HVA SKJEDDE I JUNI 2018?

Jeg tror faktisk sommeren i fjor var en av de beste noen gang. Det var så nydelig vær, jeg var i god form og følte meg fantastisk, vennegjengen gjorde masse gøy hele tiden og livet var generelt veldig bra. Jeg krysser fingrene for at juni i år blir like bra som juni ble i fjor.

Jeg gjorde så mye gøy! Det var Albania-tur med gjengen, Sofie, Isabelle og jeg dro på roadtrip til Tønsberg, vi solte oss i parker, på brygger og på balkonger. Vi spise god mat, drakk prosecco og nøt virkelig livet! Så hvorfor ikke ta et lite tilbakeblikk på en av fjorårets aller beste måneder, juni!

Se så blond og brun jeg var! Dette var i en periode hvor jeg prøvde å lære meg å like øl, haha. Det gikk dårlig, liker det fortsatt ikke så jeg har gitt opp det prosjektet.

Bryggekos på Olivia med lillesøster.

Bryggekos, god mat og vin med gjengen <3 Her var vi på Mirabelle på Sørenga i Oslo og det anbefales på det sterkeste i sommer! Så god mat og fantastisk service.

 

Roadtrip til Tønsberg, så koselig!

Jeg løp masse i trappa i Pilestredet park og var sååå sprek. Hvor ble den motivasjonen av?

Yeiii!!! Sommerens høydepunkt, vennegjengen dro på ferie til Albania.

Om vi koste oss? Eh, ja!

Ååååh, jeg begynner nesten å gråte hver gang jeg ser på bilder av Hector. Han var verdens nydeligste hund osm vi møte på gata i Sarandë. Han var ikke så gammel, kanskje ungdom og han var så fin. Skikkelig kosete, bare snill og faktisk lydig til tross for at han var gatehund. Vi møtte han allerede den første kvelden og jeg brukte mye tid på å tenke på han og ikke minst å kose masse med han når vi møttes. Den aller siste kvelden var vi på middag langt fra gata der han pleide å gå, men plutselig dukket han opp utenfor restauranten som om han visste at vi skulle dra! Det var da bildet over ble tatt. Herregud, jeg gjorde alt jeg kunne for at han skulle bli adpotert og var i kontakt med et dog rescue i Albania, men da de skulle finne han var han borte og kontakten min i Sarandë hadde ikke sett han på lenge. Det var så grusomt. Fine Hector hadde fortjent verdens beste hjem <3

Vel, det var juni 2018 oppsummert i bilder! En litt latere, bleikere, men ganske så fornøyd Andrea er klar for å se hva juni 2019 har å tilby. Det blir i en ny by, men med minst to reiser, en fantastisk kjæreste og de samme gamle fantastiske vennene (bare litt lenger unna).

HELGENS PLANER

Reklame | annonselenker Monki / Nelly

STRIKK MONKI / T-SKJORTE PULL&BEAR / BUKSE MONKI HER / BLAZER HER 

God fredag, fine dere! Endelig helg eller hva? Jeg reiste til Oslo i går kveld og våknet opp hjemme hos Emilie hvor jeg skal bo i helgen. Ah, det var godt å komme hit igjen. Nå er det faktisk bare to uker siden siste jeg var i Oslo, men den siste uken savnet jeg vennene mine noe veldig så det er godt å se dem igjen! I kjent stil kjører jeg på med helgens planer, jeg 🙂

Fredag. I dag skal jeg møte Marte på formiddagen. Hva vi skal er enda usikkert, men kanskje kikke litt i butikker, ta en kaffe på en uteservering om været er med oss og egentlig bare henge sammen som vanlig. Utover dagen skal jeg tilbake til Emilie og begynne å ordne meg før vi skal i bursdag til Helene! Hun har invitert over hundre mennesker, om jeg ikke tar helt feil, så det blir mye folk. Heldigvis skal vel nesten hele gjengen så vi møtes først og tar et glass eller to før vi drar til den store bursdagsfeiringen. Det blir superkos!

Lørdag. Jeg tror ikke det kommer til å skje så veldig mye på formiddagen. Vi har jo blitt såpass gamle at vi blir like slitne om vi drikker tre glass eller en flaske, haha. Så kanskje en rolig frokost før jeg må komme meg avgårde. Jeg tar bussen hjem til Kristiansand klokken tre og er vel hjemme i åtte-tiden på kvelden. Jeg fikk bussbillett til hundre kroner, altså! Det var enten det eller betale fra 400 kroner for å komme meg hjem på søndag, så da ble det lørdag i stede. Jeg tror ikke det skjer så veldig mye når jeg kommer hjem. God mat og en film, kanskje?

Søndag. Jeg skal vaske hele leiligheten så den er ordnetlig strøken. Jeg har også lyst til å gå en lang tur om været er fint og kanskje komme meg på trening. Vi får se hva det blir til, men målet er en aktiv og produktiv søndag.

 

UNBOXING: HUDPLEIE OG SMINKE

Reklame | LYKO / alle lenker er annonselenker

Hei, dere! Nå tenkte jeg å gjøre noe skikkelig gøy, nemlig lage et slags unboxing-innlegg, bare uten video. Jeg er ikke så glad i video, som mange av dere vet, og synes det er mye morsommere å ta kule bilder! Mange har spurt om jeg kan lage en unboxing-video, så dette blir mitt svar på det hihi. I dag skal jeg pakke ut noen veldig flotte produkter fra LYKO sammen med dere!

Jeg har bestilt Micellar Cleansing Water og Tissue Mask Moisture Bomb ansiktsmaske fra Garnier. En ansiktskrubb fra Ole Henriksen. Favorittmaskaraen Volume million lashes, en fantastisk fin leppestift og et matt bronzing pudder fra MAC.

Denne skrubben, og produktene fra Ole Henriksen generelt, har jeg hatt lyst til å teste ut lenge. Jeg har hørt utrolig mye bra om de, men av en eller annen grunn har det bare blitt med tanken. Nå har jeg endelig fått bestilt skrubben og skal lure inn denne i hudpleierutinen min.

Skrubben finner dere HER.

Jeg har vært på leting etter et matt solpudder jeg liker lenge. Det jeg har brukt tidligere er jeg skikkelig lei av og jeg tror nesten det har gått ut på dato, haha. Det er med andre ord veldig gammelt så nå var det virkelig på tide med et nytt! Dette er fantastisk fint. Helt perfekt farge til huden min og så matt og deilig.

Dere finner pudderet HER.

Dette er mine veske-produkter som alltid skal være med fremover!

Leppestift i fargen Velvet Teddy. Det var faktisk Marte, bestevenninnen min, som hadde på seg denne på 17. mai og jeg bestilte helt lik haha. Den er så fin og dere finner den HER.

Se så fin fargen er på! Så er det jo veldig kjekt at pudderet også har speil 🙂

Denne maskaraen har jeg brukt i mange, mange år. Nå skal det sies at jeg bytter mellom sånn tre-fire forskjellige maskarer, men denne er med nesten annenhver gang. Den gir akkurat passe mengde sminke. Det blir ikke for tungt, ikke for klumpete, men akkurat passe og ganske naturlig. Dere finner den HER.

Jeg skal fortelle dere mer om disse i et hudpleie-innlegg som jeg endelig er i gang med! Det har stått på listen min i snart et halvt år, men nå har jeg i hvert fall fått på plass bildene. Jeg gleder meg til å vise dere hvordan disse produktene passer inn i min hudpleierutine.

Skrubb fra Ole Henriksen finner dere HER, ansiktsmasken HER og rensevann HER.

 

LUNSJDATE, KJEFTING OG ALIAS

Reklame | annonselenker Nelly

Hei og god morgen, verdens beste lesere! Vet dere hva? Jeg synes det er så utrolig deilig å kunne skrive litt hverdags-innlegg igjen. Nå har jeg faktisk begynt å gjøre litt og da blir det plutselig noe å skrive om. Det er vel kanskje derfor skrivesperren faktisk løsnet opp til slutt.

I går hadde jeg en kjempefin dag fra morgen til kveld! Jeg våknet opp, tok en lang dusj hvor jeg skrubbet kroppen og kuret håret før jeg satt igang med å støvsuge hele leiligheten. Det blir så fort støvete at jeg får helt fnatt, men nå er det så godt som støvfritt. Så etter å ha fått i meg frokost, tatt en tur i klesskapet og jobbet litt dro jeg avgårde for å møte min eneste venn her i byen, haha. Neida, det er ikke så trist som det høres ut som.

Min eneste venn heter forresten Ida og hun kommer dere nok til å høre om fremover. Jeg har fortalt om henne før, men her er en kjapp introduksjon: Vi gikk på samme barne- og ungdomsskole, samt videregående. Vi hang sammen nesten hele ungdomsskolen (hvis ikke jeg tar helt feil) og omtrent hele videregående. Så flyttet hun til Oslo, jeg ble igjen et år i Larvik før jeg flyttet til Oslo og hun til Kristiansand hvor hun har bodd siden. Nå er jeg også her og dere er up to speed, yei!

Vi gikk og kikket litt, men fant fort ut at vi trengte litt mat i magen før vi eventuelt skulle inn i et prøverom. Planen var å teste ut Spiregården etter å ha fått så mange tips om stedet, men de hadde visst dugnad (tror jeg) så da vandret vi videre og endte opp på Drømmeplassen. Jeg har faktisk vært der tre ganger nå så det kan vel snart regnes som et stamsted? Utrolig koselig plass med masse digg, så det er ikke gærent å henge litt der av og til.

Jeg bestilte vegansalat, mangosmoothie, kaffe, bonaqua og denne deiligheten av et wienerbrødlignende bakverk. Jeg var SÅ mett etterpå, men det var virkelig verdt det. Ååh, de bakverkene på Drømmeplassen altså. Jeg er så svak, haha.

Med litt mat i magen bar det ut på shopping og jeg endte opp med et nydelig sett med skjørt og bluse fra Zara som jeg gleder meg til å vise dere. Jeg skal prøve å spare det til London-turen så det kan bli en liten stund til, men gled dere. Det er så nydelig! Jeg kjøpte også et par gullfargede øredobber med en liten perle på. Vanskelig å forklare, men de ligger på story både på Instagram og Snapchat 🙂

Etter noen timer i byen vandret jeg hjem for å få i meg litt mat før jeg dro på trening. Dette er faktisk litt komisk. Jeg dro rett fra trening til Meny hvor jeg handlet smågodt og tre store flasker med brus, haha. Wopsi! Morten og jeg hadde nemlig invitert et vennepar (føler meg så voksen når jeg skriver sånt) på spillkveld til oss og da må man ha litt å by på, ikke sant!

Det var en så koselig kveld. Vi startet med å spille Politisk ukorrekt i bilderversjon. Jeg har aldri spilt det før, men det var veldig morsomt selv om jeg endte opp med å tape… Heldigvis for min del fortsatte vi kvelden med Alias som kanskje er mitt favorittspill i hele verden. Jeg elsker Alias og har en tendens til å bli litt for ivrig. En venninne og jeg er bannlyst fra alle Alias-kvelder med vennegjengen på grunn av litt for mye engasjement som vi så pent velger å kalle det, hehe. Det visste ikke denne gjengen om så her fikk jeg lov til å være med!

Stakkars Morten som aldri hadde spilt Alias før fikk kjenne på det engasjementet da vi ble lagkamerater og jeg småkjeftet for å få han til å speede opp, haha. Wopsi. Fungerer ikke med sånn sørlandsk bedagelighet i Alias. Han lærte kjapt og ble dritgod, så nå kan vi være Alias-partnere i fremtiden også 🙂 Ja, så vant vi selvfølgelig. En veldig fin dag og ikke minst en veldig vellykket spillkveld.

Nå skal jeg bare ta det ganske rolig og se hva som frister før jeg pakker kofferten og setter kursen mot Kjevik i kveld. Håper dere får en strålende dag, og husk at i morgen er det fredag. Woho!

BLAZER HER / BUKSE HER / JAKKE CHEAP MONDAY HER / SKO HER

 

 FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DRIVE IN CHALLENGE / HVEM ER DRØYEST?

Ny drive in challenge! Denne gangen konkurrerer vi i hvem som er drøyest i drive in, altså hvem av oss som klarer å bruke lengst tid. Finn frem puta, dette blir kleint… Men viktigst av alt, hvem vinner?

Husk å abonner på kanalen vår HER

[/embedyt]

 FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

TING JEG VIL GJØRE I JUNI

Reklame | Annonselenke Monki / Nelly

GENSER fra en strikkebok som kommer til høsten / BUKSE MONKI HER / SKO HER

Manchester. Denne turen har vært planlagt og bestilt siden november. Jeg ga Morten turen i bursdagsgave sammen med billetter til Westflife-konsert! Det blir ordentlig koselig med kjærestetur og ikke minst morsomt med en god gammeldags boyband-konsert.

Rydde bort høst- og vinterklær. Det er så unødvendig at det skal henge/ligge i skapet og ta masse plass. Så jeg tenker rett og slett å rydde bort alle typiske høst- og vinterklær, brette de pent sammen og flytte ned i boden. Jeg tenker å la et par strikkegensere være igjen fordi det kan være ganske digg på sene sommerkvelder.

Jentetur til London. Dette skjedde egentlig veldig spontant, selv om det har vært snakk om det siden november. Jeg var på julebord med Trumph-jentene (som jeg enda kaller oss fordi vi møttes da alle jobbet der, selv om alle for lengst har sluttet så har vi liksom blitt Triumph-jentene) i november og en av jentene har flyttet til London så vi ble enige om å dra dit på besøk. Plutselig fikk jeg melding for et par uker siden om at denne turen blir noe av og vi reiser i juni, woho! Det blir sååå moro og jeg gleder meg helt ekstremt mye til en skikkelig jentetur.

Gjøre ferdig balkongen. Nå satt vi den gamle sofaen ut og det ble egentlig ganske bra, men vi trenger litt planter og kanskje litt pynt der ute for å gjøre det helt komplett!

Skaffe meg personlig trener. Jeg har skjønt at jeg trenger et spark i ræva og fordi jeg fikk en veldig god erfaring av å ha personlig trener i fjor så tenker jeg å prøve igjen. Det å få et program jeg må følge og at jeg faktisk skal tilbake og vise hva jeg har fått til gir så mye motivasjon!

Gå masse tur. Det er så mange fine turområder rundt her! Det er helt fantastisk og jeg har store planer om å gå veldig mye på tur i løpet av juni.

Gjøre en stor forandring på håret. Jeg har tenkt på dette veldig lenge og nå føler jeg at det er på tide, vel så lenge frisøren min godtar det haha. Jeg vil ikke ødelegge håret nå som det har begynt å bli så bra, men dette blir så kult og jeg er litt lei av den fargenjeg har nå. Jeg gleder meg så mye til å se resultatet! Hva tror dere jeg skal gjøre? 😉

Larvik. Jeg skal antakeligvis en tur til Larvik i starten av juni gor å besøke pappa og hjelpe han med å flytte! Det blir superkoselig!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

MIN NYE HVERDAG

Reklame | Annonselenker

Hei, mine fine! Jeg håper dere har hatt en fin start på uken <3 Er det bare jeg som tror det er sommer allerede? I fjor på denne tiden var det jo virkelig sommer. Jeg fikk opp et minne på Snapchat og på denne tiden i fjor lå jeg på Sørenga og koste meg i sola. Det er ikke akkurat det samme i år, haha.

I dag bestemte Morten og jeg oss for å dra en tur til byen etter trening. Jeg hadde lyst til å ta litt fine bilder, så egentlig var det kun derfor vi dro, men det endte med at vi gikk rundt og kikket i den vakre byen vår. Det er så nydelig her! Jeg elsker alle de søte husene i sentrum og de koselige bryggene nede ved havet.

Jeg hadde tatt på meg en ullgenser og et skjørt. Det er en helt normal kombinasjon for meg på våren fordi jeg alltid fryser på overkroppen, men ofte er varm på beina. I dag ble det riktignok litt for kaldt. Det er en ordentlig kjølig vind som herjer i Kristiansand om dagen og den er jeg ikke særlig fan av. Uten den hadde det jo nesten vært sommer! Heldigvis fant vi oss en plass i sola og da varmet det så godt at jeg faktisk kunne ta av ullgenseren. Skikkelig digg!

Vi koste oss med en deilig lunsj nede på brygga før vi satt kursen hjemover, dro innom posten og hentet et lass med pakker før vi begynte å jobbe. Heldigvis har både arbeidsmengde og motivasjon kommet seg denne uken så jeg er skikkelig i gang og har sittet med jobb helt siden vi kom hjem i fire-tiden. Plutselig ble klokken åtte! Hvor ble den tiden av?

  GENSER ARNIE SAYS / SKJØRT H&M / HÅRSTRIKK MONKI / VESKE THAILAND / SKO HER    

Nå skal vi faktisk avgårde til Søgne og hilse på en nydelig hund som vi kanskje skal begynne å passe! Jeg gleder meg såååå mye, ønsk oss lykke til og nyt kvelden videre <3

 

TRENINGSPRAT OG UKENS HANDEL

Reklame | annonselenke Monki

JUMPSUIT MONKI HER

God morgen, fine dere! Gjett hvem som avsluttet mandagen med en løpeøkt i trappa? Jepp, det var meg. Etter å ha flydd rundt hele dagen med ærend og endelig fått skrevet litt, så fristet det ganske lite å gjennomføre den økta jeg hadde planlagt kvelden før. Sofaen og en god serie fristet ti ganger mer, men heldigvis har jeg en (til tider litt irriterende) sporty kjæreste som kom med en god løsning.

Vi gikk en tur, fant en trapp og jeg løp litt i den med han som coach. Han hadde selvfølgelig trent tidligere på dagen, men tok gledelig på seg rollen som min personlige trener. Det var så slitsomt, men herregud så deilig det var å komme seg ut og få brukt kroppen ordentlig. Nå har jeg en liten pause mellom bjørkepollen og gresspollen så den er det bare å utnytte. Utetrening er jo noe av det diggeste som finnes!

Takket være den avslutningen på kvelden våknet jeg opp med masse energi og en veldig positiv innstilling til dagen. Jeg skal på trening igjen, veldig fornøyd med den avgjørelsen, før jeg skal ut og leke litt med det nye kameraet mitt, ta bilder til bloggen og starte planleggingen av noe veldig gøy som skal skje i sommer. Wiii! Så nå skal jeg starte dagen, og det skal jeg gjøre ved å dele ukens handel med dere!

Hvis dere husker forrige ukes handel så var den ganske så stor. Det var mye middagsmat, vel egentlig så var det ganske mye av alt. Det lønner seg å storhandle, for denne handelen ble ganske så mye mindre og kom på under halv pris av forrige ukes! Vi hadde så mye igjen fra den som vi kunne bruke denne uken at vi bare trengte litt påfyll her og der.

Ukens meny er som følger:
Mandag: Vegetar-/fiskeburger med avokado, mango og grønnsaker.
Tirsdag: Fullkornpasta med tomatsaus og liksom-kjøttdeig.
Onsdag: Blomkålsuppe
Torsdag: Taco
Fredag: Jeg spiser borte
Lørdag: Pizza med pepperoni, spinat, fersk rødløk og avokado
Søndag: Grønnsakslapskaus

Jeg bruker jordbær i frokosten min og måtte bare ha med moreller da jeg så det! Jeg har ikke spist det så langt i år, men det er så utrolig godt så jeg gleder meg til den første smaken.

Litt påfyll av Skyr. Dette har jeg nesten alltid i kjøleskapet. Det er perfekt som et lite mellommåltid, eller hvis jeg er litt fysen og ikke vet hva jeg har lyst på. Denne med skogsbær er skikkelig god!

Som dere ser ble det en ganske enkel handel denne uken. Vi hadde det meste til alle middagene bortsett fra pizzaen og manglet litt småting her og der. Allikevel havnet handelen på rett over 600 kroner.

 

FORELSKA I MITT NYESTE INNKJØP

ALTSÅ!!! Dere, jeg er så lykkelig nå og jeg kjenner helt seriøst på følelsen av å være forelska. Jeg er skikkelig forelska i mitt nye, fantastiske kamera.

Jeg vet ikke om alle fikk det med seg, men her om dagen spurte jeg om tips til en erstatter for mitt gamle Canon Eos 550D-kamera. Det har vært skrantent lenge, for å si det sånn så er det gamle kameraet i så dårlig stand at jeg ikke en gang har tenkt til å selge det, hehe. Det bruker ekstremt lang tid på å finne fokus og ikke minst å ta bilder, samtidig som det trenger lange pauser etter hvert eneste bilde for å nevne noe. Det gjør ikke akkurat jobben min så lett, men det satt langt inne å punge ut flere tusen kroner for et nytt kamera så lenge det andre faktisk fungerte.

Her om dagen sa det bare stopp, og etter å ha brukt en evighet på noe som kunne tatt et par minutter bestemte jeg meg for å kikke etter en erstatter. Jeg ringte pappa og spurte om bekreftelse for å være sikker på at jeg ikke gjorde noe dumt. Som han sa “det er jobben din”, og kameraet er faktisk et av de aller viktigste verktøyene jeg har for å kunne gjøre en god jobb. Sååå da ble det nytt kamera på meg og jeg kunne ikke vært gladere!

Jeg endte opp med å kjøpe Canon EOS M50 og er superfornøyd allerede. Nå kommer jeg til å bruke dette til både film og bilder. Jeg har jo pleid å bytte mellom speilrefleksen og Olympus-kameraet mitt, men det slipper jeg nå. Sistnevnte skal jeg forresten selge, så send meg en mail om du er interessert ([email protected]).

Jeg kjøpte kameraet med en 15-45 mm linse. Det er perfekt til filming eller til typiske restaurant-bilder og sånt. Egentlig alt jeg tidligere brukte Olympus-kameraet mitt til.

I tillegg kjøpte jeg med en adapter som gjør at man kan bruke andre linser. Jeg har jo nemlig en 50 mm linse som jeg er ufattelig glad i! Det er den jeg bruker til alle outfit-bilder og den gjør at det man tar bilde av kommer ordentlig i fokus, mens det bak på en måte blir bittelitt blurry. Så nå kan jeg bruke det til dette kameraet, yei!

 

Det er så lite og nett, selv om det ligger så mye i det. Det er noe litt annet enn den klumpen av et kamera jeg bar rundt på tidligere, haha. Jeg er jo ikke veldig god på kameraer og bruker de enkleste funksjonene så for meg er dette helt perfekt til bilder og film!

Hva synes dere?

 

UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly / spons Kouture

JAKKE HER / JUMPSUIT KOUTURE

AKKURAT NÅ: Jeg skal opp, spise frokost og få oversikt over uken samt lage en plan for dagen. Jeg trenger bilder, må få skrevet, skal på trening og forberede kommende samarbeid.

UKENS TANKE: For første gang siden jeg flyttet kjente jeg på følelsen av å være litt alene. Jeg har hatt så mye å styre med siden vi flyttet at jeg aldri har hatt en dag hvor jeg ikke har funnet noe jeg kan eller burde gjøre. Det ha ralltid vært en eske å pakke opp eller noe å sortere, hvis ikke har jeg hatt jobb. Da jeg var ferdig med å organisere kontoret var det ikke mer igjen og med en ekstremt irriterende skrivesperre hadde jeg plutselig ikke jobb å gjøre heller. Så jeg satt her da, uten noe å gjøre, uten å kunne gå bort til en venninne, sende en melding i gruppechatten om planer for kvelden. Det var så trist. Det er ganske trist. Det er heller ikke det at jeg bare vil ha noen, men jeg vil ha mine venner. Min gjeng. Her!

UKENS FAVORITTPLAGG: Jeg elsker denne blazeren fra Zara!

UKENS SERIE: Vel, Morten har prøvd å få meg til å like The Office så jeg har sett en del på det. Min dom? Herregud så kjedelig. Det er virkelig ikk min type humor, haha.

UKENS CRAVING: Softis… Ah, det er så nam. Har dere spist softis enda?

UKENS HØYDEPUNKT: Det må bli å ha fått orden på kontoret! Nå er det mulig å jobbe der og det er klart for å få inn et oppbevaringsmøbel etter hvert. Yei!

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Mobilen min er i ferd med å dø, så nå må jeg sende den inn på reperasjon. Jeg skal få en lånetelefon og jeg ber til hva enn som finnes der ute om at det ikke er noe annet enn iPhone. Da kommer jeg ikke til å skjønne noe som helst, og det kommer til å gjøre jobben min ganske mye vanskeligere. Den er seriøst rett over et år gammel. At en iPhone koster så mye og svikter så fort… GALSKAP!

UKENS ØNSKELISTE: Jeg ønsker meg fine sommerkjoler og interiør!

KJOLE BYMALINA HER / KJOLE MISSGUIDED HER / KJOLE NLY HER / KJOLE ONLY HER VAFFELFJERN HER / BENK HER / PUFF HER / BESTIKK HER

UKENS POSITIVE: Jeg klarte å holde meg unna godteri helt frem til fredagskvelden! Jeg er skikkelig fornøyd faktisk fordi det begynner å bli veldig lenge siden sist. Nå er jeg i hvert fall på rett vei der, og i tillegg kom jeg meg på trening tre ganger den uka så jeg er storfornøyd.

UKENS MATRETT: Jeg lagde faktisk helt sykt gode enchilladas her om dagen. Det sammen med cheddardip, hjemmelaget guacamole og salsa. Nam!

UKENS SANG: Det eneste jeg har hørt på av musikk denne uken er “happy hits” på Spotify. Det vil egentlig si at jeg satt den på shuffle da jeg skulle kure håret, haha. Såå jeg har ingen konkrete sanger å komme med denne gangen, dessverre.

UKENS FAVORITT-BILDE: Jeg lagde denne collagen til et innlegg og ble plutselig dratt tilbake til Love Island. Det var en så fin opplevelse og jeg sitter igjen med å gode følelser rundt det.