INSPIRASJON TIL FESTIVALANTREKK

Reklame | Annonselenker /Gina Tricot/Indiska/Nelly

Flere som skal på festival og gleder seg? Jeg er allerede godt i gang med planlegging av antrekk jeg tenkte å komme med noen forslag til dere. Personlig synes jeg det er litt begrenset utvalg og jeg har enda ikke funnet det perfekte antrekket, men her er det mye å bygge på altså. Med godt tilbehør kan disse plaggene utgjøre et perfekt festivalantrekk!

KJOLE 1 HER / KJOLE 2 HER / KJOLE 3 HER

KJOLE 4 HER / KJOLE 5 HER / KJOLE 6 HER

SKJØRT 1 HER / SKJØRT 2 HER / SKJØRT 3 HER / SKJØRT 4 HER

TOPP 1 HER / TOPP 2 HER / TOPP 3 HER

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

  BURSDAGSFEIRING

  Reklame | Annonselenker Nelly

  Ah, i går hadde jeg min første dag tilbake i virkeligheten etter ferien. Det ble nok en litt for lang dag, men sånn ble det altså. Etter jobb var jeg en liten tur hjemom for å ta en raks dusj og skifte før jeg møtte resten av gjengen. Vi skulle nemlig feire Eline og Martine sin bursdag! 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  TOPP HER / BUKSE HER (50% RABATT + 15% EKSTRA MED KODEN “ANDREAS15”)

  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Alt lå til rette for en fantastisk feiring. Alle jentene var så fine og strålte om kapp med sola, sånn seriøst. Vennene mine er så vakre både på innsiden og utsiden <3 Eline hadde ordnet bord til oss ute på Mirabel. Jeg hadde aldri vært der før, men ryktene i forkant antydet at vi hadde noe godt i vente og heldigvis stemte det! 

  Uteserveringen der var kjempestor og lå som det meste annet på Sørenga perfekt til ved vannkanten. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Kanskje jeg bare skal si det rett ut: makan til service! Det er lenge siden jeg har vært på en restaurant med så fantastisk serviceinnstilt personale. Oppmerksomme og raske servitører, god kommunikasjon dem i mellom og man følte virkelig at de satt pris på oss som kunder, selv med stappfull uteservering. 

  Det skal sies at det oppstod litt problemer med serveringen av hovedretten, noe som kan være ganske kjipt når et stort og sultent bord venter i spenning på maten sin. Som regel unnskyldes det uten store problemer, men måten det ble håndtert på her var helt fantastisk! Først en beklagelse etterfulgt av både en, to og tre plaster på såret. Guri så hyggelig. Vi kommer definitivt tilbake hit!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Altsåå denne pizzaen! Trøffelsalami med mozzarella og noe mer trøffelgreier, haha. Så utrolig god. Jeg kunne levd på den. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERABursdagsbarnet <3

  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

  FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

  UKENS SPØRSMÅL / PH-VENNSKAP, REISEPLANER ++

  Reklame | Nelly / Junkyard - alle lenker er annonselenker

  KJOLE HER

  Hvorfor kan du ikke fortsette og bo med Sofie nå som du likevel ikke skal begynne på skole?

  Jeg har svart på alle spørsmål om flyttingen HER!

  Hei! Når du har bestilt på Shein, har det tatt lang tid før det kommer til Norge?

  Det har variert litt. Alt fra 1-2 uker. 

  Hvilket kamera har du?

  Olympus E-pl8 og Canon Eos 550 D med en 50mm linse 🙂

  Kan du fortelle hva du skal til høsten nå? Skal du reise?

  Veldig snart folkens! Jeg skulle ønske jeg kunne fortelle dere alt nå, men som sagt så må ting være 100% på plass først. Dere får vite det i løpet av juli tror jeg. Da bør ting være i orden <3

  Har du delt hvor du jobber eller velger du holde det privat?:)

  Det holder jeg enda privat og kommer til å fortsette med det. 

  Lurte på om det var mye turister i Albania?

  Det var jo noe, men ikke så veldig mange. Det var ikke stappfullt liksom, haha.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Heii, synes du har fått så sykt fint hår i det siste og lurer bare på hvordan hår-rutinene dine er?

  Tusen takk, det har kommet seg altså! Jeg prøver å bruke så lite varmeverktøy som mulig, samtidig som jeg bruker gode produkter både i dusjen og ved styling. Jeg stusser det cirka hver tredje måned og striper etterveksten i stede for å ta hele. Det er vel det! Jeg har et innlegg på vei med hårproduktene jeg bruker. 

  Lurte på om du kunne komme med et lite tips ift. påmelding til paradise hotel. Jeg har kjempelyst til å melde meg på, men sliter litt med der det kommer “legg evnt. til en video av deg selv”, og lurte på om dette var et “must” og evnt. hva slags video jeg burde legge til? Hva slags video la du til?

  Jeg la faktisk ikke til noen video, hehe. Om du skal gjøre det, noe som helt sikkert kan lønne seg, så ville jeg lagt til en video hvor du virkelig er deg selv. Snakk om noe du engasjerer deg for, ta de med på en fritidaktivitet du elsker eller bare snakk og vis hvem du virkelig er. Det er moro!

  Har du noen bra serier å anbefale på Netflix?

  The Good Wife, White Collar, Sons of Anarchy, Friends, Gossip Girl, Jane the Virgin, The Fosters, Modern Family, Devious Maids og Suits som jeg er helt hekta på akkurat nå!

  Er du og Martine J fortsatt venner?

  Ja, absolutt jeg elsker Martine <3 Gleder meg så til hun kommer hjem og vi kan henge igjen! Vi har det så gøy sammen, blir skikkelig kreative og det er alltid veldig koselig. 

  Syns du Sofie har byttet ut deres vennskap med å bli bestevenninne med Ine? Føler du deg lurt av henne?

  Nei, på ingen måte. Jeg tror ikke man bare kan bytte ut vennskap på den måten. Det er vel bare hyggelig at de har blitt så gode venner? Jo flere gode venner man har, jo bedre er det <3 

  Hva synes du om at bloggere forteller hvor mye de tjener? 

  Jeg fortalte vel det for noen måneder siden selv, så skal ikke ta noen på det akkurat haha. Folk spør jo hva andre tjener i hverdagen og i vanlige jobber også, så det er vel ikke så rart om folk lurer på hva bloggere tjener. Samtidig så skjønner jeg godt om folk som tjener mye ikke vil si det fordi det kan endre synet på dem hos sine nærmeste og sin familie i form av at de forventer mer osv. Dessverre har jeg hørt slikt skje og det er ikke kult!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERABIKINIOVERDEL HER

  Har du noen reiseplaner?

  Ja! Jeg reiser til Island i begynnelsen av August. 

  Er møblene og pyntetingene i leiligheten noe du og Sofie har kjøpt sammen og nå må dele?

  Det aller meste er Sofie sitt. Hun hadde en fullt møblert leilighet i Tønsberg da vi flyttet sammen så hun tok med seg alt hit. Like greit for min del, haha.

  Hvor gammel var du da du mistet jomfrudommen din?

  17. 

  Så deg på byen sammen med en gutt og dere så ganske nære ut. Venn, ons eller date?

  Hæææ? Når var dette? Jeg har ikke vært ute på evigheter siden før på lørdag og da var jeg verken med en mannlig venn, et ons eller en date, haha. Så ingen av delene blir det vel da. 

  Ser flere av de andre ph jentene drar på ferie sammen.. Hvorfor er du aldri med? Får du ikke lov eller spør dem deg ikke?

  Hvordan skal man svare på dette da… Både og? Det er ikke sånn at det er naturlig for alle å dra på ferie sammen fordi vi har vært med i samme tv-program og henger sammen fra tid til annen. Det er ingen jeg forventer å bli invitert på ferie med liksom, haha. Uansett så har jeg allerede vært med min vennegjeng og har reist både med Martine og Sofie før. 

  Hvis du hadde en person i hele verden du kunne tilbrakt en dag med, hvem ville du valgt?

  Ååååh, vanskelig! En del av meg vil si Harry Styles så han kan forelske seg i meg, men jeg tror jeg hadde vært så klein og forelska på samme tid at jeg bare hadde ødelagt den muligheten. Samtidig… Det er Harry! Så hadde det vært utrolig fascinerende å være med Barack Obama da, hallo liksom. Eller Michelle. Kanskje jeg får begge to om jeg tar en av de, hehe. Åååh, dette var utrolig vanskelig. Jeg klarer ikke. Harry. Eller Obama. Altså. Harry, ja det må bli Harry. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERAJAKKE CHEAP MONDAY / KJOLE NORR / SKO NIKE / SOLBRILLER QUAY

  Hadde vært utrolig nyttig og spennende om du kunne laget en liten veggis-guide? Produkter du anbefaler og eventuelt ikke anbefaler? Hvor du kjøper mye av maten også videre?

  Jaa, nå er jeg ikke vegetarianer så jeg vet egentlig ikke så mye om det. Jeg spiser generelt lite kjøtt fordi jeg ikke er så glad i det og synes generelt det blir mer og mer ekkelt så det går mye i mat uten kjøtt, men jeg bruker ikke så mye erstatning. Jeg kan allikevel anbefale vegetardeigen på Kiwi md grønn etikett, vegetarbollene fra Rema og erteburgeren fra Coop! Kjempegodt alt sammen. 

  Er du religiøs?

  Nei, jeg er vel egentlig ikke det. 

  Når du var i Korfu, hvor var dere da? Siden du skrev at det var så fint der. Ville du reist dit på ferie? Anbefaler du det?

  Jeg var på ferie der for to år siden faktisk, men da var vi på et ikke veldig fint sted så det er ikke noe særlig å anbefale. Nå var vi der bare på kvelden på vei til Albania og på dagen på vei fra. Da var vi like ved flyplassen, men fant et utrolig fint strandområde som tilhører et hotell. Nå husker jeg ikke hva det heter, men vi ba taxisjåføren kjøre oss til en strand nærme flyplassen så det kan dere gjøre 🙂

  Stemmer det at du fikk sparken fra den forrige jobben din på grunn av ph?

  Nei, det stemmer ikke. Sjefen min visste akkurat hva jeg skulle være med på og jeg fikk fri! Jobbet der et halvt år etter det også før jeg byttet jobb. 

  Hvor er «no bra club» t-skjorta fra?

  Den er fra Shein!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


   

  NÅ FÅR DU 15% EKSTRA PÅ ALT SALG HOS NELLY VED Å BRUKE KODEN “ANDREAS15”
  GYLDIG T.O.M. 5/7/18 – KLIKK HER FOR Å KOMME TIL SALGET

   

  FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

  EN LITEN OPPSUMMERING

  Reklame | Nelly

  Endelig har dagen kommet. Jeg er klar for å ta del i livet mitt igjen. Etter fire forferdelige dager i isolasjon fra omverden med sofaen som bestevenn er jeg virkelig klar for å komme meg tilbake på jobb og tilbake til hverdagen. Åh, som jeg gleder meg! Jeg er ikke 100%, men jeg er i hvert fall frisk nok til å leve igjen.

  Det er vanskelig å forstå for dere som ikke kjenner meg hvor ile jeg synes det er å være syk. Ikke nødvendigvis på grunn av sykdommen, men fordi jeg er så utrolig rastløs og trenger å gjøre ting. Dere kan jo se hva jeg har brukt de siste fire dagene på så dere får litt mer forståelse, haha. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  🤒Drukket tre liter Pepsi Max. Det er mye, særlig med take på at jeg var halvveis i koma de første 36 timene så det ble drukket mye de siste dagene. 

  🤒Sett fire sesonger av Suits og blitt totalt hekta, fått crush på Mike og litt på Meghan (sorry Rachel). Det er helt sykt faktisk. Det er en sesong per dag. Nå er jeg helt hekta på alt dramaet. 

  🤒Spist opp et beger med halstabletter. Er det normalt?

  🤒Levd på smoothie og suppe (+litt stratosdyr). Det var først i går jeg klarte å spise noe ordentlig og herregud så deilig det var med pannekaker! Jeg elsker smoothie, men suppe… Det er godt innimellom. 

  🤒Sovet enorme mengder. Det er helt sykt. De første 24 timene gjorde jeg ikke annet enn å sove, samtidig som jeg ikke sov om dere skjønner. Jeg var helt slått ut. Jeg fikk jo ikke sove på nettene fordi da var det som verst, men så sov jeg til gjengjeld hele dagen. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  🤒Gått tom for dopapir. Hovedsakelig fordi det var lite igjen og litt fordi jeg har sytt meg mer de siste fire dagene enn jeg har gjort på et år. I går måtte jeg manne meg opp og gå ut av leiligheten for å kjøpe dopapir. Det gikk greit, jeg kjøpte to is også haha.

  🤒Drømt om blogginnlegg og glemt idéen i det jeg har våknet. Utrolig irriterende!

  🤒Nettshoppet alt for mye. Altsååååå dette er ikke bra. Å plassere meg hjemme på sofaen uten så mye å finne på er ikke lurt, da ender det fort slik. Jeg har vel sånn seks pakker på vei :))))). De er små da, lover!

  🤒Ikke gjort noe som helst produktivt. Nope. Jeg har ikke klart å produsere et godt blogginnlegg en gang. Jeg håper virkelig hjernen er med meg fra nå av. 

  🤒Dødd av sjalusi på alle som er ute i sola. Griner. Av. Tanken. 

  🤒Bestilt voksetime. Yei! Haha, dette klarte jeg å få gjort da. Nå er timen booket og klar før min neste ferie om ni dager. Ti dager? Noe sånt. 

   

  NÅ FÅR DU 15% EKSTRA PÅ ALT SALG HOS NELLY VED Å BRUKE KODEN “ANDREAS15”
  GYLDIG T.O.M. 5/7/18 – KLIKK HER FOR Å KOMME TIL SALGET

   

  FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

  DATING OG SEX MED VAGINISME

  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Vagnisme, dating og sex. Jeg fikk et spørsmål da jeg gjestet podden til Datingekspressen forrige uke som tok meg litt på senga. For å være ærlig så har jeg tenkt på det, men ikke turt å faktisk fundere ordentlig på det. Hindrer vaginismen meg fra å date?

  Nå skal det sies at jeg ikke akkurat har rundet Tinder og er på date hver enste uke, men allikevel merker jeg at sykdommen har begrenset meg. Jeg har kanskje ikke klart å innrømme det helt overfor meg selv. Typisk meg. Jeg skal være så sterk og stå i mot alt press samfunnet legger på meg og som jeg legger på meg selv, men det er ikke alltid så enkelt. Særlig ikke når det kommer til nettopp dette. 

  Dating og sex har jeg alltid hatt et litt distansert forhold til, men etter at jeg ble diagnotisert med vaginisme har det blitt mye verre. For å være ærlig så er jeg livredd. Hvordan skal jeg legge frem dette? Jeg vil ikke starte en date med å si “Hei, jeg heter Andrea og har vaginisme”. Det er sånn ehhh okei, takk for alt for mye og muligens irrelevant informasjon, for hvem vet hvor dette bærer hen? Kanskje det blir med den ene daten og kanskje han ikke forventer at vi skal ligge med det første.

  Samtidig så synes jeg det er skummelt fordi hva hvis. To så skumle ord når de er satt sammen. Hva hvis han forventer sex? Hva hvis jeg faktisk vil ha sex? Hva hvis han ikke tar problemet mitt seriøst? Hva hvis jeg prøver og det ikke går? Så mange spørsmål, så mange hva hvis som jeg aldri vet om kommer til å bli relevant. Men det er det jeg gjør, jeg overtenker og skremmer meg selv. 

  Kanskje jeg rett og slett skal skrive det i Tinder-bioen min. Hei, jeg har vaginisme så vet du det før vi begynner å snakke sammen. Fordi når er det naturlig å fortelle det? Jeg ville ikke si det som det første fordi da forventer han kanskje at jeg forventer sex, eller? Og det er heller ikke umulig at en fremtidig date har fått meg seg dette. Jeg har ikke akkurat holdt tyst om det, men akkurat i denne sammenhengen vet jeg ikke om det er en god ting eller ikke? Fordi sannheten er at det er få gutter som i det hele tatt forstår hva det innebærer eller gidder å bry seg. “Da har du ikke vært kåt nok” og “Da klarte han ikke tenne deg, det kan jeg gjøre”. Altså nei, nei og nei. Turn off og hadebra. 

  Det er en ting å sitte foran skjermen og fortelle det til dere. Det er også noe helt annet å snakke om det foran et kamera. Det å skulle si det til en potensiell sexpartner er så utrolig mye verre. Da kjenner jeg på skammen, på kleinheten og alt jeg forteller dere at dere ikke skal kjenne på. Det er så lett å si helt til man står i situasjonen selv. Jeg vet at det ikke er noe å skamme seg over og jeg vet at det ikke bør være kleint, men herregud man kan ikke kontrollere alt man føler hele tiden.

  Dette er vel nok et hinder på veien som jeg må jobbe med før jeg er 100% ferdig med dette og jeg må være såpass ærlig og si at dette er det vanskeligste jeg har vært med på gjennom hele denne prosessen.

   

  FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

  FERIENS FINESTE ANTREKK

  Reklame | Annonselenker Nelly & BikBok

  NÅ FÅR DU 15% EKSTRA PÅ ALT SALG HOS NELLY VED Å BRUKE KODEN “ANDREAS15”
  GYLDIG T.O.M. 5/7/18 – KLIKK HER FOR Å KOMME TIL SALGET

  Okei, det forrige ferie-innlegget ble ikke det siste. Jeg hadde jo glemt at jeg skulle dele dette! Jeg hadde nemlig med meg så sykt mye fine klær og det var så deilig å endelig få brukt de i varme, vakre omgivelser. Så nå tenkte jeg å dele mine favoritter med dere og jeg har selvfølgelig lagt ved link til alt jeg har link til!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  KJOLE MATCH / SKO HER

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  KJOLE HER / SKO HER 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  TOPP HER / SKJØRT BIKBOK HER / SKO HER / VESKE H&M

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  KJOLE HER

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  TOPP UTSOLGT, LIGNENDE HER / SKJØR HER 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  SKO BIRKENSTOCK / JUMPSUIT HER / SOLBRILLER HER

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  VESKE MANGO / SKO HER / KJOLE BIKBOK 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  KJOLE HER / VESKE H&M / SKO HER

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  KJOLE KOUTURE HER / SKO HER / ØREDOBBER EBAY

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  KJOLE HER / SKO HER / ØREDOBBER H&M

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OVERDEL HER / SARONG H&M / SOLBRILLER HER

   

  NÅ FÅR DU 15% EKSTRA PÅ ALT SALG HOS NELLY VED Å BRUKE KODEN “ANDREAS15”
  GYLDIG T.O.M. 5/6/18 – KLIKK HER FOR Å KOMME TIL SALGET

   

  FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

    •  

    JEG FLYTTER FORDI VI ER UVENNER

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    Jeg har forstått at en del ikke skjønner hva som skjer fremover nå med tanke på flyttingen min. Det er forståelig fordi det har vært mye frem og tilbake i løpet av de siste seks månedene. Først skulle Sofie og jeg flytte sammen til Trondheim, så skulle vi flytte et annet sted i Oslo, så skulle jeg flytte ut alene og ja…

    Det har som sagt vært mye frem og tilbake og av den grunn har jeg fått ganske mange spørsmål og forstått at mange har misforstått. Jeg har samlet misforståelsene jeg har fått flest spørsmål om i punkter og svarer enkelt og greit på det. Håper dere forstår mer nå, hvis ikke kan dere selvfølgelig spørre i kommentarfeltet så skal jeg svare så godt jeg kan. 

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    Jeg flytter fordi jeg er fattig. Nei, altså jeg lever på ingen måte under fattigdomsgrensa. Jeg har ikke overflod av penger, men det har de færreste. Jeg har nok til det jeg trenger og som regel litt ekstra. Når det er sagt så er jeg fortsatt ikke interessert i å bruke alt for mye penger bare på bolig. Det føles så unødvendig å betale opp mot ti tusen kroner i måneden bare for tak over hodet. Da vil jeg heller betale mindre for å bo og ha mer til overs hver måned!

    Jeg har allerede funnet en ny leilighet i Oslo. Nei, dette stemmer ikke og mer om det i punktene under her. 

    Jeg flytter fordi Sofie og jeg ikke er venner lenger. Det er overhodet ikke sant. Jeg flytter hovedsakelig på grunn av det jeg beskriver i første punkt. 

    Jeg skal finne en ny leilighet i Oslo når jeg flytter ut. Delvis sant. Jeg skal fortsette å bo i Oslo, men ikke med en gang jeg flytter ut herfra. Jeg skal være ute herfra innen 1. august og da skal jeg flytte meg og tingene mine til pappa i Larvik. Jeg skal bruke det som base i et par måneder mens jeg gjør andre ting. Planen er å finne en leilighet i Oslo senere på høsten, men akkurat hvor, når og hvem det blir med vet jeg ikke 100% sikkert enda. 

    Jeg skal bo i Larvik når jeg flytter ut. Delvis. Jeg skal bo der litt, men i utgangspunktet skal jeg bare bruke hjemmet til pappa som lager. Det er ikke planen å bli boende i Larvik eller tilbringe veldig mye tid der av grunner dere snart får vite, ting må bare gå 100% i boks før jeg kan avsløre noe. 

    Oppsummering: Jeg flytter fordi jeg vil bruke mindre penger på bolig og ha mer penger til overs hver måned. Jeg skal flytte tingene mine til Larvik og oppholde meg noe der i et par måneder før planen er å finne et nytt sted i Oslo senere på høsten. Hvorfor jeg gjør det på denne måten skal jeg snart fortelle dere, men som sagt så må jeg vente til ting er 100% avklart! Snart, mine kjære <3

     

    FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

      

     MINE BESTE FESTIVALTIPS

     Wiii, det er snart klart for festivalsesong her til lands. Den er kanskje allerede i gang noen steder? Uansett så er det lurt å forberede seg godt. Jeg har lært litt av hvert gjennom mine år på festival og her kommer mine aller beste tips for å gjøre festivalen best mulig! Du kan også lese mine råd til hva du ikke bør gjøre på festival HER.

     LAG EN EGEN SPILLELISTE. Denne bør du lage i god tid før festivalstart og del den gjerne med alle du drar sammen med. Fyll den med favorittsangene fra artistene som skal, samt noen du kanskje ikke har hørt før, men som antakeligvis vil bli spilt. Da kan du synge med gjennom hele konserten, noe som i mine øyne gjør festivalen ti ganger bedre. 

     KJØP EN POWERBANK. Som du full-lader før hver festival. Det verste som kan skje på en festival (bortsett fra virkelige kriser) er å gå tom for strøm. Det er ikke fordi du ikke får filmet hele konserten og plaget alle som følger deg på Snapchat, men fordi det er ganske så kjipt å ikke få kontakt med vennene dine. Hva hvis det skjer noe eller du trenger å komme deg hjem? Da trenger du strøm!

     TA MED DEG VARME KLÆR. Okei, dette tipset følger jeg aldri selv, men jeg angrer like mye hver gang. Norsk sommer er ikke helt stabilt og det kan ofte bli ganske kaldt på kveldene. Jeg kan ikke huske å ikke ha fryst på festival noen gang, haha. 

     SETT STEMNINGEN MED ET BRA VORS. Det betyr ikke at du skal drikke deg dritings. Du trenger faktisk ikke drikke i det hele tatt, men et godt vors er alltid morsomt! Få med deg vennegjengen og ha et grillvors, alle tar med go mat og drikke, dere hører på spillelisten du lagde i forkant. Ta gjerne med morsomme spill som kubb eller boccia som holder stemningen oppe før dere drar samlet til festivalområdet. 

     IKKE BRUK DE FINESTE SKOENE DINE. Nye, hvite sneakers på festival passer dårlig. Det ser bra ut, men det kommer de ikke til å gjøre etterpå. Kjøp heller noen billige sko som kan bli ødelagt eller bruk noe du har fra før som du ikke bryr deg så alt for mye om. 

     VÆR TIDLIG UTE MED ANTREKK. Jeg har allerede bestilt flere alternativet slik at jeg rekker å bestille noe nytt hvis ingen av plaggene funker. Du finner helt sikkert noe i skapet hjemme! Jeg har spart på de festival-plaggene som overlevde fra de to siste årene og har planer om å bruke det igjen i år, riktignok i kombinasjon med noe nytt slik at det ikke blir helt likt. Poenget er uansett at hvis du planlegger tidlig så trenger du ikke stresse i forkant eller bruke unødvendig mye penger på å kjøpe alt nytt et par dager før .

     IKKE DRIKK DEG FOR FULL. For det første er det utrolig kjedelig å ikke huske at favoritt-artisten din stod på scenen. Ja, det er ofte gøy med litt innabords på festival, men det er ikke gøy hvis det blir for mye så pass på inntaket, spis mat og drikk vann!

     BRUK BESKYTTELSE. Ja, festival er en populær arena for sex. Derfor anbefaler jeg dere alle å bruke beskyttelse! Du vet faktisk ikke hva den andre bærer med seg og det er ikke sikkert at han eller hun vet det selv en gang. Ha med deg kondomer i veska og om du ikke skal ligge selv så kan du dele de ut til noen som trenger det ;-).

     HA GNAGSÅRPLASTER I VESKA. Særlig om du har nye, billige sko! Jeg har gjort den feilen noen ganger og det er så vondt med gnagsår. Plaster hjelper og du er kanskje klar for en ny dag i de samme skoene dagen etterpå. Hvis du slipper så er det alltids noen andre som trenger. 

     IKKE TA MED NOE VERDIFULLT. Dessverre er det lett å miste eller bli frastjålet ting på festival. Det er mye folk og mye alkohol inne i bildet. Det kan være en idé å droppe de dyreste solbrillene, ikke ta på deg arvesmykker og legg igjen merkevesken hjemme. Bruk generelt ting det ikke er krise om du mister.

     TA VARE PÅ HVERANDRE OG HA DET MORO. Det viktigste punktet! Hvis du ser at vennene din er for full, så pass på at han eller hun drikker vann og tar det med ro. Hjelp hverandre, avtal møtesteder og ikke minst – ha det sykt moro!

      

      

     FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

      HOW TO: MIN FAVORITTFRISYRE

      Dette innlegget er det mange som har etterspurt og jeg skjønner godt hvorfor. Jeg leita på YouTube selv for å finne en “how to”-video etter å ha sett Angelica Blick gå med denne superfreshe frisyren. Altså den er så fin og det beste er at den er skikkelig enkel å lage. Heldigvis rakk jeg å spille den inn like før jeg ble ordentlig syk, men som dere merker var jeg ikke helt på topp, haha. Trykk på bildet for å komme til videoen og husk å abonnere på kanalen min HER <3.

      OLYMPUS DIGITAL CAMERA

       

      FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER