UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly / Ellos

AKKURAT NÅ: Er jeg så sliten! Jetlagen har virkelig tatt meg og i sekstiden blir jeg så trøtt at jeg går rundt som en zombie de siste timene av kvelden. Dagen i dag har gått unna på et blunk og jeg har ikke en gang fått gjort halvparten av tingene på to do-listen min, men heldigvis er det en ganske planløs dag i morgen så da får jeg forhåpentligvis gjort det ferdig.

UKENS TANKE: Noen dager skulle jeg ønske at jeg stengte kommentarfeltet mitt. Dette er kun tanker som dukker opp når jeg har en dårlig dag eller er litt ekstra skjør og jeg er jo heldig, jeg får veldig lite hat. Konstruktiv kritikk og kritikk generelt takler jeg som regel ganske bra, men noen dager kan småting som jeg vanligvis hadde oversett eller ledd av være vondt. Det er så merkelig det der, men sånn er det jo for alle. Man har dårlige dager og da er man litt ekstra skjør.

UKENS HØYDEPUNKT: Det må jo bli sol, varme, Thailand og ferie.

UKENS FAVORITTPLAGG: Denne superskjønne kjolen fra Glamourous som dere finner her.

UKENS SERIE: Jeg har endelig fått sett de siste episodene av Game of Thrones! Når jeg er ferdig med det vil jeg begynne på Quicksand.

UKENS CRAVING: Vaniljeis, nam nam. Gjerne med sjokoladesaus.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: At SAS-pilotene streiker :-))) og pollen selvfølgelig.

UKENS ØNSKELISTE: Jeg er i gang med planleggingen av balkongen, selv om den ikke er førsteprioritet nå. Jeg vil etter hvert gjøre den kjempekoselig så jeg kan nyte sene sommerkvelder og kos der. Jeg har funnet frem litt inspirasjon…

HENGESTOL HER / KASSE HER / LYS HER / GRILL HER

UKENS POSITIVE: Jeg kan endelig se Game of Thrones!!! Hele tre episoder ventet på meg da jeg landet i Norge. Dette hører vel egentlig til denne uken og ikke forrige uke, men det var sykt digg haha.

UKENS MATRETT: Vårruller. De kan sine vårruller her i Thailand altså. Jeg har spist så mange forskjellige steder og alle har vært skikkelig digge.

UKENS SANG: Alt av Veronica Maggio. Det gir meg skikkelig vårfølelse!

UKENS FAVORITT-BILDE: Dette <3

 

STREIK, POLLEN OG GAME OF THRONES

Reklame | annonselenker Nelly

BLAZER HER / BUKSE HER (20% på begge)

God, morgen verdens beste dere! Herregud, så fantastisk det var å komme hjem i går ettermiddag. Jeg hadde en ganske så lang reise i utgangspunktet, men takket være SAS-pilotene som streiker så ble den reisen brått fem timer lenger ( Det ble faktisk over 26 timer på reise, men det gikk egentlig helt greit. Det gjorde at det var ekstra digg å komme hjem til leiligheten.

Jeg føler meg så hjemme her. I det jeg gikk ut av bilen og kjente stillheten rundt meg tenkte jeg bare at åh, så godt det er å være hjemme. Reisen tok på, så det var ikke mye jeg fikk gjort i går. Jeg startet med å tømme postkassen som var stappfull av ganske så mye forskjellig. Vi gikk visstnok glipp av vårt første borettslagmøte (wopsi), jeg hadde fått pakkelapper (jippi) også var det et par kjedelige ting som bekreftelse av adresseendring og pensjon. Man merker at man har vært borte i noen uker, ja.

Da jeg hadde jobbet meg gjennom posten gikk jeg videre til mailen og svarte på hastesakene. Det ligger enda en god del mail jeg må gå gjennom, men det tenker jeg å starte med i dag. Dette blir liksom den ordentlige dagen tilbake på jobb. I går hadde jeg fortsatt ferie da jeg kom hjem og tuslet rundt, ordnet litt småting, handlet mat, tok en lang dusj hvor jeg skrubbet hele kroppen godt og lagde middag før Morten og jeg la oss til rette og begynte på Game of Thrones! Endelig. Det har jeg ventet så utrolig lenge på, og jeg har vært livredd for å sjekke noe som helst av sosiale medier av frykt for spoilers.

Åja, så er det pollen da. Jeg har sett at omtrent alle jeg følger på Instagram har lagt ut stories om hvor plagsom pollen er og jeg vil nødig være den som legger ut post 10 000 om dette, men for et helvete. Jeg begynte å nyse i det vi landet på Gardermoen og hovnet opp i det jeg satt foten utenfor leiligheten. Jeg takler ikke den pollen. Morte og jeg har tullet om at vi må flytte utenlands under bjørk- og gress fordi begge blir så dårlige og nå er det like før jeg gjør det på ordentlig. Gjett om jeg skal prøve meg på de vaksinene til høsten. Dette orker jeg ikke mer, haha.

Okei, jeg tror det var en ganske god update på livet mitt. Dagen i dag går stort sett til jobb, jobb, mer jobb og en god del klesvask. Åh, dette glemte jeg nesten å fortelle! Vi bestilte ny sofa for cirka tre uker siden og fikk beskjed om at den kom til å komme om syv til åtte uker, men tror dere ikke vi får leveranse i dag? Wohooo, jeg er så glad og gleder meg til å vise dere den når den er på plass i stua. Sånn, det var det haha.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

MIN ØNSKELISTE: INTERIØR

Reklame | annonselenker Royal Design

Jeg er litt over gjennomsnittlig interessert i interiør om dagen. Hva passer vel bedre enn at en av mine favoritt-interiørsider på nett har 20% på nesten hele nettbutikken! Royal Design har 20% på nesten alt ut dagen i dag. De har møbler, kjøkkenmaskiner, interiør, service og mye mer så sjekk det ut!

VASE HER / KLOKKE HER / TELYSHOLDER HER / DORULLHOLDER HER

AVISHOLDER HER / SKITTENTØYSKURV HER / STOL HER / KLESSTATIV HER

KARAFFEL HER / KOPP HER / DORULLHOLDER HER / PLANTEKASSE HER

BOKSTAVTAVLE HER / BREVHOLDER HER / DUFTPINNER HER / LYSESTAKE HER 

ESPRESSOMASKIN HER / VINKARAFFEL HER / KJØKKENMASKIN HER / TØRKERULLHOLDER HER

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DETTE VIL JEG GJØRE I MAI

Reklame | annonselenker Nelly

Tiden flyr, dere! Det er faktisk helt sykt hvor fort den går. Tenk at nå er det like før vi begynner på den første sommermåneden. Vel, vi må riktignok starte på mai først og komme oss gjennom den, men det går nok veldig fort. Nå skal det sies at mai faktisk er en av mine favorittmåneder. Det er den skikkelige vårmåneden hvor det virkelig begynner å bli varmere, det er fullt av blomster og solen skinner. Jeg gleder meg veldig mye til mai, både fordi det er ordentlig vår og fordi det skjer utrolig mye gøy!

Kåpe her / t-skjorte her / bukse her

🌸 Fremkalle bilder fra Thailand-turen. Jeg synes det er så koselig å ha de fysiske bildene og ikke bare ha de på Mac eller mobil.

🌸 Hente de nye spisestolene våre. De er såå fine og jeg gleder meg masse til å vise dere hvordan de ser ut!

🌸 Arrangere innflytningsfest. Det er egentlig bare en liten sammenkomst for våre nærmeste for å feire at vi har flyttet sammen i vår felles leilighet! Fire av venninnene mine fra Oslo kommer, min ene venn i Kristiansand, noen felles venner og ellers er det egentlig bare vennene til Morten haha. Jeg har blitt litt kjent med noen av de og gleder meg til å møte resten av gjengen!

🌸 Få besøk fra Oslo! Wohooo 4. mai kommer det første lasset med besøk og fire venninner skal være her hele helgen. Det blir tacokveld, prosecco, innflytningsfest og en tur i dyreparken. Helgen etter kommer to venninner til på besøk så dette blir bra!

🌸 Gå masse på tur i Kristiansand. Det må ikke nødvendigvis være i en skog, men jeg vil gå masse! Det er så deilig, særlig nå som det er vår og i tillegg er det en fantastisk mulighet til å bli kjent med byen man bor i.

🌸 Oslo-helg og 17. mai-feiring. Jeg har fått dratt med meg Morten til Oslo for å feire 17. mai. Vi drar 16. og blir helt til 19. så det blir en langhelg fylt med mye moro! Vi skal feire 17. mai på takterrassen til noen venninner og jeg gleder meg sååå! Ellers skal vi på Eurovision-fest og kanskje på fotballkamp.

🌸 Begynne å innrede kontoret. Vi blir forhåpentligvis ferdig med utpakkingen og kan begynne å innrede det helt i starten av mai.

🌸 Trene og komme i form. Jeg kom så godt igang før vi dro til Thailand og skal fortsette der jeg slapp. Jeg vil komme i form igjen!

🌸 Begynne å gjøre research på Manchester. Morten og jeg reiser dit i juni. Han fikk turen og billetter til Westlife-konserten der i bursdagsgave av meg, noe som er en evighet siden. Begge to glemmer stadig at vi skal til Manchester, haha, men nå begynner det jo faktisk å nærme seg så det er på tide med litt forberedelser. Har dere noen gode tips? Del gjerne!

 

16 FILMER DU KAN KOSE DEG MED

Hei og god søndag, verdens beste dere! Jeg håper dere koser dere med ukens siste dag. Ferien min er over og jeg skal ta fatt på den lange reisen hjem til Norge. Nå kjenner jeg faktisk at det skal bli litt digg å komme hjem til hverdagen og jeg gleder meg allerede til filmkveld hjemme i stua i morgen kveld. Vi tar søndagen på mandag denne gangen, haha. Det blir god middag, smågodt og selvfølgelig en koselig film. Jeg bladde meg gjennom Netflix for å finne noen alternativer (planleggeren i meg elsker sånt) og jeg kom på at det er utrolig mange filmer der som jeg ikke har tipset om (edit: på den Thailandkse versjonen, alle er ikke i Norge)! Derfor skrev jeg ned absolutt alle jeg kom over som jeg liker og tenkte å dele listen med dere nå. Alle disse filmene er kjempefine, så det er bare å kose seg <3

🎬 The Notebook. Verdens fineste film! Jeg har sett denne filmen mer enn noen annen film og jeg går aldri lei. Filmen handler om Allie, en jente fra en rik familie, som møter Noah, en skikkelig arbeiderklasse-gutt når familien er på ferie i sommerhuset sitt. Når sommeren er over skilles de etter en stor krangel, men ingen av de klarer å glemme hverandre. Plutselig gjenforenes de mange år senere når Allie har forlovet seg med en annen. Åååh, dere må se den NÅ.

🎬 Sweet home Alabama. En ung kvinne fra Alabama må flytte hjem igjen etter å ha startet et nytt liv i New York hvor hun nå er forlovet med en flott mann for å skilles fra sin tidligere ektemann. De har vært separert i hele syv år og han er ikke helt med på det å skulle skilles…

🎬 Rumor has it. En ung kvinnelig journalist drar hjem for å delta i bryllupet til søsteren sin. Der får hun vite at familien hennes var inspirasjonen til boken “The Graduate” hvor en eldre kvinner ligger med kjæresten til datteren sin. Hun blir brått redd for at hennes far ikke lenger er hennes far og bestemmer seg for å oppsøke mannen som både hennes mor og bestemor har hatt et seksuelt forhold til. Det byr på en del forvirring og mildt sagt en del problemer.

🎬 The Proposal. Dette er også en film jeg kan se igjen og igjen uten å bli lei. Filmen handler om en redaktør som omtrent er gift med jobben. Når hun får vite at hun risikerer å bli sendt ut av landet og tilbake til Canada som følge av utgått visum, tilbyr hun assistenten sin en forfremmelse i bytte mot å gifte seg med henne. Han vil gjerne stige i gradene og sier motvillig ja, men da må hun bli med han til sitt hjemsted Alaska hvor hele familien holder til. Det blir ganske så morsomt, fint og litt kjipt.

🎬 Friends with benefits. En headhunter fra New York henter en ung og lovende redaktør (?) fra LA. De to blir gode venner og bestemmer seg for å begynne å ligge sammen, helt uten forpliktelser. Funker det egentlig noen gang? Vel, denne filmen gir deg kanskje svaret. En morsom og fin romantisk komedie.

🎬 Bridges Jones’s diary. En klassiker! Bridget er en litt håpløs dame som er veldig glad i å drikke, røyke, stadig prøver å gå ned i vekt, men gir opp like ofte som hun prøver. Hun roter til omtrent alt hun prøver på og forelsker seg brått i den typiske drittsekk-fyren som tilfeldigvis også er sjefen hennes. Det samtidig som hun faller for den perfekte, men kjedelige Mark. En advokat som også er sønn av familievennene til moren og faren hennes. Det blir som dere kanskje har gjettet mye rot, haha. En veldig morsom og søt film.

🎬 Peter Pan. Flere enn meg som så denne gang på gang i barndommen? Jeg oppdaget nettopp at den ligger på Netflix, riktignok i engelsk versjon, men det går så fint. Perfekt om man vil mimre tilbake til da man var barn og binget Disney-klassikere.

🎬 Just go with it. Denne er en typisk, ganske enkelt romantisk komedie, men noen ganger trenger man bare det. Filmen handler om en plastisk kirurg som møter drømmedama, men som har havnet i en litt kinkig situasjon. Hun tror nemlig at han er gift og han dikter opp en historie om at han skal skilles fra kona (han er ikke gift). I et forsøk på å redde dette får han assistenten sin til å spille ekskona og roter seg så langt bort i sin egen historie at han ender opp med å måtte reise med assistenten/sin fake ekskone, barna hennes/deres barn og sin nye kjæreste til Hawaii hvor det skjer en god del interessante hendelser.

🎬 Crazy stupid love. Filmen handler om en middelaldrende mann som får beskjed fra kona om at hun vil skilles. Han går rett i sørgemodus og begynner å sitte alene på en bar frem til han får uventet hjelp fra en kjekkas han har sett sittende i baren (og som alltid går hjem med masse damer). Han skal lære han å sjekke, noe som blir ganske morsomt. I tillegg til dette skjer det selvfølgelig mye interessant rundt dette, som det alltid gjør. Kjekkasen møter ei jente han faktisk liker på ordentlig og de begynner å date. Der kommer det noen overraskelser, samtidig som ekskona finner ut at han har ligget med læreren til et av barna deres. Altså kaos, men utrolig morsomt!

🎬 Set it up. Dette er en klassisk romantisk komedie! Den er kjempesøt, enkel og fin. Filmen handler om to assistenter som jobber for ekstremt krevende sjefer i samme bygning. De møtes tilfeldigvis og bestemmer seg for å spleise sjefene sine så de kan få mer fritid. Det blir ganske så interessant.

🎬 The blind side. Denne filmen er basert på en ekte historie og handler om en hvit, kristen familie som tar inn en afroamerikansk gutt som viser seg å ha et skikkelig fotballtalent. Han blir etter hvert en del av familien og foreldrene hjelper han med å bedre karakterene sine så han kan komme inn på en ordentlig skole. Det, sammen med hans fotballtalent reiser spørsmålet om familien kun på grunn av talentet hans… En nydelig film om hvor man virkelig ser at familie ikke er basert på blod, men på hvem som er der for deg.

🎬 Mamma Mia. For meg som elsker Hellas er dette en film som fort kan vekke reisesyken. Mamma Mia er en musikal hvor handlingen foregår på en liten gresk øy. Mor og datter har bodd der i mange år og driver et lite hotell. Datteren skal gifte seg og i den anledning vil hun invitere faren sin. Det er bare ett problem, moren har aldri fortalt henne hvem han er! Hun graver i morens gamle dagbøker hvor hun finner tre potensielle fedre og inviterer alle tre, haha. Det er ikke bare-bare 😉

🎬 The lion king. Dette er en av mine to favorittfilmer i hele verden. Originalen ligger på Netflix, men i engelsk versjon. Den er allikevel verdt å bruke tiden sin på, særlig nå som den animerte versjonen er like rundt hjørnet.

🎬 It’s complicated. Denne er så nydelig! Jeg slet med å sove en periode og da så jeg på denne hver kveld før jeg la meg for å få ro i sjela. Den handler om et ektepar som har vært skilt i mange år, men som begynner å ligge sammen igjen. Det er ikke bare enkelt, særlig ikke når mannen er gift med en ny og ekskona dater en snill og kjekk arkitekt. Det er en kjempefin film om kjærlighet, familie og at det ikke alltid er så enkelt.

🎬 The Holiday. De fleste av dere har kanskje sett denne? To flotte damer med uhell i kjærligheten bestemmer seg for å rømme landet i jula og bytter hjem for noen uker. Det viser seg at dette var akkurat det de trengte. En kjempefin romantisk film som dere virkelig burde se.

🎬 Someone special. Jeg nevnte denne så vidt i uken som gikk. Den er utrolig fin, men for all del – ikke se den hvis du har kjærlighetssorg! Den handler om ei jente som blir dumpet av kjæresten gjennom mange år etter at hun får en jobb på den andre siden av landet. Filmen handler om døgnet etterpå, med tilbakeblikk på forholdet deres, hvordan ting kanskje ikke var så fint som hun har tenkt og hvordan hun skal komme over det hun trodde var hennes livs kjærlighet. Rørende og nydelig.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

NYHETER TIL LEILIGHETEN

Reklame | Royal Design

Nå er det på tide å vise dere litt nytt jeg har fått til leiligheten. Detaljer har så mye å si og jeg elsker å se hvor stor forskjell en liten ting kan utgjøre i et stort rom. Nå skal jeg vise dere fire favoritter fra Royal Design. De har utrolig mye fint fra både rimeligere og dyre merker. Fra 28.-29. april har de 20% rabatt på hele nettsiden (ikke VIPP, Mateus og Secto), sjekk det ut HER.

Åå, denne lysestaken har jeg ønsket meg lenge! Den kommer i (minst) to størrelser. Jeg har den minste og den var akkurat passe stor nok til å ha på spisebordet. Den store kunne jeg egentlig også tenkt meg å ha i vinduskarmen. Det hadde blitt utrolig fint, men jeg får nøye meg med denne vakre og litt mindre versjonen for øyeblikket. Dere finner lysestaken jeg har HER og den større versjonen HER.

Snacks-skål perfekt til dip, sjokolade, smågodt, bær eller noe annet du vil kose deg med! Denne passer perfekt på sofabordet i stuen hvor jeg allerede har noen sorte detaljer som gjør seg veldig godt på den hvite marmorplaten. Dere finner skålen HER

Oslo Wood-lampen er en stor favoritt og har fått plass i hjørnet så den er et blikkfang med en gang man kommer inn i rommet. Jeg har forresten brukt en lyspære med varm farge i den. Det er utrolig koselig på kvelden hvis man kun tenner levende lys og har et svakt varmt lys fra lampen. Dere finner lampen HER.

Jeg har  forresten lampen fra Oslo Wood i sort. Det stod mellom denne og den i helgebige, de er så fine alle sammen. Heldigvis går det an å bytte lampeskjerm etter hvert hvis man blir lei!

Endelig har vi fått oss en ordentlig kaffemaskin! Det har vi vært på utkikk etter en stund uten å klare å bestemme oss for hvilken vi vil ha. Til slutt landet vi på denne fra Wilfa. Det jeg synes er så kjekt med denne er at det står hvor mye kaffepulver du skal ha i sammen med mengde vann. Ga det mening? Det står mengde vann og rett under der står det hvor mye kaffepulver jeg skal ha i, haha. Dere finner den HER.

 

UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenker Nelly

TOPP HER / BUKSE HER(20% rabatt)

Drikker dere mye alkohol i Thailand?

Nei, ikke noe særlig. Det hender Morten tar en øl til maten, og jeg har tatt rundt tre-fire glass vin i løpet av turen. I går var vi ute og hadde en morsom kveld hvor det ble et par drinker, men det har faktisk vært den eneste gangen i løpet av turen vi har gjort noe slikt. Jeg er ikke så veldig glad i alkohol, men liker å ta et par glass innimellom.

Har Morten søsken i så fall hva heter de?

Ja, han har en bror som heter Eirik.

Hvor er den gule badedrakten med blomster fra?

Den er fra Pieces og dere finner den hertil 20% rabatt.

Før årets sesong av Paradise begynte sa du at du ikke skulle se en eneste episode, har du sett noe?

Det stemmer, og nei jeg har ikke sett noe som helst. Jeg så riktignok ikke mer enn kanskje en episode i fjor heller. Det blir liksom ikke det samme etter at jeg var med selv og vet hvordan ting fungrerer.

Hvilke blogger leser du?

Jeg leser ingen hver dag, men når jeg tar runden er jeg alltid innom Angelica Blick, Kristina Andersen, Kenza, også er jeg ofte innom Janni Delér og Eirin Kristiansen.

Hvorfor vil du ikke si hvor du bor?

Fordi jeg gjerne vil bevare litt av privatlivet selv om jeg er en offentlig person. Vi er mye på farten og det er litt kjekt at ikke “hele verden” vet hvor vi bor og at hjemmet står tomt for eksempel.

Er du enig i det Sofie skriver på sin blogg om at dere ikke har like mye kontakt som før?

Ja, det er jo sant.

Hva er din favorittsang gjennom tidene?

Katy McAllister – Not cut out. Det er den fineste sangen i hele verden.

Hvis du måtte endret hele kroppen din, men fikk beholde en del, hvilken hadde du valgt?

Haha, morsomt spørsmål! Da ville jeg beholdt ansiktet fordi jeg føler det er det som er meg. Går det som en kroppsdel? Hodet? Haha.

Stresser du med å studere?

Nei, absolutt ikke. Vi har hele livet på å studere. Jeg vil heller gripene sjansene jeg får nå som kanskje ikke kommer igjen. Studiene løper ikke avgårde og det er aldri for sent å begynne.

Føler du selv at du har mye klær?

Jaaaa, haha. Har dere sett klesskapet mitt?

Hva er dine topp fem favoritt-middagsretter?

Taco, tandoori, lasagne, hva som helst med fløtegratinerte poteter og egentlig kjøttkaker, men jeg har begynt å miste lysten på det også og det kjenner jeg at jeg ikke er klar for haha.

Hva var det med Morten som gjorde at du falt for han?

Jeg kjente meg så rolig og komfortabel rundt han, som om jeg kunne være meg selv med en gang og kunne fortelle han alt. Det er ganske spesielt fordi jeg pleier å bruke lang tid på å bli komfortabel rundt nye mennesker og jeg vil helst ikke snakke om noe med noen, haha. Så det var vel det første tegnet, så ballet det på seg da jeg ble bedre kjent med han og oppdaget hvor snill han var, og ikke minst hvor rar og morsom han er! Jeg trodde han var rolig og litt kjedelig, men der tok jeg grundig feil! Han er en av de morsomste menneskene jeg vet om i hele verden <3

Hvorfor er du aldri med noen fra Love Island?

Jeg er mye med Morten da, haha. Neida. Det er ikke automatisk sånn at man må bli venner fordi man er med i samme program. Nå bor flesteparten i forskjellige byer, men da jeg bodde i Oslo var jeg stadig med Marius og han er vel den jeg har ordentlig god kontakt med nå i ettertid. Så er det kjempehyggelig om man treffer på noen av de andre også, flesteparten er jo veldig fine folk som jeg liker veldig godt.

Hva synes du om Thailand, kunne du tenkt deg å reise tilbake?

Jeg synes menneskene her er utrolig hyggelig, serviceinnstilte og hjelpsomme. Det er veldig koselig. Det er også mange veldig fine steder, men jeg klarer ikke helt å vende meg til den høye luftfuktigheten haha. Det er så utrolig varmt! Jeg kan godt dra tilbake, men da må det bli på et litt kaldere tidspukt tror jeg. Opp mot 40 grader blir litt i meste laget for meg i lengden, hehe.

Har du brukt mye penger på leiligheten og interiør?

Ja, altså leiligheten kostet jo en del som leiligheter ofte gjør. Det har blitt litt på interiør også. Vi har kjøpt ny sofa, spisebord og sofabord så det ble noen tusen. Så har det vært litt småtteri her og der, men vi hadde en del fra før begge to så det er ikke så alt for gærent.

Hvordan kamera bruker du og eventuelt hvilke linser?

Jeg bruker Olympus Pen E PL-8 og Canon Eos D550 med 50 mm linse. Sistnevnte må nok pensjonere seg snart fordi det streiker oftere og oftere, men linsa er enda i god form!

Har du noen forbilder?

Ja. Michelle Obama, Angelica Blick og Julie Strømsvåg for å nevne noen.

Er Thailand-turen sponset?

Nei, det er den ikke. Eller jo, den er jo sponset av foreldrene til Morten haha.

Hva slags idrett/hobbyer drev du med som liten?

Mye forskjellig. Jeg gikk på husfliden hvor jeg lærte å veve tepper, strikke, hekle og sånne ting. Jeg prøvde meg på dans, var selvfølgelig elendig og sluttet etter veldig kort tid. Samme greia med fotball, scoret selvmål i den første kampen og hadde jo null kontroll haha. Var drillpike i noen år, eller kanskje det bare var ett? Det jeg drev med lenge var ridning og håndball, begge deler var kjempemoro!

Kan du pranke Morten på en YouTube-video?

Neeei, jeg orker ikke sånn pranking. Da få jeg bare igjen og det gidder jeg ikke, haha.

Spiser du virkelig ananas på pizza?

Ja, nam nam! Hvem andre er med i ananas på pizza-klubben?

Har du fått noen nye venner i Kristiansand?

Nei, men jeg har så vidt vært i Kristiansand hihi. Vi flyttet inn og den første uken var bare kaos med flytting, skruing og utpakking. Den andre uken skjedde det noe hver eneste dag og så dro vi til Thailand. Jeg har på en måte ikke kommet meg helt på plass enda, men når det skjer satser jeg på å starte mitt sosiale liv.

Hvordan opplevde du russetiden?

Noe var veldig gøy, andre ting var ikke så gøy. To høydepunkt var vrengekroa og Tryvann. Jeg elsket Tryvann og koste meg maks med vennene mine der, men det var egentlig det eneste treffet som var skikkelig moro. Da vi var i Stavanger var jeg syk, det pøsregnet og jeg hadde ikke hotell fordi neida, det trenger vi ikke. Vi hadde van, men om jeg skulle vært russ den dag i dag hadde jeg droppet å kaste bort pengene mine på noen form for kjøretøy og heller tatt fly, buss eller tog dit hvor vi skulle og sovet på hotell. Rulling synes jeg aldri var noe særlig. Bare stress og man var så stuck. Jeg liker å kunne dra hjem når jeg vil, haha. Det jeg likte best var samholdet jeg følte med hele trinnet. Det ble liksom ikke så gjengete som det ofte var, men alle festet med alle og koste seg.

Synes leppene dine ser ganske store ut om dagen, fylte du de før du dro?

Nei, jeg har ikke fylt leppene og kommer heller ikke til å gjøre det noen gang igjen. De, som andre ting (for eksempel føttene mine som omtrent ikke passer inn i noen av skoene mine lenger) hovner litt opp i varmen. Det er bare å forberede seg på hovne lepper når jeg kommer hjem også, for der er pollensesongen i gang og alt hovner opp haha.

I LØPET AV FERIEN HAR JEG…

Reklame | annonselenke Nelly

God morgen, mine fine! Nå ligger jeg på stranda og koser meg. Denne ferien begynner å gå mot slutten. En stor del av gjengen reiser hjem allerede i morgen, mens vi har en ekstra dag og reiser på søndag. I den anledning tenkte jeg å oppsummere ferien i korte trekk og gi dere et litt bedre innblikk i hva jeg har drevet med her i Thailand.

Kjole her

☀️ Spilt minigolf tre ganger. Det er overraskende moro! Jeg er riktignok ganske dårlig sammenlignet med resten av gjengen her, men det er fortsatt moro! Å spille det fire ganger i løpet av ferien vil jeg si er spesielt og gøy, hehe.

☀️ Blitt skremt av lyden fra min egen handlepose. Morten og jeg gikk hjem fra en middag sent på kvelden og det er en del busker og kratt rundt omkring. Vi hadde akkurat blitt fortalt en historie om en slange som hoppet på en TukTuk-sjåfør og var litt lettskremte begge to. Plutselig hører jeg krasling (?) og hyler til, løper ut i veien og Morten blir like redd for meg og rope “hva? hva er det?”. Så skjønner jeg brått hva det er, nemlig lyden fra min egen handlepose hahah. Ikke en slange eller noe annet skummelt. Wopsi.

☀️ Blitt solbrent. Selvfølgelig har jeg klart det. Hvordan det skjedde aner jeg ikke, men sola er jo ufattelig sterk her. Jeg smurte meg godt og lå til og med en del i skyggen den dagen uhellet skjedde, men jeg var tydeligvis ikke flink nok. Nå skal det sies at det var en av de lengste dagene vi hadde på stranda og det var den første uken så huden min var ganske ikke godt nok forberedt. Alt flasset av dagen etterpå. Jippi.

☀️ Kost med masse hunder. Det er så mange fine hunder her og jeg vil kose, mate og “vanne” alle sammen. Heldigvis ser de aller fleste friske og fine ut, mange med halsbånd så det er jo bra. Dessverre er det noen som ser lott stakkarslige ut og jeg vil bare adoptere alle sammen og vise de hvor fint de egentlig fortjener å ha det…

☀️ Spist masse sjokolade for å døyve savnet etter stratosdyr. Okei, jeg må faktisk slutte å skrive om stratosdyr. Det har jo vært helt ekstremt på denne ferien, men allikevel her kommer enda en liten historie om mitt savn etter en av verdens beste sjokolader. Jeg har spist Mars, Maltesers, M&Ms, Kinder Maxi og alt mulig rart, men det hjelper liksom ikke på den cravingen etter favorittsjokoladen altså.

☀️ Vært på hele fire båtturer hvor to av de har vært lange heldagsturer og to har vært kortere. Elsker båttur!

☀️ Lest en ganske så fin bok og begynt på en ny. Jeg burde egentlig dra på sydenferie oftere fordi det er da jeg leser bøker og jeg elsker det! Før pleide jeg å lese masse hjemme også, men etter at jeg startet med blogging er det liksom det som opptar tiden jeg vanligvis ville brukt til å lese. Det er ganske synd og jeg tror faktisk jeg skal begynne å sette av en lese-time, eller kanskje en halvtime hver kveld. Det hadde vært koselig! Jeg får se hva jeg gjør.

☀️ Fått den vondeste massasjen i mitt liv. Jeg måtte kjempe for å ikke grine meg gjennom de 30 minuttene med rygg-massasje. Jeg tar jo aldri massasje fordi jeg egentlig hater det. Jeg liker ikke at folk tar på hele meg, men nå tenkte jeg å prøve. Så da hun knadde i vei tenkte jeg at “jaja, det er vel sånn det skal være så blir det digg etterpå”. Vel, det ble det ikke. Jeg var helt ødelagt i to dager etterpå og hadde blåmerker. Det var helt krise og jeg kommer nok ikke til å ta noe mer massasje med det første.

☀️ Klart å logge av. De første dagene klarte jeg å glemme alt som heter jobb, blogg, sosiale medier, bilder og det som hører med. Jeg slappet helt av og bare koste meg. Dette er noe jeg omtrent aldri klarer å gjøre, så jeg er faktisk ganske stolt av meg selv.

☀️ Vært syk. Typisk meg! Jeg hadde en dag hvor jeg virkelig ikke var i form og sov meg gjennom nesten hele dagen. Heldigvis varte det bare i en dag, men det var fortsatt ganske kjedelig. Da var jeg veldig glad for at ferien varte i to uker og ikke bare i en, hihi.

☀️ Kost meg med omtrent ingen sminke. Det er så deilig, det! Når jeg får litt farge og den fine syden-gløden så føler jeg meg så utrolig fin! Mye finere enn om jeg skulle sminket over det. Her funker det uansett ikke med noe særlig sminke fordi det hadde bare smeltet. Jeg har gått uten sminke nesten hver eneste dag, foruten om litt pudder den dagen jeg var solbrent haha. Ååå kunne jeg bare vært sommerbrun og fin hver dag.

 ☀️ Faktisk blitt litt brun! Jeg føler ofte at jeg drar på ferie uten å få noe særlig farge, men denne Thailand-solen har virkelig gjort underverker.

 

 

EN HEL DAG I BILDER / THAILAND

Reklame | annonselenker Nelly

God morgen, verdens beste dere! Tenk, nå har jeg bare noen dager igjen her i varmen før over et halvt døgn med reising venter. Uff, det orker jeg faktisk ikke tenke på helt enda. Jeg skal virkelig nyte de siste dagene med avslapning, strand og kos.

Jeg vet at flere har savnet bilder fra turen og oppdateringer på sosiale medier, men som jeg svarte en leser i går så har jeg tatt meg litt ferie. Jeg har som regel lagt fra meg mobilen på stranda, på båtturer og det som er og rett og slett vært til stede i øyeblikket. Når jeg kommer hjem blir ting som normalt igjen, men jeg vil veldig gjerne nyte denne ferien med å faktisk ta litt fri også. Håper dere skjønner det <3 Vi vlogger forresten hver dag, så dere kommer til å få se masse når vloggen fra turen kommer ut.

Litt må jeg jo jobbe og i går hadde jeg faktisk noe som kan være i nærheten av en arbeidsdag. Vi dro på båttur og jeg tok bilder helt fra morgen til kveld og har satt det sammen til en Thailand-versjon av min dag i bilder! Det var altså så utrolig fint på den stranden vi endte opp på. Bare se på disse bildene!

SOLBRILLER QUAY HER / BADEDRAKT PIECES HER / SKJØRT H&M (kjøpt i fjor)

Vi startet dagen med å kjøre et godt stykke bort fra der vi bord hvor en fiskebåt ventet på oss. Noen fisket, andre solte seg og noen (meg hehe) brukte noe av tiden på å sove litt. Jeg tror vi kjørte i en god del timer før vi ankom en helt nydelig strand. Båten stoppet like utenfor og vi fikk snorkleutstyr. Altså bare vent til dere får se vloggen, det var så kult!

Vi snorklet, badet og koste oss en liten stund før vi fikk middag servert på båten. Da var det så fersk fisk som man kan få, nemlig fisken som ble fisket under båtturen vår med masse godt tilbehør. Jeg får jo litt vondt av den stakkars fisken. Det blir så veldig nære når man faktisk ser stakkaren bli dratt i land og så ligger den stekt på bordet foran deg en time senere. Sååå, jeg stod over og koste meg med digg tilbehør og frukt!

Deretter stod stranden for tur og det var så utrolig fint!

Vi gikk i land og startet med å sette oss på en restaurant for å få i oss noe forfriskende. Da vi satt der kom det plutselig en gigantisk øgle gående opp på steinene rett ved siden av oss. Jeg var den første som oppdaget den og ropte ut “hva i helvete er det der?”, muligens til de andres forskrekkelse haha. Jeg så først bare hodet og ble redd for at det var en gigantisk slange. Den stod jo der og strakk ut den ganske så slange-lignende tungen sin, men det var heldigvis en ganske så ufarlig øgle som bare spaserte videre.

Dessverre så hadde vi bare en time på den stranda, men vi gikk opp til en liten høyde og fant den fantastisk utsikten før vi løp ned igjen og brukte de siste minuttene i strandkanten før båten kjørte hjem, vi dusjet og tok på oss rene klær før det bar ut på eventyr.

KJOLE KISS THE SKY HER / Hahah, se ei som har hatt på seg solbriller ja. Forresten, hvor fin er ikke den nye vesken min? Moren til Morten var så snill og kjøpte den til meg da hun var på besøk hos en de kjenner som selger disse veskene. Den passer jo perfekt til omtrent alt jeg har med meg av klær og jeg er helt lost i denne vesketrenden om dagen så gjett om jeg ble glad da!

Neida, eventyr ble det nå ikke akkurat. Morten, foreldrene hans og jeg dro på en av favorittrestaurantene mine i området (Mamma Mia) og spiste en deilig middag før vi dro tilbake til villaen og alle gikk tidlig til sengs. Det tar på med en hel dag på båttur i varmen, men åå så deilig det er å legge seg på slutten av dagen.

Sånn, der fikk dere et lite innblikk i en av dagene jeg har hatt her. Jeg skal prøve å ta litt mer bilder de siste dagene, men jeg lover faktisk ingenting haha. Det er ganske deilig å ikke være på hele tiden… Litt ferie må man unne seg 🙂

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

ANTREKK TIL 17. MAI

Reklame | annonselenker Nelly

Vet dere hva som nærmer seg? 17. mai! Ja okei, så er det enda rundt en måned til… Men det er veldig greit å være tidlig ute med planleggingen, både når det kommer til planen for selve dagen og ikke minst hva man skal ha på seg!

Det finnes utrolig mange fine klær som er perfekt for en dag som nasjonaldagen for dere som ikke bruker bunad, eller for dere som vil skifte fra bunaden utover dagen eller for å dra ut på kvelden. Jeg må innrømme at jeg var fristet til å bestille den første rosa kjolen under her og ta en pause fra bunaden, haha. Det er litt sykt med tanke på hvor stolt jeg er av og hvor glad jeg er i bunaden min, men guuuud den kjolen.

Jeg har funnet frem masse forskjellig. Dere kan finne lange kjoler, korte kjoler, suite i form av blazer og bukse og en del fine skjørt som dere kan matche med genser eller topp, alt ut ifra hvordan været er.

NELLY HAR 20% RABATT PÅ ALT (ikke blacklist) I 24 TIMER

BEIGE KJOLE HER / MØNSTRET KJOLE HER / ROSA KJOLE HER / BLOMSTERKJOLE HER

ROSA KJOLE HER / BEIGE KJOLE HER / ROSA KJOLE HER / BLOMSTERKJOLE HER 

BRUN SUIT HER / MØNSTRET SUIT HER / RØD SUIT HER / ROSA SUIT HER

KJOLE 1 HER / KJOLE 2 HER / KJOLE 3 HER / KJOLE 4 HER

ROSA KJOLE HER / BLÅ KJOLE HER / ORANSJ KJOLE HER / ROSA KJOLE HER

HVIT JUMPUSIT HER / BLÅ JUMPSUIT HER / BLOMSTERJUMPSUIT HER / HVIT JUMPSUIT HER

 

LANG KJOLE HER / BLÅ KJOLE HER / LILLA KJOLE HER / BLÅ KJOLE HER

SKJØRT 1 HER / SKJØRT 2 HER / SKJØRT 3 HER / SKJØRT 4 HER

 

Hva skal DU ha på deg på 17. mai år? Bunad eller annen finstas? <3

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER