UKEN SOM GIKK

Reklame | Annonselenker Nelly / BikBok

OLYMPUS DIGITAL CAMERASOLBRILLER & T-SKJORTE ZARA / JAKKE & HANSKER MATCH / BUKSE BIKBOK / SKO HER / VESKE HER

AKKURAT NÅ: Nå sitter jeg hjemme sammen med Morten. Vi har hatt en veldig koselig dag med en god del jobbingen, litt shopping, sosialisering og masse kos med Celine som vi passet fra i går til i dag. 

UKENS TANKE: Jeg må ta en ganske viktig, skummel og stor avgjørelse ganske snart… Det er veldig, veldig skummelt fordi hvis jeg gjør det så er det en stor risiko, samtidig som det kommer til å være et slag på samvittigheten om man kan si det sånn. Tenke, tenke. 

UKENS SERIE: Jeg er fortsatt superhekta på Broen og gruer meg til Morten drar fordi da kan jeg ikke se mer før vi er sammen igjen… Kjæreste-styr altså 😉

UKENS HØYDEPUNKT: Hele bursdagshelgen min! Den har vært helt perfekt, fra morgenen på fredag til avslutningen i går kveld. Jeg har kost meg så mye med verdens fineste kjæreste på besøk, feiring med de beste vennene og menneskene jeg vet om i hele verden på lørdag og en koselig dag i går. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Når man gjør en god gjerning, men får beskjed om at man burde gjort enda mer og ingenting er bra nok. 

UKENS SEIER: Det var et veldig godt spørsmål. Denne uken føler jeg har vært litt seiersløs, men det har heller ikke vært noen kamper. En skikkelig koseuke. Hvis jeg skal nevne noe så må det være at jeg faktisk klarte å trene to ganger, woho! Så satser vi på tre denne uken og så er jeg forhåpentligvis tilbake til der jeg pleier å være om en liten stund. 

UKENS CRAVING: Mudcake, altså nam. 

UKENS MATRETT: Mmmm, tapasen på Champagneria kommer på en jevn førsteplass rett overfor pizza fra Dominos haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS MEST LESTE INNLEGG:

Morten svarer på spørsmål om meg

Bursdagsfeiring, svigers og gjensynsglede

Ukens spørsmål

UKENS SANG: Chemicals – Dean Lewis, ny favorittartist her altså!

UKENS FAVORITT-BILDE: Jeg har ikke rukket å dele det på bloggen enda, men vi tok dette da vi var på dobbeldate med E&C <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

12 kommentarer

Siste innlegg