MINE FAVORITTANTREKK I JULI

Reklame | Annonselenker Nelly / Junkyard

LIGNENDE KJOLE HER

SOLBRILLER EBAY / TOPP HER / LIGNENDE SKJØRT HER

KJOLE HER / SKO HER

KJOLE HER / SKO HER
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LIGNENDE KJOLE HER

SETT NA-KD / SKO HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KJOLE HER / SOLBRILLER EBAY / VESKE BIKBOK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JAKKE HER / VESKE H&M / SKO HER / LIGNENDE SKJØRT HER / TOPP ZARA

BLAZERKJOLE OG VESKE H&M / SKO HER 

LIGNENDE JAKKE HER / BH TRIUMPH / LIGNENDE BUKSE HER / SKO HER / SOLBRILLER EBAY

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SLIK VET DU AT HAN LIKER DEG

Reklame | Annonselenker Nelly / Spons Kouture

KJOLE KOUTURE HER / SKO HER 

ØYEKONTAKT. Har dere i det hele tatt øyekontakt? Søker han den? Hvis du får det dype blikket (du vet hva det er når du får det) så er det et veldig godt tegn på at han liker deg. Det er nesten som han prøver å se rett inn i sjelen din. Overraskende sjarmerende.

HAN TAR INITIATIV. Spør han deg om dere skal møtes? Vil han henge med vennene dine? Sender han deg ofte melding? Alt dette er tegn på at han faktisk har lyst til å være med deg! Hvis gutten tar initiativ så betyr det at han er interessert. 

HAN VIL VÆRE NÆR DEG. Et godt tegn på at han liker deg er om dere er ute i offentligheten sammen og han legger armen rundt deg, stryker på deg, tar deg i hånden og andre fysiske tilnærminger. Det trenger ikke være så mye, men det er en slags måte å vise at du er med han. Det høres steinalder-aktig ut, men samtidig er det litt søtt. 

HAN HUSKER DETALJER. Hvis du fortalte han om noe som egentlig er en bagatell, men som var irriterende eller morsomt for deg er og da og han husker det lenge etterpå betyr det at han faktisk lytter til deg og interesserer seg. De fleste glemmer fort hva andre forteller om dagen på jobb med mindre det skjedde noe skikkelig spennende, men hvis han gjør det så ta det til deg. 

KROPPSPRÅK. Ser han på deg for å se din reaksjon etter å ha dratt en spøk? Det er fordi han vil se reaksjonen din med en gang, noe som igjen betyr at din mening er viktig for han. En annen ting her kan være å se at pupillene hans utvider seg. Det kan være litt vanskelig, men enjelte forskere hevder at pupollene til mennesker utvider seg om de er interessert i en annen person (ville ikke tatt denne helt for god fisk, men…). Så er det litt tilbake til punktet over her. Han struker deg over armen, legger hånden sin på deg og andre fysiske tilnærminger.

HAN FLØRTER MED ANDRE JENTER FORAN DEG. Denne er faktisk helt idiotisk og jeg blir så oppgitt, men for enkelte gutter gjelder dessverre dette også. Noen tenker at dette er en fin måte å finne ut om du liker dem på, så de begynner å flørte med andre jenter foran deg på. Én måte å finne ut om han faktisk flørter eller om han gjør det fordi han liker deg er å følge litt med på han. Ser han bort på deg mens han gjør det? Da er det for å se din reaksjon. Du kan også se om du finner en måte å gå ut av rommet på, men samtidig finne et sted å se på han og jenta han flørter med. Hvis han slutter å flørte med henne når du er ute av rommet er det nettopp av denne idiotiske grunnen. Altsåååå, gutter. Skjerpings, denne er bare barnslig og irriterende.

HAN INTERESSERER SEG FOR DINE INTERESSER. Hvis han plutselig begynner å interessere seg for dine interesser er det et veldig godt tegn, særlig om det er noe han vanligvis aldri har brydd seg om. Da er det fordi han liker deg og vil vite mer om det du synes er interessant. Søtt, eller hva?

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SLIK SPARTE JEG PENGER DA JEG SHOPPET TIL LOVE ISLAND

Reklame | Annonse Nettbonus.no

Hei, fine! Nå er jeg sikker på at jeg savner dere masse. Okei, jeg har ikke vært borte så lenge da. Så dere premieren på søndag? Jeg håper det og jeg håper dere vil fortsette å følge med videre i sesongen, i alle fall så lenge jeg er med 😉 

Før jeg dro handlet jeg som dere vet inn masse nytt. Det er gøy å føle seg litt ekstra fin når man skal slike ting! Kjolen jeg har på meg på bildet over er her fra NA-KD og skoene er fra Nelly. Hvis du kjøper dette via Nettbonus.no så kan du faktisk spare ganske mye. Du får nemlig bonus hver gang du handler i en av de nærmere 200 butikkene Nettbonus.no har på siden sin! 

Det er helt gratis å registrere seg og superenkelt å bruke. Personlig handler jeg alltid via Nettbonus.no hvis jeg skal nettshoppe i en av butikkene de fører fordi hallo, hvem vil vel ikke spare penger når man kan spare penger? Du får faktisk mellom 4 og 7 prosent bonus i de aller fleste butikkene hos Nettbonus.no og det blir fort en god del penger om man shopper litt. 

SLIK FUNGERER DET:

1. Registrer deg på Nettbonus.no HER, det er helt gratis!

2. Finn butikken du vil nettshoppe i under “Butikker” på siden. Du finner alle mulige nettbutikker, alt fra trening, klær og sminke til reise, blomster og teknikk. 

3. Shop via Nettbonus.no og spar opp bonus som du senere får utbetalt til din konto. 

4. Del med andre og tjen penger. Tips en venn og få 100 kroner i bonus. På “Min Side” kan du scrolle ned og finne din unike vervekode som gir deg 100 kr i bonus når venner som har registrert seg via din verkekode har tjent opp 100 kroner i nettbonus!

Er ikke dette bare helt fantastisk? Nettbonus.no har flere av mine favorittbutikker, blant annet Nelly, NA-KD, Lindex, BikBok, Ellos, Kondomeriet, Bubbleroom og mange fler! Så nå er det bare å shoppe i vei samtidig som du tjener penger altså. 

Som en liten ekstra bonus til dere fra meg fordi jeg elsker dere så trekkes det ut en vinner som får et gavekort fra Nelly på 1000 kroner! Registrer deg på Nettbonus.no og en heldig vinner vil bli kontaktet av dem! Lykke til <3

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

SLIK SER EN TYPISK TRENINGSUKE UT FOR MEG

Dette innlegget har vært overraskende etterspurt, men det er jo moro. Det eneste er at det er litt vanskelig å svare på fordi alle ukene mine er ganske ulike når det kommer til hvilke dager jeg trener og litt med tanke på hva jeg trener. Jeg er litt der at jeg må gjøre noe jeg har lyst til og noe jeg synes er gøy. Jeg drar ikke på trening for å stå der i 45 minutter og lide meg gjennom noe jeg synes er dritkjedelig bare for å gjøre det. Nei, trening skal være moro! 

Jeg har noen favorittøkter som jeg pleier å kjøre og så har jeg en klassiker på lur til dagene hvor ingenting annet frister, men jeg har lyst til å trene. Det er powerwalk i motbakke. Utrolig effektivt, men jeg synes ikke det er  like krevende som en hard intervalløkt eller styrkeøkt. Da pleier jeg å sette stigningen ganske høyt, ofte øker jeg både den og farten underveis. Du kan høre på podcast, musikk eller se på en serie så flyr tiden avgårde! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så over til hvordan en typisk treningsuke ser ut for meg. Vanligvis har jeg fire økter i uka, noen ganger mer og noen ganger mindre, men la oss ta utgangspunkt i at det er fire økter. 

MANDAG. Den aller første økta i uka havner som regel på en mandag, men uansett så pleier jeg å starte treningsuken med en styrkeøkt. Da følger jeg et program jeg har som setter fokus på rumpe og bein, med innslag av overkropp. Dette tar cirka 45 minutter til en time, litt avhengig av dagsform og ventetid på senteret. Jeg varmer alltid godt opp først! Jeg går til treningssenteret som tar cirka tjue minutter og når jeg har kommet meg inn så starter jeg med å tøye kroppen godt, varme opp alle muskler og ledd før jeg kjører noen repetisjoner uten vekter for å “vekke” musklene. Deretter kjører jeg hele programmet.

TIRSDAG. Dagen etter ukens første styrkeøkt pleier jeg å kjøre en cardio-økt. Hvis jeg tar en dags pause her blir jeg fort for støl til å klare å gjennomføre, så jeg liker å ta den dagen derpå. Dette kan være alt fra powerwalk i motbakke, pyramideintervaller i trapp, en rolig joggetur på mølla eller intervaller i motbakke på mølla. Favoritten er trappene!

FREDAG. Etter noen dager fri hvor kroppen har fått restituert litt så er jeg i gang igjen. Da er det nok en styrkeøkt, samme som ukens første!

SØNDAG. Ukens siste økt kommer litt an på dagsformen. Nå har jeg fått to styrkeøkter og en cardio-økt så da pleier jeg å kjenne på hva jeg faktisk har lyst til å gjøre. Hvis det er styrke tar jeg styrke og hvis det er cardio så blir det cardio. Som oftest lander jeg på styrke! 

Som sagt så varierer ukene mine veldig med tanke på dager og også antall økter. Jeg legger alltid opp uken min på forhånd. Planlegging er nøkkelen her! Jeg setter meg ned og ser på når jeg skal jobbe, hvilke dager jeg har andre avtaler og når jeg da kan få tid til å trene. Det viktigste for meg er at det er moro og at jeg gjør noe jeg liker, da blir som regel motivasjon og treningsgleden på topp 🙂

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

BEVAR SOMMERGLØDEN UTOVER HØSTEN

Reklame | Annonse MineTan

Nå er det klart for premiere på Love Island, dere! Jeg er skikkelig spent og håper alle sammen kommer til å følge med på TV3 i kveld. Det blir helt sikkert kjempekult! I mellomtiden kan dere kose dere med et av de beste tipsene jeg noen gang har kommet med på bloggen, nemlig hvordan du kan bevare sommergløden langt utover høsten helt uten å skade huden din!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter den sommeren vi har hatt regner jeg med at dere har kost dere mye ute i sola? Jeg har i hvert fall benyttet en hver sjanse til å få litt sol på kroppen og nyte den deilige varmen vi har hatt her de siste månedene. Nå ser det ut til at det går mot slutten og jeg har noen gode tips til dere som ønsker å bevare fargen så lenge som mulig, ja til og med helt utover høsten!

Det aller viktigste er å holde huden hydrert. Drikk masse vann, tilfører huden fuktighet og ikke tørk den ut med sol. Som dere allerede vet er jeg en stor fan av selvbruning og bruker dette året rundt. I sommer tipset jeg dere om selvbruningen fra MineTan som er min absolutte favoritt! Nå skal jeg fortelle dere hvordan dere kan bruke denne for å bevare fargen og samtidig få en ekstra glød. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Finn en selvbruning som inneholder masse fuktighet,
for eksempel Luxe Foamed Oil som er et oljebasert skum med 7 utvalgte oljer for tørr og skadet hud, Coconut Foam som er basert på kokosvann og er full av antioksidanter for å gjenopprette hudens fuktighet eller My Moroccan Foam med fuktighetsgivende ingredienser som Argan olje og kokosnøttolje. 

Bruk testen HER for å finne ut hvilken farge du trenger på selvbruningen. 

Bruk en påføringshanske for et jevnt resultat,
du finner min favoritt HER.

Husk primer!
Dette visste jeg ikke at fantes før jeg begynte med MineTan, men å bruke en primer før selvbruningen er gull verdt. Nå er jeg helt avhengig. Det som er med primeren er at den i seg selv inneholder masse fuktig slik at huden ikke tørker ut og eventuelle tørre spots på huden får fuktighet slik at selvbruningen ikke skjolder når du tar den på. Den gjør også at fargen sitter enda bedre ved å trekke ut urenheter og oljer fra huden, så dette er mitt absolutte go to-tips. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har faktisk med meg selvbruning fra MineTan til Love Island. Vi har noen innspillinger og fotoshoots før vi sjekker inn og da vil jeg se brun og glowy ut! Et genialt tips er nemlig at du kan sette en skumvariant som inneholder mye fuktighet i kjøleskapet og derav bruke den som aftersun! Den har masse fuktighet og får en kjølende effekt. Lurt å huske på om sommeren varer enda litt lenger eller om du er så heldig at du skal reise til varmere strøk i løpet av høsten. 

Alle som kjøper noe fra Tokay.no og bruker koden “Andrea2018” får med en gratis påføringshanske for optimalt resultat! Du finner hansken HER.

PS. Alle produktene fra MineTan er godkjent av PETA og du finner de også i alle Life helsekostbutikker! Om et par uker kommer det også en video som viser hvordan jeg påfører selvbruningen for å få et naturlig og fint resultat, så følg med <3 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

NÅ STARTER DET

Wæææh, dette er så spennende! Tenk at i dag får dere se den aller første episoden av Love Island sendt i Norge noensinne og jeg er med på nettopp dette. Jeg håper i alle fall jeg er det, haha. Jeg vet jo faktisk ikke det 100% sikkert enda, men det jeg vet er at jeg nå befinner meg på Gran Canaria og er klar for å sette i gang med det hele. 

Jeg er så utrolig spent, gira og litt redd for å være helt ærlig. Sånne ting er alltid skummelt, men samtidig ekstremt spennende. Det viktigste er at jeg gleder meg ti ganger mer enn jeg gruer meg og jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg er for at dette faktisk skjer. Nå er jeg virkelig klar for å sjekke inn i villaen og starte jakten på drømmemannen min. Tenk så sykt om jeg faktisk møter han der inne da. Dette har jeg tenkt mye på. Hvor sykt det faktisk er om jeg får min første kjæreste via et realityprogram, haha. Det hadde faktisk vært litt typisk meg. Jeg trenger et push som dette og jeg håper virkelig at dette blir en helt fantastisk opplevelse. 

Husk å følge med på TV3 i kveld og stem, stem, stem på meg på alt moro når dere har mulighet til det! PS. husk at jeg hater å danse, haha. Åååh, jeg håper dette blir kjempebra og at dere kommer til å like det. Vi sees (kanskje) på skjermen i kveld  <3

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

MINE MEST STILTE SPØRSMÅL

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gleder du deg til Love Island?

JA!!! Jeg gleder meg helt utrolig mye, herregud. Tenk at nå er jeg på Gran Canaria, folkens. I morgen begynner det så husk å følg med på TV3 <3

Hvilke serier anbefaler du?

Good Grils, Jane the Virgin, Dynastiet, Sons of Anarchy, White Collar, Friends, Gossip Girl, Chuck, Suits, The Good Wife, Little Big Lies blant annet.

Kommer du og Sofie til å ha kontakt når du flytter ut?

Ja, det har jeg ingen tvil om! Vi kommer til å fortsette å være gode venner så lenge vi lever (håper jeg) <3

Tror du at du kommer til å finne kjærligheten på Love Island?

Det er vanskelig å si. Jeg håper virkelig det, tenk så koselig!

Hvordan redigerer du bildene dine?

De redigerer jeg i Lightroom, altså både bildene til bloggen og bildene til Instagram. Jeg redigerer noe selv, men på det aller meste bruker jeg såkalte presets som man kan laste ned gratis eller kjøpe. Det er på en måte filter hvor all redigering er stilt inn på forhånd. Jeg har kjøpt en pakke fra Pilotmadeleine som heter Marokko. Den passet veldig fint i Albania og jeg har kunnet bruke den litt i sommer også. Da er det så enkelt som at jeg trykker på hvilket filter jeg vil bruke og så forandrer bildet seg deretter!

Her ser dere det lille bildet til venstre og under der er det en liste med navn som Amanjena, Mamounia osv. Det er navnet på de forskjellige presets i Marokko-pakken. Nå gjør jeg det så enkelt at jeg klikker på en av dem og vipps… 

Se så kult det ble! Ofte forandrer jeg litt på lysstyrke og eksponering til høyre i programmet så det blir helt perfekt! Håper det ga dere mer svar. 

Kan du begynne å legge ut mer på YouTube?

Vet dere hva? Nå har jeg spilt inn masse videoer til dere! Det kommer faktisk en i uka i løpet av tiden jeg er borte, så husk å abonnere på kanalen min HER.

Tror du at du kommer til å få kontakt med moren din igjen?

Jeg aner ikke. Det kommer ikke til å skje slik som ting er nå, men kanskje en gang i fremtiden om mange år. Da må det skje mye i så fall. 

Hvem er din aller beste venn?

Jeg har så mange fantastiske venner og er ganske nær mange så det er vanskelig å plukke ut bare en <3 

Hvor kjøper du mest klær?

Nelly, Zara, H&M og Kouture. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DYRENE LIDER FORDI DU VIL BLI UNDERHOLDT

Gjesteinnlegg av Emiliaswallin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er Andrea på Love Island for å finne kjærligheten. I mellomtiden har jeg fått muligheten til å skrive et gjesteinnlegg. Jeg har derfor valgt å benytte muligheten til å snakke om min hjertesak, nemlig dyrevelferd. Jeg har blogg selv, men Andrea har et langt større publikum enn hva jeg har. Budskapet fortjener å nå ut til mange. Ønsket mitt med dette innlegget er å gjøre dere litt mer bevisste på valg dere tar rundt dyre-attraksjoner. Rapporter anslår nemlig at 110 millioner mennesker årlig besøker attraksjoner som mishandler dyr. For meg er det helt horribel å tenke på. Jeg håper for all del at det handler om uvitende og spenningsfylte turister, og ikke en bevisst handling. Jeg kommer til å ta for meg fire attraksjoner, hvor jeg går litt mer inn i dybden på hvorfor akkurat disse tilsynelatende hyggelige familie-attraksjonene er noe du bare er nødt til å rygge unna. 

«At ikke mennesker forstår at det er dyreplageri»

SeaWorld: De fanger blant annet hval som lever fritt i alle verdenshavene. At ikke mennesker forstår at det er dyreplageri at en hval som er vant til og har et behov for å leve og bevege seg fritt i havet, plutselig skal tilbringe resten av sitt liv i et basseng, rettere sagt i fangenskap! Hvalen er sosial og danner flokker i havet. Det behovet vil heller ikke dekkes så fort de blir tatt til fange. Allerede der har vi to ganske grunnleggende behov til en hval, som blant annet turist attraksjoner som SeaWorld ikke dekker eller tar hensyn til. Det begynner å bli en tid tilbake hvor jeg kom over dokumentaren Blackfish, hvis du er i tvil om du egentlig tror på at de ikke har det bra, se den! Kort fortalt er det fler som ble interessert i håndteringen av spekkhoggere, da SeaWorld treneren Dawn ble en av spekkhoggerens tredje offer. Spekkhoggere er svært intelligente dyr så at den tar livet av en som forer den, tyder på at noe er galt! Dokumentaren fokuserer spesielt på de psykologiske mén som spekkhoggere pådrar seg i forbindelse med transporten fra det fri og tilværelsen i fangenskap. Se bilder her… 

«Det er flere tilfeller av at hester kollapser midt på gaten med turister på slep.»

Hest og kjerre: Dette har jeg vært vitne til flere ganger selv på ferie. Damene er kledd i gammeldagse klær og spør pent om du vil ta en hyggelig ridetur i kjerren hennes på brosteinene. Greit nok tenker du kanskje? Det de glemte å nevne er hvor lang arbeidsdagen til denne hesten faktisk er! Ikke minst at de blir utsatt for eksos, sterk varme, tung last og hardt grunnlag som ødelegger beina deres i lengden. Selv var jeg vitne til dette i Krakow på ferie med familien. De går ikke bare til visse tider av døgnet, varmen blir overhodet ikke tatt hensyn til, heller ikke antall kilo hesten skal dra i kjerren. Det er flere tilfeller (som sikkert flere av dere har fått med dere på Facebook) av at hester kollapser midt på gaten med turister på slep. Trenger jeg si mer?

Billder her

«Nyfødte elefanter blir tatt fra mødrene deres og mishandles fra dag en.»

Ri på elefanter: Over 3000 elefanter holdes i fangenskap for å underholde turister i Thailand, Laos, Kambodsja, Nepal, Sri Lanka og India. Det er alt for mange! Enda verre er det at av de er det 77% som står lenket fast med korte kjettinger, har for dårlig diett og får ingen veterinærtjenester. Mishandling er en stor del av hverdagen deres. De blir slått til blods med skarpe gjenstander mens de er bundet i armer og bein, slik at de ikke kan gjøre motstand. Elefanter er også dyr som trives aller best i flokk og er veldig intelligente. De forstår veldig godt hva de blir utsatt for! Det sies at elefanter har like mye følelser og gråter som oss mennesker. De som lever i fangenskap er til for å underholde turister med ridning, fotball, sirkus og maleri med snabelen, slik at vi mennesker skal tjene penger på det. De blir utsatt for stressende omgivelser med høy musikk og alt for mye turister hver eneste dag. Nyfødte elefanter blir tatt fra mødrene deres og mishandles fra dag en.

«Utsatt for grov vold og dopes ned før du kommer»

Kontakt og fotografering med temmede dyr: Jeg ser alt for ofte mennesker som legger ut bilder med et “tamt dyr”. Som for eksempel løver eller aper. Det finnes flere steder hvor en kan betale for å kose med såkalte temmede løver. Det ville aldri noen gang falt seg inn naturlig for en løve å ligge helt stille og rolig, mens vilt fremmende mennesker koser og fotograferer den. De løvene som gjør det er utsatt for grov vold og dopes ned før du kommer. Det er en grunn til at dette er spennende og uvanlig, for det er alt annet enn riktig og normalt! La ville dyr forbli ville dyr!

Det er så mange dyre-attraksjoner jeg kunne skrevet om, men en gjentagende faktor hos de alle sammen er at det er dyremishandling fra ende til annen i bildet. Besøke bjørneparker, holde havskilpadder, krokodillefarmer, delfinshow og dansende aper er noen fler attraksjoner du burde holde deg langt unna også, bare for å nevne noen fler. Jeg kjenner jeg har vanskeligheter for å forstå hvordan enkelte kan være så naive og tro at fler av attraksjonene er dyr som er tildelt unormale morsomme ferdigheter? Eller at de som lever i fangenskap har trenere som står med godteriposen i hånden og ber en elefant male et bilde, så gjør den det? Vi må åpne opp øynene og ta bevisste valg for de som ikke kan snakke for seg med ord. Jeg drar på ingen måte alle under en og samme kam, det er garantert fler av dere som er bevisste på dette og i beste fall er i mot det. Forsett med det! 

Kos deg på ferie uten dyreattraksjoner.

//Emiliaswallin

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

MINE FAVORITTANTREKK I JUNI

Reklame | Annonselenker - Nelly / Junkyard

KJOLE HER / SKO HER / VESKE H&M SOLBRILLER HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SOLBRILLER HER / JAKKE HER / KJOLE HER / SKO HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KJOLE HER / SKO HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KJOLE MATCH / SKO HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KJOLE HER 

SETT NELLY, UTSOLGT VESKE H&M

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KJOLE UTSOLGT / SKO HER / VESKE H&M

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TOPP HER / SKO HER / BUKSE HER / VESKE MANGO

KJOLE KOUTURE / SKO HER
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KJOLE HER / SKO HER
 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

PAKK MED MEG TIL LOVE ISLAND

Reklame | Sponsede plagg fra Kouture og Nelly.com

Hei, mine kjære lesere!

Når jeg skriver dette til dere, er det bare få timer til jeg drar til flyplassen, og videre til Love Island. Herreguuud, jeg er så spent! Jeg har filmet pakkingen, så nå får dere se alt jeg tar med meg! Trykk HER, eller på bildet for å se videoen <3 

 

 

 

 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER