FILMTIPS: DOKUMENTAREN OM LADY GAGA

Hei fra sofaen! Jeg håper dere alle nyter lørdagskvelden uansett om dere er på vors, sleepover eller gjør noe helt annet. For min del er helgen veldig rolig, noe som passer meg perfekt. Dag i dag har bestått av jobb, trening og nå lørdagskos med to gode venninner. Vi skal ta det helt med ro, spise masse godt og kose oss med noe hyggelig på tv resten av kvelden. I den anledning har jeg et tips til alle dere som scroller nedover Netflix på leting etter en film. Dokumentaren om Lady Gaga! Den er så utrolig bra. 

Denne dokumentaren anbefaler jeg virkelig alle, særlig jenter å se! Du trenger verken være interessert i Lady Gaga, like musikken hennes eller bry deg om Hollywood-stjerner for å se den. Det høres rart ut, jeg vet, men det er helt sant! Jeg har aldri vært særlig fan av musikken hennes, foruten om én sang jeg hørte på i hele fjor høst. Den får vi forresten se “in the making” i denne dokumentaren. 

Filmen handler selvfølgelig om henne, men den tar også opp en del interessant temaer. For eksempel hvordan det er å være en kvinne i musikkbransjen, hvordan hun taklet at andre ønsket hun skulle spille på sex og hvordan det er å være litt annerledes. Man får et unikt innblikk via denne damen som virker som en helt vanlig 30-åring. Man glemmer på en måte at hun er en superstjerne når vi får bli med hjem til henne og det filmes helt hverdagslige hendelser mens hun snakker om dype temaer som hvordan bransjen hun er i domineres av menn, og at hun endelig har funnet en mann hun klarer å samarbeide med uten problemer. 

Hele dokumentaren er fengende og litt spesiell, men utrolig fin! Jeg anbefaler den på det sterkeste! Du finner den for eksempel på Netflix. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

MASSE GAMLE BILDER AV MEG

Da jeg skulle skrive innlegget om at barndomshjemmet mitt er solgt spurte jeg pappa om bilder til innlegget. Han sendte meg en link som viste seg å være veldig interessant å utforske! Linken førte til et digitalt fotoalbum hvor jeg fant bilder helt fra jeg var bitteliten, altså 6 år og sånt. Det var så moro å se gjennom, og det var flere minner jeg fikk frisket opp i som hadde gått i glemmeboken. Nå tenkte jeg å dele bildene med dere. Det er bare å forberede seg, jeg er rar nå, men dere skulle bare visst hvor rar jeg var som barn haha. 

Det er ikke til å legge skjul på at jeg alltid har vært en liten dramaqueen. Jeg tviler på at det var mange motsigelser da dette bildet ble tatt, i hvert fall ikke fra min side. Det er godt mulig stakkars mamma eller pappa protesterte, hehe, men det stopper ikke meg! Her skal drama dokumenteres altså. Buse i nesa og greier. Helt normalt å legge ut dette på en blogg, jada. 

Åååå, dette var en av bursdagene mine! Her koste jeg meg så til de grader. Bursdag, rosa pysj og rosa rom. Da var lille bebbis meg veldig fornøyd med livet. Herregud for en sveis jeg har, det så jeg egentlig ikke før nå… Takk foreldre. 

HAHAHA, jeg ler så jeg griner av dette. Altså, det skal ikke stå på kreativiteten hos unge Andrea da for å si det slik. Ser noen forresten hva jeg elsker over alt på jord, sånn foruten om sjokkrosa hodeplagg med perler? Disney-prinsesser! Jeg abonnerte selvfølgelig på et eller annet Disney-blad, og selv om jeg skled inn i Britney-perioden nektet jeg å gi slipp på prinsessene. Venninnen min måtte faktisk komme hjem til meg og ta ned alle sammen fordi hun mente jeg hadde blitt for gammel for det. Jeg var egentlig enig og hang opp en plakat av Brad Pitt i stede. 

Her har vi det igjen, dere. Prinsesse-sengetøy denne gangen! Legg merke til de små klistremerkene på sengen. Gjett hva de er? Jepp, Disney-prinsesser. Jeg ser at jeg var like glad i nattmat da som nå, det er jo kos da. 

Ntååå, her er jeg på en av Islandsturene. Det er så koselig der, nå savner jeg det masse. Jeg bare lurer på hvorfor i all verden noen har latt meg bruke de skoene der… Spice Girls t-skjorten er jeg helt med på, men de skoene? Nei, nei, nei.

