VLOGG: PÅ TUR I KAUNAS

Martine og jeg var så flinke og filmet masse på tur. Eller, Marine filmet masse mens jeg egentlig ikke fulgte så mye med, haha. Vi gjorde utrolig mye gøy (etter vår mening) og her kommer videoen fra torsdag og fredag i Kaunas. 

 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SPØRSMÅLSRUNDE / PARADISE HOTEL

God morgen! Hva passer vel bedre å starte dagen med enn å lese masse sladder og tanker om Norges beste realityserie? Ikke vet jeg. Her kommer i hvert fall svarene på ALLE spørsmålene fra spørsmålsrunden om Paradise så kan dere kose dere med dette på vei til jobb eller skole. Ønsker dere alle en kjempefin dag, klem!

Hvorfor roper dere alltid “brev” når det kommer brev?

Det aner jeg faktisk ikke! De startet vel i de første sesongene og så har alle tatt etter. Det skjer jo alltid noe spennende når det kommer et brev, så man vil vel is ifra på en måte.

Mange av de som har vært deltakere på PH sier at det er som å «leve inne i en boble»,hva menes med dette?

Man er helt lukket fra omverdenen om alt som eksisterer er det hotellet, menneskene der og hva som foregår der. Det er nok det at man glemmer at verden utenfor eksisterer. Det er utrolig vanskelig å forklare og jeg skjønte ikke helt hvordan det var selv før jeg faktisk var på hotellet. 

Hvem av de nye liker du best og hvorfor?

Godt spørsmål! Ut ifra førsteinntrykk liker jeg Ine best. Jeg digger at hun har skrevet kontrakt om å slippe kula, haha. I tillegg virker hun veldig morsom og bestemt og jeg synes det er moro at hun er spill-fokusert. Hos guttene liker jeg Leo best fordi han virker som en fyr som kan lage mye liv inne på hotellet! En morsom og ærlig fyr, sånn ut ifra portrettet. 

Hva fikk dere til middag på PH?

Det var så mye forskjellig, alt var skikkelig digg. Vi fikk vårruller, salater, pasta, burgere, fisk, pizza og mye annet. Jeg savner fortsatt den burgeren vi fikk, åååh den var helt sykt god. 

Er det skuespill? Liksom har dere «manus» dere må følge? Ting dere MÅ si? Og ting dere ikke kan si? Bestemmer castingen det?

Nei, vi har aldri manus. Vi blir kun bedt om å si ting igjen om det skjer noe galt med lyden. Ja, det er ting vi ikke kan si. Vi kan ikke snakke om folk hjemme og selve produksjonen blant annet. 

Heier du på Soph av legendene? Er dere venner?

Nei og nei. 

Visste de andre deltagerne(de som ikke var der under finalen) hvem som vant før finalefesten?

Ja, jeg er ganske sikker på at absolutt alle visste det. 

Får man snus og røyk der?

Man får røyk, men ikke snus. 

Hvem av jentene er favoritten din?

Jeg liker Ine best foreløpig. Det blir spennende å se hvem jeg liker best etter et par måneder haha.

De får intervjuer på sync til å passe godt inn. Gjør dere fler om gangen, og får beskjed hva dere skal snakke om? Akkurat dette ønsker jeg å vite mer om 🙂

Det er ofte flere ganger om dagen, ja. Det varierer veldig hvor mye en er på sync ut ifra hvor involvert man er i det som skjer på hotellet. Den første uken var jeg på sync kanskje fem ganger om dagen, mens uken etter var jeg kanskje en til to. Sånn holder man på hele veien. Du blir stilt spørsmål om hendelser som har skjedd, dine tanker rundt ting og egentlig snakker du bare om alt som skjer. Dette er også en fin måte å få utløp for frustrasjon og tanker du ikke kan dele med de andre deltagerne fordi alt er helt konfidensielt. Det hender vi må på sync noen uker etter en hendelse hvis de ikke fikk tid til å snakke med oss eller at de plutselig trengte synspunktet fra flere osv. 

Kjenner du noen av deltakerne, og isåfall hvem?

Nei, ingen! De eneste jeg har noe kjennskap til er legendene. Jeg har hilst på Isabel et par ganger, Soph var med i samme sesong som meg og jeg har også møtte Carl Aksel noen ganger. Så møtte jeg faktisk Aurora og Ann-Marielle kjapt før jeg dro i fjor fordi vi skulle spille inn noe greier sammen. Det hadde jeg glemt, haha. 

Hva skjer på hotellet om man får mat man ikke liker til middag f.eks?

Da får du gå sulten, haha. Vi fikk utrolig mange alternativer! Ida var for eksempel vegetarianer og da var det alltid vegetariske alternativer til middagen. Jeg er ikke så glad i fisk, så da vi fikk det spiste jeg bare masse av tilbehøret. Vi har jo alltid sandwicher og frukt tilgjengelig så det var ikke krise. 

Hei Andrea! Jeg elsket sesongen deres. Hvem savnet du mest når du var på hotellet??

Så hyggelig å høre! For å være ærlig savnet jeg ingen, haha. Jeg var helt lost i hotellet. På vei fra og til Norge savnet jeg riktignok pappa masse. Jeg holdt på å begynne å gråte da vi FaceTimet på flyplassen i Atlanta og sa hadet. 

Hvordan kan noen deltagere være studenter mens de er med på programmet?

Enten har de tatt permisjon eller så satser de bare på å lese masse ekstra når de kommer hjem. Det går nok helt fint for de fleste!

Kan man henge opp et laken foran doet f.eks om man skal bæsje?

Nei, vi kan ikke dekke til noe. 

Hva skjer hvis man blir skikkelig dårlig under innspilling? F.eks hvis man får diaré mens man har parseremoni? Kan man «løpe» på do da også komme tilbake og fortsette innspillingen?

Haha, nei da blir du sendt hjem! Neida. Sånt skjer. Det er jo ikke akkurat ideelt, men om det skjer så går det jo fint. Da tar man en pause og fortsetter når personen er tilbake. 

Hva skjer hvis det skjer noe med familien hjemme?

Familien hjemme får kontaktinformasjonen til produksjonen så de kan alltid komme i kontakt med oss om det er noe viktig. 

Hva tenker du om at kanskje årets paradise deltagere kommer til å erstatte din, sofie, og begge martinene sin plass på topplisten? Tror du det kan skje?

Jeg håper at dere som leser bloggen min nå leser den fordi dere liker meg og den, ikke fordi jeg var med på Paradise. Jeg tror nok mange av de kan ligge høyt oppe under innspillingen, men om de tar over plassene våre vet jeg ikke. 

Har dere vekkerklokke på hotellet? Hvordan vet dere hva klokka er til en hver tid?

Nei, vi har ikke. Vi får ikke vite klokkeslett fordi det er ikke relevant. 

Hvordan var det å bli filmet hele tiden på PH? Følte du ikke at du fikk litt lite privatliv?

Det tenkte jeg på i en dag eller to så glemte jeg det. Det var litt ubehagelig å vite at noen så på meg mens jeg liksom vasket underlivet mitt, haha, men det gikk jo helt fint. 

Hvordan syntes du selv at du var på paradise hotel? Er du fornøyd med hvordan du ble framstilt? 🙂

På hotellet var det spill, spill og spill for meg. Samtidig viste jeg mange gode sider og de andre deltagerne (foruten om Sofie, Kevin og etter hvert Morten) ante ikke at jeg spilte i det hele tatt og jeg var ganske godt likt der inne. Det kom nok ikke like godt frem på TV, noe jeg synes er ganske synd fordi jeg fikk aldri en periode hvor de viste mine bedre sider. Jeg ble hatet hele veien og det har jo mye med fremstillingen å gjøre. Grunde snudde de halvveis, samme med Henote og med Sofie (bare motsatt vei). Mye har med klippingen å gjøre. 

Hvordan kan isabel raad blogge når hun spiller inn ph , hun har en tlf hun kun kan ta bilder med?

Enten poster noen ferdigskrevne innlegg for henne, eller så får hun et par minutter hver dag til å gjøre det selv. Jeg vet ikke. 

Er det mye kroppspress inne på paradise?

Jeg følte ikke på det i det hele tatt! Alle jentene spiste normalt og koste oss. Det var aldri snakk om kropp og slanking blant oss der inne. Dessverre var det ikke sånn for guttene. De snakket så mye om kropp, skulle spise kjempelite og var så stressa over det greiene der. Det var hele tiden sånn “hvor mange salatblader tar du? Okei, da tar jeg en mindre”. Sånn seriøst, vi jentene holdt på å dæve av de. Du er på Paradise Hotel, slapp av og kos deg! Det er to måneder av livet ditt, liksom. 

Når dere prater i det grønne rommet under en parsermoni. Spiller dere det inn/sier det før eller etter selve seremonien? 

Både og. Vi spiller inn tanker og hva vi tror skjer før seremonien, så spiller vi inn det vi sier under seremonien i etterkant. 

Synes du ikke det er litt urettferdig at produksjonen har så mye makt? For eksempel at du kunne ha jobbet i ukesvis med å få ut en stor konkurrent, og så sendes vedkommende inn igjen noen dager etter, noe som vil sette deg i en utrygg situasjon…?

JO!!!!!!! Jeg holdt på å klikke noen ganger, haha. Det mest irriterende var selvfølgelig da Martine fikk VELGE seg partner inn i finalen. Altså? Da ryker jeg rett ut og mistet den sterkeste partneren på hotellet. Sykt irriterende. Vi så jo alle for oss at guttene skulle ofre partneren for en finaleplass og hvis ikke noen ofret seg kunne Martine velge. Petter skulle jo det og da hadde han og Martine stått i finalen, muligens mot Kevin og meg :////. Men, men. Sånn er det når man er med på et slikt tv-program. Sykt kjedelig, men jeg var jo forberedt. 

Hvem tror du vinner årets sesong?

Jeg tror han broren til Erlend Elias vinner sammen med en av legende-jentene, muligens Isabel Raad. 

Hvem er den kjekkeste av de nye guttene?

Leo!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

GATEKUNST

I Kaunas er gatekunst veldig populært og etter hvert også godkjent av myndighetene (i følge guiden vår). På den guidede turen vår tok guiden med oss til en liten bakgård som også er et slags galleri.

Det er en kunstner som har portrettert menneskene som har bodd og bor der i form av bilde som er malt på veggen. Det er så mye kult og dette er definitivt den råeste bakgården jeg har sett i mitt liv. 

Dette bildet beskriver visstnok hvordan kunstneren ser seg selv. Litt som en skøyer som står og portretterer andre menneskers liv.

Her er Martine og guiden vår som har så utrolig mye kunnskap om denne byen. Det var utrolig fascinerende!

OMG. Dette er faktisk en tegning av en 7 år gammel jente. Det ble holdt en konkurranse hvor barn kunne sende inn bidrag og så ble et av bildene valg ut til å bli gatekunst. Nå preget bildet til den syv år gamle jenta en av bygningene i byen og det er SÅ SØTT.

Det som skjedde her var at vinduet faktisk ble knust. Kunstneren som bodde der valgte å fylle det med et lerret og male et nytt vindu (med en supersøt katt). Så selve de “lukkerne” på siden er ekte, mens vinduet er malt på. 

Yes, more art. 

Av en eller annen grunn rørte dette bildet meg skikkelig. Jeg fikk litt vondt i hjertet uten at jeg forstår hvorfor. Legg merke til lekene som er satt utenfor maleriet. 

