ÅRET SOM GIKK: 2019

JANUAR

Morten og jeg startet det nye året i Roma. Jeg husker første nyttårsdag som den beste dagen i løpet av hele turen. Det var skikkelig vårvær, solen viste seg frem og det var så rolig og fint i den ellers ganske så hektiske storbyen. Det var en helt perfekt start på det nye året! Vi kjøpte med oss frokost fra en liten café vi ble veldig glad i og spiste den i sola på balkongen vår. 2019 kunne ikke ha startet på en bedre måte.

Jeg gikk på ski igjen for første gang på mange år! Vi var i hvert fall et par turer på hytten til Morten og familien hans på Bortelid hvor vi gikk på ski, slappet av, lagde god mat og jeg fikk bade i boblebad!

Jeg bodde fortsatt i Oslo og koste meg så mye jeg kunne med vennene mine i de periodene jeg faktisk var hjemme. Det var reising og pendling til Lindesnes ganske så ofte, men når jeg først var hjemme var jeg som regel med vennene mine hele tiden. Vi feiret bursdagen til Julie med en deilig brunsj på Christiania! Mimosas til lunsj er vel aldri feil 😉

Jeg avsluttet januar med å reise til Berlin! Jeg dro sammen med tre av mine aller beste venner, Martine, Marius og Helene. Det var en skikkelig fin tur. Det var riktignok iskaldt og vi holdt på å fryse ihjel, men det var for det meste en veldig bra langhelg!

FEBRUAR

Morten og jeg reiste til Sri Lanka! Det ble en kjempefin og spennende tur. Vi prøvde oss på surfing for første gang begge to, og selv om ingen av oss var i nærheten av et naturtalent var det veldig gøy å prøve. Vi koste oss i varmen, tok en dagstur til regnskogen og badet i et fossefall, spiste utrolig mye god mat og nøt det å være borte fra kulden hjemme i Norge.

Ellers brukte jeg mye tid på å pendle mellom Oslo og Lindesnes. Vi begynte også å gå på visninger og så for alvor etter et felles hjem. Jeg brukte vel nesten mer tid i Lindesnes enn i Oslo på denne tiden.

MARS

Morten og jeg gikk til Preikestolen. Det var faktisk denne dagen vi ikke vite at vi fikk leiligheten vår! Vi var i budrunde på vei til Preikestolen og like før vi skulle gå opp ringte megleren og sa at leiligheten var vår. For en følelse! Det ga meg virkelig energi til turen.

Jeg arrangerte avskjedsmiddag for meg selv på Champagneria med vennene mine. Vi fikk leiligheten i midten av mars og tok over allerede 1. april så ting skjedde veldig fort. Det var en koselig kveld selv om jeg ikke helt skjønte hva som skulle skje.

Morten deltok på NM i vannsklie! Det var faktisk overraskende gøy å være med på 🙂

Jeg var mer i Kristiansand og prøvde å bli litt kjent med det som skulle bli min nye by.

Samtidig som jeg nøt den siste tiden i fine Oslo!

APRIL

 

Vi tok over leiligheten vår og flyttet inn første april! Det er skikkelig moro å se hvordan det så ut i starten, haha. Litt annerledes kan du si. Jeg holdt på å bli gal av det panelet… Heldigvis er det bedre nå. Det var noen uker med kaos og utpakking, men herregud så gøy å eie sin egen leilighet og ikke minst å flytte inn sammen med Morten. Slutt på pendlingen, woho!

 

Et par uker ut i april reiste vi fra vår nye leilighet. Vi dro til Thailand med familien til Morten og feiret påsken der. Det var en skikkelig deilig ferie! Avslappende, masse deilig mat, varme og kos.

Så måtte jeg bare ta med dette bildet fordi jeg elsker outfitet, haha.

MAI

Det var deilig vår i Kristiansand! Jeg investerte i et nytt kamera som muligens er det beste kjøpet jeg gjorde i 2019 (bortsett fra leiligheten og Trulte).

