NELLY NEWS

Reklame | Nelly

Det er så mye fint klær i butikkene om dagen og Nelly har så utrolig mye fint fra forskjellige merker, blant annet en av mine nye favoritter Neo Noir!

BUKSE HER / HVIT KJOLE HER / GUL KJOLE HER / SORT KJOLE HER / SKJØRT HER

KJOLE HER / TOPP HER / KJOLE HER / TOPP HER / KJOLE HER

TOPP HER / BUKSE HER / JAKKE HER / TOPP HER / BLAZER HER

JAKKE HER / BLAZER HER / GENSER HER / JAKKE HER / SKO HER

SKO HER / HVIT KJOLE HER / ROSA KJOLE HER / MØNSTRET KJOLE HER / TOPP HER

BUKSE (IGJEN) HER / JUMPSUIT HER / SKJØRT HER / JUMPSUIT HER / TOPP HER

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

TING JEG GLEDER MEG TIL I AUGUST

Reklame | Annonselenker Nelly

OLYMPUS DIGITAL CAMERASOLBRILLER EBAY / SMYKKE H&M / TOPP HER / BUKSE NELLY (utsolgt) / VESKE MANGO

Dra til Love Island. Denne er ganske åpenbar. Jeg kan ikke si akkurat når jeg drar, men at det blir i august en gang er ikke så vanskelig å skjønne. Jeg er så utrolig spent og nervøs på samme tid. Jeg aner egentlig ikke hva jeg går til, så det er utrolig spennende og skummelt! 

Tilbringe masse tid med vennene mine. I følge mine planer skal vi være skikkelig sosiale før jeg reiser, haha. 

Handle inn til reisen. Som dere kanskje har fått med dere så har jeg allerede begynt å handle inn litt til jeg drar. Det er fortsatt en del som mangler og noen pakker jeg venter på i posten. Jeg har bestilt meg sånn fem eller seks nye bikinier tror jeg og jeg skal ta meg en siste runde på Nelly like før jeg drar. Så må jeg handle kjedelige ting som undertøy, solkrem og sminke. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Avskjedsmiddag for meg selv. Selvfølgelig har jeg arrangert min egen avskjedsmiddag! Før jeg dro til Mexico måtte jeg holde en fordi alle trodde jeg skulle flytte til Australia. Denne gangen blir det heldigvis uten en cover story, men middag skal vi ha. Lurer på hvor jeg vil spise… Noen forslag til koselige steder med god mat i Oslo?

Kjøpe verdens kuleste jakke. Altså!!! Jeg har funnet verdens kuleste jakke og jeg er rett og slett forelska. Når jeg får lønn i starten av august er den det første jeg skal bruke penger på. Dessverre får jeg ikke brukt den før i høst, men nå skal jeg uansett være borte resten av sommeren så det går nok fint. Jeg gleder meg så mye til å vise dere hvordan den ser ut!

Se Celine igjen. Fine bebbisen som jeg ikke har sett på flere måneder! Åh, som jeg savner den hunden <3 

Flytte ut av leiligheten. Gleder meg og gleder meg. Det har hengt over meg så lenge nå at det blir deilig å bare få gjort det. Nå skal jeg riktignok oppbevare en del ting her mens jeg er borte så jeg er ikke helt ferdig med leiligheten, men alt skal pakkes ned og settes bort. 

Dra hjem til Larvik. Jeg må jo hjem og si hade til pappa og lillesøsteren min. Egentlig skulle vi på familieferie til Island, men det ble dessverre ikke noe av for min del denne gangen. De andre drar i morgen og jeg er sååå sjalu. 