Dette er en eldre dame som bodde i bygården som tilhører bakgården tidligere. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

IKKE IGJEN…

Hei, fine dere! I dag er jeg rett og slett skikkelig dårlig. I går våknet jeg opp med hodepine og i dag våknet jeg opp med en fem ganger verre hodepine, i tillegg til at alt føles tungt og verker. Det er helt krise. Jeg har vært så mye syk og jeg orker ikke bli syk igjen. Ikke har jeg tid heller. Det er mulig jeg er dum nå, men jeg drar på jobb og later som jeg ikke er syk og satser på at det går over. 

Jeg har vært helt fjern denne uken så uken som gikk har gått i glemmeboken. Den er tilbake neste uke! Jeg hadde også tenkt til å fortelle dere om denne ukens planer, men men. Haha, sånt skjer. Uff, jeg føler bloggen min har vært litt halvveis de siste dagene. Det beklager jeg, men jeg kommer sterkere tilbake! Si gjerne ifra om det er noe spesielt dere vil lese om forresten. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

BLENDET AV SPONS

I dag ble årets Paradise-deltagere sluppet og det får meg til å mimre tilbake. For et år siden var jeg dem og mye har skjedd siden den gang. Det er helt sykt å se tilbake på tiden like etter Mexico.

“Angrer du på noe?” Nei, egentlig ikke. Ikke annet enn at jeg levde i en boble av luksus når det kommer til å kunne sette på vipper, forme bryn, få extension og falske negler. Jeg ville ha alt og jeg fikk alt. 

Nå sitter jeg her, litt under ett år senere og er så godt som naturlig. Det eneste som er igjen er negler og de vet jeg ikke helt hvor lenge jeg kommer til å fortsette med. Jeg fikk en trang til å fjerne alt det ekstra. Ta det bort. Jeg ville være meg igjen og på et tidspunkt kunne jeg ikke se meg selv i speilet. Jeg fant ikke meg. Jeg så en jente full av ekstra, men ikke meg.

Det er gøy å ha prøvd og jeg sier ikke at jeg aldri skal gjøre noe av det igjen, men jeg må innrømme at akkurat nå er det godt å bare være meg. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

JEG HAR SLUTTET MED PREVENSJON


(Hehe ser dere greia med t-skjorten og innlegget? Jeg er litt morsom da)

For et par måneder siden bestemte jeg meg for å slutte på p-piller, rett og slett fordi jeg ikke så poenget med å ta pillen hver dag når jeg uansett ikke kan ha sex. Jeg fikk så mange tips fra lesere med lignende plager som vaginisme og vestibulitt om å slutte på pillene, så derfor bestemte jeg meg for å gi det en sjanse.

Når man slutter med prevensjon får man naturligvis mensen regelmessig igjen. Dette er noe jeg hadde glemt! De siste årene har jeg som regel hoppet over mensen og kun hatt det innimellom, men nå vil det naturligvis komme av seg selv hver måned. Vanlig, naturlig mensen er noe helt annet enn det man får når man går på p-piller. Det er mye mer og bare helt annerledes. Jeg ble nesten bekymret første gang det kom. Er det normalt å blø så forbanna mye? Tydeligvis. 

Det jeg også hadde glemt er hvor ille mensenplagene mine pleide å være før jeg startet med prevensjon. Det var også litt av grunnen til at jeg startet med det i utgangspunktet, men fordi det er såpass lenge siden har det gått helt i glemmeboken. Frem til nå…

Da vi skulle reise hjem fra Kaunas ble jeg så utrolig dårlig. Jeg holdt på å kaste opp flere ganger. Hadde ganske kraftige magesmerter som kom og gikk. Jeg var svimmel, hadde hetetokter og var skikkelig oppblåst. Først trodde jeg at det var en reaksjon på noe av maten jeg hadde spist og det var ikke før jeg kom på at det er denne tiden av måneden jeg la sammen to og to. I tillegg til dette blir jeg ofte veldig følsom dagen før. Jeg kan begynne å gråte om fjernkontrollen går i bakken eller om noen holder døren åpen for meg. Altså… 

Hvis det skal være sånn hver gang så orker jeg ikke. Det er helt jævlig. Jeg føler meg syk, er kvalm og har vondt. Det verste jeg vet i hele verden er å være kvalm så det her vet jeg faktisk ikke om jeg klarer. I tillegg er det jo eggløsning. Første gang jeg fikk det etter at jeg sluttet på pillene var en ganske stor overraskelse. Jeg har helt glemt hvordan kroppen fungerer. Niplene mine var så såre at jeg nesten ikke klarte å gå med bh. De verket og var helt ekstremt følsomme, altså au. Det stakk i magen i to dager og jeg innbiller meg selvfølgelig at jeg kan kjenne egget løsne. 

På en måte vil jeg fortsette å ikke bruke prevensjon, men på den annen side… Hvorfor slutte på noe som faktisk kan gjøre at jeg slipper disse plagene en gang hver eneste måned? Ah, livet som jente dere. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SPRING FAVOURITES

ANNONSE – alle lenker er annonselenker

Det er snart vår, folkens! I hvert fall om en to måneders tid. Jeg elsker våren og sammen med høsten er det min favorittårstid. Lettere klær, men fortsatt store, digge jakker.

Jeg har selvfølgelig begynt å kikke litt på vårklær allerede og drømmer meg bort i det alle de nye plaggene som dukker opp over alt. Her er noen av mine favoritter som fåes kjøpt hos Nelly!

1. TEDDY JACKET HER   /   2. SKJØRT HER   /   3. SOLBRILLER FRA CELINE HER

4. AVIATOR JACKET HER   /   5. T-SKJORTE HER   /   6. JEANS FRA LEVIS HER

1. SKJØRT HER   /   2. BUKSE HER   /   3. RØDT OLASKJØRT HER

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

TAKK FOR NÅ

Endelig hjemme. Det å reise er så slitsomt, særlig når det foregår midt på natten. Jeg sov i en times tid før vi måtte opp for å pakke sakene våre og reise fra hotellet til bussterminalen. Deretter ventet en ganske lang busstur før det var enda mer venting på flyplassen. Derfor er det godt å endelig være på plass hjemme og kunne legge seg i min egen seng. 

Jeg skulle gjerne blitt noen dager til i Kaunas. Det er fortsatt så mye jeg vil se og oppleve her. Vi rakk ikke teste utelivet. Det er så mange kule katedraler og interessante steder jeg vil besøke, ikke minst flere restauranter! Jeg skal definitivt tilbake, men akkurat nå må jeg bare si takk for nå. Takk til verdens beste reisepartner som har gjort denne helgen helt perfekt! Jeg gleder meg til neste tur. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

JEG ER IKKE KLAR FOR Å DRA

Kaunas har virkelig overrasket meg positivt! Ut i fra bilder jeg så på forhånd så byen litt grå ut trist ut, men koselig. I virkeligheten er den så fin, fargerik og sprudlende, selv i en litt grå januarmåned. Da vi ble guidet gjennom byen i går fikk vi se og høre utrolig mye spennende om denne lille byen. 

Det er masse gatekunst over hele byen, noe som virkelig er mer på å sette farge på gamle og kanskje litt slitte bygninger. Det skaper liksom litt mer liv!

Både Martine og jeg er skikkelig fascinert av alle de vakre bygningene som finnes her. Jeg elsker jo fine bygninger av en eller annen grunn. Jeg vet ikke helt hva som er greia, men jeg synes det er så vakkert og fascinerende med fine bygg!

Dette er en statue av en bokbærer. Jeg ble skikkelig interessert i den historien guiden vår fortalte her, mens Martine datt ut haha. Jeg skjønner jo at dette ikke er sååå interessant for alle, men jeg elsker slike historier.

Mannen på statuen er et symbol på en bokbærer. Det vil si at han var med på å smugle bøker inn i landet på en tid hvor det var forbudt med det litauiske språket. Mødre måtte ha hjemmeundervisning med barna sine for å lære dem sitt eget språk. Det ble trykt bøker med litauisk språk i utlandet og smuglet inn av disse mennene. Som guiden vår sa “hadde det ikke vært for dem ville vi ikke hatt språket vårt den dag i dag”. Det er så fantastisk!

Gatene og husene er så fargerike. Nesten alt matchet håret mitt, haha. 

Vi ble også tatt med inn i “city hall” som var helt nydelig. Vi fikk være med ned i kjelleren hvor det tidligere var et fengsel. Det hang fortsatt kjetting igjen i veggen fra tiden hvor fangene var lenket fast før de skulle i retten. 

Det nydeligste var storhallen! Jeg ble helt forelsket og Martine vil gifte seg der, haha. Den var så stor og lys med nyyyyydelig stukkatur i taket. Store lysekroner som hang fra taket og høye mørke dører. Se så fint!

Åh, det er så trist at vi skal hjem allerede i morgen. Jeg kunne gjerne vært her lenger fordi det er fortsatt mye jeg vil se, oppleve og ikke minst spise haha. Restaurantene her er jo helt syke med tanke på kvalitet og pris.

Dessverre går flyet vårt hjem halv syv i morgen tidlig så vi må dra fra hotellet allerede klokken to i natt. Vi har akkurat vært nede i restauranten på hotellet og spist middag med et par vi ble kjent med her. Nå skal vi bare blogge og kose oss med litt vin, en film og snacks frem til vi forlater rommet vårt i natt. Håper dere har en super lørdag, så blogges vi i morgen!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKENS SPØRSMÅL // KJÆRSTE, UVENNSKAP, AVLYST LA, SEX ++

Hvorfor vil du ikke føde barna dine selv?☺️

Fordi jeg verken har lyst til å gå gravid eller føde et barn. Nei, takk! Heia adopsjon eller surrogati. 

Var den første du hadde sex med en som betydde noe for deg? Angrer du?

Jeg angrer ikke, nei. Dette er kanskje kleint å si, men jeg hadde en veldig fin første gang. Han var klar over at et var min første gang og var veldig fin og forståelsesfull så det ble en veldig fin første gang! Jeg skulle ønske jeg kunne si at han betydde noe for meg, men dessverre gjorde han ikke det… 

Hei! Lurer på om speltlompe er sunt eller sunnere en vanlig brød? Liker det veldig godt selv men skjønner ikke helt om det skal være sunnere å bedre en vanlig brød.

Jeg føler ikke helt for å uttale meg om hva som er sunt og usunt sånn sett. Grovt brød er også sunt! Speltlompe er sunt! Namnam, spis det du føler for eller få rad av en utdannet kostholdsveileder om du føler for det <3

Hva er snapen til håndballguttene?? Takk på forhånd, finner det ikke noen plass!!

Den er handballgutta. De er så morsomme å følge, særlig under mesterskap!

Hvem av håndballgutta har du crush på? 😀

Haha, typ hele gjengen. De er så flotte!

Hvorfor farget du håret?

Fordi jeg har hatt lyst til det i flere år, men ikke turt. Nå var jeg litt sånn “nå eller aldri”, så da ble det rosa and I love it. 

Hvem er de topp 3 kjekkeste på den norske herrelandslaget i håndball?❤️ Elsker å lese bloggen din!!!

Elsker alle, men må si at Kent Robin Tønnesen, Eivind Tangen og Magnus Abelvik Rød er nydelige. 

Hva skal til for å lykkes med en blogg?<3

Jeg holdt på å skrive at du må være ekte, men det er jo helt feil med tanke på topplisten i Norge, haha. Okei, skal vi ta mitt personlige synspunkt? Jeg synes en vellykket blogg er vel gjennomført, har variert innhold, bra tekster og gode bilder. 

Hvor gammel var du da du mistet jomfrudommen?

Jeg var 17 år gammel. 

Hvordan er det å ikke ha kjæreste og har du planer om å skaffe deg en snart?

Hvordan det er? Vel, helt vanlig siden jeg ikke har hatt kjæreste. Planer om å skaffe meg en? Haha, ja du det er jo bare å gå til anskaffelse av en kjæreste sånn uten videre. For et spesielt spørsmål… Vel, nei jeg har ingen planer om å skaffe meg en av de med det første. Jeg er ikke der at jeg lengter etter det og gidder derfor ikke å “lete aktivt”. Skjer det så skjer det. 

Heia! Så kul bukse, hvor er den kjøpt? 🙂

Tusen takk! Den er fra Zara, kjøpt på salg for 100 kroner. 

Hva tenker du om at soph sitter på paradise hotel mens du sitter i litauen?

Jeg tenker at heldigvis er vi ikke på samme sted :-).

Hvorfor skal dere ikke til LA? fikk du ikke reisen i gave av Sofie?

Jeg har fått så mye spørsmål om dette, så jeg har bestemt meg for å svare ordentlig i et innlegg som kommer snart! Det er litt komplisert… 

Hva er ditt beste minne fra PH som ikke kom på TV?

Åååh, det er definitivt den dagen strømmen gikk på hotellet. Alle samlet seg inne og ute på Fortuna (det største rommet) sammen med en del av det fine crewet. Flere av oss satt ute på solsengene og det var første gang vi fikk se den helt syke stjernehimmelen over hotellet fordi alt lyset var av. Vi satt og snakket i evigheter om personlige ting, universet og alt mulig. Plutselig var vi bare oss, vanlige mennesker og ikke Paradise Hotel-deltagere og konkurrenter. Det var så fint!

Jeg må også ta med en dag da Sofie og jeg var i skikkelig tulle-humør. Vi gikk inn på rommet til Sofie og fant det vi trodde var søppel som viste seg å være hattebeskytteren til Grunde, haha (ante ikke at det fantes). Vi tok det på hodet og brukte to tepper som kapper før vi sneik oss ut i bassenget og endte opp med å ha krig om gummibåten med Kevin og Morten. Det var seriøst så moro!

Kommer du til å slutte å jobbe om du kan leve av bloggen etter hvert?

Nei, jeg liker veldig godt å ha en annen jobb som er litt mer sosial ved siden av! Jeg kommer nok til å gå ned i stillingsprosent og kanskje bare være ekstrahjelp. En til to vakter i uka kanskje. Jeg trives så godt med å jobbe, men det går jo ofte ut over bloggingen. Det er grunnen til at jeg vil kunne leve av bloggen, men jeg vil nok alltid ha en liten jobb ved siden av om jeg en gang klarer å leve av den. 

Kan du skrive et sånt PH tips innlegg?

Nå føler jeg egentlig at jeg har skrevet det jeg kan skrive om det. Jeg har en egen Paradise Hotel-kategori på bloggen som dere kan finne HER. Der har jeg skrevet ganske mye faktisk, blant annet hva jeg angrer på, litt morsom fakta dere kanskje ikke visste, juicy hendelser som ikke kom på TV, hva jeg er stolt av å ha gjort, mine beste minner og mye mer!

Hvis du bare kunne bruke et sminkeprodukt for resten av livet, hva ville det hvert?

Hmmmmmmmm, herregud så vanskelig. Foundation tror jeg!

Hva er det beste med Martine?

Det er at hun alltid er veldig positiv og glad. Hun sprer masse god energi!

Bruker du ofte sminke?

Både ja og nei, men det er kanskje ikke et svar. Jeg elsker å gå uten sminke og gjør det så ofte jeg kan. Allikevel foretrekker jeg å bruke sminke når vi skal ta vanlige bilder til bloggen og det er jo stadig. Jeg jobber ofte uten sminke også fordi det er så deilig å være helt fri!

Har du noen gang drevet med selvskading?

Nei, heldigvis ikke. 

Er det ubehagelig å stå mellom Sofie og Martine siden de ikke er venner?

Jeg har sett at Sofie og Martine også har fått spørsmål om dette, men jge forstår ikke hvor dere har dette fra? De er ikke uvenner.