Jeg fikk masse besøk! Det var sååå koselig å ha vennene mine her og vise dem den nye byen min og leiligheten.

Vi var på Eurovision-fest! Det var såååå gøy.

Feiret 17. mai i Oslo med verdens fineste venner.

Koste meg i det fine været i Kristiansand!

JUNI

Jeg dro på en veldig vellykket jentetur til London! Vi besøkte en venninne som bor der og fikk gjort masse koselig. Vi spiste sykt mye god mat, shoppet til både bein og armer verket og det var helt perfekt.

Vi passet Laban masse!

Oppussingen av stua begynte og ble en mye større jobb enn først antatt. Panelet måtte rives, så måtte vi fjerne tapetrester, legge ny tapet på nedre halvdel for å dekke over forskjellen etter panelet, legge panel over hele veggen og så male før vi kunne liste. Det ble nydelig da!

Morten og jeg dro på roadtrip! Vi var innom Aarhus, Osnabrück, Hamburg, Flensburg, Liege, Reims, et sted i Luxembourg jeg ikke husker navnet på og sikkert noen flere steder. Det var superkos

Hjalp pappa å flytte og fant masse gamle ting som var mine.

Vi var også i Manchester. Denne turen hadde Morten fått i bursdagsgave av meg i november året før. Vi skulle nemlig på Westlife konsert! En veldig fint tur selv om begge var veldig allergiske, hehe.

JULI

Vi arrangerte sommerfest som ble veldig vellykket om jeg får si det selv! Vi har spart på omtrent all pynten så jeg vurderer å hoste en til sommeren også.

Jeg var på festival!

… og kjøpte meg inn i bilen til Morten som nå er vår.

AUGUST

Morten tok meg med til Skalldyrfestivalen i Mandal. Det var skikkelig koselig og så sykt mye folk! Vi endte opp med å stå på en bro og se på konsertene derfra, ta parishjulet og Morten prøvde å vinne en bamse til meg hihi. En veldig koselig kveld!

Jeg ble bedre kjent med fine Maren og vi hadde noen flotte shoots og lunsjer sammen.

Maren tok blant annet dette flotte bildet.

Det var to Oslo-helger. Morten og jeg dro på sommerfesten til Kontent, han var på Findings og jeg hadde kvalitetstid med mine kjære venner.

Vi begynte også å male det ene soverommet. Det ble så fint!

SEPTEMBER

Jeg reiste til Bali med Emilie og det var helt sykt bra! Jeg må definitivt tilbake dit. Resten av september torr jeg var ganske kjedelig, haha. Bali trumfer uansett alt annet.

OKTOBER

Jeg feiret bursdagen min i Oslo med middag og gode venner. Det var kjempekoselig og jeg fikk spist masse deilig tapas. Elsker tapas…

Morten og jeg feiret et år som kjærester med å dra på hyttetur i en trehytte! Jeg har ikke slappet så godt av på veldig lenge. Det var helt perfekt.

 

Morten ga meg tidenes bursdagsgave og tok meg med til Gdansk!

NOVEMBER 

 

Morten og jeg reiste til en av favorittbyene våre Barcelona!

Vi begynte å pusse opp kjøkkenet, noe som skulle vise seg å ikke gå helt på skinner…

Jeg reiste alene på jobb til Amsterdam, noe som var både skummelt og gøy!

DESEMBER

Vi hentet den lille jenta vår (som ikke er så liten lenger) og ble en familie!

Jeg hadde en perfekt Oslohelg! Det var to veldig vellykkede julebord med gode venner og jeg møtte Martine igjen. Savner den helgen..

Lille bebbisen skadet seg. Definitivt det verste som skjedde i hele år!

Kristiansand ble en juleby og jeg dro på julemarked.

Julen ble feiret på Bortelid sammen med Morten, foreldrene hans og pappa. Det var en helt perfekt jul og jeg kunne virkelig ikke bedt om noe mer.

Nå er det bare noen timer igjen av 2019 og det har vært et helt fantastisk år! Så mange flotte reiser. Jeg føler meg utrolig heldig som har hatt muligheten til å oppleve så mange nye steder og reise så mye som jeg har gjort i år. Jeg har også fått meg samboer, leilighet og hund. Jeg har jobbet med noe jeg elsker, flyttet til en ny by, fått nye venner og opplevd så mye bra. Tusen takk til 2019, nå gleder jeg meg til nye opplevelser og erfaringer i 2020! 

INTERIØRFAVORITTER PÅ SALG

Reklame | annonselenker Royal Design

Salget er i gang de fleste steder og jeg har funnet frem noen interiørfavoritter som dere nå kan sikre dere på salg! Her kommer mine favoritter fra Royal Design, Ellos Home og H&M Home.

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER 

5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER 

9 HER / 10 HER / 11 HER / 12 HER 

13 HER / 14 HER / 15 HER / 16 HER 

17 HER / 18 HER / 19 HER / 20 HER

21 HER / 22 HER / 23 HER / 24 HER 

25 HER / 26 HER / 27 HER / 28 HER

UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly

JAKKE HER / VOTTER VERO MODA

AKKURAT NÅ: Morten og jeg skal straks på trening, så skal vi kjøpe et nytt og lenger bånd til Trulte før vi pakker sakene våre og reiser opp til hytta igjen for å feire nyttår.

UKENS TANKE: Jeg er så sjalu på de nye Love Island deltagerne! Jeg får helt vondt inne i meg av sjalusi. Jeg tenker tilbake til da jeg var der og husker starten med Morten, hvordan vi ble kjent, hvordan vi forelsket oss, hvor sykt hyggelig vi hadde det som gjeng i villaen, alle de finne folka og det gjør vondt. Jeg vil oppleve min gang en gang til… Men jeg gleder meg helt sykt mye til det begynner. Jeg kommer til å sitte klistret til tv-en, appen er allerede lastet ned og jeg er så klar.

UKENS CRAVING: Vegisterkaker, poteter, saus og tyttebærsyltetøy. Jepp, er enda på den.

UKENS FAVORITTPLAGG: Det blir den nye julepysjen min fra H&M! Utrolig deilig.

UKENS TIPS: True Story. Det er en film som ligger på Netflix, veldig spennende og ganske creepy.

UKENS HØYDEPUNKT: Julaften! Det var en skikkelig bra dag og virkelig en av de beste julaftene jeg har hatt. Så det blir nok jul med Morten fremover, hihi.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Dette er utrolig irriterende og utrolig merkelig, kanskje noen av dere har noen tips? Da vi var på hytta i jula var Trulte så flink og 100% stueren. Hun sa ifra når hun måtte på do og gikk bort til utgangsdøren. I det vi kom hjem igjen nektet hun å gå på do ute, men tisser over alt inne, helt uten forvarsel. Vi gjør alt vi kan komme på å gjøre, tar henne ut rett etter mat, lek, søvn og alt. De eneste gangene hun faktisk går på do ute uten problem er på morgenen. Vær så snill, hjelp oss!!! Hun var så flink før jul og under jula, men nå er hun helt krise.

 som har så mange gode treningsøkter som gjør det gøy å trene hardt selv om man er alene.

UKENS ØNSKELISTE: Jeg ønsker meg litt forskjellig til trening. Jeg elsker det treningssettet (1&2) og tror nesten jeg må ha det… 1 overdel her, 2 tights her, 3 hoppetau her og 4 foamroll her.

UKENS MATRETT: Gjett en gang? Vegisterkaker, haha.

MÅL FOR UKEN SOM KOMMER: Gå minst en skitur, ikke bli livredd for rakettene på nyttårsaften og planlegge 2020.

UKENS POSITIVE: Jeg har fått skikkelig treningsmotivasjon den siste tiden! Bare det å være aktiv også, ikke nødvendigvis å dra på et senter. Jeg vil gå tur, gå på ski og jeg synes det er så morsomt å være på trening. Jeg må rette en stor takk til PTen min som har hjulpet meg skikkelig i gang og til Maren som legger ut så mange gode økter som gjør det gøy å trene hardt selv om man er alene.

UKENS FAVORITT-BILDE: Dette av meg og min lille familie ❤️

KJOLE TIL ÅRETS SISTE DAG

Reklame | annonselenker Nelly

Hei, dere! Nå nærmer det seg årets siste dag og jeg lurer litt på hva jeg skal ha på meg. Derfor har jeg rett og slett dratt på meg de kjolene jeg vurderer så kan dere hjelpe meg å velge! Er ikke det greit? Jeg aner forresten ikke hvorfor det ble så dårlig kvalitet på bildene… Veldig merkelig, men vi overlever det 🙂

Denne favoritten fra Stine Goya frister veldig! Det eneste er at jeg brukte den på et julebord for noen uker siden og det hadde vært gøy å bruke noe annet, men den er så fin at den måtte med!

Denne kjolen er så kul! Dere finner den her og skoene her. Den er helt gjennomsiktig, men jeg har en body under og strømpebukse så det funker ganske bra. Den er også kjempekul med bukse, men ikke akkurat til nyttårsaften. Minuset her er at det kanskje blir litt kjedelig?

Denne er fra Nelly (i fjor) og den er sååå fin! Jeg hadde den med til Roma og brukte den der. Den er jo veldig passende til nyttårasften med paljetter og frynser. Jo mer jo bedre på den siste dagen i året!

Denne er ganske ny og den er så fin! Jeg har ikke rukket å bruke den enda så det klør litt etter å ha på denne. Dere finner den her, skoene og vesken er gamle fra Nelly, øredobbene er fra H&M og smykket fra By Olea.

Dette er nok min foreløpige favoritt. Når passer den bedre enn på selveste nyttårsaften? Jeg mener jo at man virkelig kan glitre på den dagen og det gjør absolutt denne kjolen. Kjolen er fra Nelly, men utsolgt for øyeblikket. Vesken finner dere her.

Hvilken kjole synes du jeg burde bruke på nyttårsaften?

25 FAVORITTER PÅ SALG

Nå er prisene satt ned enda mer på Nelly og derfor tenkte jeg å vise dere noen av favorittene mine!

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER

6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER / 10 HER

11 HER / 12 HER / 13 HER / 14 HER / 15 HER

16 HER / 17 HER / 18 HER / 19 HER / 20 HER

21 HER / 22 HER / 23 HER / 24 HER / 25 HER

UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenker Nelly

TOPP HER / HÅRBØYLE HER / VESKE HER / BUKSE HER

Hvilket kamera bruker du?

Canon Eos M50 med 50 mm linse 🙂

Hvorfor mister du og Morten så mange følgere på Instagram?

Det er nok en blanding av at folk slutter å følge og at algoritmen på Instagram er grusomt irriterende. Når jeg legger ut en post når den ikke alltid halvparten av følgerne mine en gang! Det er utrolig irriterende for oss som jobber med det. Jeg fikk faktisk melding av en følger som fortalte meg at hun måtte følge meg på nytt fordi Instagram hadde fjernet henne som min følger, antakeligvis på grunn av inaktivitet fordi hun ikke har fått opp meg og mine poster lenger. Utrolig irriterende! Så kjøper vi ikke nye følgere for å opprettholde som en god del andre gjøre. Har heller færre, men ekte følgere enn å kjøpe falske for å lure både samarbeidspartnere og føle meg “bedre”.

Har du noen nyttårsforsett?

Nei, egentlig ikke. Jeg skal sette meg noen mål, må bare finne ordentlig gode og oppnåelig mål som kan motivere meg ordentlig. Jeg skal dele de når jeg er ferdig 🙂

Synes du ikke du har blitt litt kjedelig og lite original?

Uff, jo sorry. Skal begynne å poste mer dramatiske historier, clickbaits og operere litt her og der. Eller vent, det er vel det de fleste bloggere gjør så kanskje jeg er den originale som faktisk er naturlig og er meg selv? For å svare seriøst: det kan godt være jeg har blitt kjedelig, men det er nok fordi jeg har vokst opp. Jeg har sluttet å skrive ting fordi jeg tror det er det som gir mest klikk eller gir mest oppmerksomhet. Jeg har begynt å kun poste ting jeg ville lest om selv, min ekte hverdag og ting jeg liker å dele! Så får det heller være litt kjedelig, men jeg kan i hvert fall stå 100% for alt jeg deler og strever ikke lenger etter å opprettholde oppmerksomheten. Forsvinner den så får den heller forsvinne, men jeg er i hvert fall meg selv.

Hva spiser du på nyttårsaften?

Vanligvis kalkun, men nå spiser jeg ikke kalkun mer. Jeg vet faktisk ikke, kanskje jeg bare går for alt det deilige tilbehøret, eller så finner jeg på noe godt kjøttfritt.

Liker du å stå på ski?

Ja når det er sol og fint føre!

Har du noe spesielt du vil gjøre i løpet av livet?

Jeg vil reise til New York og Australia. Jeg kunne tenkt meg en roadtrip i Italia, dra på Safari, vinsmaking i Sør-Frankrike eller Italia, se Taylor Swift live (skjer i sommer yei) og en god del mer. Jeg delte bucketlisten min med dere i høst og den finner dere her.

Savner du å være singel?

Nei, overhodet ikke. Jeg føler jeg på mange måter levde singellivet med filmkveld, tacokveld og kos med venner eller alene haha. Så det er godt å få en ordentlig kjæreste! Jeg savner det faktisk aldri.

Tjener noen bloggere virkelig 100 000 kroner i måneden?

Noen gjør sikkert det, men jeg tviler på at de fleste gjør det. Man kan fakturere for 100 000 kroner, det vil si at foretaket eller firmaet har omsatt for det. Det betyr ikke at man får 100 000 kroner rett i lomma, man må betale både skatt og moms så jeg tror nok en del forteller hva de fakturerer/omsetter for og ikke nødvendigvis hva de faktisk sitter igjen med 😉

Kan dere reagere til Love Island?

Ja!!! Jeg gleder meg sykt mye til den nye sesongen og vi har allerede planlagt å reagere på den første episoden. Hvis dere liker det kan vi reagere på flere 🙂

Hva fikk Morten i gave av deg?

Han fikk et par sko og så skal vi på escape room sammen.

Har du og Morten noen søsken?

Ja, han har en lillebror og jeg har en lillesøster.

Hva blir du tiltrukket av?

Selvtillit (ikke cocky), at man merker at personen er snill, glimt i øyet, pene øyne er et stort pluss og humor.

Hva liker du best og minst med egen personlighet og utseende?

Jeg liker best at jeg er snill, veldig glad i å ta vare på de rundt meg. Jeg liker minst at jeg blir veldig lett irritert og kan klikke litt i øyeblikket hehe. Ved utseendet har jeg ikke noe klart svar egentlig. Det er ingenting jeg misliker noe særlig, men jeg klarer heller ikke peke ut en klar favoritt haha.

Hvor skal du feire nyttårsaften?

Jeg skal feire på Bortelid i år sammen med Morten!

 

DESEMBER 2014 – DESEMBER 2019

Okei, dere. Her om dagen fikk jeg plutselig lyst til å bla gjennom arkivet på bloggen for å se hvordan jeg hadde det, hvordan jeg så ut og hva jeg drev med i desember i fjor, året før og året før det. Jeg gikk i alle desember-mappene i arkivet og koste meg så med å se gjennom bilder og ikke minst med å lese. Jeg tenkte det var gøy å vise dere litt. Jeg har nok forandret meg litt og hatt i hvert fall en periode (2017 hehe) hvor jeg ikke så helt ut som meg selv, men det skal dere få se. La oss starte med i år!

2019

Dette trenger vel ikke en forklaring for dette er faktisk nåtid, men vi må jo ha det med!

2018

Her er det ei som har sola seg! Dette bildet er tatt hjemme i Larvik og jeg husker denne dagen så godt. Det var første gang Morten var på besøk i Larvik og møtte familien min. Så koselig!

Jeg synes egentlig ikke at jeg har forandret meg så veldig mye siden i gjort

2017

Hahaha, jeg må le! Jeg ser helt merkelig ut. Okei, jeg var riktignok fyllesyk. Det husker jeg enda. Jeg bodde med Sofie i Oslo og hun hadde besøk av to venninner. Vi hadde vært ute kvelden før, husker ikke hvorfor, men vi endte i hvert fall opp på julemarked dagen derpå og dette bildet ble tatt.

Her var det extension for alle pengene. Kan ikke si at det var helt krise, men ikke fantastisk heller. Jeg vet ikke helt hva det er, men jeg synes jeg ser så annerledes ut! Enig eller uenig?

2016

Desember 2016! Jeg bodde fortsatt i Oslo, her sammen med to gode venner fra Larvik. Jeg kan ikke huske noe særlig spesielt, men jeg tror jeg studerte på denne tiden. En smule usikker, det begynner å bli lenge siden.

Stakkars håret mitt… Det er mye hårsnakk her, men det må faktisk til. Det er jo den største forskjellen på meg. Ingen krise-antrekk eller store forandringer ellers. Håret derimot, krise. Her hadde jeg vært gjennom mye rart. Jeg kjedet meg og farget det mørkebrunt, så skulle jeg ha det lysere igjen, men ville ha det mørkere i bunnen og det ble for mørkt så jeg farget det helt mørkt igjen. Kaos! Så ble det til slutt lysere, men dette var midt i prosessen og her var det ganske oransje.

2014

Her hadde jeg nettopp flyttet til Oslo! Jeg flyttet i august samme år med tre venninner. Det var veldig spennende med en gang, men så var det ikke så fantastisk som man fort kan se for seg haha. Hjemme på juleferie som alltid. Jeg tror faktisk dette bildet ble tatt på lille julaften.

Jeg griner nesten av å se på håret mitt her. Det var 100% mitt eget, ikke noe extentions eller tull. Det var sunt, fint og såååå langt! Ellers var det ikke noe veldig krise med dette bildet altså. Jeg ser at det er meg, men samtidig ser jeg litt annerledes ut. Man forandrer seg mye gjennom livet og dette er faktisk fem år siden! Det er helt sykt å tenke på fordi jeg husker dette så utrolig godt. Tida flyr!

DET JEG LIKER BEST MED JULA

Reklame | annonselenke Nelly

KÅPE GANNI / KJOLE HER

🎅 Julegater! Dette er noe av det fineste jeg vet om i hele verden også er det så koselig å få lyst opp litt på de mørke vinterdagene. Julelys, juletrær, julepynt. Det er helt fantastisk fint og ikke minst veldig koselig. Jeg kommer faktisk ordentlig i julestemning av slike gater.

🎅 Julekonsert. Jeg er så og si aldri på konsert, men julekonsert er liksom noe eget. Det er så vakkert og fint. I år var jeg på julekonsert i domkirken her i Kristiansand og det var ufattelig vakkert.

🎅 Julefilmer. Jeg elsker julefilmer! Ikke alle julefilmer, men mange julefilmer. Det er så koselig med julemusikken, snøen og romantikken. Jeg bare åååh, kan det bli jul på ordentlig snart?

🎅 Julemat. Mmmm… Det er så mye god mat rundt juletider! Julegrøt for eksempel, jeg elsker det. Så er jeg veldg glad i alt tilbehør til typiske julemiddager. Kålrabistappe, poteter, fløtesaus, nam nam nam. Selvfølgelig masse digg dessert og gode kaker. Jeg blir mett bare av å snakke om all den deilige maten.

