UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly / Monki / NA-KD

KJOLE MONKI HER / BLUSE NELLY / SKO HER

AKKURAT NÅ: Jeg har nettopp stått opp og gleder meg allerede til lørdag for da skal jeg sove til jeg våkner av meg selv. Digg. Med andre ord så er jeg veldig trøtt, haha.

UKENS TANKE: Jeg er så demotivert med bloggen om dagen og jeg vet ikke helt hvorfor… Er jeg rett og slett tom for kreativitet? Skjer det for lite i livet mitt? Er jeg rett og slett lei? Er det fordi jeg er lei av å være offentlig?Jeg tror det er en god blanding egentlig, men hvem blir ikke litt lei av jobben sin til tider da? Særlig når man føler at man går i motbakke, men herregud. Dette har jo skjedd i et par dager før også så det går nok veldig snart over igjen.

UKENS HØYDEPUNKT: Å få besøk! Det var utrolig koselig med Martine og Emilie i hus. Det var faktisk skikkelig kjedelig da de dro. Vi koste oss med digg mat, satt i sola på Fiskebrygga, besøkte pappa på båten, hadde jentekveld med prosecco også ble det utrolig nok en liten bytur. Den resulterte i at jeg mistet mobilen min, ble dritsur og fikk noia, men den kom heldigvis tilrette igjen på søndag og da var alt bra igjen haha.

UKENS FAVORITTPLAGG: Denne t-skjorten er så digg i passformen! Dere finner den HER.

UKENS SERIE: Denne uken har jeg vært innom mye! The Ranch, Grand Hotel, Beforeigners og ikke minst UnReal som vinner. Den er sykt bra og dere finner den på TV2 Sumo.

UKENS CRAVING: En god gammeldags tacomiddag.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Jeg har begynt å slurve litt med lavfodmapen og det er overhodet ikke bra, så der må jeg skjerpe meg igjen. Jeg klarer ikke komme meg på trening utenom bootcamp timene, men nå har jeg faktisk ikke et senter å trene på så jeg har tidenes unnskyldning. Jeg trenger et sted hvor man kan dra med fine kjoler og hæler. Det var det, takk for meg.

UKENS POSITIVE: Jeg har bestemt meg for hva jeg skal gjøre med vårt gamle soverom så da er det bare å komme i gang! Jeg elsker prosjekter, hihi.

UKENS ØNSKELISTE: Jeg elsker skjørtet, aftersun trenger jeg til Bali, den kjolen er helt fantastisk fin og jeg vil ha en tynnere krølltang/wand.

UKENS MATRETT: Mmm jeg lagde lavfodmap lasagne på fredag, den ble sykt god og jeg spiste restene da jeg kom hjem fra byen natt til lørdag haha.

MÅL FOR UKEN SOM KOMMER: Jeg vil gjøre ferdig soverommet, dra på et event jeg skal på i Oslo uten å få total sosial angst og feige ut og være flink med lavfodmap. Jo, og å melde meg inn på et treningssenter.

UKENS FAVORITT-BILDE: Dette ble jeg veldig fornøyd med! Jeg trodde vi var ferdig med bildene så jeg skulle gå og da ble dette til.

JAKKE HER / KJOLE HER

 

4 kommentarer
  1. Anbefaler deg å legge til Low fodmap – Norsk gruppe på Facebook. Der får man masse tips. Kan spørre om ting er safe eller ikke. Ligger noen oppskrifter der også.

  2. Hei. Jeg sliter også veldig med irritabel tarm og mye luft og vondt i magen. Vet du om noen metoder for å forebygge problemet, eller er det noen matsorter du holder deg unna som har hjulpet for deg? Det preger hverdagen min mye og er noe jeg irriterer meg over daglig fordi magen alltid er oppblåst og vond

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg