OUTFIT: WINE YARDS FLOW DRESS

Reklame | Nelly og Chiquelle

Hallo, jeg elsker denne kjolen! Den er så flowy og behagelig å ha på. Perfekt på en skikkelig varm sommerdag når man vil være casual, men fortsatt fin. Elsker sånne plagg 🐚

ANDREA20 gir dere 20% rabatt hos Chiquelle (ikke salg, beauty, influenserkolleksjoner)

SOLBRILLER HER – KJOLE CHIQUELLE HER – VESKE FRA BALI – SANDALER HER

Sandalene er forresten veldig små i størrelsen, så gå opp en!

EUROVISION OG RABATTKODE HOS CHIQUELLE

Reklame | Chiquelle

KJOLE HER

Hei, dere 🌼 Har dere hatt en fin helg? Jeg har hatt det så fint og i går var en skikkelig bra dag. Vi hostet en liten Eurovision-kveld her og det ble så koselig. Vi startet med tapas rundt middagsbordet og avsluttet med Eurovision i stua. Det var skikkelig festlig og jeg koste meg så mye! Elsker sånne ting.

I dag blir det organiseringsdag og innspilling av YouTube-video. Jeg kjøpte et klesstativ på IKEA i går for å få litt orden på soverommet så i dag skal hele klesskapet omorganiseres så vi forhåpentligvis blir kvitt de dumme plastkassene vi har stående med klær i. Gøy! Når vi først snakker om klær… Hvem er klar for enda en rabattkode?

Chiquelle har fått inn helt sykt mye fine sommerklær nå og koden ANDREA20 gir dere 20% rabatt i fem dager (ikke salg, Beauty og ixnfluenserkolleksjoner) 😍 Her er noen av mine favoritter akkurat nå…

HVIT KJOLE HER – LANG GRØNN HER – KORT BLOMSTRETE HER – GRØNN HER – BLAZER HER

LANG BLÅ HER – HVIT HER – BLOMSTRETE HER – GRØNN HER – BLÅ HER

 

🌼🌼🌼

NEW IN FRA NELLY + RABATTKODE

Reklame | Nelly - alle lenker er annonselenker

Jeg tenkte å vise dere litt nytt jeg har klikket meg hjem fra Nelly og i samme slengen gi dere en rabattkode! Nelly har startet et stort salg og koden ANDREA10 gir dere 10% ekstra rabatt på salget.

Nå er ikke alt dette på salg, men noe av det og det er så mye annet fint! Dere kommer rett til salget her.

Genseren finner dere her (jeg lever typ i den og det finnes en matchende shorts) – buksen finner dere her og den er på salg. Den er highwaist og veldig behagelig.

Toppen finner dere her og den er på salg 🌼 Skjørtet finner dere her.

Her ser dere settet sammen! Jeg se nå at det dessverre er utsolgt, men vi krysser fingrene for at det kommer inn igjen snart!

Så fine øredobber som dere finner her 🐚

Så fine sommerlige sko! Dere finner de her.

Denne toppen er så søøøøt!

Dere finner den her.

Nydelig kjole! Elsker den 💕 Dere finner den her.

Så fint skjørt fra Neo Noir som dere finner her.

Elsker denne kjolen så mye! Dere finner den her og skoene her.

Haha lappen på og greier 😂 Her gikk det litt fort i svingene, men de kule solbrillene jeg har på finner dere her.

SÅ… HVA SKJEDDE MED BLOGGEN?

Reklame | annonselenker Nelly

SOLBRILLER GUCCI – GENSER HER – SKJØRT NEO NOIR HER

Hei, dere 🌼 Nå er det lenge siden sist, men jeg har ikke hatt noe særlig å dele.

Den siste tiden har jeg følt at jeg deler på automatikk og da mistet det hele litt mening for meg. I stede for å publisere noe hver dag bare for å gjøre det vil jeg heller titte innom når jeg vil og har noe jeg har lyst til å dele her. Det ga meg liksom ikke noe mer, å dele uken som gikk når alle ukene var omtrent like. Eller å dele ukens handel som og var helt lik hver eneste gang. Jeg hadde ikke noe hverdag lenger, bare disse standard-innleggene og det synes jeg ikke ble så bra. Så derfor la jeg det hele fra meg en stund for å tenke litt. Det var veldig godt for nå vet jeg mer hva jeg vil med denne bloggen.

Jeg vil tilbake til det som var, at jeg hadde noe å komme med, om det så var at jeg var ute og spiste lunsj. At det var et innblikk i livet mitt og hverdagen min. Så nå skal jeg dukke opp her når det er noe jeg vil dele med dere og når jeg kjenner på lysten etter å logge meg inn for å skrive eller poste bilder. Jeg tror det blir mye bedre, både for dere og for meg!

Jeg kommer til å holde kommentarfeltet stengt en stund til, rett og slett fordi det er en ting som gjør at jeg ikke vil logge meg inn. Ikke at det er mye hat eller kritikk der, men bare følelsen av at det kan ligge en lang trollmelding der gjør at jeg ikke orker å deale med det akkurat nå. Håper dere forstår ❤️

VLOG MED GIGANTISK HAUL OG SØRLANDSTUR

Reklame | SINFUL

Link til produktene fra Sinful

40 SERIETIPS TIL DENNE REGNVÆRSDAGEN

Reklame | annonselenker Ellos

GENSER HER – BUKSE HER

God søndag, dere! Her i sør er det skikkelig drittvær. Regnet øser ned og det skal visst gjøre det en god stund. Vi skulle egentlig kjøre hjem i dag, men utsetter til i morgen og det betyr… Seriemaraton! Jeg tenkte at det kanskje er flere som meg der ute, som alltid glemmer serietipsene jeg får og blir sittende foran tv-en i evigheter mens jeg blar meg gjennom alt som finnes. Derfor har jeg laget en oppdatert lite med 35 seriefavoritter og hvor dere kan streame de!

NRKTV

Side om side

Den nye dyrlegen

Unge lovende

Nobel

DNA

Den tynne blå linjen

Atlantic crossing

EXIT

Livstid

 

NETFLIX

Ginny & Georgia

The Bold Type

Pretty Little Liars

Dynastiet

Homeland

Papirhuset

Kalifat

Dirty John

TV2 SUMO

Schitt’s Creek

Younger

Mellom oss

Tynn is

Grand Hotel

A million little things

Station 19

Grey’s Anatomy

Heksejakt

The Rookie

Godfather of Harlem

Frikjent

 

All American (hbo)

Game of Thrones (hbo)

Your Honor (hbo)

Sex and the city (hbo)

Friends (hbo)

The Fosters (Viaplay)

Wahlgrens Värld (discovery+)

Neste sommer (discovery+)

Hvite Gutter (discovery+)

Basic Bitch (discovery+)

Aldri voksen (discovery+) 

 

8 TING JEG VIL GJØRE I MAI

Reklame | Chiquelle - annonselenke ARKET

TOPP OG GENSER CHIQUELLE – BUKSE ARKET HER

Feire 17. mai 🇳🇴 sammen med gode venner! Dette gleder jeg meg skikkelig til og jeg er evig takknemlig for at det går an å samles en liten gjeng på nasjonaldagen. Jeg er så glad i 17. mai og for meg er det viktigste å kunne samles til en deilig frokost/brunsj og bare ha det hyggelig sammen. Det som faktisk er deilig i år er at man kan starte litt senere enn vanlig fordi det ikke er noe å rekke, så kommer jeg til å føle meg enda litt freshere tipper jeg. Altså så gira på å finne frem bunaden igjen og nyte det som er en av de beste dagene i året!

Bursdagsfeiring for gode venner 🎂 Jeg har så mange venner som har bursdag i mai, egentlig fra mai til og med juli. Da er det liksom fullt bursdagskjør i gjengen min da. Nå blir det også litt annerledes fordi vi er mange i den gjengen, men en slags feiring blir det forhåpentligvis uansett. Det blir superkoselig, er så glad i bursdager. Og jeg får brukt en av de fine kjolene mine, haha!

Tidlig sommerferie på sørlandet ☀️ Vi tar oss en ferie allerede i slutten av mai. Vi skal nemlig i et bryllup her i starten av juni og vil gjerne få litt tid her når vi først skal ned til en slik anledning. Så vi blir først en stund i Kristiansand for å være med pappa og besøke venner, så kjører vi videre til Lindesnes for bryllupet. Det blir så digg!

Løpe et halvmaraton 🏃🏼‍♀️ Hehehe, hvorfor sier jeg sånt høyt? Jeg har sagt at jeg vil løpe at halvmaraton igjen og nå har det gått noen måneder uten å ha et treningsmål så jeg tenkte det var på tide med en skikkelig utfordring igjen. Det er jo litt mer motiverende å trene hvis man trener mot noe.

Utforske minst to nye tursteder i Oslo 🌲 Må bare bruke anledningen nå som jeg har tilgang på bil! Jeg vil teste ut flere tursteder og oppdage nye perler i Oslomarka, kanskje de som ikke er like lett å komme seg til med kollektivt fordi jeg orker jo ikke mye styr.

Få regulering på plass 🦷 Wiiii! Skinnene mine har kommet til tannlegen så neste fredag, om nøyaktig en uke skal jeg dit for å sette de på plass. Jeg er så spent. Jeg har hatt litt noia den siste uken og tenkt “herregud, nå har du brukt alt for mye penger”, men så kjenner jeg jo at det virkelig er verdt det. Så jada, fra neste fredag blir det Invisalign-regulering i ca 16 uker.

Ha vinsmaking hjemme med gode venner 🍷 Vi har kommet på en så god idé! Okei, egentlig stjal jeg idéen fra Rebecca Stella. Hun snakket om den i podcasten med Vanessa Linblad, elsker den podden. Vi er fire stykker (fordi det er ganske safe hvis de strammer inn igjen) som skal ha vinkveld en gang i måneden hvor vi velger ut ett land, så skal alle kjøpe en vin fra det landet. Vi bytter på å hoste og den som hoster skal gjerne dekorere og i hvert fall lage en middagsrett fra det landet! Det blir så gøy. Så skal vi helst kunne litt om vinen vi tar med og smake på alle fire. Skikkelig koselig opplegg!

Handle i vanlige butikker igjen 😭 Altså bare det å gå på Normal.. Det er så mange ganger jeg har tenkt sånn “åh, trenger tannkrem og håndsåpe jeg drar på Normal”, men det er jo stengt. Ikke krise akkurat for man får jo tak i sånt på matbutikken, men jeg elsker Normal og det er SÅ billig. Mm, så jeg gleder meg til å ikke måtte tenke så mye hvis det er noe jeg trenger, men kunne gå ut og kjøpe det som vanlig.

EN ETTERLENGTET TUR UT AV OSLO

Reklame | ARKET og Nelly, annonselenker

GENSER ARKET HER – SKJØRT HER

Halloen, dere 🌸 Jeg ville bare titte innom og si hei egentlig!

Nå sitter jeg i stuen til Mortens foreldre i Lindesnes. Etter seks timer på kjøretur med to ladestopp kom vi oss hit i går kveld. Morten, Trulte og jeg på roadtrip. Det gikk veldig bra faktisk. Nå som vi har innlagte ladestopp får jo Trulte enda mer avbrekk i kjøreturen og det er nok deilig for henne. Litt kjedelig at det tar lenger tid enn det hadde trengt, men man må bare gjøre noe koselig ut av det.

Vi skal være her til søndag og planen er egentlig bare å være hjemme med familie og hjelpe til med litt flytting/oppussing. Jeg kjenner at det var ganske så deilig med et avbrekk fra leiligheten. Det blir jo mye tid der haha, så nå skal jeg nyte å være utenfor byen og være et annet sted enn hjemme. For ikke å snakke om å endelig se familie igjen! Nå er det kjempelenge siden sist. Nesten et halvt år tror jeg. Det er alt for lenge, men sånn blir det jo fort når ting er som de er. Det er jo mange som har gått enda lenger, så jeg er veldig takknemlig for at vi i det hele tatt fikk dratt hit nå ❤️

Så ja, det skal bli godt å savne leiligheten litt igjen og så skal jeg bare nyte tiden jeg har her nå. Så håper jeg dere nyter dagen videre og husk at vi spiller inn ny episode av podcasten i morgen så hvis dere har spørsmål eller problemer til den kan dere sende de inn på DM til @parprat_podcasten på Instagram!

 

❤️❤️