UKENS HANDEL

Hei, fine dere! Ah, så sliten jeg er. Denne dagen har vært veldig utenom det vanlige. Jeg dro rett fra fysiotime til dyrlegen med Laban. Har har ikke vært helt i form den siste tiden så sammen med eierne hans ble vi enige om å sjekke det opp. Det endte opp med tre timer hos dyrlegen, og det var ikke veldig hyggelig…

Jeg synes det er så fælt når de fine, vakre dyrene våre ikke har det bra. Det går greit med han nå, men han er veldig sliten stakkars så det blir sove- og kosekveld på han nå. Jeg hadde avtalt middag og kino med en venninne og selv om mammahunde-hjertet ville bli hjemme så vet jeg jo at han har det veldig fint med Morten og antakeligvis bare kommer til å sove.

Så over til noe helt annet og det innlegget skulle handle om. Jeg kjente bare for å oppdatere dere litt. Ukens handel! Vet dere hva jeg har oppdaget? At det å ha irritabel tarm fort blir veldig dyrt. Jeg må jo  ha både gluten- og laktosefritt og det er jaggu ikke billig.  Handelen kom på cirka 1300 kroner.

Altså denne er så sykt god! Jeg har prøvd så mange forskjellige erstatninger for kjøttdeig, men dette er den aller beste (og dessverre den dyreste). Den blir ikke deigete, er god i konsistensen og er perfekt til taco.

Denne har jeg ikke smakt enda, men den ser skikkelig digg ut så det gleder jeg meg til.

Nam, nudler jeg faktisk tåler! Jeg hadde de i en asiatisk suppe en gang og det var veldig godt. Nå kan jeg lage wok eller suppe med disse til.

En av de få laktosefrie yoghurtene som jeg faktisk liker, hehe.

Denne har jeg ikke smakt, men jeg er veldig spent! Elsker kokossmøret hun lager.

Heldigvis tåler jeg potet! Jeg elsker potet, nam nam.

Så ble det litt forskjellg til middagene vi skal lage og litt påfyll av pålegg. Vi skal ha en magevennlig indisk gryte, tomatsuppe med glutenfri pasta, taco og laks med spinat og grønnsaker. Nam!

 

DYRLEGEN, REISE OG KJØPE LEILIGHET I OSLO

Reklame | annonselenker Nelly

SOLBRILLER HER / KJOLE HER / UNDERTØY BOHOO / VESKE HER / SKO UMBRO

God morgen fineste dere! Jeg tenkte det var på tide å dele litt tanker med dere igjen. Haha, den var morsom. “Tenkte å dele tanker”. Okei, kanskje ikke så morsomt. Jeg er trøtt, det får være unnskyldning nok. Sååå over til tankene…

💭 Jeg er så pinglete. Da Morten var på trening her om dagen var jeg hjemme alene og jobbet, men jeg var så stressa. Jeg hater virkelig å være hjemme alene så jeg gruet meg ordentlig til første gang han skal reise bort og jeg må være igjen her alene.

💭 Jeg elsker solsikker! De er så fine og jeg skulle ønske man fikk kjøpt de hele året. Da hadde jeg kun hatt solsikker hjemme, haha. Eller kan man kjøpe de hele året? Det er vel en sommerblomst?

💭 Okei det er jo faktisk helt fantastisk når man får gjennomført en ordentlig god treningsøkt. Jeg var på bootcamp og det var så hardt, men så digg etterpå! Jeg trodde ikke jeg skulle klare å gå hjem, men så er jeg jo sta og bestemte meg for at det skal jeg klare selv om jeg er sliten. Det gikk og nå har jeg litt mer treningslyst enn hva jeg hadde før den økta! Små steg, små steg.

💭 Hvis jeg blir Lottomillionær skal jeg kjøpe meg en liten leilighet i Oslo, typ sånn 20 kvadrat. Jeg trenger egentlig bare en seng. Det er mest så jeg har et sted å sove og oppbevare tingene mine så jeg slipper hotell. Det er koselig å sove hos venner også, men jeg har en tendens til å føle meg så vi veien haha. Uansett så hadde det vært digg og gjort det enda lettere å ta seg spontanturer.

💭 Hehe gjett hva jeg akkurat har bestilt 😂Kake til bursdagen min som er 26. oktober haha. Er det mulig å være så tidlig ute? Jeg har også planlagt hva jeg skal den dagen. Sååå jepp, snakkes om tre måneder.

💭 Laban har ikke vært helt i form de siste dagene og jeg blir så stressa. Jeg synes så synd på lille gullet som åpenbart ikke er i form, men som ikke kan fortelle hva som er galt. Så i dag tar vi han med til dyrlegen fordi det bare har gått nedover. Vi får se hva de sier, jeg håper de kan hjelpe han så han føler seg bedre veldig snart. Kjedelig ferie for Laban, haha. Kom hit og ble syk, stakkars.

💭 Nå skal jeg snakke mer om å vinne i Lotto. Det er nemlig noe jeg og Morten har snakket mye om den siste tiden, hehe. Vi har lyst til å bli millionærer på den enkleste måten i verden, men hvem har vel ikke det. Uansett, vi snakket om dette så fikk jeg spørsmål om jeg ville sluttet å jobbe. Nei, kom det med en eneste gang. Overhodet ikke! Jeg elsker jobben min og vil fortsette så lenge jeg kan.

💭 Jeg trenger fine falske blomster! Hver gang jeg ender opp med å kjøpe ekte så dør de etter noen dager. Jeg har mildt sagt ikke grønne fingre… Men så elsker jeg å ha blomster hjemme så dette er et problem.

💭 Jeg har reist så mye dette året at jeg faktisk er ganske lei. Jeg har en reise igjen (som jeg faktisk gleder meg veldig til), men etter det er jeg så ferdig for i år haha. Jeg har riktignok begynt å planlegge neste år, mer for at jeg skal ha litt struktur på det og heller prioritere i stede for å dra på så mange. Jeg har bestemt meg for å reise til New York med Marte, til Mykonos med Morten og så kanskje til Island med Morten og pappa på sensommeren. Det blir nok tre veldig bra reiser! Jeg har allerede begynt å spare til de to første og jeg gleder meg såååå.

 

MINNET FRA DEN BESTE DAGEN I MITT LIV

  

Den aller beste dagen i mitt liv må ha vært den dagen Morten og jeg ble kjærester. Det var så utrolig fint og  nærmest er perfekt øyeblikk. Sånn sett er jeg glad for at vi møttes på Love Island. Det ga oss så mange muligheter vi aldri hadde hatt ellers.

Vi hadde antakeligvis aldri kunne se klipp fra tiden vi først møttes til vi forelsket oss og ble kjærester. Vi hadde aldri funnet på å skrive taler til hverandre hvor vi uttrykte følelsene våre. Aldri! Det er litt morsomt for da jeg fikk beskjed om at vi skulle skrive en tale synes jeg de var helt forferdelig.

Skulle liksom jeg, jeg som er elendig med følelser og overhodet ikke vil dele de med noen stå og holde en tale til Morten foran de andre deltakerne, produksjonen og flere hundre tusen mennesker som skulle se dette på tv? Ehhhh, nei. Jeg gruet meg så utrolig mye, jeg skalv da jeg gikk inn i villaen. Men jeg gjorde det, jeg hadde skrevet talen og jeg holdt den (nesten) uten å gråte og nå er jeg ufattelig glad for det. For nå har jeg det klippet for alltid og her om dagen fant jeg talene våre i en bortgjemt og overfylt eske på kontoret.

Dette er det fineste minnet jeg har fra Love Island, og et av de fineste jeg har i livet. Jeg vil ha de for alltid så jeg bestemte meg for å ramme de inn. Jeg tror ikke akkurat vi skal ha de stående fremme, men nå vet jeg i hvert fall at de er godt bevart så vi kan ha de til vi er gamle og grå ❤️

 

JEG SVARER PÅ PÅSTANDER OM BLOGGING

Reklame | annonselenke Nelly

KJOLE NA-KD / VESKE THAILAND / SKO HER

Jeg så dette innlegget på bloggen til Sofie og likte det veldig godt! Det er ganske mange fordommer mot bloggere og det er en god del folk som tror de vet akkurat hvordan det er å drive en blogg. Så det å få svart på noen påstander er jo greit.

Det som er litt gøy er jo at jeg kan fort ende opp med å svare noe helt annet enn Sofie, haha. Selv om vi har samme jobb så har man jo forskjellige måter å jobbe på, man opplever ting forskjellig også gjør man jo heller ikke nøyaktig det samme. Det kan være at en har helt forskjellig arbeidsmengde eller avtaler enn hva den andre har. Dere kan forresten lese hennes innlegg her.

Du har frihet til å gjøre akkurat det du vil.

Tja, det er i hvert fall ikke langt unna. Nå kan jeg kun se det fra mitt ståsted, men jeg føler meg veldig fri. Jeg var jo vandt med å ha en butikkjobb ved siden av og har jobbet siden starten av videregående. Derfor er jeg vandt med å ha faste tider jeg må stille opp på, være tilgjengelig hvis noen blir syke, måtte søke om fri og la noen andre bestemme når jeg skal jobbe og ikke. Nå som jeg jobber som blogger driver jeg jo mitt eget enkeltpersonforetak og styrer min egen hverdag. Jeg er faktisk min egen sjef og bestemmer selv når jeg skal jobbe og hvor jeg skal jobbe fra. Jeg opplever en enorm frihet i dette yrket sammenlignet med noe annet tidligere, så jeg føler på en måte at jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil fordi… Jeg kan jo egentlig det 😅

Alle bloggerne kjenner hverandre.

Nei, dette stemmer overhodet ikke. Det er sikkert mange som kjenner hverande, og antakeligvis en del av de som har vært i bransjen lenge og møttes på event etter event. Allikevel så stemmer det ikke at alle kjenner hverandre. Jeg har faktisk møtt ganske få bloggere foruten om den ene gangen jeg var på Vixen, men jeg snakket jo ikke akkurat med så mange haha. Det var så klein stemning, eller jeg var i alle fall så klein og ukomfortabel at jeg dro hjem i pausen og har hatt skrekk for lignende events siden den gang.

Det er mye overfladiske vennskap i bransjen.

Her må jeg ærlig innrømme at jeg ikke vet. Jeg aner ikke! Jeg har i alle fall ingen overfladiske vennskap, haha. Det kan være, har ikke peiling.

Vi takker ja til alle annonser for å tjene penger.

Nei, nei, nei. Igjen så snakker jeg kun for meg selv, men jeg velger annonsører med omhu. Jeg pleier alltid å teste produktene først om det er noe jeg ikke kjenner til fra før, eller forhører meg med andre som har prøvd dem. Jeg takker faktisk nei til en del, både fordi jeg ikke føler at det passer meg og fordi jeg for dårlige tilbud som å få handle med rabatt mot å reklamere. Altså jeg overlever ikke på å måtte kjøpe produktet jeg skal reklamere for med rabatt og det er det jeg liksom får betalt. Sånn funker det ikke dessverre.

Blogging er ikke en jobb

Vel, med tanke på hvor mye tid jeg legger ned i arbeidet og det faktum at jeg faktisk får betalt for jobben jeg gjør vil jeg si at det er en jobb. Det er jo en jobb og de som sier at det ikke er det forstår nok ikke hva denne jobben innebærer. Jeg har jo faktisk et firma og hvis jeg skal være pirkete så kan jeg referere til dne veldig seriøste (men godt brukte) siden Wikipedia som definerer arbeid som “aktiviteter eller deltakelse i yrkeslivet som gir lønnsinntekt.”.

 

SPØRSMÅL OG SVAR OM OPPUSSING

Reklame | annonselenke Ellos

Hva heter fargen dere har på veggen?

Vi har Organic Green fra Joutun! Den er så utrolig fin.

Hvor mye kostet oppussingen, er det ikke veldig dyrt?

Vi gjorde jo alt selv uten å leie inn hjelp, der sparte vi masse. I tillegg hadde pappaen til Morten alt vi trengte av utstyr og pappa som er tømrer hjalp oss og veiledet oss gjennom alt så det ble riktig. Vi måtte riktignok kjøpe alt av maleutstyr, maling, tapet, lister, sparkel og slikt, så til sammen har vi brukt cirka 8500 kroner. Det er en ganske billig oppussing vil nå jeg si da 🙂

Hvorfor fjernet dere ikke bare buen i samme slengen?

Det var ikke akkurat en “i samme slengen”-jobb for å si det sånn. Veggen er både betong og treverk, noe som gjør det komplisert og det ble bare alt for mye å ta på en gang. Nå er jeg ikke sikker på om jeg gidder å fjerne den en gang, da skal jeg ha god tid og kanskje leie inn noen til å gjøre det… Tror ikke det er verdt det, nå begynner jeg faktisk å vende meg til den.

Hvor er de stråene du har som pynt i vase fra?

De er fra Mestergrønn, men de er ikke å finne lenger. Jeg har leita og leita fordi mine er knekt og må egentlig kastes, men jeg vil ha nye…

Hvilket lim brukte dere til tapeten?

Casco Wall Premium, kjøpt på Fargerike 🙂

Kan du vise hva du bruker til å feste bildene på veggen uten spiker eller skruer?

JA! Jeg elsker disse. Jeg bruker de alltid i stede for å ødelegge veggen. Dere finner de på Clas Ohlson.

Hvor lenge holdt dere på?

I åtte dager hvor i hvert fall seks av de var hele dager, mens to av de var litt kortere.

Gjorde dere absolutt alt selv?

Ja, med hjelp fra pappa. Han viste oss som regel hva vi skulle gjøre først og så gjorde vi det selv. Jeg er så stolt av oss, det ble jo overraskende bra haha.

Når blir kjøkkenet pusset opp og kan vi se hvordan det ser ut nå?

Det blir forhåpentligvis en gang i 2020, men det er ikke 100% sikkert. Jeg tenker kanskje høst/vinter om et års tid, men vi sparer jo opp for å ikke ta opp lån så vi får se når vi har råd. Sånn ser det ut nå. Det er ingen krise, men skap og skuffer må uansett byttes ut så da vil jeg heller gjøre det ordentlig, få hvitevarer integrert og sette vårt preg på det.

Hvor er gulvteppet fra?

Det er fra Ellos Home og dere finner det HER.

Hva er dine beste interiørtips?

Hm… Jeg tenker jo at det kuleste er å gjøre akkurat det du vil selv! Følg din egen stil og følg magefølelsen. Ellers ville jeg tenkt på hvilke farger som går godt sammen. Vi har jo en ganske sterk farge på veggen, men da går vi for enklere farger rundt som sort, hvitt og litt gull. Tenk plassering når du står i butikken og skal handle. Passer den med det du har fra før? Hvor skal du ha den? Hva kan den matches med? Slik unngår du bomkjøp.

Hvor er taklampen i stua fra?

Den er fra Clas Ohlson! Ikke så dyr i seg selv, men vær obs på at pærene fort kommer på mer enn lampa haha.

Hvordan ønsker du å pusse opp kjøkkenet?

Jeg har laget en liten inspo collage. For meg er det akkurat det samme om kjøkkenet er hvitt eller sort, men Morten var litt gira på sort. Så lenge jeg får små gulldetaljer og hvis marmorplate, samt får velge hvordan utforming skapene har er jeg ganske fornøyd. Her er litt inspo fra Pintrest:

 

 

UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly

T-SKJORTE HER / VESKE NUNOO / SKJØRT HER / SKO HER

AKKURAT NÅ: Jeg skal bruke morgenkvisten og formiddagen til å jobbe. Jeg har en ganske lang to do liste som jeg må følge og i tillegg har jeg et par småting igjen i stua.

UKENS TANKE: Shit, jeg er så glad for at jeg endte opp med denne leiligheten. Vi gikk jo på mange visninger og det var flere jeg ville ha, men som gikk langt over takst og noen som var uaktuelle. Jeg ville jo egentlig ikke se på denne leiligheten en gang på grunn av buen i stuen, flisene i gangen og det fæle panelet. Heldigvis skjønte jeg etter hvert at man ikke alltid kan kjøpe den perfekte leiligheten, men heldigvis kan det gjøres noe med. Nå elsker jeg den virkelig! Den er så fin og beliggenheten er helt fantastisk.

UKENS CRAVING: Potet og absolutt alt med potet.

UKENS FAVORITTPLAGG: Jeg har omtrent bodd i dette skjørtet den siste uken og bare kombinert det med forskjellige t-skjorter/gensere og tilbehør. Dere finner det her.

UKENS SERIE: Bonusfamiljen! Den er skikkelig interessant og ligger på NRKTV.

UKENS HØYDEPUNKT: At stuen vår ble ferdig! Jeg er så utrolig fornøyd og det ble bedre enn hva jeg turte å håpe på. Det er ekstar gøy at vi faktisk har gjort all jobben selv, samt funnet vår egen stil og gått for det. Hvis ikke dere har sett hvordan det ble så kan dere se det HER. Jeg skal få tatt noen bilder snart også som kommer på bloggen etter hvert.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Hm… Jeg tror jeg er for lykkelig til å irritere meg skikkelig over noe akkurat nå haha. Skal vi se om vi kommer på noe. Det får bli at ting tar tid, haha.

UKENS POSITIVE: Jeg er så fornøyd med hvordan Morten og jeg håndterte oppussingen. Eller håndterte blir kanskje feil, det var ikke noe særlig å håndtere, men jeg er så fornøyd med hvor bra det gikk. Det var ikke noe krangling, ingen surmuling og selv om begge var slitne og irritable på slutten så gikk det liksom velig bra allikevel.

UKENS ØNSKELISTE: Adidas short HER, Nike shorts HER, kjole HER, sett HER.

UKENS MATRETT: Tacoen jeg spiste på lørdag. Jeg vet ikke helt hva det var, men alt var så sykt digg. Jeg hadde vårløk, granateple, og fetaost i til en forandring og det ble skikkelig godt.

UKENS SANG: Det blir en podcast denne uken og det er Emil & Anette. Den er så morsm, jeg ler seriøst høyt alene haha. Der er det null filter og det er ganske underholdende.

UKENS FAVORITT-BILDE: Dette av fineste lille Laban. Han må være verdens beste hund. En så snill og rolig hund tror jeg faktisk aldri jeg har møtt. Det er aldri noe styr, bare kos!

 

IKEA, SOL OG EN ORDENTLIG SØNDAG

Reklame | annonselenker Nelly

T-SKJORTE PRIMARK / BELTE HER (utsolgt i beige) / SKJØRT HER

God søndag fineste dere! Nå sitter jeg inne i stua og koser meg med regn og torden på utsiden samtidig som jeg prøver å overse Tour de France på tv-skjermen. Heldigvis er det siste dag med denne syklingen… Jeg har bare aldri klart å finne det interessant. Jeg kan liksom se det aller meste av sport, men sykkel er bare ikke min greie.

Det som er min greie er uvær (når man kan sitte inne og nyte det). Jeg elsker at vi har store vinduer så jeg kan se og beundre lynet og regnet. Da jeg var liten synes jeg det var skikkelig skummelt, men nå synes jeg det er skikkelig stemning, særlig om jeg tennes masse lys. Flere som kjenner på det eller er det bare jeg som er veldig rar? Haha.

Som dere kanskje har forstått så dro vi aldri på hyttetur, mye på grunn av dette været. Det var liksom ikke så fristende å gå tur i fjellet i regn og torden så da ble vi heller i Kristiansand og tok det helt med ro. Vel med unntak av i går. Vi gjorde noen ærend på Sørlandssenteret og tok en kjapp tur innom IKEA før vi pakket ned badetøy, tok med oss Laban og kjørte til Lindesnes for å nyte finværet på verandaen til Mortens foreldre. Det var så fint for der kunne Laban løpe fritt rundt ute, noe som sikkert er veldig mye morsommere enn å henge her i leiligheten haha.

(klarte ikke motstå Nugatti til frokost så da ble det “babymage” resten av dagen 😂 Bikinien finner dere forresten HER og vesken finner dere HER.

Senere på kvelden fikk vi besøk av familie, koste oss med deilig taco og film før vi tok kvelden forholdsvis tidlig. I dag har vi bare slappet av og det har vært så ufattelig deilig. Den siste uken har gått i ett fra morgen til kveld, ja egentlig den siste måneden! De to siste månedene… Vi må ikke glemme at jeg bare hadde 24 timer mellom de tre reisene jeg var på i juni før jeg kom hjem, hostet sommerfest og hadde besøk, dro på Stavernfestivalen og kom rett hjem til oppussing. For en sommer 😂

Resten av kvelden går til serie og kos. Vi skal spise det som har blitt en av mine favorittretter til middag, noe så spesielt som fiskekaker med grønnsaker hehe. Det er skikkelig digg altså, særlig med de fiskekakene som har 80% fisk i seg. Ah, gleder meg! Jeg burde egentlig komme i gang med den middagen, klokken ble jo plutselig mye. Jepp, jeg gjør det.

Dere får nyte kvelden videre og lade opp til en herlig neste uke!

 

26 TING DU KAN BLOGGE OM

En av de verste følelsene jeg vet om er når jeg sitter foran Macen, klar for å skrive et innlegg, men hodet er helt låst. Jeg kommer ikke på en eneste idé. Flere som kjenner til dette? Det er så grusomt, men så kom jeg på at jeg har jo veldig mange idéer hvis jeg bare blar litt i arkivet mitt. Selv om jeg har brukt en del av disse mer enn nok ganger så kan jo andre få glede av det. Derfor deler jeg nå 26 tips til hva man kan blogge om og hvis dere har noen tips så del mer enn gjerne i kommentarfeltet 🙂

Spørsmålsrunder. Du kan ha en personlig spørsmålsrunde, en runde om blogging, en om fortid, fremtid og nåtid, en om huset eller leiligheten du bor i.. Kun fantasien setter grenser! Spør følgerne dine på Instagram eller spør leserne på bloggen din.

10 ting du elsker/hater. Du kan ha det i ett innlegg, eller lage et av hver.

Skriv om ditt beste minne/den beste dagen i ditt liv. Gjerne detaljert, få frem hvorfor akkurat den dagen eller det minne var så bra.

Dagen din time for time. Fra morgen til kveld, hva har du gjort?

Dine x antall favorittantrekk akkurat nå og hvor man får kjøpt dem. Elsker slike innlegg!

Dagen din i bilder. Ta bilder gjennom hele dagen og del de på bloggen noen dager senere, eller samme dag om du rekker.

Lag en reiseguide til byen du bor i. Det er spennende!

Bucketlisten din, alt du vil gjøre før du dør.

Favoritter på Instagram. Gjerne hvorfor det er dine favoritter.

Film og serietips. Dette er en slager og det er så moro å lese! Du kan dele mange tips i ett innlegg, skrive ett innlegg til hvert tips eller fordele for eksempel film og serie i hvert sitt innlegg.

Bloggene du leser fast og hvorfor du liker dem.

Hva du har i vesken din (overraskende populært). Ta gjerne bilder og skriv hvorfor du alltid har med nettopp de tingene.

Hvem som inspirerer deg og hvorfor. Det kan være i arbeidslivet, på skolen eller i livet generelt.

Et brev til 14 år gamle deg. Hva ville du sagt til deg selv om du kunne?

Anti bucket list, ting du håper du slipper å gjøre før du dør.

Uken som gikk. Lag en fast spalte som du har enten i slutten av uken eller helt i starten av neste uke hvor du oppsummerer det som skjedde punktvis. Høydepunkter nedturer, beste øyeblikk, sangen du hørte mest på, den beste filmen du så, favorittmiddagen. Det kan være hva som helst egentlig.

X antall ting du har lært så langt i år.

Lag en reiseguide til det siste stedet du var på ferie. Få med gode restauranttips, transport, hotellanbefaling eller advarsel og typiske “kjekt å vite”-tips.

Svar på dilemmaer. Du kan enten Google vanskelige dilemmaer eller spørre følgere/lesere om de har noen gode.

20 spørsmål og svar. Her kan du Google nettopp det, etterfulgt av blogg så finner du fine maler.

Lag et “how to”-innlegg med noe du er skikkelig god på. Det kan virkelig være om hva som helst!

Et brev til 50 år gamle deg. Fortell om livet ditt nå, hva vil du huske når du er 50?

På innsiden av mobilen min. Del skjermsparer, apper (gjerne fremhev favorittene), bilder og alt annet du er komfortabel med å dele.

Dette skjer neste måned. Del planene dine eller ønsker for måneden som kommer.

Din favorittoppskrift. Har du noe du elsker å lage fra bunnen av? Del det!

Guilty pleasures. Fortell gjerne hvorfor du føler det er en guilty pleasure.

Tips til hva man kan blogge om! Man får faktisk ikke nok av slike innlegg 😉

 

INNKJØP TIL LEILIGHETEN

Reklame | annonselenker H&M / Royal Design

God lørdag! Jeg har nettopp kommet inn etter å ha vært ute i nesten hele dag og kost meg i sola, lekt med Laban og Morten haha. Jeg er i en slags gledesrus etter å ha fått stuen på plass! I går kom teppet vi skulle ha under sofaen og sofabordet. Det blr sykt fint! Dere finner det forresten her om dere er nysgjerrige på hvordan det ser ut. Jeg lover at jeg skal få til bilder av stuen snart, men jeg vil ha alt på plass først! I mellomtiden kan dere se videoen hvor vi viser den frem.

Jeg tenkte forresten å vise dere litt av det jeg har bestilt til leiligheten! Det er så gøy med litt nytt, hihi. Så vil je gtipse om at både H&M og Royal Design har sommersalg. Dere finner H&M sitt her og Royal Design sitt her. Det er masse fint interiør på salg så hvis du har ventet på noe spesielt bør du slå til nå 😉

PUTETREKK HER / ORANSJE UTSOLGT / PUTETREKK HER

BENK TIL GANGEN HER (det blir så fint) / STORT DUFTLYS HER / SUNFLOWER LYS HER

 

PUTETREKK HER / SORT SKITTENTØYSKURV HER / BRUN HER

LYSESTAKE HER / DUFTLYS HER / VASE HER

Putetrekkene skal erstatte de nåværende i sofaen. Det ble litt feil grønnfarge på de vi hadde inntill den grønne fargen på veggen, så dette blir nok mye bedre! I tillegg bestemte jeg meg for å skifte ut de gamle skittentøyssekkene vi har fordi de begynner å lukte surt og bli litt ekle… Ja, jeg har prøvd å vaske dem haha.

Så bestilte jeg endelig benken jeg har siklet på i flere måneder! Vi skal ha den i gangen inntill veggen vi malte grønn. Jeg tror det blir kjempefint. Vi har nemlig savnet å ha noe å sitte på når man knyter sko eller venter på at den andre skal blir ferdig, hehe. Så det blir kjempebra!

Jeg bestilte som vanlig litt duftlys. Det sorte lukter så godt og er gigantisk, så nå trenger jeg nok ikke kjøpe nytt på veldig lenge. Så bestilte jeg en vase og en lysestake som jeg tenker på ha på sofabordet. Det blir nok supert og jeg kan godt vise dere hvordan alt blir når det er på plass. Vi har endret utrolig mye i det siste og blant annet byttet soverom så når ting er 100% tenker vi å lage en ny housetour 😀

Det var det fra meg i dag. Nyt sommerkvelden videre, fine dere.

UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenker NA-KD / Nelly

KJOLE NA-KD HER / SKO HER / VESKE FRA THAILAND

Hva vil du eventuelt studere neste høst?

Medier og kommunikasjon! Antakeligvis på UiA, det hadde vært veldig gøy. Det er jo en super måte å bli kjent med folk også, sånn sett hadde det vært fint å komme i gang neste år.

Skal dere pusse opp noe mer i leiligheten?

Ja, men ikke med det første haha. Jeg er helt kjørt nå så det blir en pause, men det er mer vi vil gjøre. Planen er å male vårt gamle soverom lyst og etter hvert å pusse opp hele kjøkkenet. Ellers tror jeg det er ganske greit. Det blir kanskje noen småting her og der, men ikke noe annet stort enn kjøkkenet.

Har pappaen din flyttet til Kristiansand siden du sier at dere kjører han hjem?

Nei, men han er her akkurat nå. Han har faktisk gjort noe så gøy som å flytte i båt så havet er hans hjem, haha. Han har base i Sandefjord, men kan jo i utgangspunktet kjøre dit han vil så det er moro! Jeg prøver jo å få han til å flytte hit da, det hadde vært så koselig.

Hvordan går det med deg for tiden?

Det går veldig, veldig bra!!! Jeg er så glad nå som vi er ferdig med den stua og endelig har litt fri. Nå har jeg ingen store planer fremover og det er så ufattelig deilig. Så jeg har det skikkelig bra, takk som spør <3

Skal dere fjerne den buen i stuen deres?

Ja, det var egentlig planen å ta det i samme slengen, men så var det veldig mye mer jobb med stua enn planlagt så vi orket ikke styre med det også. Jeg synes ikke den ble så gæren nå som vi fjernet de hvite listene rundt, så det er ikke noe jeg kommer til å prioritere. Hvis vi har tid og overskudd en gang så tar vi den bort, hvis ikke blir den bare stående.

Er du helt frisk fra vaginisme? Kan vi få en liten oppdatering?

Det har vært ganske stille på den fronten, men det er egentlig bare fordi det går veldig bra! Det har ikke skjedd noe siden sist jeg oppdaterte dere om at jeg følte meg 100% frisk. Yei! Så til alle dere som sliter med dette. Gi det tid, gå til behandling, gjør øvelsene du får beskjed om og ikke vær redd om det kommer et tilbakefall eller to. Jeg hadde et like før jeg ble helt frisk, men se så bra det går!

Hvordan trives du i Kristiansand med tanke på at vennene dine bor i Oslo?

Altså jeg trives så utrolig godt i Kristiansand. Morten og jeg hadde en av de typiske “hva skal vi bruke penger på om vi vinner sykt mye i lotto”-samtalene som jeg regner med at alle har, hehe. Da regnet han nesten med at jeg ville kjøpe i Oslo, men nei, jeg hadde blitt her. Jeg elsker denne byen! Selvfølgelig skulle jeg hatt vennene mine her og det er det eneste jeg har å utsette på tilværelsen i Kristiansand, men heldigvis er det ikke så langt til Oslo og jeg har begynt å sosialisere meg litt mer her!

Har dere kjøpt hytte på Bortelid?

Neinei, I wish. Foreldrene til Morten har hytte der så det hender vi tar oss en tur 🙂

Har du lest noen bra bøker?

Ja, mange! Skal vi se, de jeg kommer på nå er To Søstre av Åsne Seierstad, Et helt halvt år og egentlig det meste annet av Jojo Moyes, Boktyven, Indias Datter, Marian Keyes har mange gode bøker som for eksempel Et halvt års pause.

Hva tenker du om at mange influensere og kjendiser retusjerer bildene sine?

Det er jo synd at de føler de må endre på seg selv… Er ikke så mye mer å si enn at det er utrolig synd at man føler det slik om eget utseende og kropp, og at jeg håper de en dag skjønner at de er mer enn bra nok som de er.

Har du en fast rutine på treningen, eventuelt hva?

Nei, i perioder trenger jeg etter en plan, men som oftest trener jeg det som frister og prøver å ha en god blanding av styrke og kondisjon. Nå går det riktignok veldig trått, men jeg skal komme tilbake i gode treningsrutiner.

Hva bruker du til å ta bilder og hvordan redigerer du dem?

Jeg bruker Canon Eos M50, både med linsen som følger med og en 50 mm linse. Superfornøyd! Jeg redigerer i Lightroom med presets fra @Pilotmadeleine på Instagram. Jeg har Marocco og city-pakkene.

Hvordan har du så fin hud?

Først og fremst tusen takk! Jeg har som regel hatt ganske fin hud. Jeg prøver å drikke mye vann, beskytter alltid huden godt i solen med minst faktor 30 og bruker gode produkter. Jeg bytter litt på, men tre favoritter er Clinique, Clarins og Ole Henriksen.

Hvem bloggere kjenner du egentlig? Føler aldri du henger med noen av dem.

Jeg kjenner jo Sofie Nilsen veldig godt som dere sikkert vet, hun er en god venninne av meg. Ellers så er det noen jeg kjenner litt som Martine Halvorsen, Isabelle Eriksen, Martine Lunde og Maren Erdvik som jeg endelig fikk til å møte for noen uker siden, så er det noen bekjente som jeg bare har møtt noen få ganger. Jeg er jo aldri på events eller noe fordi jeg blir så ukomfortabel haha, så er jeg ganske reservert og sjenert så jeg er nok ikke den letteste å bonde med ved første møte heller. Såå vet ikke om dette egentlig var et svar, men det er det beste jeg kan svare tror jeg.

Har du favorittsang/artist?

Jaaa! Lagde et innlegg med alle mine favoritter for noen dager siden som dere finner her.

Hvordan går det med magen din?

Blæææh, opp og ned. Jeg har jo ikke viljestyrke til å følge lav fodmap 100%, men den er generelt bedre og i stede for å se høygravid ut så ser det heller ut som jeg er noen måneder på vei haha. Jeg holder meg som regel unna det jeg merker ødelegger magen totalt, men så skeier jeg litt ut her og der med småting så ja. Opp og ned blir vel det beste svaret.

Hvordan har livet ditt forandret seg det siste året?

Wow, det er et stort spørsmål. Det har forandret seg på alle mulige måter! Jeg gikk fra å være singel, jobbe deltid i klesbutikk og samtidig prøve å gjøre bloggen til min eneste jobb, leide et rom i en dyr nok leilighet i Oslo og prøvde å finne ut av livet. Nå bor jeg i en leilighet jeg eier sammen med verdens beste samboer og kjæreste i Kristiansand, har en drømmejobb som jeg elsker og er generelt veldig lykkelig. Så ting har forandret seg veldig mye!