TO MIL, EN HAUG AV BILDER OG MYE DIGG MAT

Reklame | asnnonselenker Nelly

JAKKE HER / KJOLE HER / VESKE NUNOO / SKO NIKE

Sånn kan man oppsummere dagen i dag på en enkel måte. Nå har jeg satt meg godt til rette i den deilige hotellsengen. Døren ut til balkongen står åpen og slipper inn den friske høstluften og jeg har det så fint. Jeg er skikkelig sliten, men det gjør det bare ekstra godt å vite at jeg snart skal legge meg under dyna og avslutte dagen. 

Kort oppsummert har dagen vært som dette:

06.30 Jeg våkner av meg selv, en og en halv time før vekkerklokken ringer. Kanskje fordi vi la oss halv ti i går kveld? Vi var så slitne etter å ha reist fra Kristiansand halv seks på morgenen. 

Jeg sminker meg og gjør meg klar før jeg vekker Morten i det vekkerklokken går av og roper ut «GRATULERER MED DAGEN, vi edu ha gave nå?». Han var mildt sagt forvirret, kanskje ikke en så digg måte å våkne på som jeg trodde? Etter noen minutter var han veldig klar for gave, ble kjempeglad og så var det hans tur til å stelle seg. 

07.30 Hotellfrokost! Jeg elsker hotellfrokost og nå var alt helt ferskt. Jeg spiste meg god og mett, vel vitende om at jeg hadde en lang dag i vente… 

08.00 Jeg har tatt på meg finstasen og v her fremme ved katedralen i Barcelona for å ta bilder på taket av den. Jeg har funnet inspo på Instagram, hehe. Den åpner ikke før halv ni så vi vandrer rundt og tar litt bilder andre steder før vi endelig slipper inn og får beskjed om at terrassen, altså taket, ikke åpner før om to timer!!!

10.00 Vi er tilbake i katedralen og har skiftet antrekk for anledningen (fortsatt finstas, selvfølgelig). Vi tar de fineste bildene jeg har tatt noen gang og begge er i ekstase. Morten sin bursdag kan visst ikke bli bedre så det er jo veldig greit. 

11.30 Vi setter kursen mot et lunsjsted jeg har Googlet meg frem til. En liten tur innom Bershka og Pull& Bear for å sikle på Disney t-skjorter før vi kommer oss ordentlig avgårde. 

12.00 Lunsjtid! Vi dro på Eat My Trip og det kam virkelig anbefales. Det var sykt digg mat og avokado toasten er den beste jeg har smakt i hele mitt liv. Det ble mye matbilder, men det var virkelig verdt det. 

12.30 Tilbake på hotellet for en liten hvil, redigering av bilder, filming og bilder til en kampanje Morten skal ha og en liten tur opp på takterrassen. Det så varmt ut, men vannet i bassenget var iskaldt så jeg sto over, mens Morten prøvde seg i noen få sekunder. 

14.00 Vi har satt kursen Primark. Jeg har gledet meg til dette siden vi dro fra Norge. Jeg elsker Primark og har store planer om å gå amok. Morten insisterer på å gå hele veien (som i følge Google maps skal ta over 50 minutter) og fordi han er bursdagsbarn blir det som han ønsker. 

14.45 Vi var litt raskere enn Google maps og kom frem til Primark på cirka tre kvarter. Det var tidenes skuffelse. Det var som en dårlig H&M. De hadde sykt lite utvalg, bittesmå avdelinger, alle klærne lå i hauger så det var umulig å finne noe som helst. Jeg ble så lei meg og gikk ut uten et eneste plagg. Så trist. 

17.30 Endelig tilbake på hotellet etter å ha bestemt meg for å GÅ hjem igjen også. Jeg var såpass skuffet over Primark at jeg ikke orket tanken på å håndtere en samtale med andre mennesker enn Morten. Dramatisk? Jeg? Aldri. 

18.00 Jeg har rukket å hive i meg en pose med chips for å døyve sulten, ta en rask dusj og skifte til noe komfortabelt før vi nok en gang skal GÅ til vår neste destinasjon. På dette tidspunktet viste iPhone appen min at jeg hadde gått 16 kilometer i dag, herlig. 

18.30 Fremme ved restauranten! Kult interiør, sykt deilig mat, god vin. Ny favoritt i Barcelona. Utrolig deilig tapas. Paz19 by Sensi Tapas Bar!

21.00 Aaaaah, tilbake i hotellsengen. Blogge, blogge. Nettet streiker og jeg gir nesten opp å få ut et innlegg, men dere skjønner nå at jeg ga det en sjanse til. 

Alt i alt en deilig, men slitsom og veldig fin dag. Må bare nevne at jeg havnet på 20,4 kilometer. Litt skryt der. Det blir samme regla i morgen, bare med nye steder og nye location 😉 Jeg gleder meg!

 

UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly

TOPP ZARA / SKJØRT VILA

AKKURAT NÅ: God morgen fra Barcelona! I dag er det Morten sin bursdag, så inn på Instagram og gratuler verdens beste mann med 27 årsdagen @mortendalhaug ❤️

UKENS FAVORITTPLAGG: Jeg har seriøst levd i treningstights og svære gensere. Jeg har følt meg så sykt shabby denne uken, men det er vel slik oppussing er.

UKENS TIPS: Love Island Australia. Det var en litt treig start og den kan selvfølgelig ikke sammelignes med UK, men den har tatt seg skikkelig opp og jeg er totalt hekta.

UKENS HØYDEPUNKT: BARCELONA!!! Herregud så godt det er å være tilbake.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Folk på Finn.no. Herreguuud så mange irriterende mennesker. Jeg orker ikke. Jeg selger unna en god del ting vi ikke trenger lenger fra kjøkkenet, samt spisegruppen vår som vi skal bytte ut. Folk er helt håpløse, det er skamløs pruting hvor de omtrent skal ha ting til flere tusen kroner som allerede selges mye billigere typ gratis. Meldinger som “jeg tar den for denne prisen”. Eh, nei det gjør du ikke. Du tar den ikke i det hele tatt du. Orker ikke, neste gang får Morten selge unna.

UKENS ØNSKELISTE: Klarer ikke glemme denne fuskepelsen fra Samsøe Samsøe, har sykt lyst på en ny julepysj, er seriøst forelska i denne vesken fra NuNoo og disse vottene er amazing.

UKENS MATRETT: Aaaaah, da vi unnet oss en deilig takeaway fra Mother India på fredag.

UKENS TANKE: Tror dere jeg har tatt tid til å tenke??? Jeg har revet ned et helt kjøkken, preppet det til det nye, lagt nytt gulv, malt, vært på dagstur til Oslo og reist til Barcelona. Jeg har ikke hatt tid til å eksistere omtrent jeg, så det å velge ut en tanke blir vanskelig haha.

UKENS CRAVING: Bakevarer.

UKENS POSITIVE: Det gikk så utrolig bra med rivingen av kjøkkenet! Mye, mye, mye bedre enn forventet. Det var så mange problemer med stua, men så langt har kjøkkenet gått så bra som det kan gå. Nå er alt revet, vi har hatt både elektriker og rørlegger på besøk som har gjort masse, en vegg har fått kalkmaling og vi ha lagt helt nytt gulv. Nå er det bare å få inn kjøkkenet på fredag!

MÅL FOR UKEN SOM KOMMER: Jeg skal prøve å få trent to ganger til tross for at kjøkkenet blir levert og at jeg ikke er hjemme igjen sent på onsdag. To ganger burde jeg klare altså, nå er jeg jo så godt i gang.

UKENS FAVORITT-BILDE: Hahaha altså dette er omtrent det eneste bildet jeg har tatt, så vi får kjøre på med dette da. Det oppsummerer i hvert fall uken min veldig godt 😉

PUFFY SLEEVE & VINYL PANTS

Reklame | annonselenker Nelly

TOPP HER / BUKSE HER / SKO HER

Jeg tror vi kan fastslå at jeg har fått et par nye favoritter i klesskapet. Denne buksa og disse skoene… Jeg elsker dem, særlig sammen! De er bare så sykt kule og de funker med omtrent alt. Jeg har hatt en oversized strikkagenser til, t-skjorter, basic gensere og fine topper. Alt funker! Det er bare å forberede seg på å se mye av dette fremover fordi det er lenge siden jeg har vært så obsessed med et (to) klesplagg.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT 

SIRI STYRER DAGEN MIN

Hei fra Gardermoen! Nå er jeg klar som et egg (hvor kommer egentlig det uttrykket fra?) for å reise på kjærestetur til Barcelona og ikke minst til å få et avbrekk fra oppussingen. Jeg gleder meg sykt mye til å oppleve Barcelona igjen. Jeg elsker den byen så det kommer til å bli sykt bra.

I dag er det jo søndag, det vet dere antakeligvis veldig godt allerede 😉 Søndag betyr nå en ny video på Youtube-kanalen til Morten og meg. Hvis du ikke abonnerer allerede kan du gjøre det HER. Denne gangen styrer jeg, eller faktisk Siri showet i videoen vår! Siri får lov til å styre hele dagen min. Hun bestemmer alt fra hva jeg har på meg og hvordan jeg ser ut til hva jeg skal trene og spise. Jeg får også en grusom utfordring som jeg nesten ikke kan tro at jeg gjennomførte! Her er det bare å kose seg, folkens 😉

 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT 

UKENS SPØRSMÅL

Hva får deg til å le skikkelig?

Hahaha, dette er så teit…. Kattevideoer 😂 Det er så sykt morsomt. Katter er så rare og morsomme, elsker å se på alt det merkelige de gjør.

Har du islandsk familie?

Ja, det har jeg. Pappa er islandsk, så det er mye familie der!

Har du fortsatt vestibulitt? Hvordan håndterer du det med tanke på at du har kjæreste?

Hm… Jeg har vel ikke så mye vestibulitt som vaginisme. Jeg er så og si kvitt det også, men jeg hadde en liten nedtur for noen uker siden. Jeg hadde vært i en veldig stressende periode veldig lenge og da går jeg rundt og strammer alt som er, inkludert bekkenområdet. Det var to behandlinger så var det heldigvis fint igjen. Når det kommer til å håndtere det med kjæreste så er det bare å ikke gjøre noe som gjør vondt.

Hva heter du på Snapchat?

andreasveinsdot

Er du alltid like glad?

Nei, absolutt ikke. Jeg er som regel glad, men jeg har veldig kort lunte så det kan fort smelle litt.

Studerer Morten fortsatt til å bli lærer?

Han har tatt en pause. Det går så bra med det andre han driver med nå, men planen er å fortsette på et senere tidspunkt 🙂

Når skal du fortelle om den store avgjørelsen dere har tatt?

Når ting er 100% på plass 🙂

Har du planlagt noen reiser for 2019?

Ja! Jeg har bestilt en tur til Mykonos i juni, mangler bare flybilletter. Det er litt styr å komme seg dit så jeg leter enda etter en god løsning. Jeg har også snakket litt om New York og en tur til Island så Morten får sett det og møtt familien min der, men vi får se hva det blir til. Det kommer litt an på hva som skjer med denne avgjørelsen vår hihi.

Hvor redigerer du bildene dine?

Lightroom

Hvis du kunne valgt et yrke du kunne bli i hele verden, hva hadde du valgt?

Det første jeg tenker er journalist, noe jeg kan bli woho! Hvis jeg skal tenke større… Uuh, jeg så The Holiday her om dagen og jobben til hun i LA virker ganske kul. Klippe trailere! Da måtte jeg også fått talentet for det i samme slengen fordi jeg er ikke særlig god på klipping.

Når blir kjøkkenet ferdig?

Det blir levert på fredag, så håper jeg vi klarer å bli ferdige i løpet av en ukes tid.

Kan du plis melde deg på Farmen kjendis?

Det kan man dessverre ikke melde seg på, men hyggelig at du vil se meg der <3

Hva er din favoritt-juletradisjon?

Jeg tror ikke jeg har noen.

Har noen søkt deg opp på skattelistene?

Haha, ja ganske mange faktisk. I see you 😉

Hvor skal dere feire jul?

Jeg tror det blir på hytta til familien til Morten!

Har du noen favorittaktiviteter/attraksjoner i Kristiansand akkurat nå?

Julegatene <3

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT 

36 KALENDERGAVER UNDER HUNDRELAPPEN

Reklame | annonselenker Nelly

Dere har fått gavetips til mannen, så nå kommer det et innlegg med gavetips til oss jenter. Her er det masse fint du kan putte i pakkekalenderen eller kjøpe i julegave. Jeg har samlet hele 36 forslag som alle koster under 100,-. 

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER 

5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER

9 HER / 10 HER / 11 HER / 12 HER

13 HER / 14 HER / 15 HER / 16 HER

17 HER / 18 HER / 19 HER / 20 HER

21 HER / 22 HER / 23 HER / 24 HER

25 HER / 26 HER / 27 HER / 28 HER

29 HER / 30 HER / 31 HER / 32 HER

33 HER / 34 HER / 35 HER / 36 HER

KAOS, OPPUSSING OG ETTERLENGTET LUKSUS

Reklame | annonselenke Nelly

TOPP HER

God morgen fra kaoset! Dette er forresten ikke looken min nå 😂 Fikk glammet meg opp litt på onsdag da jeg hadde et event i Oslo.. Nå er det oppussings-genseren og treningstightsen som gjelder.

 Jeg tenkte det var på tide med en liten oppdatering på dette oppussingsprosjektet vi er i gang med. Vi har fått gjort sykt mye og begynner å nærme oss slutten, men shit, man blir faktisk sliten av å leve i et kaos. I går kveld så jeg rundt meg før jeg gikk på badet for å gjøre kveldsstellet og det er så mye rot her… Så tenkte jeg på at noen folk bor faktisk sånn. Det hadde jeg ikke klart. Tenk så mye energi det hadde tappet meg for! Uff, nei det er godt at jeg er en person som liker å ha det ryddig rundt meg, hehe. Det er riktignok bittelitt problematisk for øyeblikket, men jeg vet at det er midlertidig så jeg får bare bite tennene sammen og lukke øynene for alt rot.

Det positive er at vi er veldig godt i gang! Vi får besøk av en elektriker når som helst nå. Han skal gjøre en ganske stor jobb på kjøkkenet. Akkurat hvor mange timer det tar vet jeg ikke fordi det der har jeg virkelig ikke peiling på, men det betyr at Morten og jeg får litt fri fordi vi rett og slett ikke kan hjelpe til.

Det skal bli så digg. Planen er å dra en tur på trening og få svettet litt (som om de siste dagene ikke har vært trening i seg selv, jeg er støl på så mange steder) før jeg har en time til bryn og vipper klokken tolv. Det skal bli så deilig med litt luksus nå. Jeg trenger å føle meg litt fresh for nå er det stikk motsatt her jeg sitter i oppussings-genseren min for fjerde dag på rad. Deilig, sant? 😉

Merker dere at jeg er en smule lei? Det er vel nettopp derfor det skal bli godt med en liten pause før Morten og jeg fortsetter på egenhånd når elektrikeren er ferdig. Da skal vi kalkmale den ene veggen, noe jeg tror blir skikkelig fint til det nye kjøkkenet, også skal vi klargjøre til å legge gulv i morgen tidlig. Deretter er det helt klart til det nye kjøkkenet kommer om nøyaktig en uke!!! Så jeg skal klare å holde ut denne siste tiden, men jeg må innrømme at det passer veldig greit å reise til Barcelona mens vi venter på det nye kjøkkenet. Jeg begynner å bli ganske lei av å varme opp mat i microen 😂

Ønsk meg lykke til!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT 

28 KALENDERGAVER TIL HAN

Reklame | annonselenker Nelly / Ellos

Det nærmer seg desember og det er nok flere enn meg der ute som har begynt å tenke på kalendergaver til kjæresten! Jeg har kikket litt og funnet frem til 28 ting som kan være kjempefine å få i julekalenderen. Personlig synes jeg også småting som en tyggispakke, en proteinbar, kanskje en boks med favorittbrusen eller energidrikken til kjæresten osv. er veldig fine ting å gi! 

