DETTE VIL JEG GJØRE I JULI

KJOLE LOVESHACKFANCY – VESKE KJØPT I TAHIALND

☀️ “Sommer-festival”. I juli er det vanligvis Stavernfestivalen og den har vennene mine og jeg dratt på helst siden vi var gamle nok. Før det var vi med foreldrene våre og det er skikkelig tradisjon! Det er ett år jeg ikke fikk dratt fordi jeg jobbet, typisk nok det året Ed Sheeran var der 😭 Uansett, i år ble det jo avlyst, men vi skal gjøre noe gøy uansett. Vi lager vår egen lille mini-festival, riktignok uten artister haha så det blir egentlig bare tre dager med hagefest, men det er hyggeligere å kalle det festival. Det blir så moro! Vi skal ha forskjellig tema hver dag og jeg har brukt så mange timer på å finne morsom og passende pynt, så nå står det flere poser og en flytteeske klare til å fraktes til Larvik. Det blir så moro!

☀️ Bli fullvaksinert. Wohoooo! Jeg har min siste time til vaksinering i slutten av juli og da er jeg offisielt fullvaksinert. Det er ganske digg å tenke på. Jeg føler det er et steg nærmere å leve helt som vanlig, selv om det begynner å føles ganske likt allerede. Alt hjelper!

☀️ Teste nye spisesteder. Det er så mange steder jeg vil teste i Oslo! Etter halvannet år borte etterfulgt av et halvt år med lockdown er det mye jeg har gått glipp av i tillegg til at det åpnes nye ting hele tiden. Jeg har begynt å lage en liste over steder jeg vil besøke og gleder meg så mye! Allerede til helgen skal jeg teste middag på et nytt sted. Her er noen av stedene jeg har på listen så langt: Nedre Foss (kun spist lunsj der), FYR, Pastis (dit jeg skal i helgen), Ni,bu, Castello, Sumo i Oslobukta, Kumi, Frenchie, Klosteret og San Fransisco Bread bowl.

☀️ Byttekveld med venninner. Det er lenge siden! Jeg har ryddet skikkelig godt i skapet nå og har en svær haug med klær jeg ikke har plass til lenger og jeg håper de andre også har noen godsaker. Så gjør vi det litt koselig med vin og tapas!

☀️ Pynte meg masse. Det er så deilig!!!! Endelig er man ute blandt folk og gjør morsomme ting. Det er tid for å stråle!

☀️ Besøke flere strender i og rundt Oslo. Jeg må benytte meg av den siste tiden vi har bil og faktisk besøke litt strender rundt Oslo. Jeg kan jo fortsatt dra til en del med buss, men det er ofte så fullt og jeg får panikk av fulle busser og stede hehe. Hvem gjør vel ikke det?

☀️ Fotball på Kontraskjæret. Det er alltid så god stemning! Morten og jeg har booket bord med noen venner til en av semifinalene og det blir nok veldig moro kan jeg tenke meg. Elsker at det er et sånt tilbud i Oslo. Jeg husker jeg spurte rundt i Kristiansand da vi bodde der om det var noe lignende, men jeg fikk aldri noe annet enn nei..

☀️ Endelig få levert et skap til stuen. Altsåååå ikke bestill fra Trendrom. Eller jeg har ikke noen god erfaring derfra i hvert fall. Vi bestilte et skap i April som skulle bli levert i mai og nå ser det ut til at det skal komme i juli. Frekk kundeservice og nei.. Aldri igjen.

FAVORITTANTREKK MED 20-30% RABATT

Reklame | Nelly

Her kommer en påminnelse om at koden ANDREA30 gir 30% på alt fra NLY BY NELLY og at de allerede har 20% rabatt på nesten alt! Her er noen av mine favorittantrekk fra det som er på tilbud akkurat nå 😊

SOLBRILLER HER – KJOLE HER 

SOLBRILLER HER – GENSER HER – SHORST HER

KJOLE HER

SETT HER

KJOLE HER – SKO HER

SOLBRILLER NLY – TOPP HER – SKJØRT HER – VESKE HER

30% RABATT OG NEW IN FRA NELLY

Reklame | Nelly

Nelly har 20% rabatt på nesten alt, men med koden min ANDREA30 får dere 30% rabatt på alt fra NLY BY NELLY 🌼

Dette har jeg bestilte meg hjem… Og det er så fint!

GRØNN KJOLE HER – HVIT TOPP HER – GENSER OG SHORTS HER

GENSER HER – BLOMSTERKJOLE HER – GRØNN KJOLE HER

HVIT SKJØRT HER – LILLA SHORTS HER – SORTE SANDALER HER

TANKER AKKURAT NÅ: KLEMMER, TISE OG REISING

Reklame | annonselenker Nelly

TOPP HER – JAKKE HER – SKJØRT NEO NOI (UTSOLGT)

💭 Hvorfor legger enkelte ut en topp fra h&m og tagger med #ganni #bytimo #zara #bymalina altså? Det er utrolig kjedelig når man skal finne en topp fra for eksempel bytimo og får opp en million plagg fra andre merker! Tagg merket du legger ut.

💭 Det er mange steder jeg vil reise til, men så vil jeg ha deg enkelt 😂 for eksempel… vi skal til Roma i mai neste år og da vil jeg gjerne ta en tur til Positano, et bare dager bare, men det er ikke bare å ta et direktetog eller et direktefly. Det er liksom litt dill og da blir jeg sp tiltaksløs! Men hallo, det er jo så verdt det! Jeg er helt lik med Mykonos også, krise. 

💭 Hvorfor kan man ikke være allergisk i typ november eller februar hvor livet er dødskjedelig og mørkt uansett? De ter så typisk at man blir liggende rett ut i noen av årets beste måneder! Jeg er seriøst allergisk fra mai til august.

💭 Er det bare jeg som synes det er litt frekt med folk som stiller spørsmål om hvorfor andre får vaksine? Særlig tidlig i vaksineringen… Det er åpenbart en grunn til at noen går foran og man er prioritert på grunn av ting som står i legejournalen. Det er ikke alltid man har lyst til å dele alle sine intime detaljer og jeg føler ikke det er noen andres sak enn sin egen. Jeg mener 100% at man skal få lov til å juble og dele at man har fått vaksine uten å få spørsmål om “hvorfor man får vaksine nå”. Hvorfor man går som risikogruppe er virkelig en privatsak. Man får nesten ikke noe mer privat enn en legejournal!

💭 Herregud, jeg vil ligge på en solseng i Hellas nå og gå rundt i fine sommerkjoler, drikke vin og spise tzatziki og brød.

💭 Nå har jeg et skikkelig luksusproblem. Det er vel ikke akkurat en hemmelighet at nettshoppingen gikk litt over styr under siste lockdown og at det generelt har vært mye nettshopping det siste året. Nå har jeg så mye fine klær, enn vil spare på alt 😁 “Nei, jeg vil ikke bruke den… Den er så fin, vil spare den”. Spare den til hva? Altså noen ganger tror jeg livet mitt er spennende enn det faktisk er. Hallo, du skal i en bursdag eller middag og drinks ute – det skjer ikke noe mer spennende enn det i livet ditt så det er ikke noe å spare den kjolen til! Haha.

💭 Folk på Tise som vil ha noe… Du svarer og man er på siste steg av avtalen. Så åpner de, leser og svarer aldri igjen. Why? Kan man ikke bare si at man ikke vil ha den allikevel? Merkelig, spør du meg.

💭 Altså, folk har begynt å gå for klem igjen når man møtes og jeg er overhodet ikke klar for det! Hallo, jeg kan ikke klemme folk? For det første liker jeg ikke klemmer i utgangspunktet og det er en av tingene jeg har elsket med corona, haha. En av få gode ting som kom ut av det, mindre kroppskontakt med fremmede. Uansett. Jeg føler mange tenker at pandemien er helt over, og selv om man er vaksinert så kan man vel faktisk fortsatt få corona? Jeg er ikke veldig gira på det og vil helst holde avstand så lenge som mulig jeg. Det går helt fint for meg om vi bare dropper håndhilsing og klemmer for alltid 😊

💭 Det er så mange kule spisesteder og uteserveringer i Oslo jeg vil teste nå! Elsker det!

 

RABATTKODE PÅ HELE NELLY.COM !!!*

Reklame | Nelly.com - alle lenker er annonselenker

WÆÆÆ, nå har jeg fått lov til å dele ut en rabattkode som gir dere 15% rabatt på nesten* hele Nelly.com! Den gjelder altså ikke bare Nellys egne merker, men nesten alt de har på siden. Det er så mye fint innen mote, trening, skjønnhet, sko og tilbehør.

Koden er ANDREA15 og gir dere 15% rabatt i 48 timer ✨
(kan ikke kombineres med andre rabatter)

ROSA KJOLE HER – OVERNIGHT SELF TAN MASKE HER – SANDALER HER – BLUSE HER – HÅRKLYPE HER

BLUSE HER – SELVBRUNING HER – KJOLE HER – VESKE HER – PINSETT HER

KAMERA HER – BLUSE HER – MASKE HER – KJOLE HER – BRONZING SHIMMER HER

TRENINGSGENSER HER – SKO HER – TRENINGSTIGHTS HER – INTIMPRODUKTER HER – VIBRATOR HER

BLUSE HER – RETTETANG HER – KJOLE HER – SANDALER HER – SKJØRT HER

SKJØRT HER – HVIT KJOLE HER – LILLA KJOLE HER – TOPP HER – SPORTSBH HER

 

** enkelte varemerker er ekskludert

 

OUTFIT & NYTT FAVORITTMERKE

I går var jeg i bursdag og feiret to veldig gode venninner av meg. Det var superkoselig og det var så gøy å pynte seg skikkelig for en anledning igjen! Det er det beste, særlig nå på sommeren 🌸 Jeg må bare dele kveldens antrekk med dere fordi jeg synes det var skikkelig fint! Elsker den nye kjolen min og elsker at den er så sommerlig!

Kjolen er fra et merke jeg nettopp har oppdaget og lagt min elsk på (bestilte jakke fra samme, en skikkelig grønn mønstrete jakke) den siste tiden. Det er Cras og det er amazing! Jeg vet de selger en del derfra på Boozt, kjøpt jakken min der, men denne kjolen bestilte jeg fra Cras sin hjemmeside og da vil jeg bare gjøre dere obs på at det er toll! Men så verdt det… Skoene er fra NA-KD og de er skikkelig gode å ha på!

 

 

BALI – HERE WE COME!

Gjett hvem som booket seg tur til Bali? Morten og jeg, wohooo!

 

Vi har spart sammen i min favorittapp, Dreams appen (ikke reklame, men i wish elsker den appen) til det vi foreløpig har gitt navnet “mørketidsferie” fordi vi trenger å rømme fra Norge i månedsskifte januar/febaruar. Det er en grusom tid og siden vi har luksusen til å stikke avgårde da, så hvorfor ikke.

Uansett, nå er ferien faktisk offisielt booket og destinasjonen ble fantastiske Bali!

Jeg var der for første gang i 2019 og Morten studerte der i tre måneder, men vi har aldri vært der sammen. Vi har faktisk aldri vært på en type sydenferie sammen og jeg gleder meg så mye til to uker i Paradis.

Det skal bli helt fantastisk… Bare oss to, ferie uten jobb og bare kos, kos og mer kos!

Så nå er det bare å vente i syv måneder og satse på at det er trygt og greit å reise da, hehe.