5 MORSOMME TING SOM SKJER I OKTOBER

Reklame | annonselenke Nelly

BLAZER NA-KD – GENSER HER – SKJØRT ELLA & IL – SKO PAVEMENT

🥐 Paris. Wohooo! Endelig får jeg Paris-turen jeg har mast om i en måned eller to. Det ble ganske enkelt å få med Morten da kjøkkenet ble forsinket i to uker og jeg fant veldig rimelige billetter hos Flyr. Det ble rett og slett fire netter i Paris, det! Vi reiser neste uke og jeg gleder meg så mye. Jeg er selvfølgelig i gang med å finne restauranter vi kan booke bord på, sjekke bildespots og planlegge antrekk. Herregud, som jeg gleder meg!

🎂 Bursdag. Jeg har bursdag i oktober. 26. oktober for å være nøyaktig. Hele 26 27 år gammel blir jeg! Må alltid tenke over hvor gammel jeg faktisk blir så klarte å skrive 26 først. Håpløst. Vel, vel. Nå har jeg ingen store planer for den bursdagen. Har ikke vært helt gira på det så langt, men det kommer seg vel når det begynner å nærme seg.

📱Starte i ny jobb. Ja, dere! Jeg har fått meg ny jobb. For dere som ikke hører på podcasten min (Parprat med Morten og Andrea) så er det kanskje en liten overraskelse. Jeg kom tilfeldigvis over en stilling på Instagram og tenkte “det hadde vært moro”, så jeg søkte og jaggu endte jeg opp med en jobb som ansvarlig for sosiale medier. Det er så moro og det er for et firma som jeg digger, noe som gjør det enda bedre. Jeg gleder meg skikkelig til å komme i gang og håper virkelig det blir en perfekt match.

🛠 Kjøkkenoppussing. Morsom og morsom, haha. Det blir i alle fall morsomt når det er ferdig! Kjøkkenet ble forsinket i et par uker, men når det endelig kommer og blir ferdig… Da skal det feires. Det kommer til å bli så sykt fint!

🎉 Jobb-events. Det skjer mye gøy i jobbsammenheng denne måneden. Først er det Vixen som alltid er spennende. Det er uansett morsomt å kle seg opp litt og være litt ekstra fin! Nelly skal ha en morsom greie i Oslo som jeg gleder meg til og så er det også mange flere spennende events.

Så det var litt om min oktober! Denne måneden blir veldig spennende 💕

NEW IN FRA ARKET

Reklame | Arket / Metapic

Jeg har klikket meg hjem litt nye fra Arket. De har utrolig mye fint og kvaliteten er skikkelig god.

Beige stripete bluse. Elsker denne! Den er også skikkelig kul over et skjørt og med oversized blazer over, sammen med høye boots. Den er egentlig kul med alt.

Denimkjole! Denne er supersøt. Jeg kommer nok til å bruke den mest med strømpebukse og boots.

Denne fleecegenseren er så fin og ikke minst så god! Jeg har brukt den skikkelig mye helt siden jeg fikk den hjem.

 

Ullkåpe! Fasongen på denne er oversized og jeg elsker det. Den er vid og ganske casual på en måte.

Til slutt – lue! Det må man ha nå som gradestokken synker. Dere finner denne luen her.

Så må jeg bare beklage for kjipe bilder, men det regnet så utrolig mye at det ble innebilder og vi pusser opp så ja.. Det får bli som dette denne gangen så kommer jeg heller sterkere tilbake på bildefronten.

DEN SISTE TIDEN GJENNOM MOBILEN MIN

Reklame | annonselenker Nelly, Indiska, Arket, Chiquelle

Heisann, fineste dere! Håper dere har en fin søndag 💕 Jeg har satt kursen tilbake til Oslo sammen med Morten, Trulte og pappa som blir med oss en liten tur. Dere har kanskje ikke fått det med dere, men vi rømte fra kaoset hjemme og har hatt en kjempefin uke på Sørlandet, så nå tenkte jeg å dele litt fra den siste tiden med dere 🤍

Sånn ser det ut hjemme nå, så det var ganske greit å komme seg bort litt. Skjorten finner dere her og buksen er fra Chiquelle.

Da gulvleggingen var ferdig kunne vi unne oss en middag ved spisebordet igjen. Vi har jo faktisk en kokeplate som kan få bruke. Vi har bare ikke hatt plass til å sette den noe sted før nå.

Det er så koselig som man gjør det til 😅 Etter noen dager uten ordentlig seng var det fantastisk å kunne gjøre det koselig på soverommet og se film i sengen før vi la oss.

Så pakket vi tingene og kjørte sørover…

Første stopp: Kristiansand!

Vi besøkte pappa og Trulte var veldig gira på å få komme ombord i seilbåten.

En liten takeawaykaffe må alltid til. Slo på stortromma og bestilte en dobbel Cappucino. Det er så godt!

Fikk frisket opp hårfargen og klipt det litt kortere i front!

Genser fra Gina Tricot her – jakke her – bukse her – sko fra Läst

Så dro vi en tur til Lindesnes, før vi dro enda en tur tilbake til Kristiansand! Vi grillet hos pappa, jeg hadde lunsj med en venninne og fikk frisket opp brynene mine også.

Genser H&M – jakke her – sko Pavement

Sushi fra Monsoon. Jeg bestilte fried tofu roll. Den var helt ok, men jeg var ikke helt i sushi-mood.

Haha, føler meg alltid så fin midt i disse prosessene.

Trulte fikk en kattevenn, eller i hvert fall nesten..

 

Tilbake i Lindesnes.

Trulte koste seg på stranda.

og med kos på stuegulvet.

Så dro vi til hytta som foreldrene til Morten har! Det var så deilig selv om vi bare var det i et døgn.

Trulte koste seg i lyngen og fikk spise litt blåbær. Hun elsker blåbær!

Se så fint!

Så ble det avslapning, jobb og kos med Trulte på fanget før vi kjørte ned til Lindesnes igjen og deretter videre til Oslo.

FAVORITTER PÅ MID SEASON OG HVORDAN DU KAN STYLE DE

Reklame | annonselenker Nelly

Det er mye mid season rundt omkring og jeg er ikke fremmed for et godt tilbud jeg. En av mine favorittsider er jo Nelly.com og derfor har jeg plukket ut åtte produkter fra salget som jeg likte veldig godt.

Kjole med prikker HER. Så kul nå på høsten og vinteren med strømpebukse og boots eller høyre støvletter, gjerne med en trenchcoat (eventuelt en ullkåpe på vinteren). Så er den like fin på sommeren med et par sandaler eller sneakers.

Hvit pologenser HER. Denne har jeg faktisk selv allerede! Den er superfin til alt fra jeans og skinnbukse til skjørt. Sist jeg brukte den hadde jeg den sammen med et hvitt strikket skjørt og det ble skikkelig fint. Da brukte jeg høye sorte boots til og en oversized blazer som jakke.

Veske fra NuNoo her. De har så mange fine vesker og denne er skikkelig kul. Akkurat passe størrelse så man får med absolutt alt man trenger, til og med et kamera eller eventuelt en liten bok.

Basis sort kjole HER. Dette er jo en klassiker og veldig kjekt å ha i klesskapet. Den kan brukes når som helst på året og styles enkelt opp og ned ut i fra hva man velger å bruke sammen med den. Akkurat nå ville jeg hatt en trenchcoat over og et par sneakers.

Trenchcoat her. Superfin og klassisk lys trenchcoat. Dette er et must have i enhver garderobe. Du kan bruke den over absolutt alt, både om du skal på fest eller ut og lufte hunden i joggedress.

Hvit basic t-skjorte HER. Denne er oversized I modellen og jeg har den selv. Dette er også et must have i klesskapet.

Sort teddyjakke HER. Denne er så kul og perfekt til sesongen vi er inne i nå. Funker over absolutt alt og du kan fint bruke den til hverdag eller hvis du skal ut på tur i deilig høstvær.

Hvit kjole HER. Så fin kjole! Jeg elsker den. Akkurat denne tenker jeg passer best på sommeren, men det er jo kjekt å få klikket den hjem nå med rabatt. Style den med et par sandaler og en stråveske for eksempel!