Dette er mitt favorittbilde, haha herregud er det mulig! Her ser dere det som antakeligvis er mitt aller første selfie. Det verste er at jeg faktisk husker at dette ble tatt. Mitt største forbilde var Britney Spears og jeg ville også bli popstjerne, akkurat som henne! Dette var riktignok før Kevin Federline og paraply.-hendelsen. Jada, så jeg tok på meg en parykk som forhåpentligvis lå igjen etter Halloween, fant frem mikrofonen og et glittersjal mens jeg lekte popstjerne tidlig en søndags morgen. Jeg må ha vært en fryd å ha som datter.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKENS SPØRSMÅL // TINDER, HÅRTIPS, NY JOBB +++

Det er to dokumentarer om Diana på NRK, hvilken snakket du om at var så bra?<3

Begge to, anbefaler deg virkelig å se de!

Hvor er genseren på bildene fra? kjempefin:-)

Tusen takk, den er ikke min da hehe. Jeg går i skapene til venninnene mine om dagen fordi jeg er så lei av mine egne klær. Den er fra H&M for å svare på det du faktisk spurte om 🙂

Hva var det beste med bakvendt-uka?

Jeg failet og svarte motsatt på dette forrige uke, haha så her kommer svaret på det som faktisk ble spurt om. Det beste med bakvendtuka var at jeg fikk lov å sende hjem hvilken gutt jeg ville. Elsk på makt ❤ 

Har du forandret deg som person etter du ble kjent?

Vel, nei jeg tror ikke det? Eller jo, haha. Jeg har blitt mye mer åpen på veldig mange måter, og er mer sosial enn før. Jeg tør å si ifra mer enn tidligere og har på en måte blitt tryggere på meg selv, samtidig som jeg bryr meg minimalt om hva andre mener om meg. 

Hva er den nye jobben din? 

Det er ikke så alt for ulikt hva jeg jobbet med før, men jeg vil holde detaljene for meg selv foreløpig 🙂

Hvilken filmsjanger er favoritten din?

Definitivt romantisk komedie. I love it!

Hva heter den godtebutikken dere er på? Er det godt utvalg og hvor ligger den?

Åh, Yummy Heaven! Min favorittbutikk over alle, de har så mye godt. Det ligger en på Arkaden i sentrum og en i Torggata. Jeg synes det er mye bedre enn for eksempel Godteslottet på Bislett, men det er fordi jeg er en sjokoladeelsker. Yummy Heaven har skikkelig mye bedre utvalg av sjokolade!

Hva liker du best å spise til frokost?

Jeg spiser faktisk det samme typ hver eneste morgen. Havregrøt kokt opp på melk, masse kanel og med en spiseskje Cottage Cheese i på slutten. Så strør jeg ender meg kanel på toppen, namnam. Det er så godt! Annet enn dette elsker jeg hotellfrokost <3 Må sjekke inn på hotell snart igjen… 

Hvordan holder du håret ditt så fint uten at det blir slitt?

Uff, det er egentlig ganske slitt… Jeg driver og gjenoppbygger håret mitt, og i mellomtiden bruker jeg extension. Jeg tar egentlig ganske godt vare på det, og selv om jeg bruker en del varmeverktøy er jeg veldig flink til å bruke gode produkter på håret! Jeg har skrevet om mine favorittprodukter HER, og i tillegg har jeg lagt min elsk på en flokespray fra Redken og tester ut en ny hårpleieserie (i mine øyne) fra Loreal som heter Profiber om jeg ikke tar helt feil 🙂

Hvor vil du helst reise?

Hvor som helst varmt og eksotisk! Jeg er skikkelig reisesyk og kunne tenkt meg til utrolig mange forskjellige destinasjoner akkurat nå. I Europa vil jeg besøke Parius og Barcelona, men i tillegg vil jeg til Maldivene, Bahamas, Dubai, Australia, New York og sikkert mange andre steder jeg ikke kommer på nå.

Hva er favorittserien din akkurat nå?

Nå er jeg tilbake på Gossip Girl-kjøret, men prøver å tvinge meg selv til å like House of Cards haha. 

Er du på Tinder?

Ja, men jeg bruker det veldig sjeldent. Det er mest som tidsfordriv når jeg kjeder meg 🙂

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

I OKTOBER GLEDER JEG MEG TIL…

Oktober er virkelig favoritt-måneden min! Det kan ha noe å gjøre med at jeg har bursdag, hehe. Nei, ikke bare det. Når oktober kommer er det virkelig høst, og all natur blir dekt av de fineste fargene jeg vet om, nemlig høstfarger! Luften blir skarpere, og når solen skinner er oktober rett og slett utrolig vakker. Det er litt tilfeldig, men denne måneden skjer det masse jeg virkelig gleder meg til. 

FEIRE BURSDAGEN MIN

Yeiii! Dette er ikke lenge til en gang. Martine og jeg skal feire sammen, og har invitert alle vi kjenner til en kjempestor fest! Vi skal ha bursdagen på Sirkus, et utested som ligger her i Oslo. Det blir så moro, og det beste er at nesten alle av mine nærmeste kan komme! Jeg skal være så fin og bare nyte all oppmerksomhet, haha. Jeg elsker å feire bursdag, og klarer nesten ikke vente til dette. 

AVSKJEDSMIDDAG MED JOBBEN

Som jeg skrev her så skal jeg slutte i jobben jeg har hatt i nesten tre år! Det var min første jobb i Oslo, og jeg har så mange god minner med de fine jentene jeg har jobbet med i løpet av den tiden. Vi var en gang verdens beste gjeng, og det å komme på jobb var som å komme på besøk til en venninne, haha. Sånn rent sosialt da selvfølgelig. To av oss slutter samtidig så vi arrangerer rett og slett en avskjedsmiddag/fest for oss selv 21. oktober! Jeg gleder meg masse til å tilbringe en hel kveld med den gjengen, fordi vi har det alltid så sinnssykt moro sammen!

BURSDAGEN MIN 

Dette er det aller beste med oktober, selvfølgelig. Jeg har bursdag, woho! 26. oktober er dagen, og jeg gleder masse. Bursdag er det beste i verden, og jeg gleder meg allerede til å skjemme bort meg selv, og selvfølgelig bli skjemt bort. Gaver, oppmerksomhet og lov til å gjøre akkurat det jeg vil! Det blir faktisk ikke bedre. 

SE FAMILIEN IGJEN

I oktober skal jeg prøve å få dratt en tur hjem, og jeg regner med de kommer og besøker meg i sammenheng med bursdagen min (hint hint). Det begynner å bli veldig lenge siden jeg så pappa, så han vil jeg gjerne se snart. Lillesøsteren min kommer til Oslo for å være med og feire bursdagen min 6. oktober, så da får jeg heldigvis sett henne igjen! Hun har jo flyttet helt til Tromsø, så trist. 

HALLOWEEN-FEST

En venninne av meg har laget tradisjon av å hoste Halloween-fest den siste helgen i oktober! I år er det intet unntak, og jeg er allerede i gang med å finne ideer til hva jeg kan kle meg ut som. I fjor var jeg ganske kjedelig og gikk i en supertrangt Superwoman-kostyme, var på festen i en time før jeg dro hjem og drakk Pepsi Max. Det var på den tiden jeg ikke gjorde annet enn å trene, og holdt meg helt unna alkohol så jeg var dødskjip, rett og slett.Sosiale sammenhenger var det siste jeg ville være med på, men i år er det annerledes! Jeg gleder meg masse til å feire Halloween, og vil være noe skummelt… Noen forslag til hva jeg kan kle meg ut som?

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

IKKE VÆR DENNE GUTTEN PÅ BYEN

Det er endelig helg, og med det starter mange planleggingen av helgens festligheter. Kanskje du skal feire en bursdag, ut og spise eller ta deg en tur på byen? Jeg skal sitte hjemme denne helgen, og det er jeg egentlig glad for. Om ikke annet så slipper jeg i hvert fall unna de utrolig irriterende guttene som verken tar et hint eller klarer å oppføre seg på byen. Jeg vet at ikke alle en gang forstår hvor irriterende de er, så her har jeg noen tips til dere gutter som skal ut på byen i helgen:

Ikke følg etter meg når jeg sier klart ifra at jeg ikke er interessert. Sånn seriøst når skal du skjønne at nei er nei? Jeg blir i hvert fall ikke mer interessert av at du følger etter meg rundt i hele lokalet. Jeg er ikke interessert så det er egentlig fint om du kan holde deg et godt stykke unna meg, takk. 

Du kan ikke forvente at en drink kjøper deg et ligg, et kyss eller en lenger samtale. Dette er så utrolig irriterende! Du eier ikke meg for resten av kvelden selv om du tilbyr deg å kjøpe en drink til meg og jeg takker ja mens vi står i barkøen. Vet du hva, det spiller egentlig ingen rolle om vi står i barkøen eller har sittet sammen ved et bord og snakket i en halvtime. Jeg kan fortsatt forlate deg og utestedet akkurat når jeg vil selv om du har vært kjempehyggelig og spandert en drink eller to på meg! Ikke misforstå, jeg setter pris på det. 

Si hei før du begynner å jokke på meg på dansegulvet. Dette er bare kleint og gjør deg totalt uinteressant med en eneste gang. Den verste måten du kan gå frem for å få kontakt på er å komme bak meg på dansegulvet og gnikke penisen din mot ryggen min. ÆSJ, det er ekkelt!

Hvis vi sitter fem jenter rundt et bord og du får avslag hos en av oss, for så å hoppe videre til resten av jentene rundt bordet blir du antakeligvis ledd av. Jeg beklager, men det virker så desperat og får ikke akkurat noen av oss til å føle oss veldig spesielle. Særlig ikke om du bruker samme sjekketriks på hele gjengen.

Hvis jeg avslår deg er det ikke fordi jeg er en hore, men fordi jeg ikke er interessert. Det er så barnslig å gå rundt og kalle andre for hore! Om du gjør det fordi du blir avslått på byen er det bare utrolig tragisk. Jeg er ikke en hore fordi du ikke er interessant, og tydeligvis en drittsekk. 

Det er kjempebra at du er fornøyd med den skikkelig fancy, superkule jobben din som selger, men jeg gidder ikke høre deg skryte av det i en time. Jada du er sjef for blablabla. Sånn høres det ut i mine ører når du har gjentatt deg selv fire ganger og fortsatt snakker om jobben din. Hadde du reddet barn fra å dø i et u-land hadde det kanskje vært interessant å snakke om i mer enn fem minutter, men at du jobber som selger, eiendomsmegler, advokat eller noe annet helt vanlig er ikke SÅ interessant. 

“Du er sikkert lei av at folk snakker om dette” Det mest irriterende jeg vet om er når en gutt kommer bort og skal være så annerledes fra alle andre. “Ja, du opplever sikkert dette hele tiden fordi du var med der, men jeg er ikke sånn altså og jeg så ikke på en gang”. Ånei, så hvorfor tar du det opp? Du snakker om at jeg antakeligvis er lei av at alle snakker om PH-deltagelsen min på byen, men så gjør du ikke annet enn å snakke om det? Forresten så er det kun et fåtall som nevner det fordi det er ikke så utrolig interessant, og de aller fleste forstår at jeg er mer enn det. I tillegg er det så irriterende at du tror du kjenner meg og vet hva jeg er lei av og ikke. Du vet ingenting om meg :-). 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

DET ER FLAUT Å GÅ TIL PSYKOLOG

I Norge er vi så redd for ting. Vi er redd for å skille oss ut, vi er redd for å være politisk ukorrekt, vi er redd for å snakke om følelser og vi er redd for å innrømme at alt ikke er på stell hele tiden. Janteloven står fortsatt sterkt, og med mindre vi sletter hele greia fra underbevisstheten vår vil vi alltid være et land preget av en befolkning som er redd for å være seg selv. 

Det å gå til psykolog skal helst holdes hemmelig. Psykisk sykdom er flaut, fordi kan man ikke bare fortrenge det og komme seg videre. Hvis noen spør hva du gjorde i går og du svarer “jeg var på jobb og så var jeg en tur hos psykologen min” får du antakeligvis se en ganske sjokkert person foran deg. Det er liksom ikke normalt, men det er rett og slett skikkelig flaut! Det er det dummeste vi kan tenke fordi det er helt normalt å gå til psykolog, og alle burde faktisk prøve det!

Det er helt normalt å slite til tider. Det er helt normalt å føle seg nedfor. Det er helt normalt med tvangstanker. Det er helt normalt å slite i parforhold. Det er helt normalt å være usikker, sliten og rett og slett trenge noen å snakke med! Hvis vi alle slutter å være så redde for å vise hvordan vi faktisk har det, og tar tak i problemene før det går for langt kan det gjøre underverker. 

Tenk om du hadde dratt i parterapi med kjæresten to år tidligere da problemene startet. Tenk om du hadde snakket med en psykolog da du merket at du begynte å bli deprimert, i stede for å gjøre det etter at det gikk for langt. Tenk om du hadde snakket med noen som kan hjelpe deg i stede for å stenge alt inne og gå rundt og ha det vondt! 

Det er verken farlig eller teit å gå til psykolog. Det er helt normalt, og jeg lover deg at mange flere enn hva du tror har gått eller går til psykolog. Jeg har vært hos psykolog, og til og med for meg som hater å åpne meg var det befriende. Det er ikke nødvendigvis slik at dere sitter og analyserer barndommen din, men dere snakker sammen og bare det kan ofte hjelpe langt mer enn hva man tror. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DETTE SKJER I HELGEN

De siste ukene har jeg skrevet et innlegg om hva jeg skal i helgen, og det virker å slå an. Derfor kommer jeg med enda ett! Jeg håper bare formen blir bedre, men satser egentlig på at nattens søvn gjør det siste lille underverket slik at jeg er helt frisk til i morgen. Det skjer nemlig en del denne helgen jeg ikke vil gå glipp av!

Fredag

Jeg skal i møte med Side2 klokken 10, for å snakke blogg. Det blir veldig deilig å få snakket om litt av hvert, så jeg ser frem til det møtet! Det er alltid like hyggelig å være der, i tillegg har de så god kaffe, hehe. Jeg aner ikke hvor lang tid det møtet kommer til å ta, men jeg har uansett ingen store planer før på ettermiddagen. Jeg har min tredje PT-time kvart over fem, og det er alltid like gøy! Det å skaffe meg en personlig trener er det lureste jeg har gjort på lenge. Jeg trengte at noen forteller meg hva jeg skal og ikke skal gjøre, og nå er motivasjonen virkelig tilbake. Det å ha ligget syk i to dager gjør at energinivået er litt lavere, men motivasjonen er på topp og jeg gleder meg til å trene igjen. 

Lørdag

På lørdag har jeg min aller siste arbeidsdag i min nåværende jobb, og jeg jobber med en av mine favoritt-kollegaer! Det blir nok litt blandede følelser med tanke på at jeg forlater en jobb jeg har hatt i nesten tre år, men jeg er veldig klar for et nytt kapittel! Etter jobb skal jeg rett på trening, og da står intervaller på planen. Det er en perfekt start før jeg skal besøke min eks roomie og bestie som har flyttet helt avgårde til Bygdøy! Jeg vet, så langt. Det ser ut som hun har fått det veldig koselig da, så vi skal til henne, spise masse godt og se Side om Side. 

Søndag

Min favorittdag! På søndag skal jeg sette meg ned og planlegge uken som kommer. Det vil si at jeg skal legge opp alt med jobb, trening, blogg og mat slik at jeg har full kontroll hele uken. Det er noe jeg prøvde for første gang denne uken, og det funket kjempebra! Det tar litt tid, men det gjør jo ikke noe når det er søndag og man har fri hele dagen. Jeg skal også vaske leiligheten, skifte på sengen og rydde litt i klesskapet. Det er helt sykt hvor fort det blir rotete… Når alt dette er gjort skal jeg på trening for å gjennomføre ukens siste økt, og så slappe av i sofaen med en koselig søndagsfilm. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

ET DÅRLIG FORBILDE FORDI JEG TRENER?

Er jeg et dårlig forbilde fordi jeg tar vare på kroppen min? Bidrar jeg til usunne holdninger fordi jeg skriver at jeg har kommet i gang med treningen igjen?

Ja, jeg har sluttet å spise sjokolade fem ganger i uken og kuttet ned på andre ting jeg spiste for mye av for å ha et sunt kosthold. Ja, jeg har begynt å trene mer, hardere og oftere. Vet dere hvorfor jeg gjør dette? Jeg gjør det for å ta vare på kroppen og psyken min. Det å trene og spise sunt er faktisk utrolig viktig, særlig i dagens samfunn hvor fler og fler dør av hjerte- og karsykdommer, spiser seg til diabetes og i verste fall spiser seg til døde. Trening og et normalt sunt kosthold kan forebygge så mye, og i tillegg gjør det underverker for psyken. Jeg blir så mye gladere, er mer kreativ, og har et tonn av energi når jeg spiser bedre og er i aktivitet enn når jeg spiser usunt og beveger meg lite. 

Det siste halvåret har jeg slitt for å komme tilbake til de gode rutinene, særlig når det gjelder trening og kosthold. Jeg har savnet det hver eneste dag, og er så glad for at jeg begynner å finne tilbake til gleden ved å trene. Jeg elsker at jeg kjenner energinivået stige og humøret følger etter. Det har vært så vanskelig å ikke orke, klare og gidde, men nå er jeg endelig på vei tilbake og selvfølgelig vil jeg dele det med dere!

Min mening er at jeg heller bidrar til et sunnere samfunn og sunne holdninger ved å dele dette. Vi kan faktisk ikke begynne å lage uskrevne regler om at man ikke får skrive at man trener, fordi det har alle sammen bare godt av! Det er ikke snakk om noe ekstremt her, men å mosjonere og holde seg i form. Du kan faktisk ikke si at jeg bidrar til usunne holdninger ved å ta vare på min egen kropp. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

EN STOR FORANDRING JEG HAR HOLDT SKJULT

Hei fra senga. Jeg er fortsatt syk, synes like synd på meg selv og tar imot medlidenhet med glede. Jeg har fått sett mye Netflix, bestemt meg for å klare å like House of Cards, men først må jeg se ferdig en dokumentar jeg skal tipse dere om i løpet av helgen! Før den tid skal jeg dele noe med dere!

Det er noe jeg har holdt skjult fra dere en god stund, men som jeg er klar for å fortelle nå! Om veldig kort tid skjer den en virkelig stor forandring i livet mitt, og det er både skummelt og moro. Jeg føler at jeg er klar for noe helt nytt etter å ha vært på samme sted i snart tre år.

Det som skjer er at jeg har fått en ny jobb! Jeg har min aller siste dag på min nåværende arbeidsplass allerede på lørdag, og starter i ny jobb fra oktober! Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, og selv om jeg er en pingle som alltid synes det er litt skummelt å gjøre noe nytt tror jeg det blir veldig bra. Det er følelsen av å ikke vite noe som helst om hva jeg egentlig skal gjøre som er litt skummelt, men så fort man får en gjennomgang og opplæring pleier det å gå bra! Jeg er bare litt nervevrak når det kommer til ting jeg ikke har gjort før, haha. Ah, nei jeg gleder meg egentlig bare masse og er skikkelig klar for å gjøre noe helt nytt!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

VI FLYTTER

Det er så rart å tenke på at hjemmet mitt ikke lenger vil være mitt. Vi flytter ut i løpet av en til to måneder, og etter det er det noen helt nye mennesker som skal gjøre det til sitt eget. Det er så rart å tenke på at noen andre nå skal bo på mitt rom, innrede det, skape minner og leve der. Det er jo mitt rom! Tenk at noen andre skal lage middag på mitt kjøkken, sovne på sofaen i min stue, sminke seg på mitt bad og grille i min hage. 

Hjemmet jeg har hatt siden jeg var liten er solgt, og det er skikkelig rart å tenke på. Nå skal jeg ikke lenger hjem når jeg skal til Larvik, jeg skal til det nye huset. Jeg klarer ikke la være å tenke på hvor mye som har skjedd i det hjemmet! Det har blitt feiret utrolig mange bursdager, jeg har hatt mange morsomme vors som plutselig har blitt til en liten fest, jeg har hatt sleepovers og så mange forskjellige kjæledyr som alle er begravd i hagen. Det er i den hagen jeg gikk og bar på kaninen min i en time mens jeg gråt fordi vi skulle på hytta og han ikke fikk være med.Vi har bygd en trehytte som aldri ble helt ferdig, feiret Halloween, hatt bakedager, feiret jul og nyttår.  Jeg har opplevd alt i det hjemmet, men nå blir det ikke mer. 

Det er ikke bare hjemmet jeg vil savne, men alt rundt! Jeg elsker å gå tur ned til havet som ligger like ved. Det tar to minutter å gå før jeg er inne i skogen, den samme skogen vi gikk tur i på barneskolen, SFO og til og med ungdomsskolen. Den samme skogen jeg har overnattet i under åpen himmel, og den samme skogen jeg har vært livredd på løpetur fordi jeg alltid tror noen stalker meg. Jeg kommer til å savne matbutikken. Det er rart, men jeg gjør det.

Alt dette hører liksom til det å komme hjem. Dette er hjemme for meg. Det blir nok fint å bo der vi flytter også, men det vil nok ikke bli hjemme på samme måte. Det gjør kanskje ikke noe heller, fordi jeg skal jo faktisk ikke bo der. Jeg har ikke bodd hjemme på over tre år, så dette er kanskje litt dramatisk, men det er allikevel spesielt når barndomshjemmet ditt selges. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER