UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly / Monki

KJOLE HER / ØREDOBBER HER

AKKURAT NÅ: Jeg ligger på stranden og koser meg, eller så spiser jeg lunsj. Det er vanskelig å si. Når jeg skriver dette er klokken halv ti her på Bali, men når det kommer ut er klokken rundt to.

UKENS TANKE: Jeg er så ambivalent. En del av meg vil bli en uke ekstra fordi Bali er helt fantastisk, mens en annen del av meg har skikkelig hjemlengsel. Jeg så faktisk på muligheten for å bli en uke til… Det er så mye mer jeg vil se av Bali og selv om vi har planlagt noen utflukter denne uken, så føler jeg at jeg har dårlig tid. På samme tid savner jeg hjemme og Morten masse nå, så det er ikke lett å vite hva jeg faktisk vil haha.

UKENS FAVORITTPLAGG: Egentlig så er det den nye kjolen jeg kjøpte meg i går. Den er så sykt fin, men fordi jeg ikke har brukt den enda så blir det heller den nydelige blå kjolen her. Den er faktisk Emilie sin, men jeg fikk låne den. Yei! Den er fra Monki og dere finner den her.

UKENS SERIE: Tror dere jeg har sett på serie??? Hehe, jeg så faktisk på serie i går. Jeg var som sagt ikke helt i form og orket ikke sola så jeg tok en powernap/serie-titting på rommet. Det blir derfor The Ranch.

UKENS CRAVING: Pasta! Jeg craver pasta så sykt og jeg aner ikke hvorfor. Vet man egentlig hvorfor man craver ting?

UKENS HØYDEPUNKT: Bali!!!! Det er så mye bedre enn forventet. Ikke at jeg trodde det var dårlig, men jeg hadde aldri sett for meg noe så bra som dette. Det er er så fantastisk fint her, det er ekstremt digg mat over alt, det er rent og folk er så sykt hyggelige.

UKENS POSITIVE: Det går så bra på tur! Emilie er en perfekt reisevenn. Det har ikke vært noen dårlige vibes eller sure miner overfor hverandre, vi bare koser oss.

UKENS ØNSKELISTE: Jumpsuit her, den sykt kule skjortekjolen i vinyl som dere finner her, elsker jakken (her) og den nydelige kjolen som finnes her.

UKENS MATRETT: Hvordan skal jeg klare å velge? Jo, vent jeg klarer å velge. Nå er vi tilbake på den pasta cravingen og naborestauranten her har helt sykt god pasta. Jeg har spist den to dager allerede, wopsi. Med det mener jeg at det er så mange restauranter og så mye digg mat at jeg ikke har “råd” til å spise samme sted to ganger fordi det er så mye jeg vil teste ut. Anyways, den var sykt god! Og meksikansk som vi spiste her om dagen… Det er generelt ekstremt mye digg mat.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Hvorfor fikk jeg ikke en hud med bedre pigmenter? Jeg må henge i skyggen når vi er på stranda jeg, mens Emilie ligger og soler seg fra morgen til kveld. Hun har en hud som faktisk tåler sol, i motsetning til min som må få det i små doser.

MÅL FOR UKEN SOM KOMMER: Klare å stresse den og faktisk nyte den siste uken 100% uten å tenke på alt jeg burde gjøre eller må rekke i løpet av tiden på Bali.

UKENS FAVORITT-BILDE: Dette!

 

LOVE, SIMON

Wiii, endelig søndag! Jeg må innrømme at jeg ikke har noen som helst følelse av hvilken dag det er her på Bali, men vanligvis er søndag favorittdagen min. Det tror jeg kanskje jeg nevner for dere hver eneste søndag?

I dag savner jeg faktisk Norge litt, akkurat på grunn av den søndagsfølelsen og kanskje fordi jeg har blitt forkjøla og ikke er helt i form 🤷‍♀️. Nei, det er noe ekstra koselig med søndager og særlig søndagskvelden. Jeg pleier å lage en skikkelig god middag, har kanskje smågodtrester igjen etter kvelden før, tenner alle levende lys jeg eier og har før jeg setter på en film.

I dag har jeg en fantastisk anbefaling til dere! Dette er en av de beste filmene jeg har sett på veldig lenge. Jeg gråt, jeg lo og jeg koste meg skikkelig gjennom hele filmen.

Love, Simon handler om Simon som snart er ferdig på high school. Han har en nydelig familie som består av en mor og far som har vært sammen siden high school og lillesøsteren hans. Han har også en vennegjeng som har holdt sammen siden de var små, Nick og Leah, samt deres nye venninne Abby! Livet til Simon er generelt veldig bra, men han har en stor hemmelighet som han ikke har fortalt til noen… Simon er homofil.

Det er ikke før en anonym person skriver på et skoleforum at han er homofil at Simon forteller om sin egen legning. Han bestemmer seg for å sende en mail til “Blue” som den anonyme personen kaller seg for å fortelle at han også er skjult homofil. De begynner å utveksle mails hvor de forteller om livet sitt uten å fortelle hvem de er, men de vet begge at de går på samme skole.

En dag bruker Simon skolepcen til å svare på en mail fra “Blue” og glemmer å logge seg ut. Martin, en snål skolekameraet ser mailen og bestemmer seg for å bruke sjansen til å få Abby (Simons venninne) til å gå ut med han. Martin truer med å vise alle mailene mellom Blue og Simon og å “oute” Simon for hele skolen hvis han ikke hjelper han å få en date med Abby (som forøvrig er totalt uinteressert).

Simon er villig til å gjøre alt for at hemmeligheten hans skal bli bevart, men er det verdt å ødelegge for sine beste venner? En nydelig film som jeg anbefaler absolutt alle å se! Jeg satt og gråt på flyet på vei ned hit, helt fantastisk fin.

 

MIN MORGENRUTINE OG ET GODT TIPS

Reklame | Good for me

God morgen, vakre fine dere! I dag tenkte jeg å ta dere med gjennom mine vanlige morgenrutiner og samtidig tipse dere om en god gammel kjenning, nemlig Hair Luxious fra Good For Me 💗. Det kommer vi tilbake til.

En typisk morgen for meg er at jeg står opp et sted mellom åtte og ni. Her på Bali er det riktignok før åtte fordi frokosten blir servert åtte, luksus! Jeg er en morgenperson og elsker starten på dagen. Jeg tar alt i et rolig tempo og hvis jeg har en tidlig avtale står jeg alltid opp i god tid før det slik at jeg får morgenstunden min allikevel. Det skal liksom alltid være tid til å få en god start på dagen.

Dette er en ganske typisk morgen for meg. Jeg står opp, tar meg en dusj og steller meg om jeg skal ut eller har avtaler. Så setter jeg meg ned og fikser meg litt samtidig som jeg koser meg med en deilig frokost, kaffe, et stort glass med vann og når jeg har spist så tar jeg kosttilskudd. Det er alltid lurt å ha mat i magen før man tar kosttilskudd!

Som dere vet så bruker jeg flere kosttilskudd fra Good For Me. Jeg tar det hver eneste dag gjennom hele året og har fått det inn i morgenrutinen min. Det er nok mitt beste tips til dere som vil begynne med slikt, men som lett glemmer å ta det, få det inn i morgenrutinen din! Det er så enkelt. Det er frokost, kaffe, vann og kosttilskudd.

Jeg har fortalt dere om Hair Luxious fra Good For Me flere ganger før, men det er en stund siden sist så her er en liten update på hva dette faktisk er.

Hair Luxious er markedets kraftigste hårvitamin og det aller beste du kan bruke for å styrke håret ditt. Hair Luxious er anbefalt av norske frisører og finnes hos flere salonger rundt om i Norge. Jeg fikk øynene opp for det hos min gamle frisør i Oslo som hadde dette i salongen og anbefalte det på det varmeste, hvem er vel bedre å lytte til en en god frisør som kan hår?

Jeg tar to kapsler hver eneste morgen sammen med frokost og et stort glass vann. Jeg har brukt dette jevnlig i litt over et år og det, sammen med gode hårprodukter har gjort at håret mitt tåler mye mer og det har blitt veldig mye tykkere.

Nå er det i så god form at jeg til og med får lov av min nåværende frisør til å helbleke etterveksten. Det er lenge siden håret har tålt det for å si det sånn, haha. Da jeg tok disse bildene var det kun en måned siden jeg hadde bleket etterveksten min. Håret vokser i rekordfart uten å knekke, og etter å ha klippet og klippet hver gang jeg har vært hos frisøren er håret klart for å vokse seg langt.

Nå skal jeg kun stusse tuppene fremover og ta det aller verste, så er planen å få et langt og sterkt hår i løpet av høsten og vinteren! Det hadde jeg antakeligvis aldri fått til uten Hair Luxious 💗

Nå får dere 40% rabatt på den første boksen med Hair Luxious ved å klikke HER.

SLIK BOR JEG PÅ BALI

Reklame | Lapoint

Hei, fininger! Jeg tenkte at jeg skulle vise dere hvordan jeg bor her på Bali.

Jeg har tatt masse bilder av villaen, og ja egentlig hele Surf Camp området til Lapoint. Det er utrolig fint her, virkelig over all forventning. Alt er helt nydelig, området er kjempestort, vi har to basseng, et stort og fint rom, utendørs lounge og mye her.

   

 

UKENS SPØRSMÅL

Hvem er hun du reiser med til Bali?

Det er Emilie, en god venninne av meg. Vi møttes like før videregående og har holdt sammen siden. Hun er en av Larviks-jentene mine som er mine nærmeste venner og “gjengen” min.

Savner du Morten?

Ja, det gjør jeg! Utrolig nok så går det bedre enn hva jeg trodde, men selvfølgelig savner jeg han.

Hva slags fargebehandling får du når du drar til frisøren?

Frem til de to siste gangene hos frisøren så hat jeg stripet etterveksten og tatt en kald skyll etterpå. De to siste gangene har jeg helbleket etterveksten fordi jeg ville ha en lyse look i sommer. Så opprettholder jeg fargen med lillasjampo, favoritten finner dere her.

Hva synes du om at Petter er med på Ex on the beach?

Det har jeg egentlig ingen formening om, men kult for han om det er noe han har hatt lyst til å gjøre. På generelt grunnlag så må jeg få si at jeg synes Ex on the Beach er et skikkelig drittprogram. Hvordan kan noe som kun går ut på fyll og drama, som samtidig viser folk fra sine (forhåpentligvis) verste sider være så populært? Herregud, for en verden vi lever i.

Hvordan tror du Morten klarer seg hjemme alene, sklir rutinene ut?

Jeg tror han koser seg jeg! I hvert fall foreløpig, men så fort kjøleskapet går tomt for mat og klesvasken hoper seg opp skulle han nok ønske jeg var der 😉 Neida, litt savn er det nok. Han får masse tid til å trene, lese pensum og henge med venner, men vasking og rydding tror jeg ikke det blir så mye av.

Hvor mye koster det nye kjøkkenet?

Vi har ikke landet på et enda, men vi skal begynne å se når jeg kommer hjem. Wiii! Vi har et budsjett på 100 000 kroner, men kjøkkenet vårt er veldig lite så jeg har et lite håp om at vi klarer oss på mindre enn det, men… Hele kjøkkenet skal totalrenoveres, vi skal legge nye fliser på gulvet og alt skal bli nytt så det koster jo en del.

Har du og Morten tenkt til å lage Youtube-video?

Vi skal lage flere når vi kommer hjem! Våre tidligere videoer finner dere på kanalen vår her, abonner gjerne så bli vi kjempeglade!

Reklamerer bloggere for alt de får sponset eller kan man bestemme om man vil ta imot varen?

Jeg kan kun snakke for meg selv når det kommer til å reklamere for alt man får sponset. Nei, overhodet ikke. Jeg sier ukentlig nei til forespørsler som er uaktuelle. For min del handler det enten om at det ikke er noe som passer min profil, ting jeg rett og slett ikke vil reklamere for eller at de tilbyr en ekstremt dårlig deal. Kjenn din egen verdi (mitt nye motto). Når det kommer til om man kan bestemme selv så er det et stort ja! Alt man får tilsendt må skattes av, så det hadde vært utrolig kjedelig å måtte skatte av masse man ikke egentlig vil ha.

Var du invitert til Stockholm?

Ja, og jeg er så sjalu når jeg ser alle legger ut stories fra at de reiser sammen. Jeg vil også!!! Men jeg kan ikke akkurat klage her jeg ligger på Bali og soler meg, hehe.

Favorittårstid og hvorfor?

Høsten! Jeg elsker høsten, har alltid gjort det. Jeg er ikke veldig glad i varme og på sommeren kan det fort bli litt for varmt for meg, derfor er det så deilig når den litt skarpe høstluften kommer. Naturen blir så fin når trærne skifter farge, jeg får lyst til å gå masse tur og være masse ute samtidig som det beste jeg vet er å sitte inne på regnværsdager med tente lys og en god film. Høsten er skikkelig kos.

Når du er på ferie, klarer du å ta deg helt fri eller blir det mye jobb?

Jeg klarer aldri å ta meg helt fri. Jeg hadde en dag i Thailand hvor jeg lot mobilen ligge nesten hele dagen og ikke tok et eneste bilde med kameraet. Det er første og sist gang jeg har vært på ferie uten å jobbe. Nå er det litt annerledes fordi dette faktisk er en jobbtur, men her er jeg skikkelig på jobb! Det er jobb på morgenen før vi drar, hva vi enn gjør utenfor villaen skal dokumenteres, jeg vlogger gjennom hele turen og tar selvfølgelig masse bilder, så deler jeg masse på story i løpet av dagen før jeg jobber igjen når vi er tilbake på rommet på kvelden med å redigere bilder og å skrive tekst.

Har du noen tanker om valget i Kristiansand?

Jeg stemte Venstre og de gjorde det ikke så veldig bra, wopsi. Jeg er enda ikke skikkelig inne i Kristiansand og hva som foregår i byen så i år ble min stemme basert på alle valgomater man kan ta, samt at jeg gjorde bittelitt research. Ting som tydeligvis engasjerte i Kristiansand som kunstsiloen, flytting av containerhavna osv. er ikke noe jeg har engasjert meg i enda sååå. Høyre og Ap gjorde det bra og det er to partier som er helt innafor etter min mening, mens Demokratene visstnok gjorde et brakvalg og der kjenner jeg at jeg trekker meg. Jeg satt og leste på partisiden deres og det at de har fått så mange stemmer er jo skremmende.

Hvis du var på en øde øy og kun kunne tatt med en ting, hva hadde det blitt?

Jeg tror det måtte blitt en kniv, typ en machete.

Hva hadde du gjort om Morten kalt deg for en jævla hore under en krangel?

Vel, det hadde ikke skjedd. Vi krangler ikke sånn, heldigvis! Vi kan bli sinte begge to, men vi går aldri til personangrep på hverandre, da handler det som regel om det krangelen bunner i. Vi krangler egentlig ganske fint synes jeg. Vi diskuterer, er irritert på hverandre, gir hverandre space så vi får tenkt litt over saken, så kryper alltid den ene til korset og vi snakker om hvorfor vi reagerte som vi gjorde før vi klemmer det ut haha.

DISSE VIL DU IKKE MØTE PÅ FLYET

Reklame | annonselenker Nelly

GENSER HER / LEGGINS HER

Nå er det veldig lenge siden jeg har kommet med et innlegg som dette. I starten av min bloggkarriere hadde jeg en god del av det her. Jeg vil begrunne det med at jeg omgikk fremmede folk og folkemengder mye mer enn hva jeg gjør i dag, hehe. Jeg jobbet i butikk (alle mine kjære butikkmedarbeidere der ute skjønner hva jeg mener) og jeg bodde i Oslo. Det sier vel egentlig sitt.

Det var med andre ord mye som irriterte meg, men i det siste har det vært ganske deilig å være meg. Lite irritasjon. Så dukket det opp. Folk på flyplasser og folk på fly… Jeg måtte bare sette sammen all irritasjonen til et innlegg så her kommer folk du ikke vil møte på reise!

✈️ La oss starte med sikkerhetskontrollen… Den verste du kan møte i sikkerhetskontrollen er den typiske “jeg har aldri reist før, men nå skal jeg reise med kun håndbagasje”. Denne type mennesker putter nemlig alt mulig rart i håndbagasjen. De har ikke fått med seg at flytende gjenstander må pakkes sammen i en pose, eller at du ikke kan ha med flytende væske over en viss grense. Neida, her ligger det vannflasker, en liten lommelerke med noe styrkende og gjerne alt av toalettsaker. Hæ? Kan jeg ikke ha med parfymen min? Den er da ikke farlig? Altså seriøst! Så blir man jo stående der da, og vente på at dette mennesket skal bli ferdig med å diskutere med de som jobber i sikkerhetskontrollen mens de pakker ut absolutt alt av håndbagasjen sin. Flott.

✈️ Så har du de som absolutt skal inn på flyet først, kun for å bli stående i midtgangen og organisere hele storfamiliens bagasje og seteplassering. Flytte seg? Neida, bare bli stående og lag kø du. Det var da jammen godt at du var en av de første inn på flyet… Gå i hvert fall inn på plassen din og slipp forbi litt folk i ny og ne da, så føles det i hvert fall som om det går fremover.

✈️ Den hensynsløse personen som dytter og sparker i seteryggen. Greit du kjeder deg, men hadde du likt det om jeg satt og sparket i seteryggen din seks timer i strekk, eller? Nei, jeg tror ikke det du. Så kan du vennligst holde beina for deg selv og tenke på at det faktisk sitter et annet menneske på andre siden av det flysetet?

✈️ Barnet som gråter hele veien. Jeg vet at det ikke er barnets feil og at det er skikkelig ubehagelig å fly. Jeg hater det selv og kan ikke se for meg hvor ille det er for en liten bebbis som kanskje har fått dotter i ørene, men kan vi ikke være ærlige og si at et fly uten en gråtende baby er å foretrekke?

✈️ Granca-damene som allerede har tømt en flaske med rødt hver og har planer om å tømme enda en på vei ned. Hadde de bare holdt det for seg selv… Disse (og alle andre fulle folk på fly) er det aller mest irriterende jeg kan tenke meg! Ti ganger verre enn en stakkars gråtende baby. Nei, jeg er ikke interessert i sydenkjæresten til Berit og hvor fantastisk han er eller hvor mange leopardmønstrede flagg Laila har med seg. Hele flyet hører dere og det vil vi helst ikke, så nei takk.

✈️ Folk som ikke setter seg på sin plass og bare regner med at det er greit for meg at mitt forhåndsbestilte vindussetet (som jeg har betalt ekstra for) blir kapret. Åja, så du bare satt deg der du? Så jeg skal sette meg på din plass i midten her, ja? Det var det du tenkte? DET SKJER IKKE. Ah, jeg har vært borti dette så mange ganger. De aller fleste er normale mennesker som tok en sjanse og som selvfølgelig flytter seg når jeg kommer, men så har vi noen få av den grusomme sorten som blir sittende og stirre ut av vinduet med proppene i og later som ingenting. Som om du ikke vet at det ikke er din plass? Flytt deg, menneske!

✈️ Armlenetyvene. Hvis man er så uheldig å få midtsetet så er det vel en uskreven regel om at man har krav på i hvert fall et armlene. Det er grusomt når man først sitter der og så tar passasjerene på hver sin side kontroll over begge armlenene og så sitter man der da, med hendene plassert rett ned langs kroppen og ekstrem ukomfortabel.

✈️ Helt til slutt må jeg nevne de som skal stå helt inntil bagasjebåndet så man verken kan se eller få tak i sin egen koffert. Hvis alle holder avstand kan alle se og deretter gå frem for å hente kofferten sin. God deal?

Hva irriterer deg mest på fly? Del gjerne!

 

MIN BUCKETLIST

Reklame | annonselenker Nelly / NA-KD

I fjor på denne tiden publiserte jeg dette innlegget. Ting jeg vil gjøre eller oppleve før jeg dør. Jeg kom over det da jeg kikket gjennom arkivet mitt og oppdaget at jeg faktisk kan krysse av et par ting, og at det er noen ting jeg vil legge til. Så jeg tenkte det var gøy med en liten bucketlist update.

JAKKE HER / VESKE NUNOO / KJOLE HER / SKO HER

BESØKE AUSTRALIA

Tenk at jeg egentlig skulle flytte dit da jeg dro til Mexico. Så annerledes livet mitt hadde vært… En del av meg har veldig lyst til å ta studiene der, men vi få se. Uansett så har jeg veldig lyst til å dra til Australia på besøk. Det finnes så ufattelig mange kule steder der jeg gjerne vil oppleve.

EIE MITT EGET HJEM

Dette er definitivt noe jeg ønsker. En gang i fremtiden vil jeg eie et stort hvitt hus, typ The Notebook edition, hehe. Før den tid blir det kanskje og forhåpentligvis en leilighet. 

Det er ikke et stort hvitt The Notebook hus, men leiligheten har jeg sjekket av!

EIE EN HUND

Fremtiden min innebærer definitivt en hund, men det blir nok ikke før om veldig mange år. Jeg skal ikke ha en hund før jeg har tid til å ta vare på den og den får et kjærlig og passende hjem, så det er langt frem i tid.

SEILBÅT I SØREUROPA

Dette har jeg skikkelig lyst til! Kanskje det blir sommerferien neste år? Jeg kunne tenkt meg å seile ved kysten av Frankrike, Italia, Kroatia, Hellas og kanskje Albania og Montenegro. Nå vet jeg ikke hvordan den ruten fungerer i praksis, men..

SE BABYSKILPADDER BLI FØDT OG GÅ UT I VANNET

Dette skulle jeg egentlig gjøre da jeg var på Zakynthos for noen år siden. Det ble ikke noe av den gangen, men jeg har skikkelig lyst til å få oppleve det.

HJELPE HECTOR

Dette skal jeg gjøre! Til alle som lurer så står vi litt stille fordi vår bekjente i Sarandë som skal finne han sliter med nettopp det. Det kan være at han har forflyttet seg og kommer tilbake. Vi håper ikke det har skjedd noe, men akkurat nå må vi bare vente til han blir lokalisert slik at Protect Me Albania kan komme og hente han.

Da jeg kom hjem fra Love Island fikk jeg vite at vi dessverre ikke klarte å hjelpe Hector, men Protect med Albania fortsetter det flotte arbeidet sitt med hjemløse dyr og ble utrolig glad for donasjonen vi ga dem (pengene som egentlig skulle gå til Hector).

DRA PÅ SAFARI

Jeg vil dra på en sånn safari hvor vi mennesker sitter i en åpen bil med gitter rundt sånn at vi er i bur, men får se dyrene i det fri! Det hadde vært så sykt kult.

VÆRE BRUDEPIKE

Jepp, jeg legger herved inn søknad hos samtlige venner. La meg være brudepike da!

DRA TIL NEW YORK

Åh, dette har jeg hatt lyst til helt siden jeg så den første episoden av Gossip Girl, haha. Jeg tror New York er min type by og jeg skal besøke den om ikke så alt for lenge. Det bare skal jeg gjøre.

KUNNE LEVE AV Å GJØRE NOE JEG ELSKER

Er ikke det noe alle drømmer om? Vel, jeg skal få det til. 

Tenk at jeg allerede gjør dette i en alder av 24!!!! Så takknemlig.

VINSMAKING

Kanskje i Sør-Frankrike på en superfin vingård? Det hadde vært helt fantastisk!

DRA PÅ FERIE HELT ALENE

Jeg vet jeg er rar, men jeg har skikkelig lyst til å dra på ferie helt alene en gang. En skikkelig avslappende ferie hvor jeg ikke trenger å gjøre noe som helst. Jeg pakker en koffert med lette sommerklær og minst to bøker, reiser til et varmt og koselig sted hvor jeg ligger på stranden, leser bøker, spiser og sover.

FEIRE JUL OG NYTTÅR I ET ANNET LAND

Det hadde vært gøy å teste det, bare for å se hvordan det er. Nyttår kunne jeg tenkt meg å feire alle andre steder i Norge, fordi helt ærlig… Nyttår i Norge er ganske kjedelig sammenlignet med mange andre land. Jul hadde vært gøy å feire i en skikkelig juleby.

Delvis nådd. Morten og jeg feiret jo nyttårsaften i Roma! Ikke verst.

SE TAYLOR SWIFT LIVE

Hallo, dette må skje! Jeg elsker Taylor.

FLY FØRSTEKLASSE

Det hadde vært kult å teste det liksom. Er det så spennende som folk skal ha det til og er det virkelig verdt det? Vel, jeg vil prøve!

REISE PÅ KJÆRESTETUR TIL EN ROMANTISK BY

Venezia, Roma, generelt Italia. Ta meg med på kjærestetur asap. 

Done! Det ventet vi ikke lenge med, haha.

ROADTRIP I USA

Det hadde vært skikkelig kult! Jeg elsker roadtrips og tenk så mye man får sett av et land ved å oppleve det på den måten. Noen som er med på jentetur?

NAKENBADE

Yes, kjekt å prøve hehe.

Edit: Hæææ hvorfor er dette på bucketlisten min??? Spesielt.

JOBBE PÅ ALTERNATIV JUL

Dette vurderer jeg faktisk å gjøre allerede i år. Jeg er ikke en jule-elsker akkurat, så det å kunne hjelpe noen som trenger det på selveste julaften hadde vært mye mer givende enn å sitte i en middag. Dette skal jeg sjekke opp når jeg kommer hjem.

DRA TIL PINK BEACH

Jaaaaaa, hallo en rosa strand! Jeg må se den og jeg må ta bilder der, haha.

JOBBE PÅ ET DYRE-SHELTER I UTLANDET

Dette vil jeg faktisk bruke en ferie på, kanskje neste år allerede. Eller hvis jeg kan gjøre bloggen til jobben min hadde jeg definitivt dratt og gjort det uavhengig av ferie.

FORLOVE MEG

Yes, hvem hadde trodd at dette skulle skje? At jeg faktisk vil forlove meg en eller annen gang i livet (les: ikke nå haha). Jeg har jo vært veldig der at jeg ikke vil gifte meg, men at jeg til nød kan forlove meg. Nå vil jeg faktisk forlove meg og er ikke helt anti-ekteskap lenger. Sånn er det vel når man møter mann i sitt liv, eller?

LØPE HALVMARATON

Her får Morten æren. Dette hadde ikke falt meg inn før han begynte å mase om å få meg med, men nå frister det litt. Ikke akkurat nå, men en eller annen gang skal jeg klare det. Først må knærne mine bli klare for å i det hele tatt løpe igjen.

FULLFØRE EN UTDANNING

Dette har jeg jo hatt lyst til lenge, men det har liksom ikke passet helt for meg enda. En eller annen gang, forhåpentligvis neste år så skal jeg starte på den utdanningen jeg vil gå.

DRA TIL FLYPLASSEN OG BOOKE DET FØRSTE LEDIGE FLYET UT AV LANDET

Tenk så spennende da! Man pakker en koffert med litt av alt og setter seg på det første flyet som går. Jeg vet ikke helt om jeg tør å noen gang gjennomføre dette 100%, jeg kan jo typ havne i Sibir. Samtidig hadde det vært veldig gøy!

 

EN DAG I UBUD

Reklame | Lapoint

Hei fineste dere! Nå er jeg så trøtt. Nei vent, når dere leser dette så sover jeg faktisk. I skrivende stunder klokken litt over elleve her og jeg har så lyst til å stupe i seng. Vi har hatt den lengste dagen jeg har hatt på veldig lenge. Det har skjedd noe fra morgen til kveld, men det har vært en helt fantastisk dag!

Lapoint arrangerer forskjellige aktiviteter hver torsdag når det er surfefri her på Bali. Det er ikke bare Surf Camp, det er nemlig mye annet moro som skjer! Man kan velge mellom mye forskjellig, men vi landet på en dag i Ubud. Vi reiste fra campen i dag tidlig og kom hjem rundt klokken åtte om jeg ikke tar helt feil. Jeg var så sliten, men herregud for en fin dag det har vært!

 

Vi kjørte til rismarkene i Ubud. Jeg har sett så mange bilder herfra på Instagram og jeg kan si at det er like fint i virkeligheten. De har riktignok gjort alt de kan for å gjøre det bildevennlig, haha. Det var husker man kunne ta slik at det så ut som man fløy langt over åkrene, noe man faktisk gjorde. Det gikk an å sykle på en sykkel på line, ta zip line og å sitte i sånne kurver som jeg gjør på det første bildet.

Det var skikkelig kult å være der! Vi hadde masse tid til å kikke oss rundt og til å gjøre litt forskjellig. Emilie prøvde seg på huskene, noe jeg selvfølgelig ikke turte. De ga deg så sykt mye fart og jeg som har tidenes høydeskrekk og ikke er så glad i fart valgte å stå over. Bra valg.

Vi reiste også til et “waterfall” (en foss? altså er det ikke det?). Det var siste stopp og jeg tror alle var ganske slitne så ingen valgte å hoppe i vannet, men det var uansett gøy å ha vært der.

På vei ned lå det forskjellige beach clubs, eller waterfall clubs blir det vel. Det ene stedet så sykt fint ut! Altså se på det bassenget på bildet over her… Hadde ikke gjort meg noe å tilbringe en dag der, nei.

Det først stoppet på veien var monkey forest i Ubud (feil rekkefølge her, men jeg er for trøtt til å endre). Jeg var litt skeptisk på forhånd. For det første lurte jeg på om apene hadde det fint og for det andre var jeg redd for å bli frastjålet alle eiendeler. De er nemlig noen luringer de apene!

Jeg fikk vel svar på alt etter en times tid. Apene hadde et gigantisk område å boltre seg på og de kunne forsvinne inn i skogen om de ville. Vi så masse aper over alt og de var så søte! Jeg ble heller ikke frastjålet noe, men ei jenta fortalte meg at apene hadde åpnet sekken til venninnen hennes og stjålet ting og at de hadde tatt romnøkkelen til et par haha. Uff, det er jo fælt, men litt moro da. Jeg lurer på hva de gjør med tingene de tar 🤔

I Ubud sentru var vi innom et marked! Dumme som vi var hadde begge kjøpt seg vesker dagen før og det var så mye billigere på markedet! Så da vet dere det. Hvis dere skal hit, så vent med handlingen til dere skal på marked. Det lønner seg.

De hadde forresten syk mye fint, men det er begrenset med plass i kofferten. Åh, apropos! Den røde kjolen jeg har brukt i dag er kjøpt her på Bali for dere som lurte på det 🙂 Nydelig, sant?

Emilie og jeg spiste en kjempegod lunsj i Ubud. Vi havnet, egentlig ganske tilfeldig på Milk and Madu café. De hadde seriøst så digg mat! Den salaten over her… Jeg ble så sjalu da Emilie fikk den og angret på at jeg hadde valg pizza. Det var riktignok frem til pizzaen min kom og smakte magisk. Så dette stedet anbefales virkelig for både salat og pizza!

Ah, det var den oppsummeringen. Nå sover jeg snart i sittende stilling her. Det er bare å komme seg i seng og spare krefter til i morgen. Da er vi tilbake på surfebrettet så det blir både tungt og gøy! Nyt kvelden, fineste dere 🙂

 

MITT NYE KJØKKEN

Wiii vi har endelig begynt å lande litt når det kommer til kjøkken og skal begynne å se ordentlig på det når jeg er tilbake fra Bali.

Bilder fra Pinterest.com

Vi har blitt ganske enige om stilen på kjøkkenet. Jeg hadde egentlig ingen store preferanser når det kom til farge på kjøkkenet. Morten var ganske gira på sorte flater og det synes jeg kan bli ganske kult! Det eneste jeg virkelig ville ha var en marmorfarget benkeplate og nå har jeg også fått øynene opp for mønstrede fliser på gulvet. Jeg tror det blir utrolig kult med små fliser i sort og hvitt mønster på gulvet.

Jeg tenker også hvite fliser på veggen hvor vi ikke har skap, ganske likt som på bildet øverst til høyre. Jeg vil ha alt integrert, men jeg vil ha en del av kjøkkenet med kun benkeplate uten skap over slik at jeg kan henge opp noen hyller hvor jeg kan plassere litt grønne planter og kokebøker.

Ah, jeg tror kjøkkenet blir utrolig fint! Det er ganske lite så vi må bare gjøre det beste ut av plassen vi har. Det blir jo en grusom jobb, men det blir så verdt det! Jeg håper jo vi får gjort det i løpet av høsten eller vinteren, men vi får se. Vi skal i hvert fall få planene klare 100% klare og begynne å se på kjøkken hos forskjellige leverandører veldig snart. Jippi!

Del gjerne tips til inspirasjonssider osv.! Tar imot alt med stor takk.

 

LIVET PÅ BALI

Reklame | Lapoint / annonselenker Nelly

BIKINITOPP HER / PLAYSUIT HER / SOLBRILLER HER

God morgen, fineste dere! Nå er klokken snart to her på Bali og jeg har nettopp spist en deilig lunsj her på campen. Jeg må bare fortelle dere hvor fantastisk fint det er her! Altså jeg klarer ikke. Er dette ekte? Bali er virkelig et paradis og uten tvil et av de vakreste stedene jeg har vært i mitt liv.

Jeg merker enda jet laget, men det begynner å komme seg. Jeg føler at vi hadde den første ordentlige dagen i dag. I går var både Emilie og jeg helt ødelagt. Vi våknet klokken fire lokal tid og klarte ikke sovne igjen. Det passet jo fint at vi hadde frokost klokken seks og første surfetime halv syv, hehe… Vi var så slitne etterpå og dro rett på stranda for å slappe av. Det endte med at begge to sloknet og sov i typ tre timer. Lure meg hadde snudd meg i søvne og lot den ikke smurte ryggen ligge i sola så den er nå knall rød. Bra jobba, Andrea.

SKJØRT HER / T-SKJORTE H&M / SANDALER HER 

Vi har hatt våre første surfetimer. Det var en i går og en i dag. Jeg har jo prøvd litt før, men det er første gang for Emilie og hun elsker det! Hun er også skikkelig flink, mye flinkere enn meg som faktisk har prøvd dette tidligere. Jeg falt av og falt av, mens Emilie stod opp og kjørte brettet inn til stranda nesten hver eneste gang. Hvordan??? Jeg tror jeg har tatt med meg et surfetalent på tur.

Ah, nei alt er helt fantastisk og jeg koser meg masse! Det er en så avslappende vibe her. I skrivende øyeblikk sitter jeg på den store, deilige balkongen som hører til rommet vårt, og blogger med utsikt over palmer. Det var litt dårlig formulert, men jeg kan si at dette også (som alt annet) er helt fantastisk.

Nå skal vi straks kle på oss og komme oss avgårde. Vi skal reise litt bort herfra for å teste ut KYND, en restaurant som ser ut til å ha helt fantastisk plantebasert mat! Jeg blir sulten bare av tanken, og jeg har faktisk nettopp spist lunsj. Wii jeg gleder meg så mye til å oppleve og dele resten av Balituren med dere. Det er bare så utrolig bra!

Dere får nyte dagen videre så blogges vi senere!