FAVORITTANTREKK I JANUAR

Reklame | Nelly, Stormberg, Chiquelle, Second Female, Just Female - alle lenker er annonselenker

Tenk at det allerede er den siste dagen i januar! Årets første måned er over. Vi som trodde 2021 skulle bli mer vanlig, haha. Så viste det seg at det skulle starte strengere enn hva vi avsluttet 2020. Vel, vel. Heldigvis har det vært mye fint vær da dere. Og mye fine klær 🙂 Det er på tide å oppsummere favorittantrekkene fra januar og selv om jeg var redd jeg ikke kom til å finne noen bilder fordi jeg føler jeg har levd i koseklær så var det faktisk overraskende mye!

Husk at koden ANDREA25 fortsatt gir dere 25% på alt som er fra NLY BY NELLY 🌟

JAKKE HER / GENSER HJEMMESTRIKK / BUKSE CHIQUELLE / SKO HER / VESKE NUNOO

LUE STORMBEGR / JAKKE H&M / GENSER HER / VESKE HER / SKO HER

JAKKE HER / BODY HER / BUKSE HER

JAKKE HER / VESKE HER / BUKSE HER / SKO HER

GENSER CHIQUELLE / BUKSE HER / TØFLER SHEPHERD

JAKKE SAMSØE / TEDDY HER / BUKSE HER / SKO HER / VESKE HER

JAKKE HER / ØREDOBBER ZARA / GENSER HER / BUKSE HER / SKO HER

 

JAKKE JUST FEMALE / GENSER SECOND FEMALE / BUKSE CHIQUELLE / SKO HER

BLAZER HER / GENSER HER / BUKSE HER / SKO HER

Hvilket antrekk liker dere best? Mine favoritter er det første, det andre og det siste!

SMAKER PÅ EKLE TING I BLINDE – FÅR HUNDEMAT

Vi er virkelig tilbake på YouTube og det er tid for årets første matvideo 🌟 Vi vet hvor glad dere er i disse og så mange har ønsket seg denne type innhold. Tusen takk for dette tipset og husk at dere alltid kan komme med tips og ønsker til hva dere vil se på YouTube, jo mer konkret, jo bedre er det for oss.

UKENS SPØRSMÅL

Reklame | Nelly - alle lenker er annonselenker

Husk at koden ANDREA25 gir dere 25% rabatt på alt fra NLYBYNELLY her 🌸

BLAZER HER / GENSER HER / BUKSE HER

Hvilken musikk hører du på for tiden?

Jeg hører nesten bare på “chill hits” på Spotify. Elsker den type musikk og elsker sangene som er på listen nå. En litt rar greie er at jeg faktisk hører på den de få gangene jeg har løpt alene. Den gjør meg så rolig. Hvis jeg hører på typisk treningsmusikk føler jeg at jeg stresser meg opp og løper fortere enn det jeg egentlig orker osv, mens med denne listen løper jeg i et veldig behagelig og kontrollert tempo. Så et lite tips til dere fra meg!

Trives du best med kort eller langt hår?

Hm… Jeg vet ikke helt. Likte begge deler veldig godt faktisk! Tror definitivt jeg kommer til å klippe meg kort igjen senere, men håret mitt vokste faktisk overraskende fort og da ble jeg litt motivert til å prøve å spare til lengre hår igjen 😅

Hvordan er det å bo i Oslo under lockdown?

Det er litt rart, men samtidig føler jeg at jeg har vendt meg veldig godt til det. Nå var ikke de siste innstramningene en så stor overgang for min del fordi jeg går ikke så mye rundt i butikker og er ikke mye ute og spiser for øyeblikket uansett. Jeg er jo mest hjemme så, ja.. Men hadde jeg jobbet i butikk eller på et serveringssted, eller vært mye ute og benyttet meg av disse stedene hadde situasjonen vært en helt annen. Det eneste jeg merket av de nye restriksjonen var at jeg ikke kunne ha besøk eller dra på besøk. Rakk ett besøk mellom forrige lockdown og den nye haha, så fikk heldigvis en liten dose da.

Hvor er marmorbordet ditt fra?

Det kjøpte vi på Finn, faktisk! Det var visst veldig gammelt så hun vi kjøpte det av var ikke sikker på merket, men de ter så fint og i så god stand. Det er ekte marmor så det er blytungt og jeg tror faktisk det kommer til å holde i mange, mange år.

Hvor får du inspirasjon til interiør?

Jeg henter inspirasjon til det aller mest i livet på Instagram 🌸 Elsker å scrolle på “utforsk” for å finne nye kontoer å følge og ikke minst finne inspirasjon. Jeg finner også en del på nett, for eksempel på Homeroom, H&M, Ellos, Jotex osv.

Har du begynt prosessen med å hente ut egg og fryse ned?

Nei, hele den prosessen er dessverre lagt på is til corona-situasjonen blir mer oversiktlig og rolig om man kan si det sånn. Jeg skulle egentlig starte i januar, men jeg skal gjøre selve uthentingen i Sverige og derfor ble vi enige om at det beste er å vente til det er trygt og greit med reising.

Beste tips for å føle seg bedre om man er nedfor?

100% frisk luft og fysisk aktivitet! Det hjelper meg alltid. Ta på deg gode varme klær og gå ut på en tur, med eller uten pod/musikk alt etter hva du føler for (noen ganger er det deilig å gå helt uten noe støy) eller ta deg en joggetur. Ring en god venn som pleier å få deg i godt humør. Sett på favorittfilmen eller serien. Se søte kattevideoer på Instagram, hehe. Det pleier i hvert fall å hjelpe meg.

Har du noen tanker rundt det å bli selvstendig næringsdrivende, hvordan tørre å satse?

Don’t quit your day job. Jeg er veldig avhenig av sikkerhet. Da jeg startet enkeltpersonforetak så hadde jeg deltidjobb ved siden av i flere år før jeg turte å si den opp. Jeg gikk riktignok ned i stilling etter hvert som det lot seg gjøre, men jeg turte ikke si opp det som var min 100% faste inntekt som sørget for at jeg kunne betale husleia og regningene mine. Det som måtte til før jeg turte det var at jeg hadde en buffer. Så jeg mener ikke at du ikke skal si opp jobben din for å satse, men for gud skyld – ha et sikkerhetsnett. Jobb hardt, spar opp en buffer så du har råd til å gå to-tre måneder uten å tjene penger og hvis du har mulighet så ville jeg kombinert det med noe trygt og fast i starten.. Men det er bare meg!

Savner du Kristiansand nå som ting er stengt i Oslo?

Hehe, da de stengte ned nå sist så sa jeg til Morten at jeg angret på at vi flytta 😂 Det mente jeg ikke fordi selv om ting er stengt så trives jeg bedre her enn hva jeg gjorde i Kristiansand. Jeg elsker Oslo ❤️ Det var bare det at jeg følte meg så låst da alt ble stengt og man fikk beskjed om å holde seg i Oslo. Da ble jeg sånn “wææ, men jeg vil på hytta, jeg vil til sørlandet, jeg vil ditt og datt”, bare fordi jeg ikke kunne. Det varte i typ en dag før det gikk over så nå går det veldig fint altså.

Hvilken pulsklokke har du?

Jeg har Polar Igntite og er veldig fornøyd med den.

Hvordan får du dagene til å gå når situasjonen er som du er?

Det er ikke alltid jeg får de til å gå, sånn seriøst. Det var en periode jeg måtte ta en powernap midt på dagen bare for å få kvelden til å bli kortere 😅 Det var da det var mørkt typ hele dagen og jeg hadde to timer med lys til å få tatt bilder, filmet stories og gjort alt jeg trenger lys til i jobbsammenheng så da ble arbeidsdagen veldig kort. Nå synes jeg dagene går mye raskere, men det er nok fordi det er lyst  lenger og jeg har mer livsglede. Jeg pleier å starte dagen med en liten tur med Trulte og da går det alt fra 30 minutter til en time på morgenkvisten. Så har jeg heldigvis jobb å fylle dagene med nå, det var også ganske stille en periode, men har heldigvis tatt seg opp så det hjelper masse! Ellers har jeg gjort litt ting og tang som å teste diverse DIY trender, bake en million kanelboller, teste ut brødbaking, begynne å løpe, gå turer, rydde i skuffer og skap, selge ting på Tise, liksom-shoppe, finne nye oppskrifter jeg kan teste ut og faktisk teste de, spille spill, lese bøker, scrolle på Instagram..

Hvor gammel er Trulte?

Hun er ett år og fire måneder 🐶

Kan du dele litt mer om hvordan du sparer og hva du sparer til?

Jeg har alltid slitt med å spare fordi jeg elsker å bruke penger, haha. Heldigvis endret det seg for noen år siden, og det siste halvåret har jeg virkelig blitt gira på å spare (sikkert fordi jeg ikke får brukt penger på noe annet). Det som funket for meg i starten, og som jeg er veldig glad i enda er å spare i en app som heter Dreams. Da går pengene ut av banken min og står inne på Dreams-appen så jeg ikke trenger å se på de hver gang jeg er i nettbanken, samt at terskelen for å overføre de tilbake til min brukskonto er mye større enn om de hadde stått på sparekonto i samme bank. Man kan også spare på sykt mange forskjellige måter som er veldig motiverende, for eksempel “tyven” som stjeler små beløp fra kontoen din i ny og ne så man nesten ikke merker at man sparer (du velger et maksbeløp per trekk selv), tren ute i stede for på senter, bli veggis, slutt med snus osv. Så kan du velge et bilde til sparingen din og det er en sirkel rundt det, så når du setter inn penger kommer du lenger og lenger frem til målet. Det er så gøy, haha. Så vil man jo komme helt rundt og da kan man ikke ta ut pengene 😅 Her sparer jeg til litt mindre ting, for eksempel til reiser, ting jeg ønsker meg (kjole, løpejakke, tv osv.), 30 års gave til meg selv og litt diverse.

I tillegg har jeg tidligere spart i BSU, men det sluttet jeg med i år fordi jeg ikke lenger får noen skattefordeler av det fordi jeg eier bolig. Det jeg begynte med i stede er å spare i fond. Det er superenkelt med spareappen til Dnb hvor man får oversikt over alt man har og kan kjøpe fond/aksjer. Jeg sparer i to fond med langsiktig perspektiv (typ 5 år) og så sparer jeg i tillegg til pensjon i et pensjonsfond.

25% RABATT PÅ NELLY MED EKSKLUSIV RABATTKODE

Reklame | Nelly - alle lenker er annonselenker

Koden ANDREA25 gir dere 25% rabatt på alt fra Nelly sitt egne merke NLY by Nelly i 48 timer ❤️

lilla genser her / øredobber her / blått sett her / lilla bukse her / skjorte her / beige genser her / sneakers her / bukse her / body her

HELGENS PLANER, BLOMSTER OG LENGRE DAGER

Reklame | annonselenker Nelly

jakke H&M – genser her – bukse her

Hei, fineste dere! Hvordan har uken deres vært? Det blir ikke noe helgens planer her av naturlige årsaker, hehe. Det blir liksom ikke nok planer til å fylle et innlegg når man stort sett er hjemme, men kort fortalt så består helgen min av å lage samarbeid, spille inn YouTube video og redigere, løpetur med “løpeklubben” og maling av soverommet. Så ja, vi trenger ikke et helt innlegg dedikert til de fire planene 😅

Det som er utrolig hyggelig nå, selv om ting er så som så generelt, er at været er helt fantastisk her i hovedstaden! Så lenge det er sol og opphold så er jeg strålende fornøyd. For min del er det helt perfekt og det føles som om dagen varer mye lenger. Før var det veldig mye ettermiddag og kveld fordi det ble mørkt så tidlig, men nå er liksom dagen tilbake og det er så deilig! Jeg blir gladere, mer produktiv og ikke minst mer positiv og inspirert. Det er så herlig! Jeg kan are gå rundt i byen og kose meg, litt sånn som Morten og jeg gjorde i går.

Jeg elsker bygningene i Oslo 😭 Savnet de så mye da jeg bodde i Kristiansand faktisk!

Jeg hadde bestilt blomster fra Bislett Blomster så formålet med turen var å hente de, men vi vandret jo rundt og koste oss litt både før og etter det ærendet var gjort.

skoene mine finner dere her

Anbefaler virkelig å bestille blomster herfra! Jeg sendte bilde av en bukett jeg likte fargene på så lagde de en til meg ut ifra det. Vippset på forhånd og hentet den utenfor til avtalt tidspunkt.

Se så fin!

Skal dere noe koselig i helgen? 🌸

DIY: TVINNEDE LYS I VÅRFARGER

Jeg fortsetter å slenge meg på trender et års tid etter de dukket opp for første gang. Okei, denne er kanskje ikke så gammel, men den er i hvert fall ikke ny. Nå synes jeg det ble gøy da. Det kan nok ha noe å gjøre med at det ikke er så alt for mye annet å gjøre og da er det gøy med litt kreativitet.

Dere har garantert sett disse lysene på diverse interiørbutikker og ikke minst på Instagram! Det flommet over med bilder av dette en periode og flere butikker har begynt å selge slike lys. Jeg kjøpte to pakker på Upstairs, men så skjønte jeg hvor lett det er å lage dette selv til en mye rimeligere pris. Det morsomste er at man kan lage typ hvilken form man vil, men pass på å ikke tenn de mest kreative… I hvert fall ikke uten oppsyn 🔥

Så enkelt er det: 🌸 Kjøp lys av 100% parafin. Jeg kjøpte disse på Upstairs og de koster bare 7kr stykket!

🌸 Så fyller du en stor bolle, en høy vase eller en balje med varmt vann. Det skal være ganske varmt, men ikke for varmt. Litt vanskelig det der, men man må bare føle seg frem. Hvis du ser at det flyter ting til overflaten så er vannet for varmt og du må gjøre det litt kaldere. Du finner fort ut om det er for kaldt, lysene begynner å myknes opp ganske raskt så klem litt på de.

🌸  La de ligge i ca 10 minutter før du tar de opp og legger de i en plastpose med tuppen ut av posen.

🌸 Kjevle midten av lysene, la bare toppen og bunnen være ukjevlet, til de er ganske flate.

🌸 Så er det bare å la kreativiteten styre! Hvis du vil ha den klassiske tvinningen så holder du i toppen og bunnen av lyset mens du vrir til de er så tvinnede som du ønsker.

🌸 Når du har fått formen du ønsker skyller du de i kaldt vann. Pass på at du holder de rett, de stivner akkurat slik du holder de.

Her er noen av mesterverkene til Morten og meg, haha. Det er så morsomt og jeg kal definitivt lage flere etter hvert!

TANKER AKKURAT NÅ – FERIEPLANER, MOBILDØD OG HYTTEFOLKET PÅ VEI TIL TRYSIL

Reklame | Second Female - annonselenke Nelly

Lånt kjole fra Secind Female – sko Pavement her

💭 Jeg har aldri likt lilla, men nå har jeg plutselig blitt veldig glad i lys pastell-lilla. Det er jo så fint! Jeg er generelt hekta på alle pastellfarger akkurat nå. Tror det er drømmen om vår som gjør det. Jeg trenger å tenke på at våren snart kommer med sola, varmere vær og fine farger 🌸

💭 Ååå, jeg har lagd meg bruker på Discovery + igjen. Jeg hadde det før, men har hatt en pause. Jeg er så glad jeg lagde ny bruker. Jeg satt og så på Wahlgrens Värld i hele går, haha. Dagen før det så jeg Hvite gutter og Nesten voksen. Det er så mange morsomme serier der, men favoritten er Wahlgrens altså. Jeg elsker den familien, de er så søte haha. Særlig Pernilla, herregud så skjønn hun er! Jeg elsker at de fremstår så jordnære og er så ærlige på ting, i hvert fall virker det sånn. Herlig familie altså. Jeg blir alltid så inspirert av å se på de.

💭 I dag har jeg bestilt en blomsterbukett i vårfarger fra Bislett Blomster. Jeg gikk forbi butikken her om dagen og den er jo stengt for kunder selvfølgelig, men jeg så man kunne bestille via mail. Så jeg sendte de rett og slett et bilde av en bukett jeg likte og spurte om de kunne lage noe i lignende farge. Jeg skal hente den senere i dag og gleder meg så mye til å få litt fargerike blomster inn i leiligheten. Det er veldig sjeldent jeg kjøper blomster faktisk, men i dag var det nødvendig haha.

💭 Jeg har begynt å planlegge årets sommerferie selv om jeg ikke aner hvordan ting ser ut og om man i det hele tatt får gjort noe, men jeg trenger å tro at jeg har noe å se frem til. Det blir forhåpentligvis roadtrip i Norge i år som i fjor, men denne gangen vil vi nordover og ta med Trulte! Vi har begynt å se på litt steder og det er så mye fint i Nord-Norge. Vi vurdere Lofoten, men også en del steder i nærheten som ser minst like fine ut. Så spennende. Det eneste er at vi trenger å finne kule steder på vei opp. Det synes jeg er litt vanskeligere. Jaja, vi får se om det i hele tatt blir mulig å reise innenlands hehe.

💭 Mobilen min svikter og jeg er ikke klar for å sende den på serive. Sist jeg gjorde det fikk jeg en eldgammel telefon fra et merke jeg ikke skjønte en dritt av haha. Det var så vanskelig å bruke den og det er ganske krise når halve jobben min er å bruke telefonen min. Den hadde ikke et fungerende kamera en gang, så jeg er litt redd for det der. Jeg vurderer å legge den ut til salgs som den er og kjøpe ny, men problemet er at jeg ikke helt vet hva som er galt 😅

💭 Vet dere hva jeg har startet nå eller? Løpeklubben! Jeg spurte i gruppechatten om noen ville være med og løpe. Jaggu var det ikke to stykker som sa ja, så fra nå av er vi løpeklubben. Det er så hyggelig og ikke minst motiverende! Vi får sett hverandre og snakket sammen mens vi får fysisk aktivitet og frisk luft. Helt perfekt. Så holder vi selvfølgelig god avstand og det er ikke noe i nærheten av nærkontakt bare så det er klart, haha. Uansett. Vi hadde vår første løpetur i går og vi skal prøve å gjøre det til en fast greie en gang i uka.

💭 Jeg har vært så god med mitt lille shoppestopp/kun kjøpe brukt-greie i januar! Jeg har kjøpt noen ting til meg selv, men alt er kjøpt via Tise. Det er virkelig noe jeg skal bli flinkere på generelt. Hvis jeg har trengt en ny treningsjakke eller hatt lyst på interiør så sjekker jeg bare diverse nettbutikker, eller så har jeg fått lyst på det fordi jeg har sjekket nettbutikker. Jeg har brukt Tise til dyrere ting, men ikke til “småting”, men det skal jeg endre på nå. Man kan finne så mye fint på Tise, mye er til og med helt ubrukt! Jeg kjøpte et pannebånd med lapp på, helt ubrukt som selgeren ikke ville ha allikevel liksom. Jeg kjøpte en coffee table book med plasten på. Jeg har kjøpt en løpejakke, noe jeg aldri hadde tenkt på å sjekke etter på Tise først. Så dette skal jeg ta med meg videre selv etter at mitt lille prosjekt er over. Hvorfor kjøpe nytt hvis man kan finne det man trenger brukt? Selvfølgelig er det ikke alt man får tak i, men overraskende mye!

💭 Jeg har så lyst til å dra til Sørlandet. Jeg vil besøke pappa som jeg ikke har sett på lenge. Okei, jeg så han så vidt i jula, men jeg ble jo vandt til å se han flere ganger i uka da vi bodde i Kristiansand. Så vil jeg ha sørlandstid, besøke familie og dra på hytta. Det hadde vært terapi, sånn seriøst. Men jeg er flink pike jeg og holder meg i Oslo, selv om det i følge NRK var unormalt mye trafikk ut av Oslo mot fjellet forrige helg. Kjekt at det ikke er influensere da. Hadde blitt hudfletta. Influenser eller ei, jeg foretrekker å følge retningslinjene i stede for å reise på hytta og øke omsetningen til polet i Trysil med 300 prosent og stå på ski. Selv om jeg kan forstå de såååå godt når livet blir så begrenset her siden alt er stengt og man helst skal unngå marka i helgene. Det blir jo grusomt trist.

💭  Nå begynner jeg å bli skikkelig lei av å vente på møblene vi mangler… Spisebordet vårt bestilte vi og betalte for i november. Det skulle komme inn hos Møbelringen i Oslo 2. desember…. Så ringte jeg dagen etterpå da, siden jeg ikke hadde hørt noe om levering og spurte om det hadde kommet inn. Oi, nei det var forsinket det. Til 20. januar!!!!! Vi fikk låne et bord i mellomtiden så jeg var sånn, jaja det går vel greit. Kjedelig, men sånt skjer. Det som er problemet nå er at jeg mailet de 19. for å høre om det var noe nytt, altså for å sjekke at bordet faktisk kommer inn. Nei, det var ikke noe nytt “forventet leveringstid er fortsatt slutten av januar, starten av februar” nå plutselig. Ja, de hadde visst glemt å presisere at den leveringstiden de oppga meg var på fabrikken??? Ikke i butikk. Så når jeg får det bordet aner jeg ikke faktisk. Så det er jo moro når man har gledet seg i snart to måneders tid. Det andre er tv-benken. Den er mest kjedelig faktisk, men den var jeg klar over på forhånd. Den skal komme inn på lager hos Royal Design i morgen, så jeg er spent på om det faktisk skjer 😅

ETT PLAGG – TRE STYLES: OVERSIZED SKJORTE

Reklame | annonselenker Nelly

Yes, nå er vi tilbake med dette! Jeg elsker å lage disse innleggene, men det har vært mye joggedress og lite annet den siste tiden 😅 Nå fikk jeg heldigvis tatt på meg litt ordentlig klær, freshet meg opp og laget et ordentlig outfit-innlegg. Denne gangen ble det ett plagg, tre styles med en oversized skjorte som utgangspunkt. Skjorten jeg har på er fra merket Iben og jeg har stylet den på tre forskjellige måter.

Dette likte jeg skikkelig godt! Det var så casual og kult, liksom. Jeans Chiquelle – sko her.

Dette elsker jeg også! Elsker alt, haha. Jeg er jo utrolig glad i “skinnbukser” og etter min mening kan man egentlig bruke alt til skinnbukse og så blir det kult. Denne skjorten er åpenbart ikke et unntak! Bukse her – sko Pavement.

 

Det siste antrekket! Her bruker jeg den som kjole og synes det ble veldig fint og litt koselig liksom 😅 Jakke her – sko pavement.

Hvilket antrekk er deres favoritt?

PÅ DENNE TIDEN I FJOR – VIXEN, REISING OG KRISTIANSAND

La oss ta en titt på denne tiden i fjor da ting var som før og corona bare var en øl… Men, jeg hadde det faktisk ganske dritt i januar i fjort. Jeg hadde en veldig dårlig periode og var ganske lite lykkelig. I år, til tross for omstendighetene har jeg det veldig bra og er generelt glad, fornøyd og lykkelig! Så det er litt morsomt å se faktisk ☺️

Vi startet året med en liten tur til Oslo for å være med på God morgen Norge og snakke om sesong 2 av Love Island. Drømmen! Jeg elsker God morgen Norge og var så sykt nervøs 😅

Så måtte jeg kjøpe meg ny mac fordi den forrige tok kvelden.

Vi styret med vår fjerde benkeplate som kom feillevert fra IKEA haha. Det gikk jo så der…

Vi bodde enda i Kristiansand og lunsjet på Panda Panda en god del 🥦

Lagde matvideoer, her har vi dyrt vs billig! De var så morsomme å lage ☺️

Så reiste jeg til Manchester i min nyinnkjøpte Ganni-kjole 🌸 Jeg reiste 😭 Lovlig 😭 Til utlandet 😭

Hadde 48 timer i denne nydelige byen og koste meg masse med god mat, sightseeing og nye inntrykk

Jeg kom hjem og vi reiste rett på hytta ❄️ Åh, som jeg savner hytta nå.

Koselig

Så dro Morten og jeg til Oslo mens Trulte var hos bestefar

Se så fine! Emilie, Morten og jeg skulle nemlig på Vixen!

Det ble mye prosecco, haha

men vi hadde det så gøy 🌟 og det var faktisk det vi avsluttet januar med i fjor..

UKENS MIDDAGSMENY #UKE4

Det er så hyggelig at dere liker ukesmenyene mine! Jeg hadde faktisk ikke trodde de skulle slå så godt an så det er en veldig koselig overraskelse og gjør at jeg får masse motivasjon til å fortsette. Dette er gøy for min egen del også for nå gjør jeg en større innsats for å varierer middagene fra uke til uke, haha.

Halloumiburger og søtpotetfries med parmesan. En stor favoritt som jeg ikke har lagd på veldig lenge. Det er ingen hemmelighet at jeg elsker halloumi og å bruke det i stede for kjøtt i burger er fantastisk godt så det burde dere prøve!

Vi starter med søtpotetfries. Sett stekeovnen på 200 grader. Skrell søtpotet og del i passe store biter, alt etter hvor store, små, tykke eller smale fries du vil ha. Ha de i en bolle sammen med litt olje eller eggehvitte, jeg pleier å bruke olje. Ha på salt, pepper og en god dose revet parmesan, bland det godt sammen. Legg de på et bakeark og stek i ovnen til de begynner å bli litt gyldne og fine, ca 20 minutter i min ovn.

Del blokken med Halloumi i to og stek på middels høy varme i tørr stekepanne til osten blir gylden på begge sider. Ha det du ønsker på av dressing og grønnsaker og nyt sammen med hjemmelagd fries. Jeg lager en enkel dressing med base av rømme, creme fraiche eller kesam og har i diverse krydder (paprika, salt, sitronpepper og chili).

Quinoabowl med bakte søtpotetbiter, falafel, grønt og hjemmelaget dressing. Kok quinoa som anvist på pakken. Sett stekeovnen på 200 grader. Skrell søtpotet og skjær i små firkanter, ha de i en bolle med litt olje, salt og pepper før du fordeler de på et bakeark og baker i ovnen til de er møre og fine. Bruk kjøpt falafel eller hjemmelaget (ligger masse oppskrifter på Google) og varm som anvist. Kutt opp ønskede grønnsaker og server alt sammen! Jeg bruker dressingen jeg beskrev over her!

Søtpotetsuppe med pastaskruer. Vi kjører Rema 1000 sin spicy søtpotetsuppe denne uken. Den er så enkel og så sykt god, så koker vi pastaskruer og har i suppen. Hvis du vil lage hjemmelaget så er denne skikkelig god.

Bønnegryte med quinoa. Haha, jeg føler jeg har med minst en oppskrift fra Linda Stuhaug hver eneste uke. Hun har utrolig mye forskjellig og godt så det får bare bli sånn. Denne har jeg ikke laget før, men det ser så godt ut! Oppskriften finner dere her.

Vegetarlasagne med linser. Nok en oppskrift fra Linda. Denne har jeg lagd før også og den er sååå god! Jeg bytter ut sopp med mer gulrot og linser fordi jeg ikke liker sopp og det er kjempegodt. Dere finner oppskriften her.

 

Skal dere teste noe av dette?