10 TING JEG ALDRI HAR FORTALT DERE

Reklame | Annonselenker Nelly

ØREDOBBER MONKI / JAKKE NELLY HER / T-SKJORTE ZARA / BUKSE NELLY HER

Jeg jobbet på McDonalds i 4 år. Det var min aller første jobb som jeg fikk da jeg var 16 (tror jeg). Det ble myyyyye McFlurry da for å si det sånn, men jeg trivdes veldig godt! Larvik er ikke en stor by og det var mange unge som jobbet der så det ble veldig god stemning. På et tidspunkt jobbet jeg med tre av mine beste venninner så det var kjempekos.

Obsessed med Idol-David. Hvem husker Idol-David som var med i sesongen med Kurt og Gaute? Jeg var så forelska i han, til tross for at jeg var sånn 6, 7, 8 år gammel tror jeg. Jeg hadde selvfølgelig CDen hans, plakat på veggen og sikkert han som bakgrunnsbilde på pcen min. En venninne og jeg skulle feire bursdag og sendte han brev i posten og inviterte han i bursdagen vår, hahaha. Jeg dør av meg selv! Det som var superkoselig er at bestemoren hans svarte med et langt brev tilbake hvor hun fortalte at han var veldig opptatt, men at om han hadde hatt tid så hadde han helt sikkert tatt seg turen (hehe). 

Hestejente. Da jeg var yngre bodde jeg omtrent i stallen og hadde en hest jeg latet som var min. Det hender jeg enda savner den tiden med rideturer på morgenkvisten og adrenalinkicket man får. Etter hvert ble jeg forrytter for den fine hesten for dere som vet hva det er og jeg var så glad i henne. Plutselig skulle hun selges og da gadd jeg rett og slett ikke mer fordi jeg ble så lei meg. 

Jeg kunne plassere alle landene i Europa på kartet. Det er vel to år siden jeg hadde full kontroll, men på det tidspunktet kunne jeg enkelt plassere alle landene i Europa på kartet. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg lekte meg masse på en sånn kart-side på nett, haha. Lite å finne på si.

Spilt håndball i mange år. Det vet dere kanskje? Jeg husker ikke om jeg har sagt det eller ei, men jeg spilte håndball i mange år og elsket det! Jeg sluttet på videregående da laget gikk litt i oppløsning og man måtte velge om man skulle fortsette og prøve å satse eller ikke. 

Tenner en million stearinlys. Jeg elsker levende lys! Det er så koselig og uansett hvilken tid på døgnet det er så tenner jeg lys. Lys til frokost, lunsj, middag og kvelds. Rommet mitt er fullt av lys, stuen er full av lys, vi har lys i gangen og til og med tre lys på badet haha. 

Jeg var med på Pysj Pop Baluba. Noen som husker dette? Det var et program som gikk på lørdagsmorgenen på NRK tror jeg. Et barneprogram, veldig morsomt. De hadde en hinderløype som jeg selvfølgelig meldte meg på sammen med en venninne og jaggu kom vi med! Jeg husker at det var veldig stas og vi kom på delt førsteplass. 

Allergisk mot pelsdyr. Dette til tross for at jeg har hatt pelsdyr gjennom hele oppveksten min, bodd med Celine i nesten to år og er fast bestemt på å ha pelsdyr i fremtiden. Meget spesielt, men jeg nekter å ikke ha dyr. Jeg elsker de jo!

Krasjet første dag med lappen. Jepp. Det var plutselig noe helt annet å sitte alene foran rattet enn å ha en kjørelærer ved siden av meg. Jeg hadde fått overta pappa sin gamle bil og var sååå fornøyd. Nå kan jeg kjøre bil, vettu. Nei, det kunne jeg ikke. Første gang jeg skulle kjøre ut av gården foran huset så rygget jeg inn i den ene stolpen i gjerdet. Herlig. Nå har jeg ikke krasjet siden da (tror jeg), så jeg lærte vel litt.

Min første kjendiscrush var Kristofer “Doffen” Hæstad. Jeg var litt psyko og hadde skikkelig gode stalker skills på den tiden. Jeg gikk vel på ungdomsskolen tror jeg og som resten av Norges unge jenter var jeg så forelska i han her da. Jeg satt og leste alt om han, så på intervjuer og det var like før jeg byttet lag fra Rosenborg til Start fordi jeg hadde tidenes crush. Jeg søkte opp hvor han bodde, fant ut alt om kjæresten hans… Altså jeg blir redd for meg selv. Uansett så kom det til et tidspunkt hvor han og kjæresten hadde kjøpt et hus eller en leilighet og da jeg leste om dette i Se og Hør ble jeg så lei meg at jeg gikk hjem og hørte på My Heart Will go og on gråt :-). Helt normalt. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

28 kommentarer

Siste innlegg