🎅 Tid. Det er koselig med jula! Jeg elsker første og andre juledag hvor det meste er stengt, julaften også egentlig fordi hvis man er på jobb eller ute i gatene så er det faktisk veldig hyggelig. Poenget var egentlig at når ting er stengt og flesteparten av oss ikke må på jobb så har man plutselig masse tid sammen. Jeg pleide alltid å dra hjem til Larvik i jula, noe som gjorde at jeg så familie og venner jeg ikke ser så ofte og fikk masse tid med dem. Akkurat det var litt rart å ikke gjøre i år, men nå har jeg ikke noe familie igjen i Larvik og de fleste av vennene mine ser jeg jo ofte uansett 🙂 Tid for nye tradisjoner!

🎅 Festsesong! Jeg kan endelig bruke alle de fine kjolene jeg skaffer meg i løpet av året, hehe. Jeg elsker å pynte meg og det er sjelden man har så mange gode grunner til å ta på finstasen som man har i jula.

SLIK VAR JULEN MIN

Reklame | annonselenker Nelly

God jul, fineste dere! Nå er ferien min over og selv om det er godt å være tilbake er jeg veldig glad for at jeg tok meg helt fri i to dager. Det var så godt å faktisk være skikkelig tilstede uten å sitte på macen eller mobilen halve dagen. Jeg har virkelig nytt de to fridagene, men noen bilder måtte jeg jo ta 😉

Genseren til Trulte er forresten kjøpt på Rusta! Vi trodde den skulle bli alt for stor, men hun vokser jo så alt for fort. Jeg la ut to bilder på story i går. Et fra starten av desember, like etter at vi hentet henne, og et fra i går. Da kan man se hvor utrolig mye lenger hun har blitt! Lille klumpen er ikke så klump lenger…

Hun har kost seg ordentlig her oppe! Lille Trulte har løpt rundt i snøen og vært helt i hundre, haha. Hun har faktisk vært stueren. Hun har gått til døren og sagt ifra når hun må på do, så jeg håper at hun tar med seg det hjem. Det hadde vært fantastisk deilig!

PYSJ FRA H&M

Vi har blitt ordentlig vartet opp med deilig mat og skikkelig julefrokost. Jeg vil ikke hjem….

JAKKE HER / VOTTER VERO MODA

Det har vært helt nydelig her, rett og slett! Det snødde masse på julaften, mens det har vært opphold og strålende sol både i går og så langt i dag. Den friske lufta er fantastisk deilig og i går ble det faktisk en god skitur på meg.

KJOLE HER

Jeg hadde en skikkelig fin julaften! Det var kjempegod mat, jeg spiste de deilige vegisterkakene mine som anbefales på det sterkeste. Okei, de er ikke mine sånn på ordentlig. Det er vegisterkakene fra veganmisjonen, men uansett… Supergode! Det blir fast i julen på meg altså. Jeg savnet ikke ordentlige medisterkaker litt en gang. Helt perfekt!

Nei, julaften var kjempekoselig. Vi gikk fra middag til sofaen og gaveåpning. Trulte fikk tak i et gavebånd og koste seg med det frem til hun fikk sin ordentlige julegave og ble opptatt med den hele kvelden. Jeg fikk skikkelig bra gaver altså, helt utrolig!

Morten var supersøt. Han hadde tatt mobilen min en eller annen gang i løpet av dagen uten at jeg merket det og endret sitt eget navn til Julenissen. Midt under gaveåpningen spurte han om jeg hadde mobilen min og ba meg sjekke om jeg hadde fått melding. Da hadde Julenissen sendt en melding hvor det blant annet stod at han hadde fått for øret at jeg hadde vært snill i år så derfor skal Morten ta meg med på en av favorittrestaurantene mine i Kristiansand og på kino! I tillegg til det fikk jeg en genser som jeg nevnte for evigheter siden (altså sikkert et halvt år) at jeg ville ha. Jeg ble så glad, en kjempefin og personlig gave ❤️ Det er det beste!

Alt i alt en fantastisk julefeiring! Nå skal vi nyte de siste timene her på hytta før vi kjører tilbake til Kristiansand og den ganske så jule-løse (kan man si det?) leiligheten vår. Jaja, vi skal heldigvis tilbake på nyttårsaften og det gleder jeg meg veldig til!

Nyt resten av jula, fineste dere ❤️