SLIK GIKK DET MED HECTOR

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dere som har fulgt meg en stund husker antakeligvis Hector. For dere som ikke har fått med dere hvem han er så er han kort fortalt verdens nydeligste hund. Dessverre er Hector en gatehund som levde ved strandpromenaden i Sarandë hvor jeg var på ferie i sommer. Hele historien om Hector kan dere lese HER.

Før jeg dro til Love Island hadde vi satt i gang en stor prosess for å redde Hector fra livet på gata. Vi var i kontakt med et lokalt rescue shelter som jobbet spesielt med gatehunder i Albania. Vi snakket med lokale albanere som vi ble kjent med da vi var på ferie, de ville også hjelpe til. Til slutt var det dere fantastiske lesere som hjalp til med å donere penger til innsamlingsaksjonen for Hector. 

Sommeren gikk mot slutten og etter å ha fått flere meldinger fra lesere og følgere som befant seg i Sarandë forstod vi at vi begynte å få dårlig tid. Hector hadde blitt tynn og skrøpelig. Etter å ha gitt opp håpet om å få han til Norge, mye på grunn av den nye loven og mye på grunn av helsen til Hector som ble verre bestemte vi i samråd med kontaktpersonen vår i Protect med Albania om å finne et hjem til han i Italia eller Nederland. Organisasjonen som har god erfaring med å adoptere bort gatehunder ønsket ikke å finne en familie til han i Albania fordi hundene som regel blir brukt som vakthunder og ikke som familiehund.

Pengene som ble samlet inn skulle gå med til den prosessen. Protect me Albania var klare for å dra til Sarandë hvor de skulle hente Hector hos en av våre bekjente som sa ja til å ta han inn i noen dager slik at organisasjonen kunne finne han. Det eneste som faktisk manglet var Hector. 

Han hadde ikke dukket opp på promenaden hvor han pleide å befinne seg på flere uker. Personen som skulle ta inn Hector og ha han i noen dager til organisasjonen kom for å hente han ble bekymret og fikk noen venner av han som jobbet ved promenaden til å følge med mens han selv var på jobb. Ingen Hector dukket opp. Han lette selv, men til ingen nytte. 

Det er utrolig trist, men hva som faktisk skjedde med Hector vet jeg ikke. Kontaktpersonen vår i Sarandë lovet oss å si ifra om Hector skulle dukke opp igjen, men vi hørte aldri noe mer og hver gang vi sendte melding var svaret det samme; han har ikke sett noe til han, og det har heller ikke de som jobber på promenaden. 

Uten mulighet for å reise ned selv og etter å ha gått tom for mulige alternativer tok vi en avgjørelse. Vi donerte pengene til Protect me Albania som vil fortsette å jobbe for å hjelpe gatehunder over hele Albania, men dessverre fikk vi ikke hjulpet Hector. Det er forferdelig trist, men nå kan jeg ikke gjøre annet enn å fokusere på det positive som er at mange, mange, mange hunder vil kunne få hjelp og forhåpentligvis ikke måte leve på gata slik som Hector måtte 🙁

Jeg er så lei meg for at det gikk som det gikk, men jeg vil takke alle som bidro! Tusen millioner takk for at dere engasjerte dere. Sammen klarte vi å samle inn rett over 25 000 kroner som nå kan gå til å hjelpe gatehunder rundt om i Albania. Dere er best og motiverer meg til å fortsette arbeidet for å hjelpe dyr i nød, blant annet ved å donere bort en del av premiepengene fra Love Island til en dyrevernsorganisasjon sammen med Morten <3

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

17 kommentarer
  1. Så trist😭
   Du gjorde det du kunne å sto på!❤️Blir skikkelig rørt av å høre at om Hector, trist at de ikke fant han.😔😔Kanskje de finner han en dag!🤗🤗
   Elsker deg!❤️

  2. Dessverre gikk det ikke den riktige veien denne gang, men dere prøvde så godt dere kunne og det er det som teller <3 jeg er så glad for at det finnes slike mennesker, som ser verdien i verdens mangfoldige skapninger og ikke bare i oss mennesker.
   Dere har ett hjerte av gull og jeg håper at uansett om dere ikke fikk hjulpet Hector direkte, så er dere stolt av dere selv. Vær stolt over at dere prøvde deres beste og at dere fikk samlet inn penger som vil hjelpe mange andre dyr i nød <3
   Mange klemmer fra en med-dyreelsker som gjør mitt aller beste for alle dyr som kommer min vei <3

  3. Hei! Jeg har vært på animal SOS sri lanka og jobbet der. De har over 1300 hunder og katter, de er de eneste som tar inn handikappede hunder og gir de en nye sjanse i livet: andre avliver dem. Men animal SOS har sååå mange av dem, og de har rullestoler til dem. Problemet er bare at de handikappede ikke kan være sammen med de andre «friske» . Og de handikappede har veldig lite plass(kun noen små innhegninger) , og nå har de planer om å bygge et eget område til de handikappede slik at de også kan være ute på grasset dagen lang som alle andre. Plis hjelp dem, de sliter veldig med pengene og får mye motstand fra lokalfolkene. Søk opp animal SOS sri lanka på face, og se.

  4. Ååh, så trist å høre 🙁 Men så fint at du fortsetter å stå på for dyrenes rettigheter og velferd ❤

  5. Å nei! Må bøe jeg lei meg😭😭😭😭 kan du love oss og gi beskjed hvis dere får noe svar på hvor han er blitt av! 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ❤️❤️❤️❤️ Hector du vil altid være i våre hjerter❤️❤️❤️❤️❤️

  6. Hvorfor donere vekk alt, bare gi det bort? Hvorfor ikke heller gjøre noe fysisk selv for å hjelpe dyr? ☺️ Eller for eksempel hjelpe folk med å få kastrert/sterilisert dyrene sine slik at det faktisk blir færre dyr som blir født – som ender opp med å få et fælt liv.
   Det ville jeg gjort😁 Uansett, utrolig flott at dere vil hjelpe dyr. Dyr er best <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg