PROSJEKT KONTOR / FØR- OG ETTERBILDER

Reklame | annonselenke Royal Design

Jeg har som nevnt (cirka 20 ganger) tidligere en skrivesperre jeg virkelig ikke får løst opp. Det er grusomt når jobben min innebærer en del skriving, hehe. Men! Det kommer en veldig god ting ut av dette og det er at jeg må få ut kreativiteten min og fylle dagene med noe annet enn å skrive. Jeg hadde egentlig tenkt til å la kontoret stå som roterom frem til vi hadde gjort balkongen ferdig, noe vi ikke skal begynne på før neste uke, men med skrivesperre og tid ble det til at jeg begynte på det allikevel.

I går begynte jeg så vidt å ryde ut av esker og sortere alt etter kategori så det skulle bli lettere å organisere etter hvert. Jeg fikk liksom ikke gjort noe mer enn det fordi vi ikke ha noe å oppbevare det i, men gjett hvem som klarte å lure med Morten på IKEA i går kveld. Hehe, meg. Veldig fornøyd. Vi kjøpte ikke så mye, men nok til å få litt orden.

Slik så altså kontoret ut etter at jeg hadde ryddet ut av de fleste eskene og sortert etter kategori. Det som er sykt er at jeg brukte flere timer på det, og da jeg var ferdig følte jeg at det så veldig mye bedre ut haha. Nå ser jeg jo at det fortsatt var ganske så kaotisk…

Heldigvis fikk jeg orden i dag og etter frokost startet jeg med å plassere de forskjellige tingene, fjerne alt vi ikke trenger og rydde ting systematisk ned i esker. Så gikk jeg til byen og tok en liten omvei innom Upstairs på vei til brynstimen min. De har så sykt mye fint nå og jeg endte opp med litt av hvert.

Speil med lys treramme som jeg tenker å henge opp på kontoret eller på gjesterommet (97,-), gitter til kontoret (77,-), sorte klesklyper og trefargede klesklyper (19,-), tre sølvfargede klyper (5,-) og 2 papirkort (9,-).

I tillegg kjøpte jeg litt nye strå/planter, hva enn man kaller det. Jeg kjøpte fire av de store stråene som dere ser på bildet (127,- per strå) og en bukett med mindre strå (77,-). Hvis man ser bort ifra at jeg brukte over fem hundre kroner på de store stråene så ble dette en ganske grei pris for mye fint! Kunne droppet de, ja… Lett å være etterpåklok, men men.

Litt mer system! Den trefargede hyllen og papirholderne (?) ved siden av er fra IKEA. Jeg byttet forresten ut den hvite potten med en sort like etter jeg tok bildet, men glemte å ta nytt. Wopsi, så ikke det før nå haha.

Jeg satt bøkene i vnduskarmen og bruker det som en midlertidig bokhylle frem til vi får en faktisk hylle. Her må man bruke det man har! Kontoret blir ko også en slags bod fordi vi ikke har en egen bod i leiligheten, men kun nede i kjelleren så vi må også ha en del dill og dall her. Det har jeg plassert under pulten og prøvd å gjøre greiest mulig. To hvite kasser med lokk fra IKEA som er geniale, jeg skal definitivt kjøpe flere. På toppen har jeg satt søppelbøtten og vaskebøtten så lenge. Til høyre har jeg to sorte esker i tøy fra IKEA hvor jeg har lagt alt av kamerautstyr, ledinger og tekniske ting, samt all energidrikken til Morten som vi ikke har plass til å kjøleskapet hehe.

Klesstativet er flyttet så det tar minst mulig plass. Her har vi ekstra ytterjakker som vi (jeg ser nå at det er egentlig bare mine haha) ikke får plass til i skapene våre. Jeg liker ikke at det henger så mange i gangen, det ser så fort rotete ut…

Bak døren har jeg forresten hengt opp strykebrettet vårt. Vi kjøpte et lite på IKEA og det hadde en krok som gjorde at det kan henges opp. Genialt! Så jeg skrudde inn en skrue og hang det opp bak døren hvor ingen noen gang ser det, så det tar null plass og synes ikke.

Ahhh, denne er så kul! Akkurat nå har jeg kun to kort på den, men her kan jeg henge opp ting jeg må huske, planen for uken, kommende hendelser og ting jeg må huske! Jeg elsker den, og jeg er så fornøyd med at jeg gikk for tre forskjellige klyper. Det ble kjempekult!

Lysestakene, pennene, pennholderen og den beige notatboken er fra Lagerhaus. Oppbevaringen er fra IKEA. Serious business woman-almanakken er fra Ting.

Jeg er veldig fornøyd med den venstre delen, altså den med gitteret og alt det. Delen til høyre er litt havveis, men nå får det bare være. Jeg har jo egentlig lyst til å endre fargen på selve skrivebordet, men jeg får vente litt… Jeg kommer antakeligvis til å endre alt igjen når vi får inn noen oppbevaringsmøbler med tiden, men akkurat nå fungerer dette kjempebra! Jeg satt faktisk og skrev dette innlegget på kontoret, så nå går det i alle fall an å bruke det. Yei!


Apropos interiør. Jeg vil bare informere om at Royal Design feirer 20 år med 20-50% på alt i nettbutikken bortsett fra Sectro, Muuto, Lexington, Missoni og Caroline Svedbom så her er det bare å slå seg løs! Dere kan se hva jeg ønsker meg her.

 

HELGENS PLANER

Reklame | annonselenker Nelly / Monki / sponset behandling

Åh, denne fredagen har jeg sett frem til lenge. Det er for en gangs skyld ekstremt lite på agendaen for første gang på lenge, og for siste gang på lenge. Når vi går inn i juni er det fullt kjør og allerede neste torsdag skal jeg ut på reise igjen. Så jeg skal rett og slett kose meg med en rolig helg her i Kristiansand.

T-SKJORTE HER / SKJØRT MONKI HER

Fredag. Planen er å starte dagen på trening, men vi får se hvordan det går haha. Beina mine fikk kjørt seg i går, så det gjør dørstokkmila ekstra lang i dag, men jeg skal prøve. Så er det bare å komme seg hjem, få i meg mat og hoppe i dusjen før jeg skal avgårde igjen. Jeg har en time hos flinkeste Laila @browsbylaila for å fikse bryn kvart over ett. Jeg klarte jo å glemme den forrige timen min. Noe så flaut… Heldigvis er Laila fantastisk og fikk tid til meg i dag. Det skal bli deilig å få litt farge på de igjen, og ikke minst å få vokse litt rundt. Det er bryn over alt, haha.

Etter timen har jeg ingen store planer, men jeg har begynt å handle litt småting for å få system på kontoret så det kan være jeg går og kikker litt på det, kanskje jeg kjøper meg en kaffe og setter meg i byen om været er fint, før jeg går hjem og vrir hjernen for å klare å skrive noe fornuftig.

Lørdag. Morten drar avgårde i femtiden på morgenen for å løpe et ultraløp (et veldig langt løp) som den gale mannen han er. Vi som har snakket så mye om at det skal bli deilig med en rolig helg hvor vi kan ordne litt hjemme, gå turer og slappe av haha. Neida, han skal leke idrettsmann, den er grei. Haha, neida. Jeg tok meg selv i å være en grusom kjæreste i går da han fortalte meg at han skulle det. “Hallo, hva skal jeg finne på da, vi skulle jo ha kosehelg?”. Det tok vel et par minutter før jeg skjerpa meg og sa at han selvfølgelig skulle få bruke helgen på hva han vil, haha. Det var nok litt fordi han har vært borte hele dagen, hver dag hele uken og jeg hadde gledet meg til kvalitetstid, men det har vi jo vanligvis nesten hver eneste dag så en uke innimellom med mindre tid går jo helt fint.

Sååå min plan for dagen er å trene og få orden på kontoret. Jeg har snakket mye om orden på kontoret, men det tar tid altså. Det er så mye dill og vi har ingen oppbevaring der enda, så alt slikt må på plass. Perfekt når man har en dag uten en eneste plan! Jeg skal forresten gå innom butikken etter trening og kjøpe masse smågodt som jeg skal kose meg med mens jeg ordner. Jeg har klart meg uten hele uka, woho!

Søndag. Ah, søndagen min er som den skal være. Helt uten planer. Jeg våkner nok opp med en ganske sliten kjæreste så jeg tenker å lage en deilig frokost til oss, så kan vi egentlig bare slappe av med serier, kanskje gå en tur om været er fint og kose oss med å gjøre ingenting.

 

ALDRI HA SEX IGJEN, BARBERE BORT HÅRET OG LEVE EVIG

Reklame | annonselenker Nelly

Hei, dere! I dga har jeg lagt bloggen helt bort. Det er null kreativitet igjen i hjernen og da er det ikke nødvendig å sitte hjemme forå stirre på en skjerm og håpe at noe magisk skal skje. I stedet dro jeg på trening gikk for å hente en pakke, dro hjem og vasket hele leiligheten, brettet sammen rent tøy, gikk til byen og handlet litt nødvendigheter som tøymykner (oppdaget at jeg har brukt flytende vaskemiddel i den tro om at det var tøymykner), håndsåpe og slike ting før jeg dro hjem og startet på middagen.

Digg dag sånn sett. Dårlgi dag jobbmessig. Heldigvis spurte jeg dere om hjelp og dere har gitt meg en god del dilemmaer jeg har svart på. Gøy!

GENSER NA-KD / SKJØRT HER / KÅPE HER / SKO HER

Hår som negler eller negler som hår?

Æsj, æsj, æsj. Måtte blitt hår som negler, men æsj.

Oslo eller Kristiansand?

Akkurat nå velger jeg Kristiansand.

Katt eller hund?

Elsker begge, men går for hund.

Aldri kjøpe sminke eller aldri kjøpe klær igjen?

Aldri kjøpe sminke. Klarer meg fint uten, men klær er kjekt å ha.

Aldri mer pizza eller taco?

WOW, denne var vanskelig. Hvorfor gjør dere dette mot meg? Jeg elsker taco, men jeg elsker også pizza. Vet dere hva? Dette er sykt, men akkurat nå trir jeg at jeg velger aldri mer taco. Grusomt.

Døv eller blind?

Døv, jeg setter så stor pris på synet mitt.

Leve evig eller være ung resten av livet?

Være ung resten av livet. Jeg tror det hadde vært grusomt slitsomt å leve evig.

Aldri klippe håret eller barbere vekk alt håret hver måned?

Aldri klippe håret, hallo liksom.

Badekar eller dusj?

Hvis badekaret har dusjhode så hadde jeg tatt badekar. Jeg må jo få dusjet ordentlig.

Europa eller Amerika?

Europa.

Aldri spise smågodt eller aldri ha sex igjen?

Wow, denne var faktisk veldig vanskelig. Åherregud, jeg vet ikke. Det hadde vel vært best for helsa å holde seg unna godis, men hallo godis er så godt. Dette tror jeg faktisk er den vanskeligste. Det er smågodt da så jeg kan fotsatt spise sjokolade for eksempel. Okei, det blir aldri smågodt igjen.

Netflix eller Viaplay?

Netflix.

Fingre som tær eller tær som fingre?

Jeg hater tær så det må bli fingre som tær, haha.

En kveld ute på byen med venner eller Netflix og chill med kjæresten?

Netflix og chill med kjæresten. Jeg hater egentlig å dra på byen, haha.

Aldri reise eller aldri kjøpe klær igjen?

Aldri kjøpe klær igjen. Lett! Tenk så mange steder av verden jeg har igjen å oppleve. Klær kan man arve, sy om og slike ting så det ordner seg.

Sex med et nært familiemedlem eller aldri sex igjen?

Æsj, aldri sex igjen.

Stratosdyr eller Pepsi Max?

Stratosdyr, lett!

 

SKRIVESPERRE OG DÅRLIG HUMØR

Reklame | annonselenke Nelly / Monki

AKKE MONKI HER / BUKSE HER

Hei og god morgen! Jeg kan melde om at skrivesperren som har herjet de siste tre dagene enda er til stede. Dere la kanskje merke til at det ikke var noe innlegg her i dag tidlig? Det er to grunner til det: i går kom jeg ikke på en eneste ting å skrive og i dag nektet jeg å stå opp da vekkerklokken ringte. For en start på dagen.

Min vanlige rutine er å stå opp når vekkerklokken ringer, plukke opp putene på Morten sin side og re opp sengen før jeg går inn i skapet mitt for å finne morgenkåpen, så går jeg på kjøkkenet og lager frokost. I dag stod jeg opp to timer senere enn hva jeg egentlig skulle, gadd ikke re opp sengen fordi blæh, og da jeg skulle ta ned morgenkåpen min klarte jeg å rive med et annet plagg som jeg bare lot ligger på gulvet haha. Dette er ikke meg… Så vel, vi kan si at jeg definitivt stod opp på feil bein i dag.

Heldigvis trenger ikke det å definere resten av dagen! Jeg har store planer om å snu dette etter frokost. I dag skal jeg ut av leiligheten. Jeg har ingen plan, men jeg kan ikke sitte her og stirre på en skjerm når hjernen er tom. Da må jeg ut og få inspirasjon! Kanskje jeg til og med klarer å dra kroppen på trening. Det hadde jo vært veldig greit. Eller kanskje jeg tar meg en tur til byen, setter meg på en café og kikker på folk. Det høres creepy ut, men jeg får så mye inspirasjon av det!

Vi satser på at det gjør susen og inspirasjon og godt humør strømmer på, haha. Nå skal jeg kose meg med en deilig smoothie og en kopp kaffe før jeg skal hive meg i dusjen og starte dagen. Bedre sent enn aldri! Ønsker dere alle en strålende dag <3

 

DAGBOKEN MIN FRA LOVE ISLAND

Hei, fine dere! I dag har jeg hatt totalt skrivesperre og begynte jeg å rydde på kontoret i stede for å jobbe. Det er noe av det lureste jeg har gjort på lenge. Jeg fant nemlig noe jeg hadde glemt at jeg hadde, nemlig dagboken jeg skrev da jeg ventet på å komme inn på Love Island

Nå begynner det sakte, men sikkert å nærme seg et år siden jeg satt meg på Gran Canaria for å være med på Love Island. På denne tiden i fjor visste jeg allerede at jeg skulle være med og det var ganske så mange tanker som surret rundt i topplokket på den tiden. Det ble ikke akkurat færre da jeg var fremme på Granca, ble etterlatt på et hotell alene og alle kommunikasjonsmidler ble erstattet med en gammel Nokia som kun inneholdt Snake og muligheten til å kommunisere med produksjonen. Så som den kreaive sjelen jeg er fant jeg frem en tom notatbok og begynte å skrive ned tanker og hendelser hver eneste dag. Her kommer et lite utdrag:

16/8/18, den første dagen på Gran Canaria. “Det har vært en lang dag, men en utrolig morsom dag. Vi startet med en shoot til vignetten på et helt sykt fint hotell på et luksusrestort i andre enden av øya (jeg bor i Las Palmas btw). Det var de samme jeg jobbet med til ambassadør-vignetten så det var koselig! De er så hyggelige og dyktige. Jeg følte meg komfortabel med en eneste gang og vi gjorde så mye gøy. Gleder meg så til å se resultatet!

Deretter dro vi tilbake til Las Palmas hvor det var shoot og intervju til portrettet. Shooten var helt ok, men jeg følte meg litt utilpass. Fotografen foreslo en del poseringer som jeg følte var mer Vi Menn enn Love Island, men heldigvis var både jeg og en ansvarlig enig om at det ikke var helt riktig hehe. Merkelig nok følte jeg meg best da vi hadde bikinishoot. Like etterpå bar det rett til portrettintervju og det var SÅ moro. Herlige mennesker! Jeg elsket alt og jeg sa så mye gøy, haha. Ah, en herlig dag, men jeg er så sliten. Det ble McDonald’s takeaway på vei hjem, og litt sjokolade og chips hehe. Levva livet, snakkes i bikini på tv.”

17/8/18. Fyfaen jeg savner telefonen min! Jeg savner bankkortet mitt! Jeg savner ikke-dubbet tv!

18/8/18. God morgen! Etter frokost tok jeg med meg en kaffekopp opp på hotelet og satt ny rekord på snakes. Nå ser jeg et uinteressant program om økonomi, kun fordi det er det eneste som ikke er dubbet. Klokken 10:40 blir jeg hentet til pressedag å jeg har egentlig veldig god tid. Spørsmålet er hva jeg skal ha på. … Tilbake på hotellet! Intervjuene gikk bra. Det første var med God Kveld Norge og det gikk aller best. Numer tovar med Se og Hør, gikk også bra. Det siste var med VGTV og de spurte om så sykt mye forskjelig. Jeg måtte blant annet svare på spørsmål om Ex on the beach, greit nok da fikk jeg sagt min mening om den grusomme produksjonen. Heldivis følte jeg at eg svarte bra på alt så jeg tror det går fint!

19/8/18. I dag møtte jeg produsenten for et møte med litt praktisk info. Ha nnevnte også at det er viktig å fokusere på guttene og ikke på å bli venn med jentene, slik at jeg faktisk holder meg der. Drømmemannen kan jo dukke opp om noen uker, sant? Altså eg vil gjerne bli der hele veien, og hello, ofc vil jeg vinne hvis muligheten byr seg! Gjerne iført den røde gallakjolen eller den gule Donna-kjolen. Nå tviler jeg på at jeg kommer til å ende opp der, men det er lov å drømme.

20/8/18. Jeg er helt utslitt. I går fikk jeg noe lignende et sammenbrudd. Jeg fikk helt vondt i sjela av tanken på at jeg ikke kan bruke mobilen, sjekke blogg eller snakke med vennene mine. Det er like før jeg går ut på gata og spør en fremmed om å låne mobilen deres for å sjekke Instagram og VG. Fordi ja, det er også en greie. Det er antakeligvis saker om meg ute og det er grusomt å ikke få anledning til å se hva de har valgt å ta med. Så vel… I et forsøk på å sove begynte jeg å tenke og endte opp med å gråte masse, masse, masse og gråt meg til slutt i søvn. Altså det er like før jeg sender produksjonen melding og sier at jeg vil hjem, isolasjon er grusomt. Jeg orker ikke dette!

21/8/18. Status: Gråt meg i søvn igjen i går. Vurderer å stjele alle iPhones jeg ser eller jakte på nordmenn for å spørre om å få sjekke nyheter og Instagram. Vil sove og sole. Er redd for å lese ut boken min. Jeg har også begynt å snakke høyt med meg selv og fjernkontrollen har sluttet å funke.

23/8/18. Last day in hell! Forhåpentligvis, man vet aldri med slike produksjoner.

Haha, det er ganske gøy å se tilbake på dette nå etter alt som skjedde da jeg faktisk flyttet inn i Love Island-villaen. Som dere kanskje skjønner ut ifra disse utdragene så var tiden på utsiden ganske slitsom, men også morsom. Jeg reiste 15. og det gikk vel live 25. eller 26. hvis jeg ikke tar helt feil. Det var lenge å være alene, uten mulighet for å kommunisere med kjente og kjære, uten egne penger. Det var ganske kjipt, men jeg er så glad for at jeg ikke gjorde alvor av tanken om å trekke meg.

Det hele endte jo med en fantastisk morsom opplevelse og jeg møtte faktisk drømmemannen min. Hvem hadde trodd det? Nå sitter jeg her i leiligheten vi eier sammen og planlegger fremtiden vår. Gøy!

 

GÅRSDAGEN OG NYE INNKJØP

Reklame | annonselenke Royal Design

Hei, og god morgen! Først må vi snakke om gårsdagen. Jeg elsker jo å sitte inne mens det regner, blåser, tordner og lyner ute og det var akkurat det som skjedde i går kveld!

Jeg hadde gjort det litt ekstra koselig fordi Morten kom hjem etter en lang dag på jobb, lagd deilig enchilladas og ordnet til på stuebordet. Jeg hadde tent alle levende lys som fantes i leiligheten og plutselig begynte det å pøsregne, blåse og så kom både lyn og torden. Finnes det egentlig noe som er mer koselig enn å sitte inne i et rom med et menneske man er glad i og levende lys mens det stormer utenfor? Det tror jeg faktisk ikke! Det er så fantastisk. Jeg får så gode vibes, jeg, så det måtte rett og slett deles haha. Noen fler enn meg som elsker slikt vær?

Over til noe helt annet. Jeg har nemlig handlet litt og er storfornøyd med mine siste innkjøp. Jeg har en god del ting jeg enda trenger til leiligheten, men jeg må ta litt og litt. De siste innkjøpene var ikke av det største slaget, men jeg er utrolig fornøyd!

Denne vasen er ny og jeg elsker den. Det var faktisk Morten som foreslo å kjøpe den og jeg sa egentlig ja for å være grei. Tanken var at jeg kunne plassere den et sted jeg aldri trengte å se den, men så kom den og det viste seg at den er kjempekul! Jeg skal heller ikke ta æren for plassering, egentlig ikke for noe som helst når det kommer til denne vasen. Alt var Morten sin idé og jeg elsker resultatet!

Dere finner forresten vasen her. Hva synes dere?

    

Det klør jo i fingrene mine når det kommer til å starte på kontoret. Da jeg var i Oslo i helgen var jeg innom Lagerhaus og de har så mye fint! Jeg måtte benytte meg av anledningen til å kjøpe med et par ting hjem til Kristiansand. Jeg synes den pennholderen er så kul! Så kjøpte jeg en del forskjellige penner og to notatbøker. Er det bare jeg som blir motivert av søte penner? Haha.

Elsker dette!

 

HUSMOR-ROLLEN, REISESYK OG HUND

Reklame | annonselenke Monki / Nelly

Det er på tide å dele litt tanker som surrer rundt i topplokket om dagen…

JUMPSUIT MONKI HER / SKO HER

💭 Hvordan kan det samle seg så mye støv på kort tid? Jeg har blitt tidenes neat freak og har lyst til å støvsuge hver eneste dag. Jeg støvsuger, og dagen etterpå er det allerede støvete! Det til tross for at vi ikke lufter her en gang på grunn av pollen. Er dette normalt?

💭 Apropos det å ikke lufte. Jeg er en person som gjerne skulle hatt alle vinduer på vidt gap i hele huset, hele døgnet rundt. Jeg får litt panikk av at vi ikke kan lufte her, men det er jo bedre enn å gå rundt hoven og med rennende øyne i sitt eget hjem. Det er nok når man er utenfor huset, hehe.

💭 Kjærestekilo er en virkelig greie og jeg er ikke happy…

💭 Stakkars huden min har omtrent dødd etter at jeg kom hjem fra Thailand. Å gå fra den ekstremt fuktige luften til den tørre luften her med pollen og alt ble litt mye. Jeg skrubber og smører, men den vil liksom ikke komme seg helt igjen. Heldigvis sitter brunfargen enda godt da, merkelig nok.

💭 Side om side må være noe av det koseligste som finnes! Jeg har sett en del på det i det siste og jeg får en skikkelig god følelse av det. Det er litt sånn lørdagsfølelse med nyvasket hjem, lasagne og kos haha.

💭 Jeg og Morten skal kanskje begynne å passe en hund litt innimellom det gjør meg så lykkelig! Vi skal dra og hilse på han om en uke og jeg gleder meg veldig mye. Det eneste livet mangler er en hund.

💭 Akkurat nå er jeg helt sykt syden-syk. Jeg sitter og ser på reiser til Hellas hver eneste kveld og drømmer om Santorini eller Mykonos. Det er så vakkert. Jeg må ærlig innrømme at jeg ser for meg alle de fine bildene jeg kunne fått der, haha. Altså jeg elsker Hellas. Nydelig land, nydelige folk, nydelig mat.

 💭 Eurovision er så moro! Tenk at jeg ikke har oppdaget dette før nå. Så mye kule klær, masse glitter og glam og sykt mange kule låter. Jeg er bare så lei meg for at Italia ikke vant, herregud den sangen er så kul og han hadde så attitude, love it.

💭 Jeg kjenner at det er helt greit at jeg ikke bor i Oslo lenger, selv om det er veldig koselig for en helg.

💭 Jeg er skikkelig sjalu på alle som ikke er allergisk mot pollen. Det er grusomt.

 💭 Nå omfavner jeg virkelig husmorsrollen. Jeg elsker å rydde, vaske klær, lage mat, vaske leiligheten og generelt styre og stelle hjemme. Det er så koselig! Ikke misforstå, jeg kunne aldri kun gjort det fordi da hadde jeg gått på veggen, men det er veldig koselig å like slike ting.

 

UKENS HANDEL

God morgen! Hvordan var det å starte på en ny uke? Jeg hadde en forholdsvis produktiv dag med tanke på at jeg glemte å skru på vekkerklokken før jeg la meg og våknet kvart over ni haha. Wopsi, men sånt skjer. Jeg startet selvfølgelig dagen med å se Game of Thrones (så skuffa), før jeg jobbet, hadde veiledningstime med personlig trener og gikk til butikken for å handle inn mat for uken. Se så mye digg jeg fikk med meg hjem denne gangen!

Denne uken ble handelen ganske stor og ganske dyr… Nå har vi kjøpt en del frysevarer som vi også kan bruke i middag neste uke eller ved en senere anledning så da sparer vi det inn senere. Det var nødvendig med en god del påfyll til kjøleskapet så det ble litt forskjellig pålegg, drikke, grønnsaker og frukt samt masse digge middagsvarer.

Ukens middager består av følgende:

Mandag: ørret med spinat og kokte grønnsaker

Tirsdag: grønnsakslapskaus ala Linda Stuhaug 

Onsdag: Jeg skal til en venninne på middag så vi har ikke kjøpt inn noe til det

Torsdag: Burger (vegetar til meg og vanlig til Morten) med stekt løk, avokado, potetbåter, hjemmelaget hvitløksdressing og salat.

Fredag: Enchilladas

Lørdag: Tandoori

Søndag: Fiskekaker med gulrot- og søtpotetmos og kokte grønnsaker

Jeg fant ut at jeg skulle hamstre litt knekkebrød denne gangen. De har så godt utvalg på Meny så når jeg først la ukens handel dit var det bare å kjøpe inn. Den med urter & havsalt er min absolutte favoritt! Den må dere prøve om dere ikke har gjort det allerede. De to andre er også ganske gode 🙂

Åååh som jeg gleder meg til denne middagen. Jeg er veldig glad i indisk og denne Tandoori-kiten fra Toro. Den er skikkelig digg. Så det blir en digg tandoori med naanbrød, mango chutney og ris.

Morten ba meg kjøpe mørk sjokolade og jeg tok han på ordet, haha. Det ble rett og slett tre stykker! Jeg skal kose meg med et par biter av disse når jeg blir skikkelig fysen. Den med pekannøtter og havsalt er definitivt favoritten, men den med bringebær er også veldig god.

Denne tok jeg egentlig bare med fordi jeg hadde sykt lyst på sjokolade da jeg stod på butikken, men jeg prøver å kutte ned på det i ukedagene hehe. Heldigvis hjelper denne veldig på søtsuget.

Nam, nam og mer nam! Jeg elsker vegetarproduktene fra Hälsans Kök. De har også et alternativ til kylling som er kjempedigg.

Handelen kostet cirka 1400 kroner.

Å HA ET OFFENTLIG FORHOLD

Helt siden mine første steg inn i det offentlige har jeg alltid tenkt at om jeg får meg kjæreste, så ønsker jeg ikke at han skal være en stor del av mitt offentlige liv. Jeg ville ha det privat. Til og med da jeg dro for å være med på Love Island så jeg for meg dette, mye fordi jeg hadde liten tro på at jeg faktisk kom til å ende opp med en kjæreste etter programmets slutt. Nå gikk jo ingenting som jeg trodde, heldigvis, og jeg endte opp med å få med kjæretse på tv og har nå et ganske så offentlig forhold hvor vi begge deler mye om oss og vår hverdag. Så hvordan er det egentlig? Er det som jeg trodde? Finnes det noen fordeler ved å ha det, eller er det bare negativt? Jeg har reflektert litt rundt dette og tenkte å dele det med dere. Det er jo litt interessant med tanke på at jeg faktisk har gått fra å ikke ønske nettopp dette til å omfavne det.

Jeg tror ikke at et offentlig forhold er for alle, og jeg tror det er små ting kan som avgjøre om man trives med det eller ikke. Personlig tenker jeg at det hadde vært mye vanskeligere for både meg og han hvis vi var et par som “ingen” likte. Hvis ingen ønsket oss noe godt ville vi nok blitt utsatt for mye mer rykter og hat, noe som etter hvert kan tære på et hvilket som helst forhold. Jeg er så ufattelig glad for at vi er så heldige å ikke være i den situasjonen. Jeg vet ikke hva “alle” tenker om oss, og det er sikkert noen som ikke liker det, men det spiller jo ingen rolle. Jeg hører ikke noe fra dem uansett, men jeg får jo masse fine medinger og kommentarer fra dere om at dere i hvert fall ønsker oss alt godt og det er kjempekoselig.

Da Morten og jeg fant tonen inne på Love Island advarte jeg han ganske tidlig om det jeg hadde sett skje med andre bloggere som hadde offentlige forhold. Ryktespredning. Jeg husker at jeg kunne sitte hjemme med Sofie og kjæresten hennes mens hun fikk kommentarer på bloggen om at kjæresten var på besøk hos den leseren og var utro. Det var bare oppspinn og kun skrevet for å være slem og slike ting skjedde fra tid til annen. Jeg tenkte at sånn er det vel for alle og nevnte for Morten at vi begge to antakeligvis kom til å få høre rykter om hverandre, særlig vi som skulle inn i et avstandsforhold.

Her har jeg virkelig blitt positivt overrasket. Jeg satt liksom og ventet litt på at disse ryktene skulle komme, men de kom vel egentlig aldri. Jeg fikk riktignok en kommentar en gang, like før vi skulle flytte sammen om at Morten var på besøk hos ei jente og var utro. Det brydde jeg meg veldig lite om fordi altså, hello. Jeg visste at det ikke var sant, men poenget mitt er at jeg har fått én slik kommentar i løpet av syv måneder. Det er ikke så gærent, særlig ikke med tanke på at han er en såpass stor del av mine sosiale medier som det han er.

Det er jo nesten litt fælt at man må advare om sånt, og at det i det hele tatt er et tema, men dessverre så er det jo enkelte som ikke klarer å la andre være lykkelige. Vel, takk for at dere er verdens beste lesere og lar meg være lykkelig!

Nei, dette offentlige forholdet har virkelig vært over all forventning. Jeg synes det er litt rart å si offentlig forhold, men det er jo faktisk nettopp det. Jeg blir ikke helt vandt med at VG ringer meg for å snakke om at vi skulle bli samboere, eller at Dagbladet tar kontakt når Morten skriver merkelige innlegg som “bolle i ovnen” på bloggen sin, haha, men sånn er det nå. Det er rart, men jeg føler at jeg har full kontroll og da går det liksom fint. Jeg tror det er mye fordi jeg fant en veldig naturlig balanse på hva jeg føler for å dele og ikke ganske tidlig. Det ble som det ble, egentlig uten at jeg tenkte over det.

For meg har det aldri vært aktuelt å dele de mest private som for eksempel en krangel. Da vi kjøpte leilighet og flyttet inn så holdt vi også det for oss selv en god stund før vi delte det, litt for at vi to skulle få ha det sammen, bare oss to før alle andre ble en del av det. Samtidig så er det naturlig å dele når det skjer noe stort i forholdet, mye fordi dere fikk følge hele reisen vår fra første gang vi møttes til vi ble kjærester. Både han og jeg vil jo at dere skal følge veien vår videre!

Så nei, det trenger ikke være negativt å ha et offentlig forhold, men det er nok ikke for alle og det er godt at jeg allerede hadde blitt vandt med å være en offentlig person før jeg hoppet ut i dette.

 

UKEN SOM GIKK

AKKURAT NÅ: Først: Hvor kult var ikke antrekket og håret mitt på lørdag? Hello Eurovision. Sånn, over til punktet haha: Jeg skal få i meg litt frokost før jeg starter dagen. Morten skal jobbe i dag så jeg har hele dagen for meg selv. Planen er å jobbe på morgenen før jeg har en veiledningstime med personlig trener klokken ett. Jeg trenger et spark i ræva og da jeg meldte meg inn fulgte det med en veiledningstime så da tenker jeg å benytte meg av den for å se om jeg vil begynne med personlig trener igjen. En ting jeg aldri kommer til å angre på er å ha investert i egen helse, så vi får se!

UKENS TANKE: Jeg er så ufattelig heldig. Jeg er heldig som er født og oppvokst i Norge, jeg er heldig som er frisk, jeg er heldig som har verdens beste venner (på ordentlig), verdens fineste kjæreste, drømmejobben som gir meg så mye fleksibilitet og som lærer meg nye ting hele tiden. Jeg er bare så heldig og noen ganger må man bare sette seg ned og tenke litt på det.

UKENS SERIE: Jeg har faktisk sett på Vendela og Petter sin serie, noe jeg egentlig ikke trodde jeg kom til å like, men den er kjempemorsom! Finnes på Sumo.

UKENS FAVORITTPLAGG: Selvfølgelig bunaden min! Tenk at jeg vurderte å ta på kjole i stede.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Jeg har vært merkelig lite irritert denne uken, haha. Det er litt ulikt meg. Så da får vi gravet litt i arkivet… Hva er irriterende mon tro? Jo, en ting jeg synes er ekstremt irriterende er mennesker som viser null respekt for andres tid.

UKENS POSITIVE: Jeg kjente at det var godt med en bekreftelse på at jeg tok rett valg da jeg valgte å flytte fra Oslo. Det var veldig hyggelig å være tilbake, men jeg merket med en gang at jeg ikke har lyst til å flytte tilbake, så det var jo egentlig en positiv greie! Jeg trives her jeg er <3

UKENS ØNSKELISTE: Den delte jeg faktisk i går kveld og den består av en god del kult interiør. Dere finner listen her eller ved å bla ned til forrige innlegg.

UKENS HØYDEPUNKT: Torsdag, fredag og lørdag. Helgen min var helt fantastisk! Jeg har kost meg maks og jeg kan faktisk ikke velge et høydepunkt. Middag og fotballkamp med Morten og pappa, hele 17. mai feiringen med mine nærmeste og ikke minst Eurovision-festen på lørdag.

UKENS MATRETT: Jeg har hatt så lite matlyst denne uken. Jeg er sulten, men det er ingen mat som frister så jeg har liksom ikke hatt noe matglede når jeg har spist. Det er utrolig trist fordi jeg elsker mat… Men ja, det gjør dette punktet litt vanskelig. Skal vi se, potetsalaten på champagnefrokosten var veldig god da så jeg får velge den.

UKENS CRAVING: En pinneis fra Hennig Olsen, Créme cookie dough og sjokolade. Vi hadde den med i filmen hvor vi testet matnyheter og den er altså så god! Kanksje den beste pinneisen jeg har smakt i hele mitt liv og akkurat nå skulle jeg ønske at jeg kunne leve på den.

UKENS SANG: SOLDI!!!!!!!! Dere må høre den asap, gjerne se finaleopptreden fra Eurovision på også. Mahmood – Soldi.

UKENS FAVORITT-BILDE: Jeg så for meg et slikt bilde i det jeg kom inn på hotellrommet. Det badet var så kult og jeg elsker jo badekar, haha. Såååå dette er definitivt mitt favorittbilde fra uken som gikk, elsker det!