ØNSKELISTEN MIN

Reklame | annonselenker Ellos / H&M

Jeg har begynt å tenke på jula, jeg. Det har sikkert flere av dere også? Det er nesten umulig å ikke gjøre det. Vi får det liksom trykt inn uansett hvor vi går. Julegatene her i Kristiansand har vært ferdig pyntet i noen uker noe (egentlig bare koselig) julegodis fantes i butikkene allerede i september og det er utallige reklamer som minner oss på å handle inn julegaver. Så får dere det jaggu her også 😉

Jeg har virkelig vært i julemodus i år og har bare en julegave igjen før jeg er ferdig med alle. Jeg har sendt avgårde en svær eske med julegaver til familien, har handlet inn det meste til de som bor her på Sørlandet og nå har jeg begynt å tenke på meg selv. I år er det hjem som har stått i fokus hos meg og det er det enda. Årets ønskeliste bærer virkelig preg av det. En annen ting som står høyt på ønskelisten er en typisk hotellbadekåpe, elsker dem. Vurdere alltid å stjele en med meg, men har ikke samvittighet haha.

Det er mye annet som også frister, så jeg tenkte å dele noe av det jeg har funnet og falt for 🙂

 

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER

5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER

9 HER / 10 HER / 11 HER / 12 HER

13 HER / 14 HER / 15 HER / 16 HER

17 HER / 18 HER / 19 HER / 20 HER

 

UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenker Nelly / Gina Tricot

JAKKE HER / BLUSE HER / BUKSE HER / SKO NIKE

Plast eller ekte juletre?

Jeg synes ekte er det koseligste, men jeg er allergisk så hvis jeg vil unngå å nye meg gjennom hele jula så blir det plast haha. Det varer jo i mange år, så ganske kjekt egentlig. De har blitt så fine nå også.

Hvilket kamera bruker du og kan man bytte linser på det?

Canon EOS M50, vanligvis med 50 mm linse. Ja, men det kan være du trenger en adapter.

Tjener du mer eller mindre i år enn hva du gjorde i fjor?

Jeg tjener mer 🙂

Hva bruker du for å ordne underlivet?

Regner med du mener hårfjerning her? Jeg har vokset i mange år og nå har jeg gått over til hårfjerning med sukker og det anbefaler jeg på det varmeste. Det gjør mye mindre vondt, huden blir ikke sår etterpå og jeg har fått mye mindre hår på bare et halvt års tid. Det er helt fantastisk!

Skal du være med på Paradise i 2020?

Hihi, jeg ser at mange får dette spørsmålet faktisk! Nei, absolutt ikke. Det var kjempegøy da jeg var med, men det er snart tre år siden og jeg har forandret meg mye siden den gang. Jeg tror heller ikke det hadde blitt det samme å gjøre det igjen så jeg vil heller sitte igjen med den gode opplevelsen jeg fikk da.

Får du adventskalender av noen?

Nei 🙂

Gir du noen gang bort klær?

Ja, veldig ofte faktisk. Jeg rydder stadig i klesskapet fordi en del av jobben min er å få klær og promotere for dem. Når jeg rydder ut sorterer jeg bort det som begynner å bli litt slitt, eller som jeg vet at vennene mine ikke vil ha og leverer i klescontainere. Resten sparer jeg på så pleier jeg å la vennene mine gå gjennom det om de er på besøk, eller som nå hvor jeg skal kjøre til Oslo og tar med en søppelsekk og en gigantisk papirpose med klær og sko som jeg ikke bruker lenger.

Skal du kjøpe noe på Black Friday?

Jeg hadde en liste over noen ting jeg skulle kjøpe om det var gode tilbud på det. Jeg endte opp med å kjøpe tre julegaver, noen kalendergaver, et duftlys og typisk nok en kjole som ikke var på salg…

Har du tenkt til å bo i Kristiansand lenge?

Ja, jeg ser for meg at jeg kan bo her i veldig mange år. Det er så koselig her!

Hva synes du om Carl Aksel-saken?

Nei, det er selvfølgelig veldig tragisk. Hele situasjonen er tragisk. At man velger å svindle mennesker for å fronte en falsk livsstil i stede for å jobbe hardt og tjene pengene sine på en ordentlig måte. Nei, det er synd på alle i denne situasjonen.

Kommer du noen gang til å få brunt hår?

Nei, det tror jeg ikke. Jeg har hatt det noen ganger før, men trives absolutt best som blond. Hva synes dere jeg kler best? 😉

Hvor går din neste reise?

Det vet jeg faktisk ikke! Jeg har lyst til å være hjemme en del nå og ta en liten pause fra all reisingen, men det sier jeg stadig haha. Vi får se. Jeg har lyst til å reise til New York og sparer faktisk til det for øyeblikket, men når det blir aner jeg ikke. Kanskje neste høst? Så har vi planer om en sydentur i sommer.

Spiser du godteri hver dag?

Haha, nei.

Hvem er din beste venn?

Jeg er heldig som har veldig mange ordentlig gode venner! Det å velge en blir umulig.

Hvorfor var du i Amsterdam egentlig?

Jeg var på jobb, er ikke det gøy? Jeg ble invitert til å være med på et event og det var en så spennende og lærerik opplevelse. Det var to stykker fra land over hele verden og jeg fikk dra fra Norge så det var gøy.

Hvor mye penger bruker du på julegaver i år?

Hm… Jeg har ikke regnet på det, men jeg kommer ikke til å bruke de store summene akkurat. Morten og jeg skal roe kraftig ned på gavesummen etter et år med mye utgifter og ikke minst kjøkkenrenoveringen, så der kommer jeg til å spare inn en del 😂

Hvor ligger hytta deres?

Det er foreldrene til Morten sin og den ligger på Bortelid. Det er sååå koselig der, jeg elsker hyttelivet!

Når vil du at Morten skal fri til deg?

Du, det har jeg ingen plan på. Jeg vet som sagt (tidligere) ikke om jeg vil gifte meg en gang og han føler det vel litt  på samme måte, men vi skal jo være sammen for alltid hihi <3 Han må bare ikke gjøre det foran andre mennesker. Det får jeg panikk av. Hvis han plutselig hadde satt seg ned på kne foran masse fremmede folk midt på gata så hadde jeg fått panikk! Nei, nei, nei. Ikke på typisk nyttårsaften, Valentine’s eller sånne dager heller. Bare oss to på et koselig tidspunkt, det er fint 🙂

HELGENS PLANER

Reklame | annonselenker Nelly

HÅRBØYLE HER / TOPP HER / VESKE HER / BUKSE HER

Først og fremst, det er 30% på HELE Nelly i dag så go crazy ved å klikke HER.

God morgen fra Bortelid! Vi kjørte opp her sent i går kveld og det var helt fantastisk å komme opp til den nydelige fjellufta og hytta. Vi blir ikke så lenge for det er mye annet som skjer, men det er helt utrolig hva disse små turene gjør for sjela. Nå tenkte jeg som vanlig å dele helgens planer med dere!

Fredag. Jeg skal nyte en rolig hyttemorgen, spise en god frokost og så ser jeg om jeg tør å prøve meg på en liten skitur sammen med Morten. Det frister mest å slappe helt av, men det er alltid deilig med litt frisk luft og mosjon. Vi kjører tilbake til Kristiansand i ettermiddag. Morten får besøk og skal ha julebord, mens jeg skal på middag til en venninne.

Lørdag. En eller annen gang i løpet av dagen setter Morten og jeg kursen mot Oslo. Jeg håper ikke det blir så mye senere enn tolv/ett-tiden. Vi skal kjøre så vi kan styre litt selv, men vi har noen planer vi må rekker. Vi skal på lanseringseventet til Martine Lunde! Hun er i gang om dagen altså. Det er sykt imponerende å se hva hun har fått til. Nå lanserer hun sin helt egen øyenskyggepalette og det må selvfølgelig feires. Det blir sikkert en veldig morsom kveld, jeg håper vi også rekker å møte på noen felles venner enten før eller etter eventet. Vi får se hva som skjer, men jeg tror det blir en bra kveld!

Søndag. Vi kjører videre inn i Norge og setter ikke kursen mot Kristiansand enda. Vi har et viktig ærend, om man kan kalle det for et ærend, å gjøre før vi kjører hjem igjen. Jeg gleder meg veldig til å fortelle dere alt om det, men alt til sin tid. Jeg regner med at det blir ganske sent før vi er hjemme igjen, men jeg craver filmkveld og tente lys allerede.

BARCELONA RESTAURANTGUIDE

Yes! Her kommer en oppdatert matguide over Barcelona. Jeg lagde en utfyllende Barcelona guide da jeg var der for første gang i fjor, den kan dere lese her. Jeg står enda inne for alle de tipsene, men tenkte å oppdatere den med noen nye ting jeg fant på den siste turen dit.

Hvis jeg skal legge til en severdighet til så blir det Barcelona Cathedral. Den er utrolig imponerende både på utsiden og inne, i tillegg kan man ta heisen opp til takterrassen og da får du en syk utsikt over byen! Carmel Bunkers er også en nydelig utsiktsplass, men den er et stykke unna sentrum.

Det jeg derimot må oppdatere er maten! Vi spiste helt sykt god mat denne gangen. Det var nok et steg opp fra sist. Jeg gjorde masse research på forhånd og det ga uttelling. Dere må teste alle disse restaurantene!

ENKEL

Dette frokost/lunsj/bruns-stedet er fantastisk! Det ligger i en lite gate, ikke så langt unna Barcelona Cathedral og har en del småbord, samt noen langbord. De har en meny med masse sunn og deilig mat, samt noe kos som dere ser på bildet over her 😉

Det er mange gode alternativer for oss som helst ikke spiser kjøtt! Jeg kan absolutt anbefale tallerkenen over her. Halloumien smakte helt fantastisk og brødet var kjempegodt. Når det gjelder pannekakene så er det faktisk noen av de beste jeg har smakt.

LUIGI

Dette var en av de høyest ratede italienske restaurantene i nærheten av hotellet vårt. Det lå bare en liten spasertur unna og Luigi lå i et stort lokale med masse bord og en liten uteservering.

Pastaen var kjempegodt, altså skikkelig god! Sausen smakte himmelsk, det var like før jeg ba om mer saus til pastaen, haha. Jeg klarte å holde meg… Jeg smakte også på pizzaen til Morten og den var skikkelig god. Dette anbefales for alle pasta- og pizzaelskere der ute.

EAT MY TRIP

Denne har dere kanskje fått med dere allerede? Jeg dedikerte et eget innlegg til denne koselige, lille restauranten/caféen. Så bra var det faktisk!

På menyen finner du retter som Aloha Waffles, Norway bagel, Pancake tacos og mye annet spennende. Jeg falt virkelig for guacamole toasten. Den var helt syk, definitivt den beste jeg har smakt.

ROSA NEGRA

En gammel favoritt her. Dette ble favoritten til både Morten og meg på forrige tur så vi startet rett og slett denne turen med et besøk der. Veldig kult lokale, skikkelig meksikansk stil og det er alltid masse folk. Vi dro dit ganske tidlig fordi i 20-21 tiden er det stappfullt.

Jeg kan absolutt anbefale vegetar-enchilladas. Den er kjempegod og risen… Risen er fantastisk.

PAZ19 BY SENSI

Denne er visst ganske nyåpnet og hvis jeg skal tippe tror jeg denne kommer til å gjøre det veldig bra. Dette er i alle fall min nye favoritt i Barcelona! Det er tapas og man må jo bare elsker tapas.

Den lå i en bitteliten gate, ganske godt gjemt. Stort og fint lokale, veldig hyggelige ansatte og skikkelig god mat. Jeg hadde tre klare favoritter. Ostefatet, vegetar moussaka og den pastaretten som var vegetar. Klarer selvfølgelig ikke å huke hva den heter… men det var himmelsk!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

TANKER AKKURAT NÅ

Reklame | annonselenker Nelly / Gina Tricot

JAKKE HER / VESKE NUNOO / BUKSE GINA TRICOT HER

💭 Forstår ikke greia med instabilder fra matbutikken. Joda, noen av de er kanskje litt kule, men hææææ? Hvordan startet dette? Hvordan ble dette en trend? Jeg skjønner inne. 

💭 Akkurat nå er jeg sykt lei av leiligheten og vil ikke hjem, men samtidig så vil jeg bare hjem. Gir det mening?

💭 Herregud som jeg gleder meg til å kunne lage mat igjen. Tacokveld here I come!

💭 Hva er greia med alle disse «upopulære» meningene? Jeg synes ikke lilla er en fin farge, men jeg tviler på at det er en upopulær mening. I hvert fall ikke upopulær nok til å lage en video om den… Hvis man først skal lage noe sånt må man tørre å si ting som er upopulære blant de aller fleste og da tørre å få noen reaksjoner mener nå jeg da. Kanskje jeg skal lage en sånn selv. Det kan bli spennende haha, jeg har en del meninger som jeg føler ingen andre har😂

💭 Jeg har nettopp oppdaget Eveline Karlsen. Iknow, har jeg bodd under en stein? Jeg følger henne mest på Instagram fordi jeg typ aldri er på YouTube, men herregud så kul hun er!!! Jeg er obsessed med mennesket, hun er bare skikkelig kul. 

💭 Jeg har fått så noia for å kjøre bil. Jeg synes det er så skummelt! Jeg tror jeg har overført flyskrekken min til kjøre-bil-skrekk. Kanskje det kommer av at alle har fortalt meg hvor mye farligere det er å kjøre bil enn å fly for å berolige meg når jeg skal fly…. vel, det funka sånn halvveis. Nå tenker jeg over det syke ansvaret jeg tar på leg ved å sette meg bak rattet. HVA HVIS JEG KJØRER PÅ NOEN? Hjelp.

💭 Jeg er så ekstremt takknemlig for menneskene jeg har i livet mitt. Det er så mange fine mennesker ❤️ Litt ekstra oppmerksomhet til Morten som er det beste mennesket jeg vet om i hele verden. Herregud, så heldig jeg er som har deg!

💭 Pengebruken min dette året har vært helt syk. Jeg har brukt ekstremt mye penger. Helt sykt. Jeg tør ikke tenke på det en gang… Har riktignok ikke sløst noe særlig (synes jeg selv), men det har vært veldig mange store utgifter.

💭 Jeg begynner nesten å grine av tanken på å hvor dyrt det har blitt med mobiler. Nå koster mobilen typ like mye som en ny Mac!! Det er helt sykt. Så jeg er livredd for at mobilen min skal dø igjen. 

💭 Jeg vil ha et stort, men enkelt sort gulvspeil i gangen. Gulvspeil er kanskje feil ord? Jeg vil at det skal stå på gulvet, haha. Noen forslag til hvor jeg kan finne dette? 

💭 Jeg gruer meg egentlig veldig til eventet jeg skal på etterpå. Jeg er så sjenert og kjenner ikke et eneste menneske så jeg er veldig spent på hvordan dette går, men det virker veldig organisert. Så det blir sikkert bra, men jeg er alltid litt redd før slike ting, hehe.

💭 Angående innlegget i går… Dere får vite alt når tiden er inne ❤️

 

EN GRUSOM BESKJED OG MASSE TÅRER

Reklame | annonselenker Nelly / Monki

ANTREKK MONKI

Hei, fra Amsterdam! Nå sitter jeg i hotellsengen min med Modern Family på tv-skjermen foran meg. Jeg er helt utmattet etter denne dagen, og egentlig uken.. Jeg tror allikevel det var godt å komme seg litt bort.

Da jeg kom frem til hotellet gikk jeg rett ned i restauranten og bestilte all mat jeg fikk lyst på. Det ble bruschetta til forrett, etterfulgt av pasta og til slutt en deilig dessert. Nam, nam.

For en gangs skyld klarte jeg å kose meg skikkelig med maten og spise i et normalt tempo. Vanligvis hiver jeg i meg maten, men nå var jeg så sliten at jeg ikke orket å rushe. Jeg hadde heller ingen plan om hva jeg skulle gjøre etter jeg var ferdig med middagen, så hvorfor ikke bare slappe av og nyte.

Nå er jeg tilbake på rommet mitt, har tatt den deilig varm dusj og tatt på meg en av disse vakre sheet-maskene som gjør at jeg kunne fått rollen som morder i en hvilken som helst skrekkfilm. Dere får forresten 25% på disse maskene og alt annet på Nelly.com ved å bruke koden SVEINSDOTTIR25 (gyldig ut dagen). Måtte bare skyte inn det, hehe 😉

Sååå over til hvorfor det føles som om livet suger litt i dag. Jeg vet ikke hvor jeg skal starte. Jeg er helt nedbrutt. De siste dagene, egentlig den siste uken har vært ganske kjip(e). Det har vært feil på feil og utsettelse på utsettelse med kjøkkenet. Det viser seg at vi ikke får den siste essensielle delen vi mangler før 20. desember… Det har vært uforutsette utgifter og så mange feil. Både Morten og jeg har vært preget av dette, men vi har liksom alltid klart å snu det og se det vi har som er positivt i situasjonen, men det toppet seg virkelig i dag tidlig.

Jeg fikk en beskjed som satt meg helt ut. Det var skikkelig dårlige nyheter og jeg tuller ikke når jeg sier at jeg har grått fra klokken ni i dag tidlig og helt frem til jeg tørket de siste tårene i det jeg gikk inn dørene til flyplassen. Det var liksom den siste dråpen. Nei, ikke dråpe, mer som en forbanna foss som plutselig kom ut av det blå. Så nei, hva skal jeg si. Ting går ikke akkurat på skinner i dag.

Nei, ingen har dødd og det er ikke noe sånt, men det var en ekstremt dårlig beskjed å få på toppen av alt annet. Det er som om denne uken er full av tester, at vi bare må lide oss gjennom dette så blir ting bra igjen 😂 På den positive siden får jeg et ordentlig avbrekk nå og hvis jeg er heldig rekker jeg en tur inn til sentrum av Amsterdam i morgen så jeg kan da på Primark, haha.

Nå skal jeg kose meg med serie og legge meg tidlig så jeg kan starte dagen i morgen med masse energi! Det er jo ikke annet å gjøre enn å prøve å kose seg så mye man kan.

Håper dere har hatt en fin starte på uken i all fall!

JEG REISER ALENE TIL AMSTERDAM

Reklame | annonselenker Gina Tricot

SKJORTE GINA TRICOT HER / BUKSE GINA TRICOT HER 

God morgen, fineste dere! I dag skal jeg noe veldig spennende. Dette er det eventet jeg nevnte for noen uker tilbake, hvor jeg skulle reise helt alene. Det er ikke et vanlig event, dette foregår nemlig i Amsterdam!

Så jeg har pakket kofferten og reiser dit senere i dag. Jeg gleder meg veldig mye, men jeg gruer meg også litt. Jeg er ikke akkurat en veldig utadvent person, hehe. Det er vel heller motsatt, men på en eller annen måte har jeg klart å lure meg selv til å tro at jeg er en sosialt oppegående person i slike settinger. Jeg blir plutselig god på small talk og jeg er elendig når det kommer til small talk. Jeg krysser både fingre og tær for at “lure meg selv-strategien” fungerer nå også.

Det er som regel godt å utfordre seg selv litt og denne gangen så jeg flere fordeler enn ulemper ved å dra. For det første er det Amsterdam og jeg har enda til gode å oppleve den byen. Morten og jeg skulle egentlig stoppe innom på roadtripen vår i sommer, men fikk knapt med tid og måtte droppe det. Jeg har faktisk mellomlandet der to ganger, men det teller ikke som å ha vært i Amsterdam. Denne gangen skal jeg dit på ordentlig og jeg kose meg skikkelig!

For å være helt ærlig blir det sikkert godt med litt tid for meg selv, og ikke minst tid borte fra oppussingen. Dere som følger meg på stories fikk vel med dere at det dukket opp enda en feil med kjøkkenet og vi får ikke gjort det ferdig før i desember…. men nok om det, nå skal jeg legge bort alt som har med oppussing å gjøre og nyte et lite og spennende avbrekk!

I kveld har jeg fri og skal bare komme meg til rette på hotellet, kanskje jeg rekker en tur inn til sentrum for å kikke litt og kanskje spise en god middag. Har dere noen gode, ikke-fancy, vegetarvennlige restaurater eller caféer å anbefale i Amsterdam så tar jeg gjerne imot tips!

Uff, dette blir spennende! Jeg gleder meg til å se hvordan det går og ikke minst til å oppdatere dere på det hele. Kommer jeg til å stå i et hjørne og gråte, eller kommer jeg til å meste small talk og sosialisering? Tiden vil vise 😉

EKSKLUSIV RABATT PÅ DESENIO

Reklame | Desenio

Black Week er i gang, folkens og nå får dere eksklusiv tilgang til Desenios Black Week-tilbud!

Bruk min VIP-code ANDREA40 for å få tidlig tilgang, samt et bedre tilbud – hele 40% tilbud på posters. Koden er gyldig mellom 26 og 28.november (gjelder ikke rammer, handpicked/personlige posters).

Vi har endelig fått på plass bildeveggen på det nymalte soverommet og det ble så sykt fint! Jeg blandet posters jeg hadde fra før med noen nye som jeg følte passet inn i viben på soverommet. Hvor kule er ikke de to posterne som sammen sier “dear bead – I love you”? Jeg synes de er så sykt kule!

Desenio.no kan du lage din egen bildevegg for å sjekke hvordan bildene dine kommer til å se ut sammen. Jeg brukte den da jeg satt sammen dette og det gjorde alt veldig mye enklere. Dere finner den HER.

Dere vet jo at jeg elsker Desenio og hele leiligheten er dekorert med posters herfra. De har virkelig noe for enhver stil, utrolig mange kule posters og nå får dere som sagt 40% rabatt med koden min.

 

 

EN GAMMEL FAVORITT

Reklame | annonselenker Gina Tricot

Her om dagen gikk jeg innom Gina Tricot. Det ligger en på et senter i byen her i Kristiansand, og jeg tenkte at nå er det lenge siden jeg har vært på Gina! Jeg hadde en periode for noen år siden, men så har jeg nesten glemt det litt bort. Så jeg tok en tur innom og de hadde fått inn utrolig mye fint!

Jeg kjøpte med meg et par plagg som dere garantert kommer til å se her på bloggen og gikk rett inn på nettbutikken for å se om det var noe jeg hadde oversett. Altså, så utrolig mye fint! Her kommer noen av mine favoritter:

TOPP HER / SKJØRT HER / TOPP HER / KJOLE HER

BUKSE HER / ROSA BUKSE HER / BEIGE BUKSE HER / KJOLE HER

GENSER HER / BRUN GENSER HER / SKJØRT HER / KJOLE HER

KJOLE HER / BUKSE HER / BLAZER HER / JAKKE HER

TEDDY COAT HER / BLAZER HER / KÅPE HER / JAKKE HER

JAKKE HER / KÅPE HER / SKJORTE HER / TOPP HER

TOPP 1 HER / TOPP 2 HER / TOPP 3 HER / TOPP 4 HER

HVIT BUKSE HER / JEANS HER / LYS BUKSE HER / SORT BUKSE HER

UKEN SOM GIKK

Reklame | Annonselenker Gina Tricot

SKJORTE GINA TRICOT HER / BUKSE GINA TRICOT HER 

God morgen! Jeg føler meg som et nytt menneske etter mini-ferien min. Morten og jeg var som dere vet en tur liten tur på familiehytten hans på Bortelid og det var helt fantastisk å komme seg bort fra leiligheten. Jeg fikk slappet helt av og det endte med at jeg tok ta i noe jeg har unngått lenge, kommentarfeltet mitt. Det har ikke vært noe skummelt eller fælt der, men jeg har gjort det til noe skummelt av en eller annen merkelig grunn. Heldigvis åpnet jeg det i går og der var dere som alltid nydelige og fine, så nå er kommentarfeltet tilbake så det er bare å si hei 🙂

AKKURAT NÅ: I dag skal vi få rørlegger på besøk så jeg skal ordne med det nå og spise frokost.

UKENS TIPS: Denne uken vil jeg tipse dere om et sminkeprodukt som raskt ble en favoritt hos meg. Jeg bestilte nettopp en ny og da kom jeg på at jeg ikke har tipset dere ordentlig om denne. Hydra Shape concealer fra MakeupMekka! Den er helt fantastisk. Jeg er totalt avhengig og ser ikke for meg at den kommer til å byttes ut med det første. Den blender så utrolig fint samtidig som den lyser opp. Jeg elsker den, og i tillegg er den ganske rimelig, men holder lenge. Ikke spons eller samarbeid, bare et godt tips.

UKENS TANKE: Jeg er så sliten…

UKENS FAVORITTPLAGG: Jeg elsker den nye buksen min fra Gina Tricot! Dere finner den her.

UKENS CRAVING: Mat laget fra mitt eget kjøkken, haha. Jeg craver alt fra kokte poteter og fisk til taco og hjemmelaget pasta carbonara. Som jeg gleder meg til jeg kan tilfredsstille disse behovene.

UKENS HØYDEPUNKT: Kjøkkenet blir helt sykt fint! Jeg kan nesten ikke vente til det er 100% ferdig og jeg kan vise dere resultatet. Det er så sykt fint og jeg er så fornøyd med alle valg vi har tatt i prosessen.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Haha, her må jeg velge meg selv. Jeg er helt ekstremt irritabel og emosjonelt ustabil om dagen. Jeg blir sånn når jeg får mensen, det er kritisk fordi jeg klarer ikke gjøre noe med det heller. Alt og alle i hele verden irriterer meg og jeg kan begynne å grine helt ut av det blå.

UKENS ØNSKELISTE: Alt er fra Gina Tricot. 1 her – 2 her – 3 her – 4 her.

UKENS POSITIVE: Jeg har ikke vært i det positive hjørnet denne uken, så da jeg skulle fylle ut dette punktet var min første tanke at jeg ikke kan komme på en eneste ting. Det stemmer jo ikke. Det er som regel alltid noe positivt, og da jeg begynte å tenke over det har jeg hatt mange positive opplevelser denne uken! For eksempel da benkeplaten ble satt på og jeg endelig fikk se litt av hvordan det ferdige resultatet på kjøkkenet kom til å bli. Da jeg leste en melding fra en av dere som fortalte meg at hun synes jeg gjør en god jobb. Det betyr så mye for meg!

UKENS MATRETT: Nei, si det 😂 Hvilken takeaway eller micro-matrett skal jeg velge mon tro… Jo, selvfølgelig. Jeg kjøpte burrito fra Bellas Burrito på Sørlandssenteret. Den vinner, sykt god.

MÅL FOR UKEN SOM KOMMER: BLI FERDIG MED KJØKKENET!!! Komme tilbake i gode jobbrutiner, lage godt og spennende innhold, trene minst to ganger.

UKENS FAVORITT-BILDE: Jeg synes dette var ganske kult! Litt city chic om jeg får si det selv 😉