Nyte singellivet. Haha, man vet jo aldri hva som skjer på Love Island! Forhåpentligvis kommer jeg hjem med en potensiell kjæreste så jeg får nyte mine siste uker som singel. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

 

KOM IGANG MED TRENINGEN ETTER FERIEN

Reklame | Annonselenke Nelly

Ferien er over eller nærmer seg slutten for de aller fleste. Nå er det snart tilbake til hverdagen med alt det innebærer. Etter mange uker med ferie kan det være en ganske hard overgang, særlig når det kommer til trening og kosthold. Jeg har tatt denne kampen mange ganger slev, men det som er bra med nettopp det er at jeg kan dele min erfaring med dere! Så her kommer mine beste tips for å komme i gang med trening og sunt kosthold etter ferien:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

🏃Planlegg måltidene for hele uken. Mat og trening går hånd i hånd. Hvis du setter deg ned og lager en oversikt over hva du skal spise til lunsj og middag gjennom hele uken er det mye lettere å holde seg til å spise sunt enn om du skal gå på butikken hver dag. Sett opp raskere og enklere retter på hektiske dager og lag heller noe mer krevende de dagene du har tid. Unngå de spontane butikkturene etter jobb, da går du fort på en smell.

🏃Ikke forvent å kunne gå rett tilbake til det nivået du var på. Hvis du har vært på ferie i tre-fire uker, bevegd deg lite og drukket en del alkohol så tar det nok litt tid før du er tilbake der du var. Trening er ferskvare og særlig alkohol ødelegger utrolig mye for treningen (snakker av erfaring). 

🏃Kjøp inn så du har til mellommåltider. De gangene jeg skeier ut er det ofte fordi jeg egentlig er sulten, men mistolker det som at jeg er fysen på noe godt. Kjøp inn så du har et enkelt mellommåltid tilgjengelig, for eksempel Skyr og banan. Det er kjempegodt!

🏃Benytt deg av det fine været. Det er jo så deilig å trene ute! Det kan være å gå en lang tur, ta styrke med egen kroppsvekt, løpe i trapper, intervaller eller bakkeløp. Bruk naturen og finværet for alt det er verdt, men husk å drikk masse vann.

🏃Få deg en treningsvenn. Hvis dere lager en avtale om å trene til visse tider så er det mye vanskeligere å droppe ut enn om du kun har en avtale med deg selv. Dere kan hente mye inspirasjon og motivasjon fra hverandre. Kanskje dere kan legge en plan eller sette dere et felles mål?

🏃Prøv en time med personlig trener. Det kan være det du trenger for å komme i gang. Jeg fikk masse ut av mine timer med personlig trener og det var det som gjorde at jeg faktisk kom meg tilbake til gamle rutiner etter et langt opphold.

🏃Kjøp inn sunn snacks. Det verste etter ferien for min del er det konstante suget etter søtsaker og fet mat. Et par uker med pizza, pasta og crepe gjør det ikke lett å komme tilbake i gode matrutiner. Jeg pleier ofte å handle inn sunnere snacks i form av frukt, grønnsaker, rosiner og mandler. 

🏃Kjøp deg motivasjon i form av nytt treningstøy. Jeg blir alltid litt ekstra gira med nye freshe klær, for ikke å snakke om nye løpesko! Det kribler i beian etter å komme meg ut i trappene eller inn på mølla for å teste skoene. Du finner masse fint treningstøy HER.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

STUDIER ELLER LOVE ISLAND

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har jeg fått landet litt etter lørdag. Det som er greia er at jeg ikke forventet å få den studieplassen så det hele tok meg ikke litt, men veldig på senga. Det var også grunnen til at jeg satte spørsmålstegn ved deltakelsen min på Love Island og hvorfor alt ble så veldig usikkert. Jeg er et menneske som elkser planer og trenger å vite hva som skal skje så når sånne overraskelser dukker opp blir jeg ganske lett vippet av pinnen. 

Nå har det seg slik at jeg har takket ja til studieplassen, men jeg kommer uansett til å dra til Love Island. Husker dere ikke hvor utrolig glad og gira jeg var da jge endelig fikk fortelle dere dette? Jeg har gått og gledet meg til denne opplevelsen i snart tre måneder! Det er lenge. Jeg har gledet meg så mye at jeg nesten ikke har klart å vente med å fortelle dere det eller til å dra. Helt fra jeg så de første promo-klippene fra serien i desember har dette vært noe jeg har hatt virkelig lyst til og så skjedde det. Dette er ikke en mulighet jeg kan la gå fra meg og det har jeg heller ikke lyst til.

Jeg har gått frem og tilbake, tenkt, skrevet lister og prøvd å finne den mest fornuftige løsningen på det hele, men til slutt var det hjertet mitt og magefølelsen som tok avgjørelsen for meg. Begge skrek ut Love Island og har jeg lært en ting i løpet av min tid her på jorden så er det at jeg må følge magefølelsen min for den har som regel rett. 

Jeg undersøker fortsatt muligheten for å fyse plassen til neste år eller få permisjon fordi hallo, jeg vil jo gjerne gjøre begge deler! Nå venter jeg på svar fra skolen angående nettopp dette, men i verste fall får jeg søke igjen neste år. Det er ikke sikkert at jeg kommer inn da, men det er en sjanse jeg er villig til å ta akkurat nå. Forhåpentligvis kan jeg starte på drømmestudiet mitt senere, men Love Island er virkelig en once in a lifetime mulighet og jeg nekter å la den gå fra meg for å gjøre det “fornuftige”. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

KONSPIRASJONSTEORIER OG LEGEBESØK

Reklame | Annonselenker Nelly

Hei, dere! Akkurat nå sitter jeg ved sminkebordet og prøver å formulere setninger som faktisk gir mening. Hjernen min er rammet av et eller annet som gjør det ganske vanskelig akkurat nå, men vi prøver. Jeg har sittet og stirret på den blanke siden i snart førti minutter uten å starte. 

Dagen i dag har vært litt merkelig. Jeg startet med en legetime klokken ni for å gjennomføre helsesjekk i forkant av Love Island, noe man alltid må før man skal være med på slikt. Det viste seg at jeg trengte urin som har ligget i blæren i tre timer for å ta en av testene og det hadde jeg jo ikke. Klokken var ni og det første jeg gjør når jeg står opp er å tisse, hehe. Så i stede for å dra hjem som tar ganske lang tid med tanke på at jeg går bestemte jeg meg for å vandre rundt oppe på St. Hanshaugen. Jeg elsker jo det området! Så jeg gikk rundt og hørte på Konspirasjonspodden som jeg er totalt hekta på om dagen. Nå har jeg hørt på Mandela-effekten, Dianas død og Kurt Cobains død og herregud så spennende! Tiden fløy avgårde og plutselig, etter at ting begynte å bli ganske akutt dro jeg tilbake til legen for å ta urin- og blodprøve. 

Planen deretter var å handle inn mat for uken for så å lage et ukens handel-innlegg, men jeg har begge kameraene mine liggende hos Marte som var på jobb. Bra jobba Andrea, skikkelig rutinert. Så det innlegget får vente til neste uke, dessverre. Jeg lagde meg en ny plan, nemlig å endelig få startet på pakkingen. Jeg skal jo flytte ut herfra om ikke så alt for lenge så det begynner å bli på tide. Hva tror dere jeg gjorde? Endte opp med å ta en powernap, noe jeg seriøst aldri gjør midt på dagen og våknet for en times tid siden het utslitt. Hvordan kan man bli så utslitt av å sove litt?

Så nå har jeg egentlig lyst til å gå ut og kjøpe sjokolade, men jeg skal møte Marte på trening om en time og jeg må faktisk starte på den pakkingen. Jeg trengte bare å drøye det enda litt til ved å skrive et egentlig ganske uinteressant innlegg. Nå vurderte jeg å slette det et lite øyeblikk fordi hva er det egentlig som står her? Haha, ingenting interessant. Vel, alle dager kan ikke være like interessante og personlig liker jeg å høre litt om hverdagen til folk så hvorfor ikke. Nå har jeg tross alt skrevet det! 


Btw, de har fått inn så mange fine nyheter hos Nelly nå! Klikk HER for å komme til siste nytt!

GENSER HER / HVIT KJOLE HER / RØD KJOLE HER / GENSER HER

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKEN SOM GIKK / SKIKKELIG DRITT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AKKURAT NÅ: Jeg har en legetime klokken ni hvor jeg skal ta den obligatoriske “før reality tv”-sjekken. Det tar forhåpentligvis ikke så lang tid fordi jeg fikk ikke gjort noe av det jeg skulle i går, hehe. Så jeg skal hjem, ta enda en rydderunde i alle skuffer og skap og begynne å pakke ned tingene mine. Så må jeg fortsette på innleggene som skal komme ut på bloggen mens jeg er borte!

UKENS TANKE: Jeg har lest et sommerhoroskop som seriøst rett ut handler om meg, på ordentlig! Det er fremtiden min skrevet ned på et papir. Det har aldri passet så bra og det kan jo ikke passe så veldig mange? Så jeg har tenkt meg frem til at det er noen i fremtiden som vet hva som faktisk skjer og som skriver horoskopene slik at de faktisk passer. Litt sykt jeg vet, men dette er sykt!

Det står typ rett ut at jeg skal være med på Love Island, at jeg blir sendt hjem i september og finner tilbake til en gammel kjærlighet. Den siste der er jeg veldig skeptisk til haha, men det andre kan absolutt stemme! Her er noen utdrag: 

Blir dette sommeren der du endelig skal ta det store steget framover i privatlivet ditt, som du har utsatt så lenge? ? Kanskje, men i store deler av juni og juli kommer du fortsatt til å bare tenke tanken, snarere enn å faktisk gjøre noe. Når Jupiter dytter deg framover i august og september tar du sats.

I august forandrer alt seg. Du blir utfordret av en ny bekjentskap som fascinere deg, men som virker uoppnåelig. Det finnes uten tvil en tiltrekning mellom dere, men du klarer ikke se hvordan dere skal kunne ta det videre. I starten er du tilbakeholden, men så merker du at du faktisk ikke klarer å slippe taket.

Det føles nesten som en blind date der vennene dine har funnet en ny partner til deg, og vil vite hvordan det går. Det avgjørende øyeblikket kommer i midten av august. Vil du la Jupiter dytte deg mot det ukjente? Tør du ta risikoen? Tenk stort og ha tro på at dette er mulig. Det som skjer kommer til å overraske deg.

Et annet avgjørende øyeblikk oppstår i september. Denne gangen er det mer håndterbart. Etter alle riskene du tok i august, kommer du kanskje fram til at relasjonen du gikk inn i er mer enn du kan takle. Så du vender tilbake til en tidligere kjærlighet som nå virker helt riktig for deg. Noen ganger må man undersøke alternativene før man innser hvor mye det man allerede har er verdt?

Dere kan lese hele horoskopet HER.

UKENS SERIE: Good Girls på Netflix! Den er superspennende. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS CRAVING: Mangosmoothie, hekta igjen. Det er bare synd at smoothien jeg elsker koster 80 kroner hehe. Dyr avhengighet. 

UKENS SEIER: Denne uken har vært skikkelig dritt foruten om lørdag kveld og søndag, så min ene lille seier er så trist som at jeg rakk å være i bursdagen på lørdag innen klokken 20. En tid jeg satt til meg selv fordi den egentlig startet i det jeg ble ferdig på jobb. Sier litt om hvor få seire det har vært denne uken, haha. 

UKENS MATRETT: Det blir faktisk bønnetaco igjen altså. Det er så godt! Nå lagde jeg det igjen i går. Tacosmaken kommer mye bedre frem og alt blander seg på en måte mye bedre sammen. 

UKENS HØYDEPUNKT: Lørdag! For det første fikk jeg endelig helg etter en seksdagers arbeidsuke i en butikk uten aircondition hehehehe. For det andre så var jeg med verdens beste venner og vi hadde det så utrolig gøy! Åh, vi er så fine <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Her er det mye å velge mellom, hehe. Som sagt har denne uken vært dritt og da er det ganske mye å irritere seg over. Jeg irriterer meg over mennesker som faen ikke klarer å oppføre seg mot andre bare fordi man har forskjellige meninger og syn på livet. Du trenger ikke bli slem eller frekk fordi man er ulike? Jeg irriterer meg over at viften min døde, at vi ikke har aircondition som fungerer på jobb så jeg er svett 24/7 (altså ordentlig svett som i våt), at jeg er skikkelig matlei og blir kvalm av tanken på alt annet enn bønnetaco og mangosmoothie, at jeg først fikk urinveisinfeksjon og så soppinfeksjon like etterpå, at det alltid er noe galt med underlivet mitt, at jeg bruker alt for mye penger om dagen uten at jeg vet hva de egentlig går til, at niplene mine er så sykt ømme om dagen at jeg serr får vondt av å bruke bh og ja skal vi se om det er noe mer da… Haha, det er vel det meste. Positivitet <3 Neida, men det er viktig å få ut det man går og tenker på av negativitet slik at man ikke går med det på innsiden. Det blir ikke noe bedre. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG:

Ett år uten sex

Spørsmålsrunde Love Island #1

New in fra Neo Noir

UKENS SANG: Sam Smith – To Good At Goodbyes

UKENS FAVORITT-BILDE: Dette av Marte og meg <3 Marte sin kjole er fra Ganni til dere som spør. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

VI AVSLØRER SKJØNNHETSKLINIKKENS STORE LØGN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Husker dere da jeg havnet i en diskusjon med en skjønnhetsklinikk på Instagram? Bakgrunnen var at de brukte en influenser i form av å gi vedkommende gratis behandling mot å reklamere på Instagram, samt at influenseren fikk dele ut en rabattkode på fillers.

Jeg mener klinikken har et stort ansvar og det mente de selv at de tok. Da jeg stilte spørsmål med hvordan i all verden de tar på seg det ansvaret når de velger å markedsføre kosmetiske behandlinger på denne måten via en influenser som har en følgerskare bestående av hovedsakelig unge jenter svarte de følgende:

“Hvis noen ønsker å ta en kosmetisk behandling så har de ofte bestemt seg for det allerede. En rabattkode fra oss er ikke da de gjør valget for å ta den behandlingen (edit by me: så hvorfor markedsføre det hele med en rabattkode om det ikke gir noen effekt? Hm…). Men velger de å komme til oss så får de i hvert fall en samtale om sitt selvbilde, tilbud om kurs om det og en behandling som gir et naturlig resultat. 

Jeg trodde selvfølgelig ikke på et ord av dette, men når de først påstår slike ting tenkte jeg at det minste jeg kan gjøre er å sjekke det ut. Derfor ble Marte og jeg enige om å sende henne til klinikken for å se hva de tilbød henne. Det som skjer er helt sykt… Klikk HER for å se videoen eller klikk på bildet!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

EN KVELD FOR HISTORIEBØKENE

Reklame | Sponset kjole Kouture

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wow. Denne lørdagskvelden var virkelig noe spesielt. Veldig morsom og ikke minst ekstremt rar, haha. Det skjedde så mye merkelig og ingenting gir egentlig mening, men igjen så er det egentlig bare gøy. Vi avsluttet bursdagsuken til Marte med et smell da for å si det sånn!

Etter et utrolig koselig vors dro vi ut på Christiania, et utested jeg prøvde for første gang denne kvelden. Nå elsker jeg det! Si hei til mitt nye favorittsted i Oslo. Jeg elsker lokalet, interiøret, plasseringen og alt! Jeg prøvde også en helt sykt god pasjonsfruktdrink så nå blir jeg å se på Christiania hver lørdag fremover, haha. Kanskje ikke hver lørdag, men i alle fall en gang til før jeg drar!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

KJOLE KOUTURE HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Åherregud, angående denne kvelden. Da vi satt og koste oss på vors fikk jeg en melding fra samordna opptak. Jeg takket nemlig ja til ventelisteplass på studiet jeg søkte på fordi jeg egentlig ikke trodde jeg kom til å få plass. Så nå stod det at jeg hadde fått svar på det og gjett hva? Jeg kom inn! Det er helt sykt. Jeg satt der og måtte holde igjen tårene for å ikke ødelegge sminken, haha. Så glad og overrasket ble jeg!

Dette er drømmestudiet mitt og jeg har så utrolig lyst til å takke ja og begynne på det. Jeg vet jeg har sagt at man har hele livet på seg til å studere og det mener jeg oppriktig, men dette gjorde det plutselig veldig mye vanskeligere. I år hadde jeg nemlig nok poeng til å få direkte plass, i år måtte jeg stå på venteliste og neste år er den kanskje enda lenger. Det stresser meg fordi nå har jeg faktisk fått tilbud om en plass. Så ja… Jeg har litt å finne ut av. Svarfristen er 1. august og som dere vet har jeg egentlig helt andre planer for høsten som gjør alt ganske vanskelig. Aaaah. Jeg skal uansett fortelle dere hva jeg bestemmer meg for <3

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SERIETIPS: JANE THE VIRGIN

God søndag, fineste dere! Som dere sikkert fikk med dere på både Snapchat (andreasveinsdot) og Instastory så var jeg ute i går. Det var så moro, men herregud så sliten jeg er i dag. De første timene, om ikke hele dagen skal definitivt tilbringes i senga med seriemaraton. Forrige uke så jeg ferdig alt som var å se av Dynastiet og uken før så jeg den siste sesongen av en gammel favoritt, nemlig Jane The Virgin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er ikke en serie jeg trodde jeg kom til å like fordi den virker ganske rar ved første øyekast. Det tok noen episoder før jeg ble hekta, men når jeg først ble det så klarte jeg ikke legge den fra meg. Den er spennende, morsom og rørende på en gang.

Serien handler om Jane som er jomfru og skal unngå sex før ekteskapet. Ved et uhell blir hun injisert med spermen til en rik hotelleier og ender opp gravid med hans barn! Etter dette blir det mer og mer drama, dødsfall og syke tvister. Hele serien tar utgangspunkt i Telenovelas, Latin-Amerikanske såpeserier på en humoristisk måte. Veldig gøy!

Du finner serien på Netflix!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

8 TING SOM GJORDE MEG GLAD I GÅR

Reklame | Annonselenke Nelly

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAKJOLE HER

🙋🏼Isen jeg kjøpte på vei hjem fra Marte var helt sykt god. Jeg var egentlig sulten, men dere vet… Når man går sulten innom butikken frister det mer med søtsaker. Jeg tok med meg en Royal trippel og det er den beste isen jeg har spist på veldig lenge. 

🙋🏼Jeg møtte Emilie igjen! Vi bodde jo typ sammen under hele Savernfestivalen og jeg har savnet henne <3 Hun dro til Larvik og jeg har jobbet så det var veldig koselig å se henne igjen i går kveld. 

🙋🏼Det vi jobbet med i går ble så bra! Jeg kan avsløre at det er en video og et blogginnlegg. Begge tar opp to veldig, veldig, veldig viktige temaer som jeg virkelig brenner for. Det samme gjelder Marte. Jeg gleder meg til dere får se resultatet. 

🙋🏼Jeg fant ut hva jeg skal ha på meg i dag! Åååh, jeg gleder me gså mye. Vi skal feire Marte sin bursdag med vors og jentetur på byen, woho. Det hele blir faktisk enda bedre når jeg har antrekket planlagt allerede og det blir så fint!

🙋🏼Kollegaene mine gjorde det som var en drittdag til en ganske bra dag. Da jeg kom på jobb var jeg så sur, varm og sliten. Jeg hadde ne skikkelig utblåsning og så hadde vi det veldig hyggelig, haha. Det er derfor jeg liker å jobbe, særlig med verdens beste kollegaer. Da kan det som er en dårlig dag fort bli en bra dag. Hadde jeg vært hjemme hadde jeg sikkert gått og surmult hele dagen. 

🙋🏼Jeg handlet ting til flyttingen. Åååh, jeg synes det er så moro å flytte. Ikke selve flyttingen, men det å innrede og sånt. Man får liksom en helt ny start hver gang og i går handlet jeg inn litt forskjellig til den nye leiligheten jeg enda ikke har. Selv om jeg ikk vet hvordan det kommer til å se ut så har jeg en plan i hodet om hvordan jeg vil ha det med tanke på farger osv. Time for change!

🙋🏼Vi avtalte avskjedsmiddag for en venninne. Hun flytter til Spania i august! Hvor heldig? Det er trist at hun drar, men jeg ble veldig glad da vi faktisk klarte å få til en middag og en avskjed før hun reiser avgårde. 

🙋🏼Jeg ordnet meg fri på mandag. Det er så mye som må gjøres at jeg vil krype sammen og legge meg i fosterstilling i senga, men det er for varmt til å gjøre det. Heldigvis klarte jeg å få fri fra jobb på mandag så da skal jeg gjøre masse, masse, masse. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER