SVARER PÅ RYKTENE / BARN, TIDLIGERE SAMBOER, KJÆRESTE PÅ LOVE ISLAND

Hei, fine dere! Jeg håper alle sammen er godt i gang med fredagstacoen og koser dere masse på helgens første dag. Jeg har hatt en skikkelig arbeidsdag etter å ha kommet litt sent i gang med dagen. Formen er enda ikke på topp, men heldigvis styrer jeg min egen hverdag og har tatt det i etapper etter hvert som jeg har orket. Jeg har blant annet spilt inn to videoer til dere og den ene kommer allerede nå!

Tidligere i kveld spurte jeg og Morten dere på Instastory om dere hadde noen rykter om oss. Det kom jaggu inn noen så vi tok og svarte på hele åtte stykker! Noen stemmer og noen stemmer ikke. Se videoen under for å få svar på ryktene en gang for alle.

HUSK Å ABONNER PÅ KANALEN VÅR HER

 

PÅ DENNE TIDEN I FJOR

Den største forskjellen fra februar i 2018 til februar i 2019 er definitivt hårfargen. Jeg hadde jo rosa hår for et år siden! Det var faktisk sykt kult og jeg elsket det der og da, men jeg tror nok ikke jeg kommer til å ha rosa hår igjen med det første.

Jeg dro på Vixen for første gang i min karriere og dro hjem i pausen fordi det var grusomt! Der og da bestemte jeg meg for å aldri dra igjen og det har jeg foreløpig holdt, hehe. Dere kan lese innlegget jeg skrev om det hele her.

Jeg bestilte min første sydentur på noen år sammen med jentene! Vi booket tur til Albania, en tur som vi dro på i juli samme år. Da jeg publiserte det innlegget la jeg med en slik fin collage fra sist gang jeg så sol, haha.

Like før dette hadde jeg avbestilt LA-turen jeg skulle på sammen med Sofie og en annen venninne fordi jeg var fattig. Det var så utrolig trist og dere kan lese innlegget jeg skrev om det her.

Jeg levde fortsatt det gode liv sammen med mine to beste roomies, Sofie og Celine <3 Martine hadde også bodd hos oss en stund, men flyttet ut i februar, noe som var litt trist.

Jeg fortsatte å dele om vaginismen min. På dette tidspunktet hadde jeg fått et tilbakefall som jeg tok ganske tungt. Jeg skrev åpent om at jeg hadde sett det komme, men prøvd å fortrenge det og frykten for at jeg aldri kom til å kunne ha et normalt sexliv igjen. Dere kan lese innlegget her.

Jeg var også dritt lei av maset om at jeg måtte date noen og skrev om at nei, jeg vil ikke date (les her). Jeg hadde jo viktigere ting å gjøre som å elske meg selv mens jeg spiste pizza i “whatever I’ll just date myself” t-skjorten min.

Sofie og jeg oppsøkte kule bilde locations for å spice opp bloggen og Instagram litt. Jeg synes nå disse ble ganske kule, men tenk så kule de hadde blitt med bedre redigering… Jaja, jeg er heldigvis stadig under utvikling.

Ellers koste jeg meg i det som begynte å minne om våvær i hovedstaden. Marte og jeg gikk lange turer rundt i Oslos gater på søndager og hadde tacokvelder sikkert fire ganger i uken (de resterende dagene spiste jeg taco med Sofie, selvfølgelig). Livet var egentlig ganske så greit da også!

 

JEG KUNNE IKKE DRA TILBAKE TIL OSLO

God torsdag, fininger! Det ble en litt sen oppdatering i kveld, men det har en ganske god grunn. Planen var at jeg skulle tilbake til Oslo i kveld. Jeg har avtaler gjennom hele helgen i Oslo og hadde kjøpt returbillett til klokken seks i dag. Det ble ikke noe av…

Allerede i går kveld begynte jeg å kjenne at jeg ikke var helt i form, men jeg tenkte at det kunne skyldes at det hadde vært en lang dag og litt stress. Vi gikk ut og spiste på kvelden og jeg følte meg litt bedre frem til vi kom tilbake til hotellet vi bodde på i Kristiansand. Jeg sloknet nesten med en gang, men slet med å sove gjennom natten fordi jeg var veldig kvalm og hadde en hodepine som dessverre har begynt å vise seg med jevne mellomrom. Det er en veldig vond hodepine som kun ligger på høyre side av hodet og presser veldig på det høyre øyet. Altså, det er skikkelig vondt..

Så dagen i dag har vært ganske hard. Jeg prøvde lenge å overse både kvalme, svimmelhet og hodepine, men da det begynte å nærme seg tid for avreise til Kjevik kjente jeg at det å sette seg på et fly fristet ekstremt lite. I tillegg dukket det opp en vising i Kristiansand på søndag som jeg har veldig lyst til å være med på og da var det ikke lenger et spørsmål om hva jeg skulle gjøre. Jeg avbestilte billetten, vi kjørte hjem til Morten og jeg sov på sofaen i noen timer før vi kjørte ut for å kjøpe Paracet og smågodt haha. Finnes det noen bedre måte å føle seg litt bedre på? Nope, ikke for meg.

Nå føler jeg meg litt bedre, men er absolutt ikke i form. Jeg skal bare hvile resten av kvelden og se an formen i morgen, men uansett så gleder jeg meg veldig til søndag! Det er helt seriøst drømmeleiligheten. Jeg sier vel det om nesten hver leilighet jeg ser på, men dette mener jeg virkelig.

Vi var jo på to visninger i går. Den ene vi var på lå i et ganske gammelt bygg og hadde et ekstremt lite bad så den ble fort uaktuell, men den første var veldig fin. Det eneste var at to av soverommene hadde skråtak og det var så vidt mulig å få noe annet enn en liten seng inn dit. Heldigvis var det flere leiligheter i samme bygg som var til salgs og det var slik vi oppdaget drømmeleiligheten! Den er helt perfekt. Helt 100% perfekt. Så nå skal vi dra og se på den på søndag og jeg krysser alt jeg har for at alt er i orden og at ting går vår vei.

 

SINGEL PÅ VALENTINE’S DAY

God torsdag og god Valentine’s Day! Personlig har jeg et ekstremt avslappet forhold til denne dagen og har aldri tenkt på den som noe særlig stort. Det gjør jeg heller ikke i dag, til tross for at jeg faktisk har kjæreste for aller første gang.

Vi starter dagen sammen, egentlig kun fordi jeg måtte til Kristiansand på visninger, men er fra hverandre i kveld. Det gjør ingen av oss noen verdens ting. Begge er enige om at Valentine’s har blitt noe ekstremt kommersielt. Personlig mener jeg at fokuset har flyttet seg fra å feire kjærligheten til å vise frem hvor bra man har det sammen i sosiale medier, og ikke minst hvilke dyre gaver og overraskelser man fikk servert av sin kjære. Totalt unødvendig!

For meg er Valentine’s en dag hvor man blir påminnet at det er fint å sette pris på de man er glad i, at det er koselig å gjøre noe spesielt sammen innimellom og at det er viktig å bruke tid med de man er glad i. Ingen overdådige gaver eller dyre middager. Ikke noe overdrevent pengebruk. Jeg misliker ikke Valentine’s, fordi jeg synes det er fint med en påminnelse om å vise sin kjærlighet for de man har i livet sitt, men jeg misliker hva denne dagen har blitt. En dag hvor folk gjør alt hva de kan for å vise hvem som elsker hvem mest i sosiale medier. En dag hvor lommeboken brenner på jakt etter dyre gaver. En dag hvor enkelte single føler seg glemt og påminnet om at de er alene.

Vet dere hva? Jeg var singel i 23 år og hadde det ganske så fantastisk, også på Valentine’s. Så her er noen punkter som kanskje kan muntre deg opp om du er singel og føler deg litt alene og glemt på denne dagen. 

❤️ Du slipper å føle på kjøpspresset rundt denne dagen og trenger ikke bruke penger på noen andre enn deg selv. I stede for å ende opp med å kjøpe en dyr gave til en eventuell kjæreste kan du heller bruke de pengene på å gjøre noe du har hatt lyst til lenge, men ikke tatt deg råd til.

❤️ Du trenger ikke pynte deg eller gå ut av huset om du ikke vil for å vise sosiale medier at du og kjæresten er verdens mest forelska par.

❤️ Du kan snu Valentine’s til noe bra, en “elsk deg selv”-dag. Det har jeg gjort noen ganger selv. Det er kjærlighetens dag og husk at det er viktig å elske deg selv før du elsker noen andre. Send deg selv blomster, dra på spa, spis en god middag, ligg i senga og se på Netflix, gjør hva enn du vil. Dette er din dag!

❤️ Du kan bruke dagen med dine kjære. Vær med familie eller gode venner, feir hverandre og feir kjærligheten. Kjærestepar har ingen enerett på Valentine’s, det er tross alt kjærlighetens dag. Du kan glede noen du er glad i med ditt nærvær. Kanskje du skal ta en tur til besteforeldrene dine? Eller kanskje du endelig skal sette av litt tid til en venn du ikke har sett på lenge? Alle andre er jo opptatt med kjærestene sine uansett så hvorfor ikke benytte anledningen til å bruke tid med og glede menneskene i livet ditt!

❤️ Du slipper å bli skuffet når du innser at Valentine’s ikke er så spektakulær som du så for deg. Den fantastiske daten dere skulle ha er egentlig bare en vanlig date og forsøkene på å gjøre den mer spektakulær enn noe annet ender i skuffelse… Det slipper du som singel!

❤️ Tenk at du er fri til å gjøre akkurat hva du vil når du vil. Du trenger ikke tenke på noen andre enn deg selv.

 

JEG ER KLAR FOR Å PRØVE PÅ NYTT

Reklame | Annonselenker Nelly

… pssst. koden FREELOVE20 gir 20% rabatt på Nelly

JAKKE HER / T-SKJORTE PULL&BEAR / BELTE ZARA / BUKSE BERSHKA / SKO NIKE

Heisann! Nå er vi på vei til Kristiansand. I dag er den store visningsdagen med hele tre visninger. Kjærlighetssorgen for den første perfekte leiligheten er så godt som over og jeg er klar for å ta fatt på nye leiligheter. Okei, den er ikke helt over…

Jeg sammenligner enda alt med den perfekte leiligheten midt i sentrum, men vi skal se på noen veldig fine leiligheter i dag og jeg er i alle fall åpen for at de kan bli mitt fremtidige hjem. Jeg har to favoritter av de tre og er veldig spent på hvordan de ser ut i virkeligheten. Er de større enn på bildene? Er de mindre enn på bildene? Hvordan er beliggenheten? Jeg gleder meg veldig og krysser fingrene for at en av disse kan være den “nye perfekte”. Jeg vil gå inn og kjenne at her skal jeg bo. Dette er mitt fremtidige hjem.

 Jeg er ekstremt lei av pendlingen. Så vær så snill, la en av disse være drømmeleiligheten min! Og vær så snill, ikke la det være overtakelse om fem tusen år hvis vi får den. De ter min store skrekk nå, haha. At vi får drømmeleiligheten, men at det ikke er overtakelse før i sommer. Det hadde vært litt kjedelig… Som dere vet er jo jeg allerede i gang med å pakke ned tingene i leiligheten jeg bor i nå, så jeg er er mildt sagt klar for å flytte ut av leiligheten jeg bor i nå haha.

Okei, kryss fingrene for oss og ønsk oss lykke til!

 

STICKS

Reklame | Lapoint - sponset tur

Jeg må bare fortelle dere om et helt nydelig sted vi var på da vi var på Sri Lanka. Surrete som vi er hadde vi glemt å bestille lunsj på camp, men heldigvis fant vi dette stedet takket være en av de som jobber på campen. Hun tipset oss om en koselig, bitteliten restaurant som heter Sticks.

Det er et lite lunsjsted som servere utrolig digg mat og det er utsikt rett mot fiskerne som fisker på ja, sticks. Det er sykt kult og hvis dere noen gang befinner dere i nærheten av dette stedet må dere ta tiden innom. Her har de en nydelig avocado toast, smoothie bowls, salater og smoothier til en veldig billig penge. 

 

BURSDAGSFEIRING & FRISØRBESØK

Reklame | Hendrix Hair

Hei, verdens beste lesere! Nå sitter jeg på Gardermoen og venter på flyet til Kristiansand. Morten henter meg der så skal vi kjøre hjem til han i Lindesnes og er vel fremme i nitiden i kveld. Det blir en helt rolig avslutningen på dagen med middag og Narcos (selvfølgelig) før nok en hektisk dag med hele tre visninger starter i morgen.

JAKKE PRIMARK / BUKSE H&M / T-SKJORTE ZARA / SKO NIKE

Det har gått i ett i dag også. Jeg var hos Guro på Hendrix Hair sentrum og fikset håret mitt igjen. Det var nødvendig og hun freshet opp etterveksten min med masse striper og klippet det nødvendige av tuppene mine. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, jeg elsker å være hos frisøren! Det er skikkelig luksus og jeg koser meg så på Hendrix. Jeg sitter med kaffekoppen min og jobber mens Guro utgjør mirakler på håret mitt. Helt fantastisk! Det var like før jeg sovnet da fargen ble skylt ut i vasken, haha. Uff, det blir hardt å reise herfra og bytte ut Guro med noen i Kristiansand. Vel, den tid den sorg.

En annen ting som blir hardt med å flytte er å reise fra vennene mine. Jeg dro rett fra frisørstolen for å møte Martine, min bestevenninne. Hun har bursdag i dag og det måtte selvfølgelig feires! Det er egentlig feiring fra morgen til kveld, men jeg fikk bare vært med noen timer på dagen fordi jeg hadde avtaler jeg ikke kom meg ut av. Heldigvis fikk jeg vært med litt og det var så koselig!

Martine og jeg er skikkelig gode på bursdager. I de årene vi bodde sammen gjorde vi det til tradisjon å vekke hverandre på sengen med ballonger, kake og kos. I de senere årene har vi videreført det med å alltid gjøre noe for hverandre på bursdagen vår og det synes jeg er så fint. Da jeg hadde bursdag i oktober hadde Martine bestilt kake og sjokolademelk så det ble levert på døren til meg! Jeg ble så glad. I år har jeg laget en liten gave-goodiebag med litt småtteri til henne.

Det er jo utrolig koselig å få noe på selve bursdagen sin og ikke bare når man feirer den. Vi vandret litt rundt i byen før hun ble med hjem til meg en liten tur mens jeg pakket ferdig så vi kunne gå sammen med til togstasjonen.

Gjett hva som skjedde på veien… Det er jo masse snø i Oslo nå og det å frakte en trillekoffert i slikt vær skal ikke være enkelt. Vi hadde gått noen meter og så knakk den ene av de to stengene som gjør at man kan regulere håndtaket på kofferten. Helt krise! Så jeg måtte bytte på å bære og trille med den ene stangen resten av veien… Er det mulig? Just my luck. Blæh, jeg kom meg jo heldigvis frem, men det ble en litt mer klønete tur enn hva jeg hadde forventet. Nå gleder jeg meg bare til jeg lander og til å slappe av resten av kvelden med Morten <3.

 

HELGEN MIN I BILDER

Reklame | Annonselenker Nelly / sponsede klær Umbro

God morgen! I dag var det hardt å stå opp av den enkle grunn at jeg hadde besøk til sendt på kveld i går. Marte og Emilie var på besøk, vi lagde utrolig gode enchilladas, koste oss med film, rødvin og begynte å pakke ned litt ting jeg har i leiligheten. Jeg hater å flytte så det å komme tidlig i gang er gull verdt.

Jeg begynte på alt jeg ikke trenger av ting, gikk videre til sko og i dag skal jeg begynne på klær, men aller først skal jeg komme meg avgårde til frisøren. Jeg har en time klokken ti og før det skal jeg ned i sentrum og gjøre noen ærend så det er bare å komme seg opp av sengen (som jeg enda ligger i) og starte dagen.

Nå som dag to av den nye uken er i gang tenkte jeg å dele bildene fra helgen (bare fire dager igjen til neste gang). Jeg tok bilder hver dag og slik så altså min helg ut i bilder:

JAKKE HER / VESKE DAY / BUKSE HER / SKO VAGABOND HER / LUE MATCH

Vi tok toget til Drammen hvor vi skulle bli hentet og få sitte på i bil til Lindesnes.

Det ble en digg tur innom Peppes (som har verdens beste oreokake) mens vi ventet.

God morgen! Fremme i Lindesnes. Planen for dagen var enkelt og greit å gjøre ærend og blogge.

Det er aldri fint vært på Sørlandet når jeg er her, haha.

Ærend, moro

Jeg fikk en emojiball, woho! Det vil si at jeg fikk mast meg til den haha.

Litta lunsjpause i bilen. Jeg spiste salat mens Morten hentet pakker på posten.

Internett forsvant så vi måtte bruke litt tid sammen (hehehe). Det ble Juniormonopol og Morten med sin ekstreme flaks vant selvfølgelig.

Morten deltok på NM-kvalifisering i vannsklie på Sørlandsbadet og kom på 2. plass, noe som betyr at han skal skli i NM-finalen 30. mars på Skien!

Det var dette digge settet fra Umbro som jeg skulle ha på da jeg dekket kvalifiseringen i vannsklie for Umbro (som var sykt morsomt) . Dere finner det HER.

Morten og jeg kjørte til Larvik…

…for å feire bursdagen til verdens beste pappa <3 Det var så koselig, og ikke minst utrolig hyggelig at Morten gadd å sitte seks timer i bil for å være et par timer i Larvik med meg og familien min. Fine kjæresten min! Det var superkoselig, så kjørte Morten meg til togstasjonen og jeg dro tilbake til Larvik mens han dro hjem til seg.

Hjemme <3 Helgen ble avsluttet med jobb og Narcos!

 

VÅRFARGER I FOKUS

Reklame | Ellos

Hei, fine dere! Jeg håper dere har hatt en fin start på uken. Er bare jeg som går rundt og venter på våren? Jeg er så gira og klarer nesten ikke vente til snøen smelter ordentlig og man begynner å kjenne varmen fra vårsola. Vel, vel, vi må nok vente enda litt til. I mellomtiden kan vi gjøre andre morsomme ting som for eksempel å unne oss noe nytt til garderoben.

Som dere sikkert har fått med dere har jeg blitt ganske glad i Ellos og nå har de fått inn masse fint til sin egen kolleksjon, Ellos Collection. Selv om det ikke er vår helt enda så har jeg begynt å legge vårfarger, eller farger generelt i handlekurven. Jeg har plukket ut noen av mine favoritter i kategoriene topper og jeans fra Ellos Collection som dere finner HER.

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL ELLOS