrakt. 

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER

5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER

9. HER / 10. HER / 11. HER

12. HER / 13. HER / 14. HER

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DEN STORE NETFLIX-GUIDEN

Velkommen til min store Netflix-guide! Etter noen måneder uten har jeg endelig bestemt meg for at jeg trenger Netflix i livet mitt. Det har jeg ikke angret et sekund på og når dere ser denne guiden vil dere nok forstå hvorfor. Det finnes ganske så mye bra der og med tanke på at søndag er den store Netflix-dagen har jeg samlet alle mine favoritter innenfor kategoriene serie, film og dokumentar.

SERIER

Modern Family 

Friends

Homeland

Gossip Girl

Sons of Anarchy

Jane The Virgin

The Crown

The Good Wife

White Collar

FILMER

Crazy Stupid Love

It´s Complicated

What Happens in Vegas

The Notebook

The Blind Side

P.S. I love you

Ryktet går

How To Loose a guy in 10 days

Grease

Frihetens Regn

Sex And the City 2

DOKUMENTARER

Whitney Can I be me

GAGA: Five foot two

Adopsjonens pris
 

DOKUMENTARER JEG VIL SE

The Final Year – Den handler om siste månedene av Obamas presidentperiode og jeg elsker Obama!

Avicii: True Stories – Dessverre blitt veldig aktuell etter det tragiske dødsfallet.

Trump: Den amerikanske drømmen – Trump er jo til tross for alt et fascinerende menneske.

Diana: Med hennes egne ord – Elsker Diana. Elsker monarkiet. 

He named me Malala – Jeg er skikkelig nysgjerrig på denne utrolig modige jenta!

Del gjerne deres egne tips i kommentarfeltet <3 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

JEG VAR PÅ MIN FØRSTE VISNING ALENE

For å være ærlig synes jeg hele situasjonen med å finne et sted å bo er ufattelig stressende. Det har jo ikke vart lenge en gang, men jeg er som alltid stressa. Jeg liker å ha en plan og jeg liker å vite hva som skjer i fremtiden. Det å ikke vite hvor jeg skal bo, når jeg skal flytte eller hvem jeg skal bo sammen med er utrolig frustrerende. 

Jeg har vært gjennom en lignende prosess flere ganger før. Den aller første gangen jeg flyttet til Oslo kjørte vi inn på visninger flere ganger i uken og ga nesten opp da vi endelig fikk sikret oss vår første leilighet. Da vi flyttet derfra var det samme regla igjen. Nå står jeg midt i den prosessen nok en gang, men forskjellen er at jeg faktisk står i den helt alene. Det er bare meg og jeg har ingen jeg kan støtte meg på eller dele frustrasjonen med. 

Skal jeg bo i et kollektiv? Skal jeg finne en hybel? Jeg aner ikke, men akkurat nå ser jeg etter begge deler. På torsdag var jeg faktisk på min aller første visning. Det var et kollektiv som ligger helt perfekt til! Det er like ved skolen jeg skal starte på til høsten, det ligger like ved treningssenteret jeg foretrekker og det er supersentralt. Sånn sett er det perfekt, men skal jeg virkelig hoppe på det første og beste bare fordi jeg er stressa?

Jeg satt igjen med en følelse av at det var helt OK. Ikke noe mer enn det. Jeg vil gå fra visning med en følelse av at “her vil jeg bo”! Bør jeg ikke vente på det, eller er jeg for kravstor? Jeg har vært så bortskjemt med tanke på at jeg kun har bodd med mine nærmeste venner siden jeg flyttet hjemmefra og det er skummelt å skulle bo med fremmede. Det er skummelt å ikke vite. Men igjen, sånn er det for de aller fleste som havner i en slik situasjon og det går jo som regel bra.

Jeg må bare holde hode kaldt og stole på magefølelsen, så løser det seg forhåpentligvis til slutt. Nå er i alle fall prosessen i gang, så det blir spennende å se hvor jeg ender opp til slutt. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DERE MÅ SJEKKE UT DENNE NETTBUTIKKEN

Reklame | Annonselenker Indiska

Det er ikke lenge siden jeg fikk øynene opp for Indiska. Jeg har av en eller annen grunn tenkt at det ikke er en butikk som passer min stil, men der tok jeg grundig feil. Lenge trodde jeg også at de bare har interiør, men de har jo så mye kule klær også! Jeg elsker stilen de kjører denne våren og det er så mye fint med kult mønster og vårlige farger. Her kan dere også finne masse fint som passer festivalsommeren!

1. KJOLE HER / 2. KÅPE HER / 3. SKJØRT HER

4. KJOLE HER / 5. KÅPE HER / 6. SKJØRT HER

7. SKJØRT HER / 8. KJOLE HER / 9. KIMONO HER

10. RING HER / 11. SKO HER / 12. RING HER

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

NÅ REISER JEG FRA OSLO

Åh, dette får meg til å savne det rosa håret 🙁

Her om dagen bestemte jeg meg for å avlyse alle avtaler jeg har de neste dagene, sette meg på toget og dra hjem til Larvik. Det jeg trenger akkurat nå er noen dager med helt fri fra alt. Jeg trenger å være hjemme, det eneste stedet hvor jeg virkelig får senket skuldrene og slappet av. Jeg trenger å få tatt igjen arbeid jeg henger etter med og det finnes ikke et bedre sted å gjøre det enn i Larvik hvor det ikke skjer noe som helst, haha. Ingen distraksjoner å regne med der, nei. 

Det skal bli godt å komme hjem. Jeg føler det er lenge siden sist, men det er vel egentlig bare en knapp måned siden jeg dro derfra etter påsken. Jeg gleder meg til å sove uten å ha på vekkerklokke, til å surre rundt hjemme i koseklær, dra på kjøretur med pappa, lage middag, rusle over til treningssenteret, slappe av på sofaen med Friends-maraton, handle på nærbutikken og til å ikke gjøre noe som helst. 

Nå skal jeg faktisk drasse med meg kofferten bort til Oslo S og komme meg avgårde. Vi blogges fra Larvik!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER