RABATTKODE HOS CHIQUELLE

Reklame | Chiquelle

ANDREA20 gir dere 20% rabatt hos Chiquelle 🌼

(ikke salg, beauty, influenserkolleksjoner)

Nydelig lang blondekjole! Den er helt normal i størrelsen, vid og luftig – perfekt nå på sommeren! Kjolen er normal i størrelsen og dere finner den her.

Supersøt topp som dere finner her og highwaist jeans (normal i størrelsen) som dere finner her.

Playsuiten finner dere her.

Kort versjon av blondekjolen. Denne er sååå søt! Det følger med underkjole så den er ikke gjennomsiktig. Dere finner den her og jeg opplever den som helst normal i størrelsen, men det er jo en vid modell.

Kjempesøt kjole! Jeg synes denne er ganske liten i størrelsen og ville gått opp en fra hva jeg normalt bruker 😊 Dere finner kjolen her.

 

🌼🌼🌼🌼

BRYLLUPSHELG I SØR – STORT BILDEDRYSS

Reklame | Chiquelle, Nelly, Junkyard, Lolly's Laundry - alle lenker er annonselenker

STRIKK GANNI – SOLBRILLER GUCCI – SKJORTE HER – SKJØRT HER

Hei og god mandag, fininger 🌼 Jeg håper dere har hatt en fin start på uken og ikke minst at dere har hatt en fin helg!

Jeg er på vei tilbake til Oslo sammen med Morten og Trulte etter nok en nydelig helg i sør. Denne gangen var vi her for en veldig spesiell anledning, nemlig bryllupet til Mortens bror. Det var så utrolig vakkert og skikkelig koselig. Tenk at de når er mann og kone.. Det høres så voksent ut, men så veldig fint.

Vi har kost oss masse, både på selve bryllupsdagen og resten av helgen. Vi kom på torsdag og har kost oss med familie, jeg fikk endelig møtt Maren igjen til en deilig lunsj på Panda Panda, vi dro til strendene på Lista og ja. Har kost oss maks!

Dere må innom Panda Panda hvis dere skal til Kristiansand i sommer! Så deilig mat.

Hatten er kjøpt hos Home & Cottage, badedrakten er fra Chiquelle, veske fra NuNoo (gammel), sandaler her

Kjole fra Envii her

Jakken er fra Lollys Laundry

Bikini fra Nelly her 

Kjolen min er fra MATCH, men kjøpte den i 2018 🌼

 

💕💕

INSPIRASJON TIL ENKEL BORDDEKKING

Reklame | Nordic Nest - alle lenker er annonselenker

Jeg tenkte dere å vise dere litt fint til borddekking! Jeg har falt så for det å gjøre litt ekstra ut av middager.

Serviett her – serviettring her

Spisebrikker her – Glassbrikkene er fra @resinartbyilona og vinglassene fra IKEA

Tallerken fra Mateus her

Nydelig og sommerlig serviettring

vase fra Bloomingville her – telysholder fra Firm Living her – duk fra H&M

SOMMER I BYEN

Reklame | annonselenker Nelly, Junkyard

SOLBRILLER HER – KJOLE ZARA – SANDALER HER

Det er sommer i byen og jeg blir så lykkelig av det! Herregud, tenk at sol og varme kan gjøre så mye for sjela.

De siste dagene har jeg kost meg så mye på fritiden, ja selv på jobb. Jeg har jo en ganske behagelig jobb, hehe.

Jeg har gått rundt i deilige sommerkjoler, drukket rosé i parken med venner, fått farge (riktignok et lag spraytan, men også bittelita sommerglød), kjøpt iskaffe i varmen og bare nytt synes og livet i den beste byen jeg vet om. Kjære Oslo 🌼

Så her kommer et lite bildedryss fra de siste dagene…

SOLBRILLER HER – KJOLE HER (koden ANDREAS20 gir dere 20% hos Junkyard)

HYTTE VED HAVET PÅ SØRLANDET

Reklame | annonselenker Nelly

TOPP HER – SKJØRT HER – VESKE FRA THAILAND

Hei, dere! Nå er det noen dager siden sist. Morten, Trulte og jeg har vært på en liten sørlandsferie, eller på besøk hos familie da. Det er vel egentlig det vi var på, haha. Men..

Tror dere ikke jeg klarte å glemme macen hjemme i Oslo? Er det mulig? Den var til og med pakket og klar, men jeg la den ikke i bagen fordi jeg tenkte å jobbe i bilen. Så macen stod pent pakket i sin egen lille macveske og jeg tok til og med en runde inne i leiligheten for å sjekke om noe manglet, men klarte å overse den glatt. Så dumt! Jaja, da ble det verken blogg eller YouTube-video på dere, dessverre, men det kommer denne uken. Jeg lover! Med mindre jeg glemmer macen igjen, haha.

Vi skal jo faktisk tilbake til sørlandet på torsdag allerede. Egentlig var planen å være fra fredag til neste mandag fordi vi skal i et bryllup på lørdag, men vi måtte tilbake til Oslo for litt jobbgreier og det passet jo veldig bra med tanke på at jeg faktisk trenger macen.

Sånn, da har dere fått full update på hvordan det ligger an med macen min 😂 Jeg orker ikke. Det ble mye mac-snakk her nå.

Vi hadde det i hvert fall veldig fint på sørlandet! Det ble en rolig og koselig helg med familie, tur i finværet, beising av utestue og grillmat. Kjempedeilig faktisk! Det er alltid litt godt med noen småturer bort fra byen, så setter man ekstra pris på alt når man kommer hjem. Jeg gjør i hvert fall det!

En ting jeg bestemte meg for da jeg var der er at jeg skal gjøre alt jeg kan for å spare til en hytte ved havet i sør. Noe så deilig! Den ene morgenen dro Trulte og jeg til et sted som heter Spangereid, nydelig sted, og gikk morgentur. Det var så stille og fantastisk vakkert. Da tenkte jeg at jeg må bare få til det en gang i livet. Nå har jeg allerede spart i noen måneder, men det går ikke akkurat fort haha. Nå har jeg et 10 års-perspektiv på det da, så vi får nå se hvordan livet ser ut ti år frem i tid.

Nei, nå skal jeg legge bort bloggen og starte på YouTube-videoen som skulle kommet ut i går, hehe. Wopsi! Vi blogges, så får dere nyte sola og varmen dere som har den 🌼