SISTE DAG

Hei, fra Berlin! Dette er vår alle siste dag i den tyske storbyen og vi tar det helt med ro. Det er ikke noe særlig som er åpent i dag, så vi har bestemt oss for en sen frokost etterfulgt av mer severdigheter og litt sightseeing. Vi hadde en ganske så lang dag i går hvor vi fikk sett mye og til og med handlet enda litt mer. Sånn sett er det egentlig litt deilig at butikkene er stengt. Da får jeg ikke rasket med meg noe mer “bare fordi”…

Det har vært så fint å være på tur, men jeg kjenner at det blir litt deilig å komme hjem til leiligheten, Oslo og stabilt nett haha. Jeg har i alle fall fått masse gøy materiale jeg kan jobbe med og dele med dere fremover! Jeg skal spille inn en Primark Haul og ikke minst redigere vloggen fra hele turen. Det blir så moro!

Nå skal vi komme oss avgårde. Jeg kjenner at kroppen min skriker etter kaffe. Det svir faktisk i øynene, noe som er litt fælt når klokken har blitt så mye som 11, men, men. Ferie er ferie! Vi blogges senere i dag. I kveld kommer det forresten en helt ny YouTube-video så følg med <3

 

7 TING JEG HAR LÆRT OM BERLIN

Reklame | Annonselenker Nelly / Junkyard

SKJORTE HER / SKJØRT HER (40%) / SKO NIKE / SOLBRILLER HER / JAKKE HER

Berlin er STORT og med kjempestore avstander. Det å gå fra sted til sted som jeg pleier er ikke like lett her som andre steder. Det har dessverre blitt mye taxi…

Det er visstnok forbudt å gå på rød mann. Her får man tydelivis bot hvis man går over gata på rød mann. Jeg vurderte det faktisk i stad da jeg var så kaffetørst at det var helt kritisk, men så stod det en politibil ved siden av så det droppet jeg.

EKSTREMT dårlig nett. Det er helt kritisk og for å være ærlig så legger det en liten demper på denne turen for min del, enkelt og greit fordi jeg er avhengig av internett for å få jobbet. 4G er så av og på at det skulle ikke vært lov og noen ganger er det helt borte. Er dette lov i 2019?

Tyskere er generelt veldig hyggelige. Jeg har enda til gode å møte noen som ikke har vært imøtekommende og hyggelige. Taxisjåfører, mannen i gata og ikke minst de som jobber i servicebransjen. Utrolig hyggelige folk altså.

Byen i seg selv er ikke så veldig vakker. Nå kan det være fordi jeg omtrent kommer rett fra Roma, men det er en ganske kjedelig by rent estetisk.

Bra kollektivtransport. Jeg ser t-baneunderganger over alt, det går trikk og buss til alle kjente steder så det er jo veldig kjekt.

Berlin er generelt veldig billig. Det er jo veldig kjekt for økonomien når man først skal på tur. Vi betalte vel et par hundrelapper hver for fly ned hit og når mat og drikke er rimelig så vil jeg si at det er veldig hyggelig!

Dårlige engelskkunnskaper. Det synes jeg er litt merkelig, men det er vel mye dubb her sånn som i Spania.

 

UKENS SPØRSMÅL / BOLIGLÅN, SPONS OG REISE

Reklame | Annonselenker Nelly

JAKKE BERSHKA / BUKSE ZARA / VESKE HER / SKO HER

Hvordan gikk det i banken?

Det gikk greit det altså til å være et første møte. Vi ga informasjon om oss og litt sånt, så prosessen er i gang. Jeg krysser fingrene og skal oppdatere så snart det skjer noe av betydning.

Hva synes du om at Sofie kanskje flytter til Trondheim?

Jeg synes det er bra at hun gjør det hun føler er best for seg selv. Hun har jo snakket om Trondheim siden hun flyttet til Oslo og det virker som at det var et veldig fint sted for henne å bo, så jeg tror det blir en fin forandring om det skjer 😀

Hvorfor reiser du aldri noe sted med Sofie?

Godt spørsmål, haha. Hun prøver å få meg med, men jeg er en planlegger og trenger litt mer tid på meg. Akkurat nå har jeg bestemt meg for å ikke dra på flere reiser enn de som allerede er planlagt fordi vi kanskje skal kjøpe bolig, og fordi jeg allerede har avtalt litt for mange reiser i 2019 allerede.

Hvor handler du mest klær?

Jeg handler vel absolutt mest på Nelly, mye på Bershka når jeg er på reise, litt på Shein.com, en del Zara, litt Kouture. Det er vel hovedsakelig de så liker jeg å gå innom Pull&Bear i utlandet og handler enda en del på MATCH.

Hvor er leopardvesken fra?

Den finner du HER.

Hvor mange ganger i året reiser du på tur?

Vanligvis ikke så mange. Noen år har jeg ikke reist i det hele tatt, men jeg har vel vært på maks tre reiser i året de siste årene og det er jo egentlig ganske mange. I år har jeg planlagt en god del, så det gleder jeg meg veldig til!

Hvilket TV-program har du vært med i på NRK og TV2?

På NRK har jeg vært med på Pysj pop Baluba (hehe) og i en episode av Innafor. På TV2 var jeg med på Helsekontrollen hvor jeg snakket om vaginisme og vestibulitt.

Hvilket kamera bruker du til å vlogge?

Olympus Pen E PL-8

Var du nervøs første gang du skulle ha sex?

Ja, det var jeg absolutt. Jeg ante jo ikke hva jeg hadde i vente og alle har så forskjellig opplevelse av det så jeg var nervøs, ja.

Hvordan ble du bedre av vaginisme?

Jeg gikk til behandling hver uke hos osteopat (Charlotte på Helsefabrikken). Det var en god blanding av fysisk behandling hvor hun tøyet bekkenmuskulaturen, og psykisk behandling i form av helt vanlige samtaler om tilstanden.

Har du og Morten dårlige dager med hverandre?

Nei, ikke enda. Vi har heller hatt noen dårlige minutter, sånn hvis jeg er sulten og har litt lavt blodsukker hehe.

Hva er det beste du vet med Morten?

Det er veldig vanskelig å bare velge en ting, men det får bli at han er så utrolig snill! Han er så bra, åååh heldige meg <3

Kan du legge ut spillelistene dine på spotify?

De trenger litt jobb først. Jeg har ikke oppdatert de på evigheter, men favoritten min er denne.

Får du mye tilbud om spons som du takker nei til?

Ja, jeg får litt altså. Jeg sier ikke ja med mindre det er noe jeg har veldig lyst på fordi man kan ikke leve av spons vet dere.

Hva tenker du om årets PH-deltakere? Skal du boikotte?

Vel… Personlig synes jeg det er grusomt å ta med en som tidligere er dømt for vold og som gjentatte ganger har vist seg å være et ekstremt dårlig forbilde gjennom diverse program og sosiale medier. Jeg synes det er helt forferdelig at han skal få nok en plattform og enda mer oppmerksomhet, særlig i et program som har et veldig ungt publikum. Jeg føler det sender HELT feil signaler om hvordan det er greit å oppføre seg for å komme “opp og frem”. Det er nå min mening. De andre har jeg egentlig ingen formening om. Angående boikotting så skal jeg ikke boikotte, men jeg har ikke klart å se på Paradise etter min sesong fordi det er litt ødelagt for meg.

Hvilket program bruker du til å redigere videoer?

Jeg bruker iMovie 🙂

Hvilken størrelse har du i jumpsuiten din? Og hvor høy er du?

Den er helt normal i størrelsen og ganske stretchy! Jeg er 168 cm. Dere finner den HER.

Hvordan kamera bruker du?

Jeg bruker Canon Eos D550 med en 50mm linse og Olympus Pen E PL-8.

Hvor skal du i sommer?

Jeg skal til Machester i hvert fall. Det er vel det eneste som er 100% spikret, men det er snakk om en jentetur til syden og kanskje en roadtrip gjennom Europa med Morten.

Har du en favorittserie på Netflix?

Haha, jeg må rett og slett velge Friends haha.

Hvor finner du sanger til videoene dine?

Jeg søker på copyright free music på YouTube.

Hvem reiser du med?

Den fine gjengen jeg viste dere HER <3

Hadde du takket ja til Skal vi danse?

Hehehe, nei det tror jeg nok ikke. Jeg hater å danse, så det å danse på live tv foran masse mennesker og i tillegg få poeng! Nei, takk da hopper jeg heller i fallskjerm.

Ville du helst sunget karaoke eller danset på bordet?

Haha, etter svaret mitt over her skjønner nok de fleste at her velger jeg karaoke.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

THE REED

Hei, fininger! Nå er vi på vei ut igjen. Vi har så vidt vært hjemom i en times tid for å skifte og hvile beina litt. Vi har fartet mye rundt i dag og til vår store glede fant vi endelig noe som minnet om et sentrum med restauranter, barer og ikke minst shopping! Det ble jo en god tur innom Primark og jeg skal vise dere alt jeg handlet der i en Haul. Nå skal vi ut og spise igjen, men først må jeg bare vise dere hvor vi spiste tidligere i dag.

The Reed er et dødskult sted som vi gikk på litt sånn tilfeldig. Nede har du et ganske vanlig lokale, normal belysning, kaker, kaffe og kjempekult interiør. Oppe kommer du inn i et helt sykt lokale med UV-belysning (heter det UV-belysning?), loungemusikk og altså. Det var så kult! Vi ble helt obsessed med det stedet som heldigvis hadde kjempegod mat i tillegg. Jeg spiste en veggie bowl som blant annet inneholdt avokado, ris, falafelboller, ingefær, ruccola og en ekstremt god vinaigrette. Dere må prøve det om dere noen gang skal til Berlin. Jeg skal putte det inn i guiden også. Nå må jeg løpe, i mellomtiden kan dere kose dere med disse superkule bildene fra The Reed!

NÅ SER LEILIGHETEN ENDA BEDRE UT

Reklame | Desenio

Hei, fininger! Nå er jeg godt i gang med dag to her i Berlin, men jeg tar en liten pause fra den tyske hovedstaden for å vise dere hvordan leiligheten min ser ut akkurat nå. Jeg har nevnt noen ganger at jeg har jobbet med å gjøre den helt ferdig, og da særlig soverommet mitt. Jeg ville gjøre alt litt koseligere og hva er vel bedre enn å dekorere med bilder på veggene?

Jeg har nok en gang bestilt posters og rammer fra Desenio. De har så utrolig mye fint og jeg gleder meg allerede til Morten og jeg flytter sammen så jeg kan bestille enda mer til den leiligheten, haha. Her hjemme har jeg beholdt endel av de forrige bildene, men byttet ut noe og flyttet på noen andre. Jeg er superfornøyd med resultatet.

Jeg har selvfølgelig også en veldig hyggelig rabattkode til dere!
Koden AS25 gir 25% rabatt på posters hos Desenio mellom 18-20.januar
(Koden gjelder ikke rammer eller handpicked-/Collaboration posters).

SOVEROMMET

AYLIN PLAKATTHE CAMERA FIVE MINUTES 

På soverommet hadde jeg jo ingen bilder, annet enn de små minnene jeg har i form av polaroidbilder og noen jeg har fremkalt. Nå er det veldig mye hyggeligere å bruke tid på soverommet og jeg føler mer at det er mitt og at det er et hjem, ikke bare et sted jeg sover. Jeg må le litt av bildet på sminkbordet, haha. Det er meg!

Det er helt utrolig hva bilder gjør! Denne gangen har jeg skrevet navnet på posterne under bildene så dere lett kan finne frem til de på Desenio. Husk at de også selger rammer der så du får en som passer til posteren du vil ha!

STUA

TWO IN THE LAKE / HIGHLAND CATTLE ON FIELD

Okei, hvor fint ble det ikke med de bildene over sofaen? Disse er større enn de forrige, hele 70×100 cm og de passer helt perfekt inn i stua. Disse skal definitivt med til min neste leilighet. Så kule! Her brukte jeg faktisk eksempel-byggeveggen på Desenio som hjelper deg å se hvordan bilder passer sammen. Du kan sette sammen bilder, rammer og postere, noe som gjør det litt lettere å se hvordan det faktisk vil se ut hjemme hos deg.

GANG/KJØKKEN

TACO DREAMS (elsker denne)PINEAPPLE GIRLBALANCED

Haha, jeg elsker taco-posteren! Dere vet jo hvor glad jeg er i taco og det finner lite som passer bedre inn på mitt kjøkken enn nettopp den posteren. Jeg har også beholdt ananas-bildet fordi jeg synes det enda passer veldig fint inn på kjøkkenbenken. I tillegg har jeg byttet ut bildet i gangen med dette som heter “balanced”. Jeg synes det er helt utrolig vakkert!

Jeg har selvfølgelig også en veldig hyggelig rabattkode til dere!
Koden AS25 gir 25% rabatt på posters hos Desenio mellom 18-20.januar
(Koden gjelder ikke rammer eller handpicked-/Collaboration posters).

 

FØRSTE DAG I BERLIN

Reklame | Annonselenker Nelly / Junkyard

God morgen fra Berlin! Ah, så deilig det er å våkne opp i en ny by. Jeg synes alltid det er veldig gøy fordi jeg vet at jeg har hele dagen på meg til å utforske alle de nye stedene. Det er moro.

Vi kom ganske tidlig til Berlin i går, men tiden fløy fort avgårde og det skjedde ganske så mye. Okei, det er en ting som faktisk er litt krise. Vi var ganske på sparebluss da vi bestilte turen og fant ut at høy standard på hotellet ikke er så viktig. Vi skal jo ikke tilbringe så mye tid på det hotellet uansett. Vel… Litt mer penger kunne vi nok lagt i det. En ting er hvordan det ser ut. Det er helt greit. Vi klarer oss fint her i fire netter, men da vi ankom hotellet oppdaget vi noe utrolig ekkelt.

Da vi kom inn på rommet kjente vi en ganske så sterk lukt av urin. Jepp, urin! Så vi luftet og gikk ut en tur, men da vi kom tilbake luktet det enda. Vet dere hva vi fant ut av? DET VAR URINSØL PÅ BADET VÅRT! På vårt helt “nyvaskede” hotellrom. Æsj, noe så ekkelt har jeg aldri opplevd. Det ga meg jo litt angst for hvordan hygienen er ellers på rommet, og på selve hotellet. Vi fikk det heldigvis vasket bort og nå er det forholdsvis rent, men ja. Hadde jeg kunne valgt på nytt så ville jeg nok slengt i en tusenlapp ekstra på hotell, men, men. Shit happens og vi overlever nok skal dere se.

Foruten om urinsølet (æsj) så var den første dagen ganske så fin! Aller mest på grunn av det fantastiske reisefølget mitt. Jeg har ledd så utrolig mye. Vi har hatt det kjempegøy, egentlig bare ved å være med hverandre. Vi har spiste deilig pizza, utforsket Mall of Berlin som er et kjøpesenter i nærheten, vandret litt rundt, fant oss en sportsbar hvor vi så Norge tape for Danmark, dro videre til en skybar og tok oss en cocktail hver før vi dro hjem for å få oss litt søvn og lade opp til i dag!

Ah, tre fulle dager til blir helt perfekt og jeg gleder meg til å utforske alt fra severdigheter til restauranter og butikker. Dag to, let’s go!  Og for å kickstarte den starter vi med et bildedryss fra gårsdagen. Husk å følg meg på snap (andreasveinsdot) og på Instagram for å følge meg gjennom dagen <3

SKJORTE HER / SKJØRT HER (40%) / SKO NIKE / SOLBRILLER HER  JAKKE HER / SKO NIKE / VESKE HER

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

FORSKJELLEN PÅ LIVET MED OG UTEN KJÆRESTE

Torsdag betyr et nytt innlegg i Singelliv&dating-spalten. Denne gangen tar jeg opp noe jeg har blitt spurt om veldig mange ganger. Forresten så er det bare å komme med ønsker til tema for neste ukens spalte!

Et av de spørsmålene jeg har fått mest etter at jeg fikk med kjæreste, foruten om “er det rart å ha kjæreste?” er om jeg merker noen forskjell. Er livet med kjæreste veldig annerledes enn livet før jeg fikk kjæreste? Er det slik jeg så for meg? Jeg har jo uttrykt flere ganger på denne bloggen, ja faktisk i denne spalten at jeg har vært skeptisk til å få kjæreste.

Noen av grunnene til at jeg så på det som en fordel å forbli singel var blant annet at jeg ikke trenger å ta hensyn til andre enn meg selv, jeg trenger ikke shave legger eller noe annet og kan gro så mye hår jeg vil uten at noen bryr seg og ikke minst at jeg kan sove godt og vite at ingen er utro mot meg mens jeg samtidig er utenfor umiddelbar fare for å få kjærlighetssorg.

Nå skal det sies at disse argumentene ikke akkurat er de beste jeg har lagt frem. For de første så hater jeg å la håret gro noe som helst sted så der er ståa egentlig den samme som før jeg fikk kjæreste. Jeg trengte ikke ta hensyn til noen andre enn meg selv som singel, men jeg kan ikke akkurat si at det å måtte ta hensyn til kjæresten min er noe negativt. Vi er ganske så enige om det meste og for meg er det ingen krise om han får velge film en kveld eller om vi må se på Praktisk info i stede for Friends i en times tid.

Med andre ord så lever jeg egentlig ganske likt nå som før jeg fikk kjæreste, og det siste punktet med å sove godt mens jeg vet at ingen er utro mot meg… Sånn er det fortsatt. Jeg ligger ikke akkurat våken om nettene når Morten og jeg er fra hverandre og tror han skal være utro. Nope, jeg visste egentlig ikke helt hva jeg snakket om da jeg skrev det innlegget. Fordi livet med og uten kjæreste er ikke så forskjellig. Begge deler er bra. Jeg trivdes uten, men jeg trives kjempegodt med kjæresten min i livet mitt.

Noen forskjeller er det jo, så jeg tenkte å liste opp de så vi får se hvor stor eller liten forskjellen faktisk er.

💖 Jeg har gått fra å elske å sove alene til å hate det. Før var det verste jeg visste å måtte dele seng med noen, men nå klarer jeg ikke sove de første dagene uten kjæresten min. Det beste er egentlig å våkne sammen, så kos!

💖 Nå er jeg generelt mye gladere enn hva jeg var før. Ikke at jeg pleide å være sur, men jeg er mye oftere mye gladere nå enn tidligere og det er ikke tilfeldig. Jeg tror jeg ler mer enn jeg har gjort noen gang i hele mitt liv.

💖 Mobilen er ikke like mye i bruk lenger. Jeg bruker den fortsatt alt for mye, men nå klarer jeg faktisk å legge den fra meg i en god stund før jeg trenger den igjen. Det var tidligere helt uaktuelt.

💖 Døgnrytmen går litt i surr. Før la jeg meg tidlig og våknet tidlig. Nå legger jeg meg tidlig og våkner tidlig de gangene jeg er borte fra kjæresten min, mens når vi er sammen blir det fort at vi er lenger oppe og da sover lenger dagen etterpå.

💖 Jeg kjeder meg mindre, fordi når jeg kjeder meg så kan jeg alltid plage han. Det er faktisk ganske morsomt!

💖 Nå reiser jeg mer enn noen gang før, mest fordi vi har et avstandsforhold. Jeg har jo blitt en racer i sikkerhetskontrollen. Så reiser jeg jo litt med han også da. En god del faktisk. Kjærestetur <3

💖 Det har blitt litt mindre tid til venner. Jeg velger å skylde litt på avstandsforholdet fordi jeg er mye borte fra Oslo, men som jeg nevnte i ukens spørsmål er vennene mine ufattelig viktige for meg så jeg prioriterer å være mest mulig med de når jeg først er i Oslo. Heldigvis så går de godt overens med Morten så vi kan henge sammen selv om han er på besøk.

💖 Nå er kjæresten min den første jeg ringer om jeg går hjem fra et sted, om det har skjedd noe viktig eller om jeg kjeder meg. Der har han dessverre tatt over litt for vennene mine. Det må jeg innrømme.

💖 Så var det festing… Vet dere hva? Der er jeg helt lik som før, haha. Det går i perioder. Noen ganger drikker jeg aldri og hater å feste, mens andre ganger synes jeg det er kjempegøy å være på byen. Det har forholdet mitt altså ikke påvirket i det hele tatt.

Så alt i alt er det ikke de store forandringene og de forandringene som har kommet er vel i hovedsak positive. Jeg er jo faktisk veldig lykkelig om dagen, noe som nesten er litt uvant haha. Så det at jeg er så heldig og fant Morten har vært helt fantastisk og jeg savner overhodet ikke singellivet.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

KLARE FOR AVREISE

Reklame | Annonselenker Nelly / Junkyard

God morgen fra Gardermoen, eller mitt andre hjem om du vil. Denne gangen skal jeg som dere sikkert har fått med dere til Berlin og jeg gleder meg så mye! Vi er en veldig fin gjeng som skal reise. Helene, Martine og jeg har planlagt denne turen siden i høst og i går fikk vi en veldig hyggelig overraskelse. Enda en venn av oss, Marius blir også med på tur! Nå er vi superklare for fire herlige dager i Berlin som kickstartes med håndballkamp i kveld. Vi må jo se Norge-Danmark, så det er bare å finne et sted som viser den kampen altså.

Nå sitter vi og koser oss med verdens dyreste frokost. Jeg betalte 109 kroner for verdens minste (og ganske så smakløse) wrap, så ble det plutselig over 200 kroner da jeg tok med en flaske med Farris og en appelsinjuice. Gardermoen-priser… Vel, vel. Nå skal jeg legge bort macen og kose meg i godt selskap. Vi blogges fra Berlin!

JAKKE HER / VESKE HER / JUMPSUIT HER / SKO HER 

 

12 TIMER I OSLO

Reklame | Annonselenker Nelly

JAKKE HER / SKJØRT SAMSØE SAMSØE HER / SKO HER

Hello! Nå er jeg tilbake i Oslo og har nettopp kommet inn døren hjemme hos meg selv etter en togtur på rundt fem gode timer. Det var egentlig ikke så gærent. Jeg fikk meg en powernap, søkte om visum til Sri Lanka turen (noe jeg fant ut at vi trengte i går kveld sammen med vaksiner, wopsi), hørte på sånn fire podcastepisoder og fikk jobbet litt.

Nå skal jeg egentlig bare sette fra meg tingene mine og hive i meg noe mat. Planen var egentlig å dra på trening, men toget ble forsinket så jeg kom hjem senere enn planlagt og jeg har nok å finne på her hjemme i kveld. Jeg reiser jo til Berlin i morgen tidlig og skal ta toget til flyplassen i halv åtte-tiden i morgen, så søvn hadde kanskje ikke vært så dumt.

Jeg er omtrent ferdigpakket. Jeg må bare flytte over noe av det jeg hadde med til Sørlandet og kanskje ta ut litt klær… Jeg har kanskje pakket med litt for mye og det er kjedelig om jeg plutselig trenger litt ekstra plass. Jeg handler ikke så mye i Norge, men jeg liker å handle litt når jeg er på ferie. Mest fordi de har butikker vi ikke har her og da er det litt mer spennende.

Nei, nå surrer jeg fælt. Jeg ville bare stikke innom og si at jeg kom meg trygt hjem og gi dere en liten update. I morgen setter jeg kursen mot Berlin og ser frem til fire hele dager på tur med venner! Det blir sååå gøy. Følg med!

 

DET VIKTIGSTE MØTET I MITT LIV

God morgen! I dag er en veldig stor og spennende dag for meg. En dag jeg nesten ikke trodde kom til å komme, i hvert fall ikke før om flere år. I dag skal jeg nemlig i et møte med banken for å sjekke muligheten for å ta opp boliglån og hvis vi får lån vil det faktisk være en drøm som går i oppfyllelse! Min egen bolig, som jeg eier. Æææh. Shit, jeg føler meg voksen nå.

Morten skal selvfølgelig være med og vi ser på å ta opp lån sammen. Da vi bestemte oss for å flytte sammen var begge mest interessert i å se på muligheten for å få kjøpt leilighet, selv om jeg var ganske så skeptisk og så for meg at vi kom til å måtte leie. Det kan absolutt være at det blir realiteten, men da får vi bare spare enda mer og prøve igjen om noen år. Det er virkelig ikke verdens undergang om vi må leie i stede for å kjøpe, men herregud så deilig det hadde vært å betale ned på noe som er vårt eget i stede for å kaste flere tusen kroner ut av vinduet hver eneste måned i leie.

Før noen nevner det: Nei, vi har ikke vært sammen så veldig lenge og det å kjøpe noe sammen er veldig seriøst, men så lenge vi har ordentlige kontrakter og alt på stell så blir det ikke store problemer om ting i verste fall skulle gå til helvete med oss. Noe jeg er ganske sikker på at det ikke gjøre. Hallo, dette er drømmemannen min. Sånn på ordentlig, men igjen. Man vet aldri, så vi skal selvfølgelig ordne det slik at vi har en løsning uansett hva som eventuelt skjer eller ikke skjer i fremtiden.

Vel, jeg er i hvert fall utrolig spent på å høre hva de har å si. For å være helt ærlig med dere så tør jeg ikke håpe på ordentlig haha. Det er typisk meg. Jeg tør ikke håpe hvis jeg virkelig vil noe fordi jeg er så redd for å bli skuffet. Da er det bedre å innstille seg på at det ikke går, så blir det heller en hyggelig overraskelse enn en stor skuffelse. Uansett, kryss fingrene for oss er dere greie <3 Det hadde vært en drøm å få kjøpe min egen leilighet som faktisk var min!!!! Og Morten sin, hihi.