9 ROMANTISKE TING DU KAN GJØRE FOR KJÆRESTEN I HVERDAGEN

❤️ Overrask med favoritt-middagen. Det er så koselig! Lag det kjæresten din liker aller best i hele verden og ha det klart når han eller hun kommer hjem fra jobb, trening eller hva det nå måtte være. Det er i hvert fall noe vi matglade mennesker setter veldig pris på.

❤️ Tenn lys i hele leiligheten før kjæresten står opp. En venninne av meg fortalte om dette og jeg smeltet. Det er en så liten ting, men det betyr så mye. En sånn liten koselig greie kan plutselig snu en dårlig dag, og det er en fin måte å vise at du tenker på kjæresten din. Ekstra koselig er det nå som det faktisk begynner å bli ganske mørkt på morgenen.

❤️ Gjør noe som egentlig ikke er din “oppgave” i hjemmet. Hverdagsromantikk på sitt beste spør du meg 😅 Jeg blir så glad når Morten plutselig gjør et eller annet hjemme som jeg ikke hadde regnet med at han skulle gjøre. Det kan være noe så enkelt som å sette på en klesvask eller ta ut av oppvaskmaskinen.

❤️ Fresh dere opp, lag deilig mat, dekk på bordet, tenn lys og legg bort mobiler. Dette er så koselig og så enkelt! Dere gjør egentlig det dere pleier, lager middag og spiser den, men dere gjør det på en mye koseligere måte. Kle dere litt fint, sett dere ved spisebordet, tenn lys, dekk på fint, kanskje sett på litt musikk i bakgrunnen og for all del skru av tven og legg bort mobiler!

❤️ Arranger en overraskelses-date. Dette er koselig! Du må sjekke at kjæresten din ikke har planer da, men det er vel ganske lett å fiske etter. Planlegg noe koselig og overrask kjæresten med at dere skal gjøre det NÅ (eller om et par timer hehe). Det kan være at dere skal ut for å spise og du spanderer, dra på kino, stand up, spille bowling, ja hva som helst. Noe dere begge synes er gøy.

❤️ I stede for å se film hjemme på sofaen, dra på kino. Det er noe med det å komme seg ut innimellom. Selv om det er sååå deilig å se film på sofaen, så blir det mer date av å dra ut og gjøre noe. Kjøp billetter til en film du vet kjæresten vil like og overrask! Jeg er glad i overraskelser, haha. Eller planlegg det er mer deres stil 😉

❤️ Staycation! Book hotellrom i byen du bor i og kom dere bort for en romantisk kveld på hotell. Noen ganger må man bare være et annet sted enn hjemme for å pleie kjærligheten.

❤️ Massasje slår aldri feil. Hvem vil ikke ha massasje liksom? Igjen ber jeg dere tenne lys og sette på musikk. Det gjør så mye for stemningen! Bruk noe deilig massasjeolje og bytt på å massere hverandre.

❤️ Sett på romantisk musikk, tenn lys og ta på deg noe sexy. Okei, jeg ser at musikk og lys går igjen i nesten hvert punkt, men det går bra haha. Yesss, hvem vil ikke ha denne overraskelsen? Tenn lys i hele leiligheten, sett på romantisk musikk i bakgrunnen og kom deg inn i noe sexy undertøy eller en body for eksempel. Så kan du stå klar og overraske kjæresten som kommer hjem fra et eller annet.

Hva er deres beste tips?

OUTFIT: SKJORTEJAKKE OG SKINNBUKSER

Reklame | annonselenker Gina Tricot / Nelly

Jakken er fra Gina Tricot. Den er dessverre utsolgt nå, men dere finner den her – kanskje de får påfyll ☺️ Buksen finner dere her, bootsene her og solbrillene er gamle fra Nelly. Vesken er fra NuNoo, Ellie-modellen.

LIVET MITT FRA BARNDOMMEN TIL NÅ

Hallo! Jeg har merket at mange av de samme spørsmålene går igjen om dagen og det kan virke som at det har kommet noen nye følgere og lesere den siste tiden. Derfor tenkte jeg å lage et lite “bli kjent”-innlegg så dere kan bli bedre kjent med meg, hvem jeg er og hvor jeg kommer fra ❤️

La oss starte fra begynnelsen! Jeg kommer fra et lite sted i Larvik som heter Tjølling. Det er utrolig hyggelig der og jeg elsket å vokse opp der. Jeg bodde den første delen av livet mitt på en gård ute på en liten øy med utsikt over store jorder og havet. Vi hadde kuer, griser, høner, kaniner, hund og katt. Det var vel også et hamster eller to innom i løpet av årene. Det var et fantastisk sted som jeg gjerne kunne hatt som sommerhus om jeg vant i lotto 😉

Senere flyttet vi derfra til en vanlig hus i “sentrum” av Tjølling, hehe. Det var like ved matbutikken, skolen og SFO som egentlig er det sentrum består av. Jeg bodde med mamma, pappa og lillesøsteren min, pluss alle mylige kjæledyr vi hadde gjennom årene. Jeg hadde verdens fineste kanin som het Trampe, vi hadde en katt som het Mia, da hun døde fikk vi en hund som het Snati og etterhvert en siste katt som het Miss. På slutten av barneskolen skilte foreldrene mine seg, men bodde fortsatt like i nærheten av hverandre og jeg bodde annenhver uke hos begge de første årene før jeg byttet på å bo lengre perioder på hvert sted fordi jeg var lei av å flytte hele tiden.

Jeg var innom mange aktiviteter gjennom årene. Jeg prøvde fotball (var elendig og scoret selvmål i første kamp), prøvde dansing (hahahah, grusomt), var drillpike (ikke totalt krise), spilte fiolin og drev med håndball og ridning ganske lenge. Håndball holdt jeg på med helt til midten av videregående og det var så moro!

På videregående gikk jeg studiespesialiserende med medier- og kommuikasjon, foto og sosiologi som valgfag. Sommeren til videregående ble jeg kjent med det som i dag er mine aller beste venner og vi ble enda bedre kjent ettersom jeg havnet i klasse med flere av dem på videregående. Elsket videregående, det var en veldig fin tid i livet mitt. Ja, så var jeg med på en russebil. Hadde så ikke brukt penger på det igjen, men heller brukt de pengene på hotell på treff haha. Det er nå meg.

Ja, så startet livet da. Jeg hadde et friår etter videregående hvor jeg jobbet ca 80% på McDonald’s i Larvik som var min første arbeidsplass. Der jobbet jeg i fire år hvis ikke jeg tar helt feil. Trivdes egentlig veldig godt! Vi var mange unge som jobbet der og det var generelt et veldig godt miljø. Lederne var også gode på å gi oss yngre ansvar så det var veldig kult og en viktig erfaring for min del. Det året brukte jeg mye penger på shopping og vin, haha. Vi var flere som hadde friår sammen og det gikk mye i vin- og filmkvelder. Og festing. Det var vel den perioden, sammen med slutten av videregående hvor jeg faktisk synes festing var moro.

Et år senere flyttet jeg til Oslo sammen med tre gode venninner. Jeg hadde søkt på to studier, et privat (journalistikk) og ett på universitetet (medievitenskap). Kom inn på begge, men valgte universitetet og det angret jeg på. Var ikke helt som jeg trodde og jeg sluttet ganske kjapt. Fikk meg jobb på en undertøysbutikk hvor jeg jobbet i en del år og der møtte jeg også det som har blitt gode venner av meg i dag. Vi er en fin liten venninnegjeng som har holdt sammen til tross for at alle nå driver med noe helt annet. Så det løste seg egentlig veldig fint ☺️

Jeg flyttet vel nesten hvert år jeg bodde i Oslo, haha. Det var alltid noen som skulle ut av kollektivet og da passet det best å finne noe nytt. Jeg bodde alltid med gode venner da, så det var ganske greit. Så prøvde jeg meg på journalistikk-studiet jeg takket nei til da jeg valgte UiO, men havnet på Paradise Hotel etter et knapt år der hehe.

Det var en fantastisk opplevelse som jeg aldri ville vært foruten! Jeg ble så mye tryggere på meg selv og lærte veldig mye i løpet av de månedene. Jeg fikk også noen gode venner, blant annet Sofie som jeg flyttet sammen med og bodde med i nesten to år!

Bloggen og sosiale medier skøyt fart og jeg sa opp jobben min til fordel for en deltidsjobb så jeg kunne satse litt mer på sosiale medier. Det gikk veldig fint og jeg sa opp den jobben i slutten av 2018 og gikk over til å kun jobbe som influencer, eller med sosiale medier som jeg liker å si haha.

Innimellom dette deltok jeg også på Love Island høsten 2018 hvor jeg møtte Morten som er min samboer og kjæreste i dag. Det er definitivt det som har forandret livet mitt aller mest! Vi flyttet sammen i leiligheten vi nå bor i her i Kristisansand og i desember i fjor fikk vi hunden vår Trulte.

Og det var egentlig det! Litt sånn kjapt og enkelt ☺️ Bare spør om det er noe dere lurer på!

UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly / Ellos

JAKKE SAMSØE / SKJORTE HER / BUKSE HER / SKO HER

AKKURAT NÅ: Nå skal jeg straks ut døren med Trulte for å dra til dyrlegen. Hun skal ta ettårsvaksinen sin og få klippet klørne. Hun gleder seg nok, eller hun hadde gjort det om hun visste hva vi skulle. Hun elsker dyrlegen.

UKENS TANKE: Wæææ, det er så sykt at vi faktisk skal flytte og at vi plutselig skal til Oslo. Jeg er kjemperedd, men også skikkelig gira. Det blir noe helt nytt selv om jeg har bodd der i mange år, men nå flytter vi liksom hele vår lille familie og kjøper noe der. Det er ganske sykt. Jeg bare håper vi kommer til å trives like godt som vi har gjort her. Fordi jeg elsker egentlig dette stedet, men så er det mye jeg savner veldig med Oslo. Wiii, det er en så spennende tid fremover!

UKENS CRAVING: Mmmm Holiday chips. Dere må smake den om dere ikke har gjort det. Jeg elsker den.

UKENS HØYDEPUNKT: Det ser selvfølgelig at leiligheten vår ble solgt! Det er skikkelig gøy at det endelig skjedde, haha. Ikke minst at vi faktisk fikk nåværende prisantydning. Det hadde jeg nesten ikke trodd, så det var digg.

UKENS FAVORITTPLAGG: Denne uken har jeg vært litt ekstra glad i denne jakken. Dere finner den her.

UKENS TIPS: I går så jeg filmen Elona Holmes på Netflix. Jeg synes den var ganske søt og litt spennende. Den vekket nysgjerrigheten min i alle fall så den kan jeg anbefale.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Hvorfor går enkelte mennesker inn i situasjoner med ræva holdning og dårlig humør? Fy, jeg blir så irritert på sånt. I går havnet jeg i en slik situasjon. Vet dere hva det verste jeg vet er? Når folk slenger en kommentar mens de går fra en situasjon så man verken får forklart eller svart. Dette skjedde med en VOKSEN dame i en situasjon som egentlig var veldig enkel å løse. Jeg skulle forbi med bilen nede ved havna her fordi jeg hadde hentet pappa på legevakta med skadet fot, og skulle derfor kjøre han helt bort til båten han bor i (en vei folk kjører hele tiden). Så var det et eller annet opplegg der, men det gikk jo an å komme forbi, men vi stoppet rett ved de for å vente til de kom seg litt videre og dte ble bedre plass. Så kommer det en dame bort og vil snakke med meg så jeg tar ned vinudet. Hun spør om vi har noe vi skal gjøre der ute, og jeg svarer at ja jeg skal kjøre han til båten sin. Greit nok så langt, men… Så velger hun å svare surt “javel, vi har reservert hele området her i dag” og mens hun snur seg og går fra bilen sin sier hun høyt nok så jeg skal høre det “det går jo an å gå ut og gå resten av veien selv”. Jeg spør “hva sa du?”, men hun fortsetter å gå avgårde med ryggen til. Fyyy altså sånt! Jeg blir så provosert. Det er så frekt. Hadde hun stått der og faktisk ført en samtale kunne jeg forklart på noen sekunder hvorfor vi må kjøre bort og ikke gå. Altså hva er galt med folk? Det verste er at jeg oppdaget på veien tilbake (1 minutt senere) at de pakket sammen hele greia så hvis hun bare kunne sagt det med en gang kunne vi helt fint stått og ventet de fem minuttene det kom til å ta. Jeg orker ikke sånt! Når man liksom vil skape dårlig stemning i en situasjon som kan løses på null komma niks. Vi hadde hele dagen vi, kunne ventet i en halvtime om det var det som skulle til, men han kunne ikke gå. Ahhhhhhhhh, grusomt menneske.

UKENS POSITIVE: Gøy at dette kommer rett etter min store irritasjon, haha. Denne uken har egentlig vært veldig positiv altså! Jeg har hatt en veldig gøy treningsuke og er så motivert på den fronten! Jobb har gått veldig bra og jeg har vært motivert og inspirert. Vi har fått solgt leiligheten og begynt jakten på vårt nye hjem. Og jeg har fått ny frisyre! Så mye bra 😀

UKENS ØNSKELISTE: Speil fra Ellos her, paljettbluse her, skjorte her, sort bluse her og hvit genser her.

UKENS MATRETT: Hmm jeg føler jeg har spist sykt kjedelig mat denne uken. Kommer i alle fall ikke på noe veldig spennende, så jeg går for søndagsfrokosten i går. Jeg lagde mini-bananpannekaker, bakte proteinbrød av cottage cheese, egg og havregryn, kuttet opp litt frukt og grønt. Det var såå digg!

MÅL FOR UKEN SOM KOMMER: Kjøpe leilighet, hehe neida… Joda 😅 Det er kanskje litt ambisiøst, men vi prøver!

UKENS FAVORITT-BILDE: Det blir dette, mest på grunn av håret mitt hihi. Kåpen også! Har funnet frem denne kåpen for høsten også. Den er så kul! Kjøpt på H&M i fjor.

SERIETIPS: LIVSTID

Jeg har begynt å se en ny serie som jeg må dele med dere. Det er serien Livstid som ligger på NRKTV. Det er norsk krim og det er så spennende! Selv om jeg sliter litt med norske serier fordi det er de samme skuespillerne over alt så klarer jeg faktisk å se litt forbi det i denne serien.

Serien handler om etterforskeren Victoria som jobber i politiet. Vi ser henne tilbake i tid, eller nåtid som jeg egentlig føler det er, hvor hun har sitt eget B-lag som jobber med å løse kriminalitet i Oslo. Vi ser henne også “mange år senere” (eventuelt det som faktisk er nåtid) hvor hun sitter i fengsel på livstid. Serien hopper altså litt frem og tilbake i tid i episodene, men det gjøres på en veldig ryddig måte.

Vi følger Victoria og B-laget mens de løser saker i fortiden, samtidig som det gir oss små pek og setter prikkene så smått på plass til hvorfor hun har havnet i fengsel. Et sted hun bestemt mener at hun ikke hører til fordi hun er uskyldig.

Man kan jo bare gjette, men det dukker ganske raskt opp en ny politisjef som ikke virker som den triveligste fyren på jord, men det er bare mine tanker ☺️ Uansett, veldig spennende serie!

Det kommer ut en episode i uken så man kan ikke sluke hele på en dag, noe som er bra fordi den er sååå spennende! Sakene som løses med B-laget er spennende og samtidig sitter man og tenker på hvordan i all verden Victoria, som virker som en skikkelig ordentlig og ærlig etterforsker har havnet i fengsel på livstid.

Har noen av dere sett den?

UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenker H&M / LYKO

GENSER HER / SKJØRT HER

Har dere sjekket ut noen leiligheter i Oslo enda?

Ikke annet enn på Finn, men vi skal på visninger til uken allerede 😀 Jeg ville ikke gå på noen visninger før vi fikk solgt fordi jeg forelsker meg i alle steder jeg er på visning, haha. Jeg fant en sykt fin forrige uke som jeg elsker, men den ble selvfølgelig solgt med en gang. Det flyr unna i Oslo altså.

Hvilke områder i Oslo tenker dere å lete etter leilighet?

Vi vil egentlig bo i utkanten, både fordi vi kan få mer for pengene og fordi det er deilig å være i nærheten av skog og mark på grunn av Trulte. Men… Vi er veldig glad i St. Hanshaugen begge to. Jeg bodde der en liten stund og føler meg skikkelig hjemme der, så om det dukker opp noe aktuelt som vi har råd til der så kan det fort bli der også. Ellers ser vi mye på Lambertseter hvor det dukker opp mye fint og romslig, også sett litt på Oppsal og noen andre steder utenfor sentrum. Kan plutselig ende opp et helt annet sted også, hvem vet?

Hvilken maskara bruker du?

Jeg har nettopp begynt å bruke mascaraen fra Camilla Pihl og elsker den! Dere finner den her.

Skal pappaen din også flytte eller blir han boende i Kristiansand?

Han blir boende her ☺️

Hvis du ble spurt, ville du vært med på Bloggerne?

Ja, det hadde jeg sikkert. Hvorfor ikke liksom? Virker ganske chill å være med 😀

Hvor mye tjente dere på leiligehten?

Det er faktisk ikke en slevfølge at man tjener selv om man pusser opp. Megleren vår sa de har solgt alt under takst den siste tiden og jeg leste at dette er et av stedene i Norge hvor man ofte selger med tap, bare så det er sagt at man ikke automatisk tjener noe. Vi var heldige og gikk litt i pluss, så det er mer egenkapital til vårt neste hjem.

Kommer du til å selge noe interiør når dere flytter?

JA! Vi må nok selge en del i og med at vi flytter inn i noe mindre. Kan godt være vi må selge sofaen til og med. Jeg har lagt ut noe på Tise allerede (@andreasveinsdottir) og en del på Finn (søk på Kobberveien20) så hvis dere er interessert er det bare å kjøpe i vei! Og hvis dere ser noe hjemme hos meg dere vil kjøpe så si ifra haha. Det eneste vi 100% ikke selger er sofabord og spisebord for det kommer vi til å få plass til uansett hvor vi ender opp.

Vil du anbefale alle som sliter med smerter under sex å gå til gynekolog?

Jeg vil absolutt oppfordre alle som opplever smerter å sjekke det ut, enten hos gynekolog eller fastlege. Husk at sex skal ikke være vondt!

Er Morten “redd” for å flytte til Oslo? Kunne virke litt sånn i videoen. 

Hehe, godt spørsmål! Jeg tror han overdriver litt. Han har vært ganske gira på Oslo han også altså. Når jeg har tvilt litt så har han pushet på og motsatt så jeg tror egentlig at vi begge vil, men at det er litt skummelt med nye ting. Tror han kommer til å elske Oslo jeg!

Har du noen tips/erfaringer å dele til de som tenker å kjøpe Sheltie?

Hm.. Jeg fikk en veldig god opplevelse med Sorma Kennel som Trulte er fra! Dyktige folk som tok seg god tid da vi hentet henne til å lære oss om rasen, pelsstell, “oppdragelse” og ville vite hvem vi var, noe jeg ser på som et godt tegn. Så ville sjekket ut de i hvert fall! Ellers føler jeg ikke at jeg har så mye å komme med. Jeg elsker rasen og ville hatt akkurat samme rase igjen om jeg skulle hatt ny hund. Nå er jo Trulte fantastisk snill og vi har vært veldig heldige med henne, men på generelt grunnlag har jeg inntrykk av at det er en rase med veldig snille, rolige og fine hunder.

Skal du ha klessalg når du flytter?

Ja, det må jeg faktisk. Jeg må typ rense hele garderoben, kan ikke flytte med meg alt det hvis jeg ender opp med en vanlig klesskap hehe. Jeg tror 99% sikkert det blir klessalg på søndag om en uke (4/10). Det kommer mer info på Instagram i så fall! Det blir veldig coronavennlig med mulighet for å vaske hender, Antibac, GOD plass og et fåtall av gangen. Men igjen, det kommer jeg tilbake til. Har sååå mye fint dere kan få kjøpe hihi.

Angrer du på at du klipte håret kort?

Nei, jeg er sååå fornøyd! Jeg elsker det 😀 I verste fall er det bare å spare igjen, men jeg tror jeg vil ha kort i høst og vinter i hvert fall. Synes det ble skikkelig kult om jeg får si det selv ☺️

20% RABATT PÅ NELLY

Reklame | annonselenker Nelly

Halloen! Først og fremst, tusen millioner takk for alle fine tilbakemeldinger på nytt hår og gratulasjoner med salg av leiligheten! Dere er virkelig så fine og jeg er sykt glad for at dere følger med på det jeg driver med ❤️

Så over til noe helt annet, haha. Nelly har 20% rabatt på NLYBYNELLY i helgen!

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER

5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER

9 HER / 10 HER / 11 HER / 12 HER