EN OPPDATERING PÅ GÅRSDAGEN

Hei fra Oslo! Dette ble et litt senere innlegg enn vanlig, men jeg var virkelig ikke tilstede i eget hode i går haha. Jeg var så stressa at jeg ikke klarte å tenke på noe som helst annet, heller ikke å forberede noe til i dag tidlig. Vel, vel sånn blir det noen ganger.

Nå har Morten og jeg nettopp kommet tilbake til rommet vårt etter en deilig hotellfrokost. Åh, som jeg elsker denne frokosten altså. Det finnes antakeligvis ikke noe bedre enn en frokostbuffé. Så nå er jeg godt og mett, uthvilt og klar for en ny dag!Vi drar riktignok fra Oslo rundt 15, men vi skal rekke litt før den tid.

Jeg må jo faktisk fortelle dere om gårsdagen etter å ha delt hvor mye jeg gruet meg til denne turen. Jeg hadde seriøst panikk hele veien fra Kristiansand. Helt ærlig, jeg startet dagen med å felle noen tårer fordi jeg gruet meg så, men så var jo hele poenget å utfordre meg selv så jeg satt meg i bilen og kjørte mot Oslo. Vi kom frem og jeg begynte å stelle meg samtidig som jeg sa til Morten at jeg ikke kunne love at vi faktisk gikk inn på stedet selv om vi dro dit, hehe.

Vi kom oss faktisk frem og da planen var å gå på motsatt side av veien for å få litt oversikt ble vi oppdaget av vakten og da måtte vi bare gå inn. Det hadde jo sett idiotisk ut å fortsette videre for så å komme tilbake om to minutter for å gå inn haha. Det var kanskje det lille pushet jeg trengte.

Vi gikk inn og det gikk overraskende greit!

I døren ble vi møtt av hyggelige folk som ønsket oss velkommen og geleidet oss inn. Det var så kult stylet der og det var rett og slett ikke så skummelt som jeg trodde det skulle være. Det hjalp merkelig nok å se at omtrent alle så ut til å føle seg litt som det vi gjorde. Litt utilpass, holdt seg til sine egne, men klare for å ha en hyggelig kveld. Så ble det mingling, jeg møtte faktisk på kjentfolk og jaggu så koste meg faktisk!

Da jeg kjente at det ble nok mingling (etter å ha vært der mye lenger enn planlagt) møtte vi Marius og dro for å ta noe å drikke før det ble MAX og serie i hotellsenga. Digg!

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg