OPPDATER UNDERTØYSSKUFFEN

Reklame | Hunkemöller

Hei, gjengen! Jeg tok en skikkelig gjennomgang i klesskap og skuffer i helgen som var. Det aller siste av sommertøy ble lagt bort og erstattet med høye boots, trenchcoat, ullgensere og strikkakjoler. Samtidig gjorde jeg noe jeg gjør alt for sjeldent… Ryddet i sokke- og undertøysskuffen.

Det var virkelig på tide.

Jeg heiv sikkert halvparten! Det var strømpebukser med hull i (dårlig timing nå som strømpebukse-sesongen starter), sokker som var så godt brukt at det var like før de gikk i oppløsning og ikke minst alt for mange truser som hadde en helt annen farge nå enn da jeg kjøpte de. Det var godt det, men skuffene ble jo ganske så tomme så da var det en ting å gjøre – bestille nytt! Kan jo ikke akkurat gå uten undertøy, hehe.

I den anledning tenkte jeg å tipse dere om litt undertøy og strømpebukser fra Hunkemöller! De har masse fint og jeg pleide alltid å gå innom butikken deres på Sørlandssenteret da jeg bodde i Kristiansand. Tips: sjekk ut rabattkoder til nettbutikken!

La oss starte med the basics. Dette er kanskje det viktigste i en undertøysgarderoben! Det å finne en god sømløs truse og ikke minst en T-shirt BH som ikke synes under skjorter og t-skjorter er gull verdt.

En annen ting som er et must have, særlig nå, er strømebukser! Der er det også mye forskjellig å velge mellom. Noen av dere foretrekker kanskje Stay-up strømpebukser eller litt mer sexy strømpebukser?

Jeg må ærlig innrømme at her er det aller mest basic strømpebukser. Jeg må riktignok ha i alt fra 20 den til 60 den, alt etter anledning haha. En ting jeg synes er veldig kult bortsett fra de helt basic strømpebuksene er de med litt ekstra. I høst har jeg skikkelig lyst på de med prikker på, hvor søte? Tenk de med et sort skjørt og loafers… Elsker!

Hunkemöller har så mye bra undertøy, både basic og med litt ekstra 💕 Kanskje du har basisplaggene på plass og er på utkikk etter en finere BH og truser med mer blonder? Det har de selvfølgelig også! Ta en titt på nettsiden og husk å sjekke ut siden med rabattkoder så kan dere kanskje gjøre et litt ekstra godt kjøp!

 

xx

 

ANTREKKET SOM GÅR TIL ALT

Reklame | alle lenker er annonselenker & Other Stories, Arket

BLAZER HER – GENSER HER – BUKSE HER – SKO HER

ET PERFEKT HØSTANTREKK

Reklame | alle lenker er annonselenker Miinto, COS, Monki

Jeg elsker høsten og det er mye på grunn av klærne man endelig kan gå i! Høye boots, strikk, jakker… Den aller første høstdagen tok jeg på meg dette antrekket og elsket det. Akkurat passe varmt for en kjølig høstdag.

JAKKE HER (lignende den jeg har på) – KJOLE HER – BOOTS HER

Jeg er obsessed med disse bootsene fra Custommade! Jeg går sjeldent i hæler, men vil gjøre det mer (så lenge de er behagelige). Disse er akkurat passe høye til at de er behagelige å gå i. Jeg gikk faktisk i de fra Aker Brygge til Alexander Kiellands plass, noe som er et ganske godt stykke og omtrent bare oppoverbakke haha. De går til omtrent alt og jeg elsker det.

CASUAL MONDAY OUTFIT

Reklame | annonselenker Arket & Monki

På mandag tok jeg på meg et antrekk jeg likte skikkelig godt! Det var casual, men så fint. Derfor tenkte jeg å dele det med dere her og nå. Jakken jeg har på meg er fra NA-KD og ble kjøpt i mars, så den er dessverre utsolgt, men jeg fant en lignende!

TRENCHCOAT HER – SKJORTE HER – JEANS HER – SKO HER