GET TO KNOW ME TAG

Nå har dere muligheten til å bli enda bedre kjent med meg! I denne videoen svarer jeg på 17 spørsmål om meg selv. Noen ganske så personlige som hvor mange jeg har hatt sex med, noen ganske normale spørsmål som høyde og alder og en del andre morsomme og originale spørsmål. Trykk på bildet eller HER for å komme til videoen. Håper dere liker den <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

GJESTEINNLEGG FRA LILLESØSTER

Dette innlegget hadde faktisk gått helt i glemmeboken, men da jeg skulle planlegge innlegg for tiden min på Love Island fant jeg dette i arkivet. Grunnen til at jeg velger å poste det i dag er ikke helt tilfeldig. Det er nemlig bursdagen til lillesøsteren min Embla! Så til deg: Gratulerer så mye med dagen <3 Jeg er så glad for at jeg har deg i livet mitt og gleder meg så mye til å se deg igjen når jeg kommer hjem! 

Da søsteren min var på besøk sist spurte jeg om hun kunne skrive et gjesteinnlegg. Jeg var så sliten i hodet og lat jeg ville var å sove. Snill som hun var takket hun ja til oppgaven og skrev et noe utradisjonelt blogginnlegg, nemlig et slags eventyr om oss. Haha, jeg lo godt da jeg leste det fordi det er så on point. Muligens litt vanskelig for dere å skjønne humoren, men for de som kjenner oss er dette veldig moro. Jeg håper dere og kan se det og velger å dele innlegget med dere!


Det var en gang et kongerike langt, langt borte. Kongeriket hadde overflod av sukkerspinn og enhjørning-støv. De som styrte kongeriket var en konge og en dronning. Makten var ene og alene deres, enn så lenge. Kongeparet ventet nemlig barn. En sen høstnatt i oktober 1994 ble barnet født. Det ble en liten prinsesse som de navnga Andrea. Hun hadde lyse lokker, blå øyne og en sjarm som nærmest trollbandt de voksne rundt henne. Kongen og dronningen var blendet av hennes sjarm, og gjorde alt for at det lille barnet skulle ha det bra. Den lille prinsessen visste dette, og ga seg ikke om det var noe hun ville ha. Andrea var fornøyd med denne tilværelsen.

Dagene bestod av å kose med dyrene i kongeriket, samt å pynte seg med perler og tiaraer.  Den lille prinsessen kunne ikke vært mer tilfreds. All oppmerksomheten var rettet mot henne, og hun ble overøst med materialistiske gaver fra borgerne i kongeriket. Hun badet i komplimenter, som hvor sukkersøt hun var, hvor fagre hennes blonde lokker var, og hvordan hun selv var en gave for det kongelige paret. Ikke visste hun at alt dette skulle endres.

Årene går, og den lille prinsessen merker at noe endrer seg. Hun  får en uggen følelse. Det var noe som ikke stemte. Hun la merke til at kongeparet nå gledet seg, men gleden var ikke fullt og helt dedikert til henne. Hva var det som var på ferde?

Året er 1996 og ved en ny høstnatt skjer det som ikke skulle skje. Den uggene følelsen skulle vise seg å stemme. Kongeparet får et nytt avkom. Prinsessen er sjokkert! Hva er dette for noe sludder? Det nye barnet er bråkete, viltert og gråten til den nyfødte høres helt ut til kongerikets grenser. Dette var starten på noe som skulle vise seg å bli noen lange tyve år. Det nye barnet tar mye plass. Det hører ikke på noe eller noen. Det eneste som kan roe det nye barnet er dyrene, og å leke i den friske åkeren som omringer slottet. Dette kan ikke prinsesse Andrea forstå. Barnet vil jo bare være ute, mens prinsessen helst vil være inne og gre lokkene sine. Etter et par år starter kaoset.

Hvis prinsessen sitter å sminker seg kommer det bråkete vesenet og forstyrrer. Vil prinsessen ha ro, kommer barnet og har en noe høylytt konsert på rommet hennes, eller så har det rotet i tingene hennes, og er det ikke det ene så er det det andre… Det værste av alt er at oppmerksomheten ikke lenger er prinsessen sin. Andrea sitt største mareritt har blitt virkelighet. Dette irriterer prinsessen grønt, og etter mange år bestemmer hun seg for at nok er nok. Hun vil ha tilbake oppmerksomheten. Ene og alene. Prinsessen pakker en rosa koffert,. Hun tar et veldig lite vemodig farvel med kongeriket, og så er hun borte.

Det andre barnet har det fint, og koser seg i kongeriket alene, men har en viss tomhet i seg. Plutselig spiller fanfaren. Prinsessen har vendt hjem. Hun har blitt solbrun, og mangelen på oppmerksomhet var ikke lenger et problem. Det var igjen fylt til et tilfredstillende nivå. Prinsessen omfavner barnet, og forteller at det nå skal bli annerledes. Prinsesse Andrea ser på det som lenge var en del av hennes værste mareritt, og sier:- Søster, jeg har overvunnet frykten. Vi kan nå henge sammen uten at jeg føler at du tok det som var mitt. Prinsessen puster dypt før hun fortsetter; – Jeg har nå lært at oppmerksomhet kan deles.

The end

 

BOOM. Eventyret er dedikert til Hanna Arctander.

 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SLIK ER JEG PÅ BYEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Går hjem barbeint. Dette er så krise, særlig med tanke på hvor jeg bor (eller boddE). Jeg skal nemlig alltid gå hjem fra byen, uansett om det er midt på vinteren eller en varm sommernatt. Før pleide jeg å bruke ganske høye hæler på byen og etter en lang kveld med dansing begynte det å verke i føttene. Jeg tok dermed av skoene og gikk barbeint hjem fra byen. Dette skjedde stadig! En gang gjorde jeg dette i desember og føttene mine var helt hovne dagen etterpå fordi jeg hadde gått ute barbeint i flere minusgrader.

Danser. Dessverre så skjer dette ofte hvis jeg har drukket litt mer enn hva jeg burde. Jeg er faktisk skikkelig, skikkelig, skikkelig dårlig til å danse haha. Altså jeg eier ikke rytme så det er ikke noe jeg burde gjøre… 

Spanderer.  Jeg tror nemlig at jeg er rich bitch i det jeg går inn på utesteder. “Neida, jeg spanderer null stress”. Eh, joda det er ganske så stressende når jeg våkner opp dagen etterpå og sjekker kontoen som er nærmeste tom. Angst!

Holder moralpreken på story. Dette har skjedd opp til flere ganger i det siste, haha. Jeg filmer meg selv på vei hjem fra byen hvor jeg snakker om de samme tingene, altså at man ikke burde drikke alkohol, hvor slitsomt det er så være full og at mine yngre følgere aldri bør begynne å drikke. Hehe, det må vel være betegnelsen på dobbeltmoralsk eller?

Flørter. Herregud, jeg vet ikke hva som skjer med meg, men jeg kvinner meg opp da for å si det sånn. Jeg blir så flørtete og blir et helt annet menneske. Plutselig kan jeg gå bort til en gutt jeg synes er kjekk og introdusere meg og flørte i vei, noe jeg aldri kunne gjort edru. Jeg elsker det, men får litt angst dagen etterpå. 

Shotter. Yep, det skjer. Jeg er ikke vond å be om noen foreslår en shot og ofte ender jeg opp med å kjøpe shots til vennene mine bare så jeg skal ha noen å shotte med haha. Ikke bra… 

Mister ting. Husker dere perioden i høst/vinter i fjor hvor jeg mistet sånn 3-4 jakker på byen? Sånt skjer enda, men heldigvis i mindre grad. Det er mer sånn at jeg mister pudderet mitt i bakken og det knuser, haha. Fortsatt trist!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

MARTINE SVARER PÅ SPØRSMÅL OM ANDREA / SEX, VAGINISME, MORTEN +++

God morgen

GJESTEINNLEGG – MARTINE BRUNSELL

Nå som Andrea har vært borte kan jeg tenke meg at dere har savnet hennes faste innlegg med “ukens spørsmål” her på bloggen. Heldigvis er det bare litt over en uke til hun er tilbake fra Gran Canaria og kommer til å blogge for fullt igjen, noe jeg tror dere kommer til å sette pris på. Det gjør i hvert fall jeg, for jeg savner Andrea veeeldig mye nå og gleder meg til å høre om alt som har skjedd i løpet av de siste ukene. Til de av dere som ikke har fått det med seg så er jeg en av de som styrer bloggen osv. mens Andrea er borte. Mens vi venter på å få Andrea tilbake tenkte jeg å svare på spørsmålene jeg har fått inn fra dere lesere om henne, og jeg håper det faller i smak! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har Andrea hatt kjæreste før? 

Nei, Andrea har aldri hatt kjæreste, så derfor er det ekstra spennende å se hvordan det går med henne på love island. Jeg har alltid sagt til Andrea at jeg tror hun innerst inne har ønsket seg en kjæreste og at jeg tror hun hadde hatt godt av det. Både fordi hun alltid har hatt vanskelig for å snakke om følelser og at det kan være det som gjør at hun klarer å åpne seg helt for noen, og fordi jeg tror alle har godt av å måtte ta litt hensyn til en annen person om det gir mening. Hun har i hvert fall alltid nektet for at hun har hatt godt av det, men nå kan det virke som hun kanskje er litt enig likevel. Hehe. 

Merker du at hun har forandret seg etter pærra?

Ja, det merkes definitivt. Riktignok bare i positiv retning. Hun har blitt mye mer åpen og snakker mye lettere om følelser enn hun gjorde før. Samme gjelder å snakke om sex, haha. Det fikk hun helt panikk av før fordi det var for privat, men det endret seg virkelig etter hun var med på paradise. Andrea var også veldig flink til å vise at hun satt pris på oss etter hun kom hjem derfra og jeg tror ingen av oss noen gang har følt at Andrea har blitt “for kul” eller prioritert nye venner over oss. Det setter jeg veldig pris på <3 

Når hadde Andrea sist sex?

Haha, jeg vet ikke om det er innafor at jeg svarer på det, men kan si så mye som at hun hadde sex i sommer. Men hvem vet, kanskje har hun hatt sex på Gran Canaria uten at noen av oss vet om det?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvilke kallenavn har hun?

Hmm, nå måtte jeg tenke. Vi kaller henne vel stort sett alltid for Andrea tror jeg, men vet hun har hatt noen kallenavn opp gjennom som “manndrea” “snipur” og “svaintoditt”. Alle de kallenavnene er riktignok veldig interne, og stort sett ikke noe vi vennene hennes har brukt. Haha.

Hvordan tror dere hennes første møte med svigers blir?

Godt spørsmål. Regner med du tenker på foreldrene til Morten da. Nå vet vi jo ikke hvordan ting kommer til å utvikle seg mellom de to på utsiden av villaen, men jeg tror nok det er noe Andrea kommer til å synes er ganske skummelt. Hun er veldig god på å snakke med folk generelt da, og tør jo å melde seg på reality-tv, så hun kommer seg nok gjennom det mye bedre enn hun tror. 

Er hun så søt og snill i virkeligheten som på love island? 

Det vil jeg absolutt si at hun er ja! Andrea er kanskje et av de mest omtenksomme, snille, gavmilde og søteste mennesket jeg kjenner. MEN, hun har helt klart sine episoder hvor hun ikke er like søt, særlig om hun har mensen eller at den er på vei. Da har hun de sykeste humørsvingningene, men det er bare gøy, for det er stort sett bare å le av henne så skjønner hun selv hvor teit hun er.  

Hvor lenge har du kjent Andrea?

Jeg har kjent Andrea siden 2010, så det har faktisk blitt over 8 år nå. Vi har riktignok møttes mange ganger før det i ulike settinger som på håndballbanen, i barnebursdager osv. Larvik er nemlig ikke en så stor by.

Hvordan er Andrea på fest?

Dette kommer det faktisk et innlegg om veldig snart, som Andrea skrev før hun reiste. Men det kan jo hende jeg har en annen oppfatning av det enn hun selv har, så vi kan jo se på det når hennes innlegg kommer ut, haha. Jeg har helt klart hatt mange av mine aller beste kvelder på byen sammen med Andrea, og jeg kan ikke helt sette fingeren på hva det er med de kveldene, men jeg tror vi er enige om at vi har det veldig gøy sammen når vi drikker.  Jeg synes Andrea er veldig enten eller på fest. Enten så kjeder hun seg, drikker pepsi max og drar hjem typ før festen har begynt. Eller så finner du henne med et glass prosecco eller en whisky sour, evt. ikke finner henne fordi hun er ooveralt. Når hun først er med så drikker hun alltid masse, er i supergodt humør, danser (noe hun får angst av dagen etter) og avslutter alltid med et måltid nattmat eller to(helst mc donalds). Hun blir også veldig glad i å shotte når hun først er ute og favoritten hennes da er “fisk”. Det hele ender som regel med at hun lurer med seg folk hjem på “nach”, men går i stedet rett og legger seg mett og fornøyd fordi hun har fått følge hjem. Rett og slett en skikkelig luring. 

Hva er hudrutinen til Andrea? Hun har så perfekt hud..

Andrea laget et innlegg om det da vi var i Albania sammen husker jeg, så jeg deler heller det innlegger med deg jeg 🙂 Så er jeg sikker på at det blir helt riktig. Men ja, jeg er helt enig! Hun er veldig heldig som har så ren og fin hud, men jeg vet at hun tar godt vare på den, så det er vel nøkkelen antar jeg. Innlegget finner du HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tror du Andrea og Morten blir et par?

Ja, det begynner jeg og få mere og mere troen på altså. Jeg har aldri sett Andrea sånn som hun er nå, og vet med sikkerhet at hun ikke hadde klart å fake at hun liker noen. Som de fleste har fått med seg så har hun en ganske bred intimsone, og det er ikke hvem som helst som får slippe inn der for å si et sånn. Jeg ser det i øynene hennes lang vei at hun liker Morten. Jeg vet også at når Andrea først har blitt knyttet til noen så går det ikke over med en gang, så jeg kan med hånden på hjertet si at jeg tror på kjærligheten mellom Morten og Andrea <3 Heia de!

Beste og verste med Andrea? 

Man skal vel spare det beste til slutt, så jeg får begynne med det verste. Det verste med Andrea er nok det at hun har disse humørsvingningene sine. Det har vært noen episoder hvor jeg tror hun var innom så og si alle humør man kan være innom i løpet av kanskje en halvtime. Da snakker vi så sint at hun kaster ting, så trist at hun gråter, så glad at hun gråter, hatt latterkrampe og alt du kan tenke det i løpet av usannsynlig kort tid. For oss som kjenner henne så er er det stort sett bare gøy, men jeg tror nok det kan være en utfordring for folk å forholde seg til det om man ikke er vant til det. 

Det beste med Andrea tror jeg må være at hun bryr seg ekstremt mye om de hun er glad i. Selvom Andrea ikke er den som er mest glad i å snakke om følelser, så vet man at hun alltid er der og hun viser det på sin egen måte sånn at man merker det selvom hun ikke sier det med ord. Hun er over gjennomsnittet omtenksom og raus og er en veldig, veldig god venn! Hun er også veldig trofast og definitivt et av de menneskene i livet mitt jeg stoler mest på. 

Har Andrea fortsatt vaginisme?

Dette har hun skrevet et innlegg om tidligere og den siste oppdateringen på det finner dere HER

Hvordan ble du og Andrea kjent?

Andrea og jeg ble kjent i 2010. Da begynte jeg og spille håndball på det laget som Andrea spilte på, også gikk hun i klasse med og var god venn med min daværende kjæreste, så vi møttes vel noen ganger via han også tror jeg. Noen måneder etter begynte vi i samme klasse på videregående og da begynte vi å henge sammen veldig mye bare Andrea og jeg. Siden så har vi vel egentlig bare blitt bedre og bedre venner. I 2014 flyttet vi til Oslo sammen og var samboere i 3 år, helt frem til hun flyttet sammen med Sofie. Det må sies at Andrea er helt fantastisk å bo med, og hun ble fort en av mine aller beste venner etter vi flyttet sammen! Kunne bodd med Andrea for alltid <3 Neida. Joda. Det ble mange lørdagskvelder inne med side om side og oreoiskake det første året vårt i Oslo for å si det sånn. Andrea har alltid vært litt 70-åring si. 

Hvorfor har ikke Andrea kontakt med moren sin?

Det spørsmålet ønsker ikke jeg å svare på. Andrea har skrevet litt om dette før, men ønsker ikke å gå i dybden på det. Det synes jeg dere skal respektere<3

Vil du beskrive Andrea som følsom?

Både ja og nei. Mest ja kanskje. Hun er kanskje den mest lettrørte personen jeg kjenner og gråter over ei lav sko. Hun blir også veldig lett berørt av ting som skjer med mennesker hun bryr seg om og om dyr. Samtidig kan hun være iskald hvis hun har bestemt seg for det og liker virkelig ikke å vise følelser når det kommer til viktige ting og særlig på kjærlighetsfronten. Det jeg mener er vel at hun veldig lett begynner å grine om det ikke er ting som handler om sine egne følelser, men kan vise det lett når det handler om “uviktige” og mer fjerne ting som hun ikke har noen relasjon til. Det var vanskeligere å forklare enn jeg hadde trodd innså jeg nå. Håper dere skjønte litt hva jeg mente. 

Vet du når finalen på love island sendes?

Ja, finalen sendes om nøyaktig én uke. Altså torsdag 4.Oktober. Den kommer til å bli sendt live, så det blir utrolig spennende 😀

 

 

Vil også minne dere på at dere må huske å stemme på alt som er i Andrea sin favør, sånn at hun får bli så lenge som mulig og i beste fall vinne love island sammen med Morten <3 

 

Stor klem fra Martine

 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

 

VI KOMMER TIL Å HA ET OFFENTLIG FORHOLD

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Offentlig forhold. Dette var noe jeg bestemte meg for å aldri ha. Den dagen jeg fikk en kjæreste skulle jeg skjerme han for mine sosiale medier. Han skulle ikke på bloggen, nesten ikke på Snapchat og Instastory en gang. Jeg skulle kunne skrive om han, men aldri vise dere hvem han var. Hvorfor?

Fordi jeg har sett hva et offentlig forhold kan gjøre med mennesker. Jeg har sett hva det kan gjøre med et kjærlig forhold og jeg ville ikke ha det sånn. Jeg skulle ikke bli hun som satt hjemme en lørdagskveld mens det tikket inn kommentarer og meldinger om at kjæresten min var utro mot meg på byen. Jeg skulle ikke bli hun som var på ferie med jentene og fikk kommentarer om at kjæresten min lå med andre jenter hjemme i Norge. Jeg skulle ikke bli hun som lot falske rykter ødelegge og legge en demper på forholdet mitt. Fordi uansett hvor mye man stoler på et annet menneske så finnes det et lite hint av tvil og usikkerhet og jeg ville ikke la noe slikt gjøre meg usikker på kjæresten min. 

Nå blir det litt verre. Jeg er med på Love Island og her blir alt av et eventuelt forhold dokumentert og kringkastet for flere hundre tusen mennesker. Vårt første møte, vårt første kyss og hele historien vår. På en måte kan det være fint. Du har kjærlighetshistorien din dokumentert og kan se den når du vil, tenke tilbake og huske på alt som ble sagt og gjort. Hva som gjorde at dere falt for hverandre og hvordan det faktisk skjedde. 

Samtidig betyr dette også at et eventuelt forhold vil bli et offentlig forhold. Jeg kan ikke beskytte meg mot rykter og falske kommentarer. Jeg kan ikke beskytte meg mot de som av en eller annen grunn ønsker å ødelegge og såre mennesker de ikke en gang kjenner. Hvis det blir noe ut av denne reisen så blir det offentlig med alt det innebærer. Det er så skummelt og jeg er livredd, men man må ta sjanser. Man må prøve, men jeg er allerede redd for hva det kan gjøre med et eventuelt oss… 

 

10 TING JEG HATER MED OSLO

Reklame | Annonselenker Nelly / Spons Kouture

Jeg skrev hva jeg elsker med Oslo og da må jeg selvfølgelig fortelle hva jeg misliker med den samme byen. 

KJOLE HER / SKO HER

URINLUKT. Vi snakker på de merkeligste steder. Det er ikke bare i sentrum det lukter urin for å si det sånn. Her om dagen gikk jeg bortover gata på St. Hanshaugen og med vinden kom en ganske så sterk urinlukt. Inngangen til kjøpesentre lukter urin, enkelte butikker lukter urin, bussholdeplasser… Ja, det er mye urinlukt da for å si det sånn. 

MASSE MENNESKER. Jeg vet jeg skrev dette som en av tingene jeg elsker også, men jeg har et hat/elsk-forhold til det hele. Det kan være ufattelig irriterende med mennesker over alt. Særlig mennesker som ikke eier sosiale antenner, typ ikke flytter seg når du skal forbi, går på deg, stopper opp og tar hele fortauet for å snakke med en eller annen de kjenner, folk som sniker, presser seg foran i busskøen. Så irriterende!

BRÅK. Det er aldri stille… Da jeg bodde på Majorstua var helgene et helvete. Her er hver dag et helvete, haha. 

SØPPEL OG SØPPELLUKT. Blææææh, finnes det noe eklere? Oslo er full av søppel. Hvis man er ute en søndag formiddag før noen rekker å rydde opp kan man se resultatet av menneskers ekle fylle-oppførsel. Søppel over alt! Dette gjelder riktignok ikke bare helgene. Det er generelt mye søppel og også mye søppellukt i denne byen. 

TRAFIKKEN PÅ VINTEREN. Det kan virke som at ingen eiere av kjøretøy i Oslo noen gang har opplevd snø og is til tross for at vi går gjennom det samme hver eneste vinter. Snøen kommer (merkelig nok) og plutselig blir det trafikkstopp fordi halvparten av bilistene ikke har skiftet til vinterdekk og ikke kommer seg opp bakkene i denne byen. Herlig for oss som må ta kollektivt og ikke kommer noen vei fordi du var like håpløs som du var året i forveien.

GENERELT OSLO PÅ VINTEREN. Jeg hater denne byen på vinteren. Det er så forbanna vått over alt. Man burde gå i gummistøvler fordi du blir klissvåt i alt annet, men problemet er at hele byen er en skøytebane. Det er så glatt! Jeg kjenner jeg blir sint bare av å skrive dette. Man kan faen ikke gå noe som helst sted fordi man sklir og faller, eller om man slipper unna det så blir man uansett klissvåt. Oslo er en trist by på vinterstid. 

KARL JOHAN. Så mange mennesker… Så mange håpløse mennesker som tar opp hele veien. Orker ikke. 

DÅRLIG LUFT. Jeg merker det med en gang jeg kommer ut av Oslo. Det er så deilig å få puste! Her er det så mye forurensning og nå på sommeren er det så klamt og forferdelig at jeg bare vil ligge i et badekar 24/7.

SPRØYTER. Ja… Dette er ganske ubehagelig. Det ligger sprøyter over alt. Man ser åpenlyst kjøp og salg av narkotika ved å ta en liten spasertur langs Storgata. Hvis du er skikkelig uheldig kan du se noen sette et skudd, noe som er ufattelig ubehagelig, jævlig og trist å se skje. Uff, nei. Dette er faktisk ganske fælt.

EKSTREME LEIEPRISER. Altsåååååå! Det er nesten umulig å få leilighet til under 7000 kroner hvis man skal ha en viss standard. Vi kan ikke begynne å snakke om boligprisene generelt fordi de er helt syke. Det verste er egentlig at hvis jeg bare hadde fått lån i banken til å faktisk kjøpe noe kunne jeg betalt mindre i renter samtidig som jeg betalte ned på lånet enn hva jeg gjør ved å leie. Moro, ikke sant?

 

 

ANDREA+MORTEN

GJESTEINNLEGG – MARTINE BRUNSELL

 

Hei kjære blogglesere❤

Som sikkert de fleste har fått med seg, så er det jeg og et par andre venninner av Andrea som styrer bloggen og Andrea sine sosiale medier om dagen. Vi har definitivt fått merke at det er mere jobb enn vi hadde sett for oss å drive med blogg, og det til tross for at det meste av innlegg er forhåndsskrevet. Så, all respekt til alle bloggere der ute! 

Det har for alvor begynt å skje ting på love island om dagen, og jeg tror de fleste som har fulgt Andrea en stund kan se at hun virkelig har utviklet seg med tanke på å gå ut av komfortsonen sin følelsesmessig. Jeg vet at Andrea syntes hele dette opplegget var veldig skummelt, så det gjør meg virkelig stolt å se hvordan hun utfordrer seg selv og å se den utviklingen hun har hatt der nede! Andrea viser kanskje ikke like tydelig som flere andre der nede hvor godt hun liker partneren sin, men jeg som kjenner Andrea vet at de tegnene hun viser til det, koster henne mye og er ekte. Jeg håper dere også ser det samme, og at dere fortsetter å stemme på alt som er positivt for hun og Morten <3 Jeg har nemlig veldig troen på at de to kan bli et par på utsiden av villaen også om de får enda litt mere tid sammen. Så; hvis ikke du har lastet ned appen allerede, gjør det og stem så vi kan følge disse turtelduene videre!

 

Bare se så fine de er sammen! Jeg smelter <3 

 

 

 

 

 

 

Klem fra Martine❤❤❤

 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

INGENTING GJØR MEG GLADERE ENN DETTE

KJOLE KOUTURE HER / SKO HER

 

Hunder
Mennesker som gjør noe godt for andre
Trening
Når jeg får til nye ting
Dere <3
Shopping
Iskrem
Crushet mitt
Når jeg får komplimenter for jobben jeg gjør med bloggen
Reise
Å gi noe til mennesker jeg er glad i

 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

JEG HAR ALDRI FORTALT DERE DETTE

Reklame | Annonselenker Nelly

KJOLE HER / SKO HER

Jeg elsker å gå uten truse. Haha, kanskje litt rart å dele. Det er så deilig å få litt luft ned der i stede for å måtte stenge alt inne med en truse. Det er også mye finere uten trusekanter i klær så jeg går ofte uten truse i kjoler.

Når jeg blir hekta på en serie blir jeg skikkelig hekta. Det overgår alt av sosiale sammenhenger og serien er alt jeg tenker på. Jeg ser på den når jeg går fra sted til sted, før jobb, etter jobb, i pausa på jobb, på trening og ligger våken til langt på natt.

Jeg har veldig kort lunte. Hvis jeg blir fornærma så er sannsynligheten stor for at det smeller før jeg selv rekker å tenke. Ofte angrer jeg litt etterpå, andre ganger passer det seg faktisk. 

Før hatet jeg prosecco, nå elsker jeg det! Det har faktisk erstattet hvitvin i livet mitt. Nå er det nesten slik at jeg ikke liker det lenger og bestiller alltid prosecco om jeg er ute og spiser eller drikker. Det er jo så godt!

Jeg blir nesten alltid dårlig av å reise. Det er skikkelig slitsomt. Jeg blir ganske dårlig, både sliten, kvalm og svimmel. Noen ganger blir jeg også oppblåst og forstoppet hehe. Det trenger ikke en gang være lange avstander, men det er nesten hver gang jeg skal fly. Det kan også være at jeg henger litt igjen fra flyskrekk-tiden i livet mitt. 

Hvis jeg kunne bodd hvor som helst i verden hadde jeg valgt New York eller Australia. Ikke for alltid, men for å prøve! Det er to steder jeg alltid har vært fascinert av. Høst i New York virker helt fantastisk og det samme gjelder egentlig alle årstider ved kysten i Australia. 

Jeg er ekstremt dårlig på å ta imot komplimenter. Åh, hehe takk ja kanskje. Altså helt håpløs. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SPØRSMÅLSRUNDE // VENNENE MINE SVARER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva synes dere om at Andrea er med på Love Island?

Andrea på Love Island er litt som Bård Hoksrud på 71 grader Nord 😉

Hva har Andrea gjort i løpet av den tiden dere har kjent hverandre som har overrasket mest?

Definitivt å bli med på Love Island! Det er veldig utenfor hennes komfortsone, men jeg tror hun har godt av det. 

Hva er det rareste minnet dere har sammen? 

Rareste minnet må være da du tok over som DJ på et utested da vi var i Herning for å se håndballgutta spille OL-kvalik. Gøy, men rart!

Rareste minnet er når vi dro på spontantur til Zakynthos bare en time etter vi kom på det mens jeg egentlig hadde skole og hun ikke hadde penger.

Hvordan er hun når hun er full?

Nesten litt skummelt blid. Og sulten.

Tror dere Andrea finner kjærligheten på Love Island?

Tror jeg Bård Hoksrud hadde vunnet 71 grader nord?

Hva er hennes tre beste og verste egenskaper?

Veldig ålreit når hun er blid. Sjenerøs! Mye selvironi, blir ikke lett fornærmet. Helt ubrukelig når hun er sur.

Hvordan tror dere Andrea er som kjæreste?

Som kjæreste er hun nok kjærlig, gavmild, omsorgsfull, sjalu, kontrollerende, omsorgstrengende <3 

Hvordan er hun til å motivere andre til å bli med på trening?

Veldig flink til å motivere til trening! Savner når vi var treningspartnere, misset aldri trening.

På en skala fra 1-10 hvor god er Andrea til å lage mat?

Hvis man kun liker taco og havregrøt er hun helt grei.

Hva tenkte dere første gang dere så Andrea?

Husker ikke første gang jeg så henne, men var nok mens vi spilte mot hverandre på håndballbanen, så var sikkert ikke noe superhyggelig hah. Er veldig glad i henne nå da!

Hvordan er Andrea når hun har mensen?

Altså, jenta griner når hun når hun gjenforteller handlingen i dumbo. Den jenta trenger ikke noe mer forstyrrelser i de hormonene.

Klem Julie, Martine, Helene og Michelle

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER