DET BESTE MED FESTIVAL

Festivalsommeren er virkelig i gang, og nå kommer festivalene på løpende bånd her. Det hele starter med Palmesus i helgen, så er det Stavernfestivalen neste uke og deretter Slottsfjell. I tillegg til disse er det selvfølgelig en del mindre festivaler rundt om i landet, og mange kule festivaler i utlandet som allerede er i gang! Jeg har jo skrevet mye om festival i det siste, og det er fordi jeg gleder meg skikkelig. Neste uke er det min tur til å dra på festival! Jeg har allerede kommet med tips til accessories for å gjøre festivalantrekket enda kulere, mine beste tips for å få en vellykket festival og nå skal jeg skrive om hva jeg synes er det aller beste med festival!

Processed with Rookie Cam

KONSERTENE – Det som er så kult med festival er at du får med deg mange konserter på en dag! Hvis du er heldig så booker festivalen inn flere av favorittartistene dine, og selv om showet kanskje er litt kortere enn hva det er på en solokonsert så slår de til med de beste hitsene. Jeg har inntrykk av at en del artister synes det er veldig gøy med festival, og kjører på med skikkelig mye energi under opptredenen. Det er veldig moro og gjør at opplevelsen blir enda bedre for oss i publikum. Jeg skal snart avsløre hvem jeg gleder meg mest til å se på festivalen jeg skal på neste uke, så følg med!

FRIHETEN – Jeg vet ikke hvorfor, men jeg føler meg alltid så fri på festival! Det er jo litt ironisk med tanke på at området jeg befinner meg på er inngjerdet så til de grader, haha. Allikevel er det noe med stemningen som gjør at jeg føler meg skikkelig fri og trygg. Det er så deilig!

MATEN – Dere har nok fått med dere at jeg er en skikkelig matmoms, og elsker god mat. Jeg har generelt et veldig godt inntrykk av mat på festival, i hvert fall de jeg har vært på. I fjor brukte jeg sikkert like mye penger på mat inne på festivalområdet som jeg gjorde på alkohol, hehe. Det er så godt! I fjor hadde de en helt utrolig god taco på Stavernfestivalen, og jeg tror kanskje jeg kjøpte tre stykker i løpet av en kveld. Wopsi, men det er viktig å spise nok på slike dager!

MENNESKENE – Det beste med festival er å dra sammen med vennene sine! Noe av det jeg elsker er å kunne dele minner med de jeg er glad i, og festival er en typisk ting jeg vil dele med vennene mine. Vi har det så mye moro sammen, og det er hyggelig å kunne mimre og le av alt det rare vi gjør i ettertid. Generelt er det skikkelig mange hyggelig mennesker på festival, og de fleste er veldig åpne så det er moro. 

GLEDEN – Jeg vet ikke om det er fordi jeg er i min egen lykkerus, men jeg har følelsen av at folk blir så glade på festival! Alle løper rundt i sin egen lille lykkeboble, og jeg gleder meg allerede til å kjenne lykkefølelsen under konsertene. Det er så hyggelig!

BILDENE – Her kommer bloggeren i meg frem. Neida, jeg har alltid elsket å ta bilder på festival. Det blir så kule bilder! Det er kule spots å ta bilder på overalt, og så mange forskjellige bakgrunner og locations på et sted. I tillegg er det som regel mange kule antrekk og mye farger, noe som gjør bildene ekstra kule etter min mening. Jeg gleder meg så mye til å ta masse fine festivalbilder som jeg kan vise dere!

Hva synes dere er det beste med festival?

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

ENDELIG ER DU MIN

God morgen, kjære lesere! I dag har jeg helt fri og skal bruke dagen på å få unnagjort en del ting jeg ikke har rukket resten av uken. Senere i dag skal jeg ta med Celine på en lang tur. Vi skal gå til Ekebergparken som ligger like ved min gamle leiligheten min. Jeg pleide å gå tur der hele tiden før, men jeg har faktisk ikke vært der siden jeg flyttet. Det er egentlig et av favoritt-stedene mine i Oslo, så det er veldig trist at jeg ikke har vært der på lenge… Heldigvis skal jeg tilbake og mimre litt i dag. 

Jeg satt oppe alt for lenge i natt, men det har en naturlig forklaring. Nå har jeg endelig fått meg det jeg har ønsket meg veldig lenge. Det er ikke bare snakk om å ønske seg det, men jeg trenger det faktisk virkelig. PCen min er fem år gammel, full av virus og verdens tregeste. Jeg bruker omtrent ett minutt på å laste inn en nettside, og se for dere å redigere bilder i et slikt tempo! Jeg har også slitt utrolig mye med å finne et gratis, godt og enkelt videoprogram for å redigere videoer på denne så det er en tingene som fikk meg til å ta steget og kjøpet meg min aller første Mac! Jeg gleder meg masse til å komme igang og ta den i bruk. Nå skal jeg bli flinkere med videoer, og ENDELIG få redigert del to av videoen med Petter. Jeg beklager virkelig at det har tatt så lang tid, men jeg har virkelig prøvd. Nå gleder jeg meg til å begynne å redigere den på min superfine Mac ❤ Den kommer ut senere i dag!


Topp BikBok // Skjørt Mango // Sko Reebok // Hårbånd H&M

Det var ikke uten trøbbel for å si det sånn. Jeg bestilte først den utrolig fine gull-Macen, men fant ut at den verken hadde utgang til minnekort eller USB, noe som passer dårlig til blogging. Dette så jeg ikke før jeg fikk den, og jeg ble så lei meg! Dårlig research, si. Jeg endte opp med å sende den tilbake og dro på nærmeste elektronikk-butikk for å kjøpe en som faktisk passer til det jeg skal bruke den til. Nå er den her, og jeg er skikkelig happy!

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

2 TIMER SØR FOR OSLO

Dere har vært litt nysgjerrige på hjembyen min, Larvik. Jeg har ikke skrevet så mye om verken byen eller mitt forhold til den, men det kommer her. I Mr. og Miss Paradise-konkurransen skulle vi presentere hjembyen vår, og da lagde jeg en sang som dere fikk se et lite klipp av i episoden. For dere som ikke har fått det med dere så lagde vi også tidenes kleineste, men morsomme, musikkvideo til den. Dere kan se den HER om dere ønsker det. Jeg klarer ikke se den, haha.

Jeg har bodd i Larvik gjennom hele oppveksten min og frem til jeg flyttet til Oslo som 19-åring. Det er en liten by, men det å vokse opp der synes jeg var veldig fint. I løpet av den tiden bodde jeg på tre forskjellige steder, men det er kun to av de jeg husker. Da jeg var liten bodde vi på en liten gård litt ute på bygda i Larvik om man kan si det slik. Det var helt fantastisk, og jeg trivdes helt utrolig godt. Vi bodde i et stort hus, og jeg hadde faktisk et rosa soverom! I stuen var det store vinder mot åkeren og havet nedenfor, og mellom der lå en stor hage hvor vi pleide å leke. Vi hadde kaniner, katter, hunder, griser, kuer, høner og et par marsvin eller hamstere i løpet av disse årene, om jeg ikke husker helt feil. Det var helt perfekt, og det å vokse opp på et sånt sted var utrolig hyggelig og noe jeg kunne tenkt meg å gi mine fremtidige barn. 

Larvik har sine bra og dårlige sider og strøk som alle andre byer. Allikevel følte jeg meg alltid trygg da jeg bodde der. Jeg synes Larvik er en veldig fin by å vokse opp i, men det er ikke en by jeg vil bo i som ung voksen. Da jeg flyttet til Oslo var jeg ganske lei av Larvik, og følte jeg hadde opplevd alt som var å oppleve der. Det var ikke noe mer å hente for meg på det stedet, og etter et helt friår hvor det eneste jeg gjorde var å jobbe og bruke fritiden til å ha vinkvelder med jentene mine var jeg ganske lei. Jeg trengte å komme meg bort, og selv om Oslo er en veldig liten storby virker den tusen ganger større enn Larvik. Her er det alltid noe man kan gjøre. Det er nye steder, nye restauranter, nye utesteder, nye parker, nye gater, nye butikker og byen er hele tiden i utvikling. Da jeg bodde i Larvik følte jeg at tiden stod stille, og at byen kom til å bli værende som den var for alltid. 

Nå er jeg glad for at jeg flyttet, men det hender selvfølgelig at jeg savner Larvik. Det er en veldig koselig by, og jeg har så mange gode minner derfra. I tillegg bor familien min der, så det blir noe turer hjem i ny og ne, men da merker jeg at jeg blir rastløs etter et par dager og savner Oslo igjen. Det er noe litt annet på sommeren, i påsken og i jula hvor “alle” kommer tilbake til byen. Larvik er en vakker by på sommeren, og da er det plutselig en del mer man kan finne på. Vi har flere flotte strender, fine turområder og sommerbyen Stavern som til og med hoster Stavernfestivalen! Det er absolutt høydepunktet med turen hjem, sammen med det å møte alle de fine menneskene jeg ikke ser mellom jul og sommer. Studenter og andre som har flyttet bort fra byen for å oppleve mer strømmer tilbake, og de to utestedene som faktisk blir brukt av ungdommen i byen blir fylt til randen. Det elsker jeg virkelig! Jeg synes det er så koselig at alle trekker tilbake i ferier, fordi det viser litt at vi føler tilhørighet på en måte. For meg har det blitt en tradisjon å dra hjem i påsken, julen og på sommeren og det tror jeg det er for mange andre også. 

Før pleide jeg å tenke at jeg ville flytte tilbake til Larvik når jeg blir klar til å etablere meg fordi det er et fint sted å vokse opp. Nå er jeg ikke like sikker lenger, men det er heller ikke noe jeg trenger å planlegge. Jeg får se hva fremtiden bringer og hva jeg ønsker når jeg eventuelt når det stadiet i livet. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

ACCESSORIES TIL FESTIVAL

Reklame – inneholder annonselenker

Festivalsommeren er allerede i gang for flere, og i helgen er det en del som skal nedover til Kristiansand. Jeg må vente enda en liten uke før det er min tur til å dra på meg noe fancy festival-aktig, og jeg gleder meg skikkelig! I går var jeg på posten og hentet en pakke som inneholder antrekk til en av tre dager, og jeg gleder meg masse til å vise dere det. Jeg mangler fortsatt litt accessories, blant annet en veske som er stor nok til å oppbevare speilrefleksen, men som er kul og passer antrekket. Livets hard valg, dere. Jeg var rundt og kikket litt på forskjellige nettsider i går, og tenkte at det sikkert er flere enn meg som lurer på hva slags tilbehør de skal gå for til antrekket. Her har jeg samlet sammen noe av det jeg likte best ❤

(Annonselenker) 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

MINE SISTE SNAPS

God morgen, mine fine lesere! Jeg har skikkelig mandags-følelse fordi jeg har hatt fri i to dager, og særlig siden jeg var ute på tirsdag av alle dager. Det er veldig rart, men jeg merker at jeg er i feriemodus allerede. Nå er det bare en arbeidsvakt i dag, og en siste lørdagsvakt før jeg har ferie i to hele uker! Det skal bli så utrolig deilig, og jeg drar hjem til Larvik i midten av neste uke. Jeg gleder meg skikkelig, det blir garantert både moro og koselig. 

For dere som følger meg på snap har dere kanskje lagt merke til at jeg har blitt mye flinkere til å oppdatere mystory! Kanskje litt for flink til tider, haha. Jeg synes det er litt morsomt å gi dere et nærmere innblikk i hverdagen. Her er et utdrag av mine siste snaps, så for dere som ikke følger meg heter jeg andreasveinsdot.

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

HVEM ER DINE EKTE VENNER?

Nå skal jeg snakke litt om vennskap. Jeg fikk et tips fra en av dere søte lesere om å ta opp dette temaet, og det gjør jeg med glede! Det er mye tanker og følelser rundt vennskap, og det er ikke alltid lett å vite hvem som er dine ekte venner og som alltid vil være der for deg uansett. 

