PÅ DENNE TIDEN I FJOR – VIXEN, REISING OG KRISTIANSAND

La oss ta en titt på denne tiden i fjor da ting var som før og corona bare var en øl… Men, jeg hadde det faktisk ganske dritt i januar i fjort. Jeg hadde en veldig dårlig periode og var ganske lite lykkelig. I år, til tross for omstendighetene har jeg det veldig bra og er generelt glad, fornøyd og lykkelig! Så det er litt morsomt å se faktisk ☺️

Vi startet året med en liten tur til Oslo for å være med på God morgen Norge og snakke om sesong 2 av Love Island. Drømmen! Jeg elsker God morgen Norge og var så sykt nervøs 😅

Så måtte jeg kjøpe meg ny mac fordi den forrige tok kvelden.

Vi styret med vår fjerde benkeplate som kom feillevert fra IKEA haha. Det gikk jo så der…

Vi bodde enda i Kristiansand og lunsjet på Panda Panda en god del 🥦

Lagde matvideoer, her har vi dyrt vs billig! De var så morsomme å lage ☺️

Så reiste jeg til Manchester i min nyinnkjøpte Ganni-kjole 🌸 Jeg reiste 😭 Lovlig 😭 Til utlandet 😭

Hadde 48 timer i denne nydelige byen og koste meg masse med god mat, sightseeing og nye inntrykk

Jeg kom hjem og vi reiste rett på hytta ❄️ Åh, som jeg savner hytta nå.

Koselig

Så dro Morten og jeg til Oslo mens Trulte var hos bestefar

Se så fine! Emilie, Morten og jeg skulle nemlig på Vixen!

Det ble mye prosecco, haha

men vi hadde det så gøy 🌟 og det var faktisk det vi avsluttet januar med i fjor..

UKENS MIDDAGSMENY #UKE4

Det er så hyggelig at dere liker ukesmenyene mine! Jeg hadde faktisk ikke trodde de skulle slå så godt an så det er en veldig koselig overraskelse og gjør at jeg får masse motivasjon til å fortsette. Dette er gøy for min egen del også for nå gjør jeg en større innsats for å varierer middagene fra uke til uke, haha.

Halloumiburger og søtpotetfries med parmesan. En stor favoritt som jeg ikke har lagd på veldig lenge. Det er ingen hemmelighet at jeg elsker halloumi og å bruke det i stede for kjøtt i burger er fantastisk godt så det burde dere prøve!

Vi starter med søtpotetfries. Sett stekeovnen på 200 grader. Skrell søtpotet og del i passe store biter, alt etter hvor store, små, tykke eller smale fries du vil ha. Ha de i en bolle sammen med litt olje eller eggehvitte, jeg pleier å bruke olje. Ha på salt, pepper og en god dose revet parmesan, bland det godt sammen. Legg de på et bakeark og stek i ovnen til de begynner å bli litt gyldne og fine, ca 20 minutter i min ovn.

Del blokken med Halloumi i to og stek på middels høy varme i tørr stekepanne til osten blir gylden på begge sider. Ha det du ønsker på av dressing og grønnsaker og nyt sammen med hjemmelagd fries. Jeg lager en enkel dressing med base av rømme, creme fraiche eller kesam og har i diverse krydder (paprika, salt, sitronpepper og chili).

Quinoabowl med bakte søtpotetbiter, falafel, grønt og hjemmelaget dressing. Kok quinoa som anvist på pakken. Sett stekeovnen på 200 grader. Skrell søtpotet og skjær i små firkanter, ha de i en bolle med litt olje, salt og pepper før du fordeler de på et bakeark og baker i ovnen til de er møre og fine. Bruk kjøpt falafel eller hjemmelaget (ligger masse oppskrifter på Google) og varm som anvist. Kutt opp ønskede grønnsaker og server alt sammen! Jeg bruker dressingen jeg beskrev over her!

Søtpotetsuppe med pastaskruer. Vi kjører Rema 1000 sin spicy søtpotetsuppe denne uken. Den er så enkel og så sykt god, så koker vi pastaskruer og har i suppen. Hvis du vil lage hjemmelaget så er denne skikkelig god.

Bønnegryte med quinoa. Haha, jeg føler jeg har med minst en oppskrift fra Linda Stuhaug hver eneste uke. Hun har utrolig mye forskjellig og godt så det får bare bli sånn. Denne har jeg ikke laget før, men det ser så godt ut! Oppskriften finner dere her.

Vegetarlasagne med linser. Nok en oppskrift fra Linda. Denne har jeg lagd før også og den er sååå god! Jeg bytter ut sopp med mer gulrot og linser fordi jeg ikke liker sopp og det er kjempegodt. Dere finner oppskriften her.

 

Skal dere teste noe av dette?

UKENS HANDEL

Ukens handel ble gjort på Rema 1000 og er kanskje vår minste handel noen gang, haha. Det betyr vel at vi har blitt flinke til å handle smartere og ikke mer enn nødvendig. Handelen kom på 484 kroner.

Vi skal lage halloumiburgere, eller jeg skal ha halloumi og Morten skal ha vanlig. Så da ble det halloumi! Det er sååå godt. Hvis dere ikke har smakt det enda så må dere faktisk gjøre det.

Vi har et høyt forbruk av kidneybønner haha. Det var tomt så det var bare å kjøpe med seg litt.

Påfyll av egg. Det er noe vi alltid har i kjøleskapet og bruker til pannekaker, baking, kokt egg som pålegg eller eggerøre.

Påfyll av kaffe, går mer hjemme nå som jeg prøver å begrense takeaway-bruken.

Søtpotet! Vi skal blant annet ha søtpotetfries til burgeren.

Morten elsker Taffel og jeg tror de har et fast tilbud på fire for en viss pris så det kjøper vi nesten hver uke tror jeg.

Denne er så god og har dessverer gjort at vi kjøper denne i stede for å lage fra bunnen av, hehe. Men den er så kjekk på dager med dårlig tid eller hvor man bare ikke orker å lage mat. Vi hiver ofte i pastaskruer, så godt!

Morten er så glad i disse, jeg hater ting med banan haha.

Mer av Mortens snacks. Dette er også noe vi alltid har stående.

Oooog mer til Morten, haha. Han ville ha vanlig burger for en gangs skyld så da kjøpte vi det.

Burgerbrød. Har ikke smakt disse før så det blir spennende.

Det var ukens handel. En ganske beskjeden handel til oss å være. Jeg er spent på om det holder eller om vi har gått litt for forsiktig ut her, men jeg tror det skal gå bra. Det eneste er at jeg må finne gresk yoghurt. De var tomme for den jeg pleier å kjøpe på Rema, men det er ikke store greiene 🙂

Så kommer ukens middagsmeny ut på bloggen i morgen!

UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly & H&M

AKKURAT NÅ: Nå har jeg nettopp stått opp og skal finne ut av hva jeg vil bruke dagen min på.

UKENS TANKE: Vi har lekt litt med å male soverommet.. Og har faktisk bestilt maling nå. Maling som ikke er beige, haha. Det blir veldig spennende og jeg tror faktisk det blir skikkelig kult. Gleder meg til å dele!

UKENS FAVORITTPLAGG: Har jeg brukt normale klær denne uken? Haha. Denne joggedressen har blitt flittig brukt da, så det får nesten bli den. Dere finner overdelen her og buksen her.

UKENS CRAVING: Brie 😋😋😋😋

UKENS TIPS: Sjekk ut @doityourselfinterior på Instagram! Det er en konto som deler forskjellige DIY prosjekter folk har lagd og når du går inn på deres profiler har de masse tips og høydepunkt fra stories. Så mye gøy man kan lage! Det er jo perfekt om man kjeder seg litt om dagen, haha.

UKENS ØNSKELISTE: Jeg har lyst på klær og interiørdetaljer i søte farger, jeg! Supersøt joggedress fra Nelly, genser her og bukse her. Nydelig lysestake fra H&M Home her. Øredobber fra Nelly her og pute fra H&M her.

UKENS POSITIVE: Det har vært sol ☀️ Haha, små gleder! Neida, men det gjør så utrolig mye for hodet mitt at solen titter frem. Lørdag var en helt fantastisk dag! Det var nydelig vær og jeg elsket det.

UKENS HØYDEPUNKT: 100% den ene dagen det var lov med besøk før det ikke ble lov igjen, haha. Det var så fantastisk godt å få en kveld med noen gode venninner. Herregud som jeg har savnet det altså. Ost, kjeks, vin, god avstand og masse prat. Der fikk jeg liksom dosen jeg trengte. Hadde jeg ikke fått den hadde de nye retningslinjene blitt mye vondere enn hva de ble for min del.

UKENS MATRETT: Mm, vi spiste på The Vandelay på torsdag og det var supergodt. Pannekakene med smør og kirsebærsyltetøy…. SÅ GODT.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Nei, jeg sliter skikkelig med alt som har med jobb å gjøre noe altså. Jeg sliter med å finne inspirasjon som igjen gjør at jeg sliter med motivasjon, fordi hvordan kan jeg dele noe inspirerende eller dele noe i det hele tatt uten å ha inspirasjon? Det er faktisk ganske vanskelig. Og jeg prøver, tro meg. Jeg prøver å finne morsomme ting, prøver meg på DIY (noe med hell, mest uten), jeg prøver å skrive ned tankene mine, jeg prøver å tenke ut idéer til YouTube, men det står så stille. Jeg er vandt med at motivasjon og inspirasjon går opp og ned, men shit så flatt det har vært i det siste. Jeg vet ikke helt hva jeg kan gjøre for å komme ut av dette nå.. Jeg føler meg jo ganske låst sånn som situasjonen er nå 😅

MÅL FOR UKEN SOM KOMMER: Denne uken har jeg et litt annerledes mål. Jeg skal pynte meg mer! Selv om jeg ikke gjør annet enn å være hjemme så tror jeg faktisk det gjør mye med humøret og inspirasjonen (apropos) å kle meg fint i hverdagen. I stede for å dasse rundt i ullundertøy, treningstøy eller joggedress så skal jeg starte dagen med å kle på meg vanlige klær og kanskje piffe meg opp litt ekstra. Jeg tror det blir veldig bra og at kreativiteten våkner litt!

UKENS FAVORITT-BILDE: 🌸🌸🌸

SERIETIPS: SCHITT’S CREEK

Jeg hadde aldri trodd jeg skulle dele dette serietipset faktisk, haha. Da Morten insisterte på å teste ut Shitt’s Creek tenke jeg nei. Da han satt det på tenkte jeg nei og da jeg så den første episoden tenkte jeg herregud, la meg slippe. Så stod det på som bakgrunnstøy en stund og det gikk plutselig opp for meg at det var ganske festlig. De siste sesongene gledet jeg meg faktisk til å se og vi har ikke gjort annet enn å se på denne serien den siste tiden.

Shitt’s Creek er en komiserie som ligger på TV2 Sumo. Det er faktisk hele seks sesonger så hvis du trenger noe å se på over lengre tid er dette perfekt, og hvem trenger vel ikke noe å se på over tid nå om dagen? 😅

Serien handler om familien Rose som er styrtrike frem til de plutselig mister hele formuen sin etter at regnskapsføreren deres har lurt dem for alt. Det eneste de sitter igjen med er et lite beløp penger og den sjarmerende (eller ikke) byen Schitt’s Creek som faren i familien kjøpte som en spøk for mange år siden. Ja, hva kan vi si? Schitt’s Creek er like sjarmerende som det høres ut som og blir mildt sagt en overgang for den luksusvante familien Rose.

Johnny og Moira med sine to voksne barn David og Alexis har ikke noe annet valg enn å flytte inn på et skittent hotell og starte livet helt på nytt. Det byr mildt sagt på utfordringer og en god del morsomme situasjoner.

En herlig serie som er enkel å se på, men som man godt kan kose seg med!

UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenker Nelly, NuNoo, Chiquelle

jakke her / genser hjemmestrikk / bukse Chiquelle / sko her / veske NuNoo

Favoritt til frokost, lunsj og middag?

Jeg elsker havregrøt til frokost og liker å variere den litt så jeg ikke blir lei. Noen ganger lager jeg med melk og cottage cheese, toppet med eplesyltetøy og kanel. Andre ganger med chiafrø, melk, vann og kardemomme toppet med grsk yoghurt og varme bær. Det er så sykt digg! Til lunsj liker jeg alt, elsker lunsj. Hvis jeg spiser lunsj ute er det fantastisk med en ordentlig digg avokado toast og hjemme blir det fort bananpannekaker som er favoritten. Til middag, shit det er vanskelig. Jeg er så glad i mat haha. Det kommer liksom an på humøret og jeg klarer ikke velge en favoritt så jeg må nevne flere. Hvis jeg spiser ute er det 100% tapas som er favoritten, eller en skikkelig god pastarett. Hjemme er det også en sykt digg pastarett eller taco, eller hva som helst med fløtegratinerte poteter haha.

Har du noen bra serier du anbefaler?

Ja! Lupin på Netflix er noe av det beste jeg har sett på veldig lenge. Likte også Emily in Paris skikkelig godt og da slenger jeg med Sex and the city (hbo) og Gossip Girl om du ikke har sett de. Sons of Anarchy er dritbra, White Collar, Quicksand er insane.  Bridgerton var veldig bra da jeg kom meg gjennom den første episoden, haha. Alle disse er på Netflix, så elsker jeg The Bold type på NRKTV.

Kunne du tenkt deg å studere og eventuelt hva?

Ja, 100%! Jeg har fått mer og mer lyst til å jobbe med tv-produksjon i fremtiden. Det er så gøy med sånt, men alt innenfor mediebransjen er interessant. Planen er å søke på Medier og kommunikasjon for tredje gang, haha. De to andre gangene har jeg søkt og vært innstilt på å starte om jeg kom inn, men så dukket Love Island opp og da jeg søkte og kom inn i Kristiansand hadde vi begynt å leke med tanken om å flytte til Oslo. Nå er planen å bli her i noen år, så jeg må bare prøve og se om jeg kommer inn. Typisk at jeg ikke kommer inn nå som jeg faktisk kan og ikke har noe som kan stå i veien 😅

Hvilke tre ting må du gjøre hver dag?

Jeg må drikke kaffe, få frisk luft og sjekke Instagram haha

Hva kommer du til å gjøre hvis Morten vil flytte tilbake til sørlandet?

Det tar jeg evebtuelt stilling til når den tid kommer, men vi har blitt enige om å se etter et år her hvordan vi trives og hvis han virkelig vil “hjem” så går det fint for meg. Da blir jeg med. Jeg trivdes der også, og hvis han ikke trives her så blir jeg selvfølgelig med han dit hvor han også kan trives.

Hvor ser du deg selv om ti år?

Å, spennende! Jeg elsker å spekulere. Det endrer seg litt fra gang til gang også haha. Jeg håper enten at jeg jobber med det jeg gjør nå, men med noe større og at jeg har noe eget. Eller så håper jeg ta jeg jobber med noe gøy innenfor mediebransjen, for eksempel tv-produksjon. Jeg ser for meg at Morten, Trulte, jeg og kanskje en lillebror eller lillesøster (🐶) bor i et hus med hage så de kan løpe rundt og kose seg dagen lang.

Hva vil du si er den største utfordingen i forholdet til deg og Morten?

Vi har vel ingen store utfordringer sånn egentlig, heldigvis. Det eneste som kan være et problem i ny og ne er at begge er så forbanna sta haha. Så ingen gir seg og det er litt slitsomt til tider 😂

Hvilken mobil har du?

Jeg har iphone xs

Kan vi få en vaginisme-oppdatering, hvordan går det nå?

Det kan dere selvfølgelig få! Det går greit. Det er ikke krise lenger for å si det sånn, men det er heller ikke helt bra. Jeg plages ikke mye i hverdagen nå, men det kan komme små kramper innimellom og jeg kan ha den brennende følelsen nederst i magen. Heldigvis er det ikke så mye og det går fint. Takk som spør forresten!

Liker du best å bruke penger på klær eller interiør?

Ah, jeg både hater og elsker å bruke penger på ting haha. Jeg liker ikke nødvendigvis det ene bedre enn det andre. Jeg hater når jeg må kjøpe noe fordi vi mangler det eller fordi noe er ødelagt, men jeg elsker å kjøpe noe jeg virkelig vil ha. Så de stiller egentlig ganske likt 😅

Hvilke hårfarger har du hatt tidligere, noe “crazy” som for eksempel rosa?

Jeg har hatt litt diverse of har faktisk hatt rosa, haha. Så har jeg hatt brunt et par ganger og en litt mørkere blonfarge med masse striper. Så har jeg hatt en slags overgangsfrage fra mørkt til lyst et par ganger haha.

HELGENS PLANER

Hei og god fredag 🌟 Jeg hadde egentlig tenkt til å dele dette med dere i dag tidlig, men tiden løp rett og slett fra meg! Nå er det fortsatt ikke fullt opp med planer for å si det sånn, men noe skal jeg jo gjøre.

fredag. Trulte og jeg startet dagen hos dyrlegen. Hun har slitt med kløe og vi skulle starte prosessen for å utrede henne for allergi. Det gikk veldig fint hos dyrlegen, hun elsker jo å være der. Det vi fikk ut av det var at en blodprøve ble sendt til analyse så vi får se hva den viser, men det høres mest ut som at hun har “innendørs-allergi”, altså at hun er allergisk mot midd og støv typ. Så det er jo moro, haha. Den nye fine hundesengen blir byttet ut med en sånn kjedelig Biltema-seng og det blir ikke mer Trulte i senga med oss. Vi får nå se hva prøven viser, men jeg føler at det er dette.

Så til resten av dagen. Jeg skal gjøre klart et par samarbeid, Morten og jeg skal i utgangspunktet ut og gjøre noen ærend som frister lite haha, så er det løpetur og taco i kveld om ikke været blir verre. Taco blir det uansett da 😉

lørdag. Vi skal starte dagen med Trulte på tur! Først var planen takeaway kaffe og kanelbolle, men det har blitt mye av det i det siste haha. Så i stede skal vi ta med oss kaffe, men det kan fortsatt være det blir en kanelbolle fra et sted langs veien.

Når vi er tilbake er planen å spille inn det siste til YouTube videoen som kommer på søndag og redigere den! Vi er endelig tilbake på YouTube etter noen ukers pause og det er veldig gøy. Kom gjerne med ønsker til videoer dere vil se.

søndag. Det er som vanlig vaskedag, både klær og leilighet. Nå vasker jeg så ofte, men det er så sykt skittent ute og Trulte drar med seg all mulig shit inn i leiligheten… Så jeg støvsuger daglig og mopper over gulvet nesten like ofte, men på søndager tar jeg liksom den skikkelige vasken. Så er det meldt greit vær og da er det bare å komme seg ut på tur tidlig før det blir stappfullt med folk. Ut på tur med Trult og så er resten av dagen ganske tom og fri. Deilig!

MIN DAG I BILDER – GRAVIDITETSTEST OG SOLGT BIL

I går tok jeg med meg kameraet gjennom dagen og dokumenterte alt i bilder ☺️

Jeg starter alltid dagen med å lufte Trulte, så kommer jeg inn og da er det første jeg gjør å lage kaffe. Gårsdagen var intet unntak, men kaffen ble inntatt på badet mens jeg stelte meg.

Sminket meg litt ordentlig for første gang på lenge!

Ja, så kom dette på døren mni med Helthjem. Jeg kjøpte det på Tise, merket er FWSS.

Så var det klart for jobb. Først blogg og mail..

Så spilte jeg inne et samarbeid!

Så var det nok et samarbeid

En haul som dere finner på Youtube her.

Tok på meg deilige komfortable klær for å gjøre ærend ute

Gikk mot Bogstadveien hvor jeg skulle spille inn en greie og returnere noe

Lite skamløst selfie langs veien, haha

Så kom jeg hjem etter en times tid og hadde med meg litt diverse..

Morten og jeg ble enige om å kjøpe en liten kurv som vi kan ha luer, votter, refleks og alt sånt i så det ikke blir kaos i gangen. Jeg gikk for denne fra Søstrene Grene.

Vi var også tomme for gavepapir så det kjøpte jeg

Jeg gikk innom Normal fordi jeg trengte ny tannbørste og de hadde disse tre for 20 kroner!!! Elsker Normal.

Med jevne mellomrom får jeg panikk for å være gravid uten å vite at jeg er gravid, haha. Så jeg kjøper stadig graviditetstester for å være på den sikre siden. Jeg så faktisk nå at dette er de stripsene og de liker jeg ikke… Stoler ikke på de, vil ha de ordentlige.

Tørrsjampo. Prøver å ikke bruke det, men noen ganger må jeg bare så da er denne kjekk å ha.

Påfyll av deodorant.

Så handlet jeg inn til en liten kosekveld med noen venninner. Det er endelig lov med besøk, woho! Vi skal selvfølgelig holde avstand og alt slikt, men det er så hyggelig å kunne sosialiseres hjemme igjen.

Lekte litt med Trulte ❤️

Lagde meg en deilig cappucino

Så satt jeg meg ned for å redigere YouTube og gjøre litt annen jobb

Morten satt opp fester til bilder vi skal få opp på veggen

Koste på sofaen med bebbis 🐶

Før Trulte og jeg fikk ut på en tur

Så kjørte Morten og jeg en siste tur med bilen vår…

Den leverte vi nemlig til ny eier i går. Så trist 😭

Før vi tok toget hjem, bestilte takeaway pizza og så på Schitt’s Creek 🌟