BEACH CLUB

Etter åtte timer inne på jobb i går kjente jeg at jeg trengte å gjøre noe hyggelig. Været var helt fantastisk, jeg var sulten og da endte vi fort opp på Aker Brygge. Selv om klokken nærmet seg ni var det kjempevarmt ute og vi satt faktisk på uteserveringen til Beach Club og nærmest svettet ihjel, men det var deilig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

I fjor var Sofie og jeg her sikkert fem ganger i løpet av sommeren. Selv om jeg har en greie hvor jeg skal prøve å spise på nye steder kjente jeg at jeg trengte en mango-burger i går. Det er vel egentlig ikke en mangoburger, men en kyllingburger med mangochutney. God er den i alle fall, særlig med søtpotetchips som tilbehør. T og jeg snakket nesten ikke sammen da vi fikk maten fordi begge var så sultne, haha. 

Vanligvis synes jeg det er litt tiltak å gjøre ting etter å ha vært på jobb i mange timer, men noen ganger er det faktisk helt nødvendig. Særlig når vi er så heldige og har dette nydelige været. Vi vet jo faktisk ikke hvor lenge det varer, så det er bare å nyte så mye som mulig. Heldigvis fikk jeg ordnet meg fri hele helgen så da skal jeg kose meg masse. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi startet litt omvendt og tok desserten før middagen. Det ligger en 7 Eleven like ved jobben min og jeg satte kursen dit i det jeg gikk ut døren. De har fått mango sorbet! Eller har de kanskje hatt de lenge? Jeg har i hvert fall ikke oppdaget det før nå. For dere som ikke vet det så elsker jeg alt med mangosmak. Mangosmoothie, mango, mangois, mangochutney, mangoyoghurt. Ja, dere tar poenget. 

Jeg hadde egentlig en plan om å holde meg unna alt junk og sukker frem til vi reiser om under to uker, men jeg klarte ikke holde det en dag en gang. Wopsiiii, men det er så koselig med litt Frozen Yoghurt og burger i sola. Særlig det førstnevnte som ikke er så ille i seg selv, men dere ser jo ut i fra bildet at det er mer topping enn yoghurt, haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DET GJØR MEG TRIST NÅR JENTER TROR DE TRENGER EN MANN FOR Å VÆRE LYKKELIG

Torsdag betyr  et nytt innlegg i Singelliv & Dating-spalten min. I dag snakker jeg om noe jeg har hørt utallige ganger, nemlig jenter som tror de trenger en mann i livet sitt for å være lykkelig…

Dere vet allerede at jeg er evig singel og aldri har hatt kjæreste. Det er godt mulig at grunnen til det nettopp er at jeg alltid har vært alene og muligens blitt litt komfortabel med det. Jeg tror egentlig det er fordi jeg ikke har møtt noen som har vært interessant nok til at det er verdt å gi opp denne friheten for. Det å bare være meg. 

Selv om noen rynker på nesen og synes det er rart at jeg aldri har vært i et forhold ser jeg på det som noe positivt. Det var faktisk Sofie som understreket dette for meg her om dagen. “Du vet at du ikke trenger noen andre for å ha det bra. Du vet at du klarer deg helt fint alene og det er en utrolig bra erfaring å ha med seg inn i et fremtidig forhold”. Det er så sant!

Min største skrekk er å bli en av de som ikke tror de klarer seg alene. En av de som tror de må ha en mann i livet for å føle seg hel. Jeg får vondt i sjela når jeg hører venninner snakke om at de ikke kan være alene og går ut og nøyer seg med en fyr de egentlig ikke liker så godt, bare så de slipper å sitte der med kun seg selv. Sitt eget selskap. Fordi det er så skummelt? Skjerp dere. Det er alltid min første tanke. Du klarer deg helt fint alene, kanskje til og med bedre!

Jeg vet ikke… Det er kanskje annerledes når man er vant med å ha noen som nesten er sidestilt med seg selv i livet sitt. Å ha noen i livet hvor deres behov er like viktige, eller kanskje viktigere enn sine egne. Det der, at noen andres behov er viktigere enn dine egne er ikke noe jeg ønsker eller trenger. Så hvorfor føler så mange at de trenger nettopp dette? Noen å sette på en pidestall og hylle. Noen som kan være der sammen med deg, selv om du egentlig ikke liker mennesket. Du trenger bare å ha noen. Det gjør meg trist fordi da begynner jeg å lurer på om du egentlig ikke liker deg selv.