Jeg har flere veldig god venner, og det er jeg utrolig takknemlig for. Selv om jeg ikke er en person som åpner meg opp og snakker om følelser veldig lett, så er jeg glad for at jeg har dem de gangene det faktisk trengs. Det å finne noen jeg er komfortabel med å snakke om følelser og dype tanker med har ikke vært lett, og det er sjelden jeg faktisk åpner meg skikkelig. Jeg føler meg utrolig heldig som har funnet mennesker jeg vet er der for meg på både gode og dårlige dager. Heldigvis kjenner de meg godt nok til å vite at det som regel ligger noe mer bak om jeg snapper over småting, og det er ikke slik at jeg mister de av den grunn. Jeg har funnet venner jeg kan stole på og som jeg kan være helt meg selv sammen med. Når jeg er med dem er det null filter, og jeg kan si all verdens av ting som faller meg inn uten å bli dømt for det. Vi er ganske forskjellige, men jeg tror det er en av grunnene til at vi går så godt overens. 

Det tok lit tid før jeg klarte å finne min ordentlige gjeng om jeg kan si det slik. På barne- og ungdomsskolen var vi en fin jentegjeng, men det var ikke før jeg begynte på videregående at jeg møtte det jeg faktisk velger å beskrive som my soulmates. Jeg fant på en måte min plass, og merket med en gang at det var her jeg hørte til. Det er aldri noe drama oss i mellom, til tross for at vi er en stor gjeng. Selvfølgelig kan det være krangler og diskusjoner, men det er ikke noe overfladisk eller falskt mellom oss noen gang. Vi vet hvem vi selv er, og hvem hverandre er og det tror jeg har mye å si for at vi fungerer så bra sammen som det vi gjør. Vi merker det når noen har det dårlig eller hvis det er noe som skjer, og det er deilig at man ikke alltid trenger å vise det for at noen skal forstå. Senere har jeg også fått flere nye, ekte, gode, fantastiske venner som jeg er utrolig glad i og har det på samme måte med.

Vennskap kan være så mangt, og det foregår på forskjellige plan. Vi har bekjente, vi har venner og vi har ordentlig gode venner. Jeg føler nå at jeg har alle disse tingene, og det setter jeg utrolig stor pris på. Det å føle seg helt alene må være noe av det verste jeg kan forestille meg, så jeg skal ikke legge skjul på at jeg er ordentlig takknemlig for at jeg er så heldig å ha så mange fine, gode og ekte venner rundt meg ❤

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

POSITIVT OVERRASKET

Jeg har nesten ikke skrevet noe om turen vår til Tønsberg, hva vi har gjort her eller hvordan det har vært. Det er rett og slett fordi alt har gått i ett fra vi dro i går klokken tolv og frem til jeg nå er hjemme igjen i Oslo. Jeg tok faktisk toget hjem i stedet for gratis-bussen sammen med de andre for å få blogget, men nettet på toget var ikke noe særlig å skryte av… Nå er jeg hjemme og klar for å gi dere tidenes oppdatering på turen vår. Det ble en veldig kort, men veldig morsom tur! Alt var så bra arrangert, og det var rett og slett veldig moro, Vi var i Tønsberg i to-tiden i går og det første vi gjorde var å sette oss ned for å spise. Dere kjenner oss, vi elsker å spise, haha. Det er utrolig koselig på brygga i Tønsberg, og når været var varmt og solen stekte var det hele perfekt! Vi satt og koste oss litt for lenge så tiden fløy fra oss, og vi måtte omtrent løpe fra byen til hotellet for å klare å gjøre oss klare til tiden. Heldigvis lå hotellet vårt ti meter fra utestedet vi skulle på, så det var ikke lange veien.

Grunnen til at vi i det hele tatt var i Tønsberg var for å være med på åpningen av Foynhagen, som i følge Sofie er det beste utestedet i Tønsberg. Det var et skikkelig opplegg med grillvors fra klokken fem. Det var så mye god mat og drikke, og vi koste oss fra første minutt. Det var Carina som inviterte Sofie fordi hun skulle opptre, og hun fikk ta med Martine og meg så vi følte oss veldig heldige som har en så grei venninne som tar med oss på slikt. Det er litt rart, men jeg tar meg selv i å bli overrasket over hvor hyggelige folk er! Jeg har vel aldri vært på noe særlig arrangementer før i det siste, og jeg er alltid litt nervøs før jeg drar fordi tenk om ingen snakker med meg og bare ser ned på meg. Dette er en kjempedum tanke, og heldigvis blir den motbevist og jeg ender opp med å bli positivt overrasket hver eneste gang! Alle er så hyggelige og imøtekommende og vi hadde en sinnssykt morsom kveld! 

Jeg tok kvelden ganske tidlig, fordi når jeg har fått nok å drikke så vil jeg hjem for å spise og sove. Det var nettopp det jeg gjorde, og jeg tok med det eneste nøkkelkortet til rommet så stakkars Martine stod og banket på i en evighet for å komme inn, haha. Til tross for at jeg la meg tidlig er jeg ganske sliten i dag, og det var like før jeg ikke kom meg opp tidsnok til frokost. Jeg elsker hotellfrokost, og denne var helt amazing! Både Martine og jeg tok med oss to tallerkener med mat til bordet vårt og tømte nesten alt. Nam, nam. 

Kjole Zara // Sko Nelly // Øredobber H&M

Jeg brukte kjolen min fra Zara som jeg elsker, men det skjedde noe helt forferdelig i går! Jeg bøyde meg frem for å hente noe på et annet bord, og da kom jeg borti røyken til ei jente som stod ved siden av meg og røyken sved hull i kjolen min!! Skikkelig trist, men nå har jeg rukket å bruke den mye på den ene uken jeg har hatt den da, hehe… Uff, nei det var ganske kjedelig.

JEG SÅ UT SOM EN ANNEN PERSON

God morgen! Nå våknet akkurat Martine og jeg på hotellrommet vårt i Tønsberg. Det ble selvfølgelig en sen kveld, og det vet allerede dere som følger meg på snapchat (andreasveinsdot). Der ble det oppdatert da for å si det sånn! Nå skal vi løpe ned så vi rekker hotellfrokosten fordi det er det aller beste med å bo på hotell. Jeg elsker hotellfrokost…. Nå må jeg løpe, men jeg har gravd på pcen min og funnet et bilde av hvordan jeg så ut for to år siden som dere kan kose dere med til jeg oppdaterer senere i dag med masse bilder fra gårsdagen!

Det er skikkelig rart å se tilbake på hvordan jeg så ut før. Jeg har endret meg ganske mye, og da tenker jeg hovedsakelig på hårfargen. Det er rart å se hvor mye hårfargen og håret generelt kan gjøre med utseendet. På bilder med brunt hår ser jeg ut som et annet menneske! Jeg husker at jeg slet litt i situasjoner hvor jeg skulle vise frem legitimasjon da jeg var brunette, og det var fordi jeg er blond på både bankkort, førerkort og passbildet. Vi ble alltid stående litt ekstra i inngangen til steder, eller i køen på polet fordi de måtte studere meg og bildene mine veldig nøye, haha. Jeg forstår jo det, fordi jeg ser ganske annerledes ut. Jeg har ikke så alt for mange bilder av meg som brunette, men her har dere i hvert fall ett. Det ligger vel noen flere på Instagramkontoen min, men da må dere nok bla et godt stykke ned!

Jeg trivdes egentlig ganske godt som brunette, men det ble litt slitsomt i lengden. Min naturlige hårfarge er ganske lys, og inntil den nesten svarte fargen så det helt hvitt ut. Jeg måtte farge etterveksten annenhver uke, og nå er jeg helt seriøs. I tillegg følte jeg meg ikke like vel om jeg ikke var brun og brukte en del sminke fordi det mørke håret ble så hardt til huden min. Jeg ga opp etter noen måneder og startet prosessen med å få det blondt igjen. 

Jeg kommer nok aldri til å farge det helt mørkt igjen fordi prosessen med å få det blondt er utrolig skadelig for håret. Jeg kunne tenkt meg å teste ut forskjellige blond-nyanser, men brunette blir jeg nok aldri igjen. Hva synes dere forresten om meg som brunette?

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

TO DATER PÅ ET PAR DAGER

De siste dagene har jeg gjort noe jeg har vært alt for dårlig på den siste tiden. Jeg vet ikke om jeg noen gang har vært ordentlig god på det, men jeg prøver i hvert fall å gjøre en bedre innsats nå, og det er jo så utrolig koselig hver gang. I løpet av et par dager har jeg vært på middagsdate hos to forskjellige venninner! Det er noe med sommeren som gjør det ekstra koselig å sosialisere seg, og når jeg blir invitert på middag er det lite som frister mer. Som jeg skrev tidligere så er jeg ikke så veldig glad i å lage mat, så det å komme til ferdig middag er rett og slett fantastisk!

I går var jeg på besøk hos Emilie som akkurat har overtatt en ny leilighet. Den var så fin at jeg ble skikkelig sjalu. Hun bor nå i en stor, lys leilighet med masse takvinduer og en stur balkong ut mot bakgården. Hun har vært litt uheldig med leilighet tidligere, så jeg er ordentlig glad for at hun endelig har funnet seg ordentlig til rette. Det er ikke så langt unna min leilighet, så det er absolutt et pluss. 

Hun disket opp med en skikkelig digg mangogryte, og jeg spiste til jeg nesten sprakk. Det er så typisk oss, når noe er godt klarer vi ikke slutte selv om vi egentlig har fått nok, haha. Jeg skal spørre henne om oppskriften og prøve meg på denne selv en dag, for den var ordentlig god og mettende. Jeg har blitt veldig glad i mango og kylling om dagen, så dette var midt i blinken. Nå må jeg snart invitere de på middag. Jeg tenker kanskje å invitere til tapaskveld en dag om ikke så alt for lenge. Det hadde vært skikkelig koselig!

MARTINE OG JEG REISER SAMMEN

I dag skal jeg endelig en liten tur ut av Oslo. Det begynner å bli en stund siden sist, og jeg har faktisk ikke vært utenfor hovedstadens grenser siden vi var i Trondheim! Det er ganske lenge siden, og jeg gleder meg til å gjøre noe litt annet. Martine og jeg satt oss på toget for noen timer siden og vi skal til Tønsberg! Sofie er allerede i byen, og vi kan selvfølgelig ikke være fra hverandre så lenge av gangen så vi følger etter. Neida, hun dro en dag i forveien fordi hun skulle møte mammaen sin som bor der. Det som er litt morsomt er at både Martine og jeg trodde Morten dro med Sofie i går, men det viste seg at han faktisk var her hjemme hos oss haha. 

Vi skal på noe som heter Tropical Tuesday på et utested i Tønsberg, og jeg gleder meg skikkelig! Det er lenge siden vi har vært ute sammen, så det blir nok veldig moro. Jeg skal prøve å holde løftet mitt til meg selv og holde meg edru hele kvelden, men det spørs hvordan det går… Vi har fri i morgen hele gjengen, så det er ikke krise om kvelden blir litt lenger enn planlagt. Det jeg gleder meg aller mest til er faktisk hotellfrokosten på onsdag, haha. Og å se Celine, hunden til Sofie igjen! Jeg savner den lille voffsen så utrolig mye, og jeg er så glad for at hun skal bli med oss tilbake til Oslo! Jeg savner faktisk å gå tur med henne, det hadde jeg egentlig ikke trodd. Sofie sendte meg så mange snaps av henne i går at jeg nesten begynte å gråte. Det skal bli så godt å få henne tilbake til Oslo. Nå er vi snart fremme så jeg må begynne å rydde sammen sakene jeg har spredt utover halve toget.

Håper dere alle får en kjempefin tirsdag ❤

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT