SERIETIPS: FIREFLY LANE

God søndag! Hvordan har dagen deres vært? Her hjemme har det gått i et nytt prosjekt. Vi maler igjen, haha. I tillegg har jeg hjulpet en venninne med å male hennes nye leilighet så det har dessverre blitt mye innetid på denne fine dagen, men vi får bare satse på at været forsetter som dette inn i den nye uken.

Nå skal jeg komme med et tips til dere! Forrige uke slukte jeg en serie som dere faktisk må se. Den heter Firely Lane, eller Venninner til evig tid som de har valgt å kalle den på norsk, finner dere på Netflix. Den handler om bestevennene Tully og Kate som har vært venner siden ungdomsskolen og enda er det i voksen alder. Det har riktignok ikke gått på skinner hele veien og gjør kanskje ikke det enda, men kom igjen… Hva slags vennskap er helt plettfritt?

I serien hopper de mellom forskjellige tidsepoker i venninnenes liv, fra barndommen på 70-tallet til de begynner å jobbe sammen i et tv-produksjonsselskap til nåtid, ja og faktisk et par år frem etter nåtid også. Akkurat det der er litt forvirrende og slitsomt i starten, men når du kommer inn i det merker du det ikke en gang så hold ut. Det er verdt det!

Jeg vil ikke si så mye mer om handlingen fordi jeg vil ikke avsløre noe og dere må bare se den! Serien er så utrolig fin, spennende, morsom og skikkelig vond på samme tid. Jeg sitter og føler med alle i enhver situasjon og jeg kan avsløre at på et tidspunkt hylgråt jeg og klarte ikke slutte. Den er så bra 😭

Hvis ikke du har Netflix, kjøp deg Netflix (sier jeg som har sagt opp Netflix og låner profilen til Morten på broren til Morten sin bruker haha) og se denne serien fordi den er sinssykt bra. Jeg så den i ett og klarte ikke legge den fra meg. Så bra er den!

HELGENS PLANER

Reklame | Chiquelle

God fredag, dere 🌸 Håper uken deres har vært bra så langt og at dere er klare for en fin helg uansett hva dere skal. Jeg tenkte som vanlig å dele mine utrolig spennende planer med dere, hehe.

Fredag. Planen er at vi skal leie bil og dra til Alna for å gjøre noen ærend. Jeg skal blant annet handle inn til et samarbeid jeg skal ha. Det er så gøy forresten og rett i vår (det vil si deres og min) gate. Tror dere kommer til å digge det! Jeg er allikevel litt redd for at vi utsetter det fordi vi er late, men jeg skal prøve å få gjort det så jeg er ute i god tid.

Når vi er tilbake skal vi freshe oss opp litt og dra på en liten byvandring. Vi tenkte oss til Løkka for å kikke i litt morsomem butikker og ta en lunsj. Bli litt kjent. Morten har vel nesten ikke vært der, bortsett fra å ha gått gjennom, og det er ikke akkurat stedet jeg er mest heller så vi håper på å finne noen perler. I samme slengen skal vi begge ta noen bilder til samarbeid og unne oss en kaffe (kanskje til og med en hel lunsj) ute. Det blir så koselig! Vi skulle egentlig gjøre dette i går, men været var så sykt dårlig så vi utsatte til i dag.

I kveld blir det nok som vanlig tacokveld og serie.

Lørdag. På dagen har jeg ingen store planer. Tror det er meldt ganske fint vær, så jeg håper beina mine orker å blir med Morten og Trulte i parken. Kanskje vi tar med oss en kaffe og finner en benk i sola. Det er så koselig! Så tar vi med ballen til Trulte så hun kan få løpe litt i parken og kose seg. Ja, bra plan!

I tillegg skal jeg gjøre litt jobb og rydde, støvsuge og vaske leiligheten. På kvelden får vi besøk av noen venner. Vi skal ha spillkveld! Det er det beste jeg vet i hele verden typ, haha. Så det blir litt snacks, gode venner og brettspill. En helt perfekt lørdag i mine øyne, i hvert fall om vi legger til pizza eller pasta i tillegg 😋

Søndag. Ingen store planer, as usual. Jeg skal til en venninne for å hjelpe henne med bilder av leiligheten. Hun skal flytte og trenger bilder for å leie ut den hun bor i nå. Hvem spør man da? Jo, det blir bloggeren vet dere. Det som er synd er at jeg ikke er så god på å ta bilder… Det er Morten som tar de fleste mine, haha. Vel, vel. Jeg har i hvert fall et godt kamera så helt krise kan det ikke bli.

Ellers blir det turing med Trulte, forberedelser av ny uke, jobb og en deilig middag før jeg avslutter kvelden med filmkos.

OVERRASKELSEN FRA MORTEN

Herremin som jeg har droppet ballen på å dele ting med dere her i det siste! Jeg har ikke fortalt dere dette en gang, men noen har kanskje fått de med seg allikevel? Jeg hadde tenkt til å dele dette for evigheter siden, men så gikk det i glemmeboka.

Husker dere jeg maste om at jeg ønsket meg en kjole fra Rotate som nå endelig hadde kommet på salg? Dette var midt i shoppestoppet mitt i januar og jeg var  nære å bryte hele shoppestoppet for å unne meg denne nydelige kjolen, men jeg holdt meg. Godt var det fordi plutselig en dag kom Morten hjem, ba meg lukke øynene og la en pakke i armene mine. Der lå drømmekjolen min!

Jeg felte faktisk en liten tåre, mest fordi jeg ble så overrasket og glad over at han overrasket meg haha. Det at han hadde kjøpt den i skjul fordi han visste hvor mye jeg ønsket meg den ble liksom det beste, selv om jeg ble sykt glad for kjolen. Så, vil dere se den? Den er så fin!

Den er fra Rotate, kjøpt på Retro og jeg synes den er helt normal i størrelsen ☺️

ENDELIG ER DEN HER

Herregud, nå er jeg så utrolig glad! Tenk at dette endelig har skjedd. Jeg har ventet, ventet og ventet. Etterlyst, mast, fått motstridende beskjeder, mast igjen og endelig så kom den frem. En smule dramatisk her, men dere skjønner ikke hvor mye jeg har lengtet etter tv-benken vår som endelig kom i går! Bort med ledningskaos og en tv som omtrent står på gulvet. Så deilig! Jeg er superfonøyd med den og den lukter nytt treverk. Elsker den lukta.

Jeg kjøpte den på Royal Design og den er fra merket Department.

God oppevaringsplass! Vi fikk plass til alle spillene våre og de boksene vi aldri bruker, men har fortsatt plass igjen til oppbevaring.

Se så fin!

Wiii! Jeg har gått inn i stua flere ganger bare for å se på den, haha. Det føler veldig godt.

25% RABATT PÅ HELE* NELLY.COM

Reklame | Nelly.com - alle lenker er annonselenker

Hei, dere 🌟 Denne gangen har jeg en rabattkode som gir 25% rabatt på nesten hele Nelly.com, ikke bare deres eget merke. Det er noen få eksklusive merker som ikke er med, men dere får 25% rabatt på omtrent alt! Bruk koden ANDREA25, den er gyldig i 48 timer. Her er noen av mine ønsker… De sandalene fra Inuikii, altså!

Beige vest her – kettlebell her – cardigan her – skinnjakke her – joggedress her – vibrator her – gdh rettetang her – Levis jeans her – Inuikii sandaler her

UKENS HANDEL

Ukens handel ble gjort på Rema 1000 og kom på ca 630kr med en pantelapp på ca 150kr. Jeg storhandlet forrige uke, men det fikk dere dessverre ikke se fordi jeg handlet så sent at jeg ikke fikk tatt bilder og orket ikke rydde alt ut igjen 😅 Så denne uken ble den litt mindre, men vi kjøpte en del ting spontant utenforhandlelisten som dro opp summen litt.

Ukens middagsmeny kommer også her fordi det blir mye av det samme som forrige uke. Vi unnet oss nemlig takeaway og en datenight ute så der forsvant to middager som vi har igjen denne uken. Vi skal ha vegetarlasagne med linser, halloumiburger med stekte båtpoteter, hjemmelaget søtpotet- og gulrotsuppe, pasta med vegetarboller i tomatsaus og pizza. Oppskrifter og linker til oppskrifter finner dere i kategorien “ukens middagsmeny” øverst på bloggen.

Jeg går for latskap denne uken og kjøpte alt til pizzaen ferdig. Det ble til og med revet ost, haha såpass lat.

Påfyll av ting og tang. Det var forresten tilbud på Rema 1000 sine egne pizzaprodukter.

Vi kjøpte Taffel, eller Morten kjøpte Taffel. Jeg er ikke så glad i det. Så ble det påfyll av melk, sjokolademelken til Morten og en stor kartong med YT. Så digg at de har fått det!

Verdens beste syltetløy

Verdens beste smør. Husker dere vi kjøpte et annet fordi dette koster en del? Vel, vi var begge enige om at vi kan unne oss dette selv om det er dobbelt så dyrt. Det er så godt!

Kiwi, fortsatt hekta på det. Perfekt topping til smoothie bowls.

Litt grønt! Jeg elsker å bruke spinat og squash som pizzatopping, gjerne sammen med cheerytomater og fetaost med chili.

Smoothiemix og bærblanding. Den siste bruker jeg som topping på havregrøten. Varmer de bare kjapt opp i en kjele.

Her har vi et spontankjøp. Jeg gikk forbi og bare “åååh, det er godt”. Så holdt den såpass lenge at vi tok den med. Tipper det kommer en oppskrift med dette i neste ukes middagsmeny.

Siden jeg kjøpte pastaen måtte jeg kjøpe med fløte også. Får vann i munnen av å tenke på denne middagen…

Påfyll av verdens beste kaffe ☕️

Til slutt kjøpte vi med oss disse! Vi spiser litt for mye godis, men før pleide vi å ha disse liggende i kjøleskapet og en eller to biter av de her demper det verste søtsuget så vi prøver igjen!

UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly

BLAZER HER / GENSER HER / BUKSE HER / SKO HER

AKKURAT NÅ: Nå sitter jeg faktisk klar til å ha et videomøte om et prosjekt Morten og jeg har begynt å jobbe med!

UKENS TANKE: Jeg har fått min andre koronaknekk altså.. Jeg har prøvd å stritte i mot, men jeg har kjent på det helt siden jeg kom tilbake fra min lille hytteferie for noen uker siden. Det har gått en vei og det har vært nedover, hehe. Det er så irriterende! Jeg vil være glad. Jeg vil ha masse energi. Jeg vil tilbake til der jeg var før ferien hvor jeg hadde alt dette, men det er som om noen bare står og presser meg tilbake. Så slitsomt. Jeg fikk samme knekken en gang tidligere og håpet det var det, men neida. Her kom den igjen. Forhåpentligvis nærmer vi oss slutten og vi nærmer oss jo uansett vår, ikke minst! Alt blir bedre med sol. Det er ikke tull en gang. Det er forresten derfor jeg ikke har tatt tak i kommentarfeltet og er elendig på DM på Instagram. Orker ikke deale.

UKENS FAVORITTPLAGG: 100% denne nydelige kjolen fra Rotate by Birger Christensen. Den er så kul, men det er ikke en kjole man får brukt hver dag liksom. Dette er andre gang jeg bruker den og jeg føler meg alltid så fin! Morten og jeg gikk all inn på mgp på lørdag, sånn hvis dere lurer på hvorfor det er en gigantisk rosa “vegg” og glitterboots i bildet 😅

Haha, det er så sjarmerende med vaskemaskinen på siden der. Ah, gleder meg til vi en gang i fremtiden skal pusse opp kjøkkenet så jeg får gjemt den inn i et skap. 

UKENS TIPS: Superstore på Netflix! Tipset jeg dere om den forrige uke? Hmm, tror ikke det. I hvert fall. Superstore en er perfekt bakgrunnsstøy serie, men som har sine morsomme øyeblikk. Jeg synes den er ganske morsom i hvert fall. Føler det er en slags blanding av The Office og Brooklyn Nine-Nine.

UKENS CRAVING: Merkelig nok har jeg ikke cravet noe spesielt dette uken, noe som er veldig utypisk meg. Jeg føler jeg craver nye ting hver eneste uke. Denne uken har jeg bare vært så sykt matlei og ja.. Det har ikke vært noe som har fristet noe særlig.

UKENS HØYDEPUNKT: Jeg hadde en ganske fin lørdag egentlig. Morten og jeg brukte dagen på å pynte leiligheten i mgp-stil. Det var (som dere ser over) mye glitte og glam. Det var så gøy! Halve moroa vr å pynte, haha. Så fikk vi besøk av noen få venner og hadde en koselig liten coronavennlig mgp-greie. Det var veldig hyggelig faktisk.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: At det er grått, grått og enda mer grått. Klem værstyrt skorpion.

UKENS POSITIVE: Jeg har slitt veldig med å være positiv denne uken, men jag kan glede meg over at jeg egentlig har det veldig fint. Jeg er så forelska i Morten. Jeg elsker Trulte så mye og er så glad for å ha henne. Jeg har fantastiske venner. Jeg har en jobb jeg i utgangspunktet liker haha. Så jeg har mye å glede meg over, men noen ganger er det bare vanskelig å se det.

UKENS ØNSKELISTE: Vest her – Pavement gummistøvler her – kjole her – Inuikii sandaler her

UKENS MATRETT: Mm, Morten og jeg hadde date night på fredag. Vi dro til Villa Paradiso og spiste verdens beste pizza. Herregud, så god pizza de her. Det blir definitivt ukens beste matrett! Litt vanskelig å konkurrere med det.

MÅL FOR UKEN SOM KOMMER: Jeg mååååå skjerpe meg denne uken, ta litt tak. Nå er det bart ute så jeg skal fint klare å løpe to turer og satser på at det kommer til å hjelpe på humøret og psyken. Så skal jeg tvinge meg selv til å komme meg mer ut, få nye inntrykk og bruke det jeg har rundt meg til å skape innhold.

UKENS FAVORITT-BILDE: Jeg har vel nesten ikke tatt et eneste bilde denne uken. Det er så typsik for når jeg ikke føler meg bra. Da er det siste jeg vil å ta bilder i hvert fall så her har jeg dessverre lite å komme med.