All den energien du legger i å skulle sette pris på et annet menneske kan du legge i å sette pris på deg selv. Nå høres jeg ut som tidenes særing. Jeg mener ikke at det ikke er fint å sette pris på andre mennesker fordi det er jo det. Særlig om det er et menneske man elsker, men det er når du tar til takke. Det er det jeg snakker om nå. Når du tar til takke med noen du egentlig ikke liker og bruker all din tid og energi på å gjøre dette mennesket lykkelig så han eller hun ikke forlater deg og du står alene nok en gang. Det er det som er trist og det er da jeg mener at den energien er bedre brukt om du bruker den på deg selv i stede. Om du lærer deg å elske deg selv, sette pris på deg selv og ikke minst å ha det bra og kose deg i eget selskap. Det har jeg lært meg, ene og alene fordi jeg bare har vært meg.

Jeg trenger ikke at noen forteller meg at jeg er bra. Jeg trenger ikke at noen forteller meg at jeg er fin, at jeg er bra nok eller at de elsker meg. Det er alltids hyggelig å høre, men det er ikke et behov jeg trenger at noen andre dekker for meg fordi jeg kan dekke det selv. Fordi jeg vet at jeg er bra, at jeg er fin og jeg vet hvordan jeg elsker meg selv. Fordi det gjør jeg ofte! Ikke alltid, men som regel. 

Denne erfaringen har plutselig blitt det viktigste jeg kan ta med meg inn i et forhold. Bevissthet, selvstendighet og selv-kjærlighet. Det betyr ikke at jeg ikke kan elske noen andre selv om jeg elsker meg selv, men det betyr at jeg vet hvem jeg er alene og at jeg ikke må bli elsket av andre for å ha det bra. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

ET FARVEL TIL MAI MED TIDENES FLAUSE

God morgen! Jeg tror jeg er i koma, altså så trøtt som dette har jeg ikke vært på lenge. Det ble alt for sent i går og jeg satt med jobb frem til klokken ett på natten før jeg fikk lagt fra meg Macen, men slik blir det noen ganger. I morgen er den aller første sommerdagen og det betyr “måneden som gikk” og et farvel med Mai!

MÅNEDENS OPPTUR

Åh, denne måneden har vært så fin. Jeg har hatt flere oppturer og høydepunkt hver eneste uke. Jeg kan trekke frem 17. Mai, det nydelige været og at jeg har vært ordentlig flink med treningen, men hvis jeg skal velge ett så må det bli noe litt spesielt. 

Dette kommer til å høres skikkelig patetisk ut, men oppturen skjedde i går kveld da jeg endelig gadd å gå ned i kjellerboden for å hente viften min. Det har vært uutholdelig varmt og klamt på rommet mitt de siste ukene, men jeg har vært for lat til å gjøre noe med det. Jeg har vinduene på vidt gap, men allikevel er det kokvarmt. Nå har jeg hatt viften stående nede i kjellerboden hele tiden, men i går måtte jeg hente den opp til leiligheten. Herregud, så godt jeg sov i natt!

MÅNEDENS NEDTUR

Den oppblåste magen er tilbake for fullt og det er både ubehagelig og ubeleilig. Nå er det nesten uansett hva jeg spiser og jeg er tilbake der hvor jeg våkner opp og er oppblåst. Jeg tror det er fordi jeg ikke har tatt de pillene jeg skal regelmessig og kanskje fordi det har blitt litt mye is og usunn mat i det siste… Ikke bra for magen. Nå må jeg bare prøve å få den bedre igjen fordi det er skikkelig ubehagelig å gå rundt med en følelse av at magen kan sprenge når som helst. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

MÅNEDENS FLAUSE

Okei, dette er det kleineste som har skjedd meg på lenge. Det kan være noen synes dette er for mye å dele, men det får bare være haha. Det er så flaut at det må deles og det i detalj. Jeg jobber i klesbutikk ved siden av bloggen og vi har egne personal-toaletter for alle ansatte, som flere butikker også benytter seg av. Akkurat nå har jeg ingen crush, noe som er ganske kjedelig så den siste tiden har jeg jobbet litt for å finne noen å crushe på.

For noen dager siden oppdaget jeg det som må være en ny ansatt i en av nabobutikkene og han var ganske så kjekk! Jeg tenkte at her er det potensiale for å utvikle en liten crush, noe fint å se på i arbeidstiden og muligens en liten flørt, ikke sant. Vel… Det skjer nok ikke med det første. 

Like før stenging på tirsdag så gikk jeg en siste tur på toalettet. Det var kun planer om å lette litt på trykket i blæra, men da jeg satt der var det plutselig mer som ville ut om dere skjønner hva jeg mener. Herregud, la oss bare si det som det er: jeg måtte bæsje. Kleint nok å gjøre på den felles personal-doen, men heldigvis var det ikke kø utenfor. Helt til jeg begynte å bæsje :)))). Yes skei, heldigvis luktet det ikke noe særlig og dette kunne jeg slippe greit unna med.

Jeg drar ned, men til min store forskrekkelse så kommer plutselig det jeg dro ned flytende tilbake i toalettskålen!!! Ja skei, dam å jeg dra ned igjen. Mennesket som står utenfor kommer til å skjønne at jeg har bæsja, dette blir kleint. Jeg prøvde å dra ned igjen, men ville den reagere? Neida. Det var som at alt vann var brukt opp og en liten klunk med vann skulle da forsøke å skyve innholdet i toalettskålen ned og bort. Det gikk sånn halvveis og jeg så det forsvinne rett under kanten om dere forstår hva jeg mener. Jeg turte ikke ta noen sjanser og begynte å få panikk da jeg skjønte hvor lenge jeg hadde vært der inne. Skamfull og i håp om at avføringen å var borte, samtidig som jeg var livredd for at den ikke var det, gikk jeg ut av båsen. Hvem tror dere stod utenfor? CRUSHET MITT.

Herregud, jeg nærmeste løp tilbake i butikken og gjemte meg bak noen stativer mens jeg fortalte hva som hadde skjedd til kollegaen min som nesten falt sammen i latterkramper. Er det mulig liksom? Så ja. Beklager detaljer, men det er månedens (om ikke årets) flause.

MÅNEDENS SPILLELISTE

Ulrik Munther – Before

Glades – Do right

Veronica Maggio – Mitt hjärta blöder

Alan Walker – Ignite

Bendik – Siste gang

Taylor Swift – Dress

MÅNEDENS INNKJØP

Det ble faktisk tre i ett denne måneden. Jeg elsker denne kjolen, altså såååå utrolig søt. Den er fra Zara! I tillegg elsker jeg min nye veske fra H&M og solbrillene fra eBay!

MÅNEDENS FORBEDRINGSPOTENSIALE

Hm… Nå ble jeg brått usikker her. Jeg må kanskje bli enda litt bedre på å sosialisere meg. Det er vanskelig, særlig når jeg jobber såpass mye som jeg har gjort i mai. Vanligvis er jeg litt bedre, men i disse dager varer dagene mine i 18-19 timer og jeg føler jeg har maks to timer med fritid i løpet av dem. Det tar fort lenger tid enn hva man tror med blogg og trening, så er det all dødtiden som går til å dusje, sminke seg, spise, lage klart lunsj, tid til og fra trening og jobb og ja. Tiden flyr for å si det slik, men jeg må faktisk bli bedre på å sette av tid i løpet av uken min til vennene mine. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

MÅNEDENS ANTREKK

Elsker dette sommerlige antrekket! Den duse kjolen som fremheves av fargerikt tilbehør. Absolutt månedens favoritt. 

KJOLE NELLY / VESKE ONLY / SKO SHEIN 

MÅNEDENS INNLEGG

​Se hvem som har vært i slaget denne måneden da! Hvis vi ser bort i fra den ene uken hvor jeg var helt ute av bloggverden (mentalt i alle fall) så har jeg jobbet hardt og levert varene. Det synes jeg i alle fall selv og her er noen av innleggene jeg er mest fornøyd med fra Mai:

“Slike topper er kun for tynne mennesker”

15% rabatt på fillers for et bedre selvbilde

Blogg: En dag i mitt liv

Slik blir du kvitt nattens one night stand

Jeg er ikke en sur fitte fordi jeg ikke er interessert

Video: Food tasting challenge

Jeg kan gå gledd som jeg vil uten at du skal få tafse

Spiller størrelsen egentlig noen rolle?

 

MÅNEDENS INSTAGRAMBILDE

Selfie time

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

I JUNI SKJER DET MYE MORO

Reklame | Annonselenker Nelly

Tenk at vi snart er inne i den aller første sommermåneden! Selv om det føles som sommer, og egentlig har gjort det i snart en måned, så er juni den første måneden som virkelig er sommer. For min del betyr det en kickstart på mye moro fordi det skjer masse gøy i sommer. Her er noe av det jeg gleder meg mest til…

KJOLE HER

BURSDAG TIL VENNINNE. Allerede på lørdag skjer det første punktet på listen. Jeg skal i bursdag til en god venninne og eks-kollega. Det som er ekstra koselig er at nesten alle de gamle Triumph-jentene kommer (det var de jeg jobbet med før) så det blir også en liten reunion. Jeg elsker å henge med de! Så fine jenter som jeg bare har gode ord om <3.

FÅ SOLBLEIKA HÅR. Yeiii! Det jeg elsker med sommeren (og særlig sydenferier) er at jeg får fin hud, sterke negler og håret blir så fint bleiket av sola. 

KOSE MASSE MED CELINE. Det er ikke lenge til hun forlater meg, eller jeg forlater vel egentlig henne. Derfor skal jeg bruke så mye som mulig av tiden jeg har med henne til å kose masse. Hun blir muligens litt lei av at jeg er unødvendig klengete, men hun vet jo ikke at jeg flytter!

KJOLE HER

PARKHENG. Ikke min favoritt-greie på dagen fordi jeg blir så sykt rastløs av å sole meg. På ettermiddagen og kvelden synes jeg derimot at det er skikkelig hyggelig å henge i parken med gode venner, noe snacks, en grill og selvfølgelig pølser. Elsker pølser.

ALBANIA. Herregud!!!! Dette er punktet over alle punkter. Jeg tror ikke dere forstår hvor mye jeg gleder meg, haha. Sist jeg var i syden var for to år siden (jada det er luksus) så det blir ekstra deilig å få dratt igjen i år. I fjor jobbet jeg hele sommeren og var ikke en gang på stranda en eneste dag. Dette blir så deilig! Jeg reiser sammen med syv av mine beste venner og vi skal bare kose oss, ligge på stranda, spise godt mat og bade med badedyr. Det blir så bra!

SPISE IS. Sommerens høydepunkt. Jeg tror faktisk jeg har spist is hver dag de siste ukene. Wopsiiiiii. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HANDLE FESTIVALANTREKK. Ææææh, jeg skal ofc på festival i sommer og da må jeg selvfølgelig ha noen kule antrekk. Akkurat nå har jeg ingen anelse om hva jeg skal bruke, men jeg har noen idéer om hva jeg kan tenke meg. Spørsmålet er om det finnes i virkeligheten eller bare i min fantasi… Uansett så blir det moro å starte prosessen med å sette sammen festival-antekk. 

BLI BRUN. Håper jeg, haha. Jeg var likbleik i fjor sommer, men i år skal jeg klare å oppnå litt farge. Jeg satser på at Albania-turen kan bidra litt der.

TØNSBERG. På fredag drar mest sannsynlig Sofie, Isabelle og jeg til Tønsberg og blir fra fredag til lørdag. Den byen er utrolig koselig på sommeren, så jeg håper alt ordner seg slik at jeg får blitt med på det! 

SENE SOMMERKVELDER. Ah, Oslo på sene sommerkvelder. Det er rett og slett helt fantastisk. Enten man sitter i bakgården, på en balkong, i en park eller bare vandrer gatelangs hjem fra et eller annet sted så er det helt nydelig. Det blir forhåpentligvis mange av disse i juni!

JUMPSUIT HER

 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

JEG SYNES SEKSUELL OPPMERKSOMHET ER UBEHAGELIG

God morgen, mine fine <3 Pollen tar fortsatt livet av meg, men dessverre tar ikke livet hensyn til det. Jeg prøver å komme meg opp av sengen i dette øyeblikk for å dra den trøtte og allergiske kroppen min på trening før jobb. Kreativiteten er ikke helt i gang enda. Heldigvis skrev jeg en morsom liten liste i pausen på jobb i går, nemlig en ny runde med merkelig fakta om meg! 

😬Jeg synes babymager ser SYKT weird ut. Jeg vet det er naturlig og alt det der, men jeg synes det er rart. Det er liksom malplassert på en måte. Samtidig synes jeg det er kjempefint, så det er veldig merkelig det greiene her. 

😬Jeg har alltid ansiktsolen på det svakeste når jeg tar sol og har den maks på i 8-10 min før jeg skrur den helt av. Ansiktet er alltid i sla uansett og det kan jeg uansett sminke. Jeg er ikke veldig gira på mer solskader og masse rynker før jeg er 30 liksom.

😬Jeg går så og si over alt med mindre jeg må benytte meg av kollektivt. Det er både fordi det er skikkelig deilig å gå (#hverdagsaktivitet) og fordi jeg får litt noia av kollektivt, særlig nå på sommeren når det er så varmt.

😬Jeg går alltid med ørepropper, men har sjelden på musikk. Det er bare min måte å stenge verden ute. 

😬Stjernetegnet mitt er skorpion og det passer meg alt for godt til å kunne være tilfeldig. Dere må faktisk Google skorpionen, det er meg! 

😬Jeg synes seksuell oppmerksomhet fra fremmede på gata er ekstremt ubehagelig. Det er sjelden jeg føler meg så liten og utilpass som jeg gjør når jeg får ekle blikk, plystring og ikke minst bevegelser!

😬Jeg blir skikkelig “hangry” hvis jeg går for lenge uten mat. En gang klikket jeg på vennene mine da vi var på ferie i Polen fordi de brukte en time i en sminkebutikk og jeg døde av sult. Da de endelig ble med meg på en restaurant begynte jeg å gråte fordi jeg ble så glad, haha. Det er helt sykt. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

BLOGGEN ENDRER MEG

Noen ganger får jeg panikk av å tenke på hvor mye jeg deler av meg selv, mitt og min hverdag.

Jeg kan være på vei et sted og plutselig få en følelse av angst fordi jeg kom på et innlegg jeg skrev for flere måneder siden. Herregud, delte jeg det? Så kleint.

Det som er rart er at jeg ikke har delt noe farlig. Det er ingen bilder jeg angrer på. Ingen personlige avsløringer. Det er følelser og det er tanker. Og det jeg får panikk av er at mine nærmeste leser det. Faen, nå vet de hvor mye følelser jeg egentlig har. Jeg vil ikke det.

Bloggen har på en måte vært med på å bryte ned alle veggene jeg har brukt så lang tid på å bygge opp. Vegger som skjuler hva jeg tenker og føler fra omverden og derfor beskytter meg på en måte. Holder hele meg privat. 

Det er vel egentlig en god ting… Det med at vegger brytes ned og at jeg deler, men det er skummelt og uvant.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

VI SKAL HA KLESSALG

Reklame | Egenreklame klessalg

Woho! Sofie, Isabel og jeg har bestemt oss for å ha klessalg her i Oslo. Jeg må rydde ut av skapet og gå gjennom alt før jeg flytter, så dette passer jo helt perfekt. Her får dere tre jenter med ganske forskjellig stil, så det blir nok noe for enhver. 

Jeg har allerede ryddet bort to søppelsekker og det er enda mer å hente. To ord: gled dere. Nå har dere muligheten til å skaffe dere veldig pent bruke og faktisk helt ubrukte klær til en rimelig penge. Jeg har sååå mye fint som enten ikke passer eller som jeg er lei av, men som kan passe for dere så jeg håper virkelig at de fine klærne mine kan få et nytt hjem. 

STED: Hendrix Hair Frogner (Oscars gate 32)

TID: Søndag 3/6 – 13.00-17.00

HUSK: Ta med egne poser til å ha klær i og ha Vipps klar!

Jeg gleder meg til å møte dere <3

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

MORGENPRAT

Reklame | Annonselenker Nelly

Døgnrytmen min er så fantastisk om dagen. Jeg virkelig elsker den. Nå har jeg våknet uthvilt mellom syv og åtte hver eneste dag av meg selv, foruten om i går da jeg sleit skikkelig med å klare å stå opp kvart over åtte. Typisk at det skjer den eneste dagen jeg faktisk må opp tidlig. Heldigvis er den tilbake i dag og det beste er at jeg faktisk skal ta det helt med ro frem til jeg begynner på jobb klokken ett. Det verste er at jeg føler meg elendig. Uthvilt, men elendig.

Det startet vel egentlig i går. Formen begynte å dale, jeg ble ekstremt oppblåst og kvalm. I natt våknet jeg og trodde at at jeg hadde spist i løpet av dagen skulle komme i retur, men heldigvis gikk det over og jeg sovnet igjen. Nå er det følelsen av at noen har kjørt over hodet mitt med en trailer. Om det er pollen eller om jeg faktisk begynner å bli syk er vanskelig å si, men akkurat nå håper jeg på det første. Det blir i alle fall bedre utover dagen og jeg kan ikke bli syk nå.

Såå ja. Da vet dere det, haha. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg skrev dette, men jeg våknet, fant frem Macen, satt på Sex and the city og begynte å skrive. Nå er det på tide med litt kaffe og en smoothie for å få igang systemet litt, så tror jeg muligens jeg blir liggende her litt til. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Noen som burde vaske vinduer heheOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Nelly har forresten salg med opp til 50% rabatt på masse sommervarer! Sjekk det ut HER.

BLAZER HER / SHORTS HER / KJOLE HER / TOPP HER

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

JEG HAR BESTILT EN NY REISE

Nå gjenstår det akkurat to uker til jeg endelig kan dra på årets første virkelige ferie! Jeg gleder meg helt ubeskrivelig mye og for å feire har jeg rett og slett bestilt meg en ferie til. Denne havner helt i starten av august og turen går til Island! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For mange år siden bestemte alle søsknene til pappa seg for å prøve å samles med hele familien hvert andre år (om jeg ikke tar helt feil her nå). Det er en veldig fin greie å ha når familien plutselig ble spredt over hele Norden. Vi og flere bor i Norge, noen bor i Danmark og en del bor fortsatt på Island. Jeg har ikke hatt mulighet til å være med på de siste familietreffene så jeg ble skikkelig glad da det løste seg i år!

Vi skal være der i litt over en uke og jeg gleder meg så mye! Jeg har sagt det før og sier det igjen: jeg elsker å være på Island. Jeg får så ro i sjela av det stedet der og det passer perfekt at det skjer akkurat på dette tidspunktet. Jeg er såååå glad nå og denne gangen håper jeg å få vist dere enda mer av det fantastiske landet enn sist jeg var der. Da var det dessverre ikke under like hyggelige omstendigheter, så dette blir en helt annen tur. Jeg slenger med et lite bildedryss fra sist jeg var der fordi det er såpass hyggelig <3.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

ET STED DU DRAR FOR Å SE OG BLI SETT

Wow, gårsdagen var helt fantastisk! Jeg følte faktisk at jeg var på ferie og glemte helt at jeg lå på en brygge i Oslo sentrum. Tenk at temperaturen var oppe i hele 29 grader! Åh, jeg er så utrolig glad for at jeg ga meg selv tid til å ligge på Sørenga uten å gjøre noe annet enn å slappe av. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Emilie og jeg var der allerede rundt klokken 11 på formiddagen og hadde nesten hele brygga for oss selv. Det var skikkelig digg og jeg merket nesten ikke at det etter hvert ble helt stappet med mennesker rundt meg. Det er vanskelig å beskrive hvor mye folk det var der i går. Folk lå som sild i tønne, men det virket faktisk ikke som om noen brydde seg. Det var så deilig å se! Det var til og med et køsystem for å komme seg opp av vannet for oss som badet, haha. For en gangs skyld var nordmenn skikkelig høflige og formet en kø i vannet som om det skulle vært det mest naturlige i verden. Tenk om vi hadde oppført oss sånn når vi skulle inn på buss og tbane også da dere! Det hadde vært noe. 

Vi ble der helt til klokken fem på ettermiddagen, noe som er ganske imponerende for meg som blir rastløs etter en halvtime. Jeg glemte selvfølgelig å ta med meg bok (igjen)… Heldigvis var Emilie god på å aktivisere meg med bading, toalettbesøk og is-spising, haha. Utover dagen ble vi faktisk en ganske stor gjeng med blant annet Morten og Sofie. Det var så koselig!

Jeg må innrømme at jeg har vært veldig skeptisk til Sørenga. Jeg hater steder hvor det er stappet med mennesker og jeg har hatt inntrykk av at Sørenga er et typisk “se og bli sett”-sted. Etter å ha tilbragt en hel dag der så innser jeg at jeg har tatt grundig feil (derfor bør man alltid prøve ting før man gjør seg opp en mening).

Ja, det er sinnsykt mye mennesker der, men det er alle type mennesker og de aller fleste er opptatt av å kose seg med venner og bekjente, bade og sole seg. Hele opplegget er fantastisk og jeg er så glad for at Oslo har skapt et sted som Sørenga. Her kommer jeg nok til å tilbringe mange dager i løpet av sommeren fordi det å ligge i parken uten tilgang til mat, vann eller hav er virkelig ikke noe for meg. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER