TIL DEG SOM SKAL PÅ EN FØRSTE DATE

… Et par velmenende tips til alle som skal på en første date …

🖤 Husk å ta med lommeboken. Tanken på å sitte der med regningen uten penger til å betale… Ingen i verden kommer til å tro at du faktisk har glemt lommeboken hjemme, så sjekk en ekstra gang på forhånd.

🖤 Det trenger ikke si pang. Jeg har alltid vært litt der at det må si pang med en gang vi møtes, men… Jeg har lært. Noen forhold trenger tid på seg, så ikke tenk på daten som bortkastet selv om du ikke faller pladask ved første møte. Kanskje dere trenger noen fler?

🖤 Ikke møt personen hjemme hos deg (eller han). Du kjenner ikke mennesket!!! Det er ikke sikkert at du vil at han skal vite hvor du bor og for alt du vet er han en seriemorder som skal drepe deg i det du går inn hjemme hos han. Møt hverandre i offentligheten, litt tryggere.

🖤 Sjekk ut menyen på forhånd. Jeg er en person som er skikkelig ubesluttsom, særlig når det kommer til mat (fordi det finnes så mye godt og jeg vil ha alt). Hvis dere skal ut og spise kan det være kjekt å sjekke menyen på forhånd så du har et par alternativer klare og ikke bruker 200 år på å velge hva du skal spise.

🖤 Ha med mobilen… men legg den bort under daten. Hvis du ikke kjenner daten din fra før så vet du faktisk ikke hva du går til, derfor burde du alltid ha med en fulladet telefon og fortell gjerne noen hvor du skal være. Sannsynligheten for at du skal på date med en psykopat er liten, men man vet aldri. Uansett så kan du legge bort mobilen under selve daten! Det er kleint om den ligger og lyses opp av snaps og meldinger annenhver minutt.

🖤 Man kan gjøre mye gøy på første date! Du trenger verken å dra ut og spise eller ta en drink (selv om det er to gode alternativer). Personlig vil jeg ikke spise noe på første date, usikker på hvorfor haha. Heldigvis er det mye annet gøy man kan gjøre! Dere kan finne en aktivitet som for eksempel shuffleboard, minigolf, bowling eller curling. Ellers kan dere gjøre det enkelt å gå en tur. Det er koselig!

🖤 Ikke se på film… Altså det er første date. Poenget er at dere skal bli kjent. Kino og film er derfor dårlige alternativer på en første date fordi det gjør det litt vanskelig å faktisk snakke sammen.

🖤 Husk å ha det gøy! Jeg pleide å være livredd før en date og hvorfor gir egentlig ingen mening. Du skal møte et menneske, begge vil bli bedre kjent og det er bare å kose seg med det! Prøv å dropp de høye skuldrene og alt av forventninger. Kos deg!

 

EN ANNEN VERSJON AV SØRLANDET

Reklame | Annonselenker Nelly

JAKKE HER / T-SKJORTE PULL&BEAR / BUKSE HER / ØREDOBBER PRIMARK

Hei og god morgen, verdens fineste lesere! I dag er jeg tidlig i gang med dagen. Det er så nydelig vær her i sør så i går bestemte vi oss for å dra på en ordentlig tur i dag. Vi setter oss straks i bilen for å kjøre over til Rogaland mot Preikestolen. Vi skulle egentlig gå til Kjeragbolten, men det var visst litt problemer med ferjer eller noe slikt. Jeg er ikke helt sikker. Rollen som reiseleder har Morten såå ja, vi skal i hvert fall på tur!

Jeg gleder meg skikkelig mye! I går dro vi på butikken og handlet inn litt snacks til turen, minigulrøtter, sukkererter, litt godt å drikke og det som kanskje er verdens beste kjeks; Cafébakeriet sine. Nam! Åh, det skal bli deilig med frisk luft, mosjon og litt godt.

Den tiden jeg har vært her nå seiler nok opp som en av mine favoritt-turer til Sørlandet. Været har vært helt fantastisk, i motsetning til de andre gangene hvor været har vært grått og trist… Vi har gått på turer, sittet på brygga og kost oss i sola, vært på flere interessante visninger og hatt det utrolig fint. Det er så deilig fordi jeg kjenner at jo bedre jeg har det her, jo mer gleder jeg meg til å flytte (naturlig nok). Nå har vi riktignok bare et par dager før vi drar tilbake til Oslo. Lørdag morgen bærer det tilbake fordi vi skal nemlig dyrke en av Mortens lidenskaper, som jeg også gleder meg veldig til.

Nå må jeg få i meg noe frokost og så bærer det avgårde mot Preikestolen! Husk at dere kan følge dagen min på Snapchat (andreasveinsdot) og Instagram story @andreasveinsdottir <3

 

TING JEG VIL GJØRE I MARS

📅 KJØPE LEILIGHET!!! Denne var overraskende tenker jeg. Nå er det virkelig på tide å få tak i en leilighet fordi jeg er flyttesyk som aldri før. Jeg med min dårlige tålmodighet burde aldri begitt meg ut på leilighetkjøping, haha.

📅 Kjøre enda mer av tingene mine til Sørlandet. Nå endte jeg jo opp med å pakke ut en hel eske med ting og plassere de i leiligheten til Morten da, men nå er de i hvert fall nærmere haha. Han har ganske god lagringsplass og det er en del kortere å flytte fra Lindesnes til Kristiansand enn hva det er å flytte fra Oslo til Kristiansand så jo mer jeg får ned hit, jo bedre.

📅 Roadtrip. Jeg er, som nevnt tidligere ganske reisesyk. Nå er vi midt i en prosess hvor vi bør bruke minst mulig penger, men Morten foreslo at vi kunne ta en roadtrip et sted! Det trenger verken å være langt eller dyrt, men en liten tur bort fra der man vanligvis holder til er alltid koselig.

📅 Arrangere tidenes vors. Marte, Emilie og jeg har tatt på oss oppgaven om å samle gjengen i Oslo. Vi har innkalt, invitert, kall det hva du vil til et vors vi kaller for tidenes vors. Vi har store planer for denne kvelden og jeg kan nesten ikke vente!

📅 Bruke masse tid med vennene mine når jeg er i Oslo. Dette sier jeg hver gang, men det er fordi jeg ikke vet når jeg plutselig flytter langt bort. Så hver gang jeg er hjemme vil jeg henge masse, masse, masse.

📅 Spise sunnere. SKJERPINGS! Nå har det virkelig gått for langt med usunnhetene mine. Heldigvis har jeg begynt å skjerpe inn middagene som ikke lenger kun består av pizza, lasagne og taco hehe. Fått inn litt fisk, prøver meg på noen gryter og litt sånt. Nå er det vel egentlig kosen det står mest på. Kos hver dag går bare ikke! Så planen min for mars er å begrense kosen til helgen.

📅 Gå på ski. Nå begynner jo været å bli nydelig og jeg har kost meg skikkelig de gangene jeg har gått på ski i år. Dette vil jeg fortsette med og kanskje forbedre teknikken litt så det ikke blir like tungt hver gang.

📅 Lage flere kule Youtube-videoer! Nå føler jeg vi er inne i en god YouTube-periode. Både Morten og jeg kommer på kreative idéer og synes det er gøy med innspilling og redigering. Det har jeg aldri synes før, så det er rett og slett et veldig godt tegn. Vi skal prøve å få oppdatert minst en gang i uka med varierte og morsomme videoer.

📅 Sette meg mål for resten av 2019. Jeg føler jeg har vært litt sånn vag med målene mine for 2019. Jeg har satt meg noen store mål, men jeg trenger små delmål. Nå skal jeg faktisk sette meg ned og skrive ned delmål for resten av året, ja kanskje til og med for hver enkelt måned.

📅 Gå til innkjøp av nye sneakers. Våren er på vei! Jeg velger å feire med å gå til innkjøp at en par ordentlig gode sneakers. Nå kan jeg til og med kjøpe lyse uten at de blir helt ødelagt av sørpe i løpet av noen timer.

 

 

10 TANKER AKKURAT NÅ

Reklame | Annonselenker Nelly

JAKKE HER / T-SKJORTE HER / SKJØRT HER

💭 Jeg er så glad for at Pepsi Max Lime endelig er i Norge. Første gang jeg smakte det var vel i sommer da jeg var i Gøteborg med to venninner og deretter på Gran Canaria mens jeg ventet på å komme inn på Love Island. Funfact: Ellinor og jeg bodde omtrent 20 meter fra hverandre og begge gikk på den samme lille sjappa ved stranden og kjøpte all Pepsi Max Lime de hadde, haha. Det kom frem under innspillingen da begge begynte å snakke om Pepsi Max Lime, moro!

💭 Det fine været gjør meg så utrolig glad! Endelig er vi på vei ut av den triste og grå vinteren. Jeg har ventet på vår siden begynnelsen av november, hehe. I går kunne jeg gå med skjørt, t-skjorte og en tynn kåpe og spise lunsj på brygga. Hvor deilig er ikke det?

💭 Nå er jeg nødt til å slutte med kos hver eneste dag. I går kjøpte jeg wienerbrød og sjokolade som om det var like vanlig som å kjøpe melk. Det er ikke greit! Det er ikke bra for verken kropp eller psyke å proppe seg full av godis hver eneste dag. Æsj, slutt Andrea.

💭 Jeg er så sykt fornøyd med redigeringen av Drive in-challengen vår. Nå skal det sies at det ikke var jeg, men Morten som redigerte. Jeg synes kanskje det er en av de best redigerte videoene vi har.

💭 Shiiit det er stressende å være heltidsblogger til tider. Ikke fordi jeg er så utrolig busy, men fordi det er så mye å tenke over, særlig når det kommer til økonomi. Man lever jo fra måned til måned (sånn nesten i alle fall). Jeg tør liksom ikke planlegge en tur om tre måneder fordi jeg vet ikke hvordan ståa er økonomisk da. Nå er jo min situasjon litt spesiell fordi vi skal kjøpe leilighet så jeg er ekstra stressa og i sparebluss på grunn av det, men uansett. Skummelt…

💭 I dag skal jeg se på håndballkamp igjen og det er lenge siden sist. Jeg er jo fra Larvik og da sier det seg vel nesten selv at jeg både har spilt og fulgt med på håndball i mange år. Jeg falt litt av begge deler på videregående en gang, men jeg må innrømme at det gjorde vondt å se at Larvik håndballklubb er i den situasjonen de er i nå. Utrolig trist faktisk! Så skal jeg dra på kamp og se den nye suverene klubben i landet, Vipers. Wopsi.

💭 Blæææh. Jeg har hørt et par podcaster som gjengir historien om hvordan en viss komiker har trakassert kvinner rundt seg. Tenk at det finnes sånne folk! Og tenk at de får holde på som de vil år etter år uten at noen setter en stopper for det. Jeg er så glad for at slike saker kommer frem i lyset og at man viser at slikt er ikke lenger akseptert i vårt samfunn. Slutt, alle ekle griser der ute. Slutt!

💭 Dette har jeg antakeligvis nevnt før, kanskje sånn en million ganger, men jeg trenger en hund i livet mitt! På denne tiden om et år tenker jeg at det kanskje kan passe. Da har vi (forhåpentligvis) funnet oss til rette i en stor nok leilighet, ting er stabilt med jobben og det er både tid og ønske om en liten japansk spisshund bebbis <3

💭 Jeg er så reisesyk om dagen, men dere vet… Leilighetskjøp bla, bla bla og jeg skal på tur i april faktisk. Denne reiselysten gjorde at jeg skrev ned noen nye steder jeg har lyst til å besøke og listen ser slik ut: Milano, Venezia, Australia, New York, Cannes, en liten by sør i Italia (har enda ikke funnet et konkret sted). I tillegg drømmer jeg meg bort til Hellas i sommer. Kan jeg vinne i lotto nå plis?

💭 Jeg har så lyst til å gå løs på leiligheten til Morten og innrede den som jeg vil, haha. Da vi kom hit nå tok jeg og vasket over hele og i og med at jeg har med meg to esker med interiør fra min leilighet kunne jeg jo kanskje fikset litt, eller? Ødelegge eks-ungkarsredet totalt hehehe. Det har jeg vel egentlig allerede gjort ved å gi han sånn fem-seks bilder av meg/oss som han har satt opp rundt omkring i hele leiligheten. Flink kjæreste <3

 

SRI LANKA VLOG

Reklame | Sponset tur Lapoint

Nå er det en stund siden vi kom hjem fra Sri Lanka, og selv om det alltid er digg å komme hjem etter en reise så savner jeg det litt. Vi  hadde det helt fantastisk på tur med Lapoint. Det å være på Surf Camp var en opplevelse i seg selv, men når det var på et så vakkert sted som på Sri Lanka ble det bare helt fantastisk. Vi vlogget gjennom hele turen og nå kan dere se med egne øyne hvor fint vi hadde det!

HUSK Å ABONNER PÅ KANALEN VÅR HER

POSITIVE OG NEGATIVE TING MED Å FLYTTE TIL KRISTIANSAND

Hello, flotte lesere! Nå er vi tilbake på Sørlandet. Vi kom hit i går ettermiddag og brukte dagen på å rydde, pakke ut og trene. Dagen i dag er full av planer, men fortvil ikke. Vi skal vlogge gjennom hele dagen så dere får se alt det morsomme vi gjør. Morten skal få straffen sin fra drive in-challengen og vi skal på visning for å nevne noe.

Apropos visning… Den siste tiden har jeg hatt bittelitt panikk for å flytte, rett og slett fordi det begynner å bli veldig virkelig. Nå skjer det (forhåpentligvis) snart og jeg har skjønt at jeg skal flytte fra Oslo og ikke minst vennene mine… Så for å minne meg selv på hvorfor jeg gjør dette skrev jeg en liten for og imot liste med like mange punkter på hver.

➖ Jeg flytter fra vennene mine som jeg er ufattelig glad i. Vi er en sånn gjeng som snakker sammen hver dag. Vi sees flere ganger i uka. I helgene pleier vi å samles. Plutselig stikker vi innom hverandre en tur, helt spontant. Det vil jeg virkelig ikke reise fra.

➖ Jeg flytter til en ny by med en jobb som begrenser muligheten til å få nye venner. Vanligvis begynner man i en jobb med kollegaer eller på et studie. Det gjør jo ikke jeg hehe.

➖ Det er en ganske mye mindre by enn Oslo og jeg liker meg veldig godt i Oslo. Jeg kan jo egentlig gjøre om dette punktet til at jeg trives godt i Oslo så det blir kjipt å flytte, haha. 

➖ Det å flytte til Kristiansand betyr at det er enda lenger hjem til Larvik enn hva det er nå. 

➕ Folk virker på generell basis utrolig hyggelige i Kristiansand!! Det er gøy. Da jeg sa at jeg skulle flytte rant det inn med koselige meldinger fra folk som ønsker meg velkommen, og de snakker så varmt om byen de bor i. Sånn sett tror jeg det kan være lettere å bli kjent med noe folk enn hva jeg tror.

➕ Miljøskifte er ikke så dumt. Nå har jeg bodd lenge i Oslo og jeg merker jo at jeg er litt rastløs. Sånn sett blir det godt å komme til et helt nytt sted med nye gater, butikker, restauranter og en helt annen vibe.

➕ Sommeren på Sørlandet kan jo faktisk ikke måle seg med sommer noe annet sted i landet. Det blir rett og slett nydelig! Jeg gleder meg utrolig mye til å oppleve min første fulle sommer i Kristiansand.

➕ Jeg får kjøpe min første leilighet og starte et liv sammen med verdens fineste kjæreste i en by som er litt ny for oss begge. Detter nuller jo ene og alene ut det negative, eller?

 

Jeg vil si absolutt si at for-listen går seirende ut med sterkere punkter enn imot-listen, så yei! Jeg har gjort rett valg, haha.

 

COLOSSEUM

Reklame | Annonselenker Nelly

Aaah, jeg har sittet og sett gjennom bildene fra Roma-turen jeg var på i desember/januar. Det var en så fin tur og ikke minst en nydelig by. Jeg kom over disse bildene fra Colosseum som jeg bare måtte dere med dere. De er så kule! Klapp på skuldra til Morten som har vist seg å være en veldig godkjent bloggfotograf ;-).

JAKKE BERSHKA / BUKSE ZARA / SKO NELLY HER

 

UKEN SOM GIKK

Reklame | Annonselenker Nelly

JAKKE JUNKYARD / SKJORTE HER / SKJØRT HER / SKO NIKE

AKKURAT NÅ: Jeg er så vidt i gang med dagen. Vi skal prøve å rekke trening før vi kjører til Sørlandet hvor vi skal på nye visninger.

UKENS TANKE: Jeg har et problem… Jeg knytter meg nemlig til alle leiligheter jeg er på visning i. Vel, de jeg liker i hvert fall haha. Det er jo derfor jeg ender opp med å grine når vi ikke får leiligheten. Så målet mitt med visningene denne uken er å ikke knytte meg. Det kan bli vanskelig fordi jeg planlegger jo hvordan jeg skal innrede i det jeg kommer inn et sted, haha.

UKENS FAVORITTPLAGG: Det blir den grønne dressen som dere ser nederst i dette innlegget. Helt forelska!

UKENS SERIE: Nå er jeg tilbake på Game of Thrones. Jeg må få sett det ferdig før den nye sesongen kommer ut slik at jeg er up to speed.

UKENS CRAVING: Hva craver jeg ikke, haha. Herregud, jeg er så usunn om dagen! Blir helt kvalm av meg selv. Nei, uff. Det er virkelig ikke sånn man skal behandle kroppen sin. Jeg får jo mye mer energi og alt når jeg spiser normalt og ikke spise godis hver eneste dag. Krise!

UKENS HØYDEPUNKT: Åh, denne uken har jeg hatt så mange høydepunkt. Det blir vanskelig å velge ett (som jeg sier hver uke haha). Jeg hadde det veldig moro på lørdag, både på Hafjell, vors, byen og ikke minst da vi avsluttet med å spille sjakk på en bar. Sååå det får bli lørdag!

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Folk som ikke svarer på meldinger.

UKENS ØNSKELISTE: Åhhh, har lyst på dette!

JAKKE HER / BUKSE HER / BODY HER / SKO HER / JAKKE HER

UKENS POSITIVE: At jeg har hatt det veldig gøy! Det er ikke noe spesifikt, men jeg har bare hatt en veldig fin og morsom uke og det er bra.

UKENS MATRETT: Jeg lagde hjemmelaget indisk linsesuppe en dag, utrolig stolt av meg selv. Jeg velger den rett og slett fordi jeg var flink haha.

UKENS SANG: Mahmood – Soldi

UKENS FAVORITT-BILDE: Elsker dette bildet fra fredag kveld. I look smashing!

 

HAFJELL OG EN HEFTIG BYTUR

Hei og god søndag! Jeg håper dere har kost dere masse på denne fine dagen. Her i Oslo har det i alle fall vært nydelig vær, ja såpass bra at jeg trosset min dagen derpå-form og kom meg ut en liten tur. I dag har vi faktisk ikke gjort annet enn å stå opp, rydde litt, gå en liten tur og se på serie.

Denne helgen har vært hard, haha. Jeg gikk fra bursdag på fredag og var hjemme seeeeent, til å stå opp syv lørdag morgen, kjøre tur-retur Hafjell og rett videre til vors og det som ble en ganske heftig bytur til meg å være. Yes, det ble shots… Planen vår om å ta et glass hver og dra hjem tidlig ble avfeid i det vi kom inn døren hos Sofie haha. Det var det ikke snakk om! Jeg vil si heldigvis fordi vi hadde det så moro. Først dro vi på Stratos og deretter møtte Morten og jeg Marius som vi dro med oss på en sjakkbar hehe. Jepp, vi satt og spilte sjakk i natt (må bare legge til at jeg vant), helt normalt for unge mennesker en lørdag kveld.

Nei, det har rett og slett vært en veldig bra helg og jeg har kost meg masse! Nå skal jeg pakke og vi skal komme oss avgårde. Det er tid for å dra tilbake til Sørlandet og gå på enda noen visninger. Slenger med noen bilder fra lørdagen på Hafjell som avslutning!

 

 

SERIETIPS: NARCOS

Hei fininger! Nå er det utrolig lenge siden jeg har kommet med serie- og filmtips her på bloggen. Det er vel egentlig fordi det ikke har skjedd så veldig mye nytt på den fronten. Den forrige filmen jeg så var på flyet til Sri Lanka, og før det husker jeg faktisk ikke sist jeg så en ny (eller gammel) film. Det samme gjaldt egentlig serier helt til jeg oppdaget Narcos!

Hvordan kan jeg ikke ha sett den serien før nå? Det er jo helt utrolig. Jeg husker veldig godt da serien kom ut på Netflix. Det var så mye snakk om den og “alle” så på Narcos. Jeg? Nei, det orket jeg ikke fordi de snakket spansk haha. Er det mulig…

Heldigvis ga jeg det et nytt forsøk og jeg ble hektet med en eneste gang! Det var mye informasjon i starten, mye folk og de hopper litt frem og tilbake i handlingen, men man kommer fort inn i det.

Serien Narcos handler om narkobaroner i Colombia og hvordan man prøver å få fatt i de, og dermed stoppe innførselen til USA. I all hovedsak handler serien om den gigantiske narkobaronen Pablo Escobar. Dere har kanskje hørt om han? Det er nesten vanskelig å la være.

Screenshot Netflix

Han er en vanlig smugler i Colombia som har et stort ønske om å bli president i landet. Han har et ufattelig stort nettverk med kontakter, noe som (i sammenheng med bestikkelser) gjør at han som regel får smugle det han vil over grensa. Etter hvert får han øynene opp for et nytt marked, nemlig kokain-markedet. Han starter noen laber og etter hvert eksploderer salget. Han blir raskt en av de rikeste mennene i verden og serien utvikler seg til å handle om hvordan Pablo driver virksomheten sin, hvordan han smugler sinnsykt mye kokain inn i USA og hvordan DEA (amerikanske agenter) jakter på han med alt de har.

Screenshot Netflix

Det er ufattelig spennende av flere grunner. For det første er det utrolig fascinerende å se hva Pablo får til og hvor ufattelig vanskelig det er å få tak i han. I tillegg følger selvfølgelig flere historier og blir kjent med de forskjellige karakterene, samt får et innblikk i hvordan ting var i Colombia på den tiden (og sikkert er flere steder i verden akkurat nå).

Denne serien MÅ dere bare se om dere ikke har sett den allerede. Hvis du har sett den – se den igjen!