11 TING JEG TENKER PÅ NÅ

Reklame | Annonselenke Nelly

JUMPSUIT HER 

Jeg har en jobb jeg kan ta med meg hvor som helst i verden! Selv om det kanskje blir litt dårligere tall når jeg er på tur så er det virkelig verdt det.

Jeg skulle ønske Instagramfeeden min alltid var så sommerlig som den er nå. Det er så fint!

Det er så vanskelig å vite at jeg egentlig har masse penger, men at jeg ikke har de allikevel fordi det er egenkapitalen min hehe. Er jo absolutt verdt å bruke de på det, men er så vanskelig å se de stå på kontoen min. Forhåpentligvis forsvinner de snart inn i en leilighet.

Folk som skal ta hver eneste lille kamp i hverdagen, da blir du sliten til slutt og det gagner ingen. Du blir bare den gretne personen ingen gidder å forholde seg til.

Denne gangen har jeg klart å ta meg skikkelig ferie! Litt morsomt med tanke på at jeg faktisk er på en jobbreise, men takket være begrenset tilgang til internett klarer jeg å koble helt av!

Surfing er sykt vanskelig og sinnsykt hardt! Jeg har blåmerker ,skrubbsår og på slutten av timen klarer jeg ikke en gang reise meg opp på brettet fordi jeg er så sliten. Ikke rart surfere ser spreke ut.

Tenk at jeg har en hel eske med sommerklær hjemme i boden som jeg ikke fikk med meg fordi nøkkelen ikke passet. Er det mulig? Må få de opp med en gang jeg kommer hjem.

Jeg har så morsomme samarbeid om dagen!!! Det gjør meg glad å dele ting jeg liker skikkelig godt med dere <3

Jeg trenger en hund i livet mitt asap.

Planleggingsboken jeg kjøpte for en stund siden er det lureste jeg har kjøpt på veldig lenge. Jeg er helt avhengig av den!

Jeg er helt hekta på Michelle Obama-boken. Jeg har liksom ikke tatt meg tid til å starte ordentlig på den før nå, men bøker er helt perfekt å ha med på stranda for en rastløs sjel som meg.

 

SURGFING OG KOKOSNØTTER

Reklame | Lapoint - sponset tur / annonselenke Nelly

Hei, fininger! Jeg håper dere har hatt en fin dag så langt. Tenk, nå er det ikke lenge til helg så hold ut de siste dagene med jobb, skole eller hva enn du måtte holde på med.

Vi nyter fortsatt tilværelsen her på Sri Lanka og har kost oss med en digg lunsj på campen og tatt det med ro i dag Jeg har hatt litt mageproblemer, men det ser heldigvis ut til å være på vei bort.

Det er altså så deilig her! Herregud, jeg er så utrolig takknemlig for at Lapoint ga oss muligheten til  å dra på Surf Camp og oppleve alt dette sammen. Vi lærer oss å surfe (så vidt det er), opplever en helt ny kultur og et nytt land. Det er rett og slett fantastisk.

Ja, når vi først snakker om surfing. Jeg ante ikke hvor beinhardt det faktisk er! Jeg hadde absolutt innstilt meg på at det kom til å bli tung og at surfing er vanskelig, men wow. All respekt til de som faktisk surfer og får det til å se lett ut, haha. Etter to dager med surfekurs var både Morten og jeg ganske så stive og støle i kroppen og vi trener jo regelmessig, men dette er en helt annen form for trening. Blåmerker og skrubbsår har vi også endt opp med, men det er på en rar måte litt digg. Jeg føler at vi virkelig har gått i ilden (vel, vannet i denne settingen) for å gjøre vårt beste og lære mest mulig. Og vet dere hva? Det er så moro!

Den følelsen jeg fikk da jeg klarte å stå oppreist på en bølge å ha bittelitt kontroll. Den følelsen har jeg aldri kjent på før! Det var så kult og så moro! Skikkelig mestringsfølelse og det er ikke mye som er diggere enn å klare noe som er skikkelig vanskelig, eller hva sier dere?

Vi har enda ikke fått tatt noen bilder av surfing fordi vi har vært for opptatt med å faktisk prøve å surfe, haha, men fortvil ikke! I løpet av dagen i dag eller morgendagen skal vi ta oss en ekstra tur ned på stranden og prøve oss litt i bølgene på egenhånd. Det som er så digg er at vi har tilgang til surfeutstyret her så vi kan øve så mye vi vil! Nå har vi vært ganske kjørt etter de første timene og prioritert å slappe av på hver vår solseng med en kokosnøtt i hånda, men nå som vi er litt mer inne i det så skal det nok gå fint.

Åh, bare se på disse bildene… Jeg tror jeg blir her jeg.

BIKINI HER

 

 

DET ER PÅ TIDE Å SLÅ OPP NÅR…

God torsdag og velkommen til ukens Singelliv&Dating-spalte her på bloggen, en spalte hvor jeg tar for meg alt mellom himmel og jord når det kommer til nettopp singelliv & dating. Etter at jeg fikk meg kjæreste har jeg også lagt til kjæreste, men det høres mye bedre ut med bare singelliv & dating, haha.

Dagens tema er kanskje ikke et veldig morsomt tema, men et interessant tema, nemlig når det er på tide å slå opp med kjæresten eller dumpe fyren/jenta du dater. Jeg kommer til å skrive «han» eller «fyren» herfra fordi det er mets relevant for meg, men mye kan nok brukes om «henne» også.

Han er kontrollerende. Blir han sint om du ikke forteller hvor du er eller sier ifra at du har lagt planer med en venninne når han uansett ikke er hjemme? Det er er veldig, veldig, veldig dårlig tegn. Hvis han vil ha kontroll på hvor du er og hva du gjør hele tiden så tillater han deg rett og slett ikke friheten du har krav på som et likeverdig menneske.

Han stalker deg. Dette er jo ganske opplagt, men vi tar det med allikevel. Det er nemlig mange former for stalking, i alle fall i mitt hode. Hvis han søker deg opp på snapmap og plutselig dukker opp der hvor du er hele tiden, eller enda verre, om han drar dit og følger med på deg i skjul. Kanskje han snoker gjennom Facebooken, Instagramkontoen eller meldingene dine? Det er dårlige tegn, få det bort!

Han er utro. Trenger jeg å si mer? Hvis han går over din grense for utroskap er det bare å dumpe han med en eneste gang.

Han er nedlatende og frekk med venner og familie. Det er et no go hos meg! Hvis jeg hadde møtt en gutt som var frekk eller nedlatende mot vennene mine hadde jeg ikke orket et sekund mer med han.

Han tar ting forgitt. Setter han aldri pris på det du gjør for han? Kanskje du er den som alltid vasker, rer opp sengen, handler inn mat, setter på favorittfilmen hans og gjør andre ting du vet han liker, men han tar det som en selvfølge og gjør aldri noe lignende tilbake? Hvis du gir han sjanse på sjanse og han enda ikke endrer seg så er det bare å si Bye bye.

Han snylter på deg. SÅ IKKE GREIT! Du er ikke sparegrisen hans som han kan låne av og låne av uten å noen gang betale tilbake. Det er heller ikke en selvfølge at du skal betale mer enn han selv om du tjener mer. Dere må lage deres ordning på ting, men det er ikke greit å snylte på lønna andre har jobbet hardt for.

Alt han gjør irriterer deg. Over lengre tid. Da er det kanskje på tide å skjønne at dette ikke er full klaff.

Han viser tegn på å være voldelig. Er han litt for aggressiv? Kanskje han kaster ting eller slår rundt seg? Det er veldig, veldig dårlige tegn, særlig om det begynner tidlig i forholdet. Varsellamper!

Han snakker bare om seg selv. Seriøst? Det er ikke sånn et forhold fungerer.

 

SMINKLØSE DAGER OG MOBILFRI SONE

Reklame | Lapoint - sponset tur / annonselenke Nelly

PS. nettet er litt av og på her så ikke bli redd om det er litt merkelige updates. De kommer så fort nettet er tilbake!BIKINITOPP SHEIN / BIKINITRUSE NELLY HER

Ahhh, så deilig det er å være på ferie! Jeg har helt glemt hvordan det er å være i ordentlig varme. Det å stå opp tidlig, spise en deilig og frisk frokost før man legger seg på stranda og sover til lyden av bølgene. Det er riktignok ikke like digg når man våkner opp dehydrert og munnen er fylt med halve Sahara, men så kommer man fort over det etter en slurk vann eller to da 😉

Jeg elsker dette stedet. Jeg kan ikke huske sist jeg slappet så mye av som det jeg gjør her. Jeg stresser ikke over noe som helst. Det kan ha litt å gjøre med at jeg nesten ikke bruker verken mobil eller Mac. Vi har kun internett når vi er på campen fordi 4G er svindyrt her og jeg gadd rett og slett ikke kjøpe et kontaktkort. Jeg fant ut at jeg antakeligvis har utrolig godt av å ha mindre tilgang til telefonen og der hadde jeg rett. Det er så deilig! Mobilen ligger som regel i vesken. Den er ikke med på surfetimer og ikke under måltidene og på stranda annet enn når jeg knipser et par raske bilder. Ordentlig ferie dere!

Jeg har vært alt for mye på jobb i løpet av de siste feriene mine og da blir det liksom ikke ferie. Jeg tror jeg har jobbet mer enn hva jeg har gjort hjemme, haha. I hvert fall i Roma, da var det helt kritisk. Naturligvis går mye av tiden på campen til jobb, men det er jo bare noen timer i løpet av dagen så jeg vil si at dette er det nærmeste jeg har vært en ordentlig ferie på lenge.

En annen ting som er skikkelig digg er at jeg hat helt sminkeløse dager. Jeg forstår ikke en gang hvorfor jeg pakket med noe sminke i det hele tatt fordi det er jo så deilig å gå uten! Jeg har ikke rørt sminkepungen siden jeg kom og jeg tviler på at jeg kommer til å gjøre det i det hele tatt. Huden min blir nok veldig glad for en pause.

Med andre ord så nyter jeg livet til det fulle med sol, surfing og kokosnøtter.

ET GODT SPARETIPS

Nå skal jeg tipse dere om en av mine favorittbutikker! Jeg tror kanskje jeg har nevnt det før? Det har jeg helt sikkert. Jeg har i alle fall handlet her jevnt og trutt siden butikken åpnet i Torggata i Oslo og jeg er helt frelst! Jeg snakker selvfølgelig om Normal og nei, dette er ikke reklame, kun er velmenende råd.

Normal har nemlig alt man trenger, men til en ganske mye lavere pris enn for eksempel dagligvarebutikker. For eksempel så kjøper jeg alltid vaskepulver, håndsåpe, deodorant, tannkrem og barberhøvler her. Alltid, med mindre det er helt krise og jeg må løpe på nærmeste dagligvarebutikk, men det er sjelden.

Jeg tar meg alltid en god runde når jeg er der fordi plutselig kommer man over noe lurt som er veldig kjekt å ha. Maskinrens til vaskemaskinen, ansiktsmasker, sminke og ikke minst hårpridukter er også noe jeg ofte tar med meg. Hårprodukter er det faktisk ganske mye å spare på ved å kjøpe her i stede for i frisørsalongen.

Nå tenke jeg å vise dere hva jeg tok med meg da jeg var på Normal for noen dager siden.

Vaskepulver, lillasjampo, tannkrem, munnskyll, barberblader, håndsåpe, solbeskyttende hårolje, deodorant, antibac, tamponger, tannbørste, graviditetstest og intimservietter.

Disse er så fine! Jeg kjøper alltid håndsåpe i denne serien, rett og slett fordi den er billig, men ser veldig fin ut og går som interiør i mine øyne. De har også lik i oppvasksåpe, woho! Håndsåpen koster 20kr og jeg tror oppvaskmiddelet koster det samme.

Antibac! Denne kjøpte jeg fordi jeg reiser så mye om dagen og får helt noia av tanken på alle bakteriene på flyplasser rundt omkring. Den var ikke dyr, tror det var under 20 kr.

Jeg kom på at jeg trengte solbeskyttelse til håret før Sri Lanka-turen og endte opp med denne oljen fra Aussie.

Jeg kjøper som sagt alltid barberblader på Normal og disse kostet 139 kroner.

I Oslo finner du Normal både i Grensen og Torggata og jeg vet de har det i andre byer også. Helt genialt, virkelig!

 

JAKTEN PÅ DRØMMEBOLIGEN

Reklame | Annonselenker Nelly

JAKKE HER / BUKSE BERSHKA / SKO HER 

Hei, fine dere og god morgen! Dette innlegget skrev jeg i går slik at det kunne publiseres til normal norsk tid. Vi er jo 4,5 time foran her så det må litt planlegging til for at ting skal bli akkurat som jeg ønsker det, hehe.

Det jeg egentlig skal skrive om er det overskriften tilsier, nemlig boligjakten Morten og jeg er i gang med nå. Jeg fortalte dere at vi dro på vår aller første visning forrige uke, men jeg har ikke gitt dere noen oppdatering siden det.

Leiligheten vi så på var helt perfekt. Den var så fantastisk at jeg nesten begynt å grine. Vi snakker helt nyoppusset med beliggenhet midt i sentrum. Jeg var solgt i det jeg gikk inn døren og så at den var enda finere i virkeligheten enn på bilder. To store soverom, et nydelig kjøkken og et stort bad. Selvfølgelig ville vi ha den, men det var bare et lite problem… Budrunden startet allerede klokken tolv dagen etter visningen og vi hadde enda ikke fått godkjent lånet. Når tror dere vi fikk det? Et par timer etter at leiligheten ble solgt til takst. Åh, da var jeg så lei meg. Hadde den gått flere hundre tusen over så hadde det liksom vært greit, men denne kunne vi faktisk fått.

Da Morten prøvde å vise meg nye leiligheter samme dag så gikk det ikke, haha. Som jeg sa til han «dette er som å begynne å date igjen like etter å ha blitt dumpa, det går ikke. Jeg trenger tid». Snakk om dramatisk, men hallo det var jo drømmeleiligheten min! Nå har jeg heldigvis kommet litt over det og klarer å glede meg over det som faktisk er en veldig hyggelig nyhet, nemlig at vi får det lånet vi søkte om og at neste gang vi finner en leilighet som er helt perfekt så kan vi være med i budrunden på ordentlig.

Nå er vi jo på ferie, men når vi kommer hjem skal vi finkjemme boligmarkedet for å se om vi kan finne noe aktuelt. Så boligjakten er absolutt i gang og begge to er vel mer enn klare for å legge avstandsforhold-kofferten på hylla og faktisk bo sammen.

SRI LANKA

Reklame | Lapoint - sponset tur

Hei, fra varmen! Altså, det er så utrolig digg å endelig være i et varmt klima igjen. Det er faktisk deilig å være klam, haha. Det er det virkelig ikke ofte jeg sier, men nå kjenner jeg at både hud, kropp og sinn trengte en tur til varmere strøk.

Dagen i dag har vært ganske tung. Fra vi reiste hjemmefra til vi var fremme på campen tok det rundt tjue timer, om ikke mer. Jeg fikk heldigvis sove på det siste flyet og litt i bilturen etterpå, men Morten sov ikke et sekund stakkars. Da vi fikk rommet vårt i totiden sloknet han med en gang, noe som ikke er så rart med tanke på at han kun var noen få timer unna å døgne, haha.

Alt i alt har dagen vært veldig fin! Det var så deilig å komme frem til campen vi skal bo på denne uken. Den er utrolig flott og det ser egentlig ut som en stor villa! Jeg vil bare presisere at selv om denne turen er sponset av Lapoint så kommer jeg ikke til å skrive noe jeg ikke står 100% inne for, så alt som blir publisert om denne turen er min helt ærlige mening. Bare sånn hvis noen var i tvil, men det trenger dere egentlig aldri å være <3

Tilbake til dagen i dag. Vi fikk en kjempefin velkomst og ble vist rundt på området av en «social host». Alle som jobber her virker å være utrolig utadvendte og chill, noe som gjør at jeg slapper veldig godt av. Da blir liksom terskelen for å spørre om ting, små som store, ganske mye lavere og det liker jeg.

Vi var ganske kjørt etter reisen, så vi har tatt det helt med ro i dag. Jeg har fått jobbet litt, Morten tok seg en velfortjent powernap, vi var på et informasjonsmøte hvor vi fikk vite enda mer om campen, opplegget, selve surfingen og annen nyttig info og vi fikk spist en deilig middag. I dag har de meat free monday, noe jeg ble ganske glad for. Jeg spise jo veldig lite kjøtt og er litt ekstra skeptisk i utlandet, sorry not sorry. Nå be jeg forsikret om at det kommer til å være rikelig med utvalg resten av uken også så jeg tror ikke det blir et problem å finne noe å spise.

Jeg må bare si at jeg er utrolig fornøyd så langt! Nå er jeg supergira på morgendagen som blant annet inneholder den aller første surfetimen, sol og vi har tenkt til å utforske litt mer av nærområdet. Nå er klokken over midnatt her og jeg er ganske gira på å ha litt mer energi i morgen enn hva jeg har hatt i dag så nå logger jeg av for i kveld. Gleder meg masse til å dele denne turen med dere og husk at dere kan følge meg gjennom dagen på snap (andreasveinsdot) og Instagram @andreasveinsdottir.

 

I MIN REISEVESKE

Reklame | Annonselenke Nelly / BikBok

Et innlegg som har vært etterspurt nesten hver gang jeg har vært ute på reise er dette innlegget. Hva har jeg i reisevesken min, eller håndbagasjen som jeg egentlig sier. Endelig har jeg klart å surre meg til å lage innlegget, så her ser dere hva jeg pleier å ha med meg. I tillegg har jeg ofte med meg en bok på lengre reiser og egentlig alltid en powerbank, men den glemte jeg rett og slett å finne frem da jeg skulle ta bildene. Wopsi!

VESKE DAY HER / NAKKEPUTE PRIMARK / TYGGIS / STRIKK BIKBOK / SOVEMASKE / PASSHOLDER H&M / LOMMEBOK H&M / PLANLEGGER TING / TAMPONGER / DEODORANT / FACEMIST RITUALS / HÅNDKREM / LIP BALM / INTIMSERVIETTER / MAC / KAMERA 

Jeg liker å ha litt toalettsaker tilgjengelig i håndbagasjen, særlig på lengre flyturer og de med mellomlanding. Hvis jeg skal noe rett fra flyplassen og ikke til et hjem eller på et hotell med en gang så er det greit å kunne freshe seg opp litt. Derfor har jeg ofte med intimservietter og deodorant i vesken.

Håndkrem, lip balm og facemist er for fuktighet. Huden blir fort veldig tørr, særlig på lengre flyturer og tamponger er alltid kjekt å ha.

Nakkepute er et must for meg på fly fordi jeg nesten alltid sovner. Sovemasken er som regel med, særlig på lengre flyturer så jeg kan sove i fred. Tyggis er et must og hårstrikk er alltid kjekt å ha med.

Kamera og Mac er alltid med i håndbagasjen (selvfølgelig med beskyttelse). Jeg pleier også å ha med Olympus-kameraet mitt, men det brukte jeg til å ta bilder her haha.

Planleggeren min! Jeg har forelsket meg helt i denne og nå står alt jeg trenger å vite her, så den må med.