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER

5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER

9 HER / 10 HER / 11 HER / 12 HER

13 HER / 14 HER / 15 HER / 16 HER

17 HER / 18 HER / 19 HER / 20 HER

21 HER / 22 HER / 23 HER / 24 HER

25 HER / 26 HER / 27 HER / 28 HER

8 TANKER AKKURAT NÅ

🛁 Jeg MÅ ha badekar i mitt neste hjem. Virkelig MÅ. Jeg slapper sjeldent mer av enn hva jeg gjør når jeg ligger i badekaret med musikk, en god bok eller serie. 

🤔 Jeg er litt usikker på hva jeg skal gjøre nå. Jeg er så rastløs og vil egentlig komme i gang med studier asap. Så jeg tenker å sjekke ut om jeg kan starte med noen relevante emner allerede til våren, men plutselig fikk jeg for meg at jeg burde studere i utlandet! Man kan jo ta emner det også og bare ta et semester eller et år i utlandet. Det eneste er at jeg må få med meg Morten på det så vi kan leie ut leiligheten og fordi et halvt år borte blir veldig lenge hehe. Det frister så sykt!!! 

🎄 Vi har nesten ikke noe julepynt og det har kommet så syyyykt mye fint i butikkene! Allikevel har jeg bestemt meg for å vente til etter jul, eller romjula da med å kjøpe julepynt. De har alltid minst halv pris på julepynt etter julaften og det er perfekt for oss som skal begynne å samle opp nå! Så får vi heller ha litt snaut med pynt i år, men det klarer vi😃 tror jeg, haha.

🤰🏼Jeg ser virkelig lyst på mageproblemene og lavfodmap denne gangen altså! Det hele virker så mye lettere. Jeg kan mye mer om det og har oppdaget oppskrifter som gjør det hele veldig mye enklere. Det er gøy!

📷 Wææ jeg har fått muligheten til å delta på et veldig kult event (synes jeg selv) med en potensiell samarbeidspartner, men det er uten en eneste person jeg kjenner. Det er så skummelt! Det kommer til å være influensere der, både internasjonale og noen norske, men ingen jeg kjenner. Jeg synes influensere er litt skumle, jeg. Så jeg er sååå nervøs, men det er bare å hoppe i det. Forhåpentligvis (og antakeligvis) så er alle snille og greie så det går nok veldig fint, men jeg må si at jeg er litt stolt av meg selv som faktisk turte å si ja til å være med. Jeg er så pinglete når det kommer til sånt!

🍫 Nonstop-budsjettet mitt kommer til å øke kraftig fremover. Det har vel vært ikke-eksisterende, men nå dere. Nå blir det Nonstop! Det er faktisk noe jeg tåler på lavfodmap og det er jo skikkelig godt. Jeg bare glemmer at det eksisterer, stratosdyr har liksom gått først haha.

🏃🏼‍♀️ Jeg har ENDELIG klart det! Etter å ha testet diverse har jeg bestemt meg for mitt nye treningssenter og jeg er så fornøyd. Jeg er skikkelig gira på trening om dagen også så dette lover godt. Jeg gleder meg til å ikke puste og pese i en halvtime etter at jeg har gått opp bakken til leiligheten min.

🍸 Jeg var ute fredagen før bursdagen min og herregud… Jeg vet jeg har blitt gammel når jeg er fyllesyk i to dager etterpå selv om jeg ikke drakk mye! Det blir lenge til jeg skal ut på den måten igjen altså. Det er virkelig ikke verdt det dagen etterpå, men det er så moro der og da. Dilemma! Nå klarer jeg fint å dra ut uten å bli full, men så ender jeg allikevel opp fyllesyk. Hvordan er det mulig å tåle så lite??