TOTALT HÅPLØS

Reklame | annonselenke Nelly

Aaah, i dag orker jeg ikke meg selv. Jeg skal etter planen få mensen i morgen og da er jeg totalt håpløs dagen før. Jeg har ekstremt lite energi, jeg er kvalm og jeg griner av absolutt alt.

I stad begynte jeg å grine fordi jeg ikke oppfylte passord-kriteriene på en nettside. Jeg manglet et spesialtegn. Så ja, da begynte jeg faktisk å grine. Tårene trillet nedover ansiktet og kjæresten måtte steppe inn for å lage et passord, haha. Er det mulig liksom? Så lo jeg to sekunder senere av hvor teit det var å grine, før jeg bare måtte gråte litt til.

Jeg blir et rent helvete like før jeg skal ha mensen. Det er hver eneste gang. Et par dager før er jeg ofte ganske irritabel, og med ganske så mener jeg ekstremt. Hvis du puster så kan du risikere å provosere frem et lite raseriutbrudd. Dagen før mensen er forventet starter gråtingen. Jag kan grine om jeg mister fjernkontrollen i gulvet eller om jeg søler på et teppe. Det er så slitsomt, haha. Så jepp. Det er meg i dag. Heldigvis har Morten vendt seg til dette nå så ha bare ler av meg, haha.

I dag har jeg faktisk ikke gjort noe annet enn å sitte i sofaen med macen i fanget og serie på tv. Jeg har riktignok fått skrevet en god del, noe jeg er veldig fornøyd med. Endelig er inspirasjonen tilbake så dere kan forvente mye bra her fremover, woho!

Det er skikkelig digg å slappe helt av etter en veldig hektisk uke og en helg med mye farting. Vi var jo i Lindesnes, Skien og Larvik på lørdag haha. Det var en veldig morsom helg og særlig det å være tilskuer på NM i vannsklie var en opplevelse. Morten satt ny personlig rekord, men kom dessverre ikke til finalen. Det er utrolig gøy å se på faktisk! Noen av de er så sinnsykt raske at man nesten ikke skjønner hvordan det er mulig, haha. Nei, hvis ikke dere har sett på en vannsklie-konkurranse noen gang så burde dere faktisk gjøre det. Overraskende moro!

Nå skal vi sette på en film og kose oss. I morgen skal vi tidlig opp og har en lang dag foran oss, så det blir nok tidlig kvelden her. Ønsker dere alle en fin kveld videre <3

T-SKJORTE ZARA / SKJØRT HER 

MINE FAVORITTSERIER AKKURAT NÅ

Hei, fine dere! Jeg håper dere har hatt en fin helg og kost dere masse. Helgen min har gått i ett, men det skal dere få høre mer om senere. Heldigvis har jeg en helt rolig dag i dag som skal gå til jobb, og ikke minst seriemaraton! Nå har jeg en periode når hvor jeg mikser en del serier. Jeg har ingen nye som gjør at jeg sitter klistret til skjermen, men jeg har en del serier som jeg koser meg masse med. Nå tenkte jeg å dele mine favorittserier akkurat nå med dere!

Game of Thrones. Jeg begynte på dette for noen måneder siden og så akkurat ferdig sesong syv, slik at jeg er klar for den åttende og siste sesongen. Det var litt mye å se det så i ett og det ble noen kjedelige episoder, men alt i alt fantastisk. Nå gleder jeg meg masse til å se hvordan det hele ender. Du kan se Game of Thrones på HBO.

71 grader nord kjendis. Jeg er helt hekta jeg! Det er så kult å følge med på dette programmet. Jeg har egentlig aldri sett noe særlig på 71 grader nord, men Morten satt det på da vi var på hytta for en stund siden og det er jo så gøy. Det er helt sykt hva de må gjennom og utrolig gøy å se hvordan de takler de ulike situasjonene. Jeg synes hele gjengen er fantastisk gode! Serien går på TVNorge og du kan se den på Dplay.

Helt perfekt. Thomas Giertsens egen serie. Jeg begynte ikke å se ordentlig på det før omtrent nå, jeg. Ikke hengt med i svingene her, nei. Serien handler enkelt og greit om Thomas som stadig havner i kleine situasjoner og driter seg ut på daglig basis. Veldig morsomt!

After Life. Denne har jeg nevnt før og dere finner den på Netflix. Serien handler om en voksen mann som mister konen sin til brystkreft og hvordan han takler livet uten henne, noe som naturlig nok er veldig vanskelig. Det var bare de to og hunden deres, ingen barn. Det er en morsom, trist og fin serie på en gang som viser et veldig ærlig bilde av hvordan noen kanskje opplever det å miste en som omtrent har vært hele livet ditt.

Dirty John. Denne MÅ dere se. Jeg tipset om den på søndag. Dirty John handler om en klin gæren psykopat (ja, de er ofte klin gærne når de er psykopater) som finner kvinner han kan lure og utnytte. Hans siste offer er Debdra, en suksessfull interiørdesigner med to døtre. Han isolerer hele totalt fra familien sin og etter hvert kommer det frem grusomme fakta fra hans fortid og nåtid. Må sees, ligger på Netflix.

Dynastiet. Den nye versjonen av Dynastiet er en serie som er veldig grei når man ikke har noe annet å se på, haha. Jeg synes den er veldig fin i små doser, men hvis jeg skal være helt ærlig så er det jo litt Hotel Cæsar-preg over det hele, i hvert fall hvis man slenger på en god del millioner. Serien handler om en rik familie i sørstatene i USA som blir rammet av en god dose drama daglig. Serien ligger på Netflix.

Neste sommer. En herlig serie! Denne humorserien tar for seg det norske hyttelivet og en del forskjellige familier som bor i samme “hyttestrøk” om man kan si det sånn. En enkel, men morsom og koselig serie.

 

ET TILBAKEBLIKK PÅ SOMMEREN

Reklame | Kouture / annonselenker Nelly /

Wiii, jeg blir så glad av å se på bildene jeg nå skal dele med dere! Jeg har laget et godt gammeldags throwback-innlegg, denne gangen til sommeren i fjor som må sies å være en av de beste somrene noen gang.

Juni var en herlig måned! Det var skikkelig sommer i Oslo og etter å ha kost oss med mye uteservering dro gjengen på ferie til Albania, woho. Det fine været fortsatte ut i juli, en måned som inneholdt Gøteborg-tur med Ed Sheeran konsert, Stavernestivalen, rolige dager hjemme i Oslo og mange sene sommerkvelder.

SOLBRILLER EBAY / TOPP HER

KJOLE NORR

BIKINI SHEIN

BIKINI EBAY

SOLBRILLER QUAT / KAFTAN H&M / BIKINITOPP RIVER ISLAND

BIKINI RIVER ISLAND / BADEDRAKT MISSGUIDED

ØREDOBBER H&M / KJOLE NELLY (gammel)

KJOLE MATCH

SOLBRILLER EBAY / JAKKE LÅNT AV SOFIE / BUKSE MONKI / BH TRIUMPH / VESKE BIKBOK

SOLBRILLER QUAY / TOPP BIKBOK / JAKKE CHEAP MONDAY / SKO NIKE

ØREDOBBER ZARA / KJOLE KOUTURE

GENSER SAMSØE SAMSØE HER / KJOLE NORR / BIRKENSTOCKS HER

JAKKE CHEAP MONDAY HER

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKENS SPØRSMÅL

Reklame | Annonselenker Nelly

Hvor finner du inspirasjon til klær?

Jeg finner mye inspirasjon på Instagram. To va mine favoritter er Angelica Blick (@angelicablick) og Kenza (@kenzas)! De har utrolig mye kult.

Fikk du bra karakterer på ungdomsskolen?

Ja, i fagene jeg likte i alle fall haha. Det var bra i det aller meste bortsett fra naturfag og matte.

Hva er favorittmaten din?

Det må bli meksikansk og italiensk mat, gjerne taco eller pizza.

Hva gleder du deg mest til med å flytte til Sørlandet, bortsett fra å bo med Morten?

Jeg synes Kristiansand virker som en veldig koselig by og sørlendinger virker utrolig koselige! Jeg føler det er lettere å føle seg hjemme her uten et nettverk enn hva det er i for eksempel Oslo.

Hva synes du om Mandal?

Det er en så koselig by! Jeg elsker den lille gågaten og at man har vannet rett i nærheten.

Hva har gjort at du har blitt så glad i å være ute?

Jeg har egentlig alltid vært det og da jeg var yngre var vi ofte ute på tur, noe jeg fortsatte med den første tiden etter at jeg flyttet til Oslo. Så skled det på en måte bare ut, men takket være Morten så har jeg funnet tilbake til det! Jeg elsker jo frisk luft.

Hva skal du gjøre i påskeferien?

Da skal jeg til Thailand, woho!

GENSER SHEIN / BIKINITRUSE HER

Hva er favorittdyret ditt?

Det må bli hund, men jeg synes løver er utrolig fine så kanskje de også.

Hvordan går det med deg for tiden?

Det går greit. Jeg er føler at jeg er en miks av lykkelig og sliten, haha. Det er som sagt en del som skjer om dagen og jeg blir litt sliten av akkurat det, men ellers har jeg det veldig fint!

Hva var det første du la merke til ved Morten?

Jeg synes han var veldig kjekk og han hadde en fin utstråling. Og øynene. Jeg har faktisk et bilde i hodet av første gang jeg så han da han ikke inn på Love Island. Han var sååå fin!

Hvordan er kvaliteten på NLY by Nelly-produktene? Folk skriver så mye forskjellig.

Det er ikke rart at folk skriver mye forskjellig fordi det er litt varierende fra plagg til plagg, men jeg synes det aller meste er i kvalitet på lik linje med klær fra H&M, Zara og lignende butikker. Jeg blir stort sett fornøyd og plaggene holder lenge 🙂

Hva hadde du gjort i dag om du fikk vite at det var din siste dag?

Wow, godt spørsmål. Det ser jeg for meg er veldig vanskelig å svare på før man er i en slik situasjon, men akkurat nå tenker jeg at jeg ville samlet alle jeg er glad i og gjort noe koselig! Gått en tur, trukket inn deilig vårluft, spist all den gode maten jeg liker, funnet en valp jeg kunne kost med og kost masse med kjæresten min.

Hvilket kamera bruker du?

Canon Eos D550 med 50 mm linse og Olympus Pen E PL-8.

JAKKE HER

Hva er det beste og det verste med å være blogger?

Det beste er friheten jobben gir meg, at jeg kan ta den med nesten hvor som helst. Det verste er at jeg alltid er på jobb.

Vet du hvor navnet Sveinsdottir kommer fra?

Ja, fra pappa. Han er islandsk og der er det vanlig at barna får etternavn etter faren, for eksempel som meg hvor pappa heter Sveinn og jeg blir Sveinsdóttir.

Hvilken telefon har du?

iPhone 8.

Hva jobber Morten med?

Han jobber som landmålerassistent og litt med sosiale medier.

Skal du på flere reiser i 2019?

Jeg skal som sagt til Thailand i påsken og Manchester i juni. Så ser Morten og jeg litt på en tur til Milano i løpet av våren og jeg en tur med venninner i slutten av juli, men det spørs om det blir noe av…

Ønsker du å jobbe som blogger hele livet?

Det er vanskelig å si. Akkurat nå trives jeg veldig godt, men jeg har en plan om å studere videre i fremtiden. Enten fortsette på journalistikk eller medier og kommunikasjon.

Hva synes du om bloggen til Morten?

Haha, jeg synes den er ganske morsom jeg! Har dere sett parodien av meg? Den er spot on.

BLAZER HER

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

MÅNEDENS FAVORITT

For en stund tilbake spurte jeg følgerne mine på Instagram hvilke innlegg de ønsket seg på bloggen. Der fikk jeg tips om et nytt fast innlegg som jeg falt for med en gang, nemlig månedens favoritt. Det kan være en favoritt innenfor en hvilken som helst kategori som for eksempel interiør, mat, trening, klær osv.

I det aller første månedens favoritt-innlegget er det et klesplagg som går av med seieren. Jeg har omtrent bodd i denne genseren siden jeg gikk den i posten i starten av måneden og jeg er helt forelska. Den er både kul og skikkelig digg. Genseren funker til jeans, skinnbukse, stramme bukser og vide bukser.

Genseren er utsolgt i hvit, men dere finner den i kamelfarget HER.

 

HELGENS PLANER

God morgen! Jeg er tilbake i Lindesnes hos Morten etter en dagstur til Oslo i går. Uff, det var hardt altså. Det var mange timer i bil på kort tid, haha. Vi fikk i alle fall gjort det vi skulle og var hjemme i sofaen like før halv ni, ikke så alt for gærent. Nå er det jo fredag og endelig helg! Dette skjer for min del:

Fredag. Vi skal ut på tur og jeg skal prøve å løpe noen bakkeintervaller, muligens gå opp og ned haha. Kondisjonen min er helt krise. Jeg har for det første trent lite i det siste og for det andre utelukkende styrke. Nå er det på tide med skjerpings! Når tur og intervaller er over skal jeg hjem til Morten og stelle meg før vi skal spille inn noen videoer, deretter har jeg et møte klokken to og skal skrive et par innlegg klart til helgen før vi setter oss i bilen og kjører til Larvik hvor vi skal sove til i morgen. 

Lørdag. Det er tid for NM i vannsklie, woho! Dere husker kanskje at vi var på kvalifisering i Sørlandsbadet hvor han sikret plassen? Hvis ikke kan dere se vloggen fra dagen HER. Det blir veldig gøy med NM som er i Skien, heldigvis ikke så langt fra Larvik. Vi blir i Skien frem til søndag hvor vi skal sove på hotell og delta på NM-bankett, jepp de har det i vannsklie også. Det er også noe jeg er veldig spent på. Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg nok til å føle meg ganske malplassert hehe, men vi får nå se!

Søndag. Vi kjører tilbake tilbake til Sørlandet og Lindesnes. Det er en kjøretur på litt over tre timer om jeg ikke tar feil, men jeg ser for meg at vi tar oss god tid på søndag. Som dere vet hater jeg å stresse på søndager. Jeg har allikevel et håp om å komme tilbake mens det enda er lyst ute så vi kanskje kan gå oss en tur i den deilige vårlufta før jeg må bruke kvelden på jobb.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

10 KJAPPE SPØRSMÅL OG SVAR

Reklame | Annonselenker Nelly / sponset jakke Kouture

Disse spørsmålene fant jeg på bloggen til Eirin Kristiansen.

JAKKE KOUTURE / T-SKJORTE NA-KD / BUKSE HER / VESKE HER / SKO NIKE HER

Neste drømmedestinasjon?

Det neste stedet jeg faktisk skal til er Thailand, samtidig lengter jeg etter en storbyferie lignende turene til Barcelona og Roma så kanskje Venezia eller Milano? Jeg har også lyst til å dra til et mindre sted med masse vingårder i Italia og til Maldivene, samt New York så ja… Jeg har en del ønsker og drømmedestinasjoner.

De tre viktigste plaggene i garderoben min?

Vide sorte bukser, strikkagensere og jakker i alle farger og fasonger.

Favoritt guilty pleasures?

Smågodt all day every day, haha. Går det an å si?

Hvor henter jeg inspirasjon?

Over alt! Jeg henter masse inspirasjon av å være ut blant folk, gå på byvandring og å reise. Ny steder gir meg ofte masse inspirasjon! Jeg henter også veldig mye inspirasjon på Instagram, magasiner på nett og noe fra andre blogger.

Hva er min favorittdrink?

Kan man svare Pepsi Max som drink? Hvis vi snakker alkohol så foretrekker jeg en god whiskey sour eller et glass prosecco på byen, ellers er jeg utrolig glad i rødvin til kos.

Hvordan ser min ideelle treningsuke ut?

Jeg liker å få unnagjort treningsøkten etter morgenjobb, men før ettermiddagsrushet og vil aller helst få gjennom fire økter i uka med en god miks av styre og kondisjon. Nå som det begynner å bli bart og varmt ute kommer jeg nok til å finne tilbake til løpegleden og vil komme meg ut for å løpe både langkjøring og bakkeløp.

Hvordan holder jeg meg organisert?

Jeg er totalt avhengig av planleggingsboken min fra Ting. Den er supersøt med masse stikkers, motiverende quotes og har “serious business woman” skrevet på utsiden. Jeg skriver opp alt som skjer i den boken så jeg ikke plutselig surrer med noe. I tillegg elsker jeg lister og skriver to do lister flere ganger i uka.

Hva er min favorittparfyme?

Nå er jeg litt lei av min og trenger å finne en ny, men akkurat nå bruker jeg Gucci Bamboo.

Hva er min go-to look?

Sorte vide bukser, en t-skjorte med kult print og en lang oversized kåpe!

Hva gjør jeg helst en fredagskveld?

Åååh, jeg elsker fredagskvelder! Hvis jeg får velge vil jeg handle inn og lage en god middag hjemme, sette på underholdningsprogrammer på tv eller en god film og kose meg med smågodt og kanskje et glass rødvin hvis jeg skal kose meg skikkelig. Hvis ikke duger Pepsi Max også!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DAGSTUR TIL OSLO

Reklame | Annonselenker Nelly

JAKKE HER / T-SKJORTE OG SKJØRT ZARA / SKO NIKE

God morgen! Nå sitter jeg i bilen og er allerede på vei til Oslo for en liten dagstur. Skjønner dere hva jeg mener med mye frem og tilbake om dagen eller? Haha. Det skjer ting på alle kanter nå, så i dag reiser Morten og jeg en tur til Oslo hvor vi har litt forskjellig ærend og ting vi må være med på. Det er egentlig morsomme ting altså og jeg gleder meg veldig, men så må vi tilbake til Sørlandet allerede i kveld, noe som er litt trist igjen.

Det skal sies at jeg trives bedre og bedre på Sørlandet. I går hadde jeg jo hele dagen for meg selv og til tross for at det var kjedelige partier så var dagen ganske fin. Jeg fikk en meg-dag og det var kanskje mer etterlengtet enn hva jeg trodde. Jeg fikk kaffebesøk av en venninne, jepp jeg har fått meg en venn i Lindesnes woho! Da hun dro på jobb så dro jeg til Mandal og handlet litt, dere kan se hva jeg kjøpte på Instagramstory @andreasveinsdottir, før jeg gikk meg en tur og tok en powernap haha.

Jeg skulle egentlig lage middag klar til Morten kom hjem fra jobb, men fant brått ut at vi manglet veggetardeig til lasagnen og måtte kjøre avgårde rett før han kom hjem. Stakkaren ble stående utenfor inngangsdøren og vente på at jeg skulle komme tilbake. Ikke helt det samme som å komme hjem til ferdig middag, men jeg prøvde i alle fall.

I Oslo skal vi prøve å være så effektive som overhodet mulig så vi kommer oss hjem før det er midt på natta. Kjøreturen tar vel omtrent fem timer så jo raskere ting går, jo bedre. Vi må som sagt tilbake i dag og grunnen til det er at vi skal reise til enda en by i morgen. Æææh, stress. I løpet av tre dager skal vi faktisk være i fire byer om jeg ikke tar helt feil… Hva som skjer i helgen skal dere få høre mer om i morgendagens “helgens planer”-innlegg. Vi blogges senere, klem!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

NÅR DET RETT OG SLETT IKKE FUNGERER

Reklame | Annonselenker Nelly

GENSER HER / BUKSE HER

God morgen, fineste dere! For å være helt ærlig så føler jeg meg litt “off” om dagen. Det er utrolig mye som skjer akkurat nå og jeg bare klarer ikke være helt til stede her på bloggen. Det er så mye jeg vil si, men som jeg ikke kan si og da blir det jeg deler litt fjernt for meg. Det er jo andre ting jeg egentlig vil skrive om, men jeg kan ikke da blir det nesten litt rart å sitte her og skulle finne andre ting å skrive om. Uff, nei dette ble rotete, men det er litt rotete akkurat nå.

Ikke bli redde, jeg har det veldig bra og ting går fint. Det er bare mye som plutselig skjer på en gang og en kjip bosituasjon og litt sånt som spiller inn. Heldigvis ordner ting seg alltid og jeg har stor tro på at jeg kommer tilbake med masse energi og inspirasjon veldig snart! Nå høres det ut som jeg skal ta en pause, men det skal jeg ikke foreløpig i hvert fall. Jeg følte bare for å gi dere en forklaring på hvorfor jeg ikke er like på som jeg pleier da kanskje. Nå vet jeg faktisk ikke om dere har merket det en gang, haha. Det er kanskje bare jeg som føler på det? Eller? Jaja, uansett så føler i alle fall jeg meg bedre nå som jeg har lettet litt på ting haha.

Det er bare en hektisk periode med mange baller i lufta og jeg er jo ikke akkurat kjent for å ikke stresse mye over lite, hehe. Heldigvis har jeg noen rolige dager på Sørlandet nå før det skjer en del i helgen igjen, men jeg skal prøve å grave langt bak i hjernen og finne frem litt inspirasjon så jeg kan få delt morsomme innlegg fremover! Det verste er at jeg har en liste med innlegg jeg vil skrive, men det bare går ikke. Hjernen er på en måte tom for kreativitet. Kjempefint i en jobb som dette, haha.

Uff, nei nå skal jeg få i meg litt deilig frokost og kose meg med God morgen Norge. Morten drar på jobb veldig snart så jeg har en lang dag for meg selv. Jeg vurderer å vaske leiligheten hans. Jeg elsker å vaske hvis jeg er stressa fordi da gjør jeg i hvert fall noe produktivt og glemmer tankene mine litt der og da. Så blir det muligens en tur ut for å vindu-shoppe litt senere på dagen.

En ting er sikkert og det er at jeg skal legge fra meg macen og komme meg ut fordi det hjelper ingen at jeg sitter og stirrer på en skjerm og blir mer og mer frustrert over at ingenting skjer.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

MORTEN SVARER PÅ SPØRSMÅL OM MEG

Reklame | Annonselenke Nelly

Etter noen hektiske dager i Oslo er vi tilbake på rolige Sørlandet hvor ting er litt mer avslappende, i alle fall i et par dager. Jeg hadde avtaler i Oslo til sent på kveld i går så vi kom oss ikke avgårde før nærmere halv ti på kvelden og kjørte inn i oppkjørselen her i Lindesnes litt over klokken to i natt. Dagen har med andre ord vært litt preget av nettopp det, men jeg nå fått gjort en del mens Morten har vært på jobb. Ja, han gikk jo egentlig fra en jobb til en annen, nemlig til å svare på spørsmålene dere har stilt han om meg!

BLAZER HER

Får ikke du spise kjøtt hvis Andrea lager middag uten kjøtt?

Nei, da må jeg spise i et annet rom eller utendørs. Tulla litt, da spiser jeg kjøtt hvis jeg vil ha det, mens Andrea lager uten kjøtt til seg selv 🙂

Hva var det første du tenkte da du så Andrea?

Jeg så henne først i introen hennes til Love Island og tenkte at ho sikkert var hyggelig, men ikke min type jente. Så feil kan man ta, haha!

Kan du fortelle en morsom historie om Andrea som vi kanskje ikke vet om fra før?

Vet ikke om hun har skrevet om dette, men en gang var hun stresset så hun dro på en interiørbutikk og handlet sånn sengeteppe til 1500,-!! :O Fikk heldigvis overtalt henne om å levere det tilbake da hun hadde roet seg! #RareAndrea

Hvor mye jobber Andrea egentlig?

Oi, det er vanskelig å anslå! Jeg trodde blogging bare var en kosehobby. Men innså ganske fort hvor mye det faktisk er da jeg så hvor mye tid hun bruker på alt fra planlegging til å lage nye innlegg. Hun bruker mye tid på at dere lesere skal føle at tiden dere bruker på bloggen hennes skal være verdt det! Hun stresser nesten for mye med det noen ganger, haha!

Ville dere fortsatt vært sammen om dere ikke hadde vunnet Love Island?

Ja, det er jeg ganske så sikker på! Eneste forskjellen er at vi ikke hadde reist så mye, og kanskje ikke hadde hatt råd til å pendle så mye som vi har gjort. Og vi kan se på leilighet tidligere enn vi kanskje hadde kunnet ellers uten seieren på Love Island.

Har du tenkt til å fri til Andrea en gang i fremtiden?

Ja, hvorfor ikke? Hadde vært koselig med Andrea som kone! Men det er nok noen år frem i tid! Akkurat nå gleder vi oss over å snart bli samboere og stortrives som kjærester!

Hva er yndlingsfargen til Andrea?

Den tror jeg er blå! Samme som meg 😀

Kan Andrea være irriterende blid eller for snill?

Nei, jeg liker når Andrea er snill og blid. Jo mer jo bedre! Hvis jeg begynner å synes det er et problem så er det vel heller meg det er noe rart med?

Hva synes du om stilen til Andrea?

Jeg liker den! Og hun har så mye forskjellig, det er bra 😀

Hva kommer først i forholdet deres, bloggen eller deg?

Haha! Hun sier det er meg, og det føler jeg også.

Liker du henne best med eller uten sminke?

Uten! Da er hun supersøt! Mens når hun er sminket blir hun også sabla pen!

Hvordan er Andrea som kjæreste?

Snill, glad, omsorgsfull og hun får meg til å le hver eneste dag!

Vet du hvor mange Andrea har ligget med?

Njaa, tror hun har sagt sånn cirka! Men det er ikke noe jeg tenker på.

Ville du hatt ett år uten Andrea så ha henne resten av livet, eller ha henne i ett år og så aldri igjen?

Da ville jeg hatt ett år uten Andrea og så resten av livet! Sett mest mulig på serier jeg vet hun ikke liker og prøvd å ikke savne henne for mye, kliss kliss.

Fortell oss en ting som Andrea irriterer seg over!

Når hun havner bak biler som kjører langt under fartsgrensen til og fra sørlandet – Oslo. Vi sliter litt med road-rage begge to. Ikke bra.

Hva er Andrea sin beste og verste egenskap?

Hun er dedikert, når hun gjør noe så vil hun gjøre det ordentlig! Og det verste kan være at hun stresser litt mye! Men heldigvis er jeg stort sett veldig rolig, så tror det hjelper henne litt.

Kan du fortelle oss noe som imponerer deg ved Andrea?

Hun er veldig effektiv! Når hun først setter i gang med noe, så går det veldig fort og det blir alltid veldig bra! Plutselig har hun skrevet 5 innlegg til bloggen eller vasket hele badet før jeg har rukket å drikke en Pepsi Max, haha!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER