UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly, H&M og Jotex

JAKKE H&M HER / VESKE NUNOO / SKO PAVEMENT

AKKURAT NÅ: Jeg har nettopp kommet ut av dusjen. Vi har fylt flyttebilen og begynner å bli helt klare for Oslo, men først venter taco og en siste kveld her i Lindesnes ❤️

UKENS TANKE: Hvordan gikk tiden så fort? Det er jo kjempelenge til 1. desember. Eller? Neida, det kom brått på kan jeg fortelle dere. På onsdag gikk det opp for meg at shit, vi flytter om under en uke vi. Wæææ! Jeg er så spent og stressa på en gang og det er faktisk alt jeg har tenkt på. Jeg gleder meg masse, men det blir også rart å flytte tilbake.

UKENS FAVORITTPLAGG: Jeg er så fornøyd med denne kjolen! Jeg har sett på den lenge, men har ikke latt meg selv kjøpe den. Så kom black week, 25% rabatt og vipps så var den bestilt hjem til meg. Angrer ikke et sekund! Jeg elsker den. Dere finner den her. Tror faktisk den er på 30% rabatt nå, så flaks for dere 😉

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Ikke annet enn mørketid og regn å irritere seg over her altså, men det kan man jo heller ikke gjøre i lengden. Da blir man sliten! Men litt er lov, sånn helt i starten 😉

UKENS CRAVING: Jeg har vært litt på chips denne uken, jeg. Er egentlig et godis-menneske, men paprikachips overtar litt sånn med jevne mellomrom og nå har det vært en sånn periode.

UKENS POSITIVE: HALLO!!! Jeg har løpt tre ganger denne uken. Tre!!! Og det var digg. Jeg er så stolt av meg selv. Vi får se om det varer når jeg kommer til Oslo, men om det ikke gjør det har det uansett vært digg så lenge det har vart haha. Jeg blir jo litt motivert av å leve med Morten som løper så mye og som forbedrer seg så mye. Det er gøy å se, så får man litt lyst til å kjenne på noe av det samme selv. Det er jo så sykt morsomt når man merker at man blir bedre i noe.

UKENS ØNSKELISTE: Fluffy tøfler her, nydelig bluse fra H&M her, puff som matcher stolen vår her og dusjhylle her.

UKENS MATRETT: Haha, dere kommer til å le av meg. Jeg kjøpte sånn ferdig søtpotetsuppe fra Rema 1000. Den koster bare 49 kroner og det er suppe til to-tre pers, i hvert fall om man hiver i noe ekstra som metter mer eller har brød ved siden av. Uansett… Den var sykt god! Så god at det faktisk blir ukens matrett 😅 Ferdigsuppe fra Rema 1000 der altså.

UKENS TIPS: Helt ærlig? Det er sykt mange gode tilbud nå, så hvis du ikke har gjort deg ferdig med julegavene eller kjøpt påfyll av sjampo er dette tiden å gjøre det på. Jeg sparte 300kr på å kjøpe hårkur og hudpleie jeg nå! Det er en god del.

UKENS HØYDEPUNKT: Det var middagen hos pappa som Morten, Trulte og jeg var på tidligere denne uken. Det var såå koselig og vi ble vartet opp med en deilig pizza, som også kunne fått prisen som ukens matrett, men jeg glemte den da jeg skrev det punktet hehe. Nei, det var superkoselig og ukens høydepunkt for meg!

MÅL FOR UKEN SOM KOMMER: Ikke få panikk, enkelt og greit. Nå er det mye som skal skje og mye som må gå akkurat som planlagt og da er det typisk meg å få litt panikk. Det passer dårlig så jeg skal prøve å holde meg helt rolig. Lettere sagt enn gjort.

UKENS FAVORITT-BILDE: Det blir som rgeel Trulte, eller Morten og meg som får denne tittelen haha. Denne gangen blir det også fiiiine lille Trulte 🐶

INTERIØR, KLÆR, STYLING & PLEIE PÅ TILBUD

Reklame | annonselenker Nelly, H&M, Ellos, LYKO

Black week er snart over og her er noe av det fineste jeg har funnet! Disse sidene har enda rabatt, eller har informert om at det kommer ny rabatt i morgen på cyber monday, så om det er noe du mangler eller ikke har fått tak i har du enda sjansen 😀

sidebord her / speil her / sofabord her / lykt her

topp her / kjole her / kåpe her / skjortejakke her

vase her / bokholder her / stol her / fat her

jakke her / veske her / kjole her / tøfler her

body shake spray her / skrubb her / hårkur her / ghd rettetang her

duftlys her / teppe her / glass her / bok her

EN UNORMALT HYGGELIG SØNDAG

Reklame | annonselenker Nelly

KJOLE HER / VESKE NUNOO / SKO PAVEMENT

God søndag, fineste dere! I dag har jeg merkelig nok ikke søndagsfølelse. Vanligvis består ukens siste dag av å chille hjemme, kanskje gå en tur og ja.. Vente på at Atlantic Crossing skal legges ut på NRKTV, haha. I dag har jeg faktisk gjort ting og det er litt uvant nå om dagen.

Morten skulle løpe et løp i Kristiansand, so han forresten gjorde dritbra og satt ny personlig rekord på mila 🌟 Så stolt løpefrue, hehe. Tulla, jeg skal ikke kalle meg selv for løpefruer. Får noia av alle disse fruene på sosiale medier, men stolt er jeg!

Han skulle løpe et sted hvor jeg ikke akkurat kunne stå og følge med så da dro jeg til byen for å ta en kaffe med en god venninne i mellomtiden. En liten avskjed faktisk. Utrolig trist når man tenker sånn på det… Men samtidig veldig koselig.

Vi dro på Tiara kaffebar, dere husker den jeg oppdaget for kort tid siden? Det viser seg at de ikke bare har kaffe, men også sykt digge kaker og god mat! Hvordan kan jeg ha bodd i byen i halvannet år uten å oppdage steder som dette? Håpløst.

Det var i hvert fall utrolig koselig. Vi ble sittende kjempelenge og snakke om alt og ingenting, sånn som gode venner ofte gjør. Det er ordentlig trist at jeg ikke kan ta med henne på flyttelasset til Oslo. Herregud, det blir faktisk skikkelig trist! Vi var kjent hverandre siden barneskolen og etter at jeg flyttet til Kristiansand fikk vi virkelig tatt opp kontakten igjen og ble minst like gode venner som vi har vært tidligere. Så det å skulle flytte bort fra det er ganske kjedelig, men jeg vet i hvert fall at vi alltid har hverandre ❤️ Og kanskje vi blir gjenforent når begge skal slå seg ned på ordentlig!

På vei hjem gikk vi innom torvet i Kristiansand hvor de har satt opp masse små boder med diverse ting og tang. Jeg ble litt overrasket over at de skulle opp i år, men de står nå der. Sikkert fordi det er ute? Kanskje. Det var heldigvis ikke noe særlig folk da vi var der så vi benyttet sjansen til å kjøpe et karamelisert eple. Heter det karamelisert eple?

Okei, jeg spiste det faktisk ikke, haha. Jeg bare lånte Ida sin for å ta bilde. Den var så fiiiiin og så skikkelig god ut, men jeg var stappet på avokado toast og ostekake så det får bli smaksprøve en annen gang.

Nå er jeg tilbake i Lindesnes og vi skal straks begynne å pakke sammen det vi har her i huset. Det er bare to dager til vi bor i Oslo!!!! Det er så sykt å tenkte på, men jeg tror det blir veldig bra. Det kom bare litt brått på, haha. Jeg har hele tiden følt at det er så lenge til 1. desember, men nå er det på tirsdag allerede. Helt sykt!

Så med det ønsker jeg dere en nydelig søndagskveld. Se Atlantic Crossing og nyt!

Q&A: JULETRADISJONER, MIDDAG, HVEM FEIRER JEG MED?

Reklame | annonselenke Ellos & Nelly

Denne ukens spørsmål blir en jule-edition! Litt tidlig ute kanskje, men det har tikket inn en del julerelaterte spørsmål så da tenkte jeg å holde en ren Q&A om jul som den juleelskeren jeg har blitt 🌟

KJOLE HER / SKO HER

Hva spiser du på julaften?

Familien min spiste alltid rype på julaften. Pappa hadde det med seg fra Island så det ble vår julemiddag. Vi hadde aspargessuppe til forret, noe det tok mange år før jeg faktisk likte haha. Så var det rype (som jeg aldri likte) med sykt digg tilbehør, blant annet glaserte eller karameliserte poteter. Til dessert var det vaniljeis med varme bær, nam nam.

De siste årene gikk pappa faktisk over til ribbe på julaften, så da spiste jeg medisterkaker og tilbehøret hehe. I fjor, og planen for i år så er det vegisterkaker som står på menyen for meg. De ter ribbe som er hovedretten, så spiser jeg tilbehøret med deilige vegisterkaker. Lurer på om jeg også skal prøve meg på nøttestek i år!

Har du videreført noen juletradisjoner, i så fall hvilke?

Nei, det føler jeg ikke at jeg har. Jeg feirer jo enda med familie, så det er liksom ikke så mye å videreføre føler jeg. Så har tradisjonen sklidd mer og mer ut og det som var da jeg var liten har blitt så fjernt. Det jeg vil videreføre med tiden er å spise risgrøt på lille julaften med premie til den som får mandelen! Det er veldig koselig. Også har jeg en tradisjon som kanskje er litt merkelig, men første juledag pleide vi å sitte i julepysjen, se på julefilmer og spise rester av julemiddagen og det synes jeg var så koselig! Så det kommer jeg nok til å fortsette med, hihi 😀

Hva er ditt beste juleminne?

Jeg har ikke noe spesielt som jeg kan trekke frem her, dessverre. Julen har aldri vært noe stas for meg, særlig ikke etter at foreldrene mine skilte seg og julen ble mer dårlig samvittighet og skyldfølelse. Nå har jeg aldri vært veldig glad i jul tror jeg, ikke som jeg kan huske i hvert fall, men i år har jeg endelig kjent på bare gode følelser rundt julen og gleder meg masse!

Hvordan er din morgen på julaften?

Det har variert veldig. Hver julaften siden jeg begynte å jobbe pleide jeg å melde meg frivillig til å jobbe julaften, ja fordi jeg ikke var så spesielt interessert i jula, så min julemorgen var ofte jobb. Det synes jeg var skikkelig koselig! Jeg elsket å jobbe julaften. Det var alltid så koselig på jobb og alle kunder var skikkelig hyggelige og glade ☺️ Jeg hadde fri på julaften for første gang på mange år da julaften havnet på en søndag o gda ble jeg sånn “oi, julemorgen kan jo være ganske koselig” haha. Det varierer litt enda, men det er fort en god julefrokost, en tur hvis det er fint vær, julefilmer og juleprogram.

Feirer du jul i Norge?

Ja, har aldri feiret noe annet sted. Men, kunne godt feiret i utlandet i fremtiden. Aldri feil å ligge på en varm strand, haha.

Hvilke tradisjoner har du og Morten skapt sammen?

Jeg var vel litt inne på dette tidligere, men ikke så mye enda. Vi feiret jul sammen for første gang i fjor så det kommer nok noe med årene tenker jeg. I år skal vi for første gang pynte leiligheten ordentlig og gjøre masse juleting sammen, så det kan fort skapes noen nye tradisjoner i år.

Hva synes du er det beste med julen?

Jeg synes det beste er at det er så mye lys! I en så mørk og egentlig ganske kjip tid, så kan jula med alle lysene være noe skikkelig bra. Julegater fulle av lys, hjem fylle av lys og ja. Det er ordentlig godt.

Hvem feirer du jul med?

Jeg har pleid å feire jul hjemme hos pappa, men i år skal jeg feire med Morten og foreldrene hans. Jeg feiret med de i fjor også, men da var pappa med dit. I år blir det bare meg ☺️

Har du en favoritt-juledessert?

Jeg er ganske stor fan av is og varme bær, jeg. Det er nok mye fordi det var det jeg pleide å spise før da jeg var mindre og spiste hver eneste julaften. Kan også nevne en pepperkake-kake jeg lagde i fjor som var sykt god! Må prøve å finne oppskriften på den igjen så jeg kan lagee den i år også.

Ribbe vs pinnekjøtt?

Jeg har aldri smakt på noen av delene faktisk 😅 Har aldri vært noe fan av sånn “ordentlig” kjøtt.

Hvilken dato synes du det er innafor å pynte til jul?

Jeg har pleid å tenke at 1. desember er startskuddet for jula, også pleide vi å pynte treet lille julaften hjemme hos oss. Det er noe jeg tenker jeg vil bevare, men ikke i år. I år er det bare å pynte i vei og kose seg så man får et lyspunkt i en unormalt grå og trist tid. Dette er forsåvidt bare hvordan jeg vil ha det hos meg, hva alle andre gjør legger ikke jeg meg opp i.

Hvor mye penger bruker du på julegaver?

Det varierer nok litt fra år til år. Jeg har ikke en konkret sum å komme med her, men personlig tenker jeg at man ikke trenger å kjøpe så store og dyre gaver alltid. Det er veldig koselig med noe som man merker det er lagt tid i, eller en gave full av ting personen liker som favorittsjokoladen, en krem du vet personen liker og sånne ting. Det fikk jeg i bursdagsgave og jeg ble så glad fordi det var så personlig!

Dette er mitt første år som vegeterianer på julaften og jeg skal i selskap, har du noen tips?

Mitt beste tips er å snakke med de du skal i selskap til i god tid slik at de er forberedt ☺️ Da kan dere avtale om de skal lage noe, eller om du skal lage noe selv å ta med. Jeg tar med egen vegetarmat i år, som i fjor. Mye kan lages på forhånd og varmes opp eller stekes like før det skal spises! Vegetarbloggen har mange gode oppskrifter til jul som du kan sjekke ut.

VINN 2000,- Å HANDLE FOR HOS STORMBERG

Reklame | Stormberg

KODEN Andrea-10 GIR 10% EKSTRA RABATT PÅ SALGET HOS STORMBERG

Ut på tur, aldri sur. I hvert fall ikke med pepperkaker og solbærtoddy i sekken. Jeg synes høsten er den deiligste tiden på året, kanskje spesielt når det kommer til å gå tur. Det er så friskt og deilig! Selv om vinden kan være ganske sur… Men det gjør ikke noe så lenge man kler seg godt, eller hva sier dere?

Stormberg har alt du trenger til tur og de kjører selvfølgelig Black Friday! Hvis du trenger å oppdatere, oppgradere eller fylle på i tur-garderoben er dette dagen å gjøre det på. En ting som er kjekk å vite, kanskje særlig når du handler på nett, er at Stormberg har 100 dagers åpent kjøp så du kan trygt få varene hjem og prøve de på. Hvis ikke de passer er det bare å sende de i retur, ingen hast. Du kan få prøvd i ro og fred.

 Personlig bruker jeg ofte Black Friday til å kjøpe julegaver og hvis du bestiller julegaver hos Stormberg kan du velge å få med en digital byttelapp! Alle julegaver kan byttes i hele januar 🌟

Da vi var på hytta forrige uke gikk vi tur begge dagene og jeg frøs ikke ett sekund, selv om gradestokken viste minusgrader og vinden var iskald. Jeg var kledd i Stormberg far topp til tå og var selvfølgelig like fornøyd som jeg alltid er i turtøyet deres. Jeg har et sett derfra som jeg brukte masse på tur i sommer, og nå har jeg fått turtøy til høst og vinter også 😍

Dere finner luen min her. Jakken jeg har på meg er Trysil vattert jakke, og den er faktisk utviklet for bruk i nettopp høst- og vinterhalvåret! Jakken er vindtett og vantett, har vannavstøtende glidelåser og er så myk og god. Dere finner den her.

Buksen er selvfølgelig matchende, haha. Det er Trysil vattert bukse og den har de samme egenskapene som jakken. Den har borrelåsjustering nederst på beina så du kan gjøre at den ser ut slik du liker det, og den har beltehemper! Dere finner den her.

Jeg synes settet er så fint og det holdt meg god og varm, selv i den iskalde vinden og minusgrader. Så er det godt med en god og varm ullgenser under. Dere finner genseren jeg har på meg her 🙂

KONKURRANSE

Stormberg er gavmilde i dag, folkens! På min Instagramkonto @andreasveinsdottir kan dere nå vinne et et gavekort på 2000,- i nettbutikken til Stormberg! For den summen får du masse fint så sjekk det ut og meld dere på ☺️

Vi vet vel alle at det beste med å gå tur… Det er å komme tilbake til hytta, hoppe inn i noe deilig ullundertøy, rigge til litt kos utendørs, kanksje fyre opp i en bålpanne og steke noen sveler. Ah, så deilig! Hyttelivet altså.

Stormberg har selvfølgelig alt man trenger til det også 😉 Jeg elsker å gå rundt i ullundertøy med en stor og deilig jakke over, ikke noe annet. Det er så deilig det.

Denne rosa jakken har blitt en favoritt hos meg. Jakken heter Lyberg og den er like fin på tur i skogen som på handletur i byen. Den er vindtett og vattert med avtagbar hette og refleks på logoen. Dere finner den her på Black Friday salget til Stormberg.

Luen og ullundertøyet er også fra Stormberg. Ullundertøyet er helt normalt i størrelsen, og det er så digg at genseren har en liten hals med glidelås. Alt finner dere på Stormberg sin nettside 🌟

HJEMMEKONTOR-STILEN OG ET NYTT MØBEL

Reklame | annonselenker Nelly og Jotex

Hei dere ❤️ Jeg må bare si tusen takk for alle de hyggelige kommentarene deres i går på brille-innlegget! Dere er så skjønne. Jeg blir så glad av å åpne et kommentarfelt som er fylt med kjærlighet, altså dere. Fine folk!

Når det kommer til disse brillene har jeg enda ikke vendt meg helt til de, men da jeg hadde tidenes kontordag på mandag hvor jeg satt ti (!!!) timer foran macen så kom det seg litt. Da merket jeg etter hvert ikke at jeg hadde de på lenger, men det tar enda litt tid. Den første dagen fikk jeg faktisk skikkelig vondt i hodet, men det ga seg heldigvis. Det er nok veldig uvant for øynene mine og for hodet mitt, men forhåpentligvis tilpasser de seg godt veldig snart.

Her går det som alltid i hjemmekontor. I det siste har det blitt veldig mye stillesitting foran macen. Været har vært elendig så jeg har ikke fått gjort noe som helst ute samtidig som det har vært mye mac-arbeid. Jeg har så vidt begynt å redigere videoene til desember og jeg, jeg som “hater” YouTube og redigering satt meg ned og gjorde ferdig tre hele videoer på en dag. Altså!!! Så fornøyd. Jeg gjorde ikke annet enn å skryte av meg selv til Morten, haha.

Det er vanligvis Morten som redigerer alt, men når vi har så mye materiale å redigere så hjelper jeg jo til. Nå var det faktisk litt morsomt fordi videoene er så morsomme og mange av de er mine idéer, hihi.

I tillegg til YouTube så er det jo black week og det krever en del jobb. Det er jo myyye black week mas fra meg, hehe. Men! Jeg synes det er mange gode tilbud nå faktisk. og hvis dere er som meg og bruker black week til å handle julegaver, til å kjøpe påfyll av forbruksvarer eller til å kjøpe noe man har sett på og ønsket seg lenge så kan man gjøre noen gode kupp altså 😀

Apropos kupp. Se på denne stolen!!! Jeg er så glad. Etter mye om og men så endte vi opp medå. bestille denne for en ukes tid siden. Morten hadde en velkomst-kupong på Jotex så vi fikk 40% rabatt og da var det ikke noe å lure på. Jeg er så fornøyd med den og gleder meg til å pakke den ned igjen om noen dager og ta den med til Oslo. Vi måtte jo se på den da den kom… Så endte det opp med at vi pakket den opp og satt den i stua, haha. Hvorfor ikke? 😅 Dere finner stolen her.

Ja, som dere er er det hjemmekontor-stilen det går i. Jeg bruker så mye koseklær nå og det er faktisk sjeldent jeg har på meg noe annet i mer enn en time. Det er litt digg, men jeg begynner faktisk å savne det med pynting og at man går rundt en hel dag i fine klær og gjør ting. Vel, vel. Den tid kommer nok tilbake så får man prøve å nyte dette mens man kan. Nå skal jeg faktisk få gå noen timer i normale klær i dag. Jeg skal nemlig i et møte med regnskapsføreren min, plukke opp to ting jeg har bestilt og i middag til pappa i kveld så da kan jeg jo fiffe meg opp litt 😉

Dere finner forresten den superdigge genseren jeg har på meg her, og buksen er en del av et sett som dere finner her.

Hvordan har dere det om dagen? ❤️

20 JULEGAVETIPS TIL HJEMMET

Reklame | annonselenker Homeroom / H&M

Det er så mye fint interiør nå så jeg klarte ikke la være.. Det ble rett og slett et helt eget innlegg med julegaver til hjemmet! Gaver du kan gi til noen som er ekstra glad i interiør eller som en liten julegave til deg selv 😉 Her finner dere noe i alle prisklasser, alt fra 69 kroner til litt flere hundrelapper.

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER

5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER 

9 HER / 10 HER / 11 HER / 12 HER

13 HER / 14 HER / 15 HER / 16 HER

17 HER / 18 HER / 19 HER / 20 HER

 

JEG HAR FÅTT BRILLER

Reklame | annonselenker Nelly & H&M

 JAKKE HER / GENSER HER / BUKSE H&M HER / VESKE HER / SKO HER

Se her, dere! Her er det ei som har fått seg briller og er strålende fornøyd. De matchet antrekket jeg hadde på da jeg hentet de så utrolig godt at jeg måtte ta noen bilder med de på med en eneste gang. Jeg synes de er så fine!

Det var ordentlig uvant å få de på, og med en gang ble det blurry og rart, men det skulle visst gå seg til fordi de skeive horninnene mine må tilpasse seg. Så det blir spennende! Jeg brukte de i noen timer med en gang, men så ble jeg faktisk så sliten i øynene at jeg måtte ta en liten pause. Det er nok en tilvenningssak som går seg til. Håper jeg, haha.

Jeg er i hvert fall strålende fornøyd! Nå husker jeg typisk nok ikke merket på brillene, men jeg kjøpte de hos Larsen Optikk i Mandal for de som holder til rundt her. De hadde så mye fint og var skikkelig serviceinnstilt og hyggelige, så en liten shoutout til de er rett og slett på sin plass. Anbefaler varmt å dra dit for hjelp ☺️

Såå hva synes dere?

OUTFIT: 35% RABATT MED EKSKLUSIV KODE

Reklame | NELLY.COM - alle lenker er annonselenker

Helluen! Håper dere har hatt en fin start på uken ❤️ Jeg tenkte å minne dere på at koden min ANDREA35 gir dere 35% på alt fra Nelly by Nelly, og her er noen av mine favorittantrekk med det merket. Nelly har også masse andre gode tilbud som dere finner her.

KJOLE NLY TREND, dessverre utsolgt for øyeblikket… Satser på at den kommer inn igjen, så fin!

SKO HER

KJOLE HER

SKO HER / VESKE HER

TOPP HER / BUKSE HER

GENSER HER / JAKKE HER

JAKKE HER

SKJORTE HER / JAKKE HER / VESKE HER

KJOLE HER / VESKE HER

BUKSE HER / VESKE HER / SKO HER

JAKKE HER / SKO HER

GENSER HER 

TOPP HER

SKO HER

JAKKE HER

SKJORTE HER / BUKSE HER / SKO HER

UKEN SOM GIKK

Reklame | Nelly, annonselenker Nelly, H&M

JAKKE HER / GENSER HER (koden ANDREA35 gir dere 35% rabatt) / BUKSE H&M HER

AKKURAT NÅ: Jeg prøver å få tilbake en normal døgnrytme etter at den kollapset forrige uke. Det er vondt, jeg vil ikke, men jeg prøver å komme i gang med dagen.

UKENS TANKE: Jeg har hatt en skikkelig “corona down” for å være helt ærlig med dere. Det kan også bare litt vanlig mørketids-følelse, men jeg klarer ikke helt å skille de to. Allikevel har jeg valgt å ikke si noe. Jeg har bare latt som ingenting og prøvd å la ting flyte så godt som mulig. Sannheten er at jeg har blitt en skjør liten skapning som ikke tør å dele noe ordentlig personlig eller dele noen sære, rare og egne meninger om ting lenger.

Før pøste jeg ut med alt som var. Jeg var bestemt i meningene mine, ga meg ikke, tok gjerne opphetede diskusjoner og gikk i bresjen for det jeg mente. Nå tør jeg ikke en gang nevne at jeg synes denne tiden er tung, fordi jeg orker ikke det maset som kan komme ut av å dele noe ordentlig. For herregud som folk skal kverulere, føle seg krenket på egne vegne, føle seg krenket på andres vegne, bli sinte, bli skuffet og gudene vet hva om man sier noe de er uenig i.

Å være uenig er liksom ikke en greie lenger. Noen tar alltid feil, og det er som regel bloggeren, influenseren eller den offentlige personen. Og ja, det er et fåtall av folk som er sånn, men så orker man bare ikke begi seg ut på diskusjoner med folk som nekter å innse at jeg faktisk kan få lov til å ha min mening, mitt syn på ting og ikke bare jatte med og være 100% politisk korrekt, eller være 100% enig i deres syn. Så jeg har bare delt en overfladisk hverdag hvor alt er greit og fint, fordi vet dere hva? De gangene jeg har delt “sannheten”, “den ærlige siden”, “den virkelige siden”… Vet dere hva jeg får høre da? At jeg kan ikke dele sånt fordi jeg må gå foran som et godt eksempel og være positiv.

Jeg kan ikke dele at jeg har det kjipt fordi jeg skal spre positive vibber og god energi. Så jeg kan ikke få lov til å synes at mørketiden er tung. Jeg kan ikke få lov til å kjenne koronatiltakene på kroppen. Jeg kan ikke fortelle at jeg ikke orker å stå opp om morgenen fordi jeg ikke ser poenget. Selvfølgelig gjelder ikke dette alle, men noen ganger, særlig når man er litt sliten så er det de negative, de sinte og de nedlatende kommentarene som setter seg. Og da orker man bare ikke. Man skjermer seg selv og dropper å dele.

Så når det snakkes om at influensere kun deler fasaden, så kan dere jo spørre dere selv hvorfor. Og igjen så føler jeg at jeg må presisere “dette gjelder ikke alle og blablabla”, kun for å sikre meg mot at de dette ikke gjelder skal bli sinte. Så vær så snill, bare la meg lufte tankene mine uten å føle deg krenket. Fordi jeg er så lei av at folk skal bli krenket over at jeg deler mine følelser.

Det ble sykt rotete, men der fikk jeg det ut haha. Før pleide jeg å bruke bloggen til nettopp det. Få utløp for ting, sette ord på følelsene mine. Jeg vil komme tilbake dit, men det sitter langt inne nå altså.

UKENS FAVORITTPLAGG: Det er kanskje ikke et plagg, men ukens favoritt er denne vesken! Den er så utrolig fin. Det er Sophie Elise sitt samarbeid med NuNoo. Jeg elsker jo NuNoo og denne vesken er fantastisk. Det er som en stor veske i en liten veske. Jeg får plass til lommebok, kamera, ekstra linse og litt småting uten problem, men så ser vesken så liten og nett ut. Dere finner den her 🖤

UKENS TIPS: Altså dere må se Ramme Sporter på NRK om dere ikke har sett det! Så teit og så underholdende på en gang.

UKENS CRAVING: Risgrøt! Åååå, julestemningen er på god vei og risgrøt står øverst på ønskelisten hver dag. Jeg tror jeg kunne spist det til frokost, lunsj og middag jeg. Elsker risgrøt!

UKENS HØYDEPUNKT: Jeg hadde to kjempefine dager på hytta denne uken! Det var så deilig å komme dit og det kom faktisk snø mens vi var der. Det er så gøy å se Trulte når snøen kommer. Hun elsker snø og blir supergira, spurter rundt og koser seg. Jeg gleder meg til vi skal dit i jula og krysser fingrene for at vi får en del dager med masse snø som Trulte kan kose seg i. Ja, tilbake til hytteturen. Vi gikk en nydelig tur på dag to. Det var iskald vind, men solen var fremme og det var så deilig! Pause med solbærtoddy og pepperkaker, Trulte som løp rundt gapahuken og koste seg med funn av pinner haha. Helt perfekt.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Været, haha. Så enkelt som det. Jeg trenger sol og blå himmel ☀️

UKENS POSITIVE: Nå begynner leiligheten virkelig å ta form. Vi har fått solgt nesten alt av de gamle møblene som ikke fikk være med til den nye, med unntak av spisebordet som vi la ut forrige uke, og funnet nye ting som blir kjempefine.

UKENS ØNSKELISTE: Jeg synes disse spisestolene er så utrolig fine og de matcher det nye spisebordet vårt, men jeg synes det er så sykt dyrt med spisestoler! Så det får vente litt, men de står på ønskelisten og dere finner de hos Ellos her. Så er det matchende skjenk, også svindyrt som de fleste skjenker er… Men, kanskje det kommer noe godt tilbud denne uken hehe. Dere finner skjenken på Ellos her. Så synes jeg denne strikkekjolen er sykt fin (her) ! Og vesken fra NuNoo er helt nydelig (her).

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER

UKENS MATRETT: Det ble Tandoori fra Toro, den oransje pakken vet dere. Utrolig god! I stede for kylling hadde vi i kidneybønner og brokkoli. Det ble så godt og mye bedre enn med erstatning som vi pleier å bruke. Føltes litt sunnere, haha. Jeg kom på etterpå at grulrøtter også hadde vært sykt digg å ha i. Nam, nam. En lettvin middag som smaker kjempegodt.

MÅL FOR UKEN SOM KOMMER: Jogge to ganger, med forbehold om at det ikke er masse vind og regn fordi det gidder jeg faktisk ikke løpe i. Gjorde det en gang nå for litt siden og det blir med den ene gangen, haha. Så digg er det ikke.

UKENS FAVORITT-BILDE: Det blir for dette ❤️ Koselig med selvutløser på tur, haha.