KVELDENS ANTREKK

Reklame | annonselenke Nelly

Hei, fineste dere! Jeg er på plass i Oslo og så klar jeg kan bli for å dra på Vixen i kveld. Jeg er såååå nervøs og så spent! En ting som i hvert fall er på plass er kveldens antrekk. Jeg sleit som dere vet veldig lenge med å finne en verdig erstatter for kjolen jeg i utgangspunktet hadde sett for meg, men jeg endte opp med å bli veldig fornøyd!

 

Kjolen er fra Rotate by Birger Christensen, vesken er fra Primark og skoene finner dere HER.

HELGENS PLANER OG VIXEN-PRAT

God fredag, verdens beste lesere! Hvem andre er klar for helg? Jeg har vel egentlig tatt helgekosen allerede, men jeg har på følelsen at det blir en helt uke med kos haha. Denne helgen skal jeg ut på tur igjen, denne gangen sammen med Morten og nå skal jeg dele helgens planer med dere.

FREDAG. Vi skal straks kjøre ned til byen hvor vi skal møte pappa. Han er barnevakt i helgen og skal bo hos oss for å passe på Trulte mens vi setter oss på bussen og drar til Oslo. Jeg tror de to kommer til å kose seg masse. Trulte elsker jo pappa mer enn oss 😂

Morten og jeg drar som sagt til Oslo. To slitne valpeforeldre som endelig skal få litt kvalitetstid, hehe. Neida, vi skal faktisk på Vixen! Da jeg fikk invitasjonen første gang så overså jeg den, enkelt og greit. Da jeg fikk den for andre gang med beskjed om at jeg var semifinalist var det visst litt moro allikevel så nå skal Morten, jeg og min gode venninne Emilie på Vixen. Jeg gruer meg, hehe. Angrer jeg? Ja, kanskje litt, men det er nettopp ting som dette jeg burde dra på for å utfordre meg selv. Nå skal jeg gå inn med en god innstilling og uansett kose meg med to mennesker jeg er veldig glad i. Blir det krise drar vi hjem, men antakeligvis så blir det greit. Gjør det ikke?

LØRDAG. Dagen kommer nok til å gå mest til jobb. Vi skal prøve å få spilt inn to YouTube videoer til dere. En ganske personlig som vi garantert skal spille inn. Vi drar til Helene, min kjære eks-fotograf og gode venninne som skal hjelpe oss med den! Vi skal også prøve å spille inn at Siri styrer dagen til Morten, men det kan være vi ikke rekker begge. Vi får se, hvis ikke tar vi Siri-videoen til uken!

Planen er uansett å få lagt inn en koselig lunsj og når arbeid og lunsj er over skal vi tilbake på hotellet for å…. SLAPPE AV og nyte stillheten, haha. Jeg skal ta meg et langt bad, så har vi ingen store planer annet enn å nyte litt alenetid og Morten skal selvfølgelig få med seg Melodifestivalen.

SØNDAG. Det blir en deilig hotellfrokost før vi setter oss på bussen tilbake til Kristiansand. Hjem til Trulte ❤️ Det er alltid godt å komme hjem etter en helg borte. Jeg kommer nok bare til å pakke ut, kanskje støvsuge (det blir så fort støvete nå som Trulte røyter), sette på en klesvask og lade batteriene så jeg er klar for en ny og spennende uke!

PÅFYLL AV ENERGI OG EN FORKLARING

Hei, dere! Nå er jeg tilbake i Kristiansand etter et nydelig døgn på hytta. Dessverre er jeg like tom for inspirasjon som før jeg dro, hehe. Jeg håpet det skulle hjelpe litt, men dessverre…

Den siste uken har vært ganske hektisk og litt tung. Det er ikke akkurat da inspirasjonen strømmer på. Jeg har som alltid tatt litt avstand til alt og føler jeg blogger på avstand om det gir mening for dere. Jeg bestemte meg for å bli med på hytta for å få koblet helt av og ladet batteriene. Det fikk jeg definitivt gjort. Det først jeg gjorde da jeg kom hjem var å starte støvsugeren, haha. Okei, jeg prøvde først robotstøvsugeren, men jeg fikk helt noia. Den kjørte jo på kryss og tvers, helt uten et system og for min OCD hjerne ble det helt galt. Da var det bare å finne frem støvsugeren og gjøre det selv. Ah, ro i sjela. Jeg kan godt bruke robotstøvsugeren, men ikke når jeg ser den kjøre rett forbi pelsdottene til Trulte som ligger strødd. Nei, da må jeg nesten gjøre jobben selv!

Jeg gikk videre til å rydde ut de siste kjøkkentingene fra soverommet vårt (endelig). Det har vært totalt kaos der inne, så når jeg sier de siste kjøkkentingene høres det bedre ut enn hva det var. Det var altså papp og plast fra benkeplaten, servise, glass, all mulig slags drit som jeg ikke aner hvor vi skal ha… Det holder med ett roterom i leiligheten så jeg satt på plass det jeg fant plass til og resten ble flyttet til det virkelige roterommet, kontoret.

Jeg ble plutselig veldig produktiv! Jeg fortsatt med å vaske klær, rydde ut av oppvaskmaskinen, ryddet inne klesvasken som har hengt i tre dager (hehe), gikk tur med Trulte. Virkelig fulladet! Vel, bortsett fra når det kommer til jobb. Der står det enda litt stille, men jeg regner med at det følger etter og snart er jeg full av inspirasjon og kreativitet igjen!

Nå er hjemmet mitt skinnende rent, ryddig og kofferten er ferdigpakket til morgendagen. Det eneste som gjenstår nå er å skylle av meg spraytanfargen og vaske håret. Jeg har forresten funnet verdens beste spraytan i Kristiansand! Etter noen mislykkede forsøk hvor jeg endte opp som en gulrot fant jeg et sted jeg likte, men det finnes visst ikke lenger. Heldigvis oppdaget jeg at de har spraytan på Huset i Markens og den fargen er så fin! Jeg ser bare solbrun ut og det er akkurat det jeg ønsker meg. En liten uke i syden uten å ha vært i syden, hehe. Dette er forresten et usponset tips, jeg betaler fullpris og det er verdt hver eneste krone!

Sånn, da er dere fullt oppdatert på min dag. Jeg skal forresten jobbe meg gjennom kommentarfeltet i løpet av de neste dagene. Beklager at det har stått stille, men jeg har ikke hatt noe overskudd til det den siste uken… Jeg har bare lukket øynene for at jeg i det hele tatt har et kommentarfelt, men jeg skal gå gjennom alt og svare <3 Håper det var oppklarende.

Nyt kvelden så blogges vi i morgen!

REISEGUIDE: 48 TIMER I MANCHESTER

Reklame | LoveGreatBritain

Heisann dere! Jeg hadde det helt supert i Manchester. Det var kun snakk om to dager, men jeg føler allikevel at jeg fikk gjort veldig mye. Nå har jeg samlet mine beste tips til hva du kan gjøre på hvis du har 48 timer (eller mer) i Manchester. Dere kan også lese reiseguiden fra jeg var der i fjor sommer for mer tips!

FROKOST/LUNSJ

Mackie Mayor. Du må faktisk dra hit om du skal til Manchester! Det er stedet du ser på bildet over her. Mackie Mayor er en mathall med utrolig mye forskjellig. Alle de små bodene serverer ulik type mat og du finner for eksempel pizza, taco, asiatisk, Fish&chips og veldig mye annet. Det beste jeg spiste i løpet av hele turen var blomkåltaco fra tacoboden. Den var fantastisk god! Jeg spiste også spiced cauliflower, altså mer blomkål dagen etterpå. Skikkelig godt. En annen på turen bestilte pizzaen og sa den var kjempegod, mens flere bestilte Fish & chips og skrøt masse. Jeg tror alt er godt her.

Cultureplex. Dette var på hotellet jeg bodde på, men det er åpent for alle. De har en veldig bra frokostmeny bestående av blant annet havregrøt, pannekaker og avokado toast.

Cultureplex. Dette var på hotellet jeg bodde på, men det er åpent for alle. De har en veldig bra frokostmeny bestående av blant annet havregrøt, pannekaker og avokado toast.

MIDDAG

Altsåååå det er så utrolig mye digg mat i Manchester at det er helt umulig for meg å velge ut to favoritter. Nå er denne guiden basert på en tur på 48 timer, men jeg slenger med noen flere alternativer til dere. Vi liker jo alle forskjellig mat, men her kommer mine favoritter i prioritert rekkefølge. Først = best.

The refuge. Først og fremst fantastisk mat, men jeg må nevne lokalet. Det er gigantisk og du har et område hvor det er bar, og ikke en normal bar, men et stort område hvor man kan drikke. Så har de en del som er restaurant og et slags mellomområde med små bord og trær!!! De serverer småretter, eller tapas om man vil. Dette er den beste tapasen jeg har spist på lenge. Dette var også et av få steder jeg skulle ønske jeg likte kjøtt fordi noen av de rettene… Wow, de så gode ut. De hadde blant annet en slags pizza, eller flatbread med lam, granateple og masse annet digg. Jeg spiste riktignok kun vegetar og det smakte helt supert!

Iberica. Enda mer tapas! Her spiste jeg første gang jeg var i Manchester og kunne gjerne dratt dit igjen. Et litt mindre lokale i Spinningfields, men utrolig koselig stemning og kjempegod mat!

Erst. Småretter her også gitt. Jeg er veldig glad i det fordi da får jeg smakt litt av alt jeg har lyst på. De hadde ikke den største menyen, men jeg tror de aller fleste finner noe de liker. De hadde et helt sykt godt brød (flatbread) som jeg anbefaler på det sterkeste. Jeg hadde pasta i tillegg og potetene der må dere faktisk smake. Koselig, lite lokale i boligområde.

Vi var på en food tour og jeg smakte på småretter på forskjellige steder. Jeg føler ikke det er nok å basere et helt tips på og jeg vet ikke hva menyen der består av, men jeg kan nevne noen av stedene jeg smakte på retter som var helt fantastisk gode! Tarrif & Dale, The Rivals, Mackie Mayor (mathall) og Scene Indian Street Kitchen som jeg spiste på sist jeg var der.

DRINKER

20 stories. En helt sykt fin rooftop bar med et stort inneområde og en diger takterrasse. Etter hva jeg har hørt kan man spotte både fotballspillere og andre kjendiser her for dere som liker sånt 😉

The Ivy. De har en rooftop garden hvor det er skikkelig hyggelig å ta en drink eller to!

Sunset By Australasia. Dette skrev jeg feil i forrige guide, men dette er altså det riktige navnet. Perfekt å sitte ute på våren eller sommeren. Utrolig gode drinker og skikkelig Instagram-vennlig.

 

SHOPPING

Primark. Det ligger i sentrum og er kjempestor! Jeg elsker Primark og kan ikke dra til en by uten å ta turen innom. For det første har de mye kult og for det andre så er det utrolig kjekt å kjøpe ting som sokker, truser, hårstrikk, spenner osv. der fordi det er så billig og kvaliteten er ganske god.

Manchester Arndale. Gedigent kjøpesenter med over 200 butikker som for eksempel Topshop, Topman, Zara, River Island, Victoria’s secret og masse annet.

Selfridges & Co. Sko, klær, tilbehør, smykker, mat – alt samlet på ett sted! Dette er litt mer luksus og du finner merker som Burberry, Acne, Maje, Ganni, Zimmermann og mye mer.

Manchester har også butikker som Zara, Topshop og selfølgelig skikkelig luksus. Finn New Cathedral Street så finner du shoppingen rundt der.

TING Å GJØRE

Det er masse å gjøre i Manchester. Det er åpenbart en fotballby og dere som er interessert i det kan nok mer om det enn hva jeg gjør så informasjon om det finner dere nok mange andre steder enn her.

Det er forskjellige områder i Manchester som er verdt å besøke. Første gang jeg var i Manchester bodde jeg helt i andre enden enn hva jeg gjorde nå. Jeg bodde like ved Spinningfields som er et litt finere område. Her er det høye skyskrapere, rooftop bars og “fancy dining”. Hit drar du hvis du vil være litt ekstra fin, drikke drinker på takterrasser, kanskje spotte en kjendis eller to og dra på finere restauranter.

Northern Quarter (hvor jeg oppholdt meg mest nå) er et helt annerledes strøk og virkelig verdt å besøke! Her er det masse gatekunst og her kan jeg anbefale en guidet tur for å se på de forskjellige kunstverkene samtidig som du får høre historien bak. Det er et hipsterstrøk. Du finner (nesten) ingen kjeder, men egne konsepter og unike butikker og cafeer.

Junkyard gold club. Dette stedet ser så kult ut! Det er en innendørs minigolfbane med masse neonlys, man kan kjøpe med seg drikke på banen og gjøre det til et lite vors om man er en gjeng.

Central Perk. Denne må dere dra på om dere er Friends fans!!! Inne på Primark har de laget en versjon av Central Perk hvor man faktisk kan sitte, akkurat som gjengen i Friends gjør. Det er det kuleste jeg har sett på veldig lenge.

TRANSPORT

Det går direktefly fra Oslo med både SAS og Norwegian. Ryanair flyr direkte fra Torp. Det går muligens direkte fra andre steder i landet også, men jeg har kun erfaring med disse rutene.

Fra flyplassen til Manchester er det ikke veldig langt. Du kan fint ta taxi uten å ruinere deg, men det går også tog til Manchester sentrum. Sjekk på forhånd hvilket stopp som er nærmest hotellet ditt. Det er tre hovedstopp i sentrum, Piccadilly, Oxford Road og Victoria.

I Manchester har de faktisk to gratis busser som kjører rundt. Det er en slags hopp on hopp off-greie og den kjører til de mest besøkte stedene, shoppingstrøk og business strøk. De har også trikker og busser, taxiprisene er ikke så gale og man kan faktisk gå en del. Avstandene kan være ganske store, men det er ofte mye gøy å se på vei fra A til B så jeg anbefaler absolutt å gå.

HER KAN DU BO

Det kommer litt an på hvilket område du ønsker å være mest i, men jeg kan anbefale Native som jeg bodde på nå. Utrolig fint og rent. Veldig kult interiør! Det er i gåavstand fra togstasjonen, så det er perfekt om du tar toget fra flyplassen. Det ligger like ved (kanskje i?) Northern Quarter og du kan fint gå til shoppingstrøkene og ikke minst Primark!

HELG MIDT I UKA

Reklame | Kouture / annonselenke Nelly

Hei, fineste dere! Har dere hatt det fint i dag? Nå befinner jeg meg på Bortelid og denne dagen har rett og slett vært skikkelig bra. Akkurat det jeg trengte!

JAKKE KOUTURE / SOLBRILLER HER / VOTTER VERO MODA / BUKSE H&M

Vi kjørte opp i går kveld etter at jeg var ferdig på valpekurs med Trulte. Jeg gråt ikke denne gangen, veldig stolt av meg selv hehe. Uansett. Morten skulle uansett kjøre opp til hytta i går for å gå på ski i dag, så i siste liten bestemte jeg meg for at jeg skulle bli med. Angrer ikke et sekund. Det var en veldig bra avgjørelse. Klapp på skuldra til meg selv.

Det er få steder jeg slapper så bra av som på hytta til Morten. Det er så deilig her, så stille og ikke noe man gjøre. I dag har vi i tillegg vært ekstremt heldige med været. Jeg våknet opp til en oransje himmel i det solen var på vei opp. Siden det har det vært knall blå himmel og strålende sol. Jeg føler jeg er i et vinterparadis og det er jeg jo faktisk.

Trulte koser seg så mye her! Hun elsker snø og har løpt rundt på terrassen og kost seg mens Morten har måkt. Hun hopper rundt, kaster snø, spurter frem og tilbake og hun er så søøøøøt.

Morten skulle ut på skitur så da tok jeg med meg Trulte og gikk en lang tur. Jeg ble ordentlig sliten faktisk, men det var sykt deilig. Vi kom tilbake til hytta og koste oss på sofaen, jeg fikk jobbet litt og spist en god lunsj. Det ble en utrolig deilig powernap på sofaen for min del, før vi hoppet i boblebadet etterfulgt av det beste i verden – pizza. Sååå herlig, vi har rett og slett flyttet helgen til midt i uka. Dette er jo terapi.

Ah, en så deilig kveld! Vi må dessverre tilbake til Kristiansand i morgen tidlig, men jeg skal nyte hvert eneste minutt fra nå til vi drar. Mac og mobil skal legges bort og jeg skal bare kose meg med mine to kjære favoritter ❤️

UKENS HANDEL

Denne ukeshandelen ble ganske stor! Vi var på Coop Obs, jeg elsker den butikken. Perfekt til storhandel og nå hadde de noen veldig gode tilbud. Som dere ser så hamstret vi Pepsi Max og Pepsi Max lime. Vi kjøpte litt påfyll av ting som må være på plass, melk, egg, havregryn, smør og litt pålegg. I tillegg ble det er par ting til Trulte så denne handelen ble stor og ganske dyr.

Seg hamstrer alltid Quorn når jeg først finner det. Ingen av butikkene i nærheten av meg pleier å ha det og det er så synd fordi dette er den beste kjøtterstatningen jeg vet om.

Jeg tok også med en av denne. Jeg synes den er ordentlig god, både i gryter, men også stekt alene med godt tilbehør.

Småpoteter er så godt! Ovnsbakt med rosmarin og maldonsalt.

Litt mozzarella til salater

Ørretfilet har blitt et fast innslag i ukens handel.

Dette syltetøyet er sååå godt! Eple og pære på havregrøt eller bananpannekaker.. Nam!

Basilikum. Supergodt sammen med mozzarella og tomat.

Jeg fikk plutselig lyst på druer, aner ikke hvorfor haha.

Så måtte vi ha påfyll av tannkrem.

Handelen kom på cirka 1500 kroner.

10 PLAGG JEG ALLTID HAR I GARDEROBEN

Reklame | annonselenker Nelly

Nå tenkte jeg å skrive litt om / svare på et spørsmål jeg stadig får. Hva jeg ha i garderobeskapet mitt? Det har tatt noen år, men jeg har etter hvert funnet ut hvilke plagg jeg liker å alltid i garderoben. Plaggene jeg alltid får brukt og aldri blir lei av. De som egentlig funker med alt! De funker med hverandre og de funker alene. Man kan enkelt kle de opp eller ned. The basics.

KODEN ANDREA25 GIR 25% PÅ ALT FRA NLYBYNELLY

Oversized skjorte (her). Det funker kjempefint til jeans, er veldig kult til skinnbukser, kan brukes alene eller med blazer over.

Mom jeans (her). Funker til alt! Jeg liker det nok best med en t-skjorte stappet nedi, eller med en oversized basic genser over. Strikkagenser er også gull.

Oversized blazer (her). Et av mine favorittplagg! Dette har jeg mange av i skapet altså. Det funker i alle farger og mønster, veldig kult med en vid bukse i samme farge. Min absolutte favoritt er en oversized sort blazer. Kjempekult med en bukse i skinnimitasjon eller vinyl. Hvis den er lang nok kan du bruke den med strømpebukse som en kjole.

Print t-skjorte (her) og t-skjorte (her). Det er en t-skjorte, du kan bruke den akkurat som du vil! I skjørt, i alle mulige bukser, under blazers…

Vide bukser (her). Disse er jeg glad i og det var en periode på cirka et år jeg ikke brukte annet enn vide sorte bukser til hverdags. Style de opp med en fin bluse, body eller topp med hæler. Style de ned med en strikkegenser og boots, eller en t-skjorte og sneakers.

Boots (her). Jeg har blitt totalt hekta på boots! Jeg liker å stappe buksene mine (gjerne vide sorte) oppi dem. De er perfekt nå som det er kjøligere ute, vått på bakken og sneakers må vente.

Hvite sneakers (her). Dette Kan jeg ikke få nok av. Det funker til alt! Jeans, skinnbukser, vide bukser, skjørt, kjoler. Alt.

Oversized genser (her). Først og fremst sykt digg å chille i, et perfekt reiseplagg. Du kan også bruke det til hverdags. Jeg synes det er veldig kult sammen med bukser i skinnimitasjon og boots.

Bukse i skinnimitasjon (her). Helt hekta! Funker med absolutt alt fra t-skjorter og basic gensere til fest-bluser, skjorter og strikkagensere. Must have!

 

TANKER AKKURAT NÅ

Reklame | annonselenke Nelly

TOPP HER

💭 Jeg trodde aldri jeg skulle si denne setningen, men gi Melina og Jon Almås sin egen serie! Jeg har sett på 71 grader nord kjendis som først og fremst må få skryt for en fantastisk cast i år. For det andre elsker jeg relasjonen mellom Melina og Jon 😂 Se for dere de to i et program som På tur med Dag Otto, bare Jon & Melina på tur. Jeg hadde dødd!!!

💭 Apropos… Jeg kunne ALDRI vært med på 71 grader nord. Nei, ikke for å utfordre jeg selv eller noe som helst. Helt grusomt! Høyder, vann, dårlig vær… ikke min greie.

💭 Jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen: de fremste setene på VY sin dobbeldekker til Oslo er virkelig den beste måten (bortsett fra det å faktisk kjøre selv) å reise mellom Oslo og Kristiansand på. Skal til Oslo om noen dager, hva har jeg bestilt? De fremste setene på bussen og jeg GLEDER meg til å reise.

💭 Det er utrolig godt at vi er på vei mot lysere tider. Jeg ser at det sakte, men sikkert bedrer seg. Det er litt lysere litt tidligere og solen holder seg litt lenger oppe før den går den. Jeg er helt utkjørt etter denne mørketiden. Det er fælt hvor mye det påvirker meg. Jeg blir så mye trøttere, mister motivasjonen og blir helt ærlig mer gretten. Gjett om jeg gleder meg til våren!!! 

💭 Wow, vi har vært så utrolig heldige med Trulte. Hun er virkelig en fantastisk hund! Ja, hun har sine feil hun også, men de skal vi rette opp i løpet av valpekurset vi går på. Generelt er hun så ufattelig snill! Jeg tror ikke det finnes noe sinne i den lille kroppen hennes jeg. Hun elsker oss, virkelig. Hun er så nysgjerrig og leken, samtidig som hun kan ligge rett ut på sofaen eller lage koselyder i armene våre. Hun lærer så fort og jeg blir så glad av å se hvor fornøyd hun er når hun klarer nye ting, når hun rapper sokker (😂) og når hun løper ute i skogen og koser seg. Vi kunne aldri fått en bedre hund!

💭 Januar må være den treigeste måneden i året. Jeg føler seriøst at denne måneden har vart i minst tre! Det er helt sykt. Nå trenger jeg at det blir februar så jeg forstår at tiden ikke står stille.

💭 Jeg er så delt… En del av meg vil flytte tilbake til Oslo. Jeg savner virkelig å ha vennene mine rundt meg, å kunne stikke bort til en av de en tur, lage middag sammen, trene sammen, ta en vinkveld. For all del, jeg har blitt kjent med veldig fine mennesker her i Kristiansand, men det er noe annet enn «gjengen min» som jeg har hatt i mange år. Samtidig så vil jeg egentlig ikke bo i Oslo. Jeg liker Kristiansand mye bedre som by, og jeg trives jo! Allikevel så er det savnet der… Ahhhh håpløst.

💭 Det dummeste jeg vet om er folk som sender meg melding om at de ikke liker innholdet mitt, at jeg er plagsom, at de ikke liker stemmen min (det er en gjenganger) osv. Det som er interessant er jo at dette er ting som er ganske lett å unngå, haha. Hvorfor i all verden oppsøker du da kanalene hvor jeg deler innhold og hvor du hører meg snakke? Altså det blir for dumt 😅

💭 Det å kjøpe billett til Taylor Swift i Oslo er det lureste jeg har gjort på lenge. Nå skal Veronica Maggio og Sigrid på samme dag!!!! Jeg elsker alle tre, herregud for en girl power konsert. 

💭 Å ha irritabel tarm ute i verden er totalt håpløst. Det går ikke an å holde seg unna ting med mindre man lager alt fra bunnen selv. Å kjøpe med seg noe lett eller spise ute er helt håpløst.

💭 Jeg velger alltid setet nærmest vinduet på flyet om jeg har mulighet. Der kan jeg hvilke hodet inntil og jeg kan sitte og slappe av frem til det passer seg å gå av flyet. Det er så kjedelig når jeg sitter på et av de to andre setene og personen innerst absolutt skal trykke meg ut for å stå og henge i en stappfull midtgang før de i det hele tatt har åpnet døren! Hvis du sitter i midten eller bak i flyet så slipper man uansett av alle foran så hvorfor 🙆🏼‍♀️

💭 Hvorfor har så mange hotell varmt og merkelig lys på badet? Det er så vanskelig å sminke seg…

35 FAVORITTER MED 25% RABATT

Reklame | annonselenker Nelly

KODEN ANDREA25 GIR 25% RABATT PÅ ALT FRA NLYBYNELLY

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER

6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER / 10 HER

11 HER / 12 HER / 13 HER / 14 HER / 15 HER

16 HER / 17 HER / 18 HER / 19 HER / 20 HER

21 HER / 22 HER / 23 HER / 24 HER / 25 HER

26 HER / 27 HER / 28 HER  / 29 HER / 30 HER

31 HER / 32 HER / 33 HER / 34 HER / 35 HER

UKEN SOM GIKK

Reklame | LoveGreatBritain / annonselenker Nelly & NA-KD

JAKKE MATCH (LIGNENDE HER) / T-SKJORTE NLY / BUKSE HER / SKO HER

AKKURAT NÅ: Samme som alltid. Skal ut med Trulte, spise frokost og så skal jeg på PT time. Jeg gruer meg faktisk, det var å hardt sist haha. Jeg kommer til å være støl i en hel uke til.

UKENS TANKE: Aaaaah, jeg savner Oslo… Nei, ikke Oslo. Jeg savner å bo i Oslo med mine nærmeste rundt meg så jeg kan stikke innom en tur uten å planlegge, chille sammen på søndagene, trene sammen og ha vinkvelder. Eller bare å dra til en venninne og ligge på sofaen uten å gjøre noe! Problemet er at jeg liker Kristiansand mye bedre enn Oslo og med Trulte er det virkelig en fordel å bo her. Allikevel så kjenner jeg på savnet og kjenner meg litt ensom i Kristiansand til tider.

UKENS FAVORITTPLAGG: Ganni kjolen min! Jeg har vært helt obsessed med den så lenge nå og solgte unna masse på Tide så jeg skulle ha samvittighet til å kjøpe den, hehe.

UKENS TIPS: Jane The Virgin! Serien ligger på Netflix. Den er litt teit, men litt gøy. Jeg liker den i alle fall så dere kan jo sjekke den ut og se hva dere synes 🙂

UKENS CRAVING: Pasta… og alt gratinert.

UKENS HØYDEPUNKT: Manchester! Det var en så fin tur og det gikk så bra. Jeg har virkelig fått øynene opp for denne byen. Den er så kul! Maten her er helt fantastisk og det er enda mer jeg vil se som jeg ikke rakk.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Magen min… Jeg hadde skikkelig vondt i magen på turen. Det er umulig å spise lavfodmap på reise, særlig når jeg spiser vegetar. Jeg våknet flere ganger den ene natten fordi det var så vondt. Det er så synd fordi det er sykt mye god mat, og når jeg skal ha vegetaralternativene så blir det ofte ting jeg ikke tåler. Utrolig kjedelig, men det var faktisk verdt det, haha.

UKENS ØNSKELISTE: Rutete bluse her, gul skjorte her, veske her, kjole her

UKENS MATRETT: Jeg har spist helt sykt mye god mat denne uken! Manchester imponerer virkelig på matfronten, noe byen gjorde sist jeg var her også. Hvis jeg må velge en favoritt var det vegetartacoen jeg spiste den første dagen. Det var en taco med blomkål og noe spicey, sykt god. så var det en med søtpotet og feta. Det smakte himmelsk.

UKENS POSITIVE: Hvordan jeg taklet Manchester. Det å reise på tur helt alene for så å skulle tilbringe 48 timer kun med fremmede mennesker og snakke engelsk hele tiden… Jeg trodde det skulle gå mye verre, men jeg klarte meg så bra! Jeg er skikkelig stolt av meg selv, ble til og med god på small talk – PÅ ENGELSK. Flink meg.

MÅL FOR UKEN SOM KOMMER: Faktisk dra på Vixen og ikke feige ut i siste liten. Dette er nummer en! Så skal jeg trene to ganger og ta en halv fridag fra sosiale medier, haha.

UKENS FAVORITT-BILDE: Jeg synes dette var så kult!