PASTA, VIN & VENNER

Reklame | annonselenke Nelly

Halloen, fineste dere 🤍 Håper alt er bra med dere. Flere som er klare for helg der ute? Jeg skal riktignok bruke helgen på å fjerne det gamle kjøkkenet vårt, men jeg gleder meg faktisk haha. Det blir deilig med en rolig helg i form av lite sosialisering. Jeg har vært alt for mye med mennesker i det siste og jeg trenger en helg uten folk, selv om jeg elsker å være sosial.

I går hadde jeg en superfin dag, men herregud så sliten jeg var da jeg kom hjem! Det var ikke det at jeg gjorde så mye, men jeg var med masse folk i flere timer og det blir litt i meste laget for meg. Jeg merker så stor forskjell etter lockdown. Jeg har alltid vært introvert og blitt veldig sliten av mye sosialisering, men nå er det helt ekstremt.

Forrige helg var jeg med noen venninner i to-tre timer på dagen og da var jeg helt utslitt da jeg kom hjem. Orket ikke være med de videre på kvelden en gang! Sånn ble det i går også, selv om det var skikkelig, skikkelig koselig da jeg var ute.

BLAZER NA-KD – GENSER HER – SKJØRT ELLA&IL – BOOTS PAVEMENT

I går var det superkoselig da! Emilie og jeg startet med et hyggelig event før vi satt oss på Olivia i Hegdehaugsveien med et glass rødvin hver. Etter hvert kom nesten hele venninnegjengen og vi ble sittende en god stund, bestilte deilig mat og skravlet i vei. En kjempefin dag med fine mennesker 💕

10 TING JEG VIL GJØRE I HØST

Reklame | annonselenker Nelly

JAKKE NLY HER – KJOLE HER – SKO PAVEMENT

🍁 Pusse opp leiligheten. Dette starter faktisk veldig snart! Til helgen får vi besøk av foreldrene til Morten som skal hjelpe oss med å fjerne det kjøkkenet vi har nå. Uken etter skal vi legge nytt gulv på kjøkkenet, i gangen og på soverommet og når det er på plass så blir kjøkkenet levert like etterpå.

Jeg gleder meg åpenbart ikke til selve oppussingen, og vi vet jo at jeg har en litt dårlig erfaring med nettopp kjøkkenoppussing, men jeg gleder meg veldig til det er ferdig. Jeg føler at det vi skal gjøre nå kommer til å føre leiligheten sammen om dere skjønner. Nå blir det en rød tråd og lik stil over alt. Jeg elsker det! Det kommer til å bli så utrolig fint og jeg gleder meg sykt mye til å vise dere resultatet. Vi skal dokumentere alt på YouTube, så følg med!

🍁 Reise på en getaway. Jeg aner ikke hvor, men et eller annet sted skal jeg.

🍁 Gå i masse fine outfits. Ahhh, jeg elsker høstklær! Elsker, elsker, elsker. Det er så sykt mye fint. Kåper, boots, straikkagensere.

🍁 Alltid ha friske blomster i vasen på kjøkkenbordet. Jeg kjøpte det forrige uke og det er så koselig. Jeg var veldig flink til det en periode, men så gikk det opp for meg hvor mye penger jeg brukte på det hehe. Allikevel vil jeg ta det tilbake, men jeg trenger ikke akkurat kjøpe en bukett til 600 kroner. Jeg kan kjøpe roser på Rema eller enkle solsikker! Det blir ikke så gærent og det er veldig koselig det også. Særlig solsikker, jeg elsker det. Nå passer det litt dårlig med den oppussingen da, men jeg får kjøre på så lenge jeg kan.

🍁 Gå mer på tur i marka. Det er så deilig nå på høsten! Nå er det færre insekter, ikke like intens varme og så mye diggere enn på sommeren.

🍁 Feire bursdagen min! Før var jeg en skikkelig bursdagsjente og selv om jeg fortsatt liker å ha bursdag har det dabbet litt av de siste årene. Jeg vet liksom ikke hva jeg vil eller noe.. Jeg vil helst være i Paris eller en annen storby, haha. Det skjer nok ikke fordi vi er midt i oppussing, men noe får jeg vel finne på. Kanskje middag og drinker?

🍁 Vin, ost og kjeks. Det hører litt med høsten. Gjerne med brettspill også!

🍁 Dra på mer byvandring. Det er så koselig! Spesielt på steder jeg ikke alltid er på ellers, men selvfølgelig… Byvandring på St. Hanshaugen er ikke galt det heller, men det morsomt å bli bedre kjent i andre bydeler også. Her om dagen var jeg på Løkka og hallo, for et koselig sted. Jeg har vært alt for lite der. Sykt mange kule butikker! Dagen etterpå var jeg på Majorstuen og det er det så koselig. Jeg bodde der da jeg først flyttet til Oslo og det var skikkelig hyggelig å vandre litt der igjen.

🍁 Kino! Jeg vil dra mer på kino igjen, jeg. Det er skikkelig hyggelig på høsten og vinteren. Jeg håper bare det kommer noen morsomme eller koselige filmer fremover.

🍁 Feire bursdagen til Morten! Wiiii. Egentlig hadde jeg planlagt noe veldig gøy, men i år som i fjor ser det ut til at de planene ikke blir noe av. I fjor hadde jeg planlagt å “kidnappe” han og ta han med til Kragerø Resort, men så kom det nye retningslinjer og det ble anbefalt å være hjemme. I år er det noe annet som antakeligvis kommer i veien, men vi får se. Noe gøy skal det bli uansett.

VI REISER IKKE TIL KØBENHAVN

Reklame | annonselenker Indiska og Nelly

GENSER HER – SKJØRT HER – BOOTS HER

Ahhhh, dere… Det er bare noen timer til Morten og jeg skulle satt oss på flyet til København for en etterlengtet kjærestetur (okei, løpetur). Vi skulle ha en langhelg i København, hovedsakelig fordi Morten skulle løpe København halvmaraton på søndag, men også for å kose oss. Vo hadde booket bord på deilige restauranter, avtalt å møte venner og familie.. Jeg hadde en liste over noen deilige butikker jeg skulle ture innom, altså hva er det med danskene og klær? Det er så mange kule danske merker! Men ja, dette får vi ta en annen gang.

Dessverre har sykdom i hjemmet gjort at den turen måtte avlyses. Vi bestemte oss allerede på onsdag, da jeg begynte å bli frisk. Da begynte nemlig Morten å harke. Typisk! Jeg blir alltid syk først, så når jeg blir frisk er det hans tur til å bli syk haha.

Heldigvis hadde ikke vennene mine her hjemme lagt for store planer så det blir en koselig helg uansett, men hallo… Første kjærestetur på to år. Ingenting slår det 😅 Ikke en gang byvandring og cafékos i hovedstaden, men det er en ganske god nummer to. Jeg må jo får brukt antrekkene jeg hadde planlagt til København, haha.

Håper dere har noen hyggelige planer i helgen, så blogges vi plutselig igjen! Nyt 🤍

NEW INN: KLÆR TIL HØSTGARDEROBEN

Reklame | annonselenker Nelly

Heia! Jeg lovte å vise dere mine høst-innkjøp så langt. Skal ikke se bort ifra at det blir litt handling i København også om det blir tur, men jeg vil si garderoben ser ganske høstklar ut nå som dette er på plass!

VEST HER – GENSER HER – JEANS HER – KÅPE HER

TRENCHCOAT HER – BOOTS HER – JAKKE HER – SOLBRILLER HER

GENSER HER – JAKKE HER – OFFWHITE JEANS HER – HVIT JEANS HER

HØSTSNAKK OG OUTFIT

Reklame | annonselenker Nelly

Hei, dere 🤍 Nå var det lenge siden sist jeg var her for å prate med dere!

SOLBRILLER HER – GENSER H&M – BLAZER HER 

Jeg har vært hjemme i fire dager og ligget rett ut med forkjølelse (ikke covid, negativ test der), noe som er utrolig kjedelig. Jeg hadde glemt hvordan det er å være syk! Det er så lenge siden sist. Blir ikke syk med nedstengt samfunn, munnbind, avstand og håndsprit haha. Sist jeg var syk var faktisk i januar/februar 2020, morsomt.

Det skal sies at jeg nesten alltid blir forkjøla i disse overgangsmånedene… Alltid når det går fra vinter til vår og fra sommer til høst. Jeg sliter litt med å kle meg i disse dager 😅 Så det kom ikke akkurat som en overraskelse, men fortsatt grusomt kjedelig og ekstremt dårlig timing.

Morten og jeg reiser egentlig til København på fredag, så den store skrekken i heimen nå har vært at han skal bli smittet og bli dårlig så vi ikke får dratt. Grunnen til at vi reiser er jo fordi han skal løpe halvmaraton i København maraton! Hvis jeg ikke føler meg 100% bra innen fredag så reiser Morten bare alene til København så det viktigste her er at han holder seg frisk. Så her har vi levd separate liv de siste dagene. Jeg har blitt henvist til sofaen på nattestid og han har holdt seg så langt unna meg som overhodet mulig, haha. Det er første gang jeg har savnet et ekstra soverom i leiligheten. Det kunne jo gjort ting litt lettere, men, men. Sofaen har vært grei nok den.

Heldigvis er jeg bedre i dag da, så dette går veien! I dag fikk Trulte til og med en tur til St. Hanshaugen parken. Det begynner å bli en stund siden sist, stakkars. Jeg har tatt morgenturen, men de har vært akkurat nok til ta hun har fått gjøre det hun må. Så har jeg gått inn igjen og lagt meg på sofaen mens Morten har tatt styringen resten av dagen.

VESKE NUNOO – BOOTS PAVEMENT (fjorårets)

Okei, nok om det! La oss snakke om noe gøy. HØSTEN! Jeg har glemt hvor fantastisk flott Oslo er på høsten. Herregud, som jeg elsker Oslo på høsten. Nå har jeg fått en påminnelse om hvorfor dette er min favorittårstid. Det var like før jeg byttet fra høst til sommer, men nei. Det finnes ikke noe finere enn høsten.

Jeg elsker luften nå! Den er så kjølig og frisk. Jeg føler jeg våkner og får masse påfyll av energi i det jeg går ut døren. Solen skinner, bladene skifter farge.. Det er så vakkert. For ikke å snakke om høstklær, ååååh så mange fine klær. Jeg har allerede klikket hjem litt til høstgarderoben, ja. Vil dere se? Jeg kan lage et innlegg!

Ja, så har vi seriekvelder, turer ute i naturen (elsker det på høsten, ikke sommeren.. For mye inntekter og for varmt), ostekvelder, rødvin, kåper, kaffe. Så mye digg som jeg forbinder med høsten og denne høsten skal bli så bra. Endelig tilbake i Oslo 🍁

Det var så hyggelig å dele litt her igjen! Jeg blir så inspirert på høsten så hvem vet, plutselig dukker det opp mer her. Det kommer i hvert fall et innlegg med høstnytt!

SPAR PENGER NESTE GANG DU TRENGER BARBERBLADER

Reklame | Shaver.no

Heisann, fineste dere! Håper dere har hatt en fin start på høsten. Tenk det, vi er allerede inne i årets første høstmåned. Wææ, litt mixed feelings om det her i gården, men høsten er jo veldig, veldig koselig og hos meg bærer høsten alltid med seg en følelse av komfort. Og apropos komfort, la oss snakke litt om digge barberhøvler. Haha, fin overgang der eller hva?

Barberhøvler og barberblader er noe jeg er suuuuperavhenig av. Jeg elsker silkemyke, glatte legger. Det er faktisk en av de beste følelsene jeg vet om. Dere vet, når man kommer ut av dusjen, fresh og fin. Har nettopp barbert leggene så de er silkemyke og glatte. Så finner man frem en god bodylotion og smører i vei. Jeg elsker det!

Det eneste som kan være litt kjipt med det greiene der er når man går tom for barberblader eller høvlen synger på siste verset. Det er jo så kjipe penger, men noe man liksom  ha. Jeg hater å bruke mye penger på akkurat det, men! Det må man ikke nødvendigvis gjøre lenger. Nå skal jeg nemlig gi dere et veldig godt tips!

Shaver.no er en norsk nettside som har satt seg som mål å tilby oss de mest populære barberbladene og barberhøvlene til markedets laveste priser. Altså, YEI! De har masse forskjellig og mye fra populære og kjente merker som Gillette/Venus, Wilkinson Sword og Dorco.

Det som er ganske digg her er at du kan velge å gjøre engangskjøp, noe som er digg hvis du er flink til å følge med på barberblad-lageret ditt og vet når du trenger påfyll.

Hvis ikke kan du gå for den lettvinte versjonen hvor du kjøper et abonnement og får automatisk påfyll av dine favoritter rett hjem i postkassen!

Jeg er jo en slags mellomting av det der. Jeg liker engangskjøp, men jeg hamstret 😅 Så store kjøp er min greie da.

Shaver.no har blant annet disse to favorittene! Jeg vet at flere av mine venninner bruker nettopp disse, så tipper noen her også gjør det? Uansett hvilken høvel og hvilke blader du foretrekker så ville jeg tatt en liten sjekk HER for å se om du kan få klikket hjem det du vanligvis bruker til en litt rimeligere pris enn du pleier å måtte betale.

Akkurat nå får dere 40% rabatt på Intuition Sensitive Care her og 30% rabatt på Dorco Shai her.

Håper dere likte dette tipset, så blogges vi plutselig igjen!